Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Muza/mp3/komp

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witka.

Robię stronkę. Chce wrzucić na nią muzę ale nie chce zamieszczać jej na jakimś darmowym czy płatnym serwerze.

Stronka swojądrogą - tak, ale muzę chce zasysać ze swojego kompa.

Moje pytanie więc brzmi - co trzeba zrobić, co wpisać i jak żeby na stronce mieć muzę ze swojego kompa?

Nie wiem czy dobrze to opisałem, więc w razie czego piszcie a wyjaśnie konkretniej jeśli tylko będę umiał.

Pozdro

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bignash

3

• RazorR

2

• Przemk0

2

• Romo

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

jak chcesz zasysac muzyke z kompa ? chodzi Tobie o to ,ze po wbiciu sie na Twoja www muzyka bedzie szla z twego kompa ?

czy chcesz umiescic linki do mp3 znajduce sie na Twym kompie ?

...

• Urządzenie:  Windows

musisz je wrzucic na FTP ktory bedzie sie znajdowal na Twoim kompie. tylko w takim wypadku komp musi byc wlaczony cala dobe zeby mozna bylo sciagac kiedy sie chce.

14412508044c725aa0e19e.gif

chodzi Tobie o to ,ze po wbiciu sie na Twoja www muzyka bedzie szla z twego kompa ?

czy chcesz umiescic linki do mp3 znajduce sie na Twym kompie ?

Romo - i to i to:)

Razor - chodzi o to by muza szła w momencie otwarcia strony; nie chodzi mi o ściąganie muzy z mojej stronki..

...ale pomysł dobry, dzieki.

[ Dodano: 2005-07-08, 13:48 ]

Joł !!! podpowiedziałem...

pomóżta no bidnymi nieinformatycznego kumplowi po wrestlingowym fachu! :>:P

dajcie znać... bo siedze właściwie z tym tylko problemem...

HELP :!

[ Dodano: 2005-07-10, 19:09 ]

Taaaak widze ze jakas podpowiedz będzie prezentem na święta...

Nawet jak nie wiecie o co mi chodzi to piszcie to wyjaśnię.

A jeśli nie wiecie to też piszcie.

o pomoc to się tu ciężko doprosić widzę...

Nara

• Reputacja:   24

Nie ma mozliwosci (tzn. sa ale obwarowane tysiacem problemow) technicznych zeby ktos wchodzac na twoja strone sciagal muzyke z twojego komputera.

Pomyśl logicznie : ktos wchodzi na strone o 12stej a twoj komp jest wylaczony to skad ma sciagnac wtedy tą muzyka.

Pomyśl informatycznie : na twoim kompie musialby byc odpalony serwer www ktory by udostepnial ta muzyke.. masz wogole zew. IP? jakie masz lacze? czy twoj wysyl obsluzy 2-3 osoby ktore za jednym razem beda chcialy cos sciagac od ciebie? jest tysiac jeszcze innych problemow.. do tego twoj komp musialby dzialac non-stop.. Do tego jest to nie wydajnie/nie potrzebne/bezsensowne.. i ogolnie pomysl z kosmosu.. Zupelnie nie przemyslany.. i zle opisany bo nawet nie wiadomo do konca o co ci chodzi.. Czy muzyka ma grac jak wejdziesz na strone.. Czy tez maja byc linki.. Czy tez.. bla bla..

Pozdrawiam

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Jakiego znowu kosmosu ?

A co ja informatyk??

Muza ma grać jak ktoś wejdzie na stronkę. Jak dodać tą muzę?

Stronka jest tworzona na serwerze.

Loguje sie i mam panel administracji. Tam jest odnośnik, i można dodać muzykę wpisując linka.

Jak to wpisać żeby muza była ciągnięta z mojego kompa?

Wsio podane na tacy, ale nie wiem jak to napisać żeby ciągnęło z mojego kompa.

Nie wiem. Napewno nie coś w stylu: E:\Muza\Muza do stronki (czy jakoś tak)

Tak jużpróbowałem i nic.

Nie jesetem informatykiem. Nie robie stron zawodowo więc opis problemu nie jest taki jaki powinien być (zrozumiały). Nie znam się na tym.

Może teraz ?

• Reputacja:   24

Tak jak pisalem.. nie da sie.. Plik muzyczny musi istniec fizycznie gdzies na serwerze a nie u ciebie lokalnie na dysku.. No chyba ze postawisz server u siebie to inna gadka ale to jak pisalem nastrecza kope problemow.. tak wiec nadal pomysl jest kosmiczny i nie do zrealizowania w prosty sposob (czyli ze cos wpiszesz i cyk pryk zadziala)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

musisz np. na www.lycos.co.uk bodajze :> zalozyc konto i przez FlashFXP wrzucic ten plik, ktory chcesz dac na stronke...On bedzie na http://members.lycos.co.uk/twojanazwauzytkownika i wtedy podlinkujesz go i w jakis tam skrypt walniesz...I po zawodach ;)

rob stone we flashu ;-)

lub kombinuj z serwerkiem ;-) co i tak nie wyjdzie :)

...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
  • Dodaj nową pozycję...