Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler kwietnia

Kto zasługuje na ten tytuł?  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Ted DiBiase
      3
    • John Cena
      7
    • Jack Swagger
      37
    • CM Punk
      11
    • Rob Van Dam
      26
    • Kaz
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos oddałem tak jak większość - na Swaggera. Ciekawy run z pasem World Heavyweight, zarąbiste walki i dość ciekawe speech'e. Jego postać nabiera wartości, oby tak dalej.
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Draggon

2

• TheGiant

1

• LooseCannon

1

• T-Mac

1

Top użytkownicy w tym temacie

na wrestlera kwietnia nie zasluguje nikt z tej listy. wrestlerem kwietnia wg mnie powinien byc Randy Orton

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

Kurt Angle!!! ale go nie ma :( ta jak ostatnio nie było HBK :( wiec głos na Rob Van Dam

2225103544d506abb81bd1.jpg

Swagger zdecydowanie zasłużył sobie na tytuł wrestlera kwietnia. Szczególnie za promo jakie odwalil na ostatnim Smackdown, było takie śmieszne i zajebiste, gość mnie powalil, on powinien co tydzień coś nowego o sobie powiedzieć, wzbudza to duży heat a o to chodzi.

Głos na Swaggera . Świetny push dla tego utalentowanego , dawniej szmaconego zawodnika . Chcę , by zarząd WWE wysłuchał jego propozycji i żeby doszło do pojedynku międzi Swaggerem , Undertakerem i Reyem Misterio
Już od 5 lat fan wrestlingu . Masz jakieś pytanie dotyczące gry [you] śmiało pytaj!

Głos na Punka za doskonałe speache i odgrywanie znakomitego "Jezuska" w tym miesiącu lecz tak jak w innych

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Mój głos idzie na Swaggera. Od dawna widziałem w nim potencjał i w gruncie rzeczy ciesze się z jego pushu, który jak się okazuje nie jest w cale, aż tak bardzo nieprzemyślany i ch*jowy jak się wydawało.

15192108424405e31546cee.jpg

Głos na Swaggera. Tak na zachętę. Zmiany w jego postaci przypadły mi do gustu, bez tego małpowania na wejściu i niezłych promach, jest nadzieja że zakotwiczy w main eventach. A że w ringu jest niezły, to wypada się tylko cieszyć.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

• Reputacja:   1

Głos na CM'a za fajny feud z Reyem oraz za ciągle wysoki poziom przy mikrofonie

Ja oddałem głos na Jacka Swaggera.

z braku laku CM Punk

Głos na Punka za świetny feud z Reyem Mysterio. Nie wiem dlaczego większość głosowała na Swaggera, przecież on tylko zdobył pas, co w żadnym stopniu nie wywyższa go w tej ankiecie nad innymi. Właściwie, to Jack nic nie pokazał w tym miesiącu oprócz słabego występu w MITB, problemem i 30 sekundową walką z walizką, zdobycie pasa na Jericho. Co innego CM Punk, który stworzył jeden z lepszych feudów w obecnym czasie, który nadal trwa. Do tego przewodniczy absolutnie wymiatającej stajni, jedynej w WWE (nie zaliczam tag teamów).
Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

Głos jak większość na Jack'a Swagger'a bardzo dobrze się spisuje jako WHC i dobrze prowadzi walki. Myślę że zasłużył na push, i wykorzystuje to jak może. W Jacku drzemie wielki potencjał i Vince chce nam go trochę pokazać.

Push dla "Jezusa" (Punka) i Shemusa za feud z HHH
by Filipoo666 ;D

2388365614be5ab942c6d0.jpg

Jakby nie było TNA... Wszyscy tylko WWE i WWE. oczywiście głos na Roba van Dama, zamiast Kaza powinien być Kurt.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...