Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HardyZ: Diary w TEW 2005 (update na maj 2010)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Poniedziałek 03.05.2010

Na samym początku Vince McMahon pogratulował mi objęcia stanowiska szefa wielkiej korporacji WWE. Jednak ja kazałem mu nie odchodzić, powiedziałem mu, że zostanie General Managerem RAW... McMahon się ucieszył, ale ja zgasiłem jego radość mówiąc, że ja tutaj rządzę, a on wychodzi na ring podczas gal RAW i mówi to co ja mu każę. Wtedy uśmiech z twarzy mu zszedł... Na sam początek popatrzałem na roster...

WWE SmackDown!:

Big Show

Caylen Croft

Chavo Guerrero

Chris Masters

Christian

CM Punk

Cody Rhodes

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Finlay

Hornswoggle

Jack Swagger

JTG

Kane

Kofi Kingston

Luke Gallows

Matt Hardy

Montel Vontavious Porter

Rey Mysterio

Shad

Trent Barreta

Tyler Reks

The Undertaker

Vance Archer

WWE RAW:

Batista

Carlito

Chris Jericho

David Hart Smith

Edge

Evan Bourne

Ezekiel Jackson

Goldust

John Cena

John Morrison

Mark Henry

Primo

R-Truth

Randy Orton

Santino Marella

Sheamus

Ted DiBiase

The Great Khali

The Miz

Triple H

Tyson Kidd

Vladimir Kozlov

William Regal

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

WWE NXT:

Daniel Bryan

Darren Young

David Otunga

Heath Slater

Justin Gabriel

Michael Tarver

Skip Sheffield

Wade Barrett

Roster po drafcie... Trzeba zwolnić parę gwiazd, a pare wycofać do FCW...

Do FCW idą:

Caylen Croft - nie mam na niego pomysłu...

Evan Bourne - Idzie tylko na chwilę, też nie mam pomysłu.

Shelton Benjamin - Idzie tylko na chwile, a potem powróci i zaatakuje kogoś, a następnie zgarnie US title

Trent Baretta - nie mam pomysłu tak jak na Crofta

Za to zwolnieni zostają:

Goldust

Jim Ross

Kung Fu Naki

Mike Knox

Tony Atlas

Roster jest odchudzony... Po chwili do mojego gabinetu weszła jakaś kobieta, elegancko ubrana, wiecie... Jak to baby... Od razu ją opieprzyłem.

Ja: Czy pani nie wie, że zanim się wejdzie do jakiegoś pokoju, albo coś to się puka ?

Megan: Przepraszam panie prezesie...

Ja: Mów mi Dawid... Kim jesteś w ogóle i co sprowadza cie do mojego biura ?

Megan: Nazywam się Megan i jestem pana sekretarką...

Ja: Aha, a po co tutaj przyszłaś ?

Megan: Przedstawić się i poinformować, że za chwilę odbędzie się gala... WWE RAW, a i jeszcze jedno. Mam gazetę z newsami. Już jest napisane o tym, że pan przejął WWE.

Ja: Dobra, dzięki, do zobaczenia...

Dobra, przejdźmy do rzeczy ! Zabrałem się za wysyłanie e-maili do wielu wrestlerów którzy wystąpią na dzisiejszej gali. Po chwili spojrzałem na gazetę którą przyniosła Megan.

Wrestling Daily News

:arrow: Jeff Hardy stracił pracę ! Został zwolniony z TNA, po tym jak został zawieszony i nałożono na niego karę w wysokości 1,5 mln. Nad Jeffem ponownie zapanował nałóg i sięgnął po narkotyki... Dixie Carter na swoim tiwtterze napisała, że takiego zachowania nie będzie tolerowała, Jeff zapłacił karę i nie ma szans na jego pobyt w więzieniu, ale teraz jest jedno pytanie. Czy powróci do WWE !?

:arrow: Dzisiaj gala WWE RAW... Wiele osób twierdzi, że będzie to kolejny niewypał lecz ci co tak mówią nie wiedzą, że nie będzie już zasady Guest Hosta, ale panować nad RAW będzie Vince McMahon... Jednak panować nad WWE będzie Mr.Hardyz !

:arrow: Oto lista zwolnionych wrestlerów z WWE...

Goldust

Jim Ross

Kung Fu Naki

Mike Knox

Tony Atlas

TNA już zatrudniło Jim'a Ross'a jako komentatora, a RoH zasiliło swój roster Goldustem...

:arrow: Trwa wojna pomiędzy WWE, a TNA, WWE RAW vs TNA iMPACT! Będzie ciekawie... Dzisiaj kolejne gale, iMPACT! o 20:00 na Spike TV, za to o RAW nie ma informacji, ponieważ gala dogaduje się z kanałem Sy-Fy i obecna stacja RAW może z nie znanych powodów nie pokazać gali !

Dobra, w między czasie, czytając gazetę zadzwoniłem do Jeff'a Hardyego który z nie chęcią zgodził się na podane przeze mnie warunki, jednak gdy powiedziałem mu, że to ja rządzę w WWE to Jeff się ucieszył. Powiedziałem to także Megan, która poinformowała brata Jeffa - Matta, który także się ucieszył ! Kibice jednak o niczym nie wiedzą i szykuję dla nich niespodziankę...

Dwie godziny później

Sekundy przed galą...

Dobra panowie, grzejcie się bo za chwilę gala. Dajcie z siebie wszystko, chcę zaliczyć udany debiut, dla tego który pokaże na co go stać pomyślę o pasie na poziomie Midcarder czyli IC bądź US title ! Starać się... Gościu od fajerwerk itd. zapytał się mnie czy możemy już zaczynać, odpowiedziałem, że tak, facet życzył mi powodzenia, a chwilę później usłyszałem theme song WWE RAW, poszedłem do biura i zacząłem oglądać RAW ze swojego 42 calowego telewizora LCD...

WWE RAW

http://www.rbccenter.com/resources/images/spotlight/Raw_logo_branding.jpg

Gra theme song gali, a na titantronie pojawia się tradycyjne intro. Głos zabierają komentatorzy którzy się przedstawili itd. Po chwili zaczęli komentować to, że WWE przejął Mr.Hardyz... Nie cieszyło ich to, ponieważ w ogóle nie wiedzieli kim jest ten człowiek i czy to facet czy baba, jednak po nazwie można było spodziewać się jednego. Komentatorom przerwała znana muzyka... Na ring przy swojej muzyce wejściowej wchodził Chris Jericho !

Chris Jericho: Na SmackDown! byłem najlepszy, stałem się twarzą niebieskiego brandu... Teraz będzie tak samo w czerwonym brandzie - RAW ! Jestem najlepszy w tym co robię... Za to wy jesteście zakłamanymi hipokrytami ! Wrzodami na dupie... Pasożytami ! Jesteście nic nie warci tak samo jak John Cena... Łazicie w jego ciuchach, w koszulkach z napisami John Cena, pierwsza myśl jaka mi się nasuwa widząc ludzi w tych koszulkach to taka, że są one tanie tak jak dziewczyna czy tam żona Johna Ceny... Jeżeli są jeszcze tanie to nie dziwię się wam wszystkim ! Kupujecie je bo nie stać was na droższe ubrania ! John Cena, jego rodzina i wy jesteście... Hipokrytami !

My time is now ! You can't see me !

John Cena: Jericho ! Wyzywasz moją rodzinę, mnie i moich fanów... Tylko to potrafisz robić, bo nie można o tobie powiedzieć, że jesteś dobrym wrestlerem ! Jesteś najgorszy na świecie w tym co robisz ! Ja ci to udowodnię... Dzisiaj wieczorem ! Na szali znajdzie się mistrzostwo WWE... Cena wchodzi na ring, po czym patrz na Chirsa... Co ty na to Chris ? Zawalczmy może jeszcze dla rozgrzewki tu i teraz... Cena macha ręką przed twarzą Chrisa co oznacza You Can't See Me !

John Cena uśmiechnął się tak jak zawsze robił to Chirs Jericho tyle, że jak on to robi to robi to po chamsku i kibice na niego buczą, za to cała hala krzyczała głośno, Cena ! Cena ! Cena ! John chciał opuścić ring, jednak Chris Jericho go zaatakował, niestety albo stety otrzymał irish whip na liny, Cena wyniósł go na barki i chciał wykonać F-U lecz Jericho zszedł z jego barków i uciekł z ringu. Cena rzucił publiczności swoją koszulkę... Szedł za kulisy jednak na rampie już prawie w niewidocznym miejscu dla kamer stał schowany Chris Jericho. Cena uniósł na rampie ręce do góry... Odwrócił się i otrzymał Codebreaker ! Publiczność zaczęła buczeć, a Jericho krzyczał Come on Cena ! Założył mu Walls of Jericho, po chwili puścił uchwyt, uśmiechnął się po swojemu i opuścił arenę...

Na ring wszedł The Miz z pasem mistrzowskim i mikrofonem... Zaczął coś tam gadać i gadać, nikt go prawie nie słuchał... Po chwili obudził tych co już zasypiali z nudów krzycząc "I'm The Miz and I'm... AWSOME!" Chwilę później na ring wszedł John Morrison który powiedział, że jest w stanie pokonać Miz'a i stać się mistrzem USA. Powiedział, że Miz jest skończony... Stracił tag partnera, pasy tag teamowe, a teraz straci pas USA... Po chwili Miz powiedział, że sam wszystko robił, Big Show tylko miał pasy, dodał, że Big Show tak naprawdę nie potrafi walczyć, jednak usłyszeliśmy theme song Big Showa który od tyłu wszedł na ring. Big Show stanął za Mizem który narobił ze strachu w gacie, tzn. miał taką minę, Miz się odwrócił i otrzymał KO Punch od Big Showa. Morrison gadał z Big Showem po czym temu większemu coś się nie spodobało, złapał gwiazdę Rock'a za gardło i wykonał Chokeslam... Jednak na pomoc Morrisonowi przyszedł... R-Truth ! Dropkick w brzuch Big Showa, który chyba nic nie odczuł, ale schylił się lekko, R-Truth się odbił i wykonał swojego finishera - Truth Axe ! Big Show powalony, a R-Truth i Miz opuszczają arenę... Jednak gdy odwróceni byli plecami do rampy, a twarzą do ringu od tyłu otrzymali Bull Doga, podwójnego Bull Doga od... Chrisa Jericho, który powiedział, że wszyscy ludzie byli świadkami reaktywacji JeriShow !

Singles Match - Yoshi Tatsu vs Ted DiBiase

Sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie... Raz przeważał Ted, jednak później Yoshi i tak w kółko. Teraz Ted DiBiase wykonuje Yoshiemu irish whip na liny, Tatsu się odbija od lin i powala Ted'a Spinning Wheel Kiciem. Po chwili wchodzi na trzecią linę, Ted wstaje i otrzymuje Crossbody. Yoshi po chwili przypina, jeden, dwa... Ted DiBiase odkopuje, a po chwili widzimy Zacka Rydera który podchodzi do ringu. Yoshi Tatsu pomaga wstać Ted'owi, irish whip na liny i Spinning Wheel Kick z miejsca. Yoshi pomaga wstać Tedowi, odbija się od lin i atakuje go clotheslinem, jednak Ted unika i zakłada Million Dollar Dream ! Yoshi Tatsu krzyczy z bólu, ale po chwili trochę się uwalnia i rzuca się na liny, Ted DiBiase puszcza uchwyt, następnie wykonuje Yoshiemu irish whip na liny oraz odbija się od rope'ów... Tatsu unika clothesline i Roundhose Kick ! Ted DiBiase pada na matę... Yoshi Tatsu przypina, jeden, dwa i trzy ! Yoshi Tatsu udaje się za kulisy, a Zack Ryder wchodzi na ring... Chodzi wokół leżącego Ted'a DiBiase'go, po chwili pomaga mu wstać, odbija się od lin, wyskakuje i Lariat Takedown... Po chwili znowu go podnosi, kopnięcie w brzuch i ustawia go sobie pod Zack Attack, ale Ted DiBiase dostaje przypływu adrenaliny ! Odpycha go na liny i wykonuje Dream Street ! Ted DiBiase odchodzi i zostawia na ringu Rydera.

Na ring przy swojej muzyce wszedł Mr.Hardyz ! Zobaczmy jak to wyglądało...

It's alright we've come to life...

Mr.Hardyz: Witajcie na Monday Night RAW ! Widzieliście to co wydarzyło się na początku oraz przed chwilą ? JeriShow zostało reaktywowane, jednak Big Show nie znajduje się na RAW, bez zunifikowanych pasów mistrzowskich nie możesz pojawiać się na gali Monday Night RAW, a więc teraz dostaniesz szansę olbrzymie. Jeżeli wygrasz swoje starcie z nieznanym wrestlerem, dowiesz się kto nim jest przed walką... To będziesz mógł pojawiać się na RAW, ale w walkach tag teamowych. Jeżeli wygrasz to JeriShow zmierzą się w Triple Theart Tag Team Matchu na SmackDown, oprócz JeriShow udział w tej walce wezmą Cryme Tyme oraz Matt Hardy i Justin Gabriel ! W walce wieczoru jak wiemy, Chris Jericho zawalczy z Johnem Ceną...

Po tych słowach Mr.Hardyz rozłożył sobie krzesło obok ringu i usiadł na nie. W tym czasie na ring wszedł Big Show, a po nim wszedł kolejny olbrzym... Występujący w brandzie RAW - The Great Khali !

Big Show vs Khali - jeżeli Show wygra to na SmackDown! JeriShow zmierzą się w Triple Theart Tag Team Matchu o miano pretendentów do pasów tag teamowych, walka o te pasy odbędzie się na Over The Limit.

No muszę przyznać, że Big Show miał małe kłopoty z Khalim. Ten większy czyli Khali okładał go swoimi ciosami, w tej chwili powalił go serią ciosów w twarz. Khali wykonuje Big Show'owi irish whip na liny, Big Show chce się odbić od lin, ale wypadł z ringu ! Ho, ho... Co to było... Khali wychodzi za ring i wraca do niego z Big Showem. Unosi ręce do góry, Show wstaje i Khali łapie go dwiema rękami za gardło i szykuje się Khali Bomb. Jednak nie, Big Show kopnął Khaliego, ale z jakim trudem Show uniósł tą nogę. Big Show łapie Khaliego i wykonuje Suplex'a ! Wow... Ja oglądając tą walkę ze swojego biura srałem w gacie ze strachu, że jak Big Show wykona akcję którą miał wykonać za chwilę czyli Elbow Dropa to w ringu zrobi się jakaś dziura albo coś. Big Show po chwili unosi rękę do góry, Khali wstaje i Chokeslam ! Khali wbity w matę ringu... Jeden, dwa i kickout. Khali odkopuje... No i tak, teraz ta akcja... Big Show wchodzi na drugą linę, co ten debil robi ! Wchodzi na trzecią linę ! OMG... Miał wejść na drugą... Aj, fuck.. Zepsuł mi całe show bo spadł z narożnika, ale na szczęście wpadł na Khaliego... Zamiast Elbow Dropa mamy Splasha, też dobre. Jeden, dwa i trzy ! Na ring wchodzi Chris Jericho który świętuje zwycięstwo wraz z Big Showem, a fani buczą i nie są zadowoleni z rezultatu walki. A Big Show po gali sobie pogada ze mną na temat jego wybryków...

Na backstage Mr.Hardyz czyli ja wypytywałem się Mr.McMahona czy ma jakieś plany co do RAW, jeżeli mnie nie zachwyci to straci pracę. Mc.Mahon odpowiedział, że za chwilę odbędzie się pojedynek o pas USA, The Miz kontra John Morrison kontra Edge... Ja mu odpowiedziałem, że to za mało i że właśnie stracił pracę. McMahon jednak zaproponował od razu coś ciekawszego... Edge kontra nieznany wrestler o miano pretendenta do pasa mistrzowskiego USA. Mr.Hardyz zaczął się zastanawiać, a po chwili odpowiedział Vince'owi - "Zostajesz w pracy McMahon..."

Normal Match for #1 Contender to WWE United States title - Edge vs Mystery Opponent

Na ring pierwszy wszedł Edge, po chwili rozbrzmiała na hali kibicom dobrze znana muzyka ! Na ring wbiegł... Charismatic Enigma, Jeff Hardy ! Obaj zaczęli od klinczu, Edge po chwili na liny wysłał Jeff'a, który odbił się od nich i powalił Edge'a ciosem z dwóch rąk. Jeff pomógł mu wstać, irish whip do narożnika, następnie corner clothesline, Edge opadł i siedział przy narożniku, po chwili otrzymał Turnbuckle Dropkicka. Jeff Hardy pomógł mu wstać, próbował go kopnąć jednak Edge złapał go za nogę, po chwili jednak otrzymał Jumping Back Kicka. Jeff Hardy tauntował, a od tyłu zaatakował go Edge który doszedł już do siebie, seria ciosów, irish whip na liny i podcięcie. Hardy leży na ziemi... Edge pomaga mu wstać, kopnięcie w brzuch i odbicie od lin. Hardy unika clothesline, jednak Edge wykonuje na nim Edge'O'Matic. Rated R Superstar pomaga wstać Hardyemu, kopniak w brzuch i Edgecution. Edge szykuje się do Spear przy narożniku, Jeff wstaje i Spear, jeden, dwa i kickout ze strony Jeffa Hardyego. Edge wkurzony pomaga mu wstać jednak otrzymuje kopnięcie w brzuch, a następnie Gordbuster Suplex. Hardy wszedł na drugą liną i skoczył na Edge'a Leg Dropem. Po chwili pomógł mu wstać, ale od razu wykonał mu Atomic Dropa od przodu, a nie od tyłu, przewrócił go i zaatakował Extreme Leg Dropem. Jeff następnie pomógł wstać Edge'owi i wykonał Twist of Fate. Hardy wchodzi na trzecią linę i Swanton Bomb ! Jeden, dwa i trzy. Jeff Hardy zostaje pretendentem do US title na Over The Limit. Po chwili na ring wszedł Matt Hardy który świętował wraz z bratem, ale zaatakował ich The Miz. Clothesline dla Matta, Skull Crushing Finale dla Jeffa i następnie Skull Crushing Finale dla Matta.

The Miz: Hardy, Hardy, Hardy... Powracasz do WWE jednak nie wiesz co cię czeka... Na Over The Limit ja cię wyeliminuję, wyrzucę cie z WWE tak jak zrobił to CM Punk... Beacuse I'm The Miz and I'm Awsome !

Miz pomaga wstać Jeffowi i atakuje go z otwartej ręki tak jak kobiety to robią... Jednak Jeff Hardy blokuje mu rękę, kopnięcie w brzuch i Twist of Fate ! Jeff i Matt opuszczają arenę, a to samo po chwili robi Miz.

Na backstage Jeff Hardy przemawiał do kamery...

Jeff Hardy: Powróciłem do WWE, ponieważ w TNA byłem zbyt dobry, a oni wymyślają sobie jakieś afery. Są żałośni jak The Miz, widzę tam dla niego miejsce... Jest już zarezerwowane, ponieważ przegrany na Over The Limit opuści WWE ! Wraz z moim bratem Mattem będziemy tutaj siali zniszczenie, pasy tag teamowe będą wkrótce nasze... Hardy Boyz is a new WWE Unified Tag Team Champions... To będzie można usłyszeć już niedługo !

Jeff Hardy się trochę zmienił od ostatniego pobytu w WWE, bardziej zależy mu na pasach mistrzowskich, ale nadal lubi publiczność. Czas na walkę wieczoru czyli starcie Chris Jericho kontra John Cena, na szali jest pas mistrzowski WWE ! A więc będzie ciekawie, prawda ?

Main Event - John Cena © vs Chris Jericho - WWE Championship Match

Walka nie była ciekawa, była za to nudna jak flaki z olejem ! Cena wykonuje Chrisowi irish whip do narożnika, następnie odbija się od lin i próbuje wykonać Bulldoga jednak Jericho się schyla, łapie w headlocka swojego rywala, bierze rozbieg i wykonuje Bulldoga. Chris Jericho łapie Cene za nogi i próbuje założyć Walls of Jericho, jednak John go odpycha, szybko wstaje i irish whip na liny. Jericho zostaje podcięty i STF ! OMG... STF ! John Cena walczy o obronę honoru rodziny oraz o obronę pasa mistrzowskiego. Jericho łapie się lin, Cena puszcza uchwyt, pomaga wstać Chrisowi następnie odbicie od lin i Jumping Shoulder Block, Cena ponownie atakuje Jumping Shoulder Blockiem, Jericho chce wykonać Clothesline ale Cena unika i wykonuje Protoplex ! You Can't See Me... Five Knuckle Schuffle ! John Cena tauntuje, wchodzi na trzecią linę, Jericho powoli wstaje i otrzymuje Leg Drop Bulldog z narożnika ! Cena przypina, jeden, dwa... Chris Jericho przypina, ale Cena idzie za ciosem, pomaga wstać Chrisowi i irish whip na liny. Jericho odbity zostaje wyniesiony na barki WWE Championa ! Attitude Adjustment... Po walce... Jeden, dwa i nie ! Chris Jericho odkopuje... John Cena nie wie co ma robić, pomaga wstać Chrisowi... John wynosi Chrisa i wsadza go na narożnik, po chwili też wchodzi na ten sam narożnik, czyżby Superplex ? OMG... Cena wynosi na barki Chrisa, a są na narożniku, aj nie... Jericho schodzi z jego barków. Stoją na jednym narożniku i Codebreaker z narożnika ! Chris Jericho pokazał, że też może wykonać ciekawą akcje... Jericho zakłada Walls of Jericho ! John Cena odklepuje... Chris Jericho jest nowym mistrzem WWE !

Jak to mówi The Miz... Awsome ! WWE RAW jednak się kończy... Kolejne RAW za tydzień.

Edytowane przez HardyZzZ
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HardyZzZ

4

• Pinio

2

• Weed

1

• Kingston

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra robota! RAW było bardzo dobre. Walki fajnie opisane i dialogi też są na poziomie. Oby tak dalej! Świetnie Ci idzie.

Zapraszam do mnie ;)

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Wtorek - 04.05.2010

Jak zwykle przyszedłem do swojego biura i usiadłem w wygodnym fotelu przed laptopem. Miałem dobry humor, ponieważ na RAW nie wydarzyło się nic czego bym nie chciał oprócz tego, że Big Show spadł na Khaliego z trzeciej liny, a miał mu zrobić Elbow Dropa z drugiej... Po chwili zadzwonił do mnie telefon. Odebrałem, a tu szok ! Policja poinformowała mnie, że mieli nakaz na ponowne przeszukanie domu Jeff'a i znaleźli tam... kolejne narkotyki ! Od razu poinformowałem Jeff'a o zwolnieniu z federacji, szkoda chłopaka... Zostało mu RoH bo do WWE już chyba nie wróci, do TNA też nie, a w CZW nikt go nie zna pewnie i sie tam zesra. Po chwili do mojego biura weszła Megan która poinformowała mnie o tym, że Matt jest wkurzony, ponieważ jego brat jest nałogowcem i, że Matt nie chce występować narazie w telewizji. Oczywiście się zgodziłem, też bym sobie odpuścił jakby mój brat na okrągło ćpał. Megan dała mi także listę gal które odbyły się w poniedziałek wraz z ich ratingami.

http://img707.imageshack.us/img707/6048/beztytuuabl.png

WWE RAW... Słabo ! 3 miejsce, w sumie nie tak źle jak na debiut, ale TNA ma 5 miejsce ! Jupi... Ha, ha ! Dzisiejszy poniedziałek był mój... Dobra, czas zająć się pracą. Wszyscy co mieli zostać zwolnieni są zwolnieni, ci co mieli odejść do FCW są w FCW. Może kontrakty przedłużać ? Parę federacji już się rzuca na moich wrestlerów jak na mięso, widzą, że nie mają kontraktów to jak nie podpiszę to jakieś gówniane CZW ich sobie weźmie, a moi tam nie przetrwają nawet dnia. Tutaj mają luzik, kasa, dobre jedzenie, a tam ? Gówno dostaną, a oprócz tego będą musieli dorabiać sobie w McDonaldzie bo na chleb nie będzie im starczyło, a w dodatku będą sobie Pilvedrivery z szpilkami w głowie na druty kolczaste robić. Jak patrzę na zdjęcia paru tamtejszych wrestlerów to chce mi się, rzygać... Dobra, dzisiaj NXT ! Muszę wszystko przygotować, w tym tygodniu wszystkie gale będą w jednej hali. Co tu jeszcze zrobić... Wiem ! SmackDown! przeniosę na piątek i będzie Live w telewizji. Dobra, idę przygotować wszystko na NXT. Postanowiłem wykasować konkurs na dzisiejsze NXT, za to za tydzień już będzie normalna rywalizacja żółtodziobów.

http://3.bp.blogspot.com/_XGOPIThXpjI/S2xtwcmXorI/AAAAAAAABtg/SD7bv09CjXM/s1600/wwe_nxt_logo_cutbypassi.png

WWE NXT

W spoilerze są wyniki NXT.

http://img263.imageshack.us/img263/7092/beztytuunl.png

Galę otworzyły pokazy fajerwerk oraz theme song i intro NXT wyświetlane na titantronie. Komentatorzy zabrali głos i komentowali zwolnienie Jeffa Hardyego. Zgodzili się z moją decyzją, ponieważ on sięgnął po narkotyki drugi raz w przeciągu około trzech dni, mimo upomnień i zwolnień z TNA. Teraz został zwolniony z WWE... Po chwili na ring wszedł Matt Striker.

Matt Striker: Mr.Hardyz skasował nasz cotygodniowy konkurs który miał wyłanić zwycięzce którzy później miał otrzymać nagrodę, czyli własną wejściówkę. Dzisiaj... Pierwszy i drugi żółtodziób NXT zawalczą ze sobą w tym ringu. Zwycięzca dostanie własną wejściówkę ! Bez theme songu NXT i bez titantronu NXT, tylko własna muzyka i własny titantron. Czyli walka na dzisiejszy wieczór... Daniel Bryan kontra Darren Young !

Heath Slater vs David Otunga

Po odejściu Matta Strikera na ring wszedł Heath Slater wraz ze swoim mentorem Christianem, oraz David Otunga ze swoim trenerem czy tam mentorem - R-Truthem. Gong rozpoczął walkę... Zaczęli od klinczu co było błędem Heatha, ponieważ ma znacznie mniej siły od swojego rywala David'a Otungi. Otunga wykorzystał ten błąd i założył bocznego headlocka w którym Heath Slater dość długo się męczył, jednak udało mu się wypchać silniejszego Otungę na liny. David odbił się od nich i po odbiciu poczęstował Slatera Shoulder Blockiem. Podopieczny Christiana został powalony... David Otunga pomógł mu wstać, irish whip do narożnika i próba Corner Clothesline jednak Heath Slater wystawił nogę i Otunga się na nią nadział. Slater złapał za głowę swojego rywala, wszedł na drugą linę i wykonał Tornado DDT z drugiej liny. Slater po chwili przypiął, jednak Otunga niemalże od razu odkopał. Slater pomaga wstać Davidowi, irish whip na liny, skontrowany i jest Spinning Wheel Kick by Heath Slater. Slater pomaga wstać swojemu przeciwnikowi jednak ten kopie go w brzuch i dusi go przyciskając go do lin. Sędzia odlicza i odciąga Otungę, ten dyskutuje z sędzią pojedynku, po chwili jednak otrzymuje świetne Enziguri od swojego rywala i zostaje odliczony do trzech.

Na backstage Luke Gallows znowu dyskutował z Darrenem Youngiem, po chwili przyszedł CM Punk i zaczął opowiadać jak cieszył się z tego, że Darren miał dołączyć do Straight Edge Society, jednak już z niepokojem zaczął opowiadać jak z tego zrezygnował. Po chwili zaproponował, że jeżeli Darren Young przegra z Danielem Bryanem to dołączy do Straight Edge Society, jeżeli jednak wygra to otrzyma swoją upragnioną wejściówkę i może zapomnieć o pomocy SES. Darren zaakceptował warunki i to okazało się błędną decyzją.

Justin Gabriel vs Michael Tarver

Zwykła walka która miała tylko zapchać gale, aby ta nie trwała 50 minut tylko godzinę. Udało im się wykręcić 8 minutową walkę, wraz z wejściami itd. cały segment trwał 10 minut, ale to nie jest ważne. Tarver na początku obijał Justina jednak przy próbie T-Bone Suplex'a popełnił błąd. Gabriel się uwolnił, odbicie od lin i Spinning Wheel Kick. Gabriel wtedy przejął inicjatywę... Tarver wstaje i otrzymuje Springboard Crossbody, następnie Gabriel pomaga mu wstać, próba High Kicka, Tarver unika, ale po chwili otrzymuje Enziguri. Justin Gabriel wchodzi na trzecią linę i wykonuje wspaniały 450 Splash, po czym odlicza Tarvera do trzech i wygrywa.

Gdy ring był pusty to rozbrzmiało theme Chrisa Jericho, który z chamskim uśmiechem, pasem mistrzowskim i Wade Barretem wszedł na ring. Barret podążał za nim... Chris Jericho dostał mikrofon i zaczął mówić.

Chris Jericho: Zacznijmy od tego... Jestem najlepszy na świecie w tym co robię ! Jestem mistrzem WWE, wy jesteście zakłamanymi hipokrytami jak John Cena. Jestem twarzą RAW i SmackDown!, teraz zostało tylko N... X... T... ! Czekam, aż Matt Striker wyznaczy mi jakiegoś rywala.

Matt Striker: Jericho... Dziecko szczęścia. Szczęścia szukać możesz tylko na RAW bądź SmackDown! Tutaj w walkach udział biorą żółtodzioby NXT, a profesjonalni wrestlerzy mogą co najwyżej ich dopingować. Jednak jest jedno wyjście... Walka tag teamowa ! Odbędzie się ona teraz. Wade Barret i Chris Jericho kontra Skip Sheffield i William Regal !

Chris Jericho & Wade Barret vs William Regal & Skip Sheffield

Po wejściu na ring Regala i Skipa rozbrzmiał gong. Walkę rozpoczął Chris Jericho i William Regal... Regal był długo obijany przez Chrisa, w tym momencie otrzymuje Irish Whip do narożnika i Corner Clothesline ! Chris Jericho łapie w headlocka swojego rywala, bierze rozbieg i Bulldog ! Regal powalony. Jericho za to nie traci czasu i okłada swojego przeciwnika, po chwili dochodzi do zmiany. Wade Barret wchodzi na ring, pomaga wstać swojemu przeciwnikowi i wysyła go do narożnika. Przy narożniku częstuje go serią wejść barkiem w brzuch... Wade Barret po chwili wynosi Regala na narożnik, wchodzi na drugą linę i próbuje wykonać Superplex jednak Regal zrzuca go z narożnika i sprzedaje mu Elbow Dropa. Regal powoli zmienia się z Skipem Sheffieldem który znęca się nad Barretem. Po chwili pomaga mu wstać, kopnięcie w brzuch i świetny dynamiczny Suplex. Sheffield przypina jednak Barret szybko odkopuje... Skip pomaga wstać Wade'owi, kopie go w brzuch, jednak Barret oddaje potężnym punchem, kopniak w korpus i wyniesienie i Vertical Suplex ! Wade Barret zmienia się z Chrisem Jericho który wyrzuca za ring Williama Regala, następnie wykonuje Lionsault na Sheffieldzie i przypina. Jeden, dwa i przypięcie przerywa William Regal który później otrzymuje DDT od Barreta, a Jericho zakłada Walls of Jericho Skip'owi który próbował dojść do lin, jednak Jericho przeszedł z nim na środek ringu. Zrezygnowany Skip Sheffield odklepał i walka zakończyła się zwycięstwem mistrza WWE oraz trzeciego w rankingu NXT - Wade'a Barreta.

Na backstage The Miz powiedział Bryanowi, że ma wygrać bo ma dosyć tego, że Bryan psuje mu całe wejście. Dodał, że jeżeli Bryan przegra to może liczyć na Skull Crushing Finale po walce... Później doszedł do nich Darren Young który powiedział, że musi zmartwić Bryana... Powiedział, że wygra z Danielem bo nie chce dołączać do Straight Edge Society. Później przyszła wspomniana przed chwilą społeczność... Punk powiedział Young'owi, że lepiej będzie jak przegra, ponieważ wtedy będzie wybawiony, będzie czystą duszą, za to Miz powiedział Punkowi żeby się zamknął, następnie dostał potężnego headbutta od Luke Gallows'a i odechciało mu się gadać. Chwilę później na backstage Miz zaatakował Gallows'a jak wychodzi z kibla. Gallows wychodził z ubikacji, a następnie otrzymał Skull Crushing Finale, podbiegł do Miza CM Punk i powiedział, że jeszcze tego pożałuje.

Daniel Bryan vs Darren Young

Rozbrzmiał gong... Wrestlerzy zaczęli od klinczu ! Po chwili można było zobaczyć Bryana męczącego się w headlocku wykonanym przez Darrena Younga. Daniel Bryan odepchnął Younga na liny, ten się od nich odbił i otrzymał dropkicka od Daniela Bryana, który błyskawicznie przypiął, jednak jeszcze szybciej Young odkopał. Bryan pomógł mu wstać, wysłał go do narożnika do którego wbił go corner clotheslinem. Następnie dołożył Bulldoga... Bryan pomaga wstać Youngowi, irish whip na liny. Daniel unika clothesline po czym wykonuje Back Suplex i przypina, jednak mamy tylko two count czyli doliczenie do dwóch. Bryan pomaga wstać Youngowi jednak ten błyskawicznie go podcina i zakłada headlocka na ziemi. Daniel Bryan po chwili uwalnia się energicznym podskokiem dzięki któremu uwolnił się z headlocka oraz od razu wstał na nogi. Daniel wszedł na trzecią line, Darren wstaje i otrzymuje Crossbody, następnie Daniel pomaga mu wstać i wykonuje High Kicka po którym Young zostaje odliczony do trzech. Na ring wszedł The Miz ! Uniósł rękę Bryana do góry w geście triumfu, jednak po chwili założył mu Full Nelsona i wykonał Skull Crushing Finale. Następnie wziął mikrofon i krzyknął... "I see you in RAW ! I'm The Miz and I'm AWSOME !" Miz jednak został zaatakowany od tyłu ! Przez... CM Punka ! Punk i Gallows wbiegli na ring. Gallows pomaga wstać Darren'owi... Wykonuje na nim Gallows Pole czyli Twelve Steps, następnie pomógł mu wstać po czym Punk wyniósł go na barki i wykonał G.T.S ! Darren zdychał z bólu, próbował wstać jednak Serena dobiła go potężnym kopnięciem. Wydawało się, że Darren Young skazany jest na poważną kontuzję, jednak po chwili na ring wszedł... Matt Hardy ! Twist of Fate dla CM Punka, Side Effect dla Luke Gallowsa ! Serena uciekła z ringu... Jednak i tak tą złą wiadomością jest to, że Darren Young jest w Straight Edge Society !

Podjąłeś się pisania NXT. Dobrze Ci to wychodzi, ja się za NXT nie brałem gdyż nie miałem pomysłu na to. Walki są długie i ciekawe. Liczę, że SES w końcu zaakceptuje Darren'a i będzie on razem z nimi działał. Czekam na kolejne gale.

Pozdro

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Środa 05.05.2010

Tradycyjnie... Siedzę w biurze i gapie się na laptopa. Przeglądając ratingi załamałem się... WWE RAW - rating wyniósł około 1.5, a rating NXT jeszcze gorzej, około 0.8. Bardzo słabo ! Jak stracę pracę to będę musiał zamiatać ulice, albo zabijać szczury z których potem robi się mięso do hamburgerów ! Pierwsze co pomyślałem po objęciu WWE - co to ma być !? Spocone małpy w samych majtkach rzucają sobą i wciskają głupim dzieciom kity, że ich to boli. Teraz jednak jest to moja praca, zarabiam tym na życie i spodobało mi się to nawet. Zatrudniłem Jeffa Hardyego, a na drugi dzień go zwolniłem... Teraz zatrudniłem Joey'a Mercury'ego który na pracę w WWE zgodził się bez wahania. Powoli zbliżamy się do Over The Limit... Dobra, zrobię awans Daniela Bryana do RAW i będzie miał feud z The Mizem, albo nie... Tak czy inaczej The Miz musi stracić swój pas mistrzowski. Evan Bourne wraca z FCW do WWE, a Creative Team radził mi zwolnić Sheltona Benjamina. To też zrobiłem, ale teraz chcę naprawić swój błąd. Jutro gala WWE Superstars, odbędzie się ! 30 minut, lol... Po co McMahon wymyślił tą gale ? Dobra, idę się przespać bo jutro gala WWE Superstars !

Czwartek 06.05.2010

Ostatnie przygotowania przed galą Superstars. Shelton Benjamin nie odbiera telefonu, a ja chcę zrobić go United States Championem... Odebrałby pas Mizowi na Over The Limit. Muszę przygotować coś ciekawego na dzisiejsze Superstars żeby rating nie był niski, musi być coś ponad 1.0 bo jak będzie poniżej to będzie gorzej niż rating cotygodniowego TNA iMPACT!'u. Na dzisiejszej gali miało odbyć się starcie Women's Champion z Divas Champion, jednak walka ta nie odbędzie się, ponieważ Beth Phoenix ma mały uraz. Kurde ! Druga zła wiadomość jest taka, że prawie nikomu nie chce się wystąpić na gali Superstars i kibicom nie podoba się pomysł Darren Young in Straight Edge Society. Do gali zostały zaledwie minuty, a nie ma żadnego pojedynku ustalonego ! Podniosłem słuchawkę po czym ogłosiłem... Joey Mercury, Matt Hardy, CM Punk, Darren Young, Tyson Kidd, DH Smith, Chris Jericho i Big Show do mojego gabinetu. Po paru minutach przyszli...

- Przepraszam, że dopiero teraz informuję was o tym, że wystąpicie na dzisiejszej gali Superstars... - Byli zdziwieni, a ja kontynuowałem. - Postarajcie dogadywać się w trakcie walk kto ma jaką akcję wygrać, ja podam tylko zwycięzców i kartę na galę. Na początku gali wejdzie CM Punk... Punk ogłosisz, że Darren jest niemile widziany w SES i odbędzie się pojedynek Mercury vs Young. Jak Darren przegra to wylatuje z SES, a dołącza Mercury. Walkę wygra Joey, a więc Darren ciesz się, bo nie jesteś już w SES. Druga walka, CM Punk kontra Matt Hardy, wygra Matt... Ten jeden raz bo to Superstars. Matt i tak będziesz więcej wygrywał bo myślę o sporym pushu dla ciebie. Punk, niestety... W walce wieczoru Hart Dynasty przegrają No-Title Match z JeriShow. Zaczynamy ! - Wszyscy odeszli i gdy wyszli za drzwi słyszałem jak szeptali do siebie jaki to jestem głupi. Trudno się mówi ! Niewdzięcznicy... Zaraz ich wyrzucę wszystkich i będą zamiatali ulicę !

WWE Superstars

http://3.bp.blogspot.com/_uR1ezO5LPK4/SeiUBMKoaMI/AAAAAAAABKw/Ssi9v5CH6i0/s400/wwe-superstars-logo-2009.jpg

W spoilerze są wyniki gali

http://img339.imageshack.us/img339/6955/beztytuumw.png

Galę otworzył pokaz fajerwerk oraz theme song gali i intro wyświetlane na titantronie. Następnie przywitali się komentatorzy Jerry Lawler i Matt Striker którzy komentują gale Superstars. Chwilę później na ring wszedł CM Punk.

CM Punk: Witajcie wy nieczyste dusze... Dołączcie do Straight Edge Society i stańcie się czystymi duszami... Jesteście... ŻAŁOŚNI ! Będziecie smażyć się w piekle za to ja... Luke Gallows, Serena oraz Darren Young będziemy z góry na was patrzeli i będziemy się z was śmiać ! Darren... Nie miło przyjąłeś tą wiadomość iż będziesz zbawiony i będziesz członkiem Straight Edge Society... Ja takiego zachowania nie toleruję ! Zawalczysz z... Joey'em Mercury'm. Jeżeli przegrasz to odejdziesz ze Straight Edge Society, jeżeli wygrasz to zostaniesz.

Theodore Long: Dobry pomysł Punk ! Po tej walce ty zmierzysz się z Mattem Hardym...

Darren Young vs Joey Mercury

Darren Young chyba jak najszybciej chciał opuścić Straight Edge Society ! Rozmawiał z Joeyem Mercurym po czym położył się na macie ringu, podniósł do góry prawą nogę, a Mercury się na niego położył i odliczył do trzech. Sprytne zagranie ! Po walce na ring wszedł CM Punk który okładał Darrena Younga wraz z Lukiem Gallowsem który wykonał mu Gallows Pole, a następnie GTS wykonał na nim CM Punk. Po chwili na ring z maszynką do włosów wszedł Matt Hardy ! Side Effect dla Luke Gallowsa. Dropkick od Younga dla Punka który został obezwładniony i Matt ściął mu trochę włosy... Mało, ale zawsze coś ! Punk wygląda dalej tak samo, ale jak włosy spuści sobie na oczy to wygląda jak debil. Na ring wkroczyła Serena, ale tam już nie było nic do ścinania bo ona jest łysa.

Na backstage trochę pokłócili się JeriShow i Hart Dynasty. Ustalili, że w walce wieczoru dzisiejszego Superstars zawalczą przeciwko sobie, jednak nie o pasy mistrzowskie.

Matt Hardy vs CM Punk

Walka niezbyt ciekawa jak to na Superstars przystało. Irish Whip od Punka, następnie próba Back Body Dropu, ale Matt Hardy wylądował na nogi Atomic Drop od tyłu. Irish Whip do narożnika, corner clothesline i Bulldog. Próba przypięcia lecz tylko two count... Następnie Matt pomógł wstać Punkowi, irish whip na liny i Side Effect. Hardy wchodzi na drugą linę, tauntuje i Leg Drop. Matt pomaga wstać "fryzjerowi" czyli Punkowi, kopnięcie w brzuch i nieudane Twist of Fate. Matt został wypchany do narożnika, następnie Punk wskoczył na niego i zaatakował kolanem po czym wykonać Bulldoga. Założył Anaconda Vise, ale Matt Hardy złapał się lin, ponieważ miał je na wyciągnięcie ręki. CM Punk pomaga mu wstać, wyniesienie pod GTS, ale jest seria ciosów łokciem i Matt Hardy się uwolnił. Matt kopnął Punka w brzuch, wykonał Twist of Fate, następnie Moonsault i koniec.

The Hart Dynasty vs JeriShow

Najciekawsza walka na całej gali WWE Superstars. Chris Jericho otrzymał Hart Attack jednak przypięcie przerwał Big Show. W tej chwili olbrzym okłada Tysona Kidda... Wyniesienie pod Gorilla Press Slam i Big Show rzuca na matę lekkiego Tysona. Show zmienia się z Chrisem Jericho który krzyczy "Come on Tyson... Come on Hart Attack !" Jericho zakłada na Tysonie headlocka, ten jednak powoli wstaje z ziemi, seria ciosów łokciem. Tyson jest już prawie wolny, ale Jericho powala go ciosem z kolana i znowu zakłada headlocka, jednak tym razem Kidd przyjął inną strategie, wyślizgnął się i wykręcił rękę Y2J'a i clothesline ! Tyson Kidd zmiena się z Davidem Hartem Smithem czy jak mu tam. DH Smith częstuje Chrisa stompami, następnie Leg Drop z wyskoku. DH Smith pomaga wstać Chrisowi... DH Smith wykonuje na rywalu Vertical Suplex, po chwili zmienia się z Tysonem Kiddem. Wynosi Chrisa pod Hart Attack, ale Jericho schylił głowę i Tyson Kidd nie trafił tylko poleciał do przodu i nadział się na Big Boota od Big Showa. Olbrzym "zabrał" DH Smithowi Chrisa Jericho i położył go przy swoim narożniku po czym wykonał zmianę. Big Show wykonuje Chokeslama i chce odliczyć Kidda, ale przypięcie przerywa... John Cena ! Były mistrz WWE powala Big Showa dwoma Jumping Shoulder Blockami i wykonuje na nim... OMG ! Attitude Adjustment... Ale Chris Jericho wykonuje na nim Codebreakera. Jednak DH Smith wynosi go i Tyson Kidd wykonuje Hart Attack. Odliczenie, jeden, dwa i nie ma ! Chris Jericho odkopuje. Kidd pomaga mu wstać ale otrzymuje Codebreaker, Smith zainkasował jeszcze Enziguri, wypadł z ringu, a na ringu Jericho odliczył Tysona Kidda.

Bardzo fajnie się czytało gale Superstars :)

Masz talent :P

Bardzo mi się podobało,dobry ME,ciekawe rozwiązanie końcówki :)

Nic dodać nic ując 5/5

Friday, Week 1, May 2010

Pierwsze co zrobiłem gdy wszedłem do biura to było przeglądanie rosteru. Jest w nim pełno ludzi, pełno wrestlerów itd. Jednak pomyślałem sobie... 1/4 z tych wrestlerów co mam już nigdy nie dotknie maty, ponieważ nie używam ich w ogóle. Więc co to ma być ? Oni u mnie siedzą i gówno robią, a za to zgarniają kasę. Tak być nie może ! Caylen Croft, Ezekiel Jackson, Chris Masters, Finlay, Hornswoggle, Mark Henry, Trent Baretta, Vance Archer, Tyler Reks i Vladimir Kozlov... Ich kontrakty zostają natychmiastowo zerwane i zostają oni zwolnieni z federacji. Nic nie robią, a zgarniają kasę. Tak być nie może ! Primo i Carlito, Santino Marella i Chavo Guerrero. Oni zostaną... Na Chavo mam pewien pomysł. Reaktywuję parę pasów mistrzowskich. Będzie się walczyło o nie na galach Superstars i będą przeznaczone one dla ? Santino Marella, Chavo Guerrero, Primo, Carlito, Dolph Ziggler. Dla wrestlerów którzy, nie oszukujmy się... Nie są najlepsi w tym co robią. Chavo, Santino, Primo i Carlito zostaną wycofani z brandu RAW czy tam SmackDown! i będą występować tylko i wyłącznie na galach Superstars... Okazyjnie tylko na RAW czy SmackDown. Popatrzmy w ogóle jakie mamy pasy ! ECW nieaktywny, Cruiserweight nieaktywny, European nieaktywny, Hardcore nieaktywny... Dużo starych pasów mistrzowskich - nieaktywnych. Reaktywuję wszystkie za wyjątkiem Hardcore Championship, ponieważ już nie zmienię tego, że w WWE nie ma w ogóle krwi i tego co jest w TNA i było w ECW, tym dawnym ECW. Dobra, rating Superstars wyniósł 1.1 ! Jest dobrze... Ale powtórka wyniosła poniżej 1, a to już źle ! Ale w dupie z tym. Trzeba zatrudnić kogoś do WWE. Ale kogo ? Może... Adam Polak ? Nie... Polak w WWE ? Może kiedyś go zatrudnię. Po chwili zadzwonił mój telefon...

Ja: Słucham ?

Dixie Carter: Mr.Hardyz ?

Ja: Tak, a kto mówi ?

Dixie Carter: Dixie Carter...

Ja: A dzień dobry... W jakiej sprawie pani dzwoni ?

Dixie Carter: Pańskie wyczyny w WWE są niewiarygodne. Czy zechciałby pan przejąć TNA ?

Zamurowało mnie ! Chciałem się zgodzić, ale musiałbym porzucić WWE.

Ja: Hymmm... Czemu nie !?

Poprzez "Radio-Węzeł" poinformowałem większość pracowników WWE, aby zjawili się w moim biurze.

Ja: Mam dla was złą wiadomość... Odchodzę do TNA ! Wiem, że to jest tak jakby zdrada, ale oferują mi więcej kasy, a teraz kapusta jest potrzebna ! Przez ten tydzień pracowało mi się z wami doskonale ! Vince... Wracasz na swoje dawne stanowisko... Żegnam wszystkich !

Po chwili opuściłem biuro... Po raz ostatni... Łza poleciała, ale co mi tam ? Będę miał lepszą pracę. Od razu pojechałem do Orlando do siedziby TNA.

Dixie Carter: Witaj Dawid... Jesteś szybki !

Ja: Wiem...

Dixie Carter: Idziesz korytarzem i na koniec w prawo. Tam będzie twoje biuro, pracę zaczynasz od zaraz.

Ja: Dziękuję Dixie...

Wszedłem do swojego biura, a tam ? Istny cud ! Lepiej niż w WWE... Biurko na którym stał laptop, obok lampka, gazeta, kubek z kawą i wygodny fotel. Obok szafka na której był ekspres do kawy oraz ciepła herbata w dzbanku. Była też wygodna sofa na której będę wypoczywał bądź nawet spał. Duże okna... Plazma wisząca na ścianie, 42 cale. Ogólnie... Pięknie ! Popatrzmy na roster TNA.

http://img163.imageshack.us/img163/6772/beztytuuoos.png

http://img443.imageshack.us/img443/214/beztytuu2ni.png

http://img193.imageshack.us/img193/9127/beztytuu3xw.png

http://img8.imageshack.us/img8/8827/beztytuu4i.png

http://img714.imageshack.us/img714/6522/beztytuu5a.png

Roster spory, ale podobnie jak w WWE większość z tych wszystkich osób nie dotknie już maty ringu. Zaraz zabiorę się do zwolnień, jednak patrząc na roster zdziwiłem się. Jeff Hardy ? Dam chłopakowi ostatnią szansę... 2 Cold Scorpio ? Stara gwiazda ECW, niech zostanie. Adam Polak ? Lol... Dobra, niech się Polskie dziecko cieszy ! TNA iMPACT! tradycyjnie w poniedziałek. A więc trzeba przygotować wszystko, dzisiaj mamy piątek. Popatrzmy na pasy mistrzowskie...

TNA World Heavyweight Champion - Rob Van Dam

TNA Global Champion - Big Rob

TNA X-Division Champion - Kazarian

TNA Knockouts Champion - Madison Ryane

TNA World Tag Team Champions - Team 3D

TNA Knockouts Tag Team Champions - The Beautiful People

Dobra, trzeba załatwiać wszystkie sprawy i poznać lepiej zarząd i wszystkie inne osoby w TNA.

Monday, Week 2, May 2010

Sekundy przed moim debiutem na gali TNA iMPACT! Będą jaja jak coś zepsuję... Sram w gacie tak jak przed swoim debiutem na WWE RAW, jednak wiem, że nie jest aż tak źle. Poinformowałem Jeffa Hardyego, że będzie miał dwie walki na dzisiejszej gali, z Big Robem, a następnie Mr.Andersonem. Usłyszałem przed chwilą krzyk osoby od efektów pirotechnicznych itd. "Musimy zaczynać !" Usłyszałem theme song gali TNA iMPACT!

http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/04/tna_impact.jpg

W spoilerze są wyniki gali

http://img294.imageshack.us/img294/7051/beztytuukso.png

Galę rozpoczęły błyski świateł, pokaz fajerwerk, muzyka oraz intro iMPACT!'u wyświetlane na titantronie. Komentatorzy powiedzieli o szokującej nowinie... Były szef WWE jest teraz szefem TNA ! Ciekawe... Po chwili na ring wszedł... Mr.Hardyz !

Mr.Hardyz: Witajcie na gali TNA iMPACT! Zobaczycie dzisiaj niezapomniane show. Show którym dowodzę ja ! Mr.Hardyz... Zobaczycie ciekawe walki, między innymi starcie Jeffa Hardyego oraz Big Roba, starcie te będzie o pas mistrzowski... Global ! Zobaczycie także starcie Rob Van Dama, AJ Stylesa i Desmonde Wolfa w Triple Theart Matchu o pas World Heavyweight ! Mam nadzieję, że podoba wam się takie rozwiązanie... ? Czas na pierwszą walkę ! Non-Title Match pomiędzy Kazarianem, a Samoa Joe.

Signles Match (Non Title) - Samoa Joe vs Kazarian

Po wejściu na ring obu wrestlerów rozbrzmiał gong. Walka oficjalnie się rozpoczęła... Na początek parę nieskutecznych ciosów od Kazariana, później tylko headbutt od Samoa Joe i Kazarian leży. Samoa Joe pomaga wstać X-Division Championowi, irish whip na liny a następnie Back Body Drop. Samoa Joe pomaga wstać Kazarianowi, irish whip do narożnika i wyniesienie na narożnik, Samoa Joe chciał wynieść Kazariana i wykonać akcję kończącą jednak ten się nie dał tak łatwo pokonać. Kazarian zaatakował dropkickiem z drugiej liny, a następnie seria stompów. Kazarian odbija się od lin i Leg Drop z wyskoku... Kazarian przypina jednak Samoa Joe dosyć szybko odkopuje. Kazarian pomaga mu wstać, otrzymuje jednak irish whip na liny, a później zostaje powalony clothesline'm. Po chwili Samoa Joe pomaga mu wstać, irish whip do narożnika. Samoa Joe odwraca się do niego plecami. Po chwili wykonuje CCS Enziguri ! Samoa Joe po chwili wynosi Kazariana na narożnik, po chwili wynosi go do góry nogami na swoje barki i wykonuje Muscle Buster. Samoa Joe przypina i wygrywa.

Po tej walce od razu rozpoczęła się kolejna... Jeff Hardy miał zmierzyć się z Global Championem - Big Robem...

Jeff Hardy vs Big Rob

Big Rob przeważał w walce, ponieważ jest dużo silniejszy od swojego przeciwnika. Big Rob wysyła na liny Hardyego, Jeff unika clothesline i wykonuje Running Neckbreaker. Wchodzi na drugą linę po czym wykonuje Leg Dropa. Hardy pomógł wstać Terry'emu, ale ten poczęstował go potężnym ciosem w twarz, a następnie irish whip do narożnika. Rob biegł prosto na Hardyego, jednak Jeff wykonał niskiego Dropkicka na nogę Terry'ego który wpadł w narożnik. Po chwili Rob Terry się odwrócił twarzą do środka ringu i siedział przy narożniku. Jeff Hardy wykonał na nim Turnbuckle Dropkick... Następnie pomógł mu wstać, zaatakował go kopnięciem jednak Terry złapał go za nogę, ale otrzymał Jumping Back Kick. Rob Terry wyleciał za ring, jak wstał to Hardy wykonał na nim Slingshot Crossbody za ring. Jeff po chwili wstał i wrócił z Terrym do ringu. Tam pomógł mu wstać, kopnięcie w brzuch i Gordbuster Suplex. Hardy złapał za nogi Roba jakby chciał wykonać mu Sharpshootera jednak skoczył mu na krocze - Extreme Leg Drop. Hardy na dobicie poczęstował Terryego niskim dropkickiem. Jeff pomógł mu wstać, ale otrzymał serię potężnych ciosów, prawie się przewrócił, ale Rob Terry złapał go i wysłał do narożnika. Jeff wykonał Whisper in the Wind, później Twist of Fate, a następnie Swanton Bomb. Po tej akcji przypiął Roba Terryego jednak był tylko two count. Hardy pomógł mu wstać, ale Terry wyniósł go i chciał wykonać Chokeslama, jednak Hardy wylądował na nogi, trzymał Roba pod Twist of Fate i je wykonał. Następnie odliczył Big Roba i stał się nowym mistrzem Global.

Jeff Hardy świętował swoje zwycięstwo, gdy schodził z ringu obok niego stał Rob Van Dam który klaskał w dłonie i cieszył się razem z Jeffem. Hardy stał odwrócony twarzą do ringu gdy stał na rampie, od tyłu jednak zaatakował go Mr.Anderson. Seria ciosów i Scoop Slam... Mr.Anderson powiedział, że chce być mistrzem Global i, że w walce wieczoru zmierzy się z Jeffem Hardym o ten pas, po czym głośno krzyknął Mr.Anderson i odszedł.

Hernandez był w drodze na ring, ponieważ miał stoczyć walkę z Brother Rayem. Zaczepił go Matt Morgan, który powiedział, że Hernandez jest dziwny. Mówił, że odkąd stracili pasy tag teamowe to nie walczą już razem w drużynie. Hernandez powiedział Morganowi, że to przez niego stracili pasy i nie ma zamiaru wstępować już z nim w drużynie, dodał jeszcze, że tag team tworzy z Homicidem tak jak dawniej. Morgan zaatakował Hernandeza jednak uratował go Homicide, a Hernandez szedł dalej na swoją walkę.

Brother Ray vs Hernandez

Brother Ray okładał zmęczonego Hernandeza który został zaatakowany przed walką. Ray wykonał na nim Powerbomb na stół po czym przypiął ale Hernandez odkopał. Ray wykonuje Hernandezowi irish whip do narożnika po czym wykonuje corner clothesline. Ray następnie wyniósł Hernandeza na narożnik i wykonał Superplex po czym przypiął, ale Hernandez i tak odkopał. Ray pomógł mu wstać, kopnięcie w brzuch i odbicie od lin, Hernandez go podciął po czym wyszedł za ring i wrócił z krzesłem. Okładał krzesłem Brother Raya i wyrzucił go za ring, następnie atakował go krzesłem poza ringiem. W końcu wrzucił go na ring i przypiął jednak sędzia doliczył tylko do dwóch. Hernandez pomógł wstać Brother Rayowi, ale otrzymał serię ciosów, następnie kopnięcie w brzuch i potężne DDT na krzesło. Ray wyszedł poza ring, a wrócił wzbogacony o kosz na śmieci. Założył kosz na głowę Hernandeza po czym powalił swojego rywala, wszedł na trzecią linę i wykonał Leg Dropa. Brother Ray wziął wszystkie części z połamanego stołu i położył je obok siebie, po czym pomógł wstać Hernandezowi, zdjął kosz z jego głowy i wykonał mu Powerbomb na szczątki stołu. Ray wyszedł za ring, wziął worek z pinezkami jednak od tyłu zaatakował go Homicide, seria ciosów krzesłem, a następnie wrzucił Raya na ring gdzie przypiął go Hernandez. Brother Ray jednak odkopał przy dwóch... Hernandez pomógł mu wstać, na ring wszedł Homicide, obaj wykonali Rayowi irish whip na liny i obaj zainkasowali clothesline. Ray pomógł wstać Homicide i wykonał mu Scoop Slama na Hernandeza po czym odliczył Hernandeza i wygrał.

Po walce na ring wszedł Eric Bischoff który zapowiedział, że za tydzień na gali TNA iMPACT! odbędzie się starcie Jeff Hardy kontra Big Rob o pas Global, Jeff Hardy kontra Mr.Anderson o pas Global, oprócz tego dzisiaj odbędzie się walka Jeff Hardy kontra Mr.Anderson o pas Global, na gali PPV - TNA Sacrifice Hardy także zawalczy z Andersonem o pas Global... A więc dzisiaj, za tydzień i na PPV - Hardy zawalczy z Andersonem o pas Global.

Na backstage Beautiful Peaople rozmawiały jak zwykle o ubraniach itd. Velvet powiedziała do Madison żeby zawalczyły dzisiaj przeciwko sobie, ale nie o pas Knockouts, ale tak dla zabawy, ponieważ nie mają dobrych rywali... Madison się zgodziła, a po chwili wszystkie trzy przy swoim theme weszły na ring. Komentatorzy powiedzieli, że one rządzą dywizją kobiet w TNA, ponieważ mają pasy tag teamowe knockouts oraz pas knockouts...

Velvet Sky vs Madison Ryane

Walka będzie krótka bo nie potrafię opisywać walk knockouts, div itd. Velvet na początku walki uścisnęła dłoń swojej tag team partnerki i zaczęły walkę. Wymiana ciosami, irish whip na liny następnie clothesline. Później irish whip do narożnika w wykonaniu Velvet i corner clothesline. Velvet odbiła się od lin i powaliła Madisone... Następnie pomogła jej wstać i wykonała Scoop Slama po czym przypięła jednak jej rywalka odkopała przy dwóch. Walka kontynuowana... Velvet pomogła wstać Madisone, irish whip na liny i potężne kopnięcie w wykonaniu Sky... Velvet wykonała swojego finishera i odliczyła swoją rywalkę.

Na backstage Mr.Anderson mówił do kamery, że jest najlepszym wrestlerem w TNA i, że w walce wieczoru dzisiejszego iMPACT!'u pokona Jeffa Hardyego i stanie się nowym Global Championem. Przyszedł Hardy i wszystkiemu zaprzeczył, po czym zaczęli wymianę ciosów, następnie wymiana ciosów w parterze, aż w końcu przyszła ochrona i rozdzieliła obu wrestlerów. Po chwili komentatorzy przypomnieli o walce wieczoru dzisiejszego iMPACT!'u jaką miało być starcie Rob Van Dama, AJ Stylesa i Desmonde Wolfa, ale walką wieczoru będzie jednak starcie Hardyego z Andersonem.

Rob Van Dam vs AJ Styles vs Desmonde Wolf - TNA World Heavweight Title Match

Od razu po rozbrzmieniu gongu AJ i Wolf rzucili się na RVD. Seria ciosów, podwójny irish whip, Van Dam odbity od lin został powalony clotheslinem od Wolfa, a następnie zainkasował Elbow Dropa od AJ'a. Wolf pomógł wstać Rob'owi, następnie kopnął go w brzuch, ale otrzymał serię ciosów, następnie AJ Styles został wyrzucony z ringu przez Rob Van Dama, a na ringu RVD okładał Wolfa. Irish whip do narożnika, corner clothesline i Bulldog. RVD wskoczył na trzecią linę i szykował się do swojej akcji kończącej jednak AJ Styles zrzucił go z narożnika. Styles wyszedł za liny, RVD wstał i miał otrzymać Slingshot Crossbody od AJ'a do ringu, a nie poza ring, ale RVD skontrował. Zaatakował w locie AJ'a pięknym Spinning Wheel Kickiem. Gdy RVD wstał to otrzymał dropkicka od Desmonde Wolfa. Wolf od razu wyrzucił z ringu AJ'a co oznaczało koniec ich współpracy w tej walce, po czym przypiął Rob'a ale ten odkopał. Wolf pomógł wstać Van Damowi i wykonał energicznego Suplexa, po czym zainkasował Enziguri od AJ Stylesa, który przypiął Wolfa i już prawie wygrał, ale RVD przerwał pin. RVD pomógł wstać AJ'owi, powalił go pięknym Russian Legsweep'em, a następnie odbił się od lin i zaatakował AJ'a Leg Dropem z wyskoku. Od tyłu zaatakował go Desmonde Wolf, wysłał go do narożnika i biegł w jego kierunku, ale RVD uniknął corner clothesline'u po czym Scoop Slamem rzucił Wolfa na AJ'a. RVD wskoczył na trzecią linę i wykonał na AJ'a i leżącego na nim Wolfa - Five-Star Frog Splash ! Po czym odliczył dwóch na raz...

Po walce na ring wszedł Hulk Hogan który ogłosił kartę na galę PPV - TNA Sacrifice... Powiedział, że w pierwszej walce paru wrestlerów zadebiutuje w formie PPV.

Fatal Four Way Match for #1 Contender to TNA Global Championship

2 Cold Scorpio vs Adam Polak vs Mike Knox vs ???

Fatal Four Way Match for #1 Contender to TNA X-Division Championship

Brian Kendrick vs Doug Williams vs Shannon Moore vs The Amazing Red

Hardcore Tag Team Match for TNA World Tag Team Championship

Motor City Machine Guns vs Team 3D

Tables Match for TNA X-Division Championship

Samoa Joe vs Kazarian

Ladder Match for TNA Global Championship

Jeff Hardy vs Mr.Anderson

TLC Match for TNA World Heavweight Championship

Rob Van Dam vs AJ Styles

Jeff Hardy vs Mr.Anderson

Po wejściu na ring Jeffa Hardyego i Mr.Andersona na hali można było usłyszeć gong. Obaj zaczęli od klinczu, nic z tego nie wyszło. Popatrzeli się na siebie po czym znowu klincz, tym razem mamy już headlocka w wykonaniu Mr.Andersona. Hardy wypycha rywala na liny ale zostaje powalony clotheslinem. Anderson po chwili pomaga mu wstać, irish whip na liny, ale tym razem to Hardy powala przeciwnika clotheslinem. Anderson szybko wstał jednak otrzymał chwilę później serię ciosów i irish whip do narożnika. Hardy wyszedł za ring, a wrócił wzbogacony o krzesło które ustawił przed narożnikiem. Jeff wziął rozbieg i wykonał Poety in Motion jednak zamiast Matta Haryego było krzesło. Jeff od razu jak wstał to wziął do rąk krzesło które chwilę później położył na głowę Andersona i skoczył Leg Dropem. Jeff pomógł wstać już krwawiącemu rywalowi, seria ciosów i na koniec irish whip na liny, Anderson skontrował i powalił Dropkickiem swojego przeciwnika. Anderson pomógł mu wstać, wyniósł go na barki i wszedł na trzecią linę. Hardy na szczęście zszedł z barków rywala i zrzucił go z narożnika po czym wykonał Leg Dropa. Jeff pomógł wstać Andersonowi, kopnięcie w brzuch i Gordbuster Suplex. Anderson doczołgał się do narożnika i siedział przy nim, a chwilę potem zainkasował Turnbuckle Dropkick. Jeff wyszedł za ring, a wrócił z drabiną, którą położył na ziemi, a na nią położył Andersona, następnie Jeff wszedł na trzecią linę i wykonał Swanton Bomb, ale Mr.Anderson się odsunął i Hardy wylądował na drabinie. Anderson pomógł wstać Hardyemu, kopnięcie w brzuch i Suplex... Następnie Hardy chciał wstać, ale Anderson kopnął go z całej siły, Hardy zdychał z bólu, a Anderson pomógł mu wstać, ale otrzymał kopnięcie w brzuch, a następnie Twist of Fate i Swanton Bomb po tych akcjach został odliczony do trzech.

Po tej walce gala TNA iMPACT! zakończyła się...

Tuesday, Week 2, May 2010

Dumny z tego, że jestem już po pierwszym iMPACT!'cie wszedłem do swojego biura i usiadłem w wygodnym fotelu. Do drzwi ktoś zapukał, a ja powiedziałem "proszę". Po czym do mojego biura weszła Christy...

Ja: Witam w jakiej sprawie przychodzisz ?

Christy: Poinformować iż jestem pana sekretarką... Oprócz tego przeprowadzam wywiady na galach.

Ja: Aha, coś jeszcze ?

Christy: Rating wczorajszego iMPACT!'u wyniósł około 0.9... Większość iMPACT!'ów ostatnio ma takie ratingi, Dixie kazała przypomnieć, że został pan zatrudniony do TNA, aby poprawić ratingi.

Ja: Spokojnie, przekaż jej, że za niedługo ulegną zmianie.

Po chwili Christy odeszła, ale przyszła Dixie Carter.

Dixie: Witaj Dawid...

Ja: Witam panią prezes.

Dixie: Rating mało różni się od ratingu iMPACT!'u który był za nim pana zatrudniłam. Przypominam iż pan ma to zmienić bo inaczej się pożegnamy.

Ja: Dostałem pracę dwa dni przed galą, a więc jak miałem w dwa dni wszystko przygotować ?

Dixie: Rozumiem... A więc liczę na to, że iMPACT! który będzie za tydzień będzie miał lepszy rating, a i jeszcze jedno. Ma pan jakieś plany co do federacji ?

Ja: Zamierzam zatrudnić kolejną zwolnioną gwiazdę WWE jaką jest Slam Master J, będzie u nas występował pod inną nazwą. Oprócz tego to chcę zmienić gimmick Polaka i jego ringname na Polishkid, ale co do tego nie jestem jeszcze pewny. Mam w planach jeszcze przeniesienie iMPACT!'u na czwartki, trzeba jeszcze dogadać się ze Spike TV.

Dixie: A co do kontraktów... Kontrakty z niezbędnymi osobami w federacji są podpisane. Jest jeszcze parę osób które są zbędne, a więc jeżeli nie masz na nich pomysłów to zerwij kontrakty i zwolnij ich.

Ja: Ok...

Dixie wyszła z mojego biura. Nic nikomu nie mówiąc wysłałem zaproszenie Charliemu Haas'owi, za niedługo dogadamy się co do jego kontraktu, Slam Master J'owi też wysłałem i za niedługo też odpowie. Oprócz nich podpisałem kontrakt jeszcze z Mickie James, Mikiem Knoxem, 2 Cold Scorpio i Adamem Polakiem. Za niedługo być może będę rozmawiał jeszcze z USA Network w sprawie transmisji iMPACT!'ów, ale będzie ciężko, ponieważ oni transmitują RAW, w porównaniu do Spike TV - USA Network jest większe, a co to oznacza ? Więcej telewidzów i większe ratingi. Jay Lethal, Brutus Magnus i parę innych osób pożegnało się z federacją. Do mojego gabinetu wszedł AJ Styles...

Ja: Witam AJ... Co chcesz ?

AJ Styles: Popatrz na to ile kto zarabia... Ja jestem w TNA dosyć długo i zarabiam około 12 tysięcy, a Hardy ? Kosi 18 tysięcy, a jest tutaj od niedawna...

Ja: No i co z tego ?

AJ Styles: Chcę podwyżki, albo odchodzę...

Ja: Może frytki do tego ? Nie dostaniesz podwyżki, ponieważ muszę podpisać kontrakt z dwoma wrestlerami którzy nas trochę wzmocnią, a raczej nasz poziom midcarderów.

AJ Styles: A jest aż taki słaby ?

Ja: Nie, ale oni się przydadzą, oprócz tego muszę dogadać się jeszcze albo ze Spike TV o przeniesieniu iMPACT!'u na czwartek, albo z USA Network o transmitowaniu naszych gal, aby wzmocnić ratingi bo są słabe.

AJ Styles: Aj dobra... Ale wiedz, że jak już nie będzie tego niby kryzysu to tutaj wrócę.

Ja: No i co ? Dobra, żegnam.

AJ Styles: Do zobaczenia.

Ta... Po co Stylesowi więcej kasy ? I tak gówno potrafi. Tak szybko zleciał ten dzień, nawet się nie obejrzałem a już było ciemno... Wyszedłem z biura i pojechałem do domu. [/center]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...