Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Temat o muzyce entrancowej już jest,tak więc pozwoliłem sobie założyć temat stylu wchodzenia na ring przez poszczególnych wrestlerów.W temacie podajecie swój ulubiony i ten,który do ciebie nie przemawia.Aby nie była to tylko płytka wymienianka,apeluję aby rozwijać swoje wrażenia,w takim razie ja zacznę.

Ulubiony entrance:

Undertaker - wejście jego podobało mi się od kiedy zacząłem przygodę z wrestlingiem,tym bardziej "ekscytował" je p.Supron swoimi wrażeniami.Teraz,gdy już wiem coraz więcej o wrestlingu nadal podoba mi się jego styl,nadaję on mrocznego charakteru jego osobie.

Entrance,który mi się nie podoba:

Jack Swagger - chodzi mi o jego wejście przed zaczęciem title run'u.Nie trafiały do mnie pompki i zachowanie ala King Kong uderzając się w klatkę piersiową.Jego wejście na ring wręcz nie pozwalało by brać na poważnie tego zawodnika jako champa z najwyższej półki.

Zapraszam do dyskusji i dzielenia się waszymi wrażeniami.

7614081404f146f966c931.jpg

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheMizHater

4

• m.e.awesomeone

4

• ujko

3

• wrestlemaniac

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ulubione Wejście:

Undertaker-Mroczna atmosfera.

DX-Spontaniczne wejście i dobry kontakt z publicznością.

Wejścia , których nie lubie:

Santino Marella-Knypek wypinający klatę.

Lubię wejście:

-Reya Mysterio

-Triple H'a

-Edge'a

-Christiana

Nienawidzę wejścia:

-Johna Morrisona

-Johna Ceny

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Taki temat już był.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Musiałem przeoczyć,sorki - temat do zamknięcia ;) skoro taki już był

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Tematy zostaną połączone, ale w tej chwili nie mam czasu szukać właściwego, więc rozmawiajcie spokojnie ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   141
  • Urządzenie:  Windows

Zawsze podobało mi się wejście Williama Regala (zawsze, czyli odkąd oglądam wrestling, czyli już po tym, jak został królem ringu) - arystokratyczny chód i to skupienie/wku***enie na twarzy :)

Wejście HHH cenię za to światło na rampie połączone z dymem i oczywiście za Motorhead. Fajnie się to wszystko komponuje.

Edge - świetna pirotechnika i te, ee... boczne titantrony? Nie wiem jak to nazwać, chodzi mi o te fragmenty, gdzie jest wyświetlany na przemian śnieg, jak w zepsutym teleodbiorniku i litery E D G E.

Podobało mi się również wejście Y2J'a w face'owym gimmicku. Odliczanie, fani szaleją i jeeest Y2J! :D

6427638215a28716991f4b.jpg

Tomos napisał(a):

Podobało mi się również wejście Y2J'a w face'owym gimmicku. Odliczanie, fani szaleją i jeeest Y2J! :D

Taaak. To jest jedno z moich ulubionych.Ten taunt jest za****sty i trochę mi tego brakuje nawet kiedy jest jednym z najlepszych hell'i w federacji.Warto wspomnieć o wejściach Stinga za czasów WCW jak wyłaził spod ringu rozwalając mate lub był spuszczany na sznurze z dachu.

Zapraszam na serwer Cs Pif-Paf HostVision.pl

91.203.133.221:27216

http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.133.221:27216/b_560_95_1.png

Moim ulubionym wejściem jest oczywiście wejście Undertaker'a. Jest moim ulubionym zawodnikiem i zawsze mi się podoba jego droga na ring. Koniec jest także świetny gdy "DeadMan" wywija oczami.

Kolejne wejście to Entrance Triple H'a. Świetnie pasuje do Jego gimmicku.

Oprócz tego lubię wejścia DX, Kane'a i Randy Orton'a.

Wejścia z tzw. pojedynczych to najbardziej mi przypadły do gustu: Shawna Michaelsa na WM 25, DX na SummerSlam 09 i trochę nawet Ceny na WM25.

Nie lubię wejść:

John'a Ceny i Jack'a Swaggera(zanim został mistrzem),

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Najbardziej lubię wejścia heel'ów, którzy w trakcie drogi na ring kpią wyrazem twarzy z fanów albo chcą ich przestraszyć. Bardzo podobało mi się wejście, jak i cały gimmick, Deuce i Domino, kiedy to wytkali palcami ludzi na widowni, aby ci nie patrzyli na ich, odpowiednio, dziewczynę i siostrę. Uważali, że nie ma co tracić czasu na widownię, bo nie jest tego warta.

Nie lubię wejść przesłodzonych. To co robi Rey Mysetrio, czyli stykanie się głowami z dziećmi w maskach, jest trudne do oglądania. Nie można przesadzać zarówno w jedną, jak i drugą stronę.

Człowiek przede wszystkim.

Wejście Shawna Michaelsa na WrestleManii XII - to było naprawdę genialne, kto nie widział, powinien nadrobić zaległości. Z takich standardowych wejść lubiłem te Breta Harta - właściwie nie mogę podać racjonalnego powodu, ale po prostu czułem "moc". Wielka energia biła z Hitmana i być może dlatego. Z tych obecnych to, hmm, ciężko. Ale mimo wszystko jednak Undertaker - za wprowadzenie w klimat i Triple H z tego powodu, jaki tu już padł - wygląda to efektownie, gdy gasną światła, poza tym Motorhead.

Nigdy nie lubiłem natomiast starego i właściwie nowego wejścia Swaggera. Kiedyś pompki, uderzał się o klatę jak pawian jakiś, teraz styl lekko Y2J'owaty, a jak każdy wie - Y2J jest tylko jeden. Od jakiegoś czasu nie podobało mi się również wejście Miza - głównie przez to, że był obwieszony tymi pasami jak choinka.

Ulubione :

Lex luger - Ta muzyka , jego figura oraz zachowanie tworzyły niesamowity klimat niczym z zawodów kulturystycznych http://www.youtube.com/watch?v=cpWZkt5qJSM

vampiro - idealna muzyka w wykonaniu Misfits połączona z mrocznym wyglądem i spontanicznym wejściem

http://www.youtube.com/watch?v=kfBlKi3-sCE

Cm punk - jw

Nie lubię wejścia undertakera bo jest za długie , rozumiem klimat , mrok itp ale ile razy można oglądać takie samo długawe wejście ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

czester666 napisał(a):
ale ile razy można oglądać takie samo długawe wejście ?

Cytując jednego z lepszych i barwniejszych komentatorów polskiego wrestlingu :

"Jest to nie lada gratka dla fanów wrestlingu"

Co prawda jest to słabszy entrance od tych, które zapamiętałem, ale do wejściówek Christiana mam wielki sentyment. To głównie dzięki nim zorientowałem się, że Cage to jest ktoś i że warto zwrócić na niego uwagę. Dyskotekowe świata, mgła, ciemność - to mi się naprawdę podobało. Kto wie, może gdyby Christian nie miał takiego entrance'u - może nie markowałbym mu obecnie.

Ulubione:

-Shawn Michaels z WM: 12 i 25

-John Cena z WM: 23 i 25

-Undertaker

-DX (wszystkie, a najbardziej SS 09 - czołg rox)

-Rey Mysterio - pierwsze

-Chris Jericho jako Face

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg