Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler kwietnia

Kto zasługuje na ten tytuł?  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Ted DiBiase
      3
    • John Cena
      7
    • Jack Swagger
      37
    • CM Punk
      11
    • Rob Van Dam
      26
    • Kaz
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos oddałem tak jak większość - na Swaggera. Ciekawy run z pasem World Heavyweight, zarąbiste walki i dość ciekawe speech'e. Jego postać nabiera wartości, oby tak dalej.
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Draggon

2

• TheGiant

1

• LooseCannon

1

• T-Mac

1

Top użytkownicy w tym temacie

na wrestlera kwietnia nie zasluguje nikt z tej listy. wrestlerem kwietnia wg mnie powinien byc Randy Orton

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

Kurt Angle!!! ale go nie ma :( ta jak ostatnio nie było HBK :( wiec głos na Rob Van Dam

2225103544d506abb81bd1.jpg

Swagger zdecydowanie zasłużył sobie na tytuł wrestlera kwietnia. Szczególnie za promo jakie odwalil na ostatnim Smackdown, było takie śmieszne i zajebiste, gość mnie powalil, on powinien co tydzień coś nowego o sobie powiedzieć, wzbudza to duży heat a o to chodzi.

Głos na Swaggera . Świetny push dla tego utalentowanego , dawniej szmaconego zawodnika . Chcę , by zarząd WWE wysłuchał jego propozycji i żeby doszło do pojedynku międzi Swaggerem , Undertakerem i Reyem Misterio
Już od 5 lat fan wrestlingu . Masz jakieś pytanie dotyczące gry [you] śmiało pytaj!

Głos na Punka za doskonałe speache i odgrywanie znakomitego "Jezuska" w tym miesiącu lecz tak jak w innych

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Mój głos idzie na Swaggera. Od dawna widziałem w nim potencjał i w gruncie rzeczy ciesze się z jego pushu, który jak się okazuje nie jest w cale, aż tak bardzo nieprzemyślany i ch*jowy jak się wydawało.

15192108424405e31546cee.jpg

Głos na Swaggera. Tak na zachętę. Zmiany w jego postaci przypadły mi do gustu, bez tego małpowania na wejściu i niezłych promach, jest nadzieja że zakotwiczy w main eventach. A że w ringu jest niezły, to wypada się tylko cieszyć.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

• Reputacja:   1

Głos na CM'a za fajny feud z Reyem oraz za ciągle wysoki poziom przy mikrofonie

Ja oddałem głos na Jacka Swaggera.

z braku laku CM Punk

Głos na Punka za świetny feud z Reyem Mysterio. Nie wiem dlaczego większość głosowała na Swaggera, przecież on tylko zdobył pas, co w żadnym stopniu nie wywyższa go w tej ankiecie nad innymi. Właściwie, to Jack nic nie pokazał w tym miesiącu oprócz słabego występu w MITB, problemem i 30 sekundową walką z walizką, zdobycie pasa na Jericho. Co innego CM Punk, który stworzył jeden z lepszych feudów w obecnym czasie, który nadal trwa. Do tego przewodniczy absolutnie wymiatającej stajni, jedynej w WWE (nie zaliczam tag teamów).
Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

Głos jak większość na Jack'a Swagger'a bardzo dobrze się spisuje jako WHC i dobrze prowadzi walki. Myślę że zasłużył na push, i wykorzystuje to jak może. W Jacku drzemie wielki potencjał i Vince chce nam go trochę pokazać.

Push dla "Jezusa" (Punka) i Shemusa za feud z HHH
by Filipoo666 ;D

2388365614be5ab942c6d0.jpg

Jakby nie było TNA... Wszyscy tylko WWE i WWE. oczywiście głos na Roba van Dama, zamiast Kaza powinien być Kurt.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
    • Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
  • Dodaj nową pozycję...