Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Superstars (dyskusje, spoilery, wrażenia)

wwe superstars

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jakby dać Trentowi jakiś fajny, wyrazisty gimmick i zadbać o jego konkretny wygląd to mógłby z miejsca zostać solidnym midem. Ringowo jest całkiem spoko, co widać było na ostatnim Superstars, ale jego sama kojarzy się z jakimś wieśniakiem co z resztą podkreśla jego 'wspaniały' theme.

Nowa muzyka Slatera jest całkiem okej, na pewno lepsza od poprzedniej.

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VillainLee

76

• 8693

72

• PH93

34

• MJ

23

Top użytkownicy w tym temacie

Trent ogólnie przepadł z powodu zwolnienia swojej drugiej połówki z The Dudebusters... Pisałem to wieki temu, ale chłopaki na tle reszty tagów z WWE potrafili skleić wiele zespołowych motywów, a w komediowych segmentach dawali radę, to samo na majku. Dla mnie byli takim odpowiednikiem MCMG z TNA, oczywiście zachowując odpowiednie proporcje.

Obecnie Trent leży i kwiczy w low-cardzie i tam pewnie zostanie lub poleci z federacji... Szkoda to mówić, ale Vince nie znajduje pomysłów dla każdego małego lotnika. Wielka szkoda... ;)

Trent już ma fajny Gimmick ,wykorzystywany tylko krótko przed Zwolnieniem Crofta , Ring Skilssy ma dobre , Charyzmę ma , ale znając Zarząd WWE ,to tylko jeżeli dostanie Poparcie od Fanow i to mocne to coś może z tego będzie . U Vince"a ciężko otrzymać Push , mniejszym Wrestlerom , ale może się mu udać jak Punkowi albo Ryderowi.
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Akurat w WWE chodzi o generowanie zysków. Barretta nie jest tym, kto mógłby napchać kieszenie Vincentowi, jego merchandise nie sprzedaje się jak świeże bułeczki, toteż, według teorii McMahona nie ma podstaw, by dawać jakikolwiek push dla tej postaci. Trent natomiast i jego były tag team partner są drugą (obok Kidda i Smitha) ofiarą debilnej decyzji o rozbiciu tagów. Nie mam pojęcia z jakich przyczyn poleciał Croft, ale podejrzewam, że poszło o zwykłe cięcia. A gdyby nie decydowaliby się na rozbicie tych dwóch ekip, mielibyśmy silne tagi, a nie:

Crofta na bezrobociu;

Barrettę w roli regularnego jobbera

Kidda w feudzie z Yoshim Tatsu na NXT

Smitha paradującego w kapeluszu, dla którego jedyną szansą na występ w TV jest Lumberjack Match, kiedy to jest drwalem.

Nie chcę być nieuprzejmy ale Trent i Barretta to jedna osoba.

Ale do tematu, Trent to wg mnie bardzo dobry zawodnik, marzyłby mi się on z pasem IC, nawet w tym gimmicku dałby radę ( no ludzie w jakim gimmicku Edge zdobył pas IC? w gimmicku E&C. dać parę backstage'y, kilka prom z podtekstem śmiechu i też by się nadawał). Z tego co mi wiadomo to Baretta nie ma merchandisu więc tu WWE ma pole do popisu. Z Croftem mogli zwojować dywizję tagów (nowa, któraśtam z kolei wersja E&C), z tym że zwojować dywizję tagów narazie się nie da. Na dobrą sprawę nie ma tagów by cokolwiek mogłoby ruszyć. W sumie to byłby temat na inną dyskusję.

• Urządzenie:  Android

Zauważyliście, że ten Corcosew Moonsault wykonany przez Trenta (spudłowany, Reverse DDT i pin fall Heatha) wygląda kompletnie jak Whisper in the Wind.

Jest tak dlatego, ponieważ Whisper in The Wind to właśnie Corkscrew Moonsault (trochę odpicowany) :D

Tylko z tego co mi wiadomo Smith na własne życzenie nie występuje bo sobie MMA trenuje, ale to wiadome chyba większości użytkownikom. Myślę że gdyby chciał to by dostał większy push ze względu na ojca no i Hitman pewnie by się za nim wstawił. Z taką mimiką twarzy jaką ma Harry może być chyba tylko tym dobrym. Jak Kidd go zaatakował nie mogłem powstrzymać śmiechu patrząc na twarz zezłoszczonego młodego Bulldoga. Wyglądał jak te małe pieski gdy szczekają i próbują być groźne
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

• Reputacja:   1

Superstars

Tą tygodniówke oglądam od zawsze, jest dużo w niej wrestlingu

w mojej ulubionej federacji.

Theme Slathera na pierwsze wrażenie jest troche podobne do NWO.

Slather vs Barreta

Walka na poziomie.Szkoda jedynie, bo liczyłem na zwycięstwo tego drugiego.

Dobry zawodnik, lecz bez pomysłu.

Nexus LOL stare theme Gabriela i gimmicki te same co Cryme Tyme.Z grupy Punka

zrobiła się grupa wielkich jobberów i grupa, której życzę fired.Młody Hening może

zostać, bo coś potrafi.

Riley vs Swagger

Czyli stop pushu dla Rileya, a ciekawe z jakiego powodu.Fani go kupują, nawet ja

i został sprowadzony do Superstars, mam nadzieję, że to jednorazowo.

Riley na Superstars można wyjaśnić nastepująco:

Podczas jeden walk z Mizem Alex źle wykonał jakąś akcję, przez co narazić mógł Mike'a na kontuzję. Bliźniaczo-podobna sytuacja jak Orton&Kennedy z tym, że to CT postanowił ograniczyć push Alexa, a nie Mizanin poszedł się poskarżyć jak to Randall zrobił w przeszłości.

Swoją drogą Alex nadawałby się na feud z Dolphem Zigglerem o pas, choć gdyby do tego doszło to nie chciałbym aby to Riley zdobył pas. US Title sprawia wrażenie o wiele bardziej wartościowego u boku Perfekcyjnego, a przy żółtodziobie Riley'm mógłby trochę opaść z podestu (Kofi Kingston najlepszym przykładem). Feud Riley vs Ziggler to najlepsza rzecz na jaką by mógł na tą chwilę liczyć.

Moje zdanie na temat Smitha jest takie: daj sobie spokój, DH. Lubię tego zawodnika, nie jest drewniany (gdzieśtam czytałem głosy że jest drewniany, ale czy którykolwiek z Hartów był lub jest drewniany, może teraz Bret, z tym że teraz to on ponad 50 lat, jeśli się nie mylę), ale gimmicku jego nie rozumiem. Jak syn British Bulldoga może był kałbojem? Taki sam bezsens jak ringname Joe Henniga (McGilikati). Myślę że jednak teraz nie ma na niego miejsca na Raw (czy w miejscu gdzie są wszyscy wartościowi że tak powiem jobberzy i Drew McIntyre-on jobberem raczej nie jest, jeszcze), nie wiem czy nawet na SD by się znalazło..... choć gdyby w dracie poszedł na SD, był promowany jak Zeke, to mógłby być alternatywą dla Ortona, bo on już się znudził.

Jakie to dziwne, że zawodnik pojawi się na Superstars to od razu ludzie piszą, że stop pushu.

18056192365019276624f15.jpg

Jakie to dziwne, że zawodnik pojawi się na Superstars to od razu ludzie piszą, że stop pushu.

Od paru tygodni są newsy, że Riley nie spełnił oczekiwań zarządu i jego push zostanie wstrzymany.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

Jedno mnie zastanawia, czy Slater na Superstars to zesłanie czy Upper Midcarder do poprawienia ratingó. :roll:

13699509474e11ce9dc6018.jpg

• Urządzenie:  Windows

Dla tych, ktorzy ogladaja Superstars tylko okazjonalnie informuje, ze walczyl na gali Brodus Clay. Ma swoj theme song, ktory do niego pasuje i swiadczy, ze maja dla niego wieksze plany nizeli to niszowe show. Teraz wszystko w rekach bylego ochroniarza Snoopa

50608915156a3743c1fa34.jpg

Bardzo, dobrze że Brodus Clay powrócił, bo obawiałem się, że po nakręceniu tego horroru Clay powróci do FCW. Jednak pojawił się na SS. Walka była krótka, lecz przynajmniej zobaczyłem moveset Brodusa, który moim zdaniem prezentuje się lepiej, niż w marcu/kwietniu. W tej walce ciosami przypominał mi Mike' a Knoxa a i dobrze mu wyszedł crossbody.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

Co jak co ,ale musicie przynać ,że Brodus jak na swoje Gabaryty jest dobry w Ringu,lepszy od dzisiejszego Showa , lepszy od Henrego , bije Khaliego na głowę ( chociaż to żadna sztuka) ,z 4 Sezonu obok Batemana najbardziej Charyzmatyczny ,przy Micu jakby popracował ,chociaż jest dużo lepszy od Curtisa . W dzisiejszych czasach ,obok Morgana brak dobrych Gigantów.
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg