Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa Raw i SmackDown!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

FINAŁ MISTRZOSTW WWE:

CM Punk vs Edge

CM Punk jest jednym z najlepszych heeli w federacji

owszem jest , ale Edge równie dobrze odgrywa role heela . Moim zdaniem obaj są świetnymi zawodnikami , ale wybieram Edga bo nieco bardziej go lubię

21141536044eac5162deaab.gif

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The UNDER TAKER

20

• Wolfpunk

7

• Fazi

6

• Gothic

6

Top użytkownicy w tym temacie

FINAŁ MISTRZOSTW WWE:

CM Punk - Dlaczego? Ponieważ nieważne czy gra face'a czy heel'a, mimo to zawsze będzie się świetnie spisywał w każdej roli, jego heel turn to był strzał w 10.Punk ma jedne z najlepszych mic skillów oraz ring skillów w WWE

Wielki Finał:

CM Punk vs Edge

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

FINAŁ MISTRZOSTW WWE:

CM Punk b. Edge

Spodziewałem się, że jeszcze wygra tu jakiś John Cena albo ktoś, jednak nie zawiodłem się na forumowiczach, dziękuję wam ! :twisted:

To teraz jeszcze pozostaje czekać i liczyć na zwycięstwo najlepszego heel'a w obecnym WWE, jak nie ( nie, nie boję się tego stwierdzić ) w historii wrestlingu ( no może najlepszy na razie nie, ale czołówka na pewno ). Chodzi oczywiście o mentora S.E.S, żeby nikt nie pomylił z Edgem ( choć Adaś też jest jednym z lepszych w tej roli ).

7614081404f146f966c931.jpg

FINAŁ MISTRZOSTW WWE:

CM Punk vs Edge

Przyznam bardziej lubię Edge lecz Punk jest najlepszym heel'em SD, a nawet całej federacji. Ring skille we dwóch mają dobre tak samo jak mic skille, ale jednak wybieram Punka.

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

FINAŁ MISTRZOSTW WWE:

CM Punk vs Edge

Straight Edge means that I'm better than you

Edytowane przez Rafikov

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Hmmm

CM Punk vs Edge

Dlaczego ? Jest według mnie lepszym heelem i ma jeszcze z 10 lat kariery przed sobą. A Edge ? Sam mówił że za dwa lata odejdzie na emeryture i najlepsza lata ma chyba za sobą i niestety często łapie kontuzje. Obydwu bardzo lubie, ale głos na CM Punka. (Gdyby awansował nie Edge a Jericho to na niego bym oddał głos:))

• Urządzenie:  Windows

FINAŁ MISTRZOSTW WWE:

CM Punk vs Edge

FINAŁ MISTRZOSTW WWE:

CM Punk vs Edge

Edge to heel który od zawsze spisuje sie w swojej roli, tworzy kawał historii WWE i nie waham sie oddać na niego głosu !

CM Punk vs Edge

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Urządzenie:  Windows

FINAŁ MISTRZOSTW WWE:

CM Punk vs Edge

Moje uzasadnienie jest praktycznie takie samo, jak uzasadnienia prawie wszystkich głosujących na Straight Edge Superstara. Facet jest świetny w ringu oraz jest niesamowicie over z fanami i nieważne czy jest wtedy "tym złym", czy "tym dobrym". W dużej mierze to zasługa gimmicków, bo ideologia sXe może być przecież rozumiana jako cielesna czystość, ale równie dobrze jako fanatyzm - wystarczy to dobrze zagrać. Poza tym wszystkim sam gimmick Punka jest mi dosyć bliski.

Za Adamem jakoś nie przepadam... Od kilku lat w ringu jest zbyt schematyczny, wykonuje bardzo słabego Speara (wiem... Punk też ma problemy z wykonaniem dobrego G2S i czasem zdarzy mu się złamać komuś nos, by za drugim razem machnąć się jak Cena przy 5 Knuckle Shuffle) i ogólnie przestał jakoś błyszczeć. Jednak sam świetnie odgrywamy gimmick i gadka nie przekonują mnie do głosu na niego.

CM Punk

Facet jest zajebisty w tym co robi , zajebiscie odgrywa swój gimmick i ma nienaganne skille w ringu . Adam już sie wypalił i tyle z mojej strony.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

FINAŁ MISTRZOSTW WWE:

CM Punk vs Edge

Moje uzasadnienie jest identyczne jak zdania tych forumowiczów którzy głosują na CM Punka. Jest świetny w tym co robi, jako heel jest genialny - jednak jako face też nie było się czego czepiać jednak odgrywał mniejszą rolę -, świetne ring i mic skille, szkoda że ostatnio prawie na każdym kroku dostawał w d**ę, jednak moze Vince i writerzy przejrzą na oczy i pozwolą mu pokazać cały jego potencjał.

19616413104f427d2812bca.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: PpW Ledwo Legalne V Data: 07.06.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Minska 65 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA x WWE Worlds Collide 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment, Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: The Kia Forum Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Corey Graves & Konnan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Money In The Bank 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: Intuit Dome Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole, Pat McAfee & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • -Raven-
      1. LA Knight 2. Naomi 3. Cody Rhodes and Jey Uso 4. Becky Lynch  
    • GGGGG9707
      Dokładnie, myślę że WWE ma mu za złe za otwartą krytykę, olewają reakcje na niego i nie dopuszczą do pushu.  Z początku myślałem że celowo go przetrzymują żeby ludzie się go domagali ale oni po prostu go olewają...
  • Dodaj nową pozycję...