Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler kwietnia

Kto zasługuje na ten tytuł?  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Ted DiBiase
      3
    • John Cena
      7
    • Jack Swagger
      37
    • CM Punk
      11
    • Rob Van Dam
      26
    • Kaz
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

- Ted DiBiase

- John Cena

SmackDown!:

- Jack Swagger

- CM Punk

TNA:

- Rob Van Dam

- Kaz

Ankieta trwa 5 dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Draggon

2

• TheGiant

1

• LooseCannon

1

• T-Mac

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos leci na Jack'a Swagger'a. Wykorzystał walizkę i zdobył pas WHC. Wykręcił kilka bardzo dobry i ładnych walk. Wystarczy tylko lepsze wypromowanie go i będzie świetnym mistrzem.

• Styl:  Jasny

Stawiam na RVD. Mimo że nie jest już najmłodszy, robi świetne walki. Pas zdobył nagle, z zaskoczenia, ale całkiem nieźle sobie jako mistrz. Myślę, że z tej gupy, to on najlepiej się sprawował w ostatnim miesiącu.
Człowiek przede wszystkim.

• Reputacja:   0

Zasadniczo to wrestlerem kwietnia jest dla mnie Kurt Angle tylko nie widzę jego nazwiska w propozycjach (a moim zadaniem za to co zrobił z Andersonem na Lockdown powinien mieć nominację). Na RVD nie zagłosuję za to w jaki sposób zdobył tytuł od Aj'a, a Kaz jak dla mnie jest daleko od optymalnej formy. Głos leci na Swagger'a. Namieszał trochę wykorzystaniem walizki i wydaje się, że odrobinie pracy może być z niego porządny mistrz.

8340093214bd433ee67ca9.jpg

No ja pitole. Ciężko nie miałem takiego dylematu, na kogo postawić.

Mam...obstawię któregoś z mistrzów wagi cieżkiej, tylko na tego z WWE czy z TNA? Młodego sepleniacza czy wiecznie tautują gwiazdę zrodzoną w ECW....mhhh, cholera, sam nie wiem. Głos na Swaggera, na zachętę. Zdobył pas, obronił go na PPV, tylko by tą swoja osobowość jakoś oszlifował i będzie dobrze.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Głos na Swaggera. Miał dobry miesiąc i tylko na niego mogłem zagłosować z WWE(bo TNA się nie interesuję). Jack wykorzystał walizkę i stoczył kilka przyzwoitych walk(nie zawsze wygrywał). Obronił pas na Extreme Rules i ogólnie całkiem dobrze sobie radzi jako mistrz.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Swagger wg mnie nie zasługuje na zdobycie tytułu wrestlera kwietnia. Dobrze - zdobył pas WHC, ale podczas swojego reignu przegrał z Randym Ortonem w non title matchu, z urlopowanym Undertakerem i z mdłym Johnem Morrisonem!

CM Punk za to ciągnie to Smackdown na swoich plecach. No i ma w posiadaniu dwa wielkie artefakty o niesamowitej mocy - cycki Sereny. Więc na niego głos.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Teoretycznie Swagger i RVD powinni byc faworytami. Choc Rob nie zasluzyl na taki push z powietrza to juz i tak wiekszosc to przelknela, wiec napewno jest godny uwagi. Jack przeszedl transformacje, ktora moze przyblizyc go do statusu main eventera (pelnoprawnego) ... Ja jednak zaglosuje moze troche osobiscie na kogos kto nie ma szans. Nie wygral zadnego tytulu, ale nosi jeden ciagle przy sobie. Ted DiBiase Jr. ktory nabral jeszcze wiekszych kolorow w moich oczach i przy odpowiednim prowadzeniu moze skonczyc jako przyszlosc federacji. Wierzylem w niego od Legacy .. czujac w moczu, ze jest lepszy niz Cody. Rhodes przejal glowna role w ich teamie ku mojemu zaskoczeniu, ale chyba nadzieje wieksze WWE wiaze z Tedem probujac mu wprowadzic nowa stajnie.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Chciałem być oryginalny i zagłosować na kogoś,kto tu jeszcze nie padł,jednak nie idzie.Cenę sobie odpuściłem a Kaz nie jest w "swojej" formie.Tak jak BRKSTRM,mój głos leci na CM Punka,nie dość,że promuję dwójkę,niedługo trójkę zawodników to jakoś ciągnie ten Smack programem z Reyem.Chciałem zagłosować na Teda,który ostatnio sobie dobrze poczyna,jednak plusa sobie u mnie Punk zarobił incydentem z ostatniego eventu smacka.Mianowice,jedna kobieta uderzyła Punk i krzyknęła,że nie jest Jezusem.Gdy ochrona wyprowadzała kobietę z hali a CM uklęknął i rozłożył ręce jak Syn Boży.Wiem,że zaofftopowałem,ale chciałem uniknąć sytuacji,że za chwilę padło by tu pytanie "A co Punk zrobił?" :)

7614081404f146f966c931.jpg

No i ma w posiadaniu dwa wielkie artefakty o niesamowitej mocy - cycki Sereny.

:lol:

Mój głos mimo wszystko leci na Swaggera. Przegrał kilka non-title matchy, ale nawet radzi sobie jak champ. RVD dostał pas z dupy i trochę mi się to nie podoba. Reszta tak jakoś wg mnie mało zasługuje. No dobra jest Punk i DiBiase, ale jakoś mi nie pasują (który raz z rzędu Cena jest w tej ankiecie?)

Głos na Swagger'a który pomimo idiotycznego bookingu (chociaż powoli jest coraz lepiej) radzi sobie całkiem nieźle i dobrze się ogląda go jako Champ'a.

Jack Swagger za to, że wychodziłem z siebie ze śmiechu oglądając ostatniego Smacka. Pierwsza scena i "I am Jack Thwagger" a potem te przechwałki :D No myślałem że skonam, poległem na całej linii i jak dokładał kolejne porcje w stylu "w wieku trzech lat wspiąłem się na Mount Everest" to było jak dobijanie leżącego bo brzuch mnie już bolał że dramat ;) Gość mnie rozwala i dlatego znajduję w nim wartość rozrywkową.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Głos na Swaggera. Utalentowany Jack dobrze sobie radzi jako heelowy mistrz, kręci dobre pojedynki , publiczność reaguje na jego osobę (chociażby ostatni SD! i jego monolog w końcówce) a bookerzy nadal mają pomysły na jego postać, która to nadal nabiera kolorów .

Zdecydowanie Swagger - wykorzystał walizkę, został mistrzem świata, pojawił się w Main Eventach (Triple Threat na SD i Tag Team na RAW), dodatkowo obronił tytuł na Extreme Rules - w tym miesiącu należy mu się.

Ode mnie głos leci dla Swaggera. Hmm W sumie to nie widzę innej mozliwości zagłosowania. Kwiecień jakiś taki zamulający był :) Głos za hmm posiadanie pasa WHC? Za kilka dobrych walk np ta z Takerem. Swagger jako mistrz pasuje mi bardziej niż Sheamus za swojej kadencji z pasem WWE.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...