Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto wygra 1 sezon WWE NXT?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra 1 sezon WWE NXT?

• Daniel Bryan
      16
    • Justin Gabriel
      3
    • Michael Tarver
      1
    • David Otunga
      1
    • Wade Barret
      5
    • Heath Slather
      0
    • Skip Sheffield
      0
    • Darren Young
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widzę, że na forum rozpętało się małe piekło odnośnie 1 sezonu NXT. Kto wygra? Niektórzy dają sobie ogolić jaja (:D) niektórzy głowę. Kurczę przekonajmy się nie?? Ja stawiam na Daniel'a Bryan'a, ze względu na dwie rzeczy. Tylko wobec niego WWE stara się organizować jakiś pseudo-ciekawy storyline. Albo przegrywa przez Miz'a, albo dostaje jako przeciwnika The Great Khali'ego, a poza tym w WWE było bardzo głośno na temat przyjścia Danielsona do federacji Vince'a. Głosujcie i wypowiadajcie się ;)

8407598924ba0fe619b015.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

2

• Randy Orton1993

2

• Peep

1

• McKnup

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Zgadzam się że umiejętnościami Gabriel i Bryan się wybijają ale w wrestlingu umiejętności to nie wszystko. Jak dla mnie Bryan mimo swocih umiejętności jest najsłabszą postacią w NXT. Ten człowiek kompletnie nie ma osobowości. Nie wiem za bardzo tez jaki Vince miał na niego pomysł. Najpierw robił za męczennika któy mimo wyższości w ringu zawsze przegrywa nie ze swojej winy ale potem zaczął przegrywac dosłownie ze wszystkimi i to w czystych pojedynkach. Może w założeniach było że zostanie zwycięscą ale potem zobaczyli że się nie nadaje albo jemu się nie spodobało i zmienili koncepce. Może Bryan odpadnie już za tydzień. Wiem że to mało realistyczne ale bardzo bym się ucieszył gdyby tak było.

A wygrać moim zdaniem powinien Barrett albo Young, obaj mają dobry wizerunek, potencjał na fajny gimmik i robią dobre walki, zwłaszcza Young. Ale mam nadzieje że nie tylko 1 zawodnik z NXT przejdzie wyżej a reszta z powrotem do rozwojówki. Najchętniej zobaczył bym na głównych galach Younga, Barrette, Otunge i Sheffielda, no i może Gabriela ale nie koniecznie. Reszta według mnie jest beznadziejna.

Up... Neo... ofc, nie do Ciebie patik :D

Oczywiście wygra Danielson, jako osoba z największymi ring skillami z nich po prostu nie może być inaczej. Robi świetne walki, przy micu tez nie zawodzi, do tego ma wtyki gdzie trzeba i poparcie u HBK. Otunga i inni mogą się schować przy jego skillach. Nie wiem czy może być inna decyzja, ale prawdopodobna jest też wygrana rookiego CC. Bryan prawdopodobnie zacznie feud z Mizem o UC. Wiem, że CT mają na niego pomysł, co nawet można wywnioskować po samych wynikach w jego walkach. Gdyby było inaczej, to dawaliby mu wygrywać każdą walkę i nic by się w okół niego nie działo. Chcieli po prostu, żeby świat zwrócił na niego w jakiś sposób uwagę, zobaczymy co będzie dalej, ale na 100% to właśnie on wygra pierwszy sezon NXT.

Down: co ma do tego to, ile ma lat? Można mieć 8 i zachowywać się normalnie na forum.

Edytowane przez Peep
Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

On by miał 17 lat ? :lol: :lol: On ma pewnie z 12 czy 13 i jego jeszcze podniecają takie zabawy.

MÓJ POST I TAK PÓJDZIE DO KOSZA, JAK TEN CAŁY CHUJOWY TEMAT.

JUŻ WIDAĆ, ŻE ZARZĄDZAJĄCY SIEDZIĄ NA GALI DDW, A RESZTA ROBI Z FORUM BURDEL NA KÓŁKACH.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Co ty chcesz od tego tematu? To, że wypowiadają się na nim osoby niezrównoważnione to już inna sprawa, a nie sprawa tematu... jeśli chcesz się wypowiedzieć, to powiedz dlaczego ten topic ci się nie podoba...

[you] Czytaj MOJE DIARY

STRAIGHT EDGE MEANS I' AM BETTER THAN YOU

Co ty chcesz od tego tematu? To, że wypowiadają się na nim osoby niezrównoważnione to już inna sprawa, a nie sprawa tematu... jeśli chcesz się wypowiedzieć, to powiedz dlaczego ten topic ci się nie podoba...

Kolejne zakładanie tematu kurwa na siłe! Już jest temat dotyczący nxt i tam co tydzień wałkujemy, emocjonujemy się, krytykujemy, szydzimy, prognozujemy, wychwalamy, opisujemy itd. Dziękuje.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Ludzie!

Czy to że ktoś ma 13/12 lat znaczy że piszę ja ten Kuba ?

Wątpie..

Może i ma te 17,ale to jest poprostu takie dziecko Neo :)

Wracając do tematu.

Myśle że pierwszą edycje mógłby wygrac Justin Gabriel ponieważ nie wie czemu bryan jest 1 jak przeciez nic nie pokazuje,tylko to że nie chce byc z Mizem!

Było by to napewno niesprawiedliwe aby koleś który przegrywa wszystko wygrał edycje.

Chciałbym aby to był Justin Gabriel

Jego Finisher Rlz :)

i wgl.Dobry zawodnik.