Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza CIV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszam do czytania kolejnej Wrestlepaloozy. Chciałbym podziękować wszystkim, którzy aktywnie włączyli się w produkcję tej edycji. Przyznaję, że premiera była planowana na datę ciut wcześniejszą, lecz z powodu problemów technicznych ukazała się dopiero teraz. Zachęcam do komentowania i dzielenia się swoimi refleksjami. EWF zawsze docenia aktywne uczestnictwo w życiu federacji. W razie problemów technicznych, proszę się skontaktować ze mną via PW.

W nocy z dnia 5 na 6 maja 2010 roku.

Jinheung Taewang.

Edytowane przez Ja Myung Agissi

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

2

• ajfan

1

• Szaman

1

• Natan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gala była naprawdę emocjonująca. Jednak zanim do plusów muszę wytknąć mały problem techniczny, tekst przy niektórych walkach nie "zawijał się" co linijkę tylko trzeba była przewijać w bok. Niby drobnostka, jednak w starym układzie dużo lepiej się czytało.

Oczywiście jak zwykle było wiele ciekawych, zabawnych segmentów, fenomenalna podbudowa pod Kwietniową Anarchię. Walki trzymały w napięciu, ciekawie rozwiązana sytuacja z title shotami. Teksty komentatorów (Tony DJ- genialny!) w wielu wypadkach spowodowały uśmiech na mojej twarzy

I jeszcze jedno:

Przed domostwem stio SR Crazy i kilku z jego byłych podopiecznych, między innymi: Aero, Vegard Jacobsen, Wasylij Gromow, Ieshige oraz Crash)

Aero nigdy nie był na wyspie więc jest to drobne niedopatrzenie :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Jednak zanim do plusów muszę wytknąć mały problem techniczny, tekst przy niektórych walkach nie "zawijał się" co linijkę tylko trzeba była przewijać w bok. Niby drobnostka, jednak w starym układzie dużo lepiej się czytało.

Tu muszę zgodzić się w 100%, chwilami było to uciążliwe, ale mam nadzieję, że to tylko wypadek przy pracy.

Co do samej gali, hmm.... inna. To chyba najlepsze słowo. Wyraźnie widać, że pisały ją inne osoby niż zazwyczaj, ale zrobiliście to na tyle dobrze, że mogę z czystym sumieniem wykluczyć to czego się obawiałem, czyli że gale będzie czytać się gorzej. Palooza trzymała poziom i czytało się naprawdę bardzo dobrze.

Pierwsza Kwietniowa Anarchia w mojej krótkiej karierze już nie długo - znakomicie, nie mogę się doczekać ;)

Jednak zanim do plusów muszę wytknąć mały problem techniczny, tekst przy niektórych walkach nie "zawijał się" co linijkę tylko trzeba była przewijać w bok. Niby drobnostka, jednak w starym układzie dużo lepiej się czytało.

Z tego właśnie powodu dodałem adnotację o możliwych "problemach technicznych". Obecnie pracuję nad rozwiązaniem tego problemu, jednakże u mnie całość prezentuje się normalnie, nie ma wychylenia się tekstu maksymalnie w prawo.

Z informacji jakie do mnie dotarły wynika, że tekst nie "rozjeżdża się" po zrzuceniu do worda, open office'a bądź na telefon komórkowy.

Problem będzie niebawem rozwiązany.

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Troszkę przeszkadzały literówki i to nieszczęsne rozjeżdżanie się tekstu, więc w skali szkolnej jestem zmuszony dać 4+. Podobały mi się oczywiście teksty Tostera, segmenty na zapleczu również ok, poziom walk zacny. Natomiast końcówka ME była żywcem wyjęta z WCW. Ta Palooza była troszkę słabsza, niż wcześniejsze, ale to są pierwsze koty za płoty :D

6700128824b23ca1f05f1d.jpg

Uważam, że palooza była jednak słabsza od poprzednich, troszkę nieprzemyślana - brakowało mi artyzmu szanownego Imperatora Game'a :)) Szkoda, że nie było segmentu pt. "wydarzyło się po gali" :) No i średnio mimo wszystko widzę wykorzystanie motywu special enforcera podczas jednej z walk wieczoru - po co on tam właściwie był? Z ujmujących rzeczy - teksty Tostera i Janka trzymały poziom, kilka fajnych segmentów było fajnych. Ciekawe rozwiązanie karty na Anarchię :)

Ja trochę w obronie Marcina stanę, bo podczas gali kontakt z nim utrzymywałem na bieżąco i wiem, że w jej tworzenie włożył bardzo bardzo dużo wysiłku i mimo, że nikt tego nie neguje to warto wziąć pod uwagę, że był to jego pierwszy samodzielny projekt i przez pryzmat takowy będę ową Paloozę oceniał. Nie jestem zwolennikiem przyrównywania tej gali do tego co w ostatnim czasie tworzył Game, bo w takim zestawieniu każdy booker z miejsca stałby na straconej pozycji.

Na wielki plus chciałbym zaliczyć czas w jakim gala powstała, bo od początku swojej skromnej efedowej kariery, nie przypominam sobie żeby ktoś oddał galę ledwie tydzień po oddaniu rpów (o tempie realnym nawet nie wspomnę :P).

Drugi plus to intensywność gali, bo mimo 70 stron nie posiada ona żadnych przestojów i praktycznie cały czas trzyma w napięciu.

Trzeci plus to wielki rozpierdol na koniec gali i ostateczne rozwiązanie title shotów na Paloozę.

Ostatni plus to komentarze chwalące komentarz, dziękuję, starałem się. :P

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg