Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kolejne zwolnienia w WWE!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Za nie długo będą mieli tak mało zawodników, że będą musieli połączyć roster... i to będzie jedyny plus tych zwolnień
https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-20990

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

4

• Forest

4

• Wee Man

4

• sportsmen

3

Top użytkownicy w tym temacie

Zwalniają nie tych co trzeba... OKej, Morgana wywalić, Gangrela wywalić (fajny gimnick, słabe umiejętności) no ale Dudleya,Jindraka,Moore'a,Haasa?? I do tego 3 super divy Jackie,Joy,Dawn Marie?? Damn, odechciewa mi się oglądać WWE jak się podejmuje takie nienormalne decyzje personalne...
https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-20992

• Urządzenie:  Android

Jak normalnie mopglbym zwolnienia te wczesniejsze zrozumiec (Kidmana sobie tlumacze ze non stop ma jakies kontuzje ale to i tak jest tak na sile :x )

tak czytajac ze Dudleysow zwolnili (albo nie przedluzyli kontraktow) to normalnie sie wkur...em :x :evil: , ale nie martwie sie bo pewnie sie zjawia w TNA razem z Haasem (kolejne glupota WWE), Moorem i Jindrakiem. No i pewnie moja ulubienica sie tez tam zjawi czyli Dawn Marie (pewnie zwolniona za ciaze :-x ).

Kuna nie ma to jak zaczac zajefajnie dzien :mad:

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-20994

Czemu wychrzanili Joy? :/

[edit]

Tyle zwolnień, a popatrzcie o kogo returnie myślą...

http://www.wwe.com/inside/news/lesnar

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-20995

• Urządzenie:  Windows

jak dla mnie to bardzo dobre ruchy ale po kolei:

Dudley Boys - od ponad roku nie pokazali kompletnie nic. Zobaczymy ich w TNA, gdzie na 100% odzyja i bedziemy mieli okazje ogladac wiele swietnych walk z Hardy Boyz, AMW, czy Team Canada

Joy Giovanni - nie miala zadnej roli w TV. Figura to nie wszystko, dla mnie to nieporozumienie w ogole bylo zatrudniajac ja

Kenzo Suzuki - tu pisac chyba niz nie trzeba. Beztalencie

Matt Morgan - jak wyzej

Charlie Haas - to jeden z dwoch nie do konca jasnych dla mnie posuniec federacji. Jednak Haas ostatnio nie pokazal kompletnie nic ciekawego. Mysle ze odnajdzie sie w TNA.

Jackie Gayda - i tak byla brzydka, a do tego umiejetnosci na ringu byly porownywalne z umiejetnosciami Kenzo Suzukiego

Marty Jannetty - jedynym nieporozumieniem tutaj bylo zatrudnienie Marty`ego kilkanascie tygodni temu.

Dawn Marie - nieplanowana ciaza + nienajmlodszy wiek zrobily to mialy zrobic

Mark Jindrak - drugi niezrozumialy dla mnie ruch federacji, jednak mysle ze zadebiutuje w TNA iu tak pokaze swoje umiejetnosci.

Maven - he sucks

Shannon Moore - kompletnie nie pasowal w WWE. odnajdzie sie w ROH albo zasili dywizje X w TNA

James Yun (Akio) - he sucks

David Heath (Gangrel) - j.w.

Billy Kidman - kontuzje zrobily swoje. Zawodnik nie nadaje sie juz do ciaglych wystepow, wyjazdow itp. Mysle z w TNA sie odnajdzie

Spike Dudley - zawodnik kompletnie sie wypalil juz rok temu. brak pomyslow dla niego przyczynil sie do tego.

Kevin Fertig - he sucks

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21002

The Dudleys

Maaatko - takich zawodnikó wywalili:/...

Ale tak z drugiej strony to hmmm... z kim Oni mogą konkurować.

Będzie mi brakowało...

- Dvon.... Get the TABLE!!!!!!!

...i...

- Wasuuuuuuuuuup!!

Ale to prawda. Nie w WWE to gdzie indziej przyjmą ich bez gadania.

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21005

• Urządzenie:  Android

RazorR a jak Dudleysi mieli cos pokazywac skoro mieli wolne :???: Dawn Marie dobra ciaza to ciaza i wiek jak wiek ale dalej dawala rade lepiej niz inne laski 8) co do reszty to sie zgodze no moze po za Kidmanem bo szczerze mowiac watpie by cos jeszcze pokazal jak bedzie dalej tak lapal kontuzje niestety :sad:
https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21007

Dudley Boys - od ponad roku nie pokazali kompletnie nic. Zobaczymy ich w TNA, gdzie na 100% odzyja i bedziemy mieli okazje ogladac wiele swietnych walk z Hardy Boyz, AMW, czy Team Canada

Jezus... każdy z nich odżyje w innym fedzie jak dostanie push, ale tu chodzi o głupotę WWE, że zwalniają dobrych zawodników...

Charlie Haas - to jeden z dwoch nie do konca jasnych dla mnie posuniec federacji. Jednak Haas ostatnio nie pokazal kompletnie nic ciekawego. Mysle ze odnajdzie sie w TNA.

A jakich on ostatnio miał przeciwników? Beznadziejny Carlito, jeszcze gorszy Jesus?? Nie dają mu szansy, i tyle, jeden z lepszych technicznie wrestlerów.

Jackie Gayda - i tak byla brzydka, a do tego umiejetnosci na ringu byly porownywalne z umiejetnosciami Kenzo Suzukiego

Co do umiejętności to ok, ale nie od tego są divy, a sama Jackie jest bardzo fajna.

Shannon Moore - kompletnie nie pasowal w WWE. odnajdzie sie w ROH albo zasili dywizje X w TNA

Daliby mu ciekawy gimnick, i troszkę pushu i by się ,,dopasował".

Dawn Marie - nieplanowana ciaza + nienajmlodszy wiek zrobily to mialy zrobic

Mark Jindrak - drugi niezrozumialy dla mnie ruch federacji, jednak mysle ze zadebiutuje w TNA iu tak pokaze swoje umiejetnosci.

Daj spokój... Co z tego że ciąża i co z tego że wiek? Wygląda lepiej niż 50 % polskich 20 latek, a ciąża przecież nie trwa wieczność.

Co do Jindraka to kolejny głupi ruch, WWE jest niezdecydowane, pierw robi go niepokonanym na Velocity, potem dostaje szansę jako członek Team Angle, potem przechodzi face turn i... dupa. To całe WWE.

James Yun (Akio) - he sucks

OMG!OMFG! Czy my oglądamy tego samego Akio? Jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy Cruiserweight OF ALL TIME! Potrafi wszystko, ino WWE na niewiele mu pozwalało, no i ten bezbarwny gimnick...

Billy Kidman - kontuzje zrobily swoje. Zawodnik nie nadaje sie juz do ciaglych wystepow, wyjazdow itp. Mysle z w TNA sie odnajdzie

Spike Dudley - zawodnik kompletnie sie wypalil juz rok temu. brak pomyslow dla niego przyczynil sie do tego.

Kolejne bezsensowne argumenty, od razu tak bronisz WWE?? Damn...

WWE wali gafę za gafą, pierw JBL champem, potem po prostu głupie zwolnienia... i said it once, i'll said it again: Lepszy jest ważący ponad 200 kg Big Show, niż dobry techniczny zawodnik... WWE=Entertaining TNA,ROH=Wrestling, nie mylmy pojęć.

WWE ma największy potencjał, ale go nie wykorzystuje. Ciągle zastępuje dobrych wrestlerów, którzy mogli by popracować nad byciem over i charyzmą, 150 kilogramowymi workami mięsa które w ringu nic nie potrafią... Czasem mam wrażenie, że WWE zabija wrestling, ale to tylko czasem..

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21011

Hejjjjjjjjjj!!!! Ja też coś napisałem.. i nikt się nie czepia ??? :((((((

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :twisted: :P ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21013

nie bronie WWE, jednak federacja dobrze zrobila zwalniajac tych zawodnikow (oprocz Jindarka i Haasa). Nie mieli na nich pomyslu, a przeciez jest masa innych zawodnikow w OVW ktorzy moga ich zastapic.
https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21016

There were some...

There'll be some...

Nie martwcie się...

To jest pikuś... Ja tam czekam aż odejdzie HHH hehe;)

Kto się dołącza do tego niech podniesie rękę ! :D :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21017

• Reputacja:   1

Dudley Boyz

Dwaj swietni brawlerzy i hardcorowcy, zwalniajac ich WWE zniszczylo dywizje tag (ktora i tak byla slaba). Bedzie ich brakowalo

Joy Giovanni

Bardzo ładna diva, tez szkoda ze ja zwolnili mogla by zostac czyjas managerka

Kenzo Suzuki

Wiedzialem, ze gosc zostanie niedlugo zwolniony i bardzo dobrze, WWE nie mialo co z nim zrobic i sam byl nienajlepszym wrestlerem. Dobry ruch!

Matt Morgan

Kolejny słabiak, ten swoimi umiejetnosciami jeszcze bardziej zeszmacil power wrestling

Charlie Haas

Swietny technik, wolalem go jako face niz heel, mial managerke. Jedynie mogl bardziej rozwinac charyzme i bylo by nienajgorzej. Dla mnie byl to jeden z najlepszych kandydatow na US Title

Jackie Gayda

Brzydka diva, jakos jej nie lubialem. Rzeczywiscie bez Charliego na nic by byla w WWE

Marty Jannety

Pomimo wieku zrobil dobra walke z Kurtem na SD, ale cel jego ponownego zatrudnienie byl bez sensu tylko po to reaktywowac na jeden RAW The Rockers i by zajobbowal dla Kurta, dla podbudowania feudu HBK-Angle.

Dawn Marie

Strasznie ja polubialem, po tym gdy zaczalem masowo sciagac gale ECW. W ECW to byla swietna managerka, w WWE mogla pelnic ta role dla jakiegos bylego wrestlera ECW

Mark Jindrak

Nie byl moze super technikeim, ani high-flyerem. Ale mial pojecie co to brawling i power wrestling co czynilo go dobrym wrestlerem. Nie po przeszedl na RAW by zostac zwolnionym.

Mogl reaktywowac tag z Cade'm (btw. czemu go nie ma w glownym rosterze WWE)

Maven

Heel turn tego goscia to byl bardzo dobry ruch. Lubialem go w tej roli, mial charyzme i dobre mic skillsy. W ringu tez nie byl bardzo zly.

Shannon Moore

Gosciu nie mial pusha, ani gimnicku. WWE go marnowalo i mam nadzieje, ze sie odnajdzie w ROH

Akio

Kolejny bezbarwny wrestler, niech pojdzie do ROH, tam bedzie wymiatal!!

Gangrel

Nawet sie ciesze ze WWE go zwolnilo, balem sie ze powroci do glownego rosteru

Billy Kidman

Spodziewal sie jego zwolnienia, mial czeste kontuzje i to juz nie byl ten sam Kidman co w WCW, chociaz i w WWE lubialem go ogladac. Co na to Torrie? :P

Spike Dudley

Nie wiem czemu sie go pozbyli ja go lubialem. Dobry brawler, dobry hardcorowiec, dobry cruiser. Mogl rowniez dostac lepsza role na ECW ONS!

Mordecai (Kevin Fertig)

Balem sie, ze bedziemy mieli drugiego Undertakera (jeden wystarczy) Kolejna cienizna i niczym poza gimnickiem by sie nie wyroznial!

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21022

Tepe WWE powoduje tylko ze oboz konkurencji(Nwa) Rosnie w sile. Ich sprawa. A poziom Tag-Team na takim Raw jest tak zenujacy ze mogli by a raczej powinni skasowac jeden pas tag-team.

Ja zaluje Kidmana,Dudley Boys,Marty Jannety(myslalem ze The Rockers bedzie rzadzilo w Tag-Teamach)

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21025

Vince zrobil mega czystke... Szkoda Joy i Dawn... ale takie zycie.
https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21027

• Reputacja:   1

Kidmana nie zaluje - i tak nie moglem trawic jego nowej "przypakowanej" wersji i tego "futerkowego" gimmicku. Yuck! :)

Ze Spikiem to samo - jego okres chwaly to "punchbag" w ECW, w WWE ani razu nie zblizyl sie chocby do tego poziomu, tak jesli chodzi o "push", jak i poparcie widowni...

Najbardziej szkoda Dudleyow - dla mnie to koniec dywizji tag team w WWE, bo tak na dobra sprawe, nie pozostal im zaden solidny tag team. Ale trudno - jeszcze jeden argument "za" ogladaniem TNA.

Z div najbardziej zaluje...Tammy Lynn Bytch, czyli Dawn Marie, reszta pan malo mnie obchodzi.

Pozostale zwolnienia - ok, Haas i Jindrak to dobrzy wrestlerzy, ale co z tego, skoro i tak zaden ze zwolnionych wrestlerow nie mial ostatnimi abso-kurwa-lutnie nic do pokazania w ringu ani poza nim. Jasne, decyzje personalne WWE...coz, de gustibus non disputandum est, mnie wiekszosc z tych panow ani ziebi, ani grzeje, wiec krzyzyk na do widzenia i duzo szczescia na nowych drogach zycia.

A odnosnie Gangrela mialem takie samo zdziwko jak u WeeMana - on mial w ogole kontrakt? :)

Polaczenie rosterow? Poczekajmy troszke, mysle, ze draft w sumie koniec koncow dosc dobrze przetasowal oba rostery i w chwili obecnej takie posuniecie nie ma wiekszego sensu. Wypada poczekac i zyczyc sobie, zeby w najblizszym czasie produkt WWE odbil sie od dna (Co rowna sie m.in. calkowity brak Hogana na wizji - sorry Six ;) ).

https://forum.wrestling.pl/topic/2033-kolejne-zwolnienia-w-wwe/page/2/#findComment-21029