Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Neal, kto gości na zapleczu, iMPACT! pas WHC, Ric Flair, Bub

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Przed powstaniem Ink Inc. były plany by Jesse Neal przeszedł heel turn. Ciekawą rzeczą wartą do napisania przy osobie Neal`a jest to, że jest on niezwykle szanowaną osobą ze względu na swoją służbę armii Stanów Zjednoczonych. Do tego dochodzi fakt, że kieruje nim żywa pasja do wrestlingu, gdyż zostanie wrestlerem było ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-neal-kto-gosci-na-zapleczu-impact-pas-whc.html
https://forum.wrestling.pl/topic/20303-neal-kto-go%C5%9Bci-na-zapleczu-impact-pas-whc-ric-flair-bub/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

2

• SixKiller

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

INK INC. - calkiem niezly Tag, oby tylko w ringu dawali z siebie wszystko

LeX Luger jakos mi w TNA nie pasuje... Wolalbym zeby utrzymywano w rosterze Orginals'ow a nie sciagano wszystkie stare gwiazdy

Powrot do czwartku - niestety przeniesienie Impactu na poniedzialek bylo bardzo ryzykowne i nie oplacilo sie. Dopoki federacja nie wyjdzie z Orlando i nie otworzy sie na cale USA rating ciagle bedzie maly. A produkt przeciez przebija na glowe dokonania WWE.

Jeff Hardy - czy tylko ja uwazam ze strasznie ostatnio przytyl?

Negocjacje z Sheltonem i Haasem czyli prawie na pewno powrot Team Angle. Juz zacieram rece na ich walki.

Na koniec wszystkiego najlepszego dla Christy :)

Szkoda by było jakby Homicide wyleciał bo jego ostatni gimnick bardzo mi się podoba. Powrót do teamu LAX uważam za chybiony, nigdy ta dwójka - drobny Homicide i potężny, nieco drewniany Hernandez - do siebie nie pasowała.

Luger ma już ponad 50 lat, nie wiem po co miałby wracać na ring, tym bardziej że chyba przez ostatnie lata nie walczył poza jakimiś charytatywnymi pokazami. To nie to samo co jego przyjaciel Sting. Dziwne byłoby też przekazanie HOF przez Hogana Lugerowi, przecież oni na ringu tak naprawdę nigdy przyjaciółmi nie byli...

nigdy ta dwójka - drobny Homicide i potężny, nieco drewniany Hernandez - do siebie nie pasowała.

moze nie to TNA co inni ogladales

boje się, że WWE może podkraść Generation Me, bo kolesie są genialni a zarabiają psie pieniądze.

nie ma sie czym przejmowac, Vince takich koksow nie wezmie, chyba ze jeszcze podrosna w gore i wszez, sa calkiem mlodzi, moze wiec urosna

W związku z przeniesieniem iMPACT! na czwartek martwi mnie jedynie koniec gal na żywo. Wiadomo, że przełomowe zmiany, np. odebranie pasa mistrzowi, prawie zawsze odbywają się na PPV, jednak w obecnej sytuacji trudno nam będzie liczyć na jakiekolwiek niespodzianki, a to z powodu przecieków. Rozsądniej byłoby przenieść tapingi na czwartek i piątek tak, aby choć połowa gal była na żywo. Gdyby jednak byłoby to takie proste, TNA na pewno by tak postąpiło - nie wiem, co ich trzyma przy poniedziałkach i wtorkach.