Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Top 5 waszych najbardziej znienawidzonych wrestlerow...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1.brock lesnar

2.andre the giant

3.Sting :?

4.hulk hogan

5.matt hardy :?

[you] Pomyśl Nim Pomyślisz :D

http://speedy.sh/8aqze/Franc2.rtf

163765755248a5b3aee70ed.jpg

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

21

• Biggmac

15

• -Raven-

12

• skatewujo

8

Top użytkownicy w tym temacie

1 Hulk Hogan nic nie umie robić....a wiara go kocha :???:

2 Great Khali...niewiem czemu ale go nie lubie

3 Ric Flair powinien sobie juz dawno temu to wszystko odpuscic

4 Umaga

5 Disco Inferno :? :? :? poprostu nie lubie jego stylu nie :mad:

Riddle me this, riddle me that...who's afraid of the big black bat?

The only thing that's for sure about Sting...is nothing's for sure!

3031207954814cace678f2.jpg

1. The Great Khali - za jego umiejetnosci na ringu

2. John Cena - za jego umiejętności na ringu + beznadziejny gimmick

3. Freakshow - za to, że jest xD

4. I.R.S. - bo feudował z 1-2-3 Kidem! chlip, chlip... ;P

5. New Jack - lubię hardcore, ale ten wrestler zupełnie mi nie podchodzi :/

4143166924a5dc43430e70.jpg

Aktualizuję moją listę:

1. Giant Gonzales - Kur... jak obejrzałem na YT jego walkę + wygląd napakowanego sterydami dziada, że o w d**e + muzyka przy wiejściu ... Hafta można puścić...

2. Shark Boy - Walki może nie takie złe ale gimmick ch*jowy...

3. Hornswoogle - Co on jeszcze robi w WWE?

4. Judas Messiash - Totalnie powalony Gimmick

5. BoogeyMan - To co up ... bo walki nie są złe...

Great Khali - Drewno na maxa

Big daddy v/Viscera - a myślałem, że Mark Henry jest gruby...

Snitsky - Zjechany Gimmick i wogule słaby

Edge - nie mam pojęcia czemu go nie lubie (chyba tylko za mordę)

Judas mesias - żydowski mesjasz :x co to ma być za pseudonim ???

Nie no proszę Was...Judas Mesias jest chu*** bo ma głupi pseudonim? :lol:
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Jak dla mnie Judas Mesias ma zajebisty gimmick, podobnie zresztą jak wspomniany wyżej Shark Boy. Generalnie wszelkie unikatowe gimmicki są świetne jak np. (z aktualnych) Daltonsi oraz Deuce&Domino

Pewnie że tak :D Unikatowe gimmicki to spory plus(np tak Deuce & Domino mają u mnie duży plus właśnie za niespotykany styl) Shark Boy to w ogóle masakra :D Ricky Banderas jako Judas też mnie bardzo przekonuje ( jego wejście pierwsze w tna np). Ale rozumiem że komuś się może nie podobać no ale antypatia za pseudonim?

Żeby totalnego offa nie było: nie cierpie Reya Mysterio- za co? za wygranie royal rumble, za to że był whc, że dzieci sikają na jego widok i za.. i za co? Aaa za 619 :P

• Reputacja:   294
  • Urządzenie:  Android

1. Giant Gonzales - Kur... jak obejrzałem na YT jego walkę + wygląd napakowanego sterydami dziada, że o w d**e + muzyka przy wiejściu ... Hafta można puścić...

Gotix - co ty gadasz? Giant Gonzales miał wygląd napakowanego sterydami dziada??? Czy Ty aby na pewno widziałeś jakąkolwiek jego walkę lub jego samego??? Gonzales był cholernie chudy jak na swój masakryczny wzrost - dla tego też dali mu gimmick człowieka pierwotnego i zaprojektowali wdzianko z namalowanymi mięśniami, żyłami i ścięgnami, co miało powodować, że optycznie wydawał się "potężniejszy". Widziałem jego walki w innych federacjach i koleś (bez "podrasowanych" ciuszków) wyglądał normalnie jak szczapa (w stosunku do swojego wzrostu, of course).

Żeby nie było off-topu, moje typy:

1. Bill Goldberg - za ubogi repertuar ringowy, zerowe mic skillsy i jeden z największych, niezasłużonych pushów ever. Poza tym - za głupotę i mega ego (bicie szyby gołą ręką, nie sprzedawanie akcji przeciwników, bo niszczy to jego gimmick itp.) oraz za permanentne odmowy jobbowania.

2. Rey Mysterio - za "bajkowy" push, czyste podkładanie mu 3 razy cięższych i 2 razy wyższych heavyweightów, uwielbienie małolactwa, którym rzygam, za 619 które ma mniejszy power efect niż Dropkick, za to że dali mu zdobyć pas HW zza którego nie było go prawie widać i za mimikę spod maski - Rey często wali takie minasy jakby miał się zaraz popłakać.

3. John Cena - za to, że na siłę próbują z niego zrobić Hogana XXI wieku, za przerażający monster push pomimo przeciętnych umiejętności, za to że zajobbowali mu 9/10 najlepszych wrestlerów, którzy umiejętnościami normalnie wciągają go nosem, za uwielbiające go małolactwo, które wywołuje u mnie spazmy, za kretyński patriotyczny gimmick (salutowanie i blaszki-"nieśmiertelniki"... Geeez!) i tą jego "prawość" do wyrzygania, za to jego pieprzenie że nigdy nie koksował (tu mnie normalnie ubawił), za to że jestem zmuszony oglądać go w prawie każdym main evencie każdego PPV made in WWE. Ogólnie - za to jak bardzo Vince zmęczył mnie wszechobecną i wszechmocną postacią Ceny-Terminatora.

4. Hulk Hogan - za stosunek wielkości ego i ogromu pushu do jego umiejętności ringowych, za stopowanie pushu dla innych wrestlerów, za "Hulkowanie" w każdej walce podczas którego nawet siekierą nie da się powalić Hogana, za finisher który ciężko traktować poważnie a po którym nikt nie ma prawa walnąć kick out'a, oraz za od lat trawiącą go chorobę zwaną "alergią na jobbowanie":>>>

5. HBK - za Montreal 97, Breta Harta i to jakim gnojkiem był Michaels w "realu" przed tym jego "odkryciem Boga". Żeby nie było - uważam Shawna za rewelacyjnego wrestlera, wręcz za światową czołówkę - gościa który jest wyjątkowym all-rounderem i potrafi skroić doskonały pojedynek w każdym stylu (bardzo lubię z resztą oglądać jego walki), co nie zmienia jednak faktu, że nie trawię go jako "osoby" za jego niechlubą młodość, podczas której był takim "Ortonem" (zwłaszcza backstage) tylko do kwadratu (Randy przynajmniej nie miga się od jobbowania a HBK w młodości robił to permanentnie).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Randy przynajmniej nie miga się od jobbowania a HBK w młodości robił to permanentnie

W sumie Raven , gdyby chcieć wdac sie w polemikę nad tym jobbowanie to można by było gadac dniami i nocami , ale co mi sie nasuwa mimo aż sam nie cierpię "No-Jobb Man'ów" to siła przebicia + wiek wrestler'a ...czyli tak mi sie skojarzyla z twoją wypowiedzią ....Wrestler póki jest młody i zaczyna w branży , dopiero staje się gwiazdą ..tak sobie wolno myslami wybiegając z lat mniej wiecej 90-94 do aktualnego obrazu WWE gdzie młodzi wrestlerzy mimo początkowego pushu konczą wpierw jako mięcho w ECW lub wwe has come to relase ....itp.

Pomyslałem sobie tak na szybko , że przecież zakłądajac iż taki HBK staje sie powoli gwiazdą może zdawać sobie sprawe że jesli podłożaą go raz , podlożą i drugi , i jego kariera przez bookerskie - " ...a jak już raz , to nic sie nie stanie jak i drugi" ( w tym miejscu pozdrowić chciałem - Christian Cage i all of TNA bookers ;) ) i wtedy zaczyna systematyczne odmawiąc jobbowania na rzecz egoistycznie swojej kariery - ale udaje mu sie to ..wybija sie ponad przeciętną i staje sie super wiazdą federacji ...

....przypuszczam iż SCSa (on akurat młody nie był) ...gdyby nie odmówił paru jobbów ...to jako "Ring Master" Steve Austin daleko by nie zajechał ...a tak kroił ludzi z pasa po jednym dniu ...

chyba jednak jesli chodzi o "no-jobb" ważniejsze jest by nie brać wzorca z takiego hogana które wiecznie powraca , czy nawet z SCSA w poźniejszych etapach kariery .. czyli aby swoim ego nie blokować sukcesu innym ...bo oni sie rozwijają...a ty masz najlepsze lat być moze za sobą .... podobnie Totan Non-Stop Angle (Kurt) ....który jeszcze w 2001 mógł sobie IMO pozwolić na powiedzenie nie ....nie padne Tripelkowi np. ale teraz DAMN !! człowieku ...nie pchaj sie w booking kiedy prezentujesz sie na poziomie nadającym sie promocji innych , lecz nie do jakichś wyjebiaszczych sukcesów z Title Runami ... troche inna sytuacja jest z HHH , gdzie on pcha sie w booking ze względów rodzinnych ;) ... wait in home steph :P hehe ...ale grunt żeby nie przesadzał z terminatorowaniem i jego umiejętności ringowe i majkowe zaciemnią troche te mroczną strone wpieprzania sie w bookerke ...

Goldi The bill ..to przykład skrajny , który rzeczywiście w federacji jest tylko po to żeby wygrywac ...i tu akurat żadnego usprawiedliwienia nie ma ....i pomyśleć że Ten Sam Worlds Strongest man , który kontuchował batiste i pod którego punchem ugiał sie nie jeden czemp , ten który na ecw podniósł prawie , khalasa...(kurde jak ja wtedy żałowałem że Daliph jest tak sztywny , az sie z miejsca podniosłem bo to był najjasnieszy motiv tego matchu) ..ten sam Mareczek Hrny walił w Bill jak worek a ten tylko wybauszał gały i za chwile jebudu !! Goldberg Jeb , marka w łeb ...dla tego też ostatni RAW (kto olądał wie o co cho) rozbroil mnie total ..pozdro goldberg ;)

915802072594e34bce782c.jpg

Moja lista:

1. Hulk Hogan - kompletne beztalencie

2. John Cena - potrafi tylko gadać

3. Umaga - sam tłuszcz

4.Mick Foley - cwaniak

5. Kurt Angle - porostu go nie lubię :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

4.Mick Foley - cwaniak

Ten argument poraził mnie najbardziej ...mysle ze masz racje ...chyba od dziś nie cierpie foley'a ...co za perfidny cwaniak ! :x

:shock: No tutaj sie naprawde zadziwiłem :razz:

Jasne a Umaga "to sam tłuszcz", nie? :P

• Reputacja:   1

Cytat:

Cytat:

No tutaj sie naprawde zadziwiłem

Nie ma, absolutnie nie ma nic bardziej zabawnego niz 17-latek nabijajacy sie z 12-latka... I jeszcze jeden...i jeszcze raz...

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

SPoP, rozumiem że prawo do żartów przyznajesz od 25 w góre czy moze jeszcze wyżej ? 8)

Btw. Nabijac sie a być faktycznie zdziwionym że na tle 100 dwunastolatków rejestrujacych sie na fora o wrs. znalazł sie jeden który pisze ża Cene ma nosie ..to jednak dwie rózne rzeczy....

Btw. równie dobrze moge nabijac sie z kogoś kto ma 32 lata ..a to w sumie z racji moich 17 tez mi nie wolno :roll: