Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Superstars (dyskusje, spoilery, wrażenia)

wwe superstars

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VillainLee

76

• 8693

72

• PH93

34

• MJ

23

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Gala była nawet niezła, ale zastanawia mnie to, czemu w walkach nie uwzględniono draftów.

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

Wiktor wydaję mi się,że było to spowodowane tym,że niektóre walki były nagrywane przed Raw - Draftem.Lub po prostu mały błąd ze strony WWE.

7614081404f146f966c931.jpg

The Dudebusters a co to za tag team?

13080816484c7d0e1ff2003.jpg

To Trent Baretta & Caylen Croft :)
fin de siècle

W moim odczuciu jest to show dla midicarterów. Nigdy nie oglądam tej tygodniówki ponieważ są to walki które pójdą w niepamięć. Gdyby zapoczątkowały lub kontynuowały one feudy to by było lepiej. Ale z drugiej strony gdyby nie Superstar to przykładowo taki Primo nie występował by w ogóle w tv.

10771641474c446763479cb.jpg

Po zobaczeniu tego tematu postanowiłem obejrzeć te show... Tak naprawdę nigdy nie obejrzałem WWE Superstars... Dzisiaj to zrobiłem. I jestem mile zaskoczony...

Gail Kim vs. Jillian - chyba jedna z najlepszych walk od kilku miesięcy w wykonaniu div z WWE... Jedyne co nie było potrzebne to ciąganie za włosy...

Zack Ryder vs. Primo - po prostu dobra walka. Nie wiem czy dobrze mi się zdaje >, ale publiczność bardziej "reagowała" na tę walkę, niż na Kofi vs. Jericho na SD. Zack mógłby w końcu pojawiać się na innych tygodniówkach... Może jakiś team?

Hart Dynasty vs. Dudebusters - logiczna wygrana nowych mistrzów TT. Nie pamiętam kiedy już Dudebustersi pojawili się na innej tygodniówce. Ciekawa, nie przeciętna walka. Fajne zakończenie :-)

Ocena... 4.5/6

To tylko moje zdanie...

10610092174bee7d4d51677.png

Ja tam nie przepadam za WWE Superstars . Wole RAW albo SMACKDOWN.

Wiesz... na Superstars były jak dla mnie najlepsze walki w WWE, a wiecie dlaczego? Dlatego, że tam występują zawodnicy, których WWE nie promowało za bardzo, tacy midcarderzy. Powszechnie natomiast wiadomo, to oni mają największe umiejętności. Ogólnie są głównym powodem, dla którego oglądam WWE. O dziwo, pewnie nie zdając sobie z tego sprawy Vince stworzył tygodniówkę na odpierdziel, a wyszło z tego coś bardzo dobrego. Walki na SS stoją na wysokim poziomie jak na ten standart, do którego nas McMahon przyzwyczaił. Głównie dlatego, że nie ma tam tych uber duper ME jak Tryplak, Batista, Cena i ogólnie.
Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

Jak pare miesięcy temu powstało to show pomyślałe sobie że nawet fajnie, że może nie będzie tak emocjonujące jak inne bo bez treści, feudów i walki o nic ale przynajmniej może będzie dobre widowisko, zmierzą się zawodnicy którzy normalnie by ze sobą nie walczyli a mogą wykręcić dobre walki. I może na początku tak było. Ale co się stało potem? Poziom super stars spadł o miliard. Stało się to Show Carlito, Chavo Guerroero, Christiana, Zacka Rydera i gości. Troche tak jakby powstał osobny roster. Od kad puszczają super stars nie było chyba odcinka w którym nie byłoby canajmniej dwóch z tych 4 zawodników. Normalnie nigdy nie przewijam gal, no może czasem divy ale normalnie to nie przewijam nawet najgorszych walk. Nawet Drew McIntyre vs. Matt Hardy Ale ostatnio na super starsach nie wytrzymałem jak wyszedł Chavo vs. Christian... I nawet nie chodzi o to że te walki są słabe ale ile można oglądać to samo? Ostatnia walka MVP vs DiBiase była pierwsza na SS od dawien dawna której wyniku nie byłem pewien. Nie dośc że wynik walki zawsze jest tam wiadomy, sposób jej zakończenia też... Wiem że wrestling ogólnie często jest przewidywalny no ale bez przesady... Do napisania tego tematu pchnęło mnie wiadomośc na wwe.com że na najbliższych SS ME będzie Carlito vs. Morrison... Carlito i Chavo nie wygrali żadnej walki od ok pół roku... Rozumiem że gwiazdy ME (i ogólnie większe gwiazdy) ze SD i Raw może nie mają czasu na występy w SS ale czy w takim razie to Show ma sens? Ile można oglądać przegrywających ze wszystkimi Carlito, Chavo i Rydera oraz zawsze wygrywającego Christiana?

Superstars jest właśnie po to, abyśmy mogli w ogóle oglądać nie walczących w głównych rosterach zawodników. Dla takiego Rydera czy Chavo, lepsze SS niż nic :-). Poziom walk jest przyzwoity więc nie widzę powodów do narzekań.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Jak się to pojawiło to byłem pewien, że będą się pojawiać na gali "SuperStars" czyli największe gwiazdy. Liczyłem na międzybrandowe walki tych najlepszych ale po obejrzeniu kilku odcinków zrezygnowałem z dalszego oglądania.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Jak się to pojawiło to byłem pewien, że będą się pojawiać na gali "SuperStars" czyli największe gwiazdy. Liczyłem na międzybrandowe walki tych najlepszych ale po obejrzeniu kilku odcinków zrezygnowałem z dalszego oglądania.

Zrezygnowałeś, ponieważ nie widzisz tam swoich ulubionych wrestlerów typu Batisty, Ceny itp? :? :|

Ja osobiście uważam to show za bardzo dobre :D Są naprawdę ciekawe walki. Jedynym minusem jest chyba to, jak ktoś już zresztą wspomniał to, że bardzo często występują tam ci sami wrestlerzy. Naprawdę ludzie, których nie mamy przyjemności spotykać na Raw, czy SmackDown potrafią skroić lepsze walki niż ME z w/w rosterów! Dlaczego do cholery ich nie ma na SmackDown i Raw?! :|

P.S. Właśnie ściągam dzisiejsze WWE Superstars :D RMVB tylko ~170 MB :D

Wczoraj również SuperStars wypadło dobrze. Ciekawa walka JTG vs Shad

Widać że Colonsi wracają tylko co osiągną. Proponowałbym Vicowi rozpieprzyć 1 tag na Raw i stworzyć 1 na SD! bo na razie czerwona gala ma aż 3 TT więcej.

Świetna rzecz na SS jest taka że tu nie można przewidzieć co się stanie i kto wygra walkę. Na PPV, Raw czy SD! spokojnie już przed walką można wiedzieć kto będzie górą za to tutaj jest zupełnie inaczej.

Chciałbym na następnym SuperStars zobaczyć Archera i Yoshiego Tatsu, który moim zdaniem ma spory potencjał.

Bardzo lubię tę galę i zawsze ją oglądam :lol: :D 8-)

Mi się WWE SuperStars bardzo podoba ponieważ jest to coś innego niż RAW i Smackdown.

Można oglądać tu zawodników których nie widać w Raw i SD.Walki są ciekawe a niektóre nawet lepsze niż w pozostałych galach WWE .I zgadzam się z tym co napisał w poście wyżej THE UNDER TAKER ,że nie można przewidzieć wyniku walki .