Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tag Team partner John'a Ceny

Tag team partner John'a Ceny  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tag team partner John'a Ceny

• Randy Orton
      23
    • Triple H
      2
    • Edge
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kogo byście chcieli zobaczyć w Tag teamie z John'em Ceną ? Mój kandydat to Randy Orton. Po ostatniej walce Cena & Orton vs. Swagger & Batista, bardzo dobrze się rozumieli :)
Cały świat wygrał z wódką, tylko Polska zremisowała...
  • Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• m9w5

5

• Sowa

2

• Peep

2

• Kuba23

2

Top użytkownicy w tym temacie

A dla mnie nikt,temat zbędny.Dlaczego nie poszedłeś za radą Six'a i zamiast tworzenia nowych,zbędnych i mało wnoszących tematów udzielaj się w tych już stworzonych ;)

7614081404f146f966c931.jpg

Bo chce pogadać z kimś o tym. :) W innych tez się udzielam :)

Nie chcę nikogo jako partnera Ceny, a już stanowczo nie Ortona. Cena jest terminatorem i chodź byśmy wszyscy bardzo chcieli jakiegoś TT partnera dla niego to i tak by to się nie stało(chodzi oczywiście o dłuższy czas bycia w teamie). Nie lubię John'a i nie chcę aby miał z kimś TT.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

No widziałem Pinio że go nie lubisz :) A ja na odwrót ja go bardzo lubię Ortona zresztą też po rozpadzie Legasy i po tym zwycięstwie :) To że Cena nie będzie w TT to może i jest prawda ale nie wiadomo co odbije Vincowi. :D Może kiedyś zobaczymy jakiś ciekawy TT nie musiałby być z Ortonem, ale zawsze to ciekawiej jak walczy 2 na 2 :D

• Urządzenie:  Windows

Pfff. Po co Johnowi jakikolwiek TT Partner ? On jest tak "świetny", że bez problemu wyniesie do AA Big Showa i Edge'a. Nie widzę więc przeszkód, żeby Cena zdeklasował dywizję TT w .... pojedynkę...

Ceny nie wepchną do TT, on cały czas siedzi przy pasie WWE.

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

:lol: od razu Vince Mcmahon & John Cena Znakomity Team Doswiadczenie i Sila Edytowane przez Sowa

nie chce ceny w TT a na pewno z zadnym z wyzej wymienionych

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

Kogo byście chcieli zobaczyć w Tag teamie z John'em Ceną ? Mój kandydat to Randy Orton. Po ostatniej walce Cena & Orton vs. Swagger & Batista, bardzo dobrze się rozumieli :)

Tak, dziś na ESC obejrzałeś RAW i wydaje ci się że to było dziś, hah...

To było po WrestleManii w naszym świecie, nie ESC..

21014210514e25ecbf4b3c1.jpg

Tak, dziś na ESC obejrzałeś RAW i wydaje ci się że to było dziś, hah...

To było po WrestleManii w naszym świecie, nie ESC..

Żal Cię :? ja to widziałem już dawno. Jakbym nie wiedział że my mamy z miesięcznym opóźnieniem gale RAW ;/

A po drugie zobacz od kiedy tu jestem.

Johna lubię i drażnią mnie teksty typu "Cena to drewno" . Niektórzy piszą tak tylko dlatego, bo nie potrafią przyjąć, gdy Cena zdobywa kolejny raz pas WWE i nie posiadają żadnego argumentu, aby uzasadnić swoją wypowiedź na ten temat. John zasłużył sobie na pas WWE:

-dużą siłą (wyniósł Big Showa do AA)

- wspaniałym kontaktem z publicznością

- zyskami dla WWE (jego koszulki, czapeczki, frotki nieźle się sprzedają)

- wyglądem (on na mistrza federacji wygląda bardziej przekonująco niż np. Randy)

Znalazłbym jeszcze wiele argumentów, ale temat nie o tym.

John raczej nie pasuję do TT, jest indywidualistą, chociaż z Batistą i z HBK'em miał pasy TT. Lubię jak walczy drużynowo, ale tylko podczas jedno show. Podobała mi się jego współpraca z Randym, ale ich tag team byłby niepotrzebny.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Ja chętnie zobaczył bym cene w TT najchętniej z Big Showem, który na ostatnim

SD! stał się facem

Glower to ***

8576490894bdbea32a2c32.jpg

• Reputacja:   293

Najlepszym partnerem dla Ceny byłby... Hornswoogle :lol: Jeżeli daliby Januszowi (który te wszystkie tag teamy, z punktu widzenia wypromowania wrestlerów - rozjebałby w handicapie :twisted: ) jakiegoś mocnego partnera, to kto uwierzyłby że taki team mógłby przegrać z kimkolwiek innym niż z oddziałem Marines i Godzillą w jednym tagu? :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nikt nie jest aż tak zasłużony dla WWE, aby trzymać pas wiecznie, a po jego stracie odzyskiwać go w następnej, możliwej okazji.

Wracając do teamatu, to do niego przyłączył bym JTG. Po pierwsze był kulą u nogi Shad'a i nie pozwalał mu się rozwijać. Po drugie gimmickowo pasuje nieco do Ceny. Po trzecie ciekawi mnie jakby The Champ radził sobie z promocją kogoś takiego jak JTG. Byłoby to nie lada trudne zadanie.

Człowiek przede wszystkim.