Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Superstars (dyskusje, spoilery, wrażenia)

wwe superstars

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A ja myślę że chcą go podpromować.Podobne sytuacje są na okrągło w WWE tylko też nie należy tego przeciągać co za niedługo może się stać.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VillainLee

76

• 8693

72

• PH93

34

• MJ

23

Top użytkownicy w tym temacie

A ja myślę że chcą go podpromować.Podobne sytuacje są na okrągło w WWE tylko też nie należy tego przeciągać co za niedługo może się stać.

Dokładnie.Robią to samo co z Henrym,tyle że na niższym poziomie trudnosći.Henry niszczył i dalej niszczy w głównym rosterze,a Brodus niszczy wszystkich na SuperStars.

• Urządzenie:  Android

W ogóle Superstars z tego tygodnia było całkiem niezłe. Pierwsza walka Baretty z Barrettem była świetna, pełno kontr, z dobrej strony pokazał się Trent, wyciskając bardzo wiele z Wade'a - kontra hurricanrany na Wasteland przepiękna :) Mam nadzieję, że feud Wade'a z Danielem nie ustanie bo nie miałoby to sensu, i że nie zostanie on "przedraftowany" na Superstars na stałe. A Baretta powinien dostać dobrego tag team partnera - jego tag np. z Bourne'em albo Morrisonem (podobny wygląd i styl walki) byłby przepięknym widowiskiem.

Walka Santino z Primo wynudziła, Primo się starał, a Santino cały czas ten swój durny komediowy moveset, którym chce mi się rzygać - a najbardziej Cobrą.

Walka Zacka z Drew całkiem niezła, pełno kontr, nearfalli, ciekawych akcji. No i Drew chyba wreszcie rozwinął się na tyle by ruszać na podbój midcardu RAW - dzięki zarostowi wygląda mniej fejsowo niż w początkach kariery, świetna jest też jego mimika i gra aktorska (rwanie włosów z głowy, wywracanie oczami, świetny psychol).

Walka Santino z Primo wynudziła, Primo się starał, a Santino cały czas ten swój durny komediowy moveset, którym chce mi się rzygać - a najbardziej Cobrą.

W ogóle to ja nie ogarniam o co chodzi z tą Cobrą.Z jednej strony chcą by wrestling był realny a jak nazwać to ze większość jobberów jest odliczana po cobrze a taki sheamus na RAW to nawet nie czekał na liczenie po cobrze i od razu zrobił kick out...

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Urządzenie:  Android

Zaczęło się to jeszcze za ery Guest Hostów na RAW, jeden z nich pokazał Santino "Cobrę" jako technikę, która pozwala powalić przeciwnika jednym uderzeniem, a potem postanowili kontynuować to i zrobili finisherem Santino. Realistyczna byłaby Cobra, gdyby uderzał dokładnie w gardło, bo ponoć taki cios jest bolesny (tak mówili na treningach karate:D).

Co do porównania Sheamusa i jobberów pod względem kickoutów - to jest wpisane w kanon wrestlingu, że jobberzy kickoutują tylko po signature movesach, a i to nie zawsze, a ważniejsi zawodnicy nawet po kilku finisherach.

Nie no WWE ładnie dało kartę na Superstars: JGabriel, Sheamus, Bryan, McIntyre, Slater.

Podobała mi się końcówka pojedynku Sheamusa z Heathem, kiedy ostatni raz Celtic Warrior wykonał High Cross.

Teraz się wypowiem nt. Brodusa. Z początku myślałem sobie: No nieźle, powrócił, nowy theme song, wygrywa, ale będzie tak ciągle. Liczyłem na to, że tak trochę powalczy, a następnie wskoczy na Smacka czy RAW i będzie z kimś feudował. Teraz się obawiam, że naprawdę mogą nie mieć na niego pomysłu.

Nie będę "płakał" nad przegraną McIntyre'a, bo z kim on walczył?! Swoją drogą, Daniel Bryan chociaż może liczyć na zwycięstwa na Superstars :twisted:

18056192365019276624f15.jpg

Slater ma znów nowy theme ? Ostatnio na Superstars miał jakiś inny/fajny, teraz słyszymy jakieś zabawy z country czy tam rockiem Elvisowym.
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

• Reputacja:   1

Superstars

Po pierwsze co mi przychodzi na myśl co do Superstars, może być to prawdą, może być śmieszne, ale wydaje mi się, że unifikacja zajdzie pomiędzy dwoma słabszymi ''brandami'' Superstars i NXT wskazówki: Na NXT pojawiają się już całkiem inni zawodnicy niż PRO, Rookie np.Justin Gabriel, Trent Barretta, AJ. A na Supestars ME taki jak Sheamus, Mid Carder Daniel Bryan.

Sheamus vs Slather

Bardzo dobra walka, pięknie efektowny Brogue Kick. Slather przy micu :? może i dobrym jest mówcą, ale taki głos to dla niego stop jak sz*lak, bo śmiesznie to wygląda. Dobra dominacja na samym początku Celtic Warriora oraz zakończenie walki akcją, która jest moją z ulubionych. Sheamus jest świetnym facem, aha i moim zdaniem to nie Orton zastępuje Edgea tylko Sheamus!!! Nie jest wogóle nudny, świetny zawodnik.

Gabriel vs JTG

Dobra walka w wykonaniu Justina, dobry zawodnik. Chciałbym aby dostał w najbliższym czasie title shota.

Wreszcie fajne superstars po kilku tygodniach i wreszcie nazwa "Superstars" była adekwatna do zawodników biorących udział w walkach-dostaliśmy pojedynek R-trutha z J-Mo czyli co tu dużo mówić pojedynek ME z Upper-Midcarderem nie często mamy okazje takie coś obejrzeć.Na prawdę na Superstars choć jeden pojedynek powinien się odbywać przy udziale zawodników z wyższej półki no bo po co to intro z Ceną Punkiem Ortonem czy Del Rio.Ostatni taki pojedynek to chyba oprócz tego był Jericho vs Goldust.Po za tym martwi to że moje rokowanie się sprawdziły i widoczny jest brak pomysłu dla Brodusa bo ile można niszczyć MEGA JOBBERÓW.Jeszcze kilku i można go ogłosić maszyną do niszczenia lokalnych wrestlerów ale czy o to chodziło WWE?

Superstars obejrzane, zaciekawiło mnie, że w Main Evencie znaleźli się Truth oraz JoMo. Natomiast rezultat tego pojedynku mnie nie zadowolił, liczyłem, że zwycięży po tym Starship Pain. Co do Brodusa to naprawdę miałem nadzieję, że tych lokalnych wrestlerów dostanie tylko ze 2-3, a tu proszę, zero pomysłu na niego..

18056192365019276624f15.jpg

Czy tylko ja mam dziwne wrażenie, że w niedalekiej przyszłości na stronie WWE pojawią się życzenia wszystkiego najlepszego w przyszłych przedsięwzięciach dla Johna Morrisona? Bardzo bym tego nie chciał, bo to wciąż mój wymarzony przyszły mistrz, ale jednak sądzę, że obecnie jest tego dużo bliżej niż kiedykolwiek wcześniej. O ile tegoroczne zwolnienia w WWE w dominującej większości były słuszne, tak potencjalne pozbycie się kogoś takiego jak Morrison byłoby olbrzymią stratą...

Czy tylko ja mam dziwne wrażenie, że w niedalekiej przyszłości na stronie WWE pojawią się życzenia wszystkiego najlepszego w przyszłych przedsięwzięciach dla Johna Morrisona? Bardzo bym tego nie chciał, bo to wciąż mój wymarzony przyszły mistrz, ale jednak sądzę, że obecnie jest tego dużo bliżej niż kiedykolwiek wcześniej. O ile tegoroczne zwolnienia w WWE w dominującej większości były słuszne, tak potencjalne pozbycie się kogoś takiego jak Morrison byłoby olbrzymią stratą...

NO WAY! HELL NO! Kurde, może za majkiem jest przeciętny(żeby nie powiedzieć ssie ;) )To w ringu daję dobre show,a jego gadżety się sprzedają(nawet mój idol chciał sobie kupić jego okulary).. To byłby strzał w stopę. Cholera, teraz muszę obejrzeć SuperStars i dodać recenzje :D

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Kurde, może za majkiem jest przeciętny(żeby nie powiedzieć ssie

To że WWE nie daję mu się wykazać to nie znaczy ze jest przeciętny za Majkiem C'mon! J-Mo jest dobrym mówcą wiadomo ze nie czołowym w federacji ale ma chłopak gadane i mówić ze ssie za mikrofonem to obraza.To jak nazwiesz prace na Majku takiego Tysona Kidda,Justina Gabriela itd? Rozumiem ze oni oprócz ssania jeszcze połykają.

ssący J-Mo

A jak dla mnie to, że Brodus rozwala lokalnych jobberów przecież nie jest bez przyczyny, według mnie to jakiś nie wiem może storyline, może chcą Brodusa wyrobić na maszynę do niszczenia? Kto wie.. Jednak jestem w 99% przekonany, że tak bez powodu co tydzień nie rozwalałby tak tych jobberów nie pokazując się na Smacku czy nawet RAW.

Cytat:

Kurde, może za majkiem jest przeciętny(żeby nie powiedzieć ssie

To że WWE nie daję mu się wykazać to nie znaczy ze jest przeciętny za Majkiem C'mon! J-Mo jest dobrym mówcą wiadomo ze nie czołowym w federacji ale ma chłopak gadane i mówić ze ssie za mikrofonem to obraza.To jak nazwiesz prace na Majku takiego Tysona Kidda,Justina Gabriela itd? Rozumiem ze oni oprócz ssania jeszcze połykają.

Chodziło mi o obecny gimmick. Jak każdy Face jest mega ograniczony, a umówmy się może ogólnie nie ssie, ale jest co najwyżej niezły. Dodać do tego ograniczoną gadkę(fani są zajebiści, skopie ci dupę dla nich, plus mina pt"szyderczy uśmieszek badassa"), mega sztucznie. Dla mnie facet ma mega charyzmę(Dirt Sheet, przez większość czasu po prostu siedział, i pokazywał klate uśmiechając się jakby nie wiedział o co cho? + Miz gadający zajebiste rzeczy = Zajebisty segment). Gdyby dostał jakikolwiek gimmick, bo obecnie ma tylko ogólny(jak Kidd czy Yoshi, czyli kolejno: Mały cwaniak, paker ,Wesoły, silny, spokojny Japoniec i Rockman), żadnych szczególnych znaków gimmicku, poza strojem i stylem walki. On jest stworzonym showmenem jak HBK, czy Flair!

Ps. Ciągle dyskutujemy na coraz to różne tematy ;)

3644074924fa3e310b8a76.jpg