Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

The Best wejściówki (jak dla mnie) to:

-HBK jedna z najlepszych wejściówek i z Wretlemanii XII

-Y2J stare lub te nowe oby dwa wymiatały Muza bardzo dopasowana

-Stare Entrance Miza muza była super

-HHH wrestlera nie lubie ale za tego entrance wymiata

-SCSA najlepszy entrance

-Umaga to było wejście moc i klimat i sam wrestler był niesamowity

Nie lubie wejść :

-Ceny ogólnie go nie lubie

-Drew McIntyre nuta i wejście jest spieprzone

-Cody Rhodes z początku myślałem że Dashing to będzie ognisty ale :lol: Salonowy :lol: podobnie do Ronaldo jak gra w piłke

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-213325

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheMizHater

4

• m.e.awesomeone

4

• ujko

3

• SixKiller

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Mi się podobają wejściówki:

-John Cena-jego wejścia jakoś mnie pobudzają,jego wejścia z WM 24 i 25 były świetne.

-Goldberg-wejściówka budująca napięcie,przypomina wejście gladiatora na arenę,

-Cody Rhodes-trochę śmieszne wejście,ale przecież każdy chce być dashing:D

A nie podobają mi się wejścia:

-Daniel Brayan-takie theme dla takiego zawodnika to jakieś nieporozumienie,

-Big Show-wchodzi na arenę i uśmiecha się jak głupi do sera...no coment.

-Drew McIntyre-on by dla mnie wogóle mógł na arene nie wchodzić.Stopy stawia tak,jakby mu je ktoś powykręcał...

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-213331

Lubiane:

Cena- ten klimat, atmosfera, cała hala się unosi gdy słyszy sam początek themu. Bardziej tęsknie za starym "World Life" ale ten również jest dobry, nawet bardzo dobry. Najlepsze jego wejście było na WM 25, miliony Jaśków jak dla mnie to był świetny pomysł. "Mniej" mi się podobała "armijka". Oni tak uroczyście poubierani a wchodzi Jaśko w krótkich spodenkach i T-shirt'cie przy rap dźwiękach. Nie pasowało to jak dla mnie.

Beatyfull People- super wejście z pięknym finałem. Fajny mix zapodał RR, mogę to w nieskończonośc oglądac.

Triple H- fajne wejście z klimatem. Oddaje cały charakter HHH.

Undertaker- długie ale nie nudne. Tajemnicze, bardzo pasuje do wrestlera. Jedyne co mi nie pasuje to te jego charakterystyczne "oczowywroty" bo jak dla mnie czynią tą postac komiczną choc nie powinna taka byc.

Nielubiane:

Jack Swagger- dla mnie totalna beznadzieja. Te pompki... nie przemawia to do mnie. Sam wrestler również do mnie zbytnio nie przemawia.

Evan Bourne- taki sztuczny dziecięcy uśmieszek, przez to ten wrestler nie ma charakteru jakiegoś. Znaki "peace" i w ogóle cała reszta. Wrestlera lubie, themu nienawidzę.

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-213376

1.undertaker-za mroczne klimaty

2.R-truth-świdetne dogadanie się z publicznością a do tego ten tamnec i sipiew

3.DX-Fajna piosenka

4john cena -To też zalerzy od chumoru

5.Big show-Super piosenka]

6.Kofi kingston-za rozbawianie publiczności

[ Komentarz dodany przez: SixKiller: 2010-12-21, 17:39 ]

"To też zalerzy od chumoru" - następnym razem takie byki zostaną nagrodzone warnem.

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-213378

• 4 tygodnie później...

No więc jeśli chodzi o entrance, to bezapelacyjnie najlepsze jest w wykonaniu Takera. Pasuje do jego gimmicku, mroczne i tajemnicze. Następne jest wejście HBK'a. Spontanicznie ukazuje adrenalinę i chęć walki. Razem z Triple H czyli DX - ich wejście na SS 2009 było wzorowe i niezapomniane. Często zwariowane pomysły. Jedno z lepszych wejść serwuje nam Randy Orton. Jako młody heel świetnie wygądał "złoty prysznic" taki, jak w przypadku Alberto Del Rio. Żałuję jednak ,że Orton zrezygnował z "gestu Adonisa" na rzecz uniesionych pięści lub wskazywania palcami w niebo. Kto jeszcze? Christian. Wejścia w WWE i TNA świetnie pasowały do jego roli Kapitana Charyzmy. Jeśli chodzi o divy, to najbardziej podobały mi się 2 wejścia. Pierwsze to entrance Maryse. Lekceważąca postawa i ten gest mówiący "Wy jesteście nic nie warci xD". Druga wejściówka to Beth Phoenix. Charakterystyczny gest dla Glamazon i takie mocne kroki w stronę ringu. Jednak najbardziej podobają mi się wejścia, w tle których słychać aplauz kibiców. Nie chodzi mi tutaj o Superjaśka, ale o prawdziwych wrestlerów: Hulka Hogana, The Rocka i Stone Colda. Muzyka pasująca do osobowości, charakterów i roli heel'a, czy face'a. Entrance porywające tłumy, wzbudzające krzyk, emocje i doping. To powinien pokochać praedziwy kibic.

Dziękuję za uwagę.

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-216236

• 4 miesiące temu...

WWE oglądam od niedawna, więc raczej aktualne wejściówki...

Lubię:

- Triple H (Wrestlemania 27) - jak dla mnie wejściówka roku... genialne For Whom The Bell Tolls, cała otoczka z tymi ludźmi z tarczami itd. i przejście do standardowego theme'u (chyba niepotrzebne, ale jednak - miazga)

- Edge - Alter Bridge + \m/ + energia bijąca od Rated R przy wejściu daje świetny efekt

- DX - tu chyba nie trzeba pisać, fenomenalna wejściówka z Crotch Chop'em... SUCK IT!

- HBK (Wrestlemania 25) - mega klimatyczne wejście, porównałbym je nawet do Taker'owych

- Undertaker (American Bad Ass) - 'DeadMan Walking' i Rollin przy wjeżdżającym na arenę Umaralku było wręcz świetne

- CM Punk - po prostu bardzo podoba mi się entrace tego zawodnika dzięki muzyce i zachowaniu Punk'a

- Randy Orton - po prostu kozacka wejściówka, nic dodać nic ująć - świetnie oddaje gimmick RKO

- Christian - zawsze gdy słyszę 'dum dum, go!' przypominają mi się czasy markowania; świetna wejściówka

- Drew McIntyre - nie rozumiem waszych negatywnych opinii na temat jego entrance'a - dla mnie jedna z najlepszych możliwych wejściówek dla 'nowego' zawodnika

Nie lubię:

- większość jobberów

- Daniel Bryan - irytujące

- Kane - kiedy był 'The Devil's Fav Demon' czyli raptem parę m-cy temu było to fajne, ale mhhoczna i zła wejściówka dla trąbiącego z Santino komedianta? :roll:

Jak mi się coś przypomni to dopiszę. 8)

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-235719

Entrance, które lubię to:

1. John Cena - jako wrestler jest mi obojętny, ale wejście ma naprawdę kozackie. To jak wybiega i sie rzuca jak narwany jest naprawdę super. Po prostu idealnie pasuje do jego postaci. Od razu ożywa publika i w ogóle.

2. HHH - super muza, te światła z dołu i woda. Efektownie to wygląda.

3. The Undertaker - po prostu czuc tę moc i emocje przy jego wejściu na ring.

Entrance, którego nie lubię:

1. Yoshi Tatsu - Boże, skaczący Japończyk. Jak go widzę jak wchodzi na ring, to aż wymiotowac mi się chce. Beznadzieja.

Więcej jakoś nie mogę wymyślec. Reszta jest mi obojętna po prostu ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-235774

Najlepsze:

Alberto Del Rio- Zawsze wjeżdża jakimś zajefajnym samochodem i "but you already know that" :D

Sin Cara- Jedno z najlepszych wejść luchadorów (rey mysterio się przy nim chowa)

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-235817

Najlepsze:

1) Mr.Anderson - Jak ktoś już wyżej napisał jego nie da się nie lubić. Nagle zapada ciemność po chwili Anderson z mikrofonem. Po prostu 8)

2) Jeff Hardy - Połączenie tych świateł, muzy itd. świetne wyczuwa się nastrój

3) Trent Baretta - Uwielbiam tą muzyczkę :D

Najgorsze

CENA - Gościu dochodzi do 40-stki a zachowuje się jak dzieciak :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-235864

Najgorsze

CENA - Gościu dochodzi do 40-stki a zachowuje się jak dzieciak :roll:

Ty tak na serio ? :shock: Cena ma jedną z najbardziej charyzmatycznych wejść, a jego wejściówki na Wrestlemanii, są zawsze ciekawe i zdecydowanie najlepsze na gali ! Rozumiem, że można być jego hejterem, ale czasem zastanówcie się co piszecie...

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-235872

Najlepsze:

-Alberto del Rio po prostu muzyka + samochody i zachowanie Alberto daje taki efekt że idzie to oglądać wiele razy.Na WM 27 szczególnie ta Villa w tle bardzo przyjemnie się to oglądało.

-CM Punk po prostu gesty i muzyka bardzo pasują do wrestlera i w tej chwili nie wyobrażam go sobie z inną muzyką.

-Cody Rhodes no ale oczywiście z czasów kiedy był "ognisty" te przeglądanie się w lustrze po prostu świetne i bardzo pasuje do gimmicku.

-HHH świetna piosenka no i ten "numer" z wodą - prosty ale oryginalny.

-Christian - fajna muzyka,zachowanie no i pasuje do wrestlera ("Peep'si wstają z miejsc")xD

Najgorsze:

-Yoshi Tatsu po prostu skakanie i wymachiwanie rękoma bez celu i ta muzyka są nudne.

-Jack Swagger tak samo pompki?Totalnie bez sensu samo wejście było by znośne gdyby nie te pompki.

-Tyson Kiddoczywiście chodzi o to wejście po rozpadzie Hart Dynasty.Wejście jest bardzo irytujące.Jak widzę ten jego idiotyczny fryz i jak się cieszy wychodząc do ringu to mnie obrzydzenie ogarnia.

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-235936

Oczywiście Undertaker przy Graveyard Symphony. Nowy Dead Man również bardzo fajny. Ostatnio p.Supron sobie nucił "Ain't no grave" jak Undertaker wchodził ;P

Podoba mi się wejście The Rocka. Jakże proste, ale to nerwowe rozglądanie się Rocka jest zabójcze.

Batisty wejście jako heela jest dobre. Te światła, a raczej ich kompletny brak. Tak, że tylko Batistę widać. To z WM26 najlepsze

Nie lubię wejścia Kofi'ego... Irytujące okropnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-235938

Najlepsze:

Christian Cage z TNA - te odliczanie i zajebista muza tęsknie za tym

Aj Styles - bardzo żywiołowa wejściówka i reakcja publiczności też robi wrażenie

Triple H- Po tej wejściówce mogą przejść ciarki ;P

Najgorsze :

Vladek Kozlow- Co to ma byc?

Yoshi Tatsu- muzyka jak w cyrku

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-235941

Jeff Hardy - fajną ma wejściówkę jako hell w TNA. Do tego bardzo podoba mi się jego nowa nuta.

Alberto del Rio - nikt w WWE nie ma takiego wejścia jak on. Wyjeżdża coraz to nowym autkiem przy fajnej muzyczce. I do tego słynne powiedzonko w ringu "Nazywam się Albertooo del Riooooooo, ale wy już o tym wiecie" :twisted: :twisted:

Najgorsze?

Zdecydowanie Kofi i Daniel Bryan :x :x

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-236016

Najgorsze:

Yoshi Tatsu - Jak ktoś wyżej napisał, muzyka z cyrku + te skakanie..

Najlepsze:

Triple H - Lubie zawsze "TIME TO PLAY THE GAME" i jak arena zmienia się nagle

Stone Cold Steve Austin - Tu to po prostu kocham, dźwięk szkła i jak wjeżdża Austin

https://forum.wrestling.pl/topic/20244-ulubiony-styl-wej%C5%9Bci%C3%B3wki/page/5/#findComment-236019