Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Legendary HeartBreak Kid.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

AX napisał(a):
HBK zresztą nigdy nie powiedział, że już nie powróci, tylko postara się zrobić wszystko, żeby do tego nie doszło.A jak wiadomo, kontuzje eliminują wrestlerów, a na wielkie eventy potrzebne są gwiazdy, dlatego też myślę, że HBK nas jeszcze ucieszy swą obecnością :)

Pewnie tak będzie. Chociaż uważam, że niektóre powroty są rozdrabnianiem legendarnych zawodników na drobne. Weźmy taki udział Bret Harta w ostatnim Summer Slamie - walka teamu Ceny z Nexusem. Byłem naprawdę rozczarowany długością jego pobytu na ringu. Nikogo nie wyeliminował, zadał kilka ciosów i go zdyskwalifikowali. Gdyby HBK miał wrócić np. podczas Royal Rumble i je wygrać (wyrównując rekord Stone Colda) to rozumiem i bardzo bym się cieszył. Ale wątpię w takie rozwiązanie. Raczej byłby przystawką, mięchem armatnim, wzbudzającym aplauz widowni i szybko znikającym przez jakąś dyskwalifikację, nieuczciwe zagranie itp. Na barkach legend promuje się zazwyczaj młodych zawodników. Z drugiej strony - gdybym nagle zobaczył wpadającego na jakąś galę HBK, czy to jako zawodnika czy menedżera - sam pewnie cieszyłbym się jak głupi.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• RR

3

• 1goforglory

3

• xero

2

Top użytkownicy w tym temacie

xero napisał(a):
  1goforglory napisał(a):
Za to jego Tag-Team partner został o wiele bardziej doceniony do dziś nie wiem dlaczego..

Gdzie niby docenili tego biednego Marty Jannettiego? :D

Miałem na myśli Triple H:)

Mr.Wrestlemania thank you for your any moments:

http://il.youtube.com/watch?v=oYkPFXmnjM4

I hope you return be soon...

15116338974c8dd474efc5b.jpg

• Reputacja:   270
  • Urządzenie:  Windows

1goforglory napisał(a):
xero napisał/a:

1goforglory napisał/a:

Za to jego Tag-Team partner został o wiele bardziej doceniony do dziś nie wiem dlaczego..

Gdzie niby docenili tego biednego Marty Jannettiego? :D

Miałem na myśli Triple H:)

W sumie ja też nie wiem... Może dla tego, że puka ukochaną córeczkę Vinniego, albo że podarował McMahonowi śliczne wnusie? 8)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Tak samo The Rock w krótkim czasie(chyba 8 lat) zdobył 16 tytułów w tym 7x WWE Championship a HBK przez 25 lat 15 tytułów w czym większość Tag Teamowych i takich Wrestlerow jak Rock jest wielu a nie pokazali za wiele. Są niestety tacy zawodnicy, którzy mają tylko ładnie wyglądać i zdobywać pasy weźmy np. Johna Cene totalny Face postać której nie da się nie lubić i wokół niego cały czas kręci się WWE tittle. Ja wcale nie mam nic przeciwko Cenie czy Rockowi po prostu jestem cholernie nieszczęśliwy z tego powodu, że Michaels przez fanów, którzy nie mieli go okazji oglądać zostanie zupełnie pominięty i nie będą mieli okazji o nim nigdy usłyszeć a o taki Austinie czy Rocku(w przyszłości na pewno Cenie i HHH) gadają bez przerwy bo oni mieli osiągnięcia tj. pasy niestety w WWE pas wcale nie potwierdza umiejętności choć nie zawsze ale wyjątek potwierdza zasadę. Moim zdaniem HBK bardzo dobrze sprawdził by się w roli Ceny tzn. żeby wejść na jego miejsce a nie gimmick. Moim zdaniem jest spora szansa na powrót Shawn'a mógł Hulk Hogan, mógł Rick Flair to czemu nie Mr.Wrestlemania? :)

Mr.Wrestlemania thank you for your any moments:

http://il.youtube.com/watch?v=oYkPFXmnjM4

I hope you return be soon...

15116338974c8dd474efc5b.jpg

• Reputacja:   270
  • Urządzenie:  Windows

1goforglory napisał(a):
Tak samo The Rock w krótkim czasie(chyba 8 lat) zdobył 16 tytułów w tym 7x WWE Championship a HBK przez 25 lat 15 tytułów w czym większość Tag Teamowych i takich Wrestlerow jak Rock jest wielu a nie pokazali za wiele.

Takich wrestlerów jak Rock zdecydowanie nie ma zbyt wielu i Johnson był wart każdego tytułu jaki zdobywał. Rocky to typowe "zwierzę enterteinmentowe", które idealnie wpasowało się w produkt Ery Attitude Vince'a. Przystojny, dobrze zbudowany, niesamowity ma majku (jedne z najlepszych mic skillsów w historii McMahonlandu), do bólu kochany jako face (ale taki face lekko "ortonowaty", który potrafił też przyjebać innemu face'owi) i totalnie nienawidzony jako heel (potrafiący być zawsze over z fanami), potrafiący skroić dobrą walkę (oczywiście nie ma co porównywać jego ring skillsów z Michaelsem, ale tak samo nie ma co porównywać mic skillsów HBK'a z tymi The Rocka) i spowodować moczenie majtek marków głupim podniesieniem jednej brwi :D

Dwayne Johnson nie bez kozery zasłużył sobie na miejsce w historii McMahonlandu jako ikona drugiej połowy lat 90. Można go nie lubić (bo jednak wysrał się na wrestling i fanów, uderzając do Hollywood), ale trudno podważać jego rolę podczas ery Attitude. Ja osobiście też bardziej doceniam Michaelsa (pomimo, że go nie trawię, ale zawsze dla mnie priorytetem są umiejętności ringowe a te HBK miał po prostu wyjebane!), ale nie odważyłbym się stwierdzić, że Rocka ludzie zapamiętają tylko dzięki temu, ile tytułów nakosił, bo był on po prostu IDEALNY pod kątem wrestlingu robionego przez Vince'a w drugiej połowie lat 90. Na pocieszenie dodam tylko, że nie masz co płakać, bo Michaelsa ludzie też zapamiętają i to bez względu na to jak "mało" pasów zdobył w porównaniu do Trypla czy innego Ceny. Będą (po obejrzeniu kilku walk) o nim pamiętać za świetne pojedynki i rewelacyjne odgrywanie gimmicku, podobnie jak ludziska pamiętają do dzisiaj o Razor Ramonie, Mr Perfect'cie, Owenie Hart itp., którzy w przeciwieństwie do HBK'a - nigdy nie liznęli złota a w pamięci smartów pozostaną na zawsze za to co prezentowali swoją osobą.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Cytat
Tak samo The Rock w krótkim czasie(chyba 8 lat) zdobył 16 tytułów w tym 7x WWE Championship a HBK przez 25 lat

Tylko że ile Shawn trzymał najważniejszy pas WWF? Przez niemalże 400 dni, tylko przy 3 posiadaniach tego tytułu. Oczywiście chodzi tu o jego niechęć jobbowania (Hey Bret, fuck you Bret, you have been screwed Bret). Taki Edge miał z 4 razy pas WWE, i co? Żałosnie to wygląda pod wzgledem czasu posiadania tego pasa.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Tyle dni dokładnie pasy posiadali Ci zawodnicy:

Chodzi mi tu dokładnie o pasy WWE i Mistrza Wagi Ciężkiej (WHC)

Triple H - 1156 dni

John Cena - 1053 dni

Bret Hart - 656 dni

Batista - 544 dni

Edge - 449 dni

The Undertaker - 445 dni

Shawn Michaels - 424 dni

Randy Orton - 385 dni

Kurt Angle - 379 dni

Stone Cold Steve Austin - 354 dni

A tu sam pas WWE:

John Cena - 1 + 21 + 49 + 84 + 133 + 280 + 380 = 948 dni

Triple H - 1 + 22 + 35 + 35 + 49 + 70 + 118 + 210 = 540 dni

The Rock - 2 + 21 + 35 + 35 + 41 + 44 + 119 = 297 dni

Steve Austin - 55 + 56 + 62 + 90 + 91 = 354 dni

Bret Hart - 1 + 98 + 133 + 174 + 248 = 656 dni

Randy Orton - 1 + 21 + 42 + 90 + 203 = 357 dni

Kurt Angle - 15 + 51 + 105 + 126 = 297 dni

Batista = 2 + 35 = 37 dni

Chris Jericho - 98 dni

Shawn Michaels - 25 + 140 + 231 = 396 dni

Edge - 21 + 21 + 21 + 76 = 139 dni

The Undertaker - 6 + 36 + 63 + 133 = 238 dni

I sam pas Mistrzowski Wagi Ciężkiej:

Triple H - 76 + 84 + 85 + 91 + 280 = 616 dni

Edge - 29 + 49 + 57 + 70 + 105 = 310 dni

Batista - 8 + 91 + 126 + 282 = 507 dni

CM Punk - 42 + 49 + 69 = 160 dni

John Cena - 21 + 84 = 105 dni

Chris Jericho - 20 + 37 + 49 = 106 dni

The Undertaker - 30 + 37 + 140 = 207 dni

Randy Orton - 28 dni

Kurt Angle - 82 dni

Shawn Michaels - 28 dni

Rey Mysterio - 140 dni

Dałem tych zawodników co jeszcze widziałem w ringu na żywo

Spóźniłem się na Hogana itp i zapomniałem o Flairze

To są tylko moje skromne obliczenia ;)

P.S - Sorki za to dodawanie ale można łatwo policzyć ile razy miało się pas ;)

[you] - PROSZĘ - CZYTAJ, KOMETUJ I OCENIAJ MOJE ,,DIARY'' !!!!!!! :):D;)

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=27655

Szukam kogoś, kto zajmował by się rosterem RAW !!!!!!!

17924343494c4df705d4b06.jpg