Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rodzaj walki, której najbardziej nie lubicie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Podajcie rodzaj walki ,której nabardziej nie lubisz.

W mojim przypadku jest to mixed tag team match, bo nic się tam nie dzieje, a wasze?

Proszę o uzasadnianie swojej wypowiedzi.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• josser

3

• Thrawn4

3

• DJO

3

• K-PEL-K

2

Top użytkownicy w tym temacie

Triple Therat Match - stypulacja jest dobra, jednak jeśli chodzi o WWE, to nie lubię tych walk. Wygląda to tak mniej więcej, że dwóch się bije a trzeci śpi za ringiem itp. Jakby dobrze zabookowali tą walkę, to na pewno bym polubił tą stypulacje.

Mariusz w Dark Matchu pokonał Cene, który powiedział "I Quit" w 44 sekundzie walki. Po czym Mariusz został WWE Championem!

http://ifotos.pl/mini/pudzian_ehxxna.jpg

submission match - nudny i nic się nie dziej , stale dzwignie ;P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

I Quit Match - po co ci mówić I Quit jak możesz klepnąć w matę??

8407598924ba0fe619b015.jpg

Bez wątpienia submission match. Tylko dźwignie. Nic ciekawego. A najbardziej ulubiony to Table match.
My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

No submission match to jedna z najnudniejszych walk jakie są (same dżwignie ) żadnego rzucania o ring.

Oczywiście Submission Match z powodów wyżej wymienionych, czyli nic ciekawego...

Nie przypominam sobie póki co żadnej stypulacji, której nie lubiłbym tak bardzo jak tej wyżej wymienionej. Jeśli coś mi się przypomni to dopiszę.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

submission match - nudny i nic się nie dziej , stale dzwignie ;P

I do wszystkich pozostałych co mówią że submission match to nuda :) Bluźnierstwo jak cholera. Oczywiście są gusta i guściki ale... jeżeli taka walka jest w WWE to oczywiście, ze jest to bieda. Jeżeli jednak patrzymy w ROH (mój ulubiony okres sprzed 3 lat chociażby) to każda walka z udziałem np: McGuinessa i Danielsona miała maaaasę dźwigni i była emocjonująca bardziej od najlepszej z walk w WWE :) IMO oczywiśce. Chciałem znaleźć coś w ten deseń ale Youtube pokasowało te lepsze walki i teraz zostąły się już same filmiki zrobione przez internautów.

No submission match to jedna z najnudniejszych walk jakie są (same dżwignie ) żadnego rzucania o ring.

Pamiętaj, nie samym rzutami wrestling żyje.

A żeby nie było OT.

Najnudniejszym rodzajem walki dla mnie jest walka z... poronionym gimmikiem.

5199219949eed950a51bb.png

Zgadzam się z Brejver, dla mnie Submission Match jest dośc ciekawą stypulacją. Aktualnie czekam na walkę Daniela Brayana w tym meczu z kim kolwiek z WWE bo wcześniej czy później będzei musiał to nastąpić. jeżeli oglądamy takie Matche w wykonaniu WWE (via ostatni mecz Cena vs Big Show w tej stypulacni) to naprawdę nie mamy się czego ciekawego spodziewać.

Ale żeby nie było OT.

To dla mnie najnudniejszym rodzajem walki jest... w sumie nie mam takiego jeżeli walka jest dobrze zabookowana to każdy idzie obejrzeć. Ale jeżeli nie to chyba najbardziej nudzą mnie Divas Matche (może nie stypulacja no ale cóż)

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Jedynym dobrym submisson matchem z pod znaku wwe (wwf) jest moim zdaniem :

Wrestlemania 13 - Bret Hart Vs Stone Cold Steve Austin .

Brejver Pewnie masz rację ;) Ja to pisałem pod kątem wwe no i może TNA ale to oglądam od niedawna i nie kojarzę żadnych walk w tej stypulacji z tej federacji.

W innych na pewno są dobre submission matche :)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Ja nie lubię walk Iron Man Match. Męczą mnie walki, które trwają min. 30 minut, ale tylko wtedy, gdy o wiem, że będą tyle trwać. Jeśli są ciekawe i dobrze obsadzone, to idzie w miarę wytrzymać, ale nawet najlepsi zawodnicy, w zbyt długiej walce zaczynają trochę nużyć.
Człowiek przede wszystkim.

Ja kiedyś w sumie wielkim fanem submission matchy nie byłem, ale np. przez długi okres walke Hart vs Austin uważałem za najlepszą ever. Z czasem, gdy zacząłem się wciągać w strong-style, muga itp. itd. to coraz większą wagę zacząłem przykładać do wszelakich submissionów podczas walk i można powiedzieć, że zakochałem się w tym :) Suby jakich japońce używają w porównaniu do tego shitu co prezentowali wrestlerzy WWE w ostatnich latach to całkiem co innego. No i nie mógłbym zapomnieć o 2 chyba najlepszych technikach jakich widziałem w ringu - bracia Dos Caras i Mil Mascaras. To co ten 1 wyczyniał np. podczas Super J Cupu 95, a ten 2 w walkach z Jumbo Tsurutą czy Dorym Funkiem Jr. to holyshit madafaka. Oglądając ich walk przy co 2 subie miałem wrażenie, że widzę to po raz 1.

A których nie lubię ? Wszelkiego rodzaju gimmick matchy jak Last Rites, Stretcher, Strap, Ambulance i ... nigdy nie przepadałem za street fight :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Reputacja:   37
  • Urządzenie:  iPhone

Ja nie przepadam za Steel Cage Matchami. Owszem, zdarzają się prawdziwe perełki odbywające się w tej stypulacji, aczkolwiek to ciągle mozolne wspinanie się po kolejnych szczeblach stalowej konstrukcji, tudzież czołganie się do drzwi wyjściowych strasznie zabija momentum walki i momentami potrafi oglądającego wyprowadzić z równowagi.

Ciezko powiedziec, nie lubie ani submission matchy, bo te w WWE to zenada, a ogladam tylko mainstream,

i quit matchy nie lubie bo i tak w 90% przypadkow pokonany wraca i w ogole ta stypulacja jest strasznie naciagana ze niby stawianie kariery bla bla

no i wszelakie gowna typu strap match czy ambulance match;[

Zdecydowanie wszelkiego rodzaju Ladder Match'e/TLC. Dzieje się tam zawsze wiele, właściwie nie pamiętam walki w takiej stypulacji, która wypadłaby słabo - oczywiście mając na myśli mecz TLC, w pierwszej kolejności nasuwa się legendarna walka z WM X-Seven Hardy Boyz vs Edge & Christian vs Dudley Boyz. Ale z tych w ciągu ostatnich ~2 lat, to jeszcze dodałbym do tego walkę Undertaker vs Edge TLC na One Night Stand 2008, która mi się podobała. No i I Quit match, ale to z czystej ciekawości - po prostu zawsze mnie w takich walkach interesuje, kto powie "I Quit" - nawet w przypadku Ortona z Ceną, kiedy pewne było, że John się nie podda.

Nie lubię walk typu Last Man Standing - głównie z powodu tego cholernego liczenia. Nic nie irytuje bardziej od tego, jak sędzia po każdym upadku zaczyna liczyć. Do tego dodałbym również Strap Match, który - jak pokazała ostatnia taka walka na Extreme Rules - jest strasznie wolna. No, ale może to zależy od zawodników, niemniej jednak nie lubię tego rodzaju pojedynków.