Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Ring of Honor - Dyskusja Ogolna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   21
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Young vs Elgin - dobre starcie ktore swietnie pasowalo jako opener. Widze Silasa po raz pierwszy i zostawil dobre wrazenie dla mnie. Koncowka byla bardzo dobra oraz cieszy wygrana Elgina.

Adam Cole dal niezla przemowe.

Haas vs Redwood - przed walka niezle sie sluchalo przemowy Haasa ktory jako Heel jest bardzo dobry. Szybki Squash dla Haasa, widac ze Redwood swietnie przyjmuje akcje.

Mondo powrocil i wreszcie zobaczylem SCUM. Za tydzien zapowiada sie swietna gala.

Hardy vs Cole - niezly main event ale bez niespodzianek. Bylo sporo dobrych akcji ale brakowalo mi tutaj dobrych kontr. Koncowka byla dobra oraz zachecajaca do ogladania ROH za tydzien gdzie SCUM ma walczyc z ROH.

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-314796

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows

http://img46.imageshack.us/img46/3483/klowskievideo.png

KLowskie video #9 – Jay Briscoe + ROH World Champion

Odcinek na życzenie. Czy Jay Briscoe zasługuje na pas ROH World Champion i czy miałoby to nastąpić na Supercard of Honor VII ?

W tym odcinku również interesująca ciekawostka na temat Jay’a i ROH World Championów, a także coś równie ciekawego na temat Jimmy Jacobsa.

Zdjęcie wspomniane w odcinku: https://pbs.twimg.com/media/BEmfXF8CAAAVd38.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-314887

• Reputacja:   0

Zwycięstwo Steena na SCOH jest więcej niż pewne, mimo to odliczam dni do tej walki i jestem na nią strasznie napalony. Martwi mnie tylko ta kontuzja Jaya, mam nadzieję że mimo urazu da radę zrobić świetną walkę i sprostać oczekiwaniom. Ogólnie mam taką wizję że po walce wpada SCUM i atakuje Jaya, Kevin wtedy mu pomaga i tym samym przechodzi face turn. Boję się że ROH znowu przeciągnie face turn Kevina jak to zrobili ze Strongiem i Elginem, więc liczę że jak Steen nie odłączy się od SCUM na tym iPPV to zrobi to do czerwca.
https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-314933

Zaciekawi was pewnie nius, iż Charlie Haas ogłosił wczoraj rychły koniec kariery i pytanie brzmi, czy faktycznie tak jest czy też jest to wielki szwindel dla mocnego przyheelowania Haasa ?

Info na ten temat TUTAJ

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-314987

• Reputacja:   66

Wpis jaki zamieścił Haas na twitterze:

"Officially retired. No match against @Sheltyb803 nxt week NYC. Time to be a full time dad and husband. I've turned my spandex in for scrubs"

Wygląda na bardzo oficjalny i wątpię że gdyby był to storyline to do heel turnu używałby zdania "Time to be a full time dad and husband" jednak w wrestlingu różnie to już bywało.Mimo wszystko wydaje mi się że raczej to prawdziwe oświadczenie co dosyć często się zdarza w indy.

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-314988

http://img46.imageshack.us/img46/3483/klowskievideo.png

KLowskie Video #10 – Goodbye, Charlie Haas

Idea utworzenia tego odcinka wypadła nagle, bo i sytuacja nagła i nieoczekiwana – Charlie Haas kończy karierę w kontrowersyjnych okolicznościach.

Jeden wielki storyline, czy rzeczywiście doszło do jakichś zgrzytów ? Jak wydarzenie relacjonują fani, którzy widzieli to na własne oczy ? Jak ustosunkuje się do tego wszystkiego ROH ?

O tym mowa w odcinku numer dziesięć. Serdecznie zapraszam :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315081

ROH 9,16,23.03.13

Po obejrzeniu 11 anni zdecydowałem sie powrócić do oglądania tygodniowek że względu na scum. Pierwszy odcinek po ippv to pierwsza nie miła niespodzianka, był to taping nagrany jeszcze przed rocznicowa gala i walki były bez większego znaczenia, bezpiecznie zabookowane, żaden mistrz nie był w ringu by przypadkiem nie było problemów jak straci pas. Dograno kilka prom na backu, które niczym specjalnym sie nie wyróżniły. Reklamy gal, ippv, strony internetowej w dalszym ciągu zajmują dużo czasu. Musi to być męczące jak co tydzien ogląda sie to samo. Trzeba tydzien poczekać na scum.

Początkowy segment od razu wyjaśnia wiele spraw dotyczących ippv o którym poniżej i pokazujący mobilizację rosteru ROH, chyba nie zabrakło żadnego face'a, więc mamy mocną ekipę broniąca honoru federacji. Zamykanie na tydzień drzwi przed scum jak ludzie wiedza, że to jest taping, brzmi trochę słabo i za godzinę rozpoczną kolejny odcinek. Jeszcze musze czekać na scum ? Zawsze pozostawała nadzieja, że otworzą te drzwi i zainterweniuja. Cenzura w dalszym ciągu w tv o czym przekonalem sie podczas hopla cut. Nawet jakby jajka pokazał to czarny kwadracic by wystarczyl, ale odsyłać do strony internetowej to duże przegiecie i będące w stylu mainsteamu. Ktoś widział całość? Aż tak gorszace że musieli wyciąć ?

Charlie Haas ciagle świetnie sprawuje sie w tej postaci i kolejny speech nakrecajacy jego i ewentualną walkę z Benjaminem. Tylko czy jedyną osoba w promieniu kilometra, która chciała sie z nim zmierzyc był Grizzly? Pojawiło sie wreszcie scum i od razu zrobili duże zamieszanie. Cos za łatwo Nigel oddał władze na następnej gali tv i nawet za bardzo sie tym nie przejal, wręcz ucieszyl, że chłopaki skopia im tyłek. Własna gala stajni i nie sposób sobie przypomnieć nWo. Chyba nie przeoczylem, ale w tych trzech galach zabraklo mistrza ROH. Specjalnie nie pisze o walkach, bo żadna nie rzuciła na kolana. Co zrozumiałe te najlepsze są zostawiane na ippv i live eventy. To co nam oferują i tak jest lepsze niż w mainstreamie. Po dłuższej przerwie ciągle mam wrażenie że tygodniowka jest przeznaczona dla nowych niż dla długoletniego fana. Walki trzymają odpowiedni poziom, ale bez szalenstw, z segmetami jest różnie, ale dużo reklam, przypominanie gdzie można wydać kasę, cenzura pokazują, że tygodniowka jest ostatnio gala jaką oferuje ROH będę sięgał. Przed najbliszym ippv postaram sie objrzec wszystkie galę tv. Czy przez 3 tygodniowki nie bylo mistrza ROH ?

SUPERCARD OF HONOR VII

Już bardzo niewiele zostalo do gali i do największego weekendu w historii indy. Tylu gal w pobliżu siebie jeszcze nie było i prędko nie bedzie, dopóki Wrestlemania nie powróci na wschodnie wybrzeże. Tutaj plan na wresltleCon http://www.wrestlecon.com/program/ , wiekszosc będzie w ippv i powinny szybko sie pojawić. Dla ROH to bardzo ważna gala. Przez Wrestlemanie na gali pojawi sie wiele nowych fanów. Czy uda ich sie przekonać do produktu ? Do końca nie jestem przekonany. Jay Briscoe to nie jest odpowiednia osoba do walki o pas na takiej gali. Nie chodzi o to, że nie ma szans wygraną, bo nie zależnie kto by walczył przegranie pasa przez scum, gdy jest tak potężne byłoby głupotą. Szczególnie, że pas ROH to nie zabawka, która zmienia co chwilę wlasciciela. Po prostu uważam, że kilka innych wrestlerow stoczyloby lepszy pojedynek. Takie są efekty pokonania czołówki pretendentów przez Steena na początku runu. Bracia Briscoes jak najbardziej pasują do bronienia honoru, w końcu są tutaj od pierwszego dnia. Powinni razem walczyć w takich wielosobowych pojedynkach przeciwko scum jak na tym ippv. Tutaj powinno być ciekawie i przy tylu wrestlerach dużo będzie sie działo.W alka o pas Tag Team to rewanż za poprzednie ippv, więc wiemy czego możemy się spodziewać. Zdecydowanie najciekawszy dla mnie będzie występ Karla Andersona, który robi furorę w NJPW. W PWG dobre kilka lat temu był conajwyżej midcarderem, teraz jednak zrobił ogromny postęp, interesujące będzie jak teraz przyjmnie go amerykańska publiczność. Postawa Stronga w tym pojedynku to duża nie wiadoma i ciężko powiedzieć na jakim poziomie będzie stał ten pojedynek. Lethal i Elgin obok Jacobsa są najbliżej przejęcia pasa ROH, wbrew pozorom to przegrany będzie bliżej jego przejęcia, bo Steen nie straci pasa w najbliższych miesiącach, gdy scum musi teraz dominować. Odnoszę wrażenie, że wygranie tv title przez Matt Tavena jest tylko po to by przedłużyć feud Cole'a z Hardym. Sytuacja z Charlie Haasem bardzo interesująca i cholernie ciężko powiedzieć jak to sie zakończy. Moim zdaniem to work, bo nie kończy sie kariery, gdy po raz pierwszy w karierzę dostaję się reakcję od fanów i jego postać jest interesująca. Umiarkowanie podchodzę do tego ippv, róźnie ostatnio bywało z tymi galami.

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315395

Zamykanie na tydzień drzwi przed scum jak ludzie wiedza, że to jest taping, brzmi trochę słabo i za godzinę rozpoczną kolejny odcinek.

Nie wydaje ci się, że za poważnie na to spoglądasz ? :)

Cenzura w dalszym ciągu w tv o czym przekonalem sie podczas hopla cut. Nawet jakby jajka pokazał to czarny kwadracic by wystarczyl, ale odsyłać do strony internetowej to duże przegiecie i będące w stylu mainsteamu. Ktoś widział całość? Aż tak gorszace że musieli wyciąć ?

Tak, cenzura jest, co widać było niejednokrotnie chociażby w przemowie Haasa, to trzeba przeboleć. Całość widziałem, no nie wiem czym bym użył słowa "gorszące" ale .... hmmm, jakby to powiedzieć..... sytuacje dwuznaczne, raczej niedopuszczalne byłyby w tamtejszym TV.

Z Grizzlym zgadzam się, choć w sumie to dla promocji Haasa, a potem żeby SCUM mogli się pojawić, więc myślę że przeboleć się to da ;)

Cos za łatwo Nigel oddał władze na następnej gali tv i nawet za bardzo sie tym nie przejal, wręcz ucieszyl, że chłopaki skopia im tyłek.

Nigel musiał chronić Vedę Scott przetrzymywaną w ringu, bo mimo iż kobitka, to zgodnie z gimmickami panów ze SCUM mogłoby być nieciekawie - Jacobs i jego szpila na dzień dobry :) Nigel się nawet ucieszył, bo przecież zapowiadał aktywne przeciwstawianie się złu no i jest okazja.

Czy przez 3 tygodniowki nie bylo mistrza ROH ?

Ano nie, chociaż możliwe że dawał promo w którymś z "Inside ROH" , już nie pamiętam tak dokładnie. Za to tydzień później, czyli w tygodniówce z 30 marca był :) Ano tak to jest, że czasem ulubionego wrestlera widzi się w TV raz na miesiąc, choć czasem częściej. Niestety ROH ma tylko godzinę tygodniowo i wszystkich się nie upcha, a żeby było np. 2 godziny tygodniowo, to trzeba by było zapewne taping co 2 tygodnie, bo przy dotychczasowym jednym tapingu miesięcznie ludziska na trybunach nie wytrwaliby chyba 8 godzin :D W tym celu SBG musiałoby chcieć wyłożyć na to kasę (zgodnie z raportami zysków które kiedyś podawali na pewno taka możliwość nie stanowiłaby problemu).

Co do Jay'a, to jednak kiedyś się mówiło, żeby mistrz obronił pas przeciwko Jay'owi, aby jego title reign uznać za wartościowy. To też się liczy dla fanów w USA i na tym przede wszystkim skupia się ROH. Ostatnim mistrzem, który bronił pasa z Jay'em był Strong no i walka wyszła zajebiście. Oczywiście na Supercard of Honor Kevinek tylko podbije sobie staty, ale wielu fanów liczy na porządny poziom mimo kontuzji Jay'a.

I jeszcze co do Haasa, raczej wątpliwe, żeby to miał być work. Pisze na twitterze, że teraz czas być dobrym ojcem i mężem, o zamieszkach za kulisami już było mówione nie raz nie dwa, podczas tej ostatniej walki Kevin Kelly nie komentował jej, a z wydanego już na stronie ROH owego live eventu Charlie został całkowicie wycięty. Tak więc raczej goodbye Charlie. Ale mimo to Shelton ma być na iPPV.

Ogólnie choć niektóre walki są (albo tylko wydają się być) łatwe do przewidzenia, to jednak ROH już robiło nam suprajs, więc liczę na porządnę iPPV ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315424

Z niezłym poślizgiem ale z tą samą chęcią obejrzałem RoH 30/03/2013 i musze przyznać, że zawieść się nie zawiodłem.

SCUM zbeształo na swoich zasadach w każdej walce, RoH, co sprawia że RoH wygląda narazie bardzo słabo (słowa Nigela "chcecie paktu z diabłem to szykujcie się na piekło") pomimo ostrej zapowiedzi. Czasami mam wrażenie że słowo "Honor" cholernie ogranicza zawodników przez co heelowie mogą oszukiwać face'ów jak dzieci.

BTW. Brakowało mi Nigela - Steve Corino miażdżył na majku przez całe show (nad Hardym prawie się spuścił), a jego vice versa w ogóle nie było,a trzeba postawić sprawę jasno - Nigel jest główną wartością mikrofonową RoH w tym feudzie (może jeszcze poza Briscoes)

Skoro mowa o Corino (Pro Wrestling Jesus o Hardasie, bajka; co za cudowna historia Antychryst i PW Jesus w jednej rodzinie), to dobitnie pokazane było to jak Steve chce lub, co może bardziej pasujące, robi w ch*ja Kevina Steena na każdym kroku (choć Steen nie pozostał dłużny na początku, zostawiając go sam na sam z Jay'em B. i jego śrubokrętem). Najpierw wycina go z Inside SCUM (ziomka technicznego zapluł mocniej niż Tsunami zalało Haiti), potem wysyła go do Spa, myślę że do walki Adama Cole'a ze Steenem, Kanadyjczyk będzie już facem (lub na nim przejdzie turn).

Cały odcinek był przyjemny, jedynie brakowało mi Nigela. Może jeszcze Marka Briscoe w ringu. Ostatecznie jeszcze Kevina Steena.

P.S. Co ma RoH czego nie mają inni? Genialnie uzdolnionych mikrofonowo menedżerów, stosunkowo młodego, a na pewno świeżego pokolenia. Brakowało Nigela ale razem z Corino robią mocarną robotę.

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315440

Ledwo opadły emocje po zwolnieniu Charlie Haasa, a całkiem możliwe, że zwolniony też został Grizzly Redwood, co sugeruje Austin Aries na swym twitterze :neutral:

> KLIK <

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315487

Akurat Grizzlyego mi nie szkoda, bo nie byłem jego zwolennikiem. Ciężko mi sobie było wyobrazić, kierunek dla jego postaci. Jeśli chodzi o Haasa, to ciągle mam wrażenie, że to work. Gdyby się wycofał przed pojedynkiem z kimkolwiek innym, niż Benjamin, to pewnie bym to kupił. Tak, ciągle wątpie.

Jakoś mnie średnio rajcuje ten Supercard of Honor. W zasadzie ciężko mi wskazać choćby jedną walkę, która faktycznie przykuje moje oczy do ekranu. Cieszę się, że Elgin walczy o pretendenta, ale już niekoniecznie z tego, że walczy z Lethalem. Podobnie mam w przypadku Steena, który ma przed sobą kogoś, tylko dla zabicia czasu - zadnego zagrozenia. Cole wrzucony między taką dwójkę, skrzydeł pewnie nie rozwinie, a na Stronga nigdy osobiście nie liczę. Zostają mi walki drużynowe. W tag teamach - jedna ma mocny skład, druga "Mystery Partnera", który zawsze budzi jakieś zainteresowanie. Poddaje wątpliwosci ostatnie występy Richardsa, który jak sam twierdzi, chcę tylko dokonczyc kontrakt z federacja, więc też nie wiem, na ile tu mogę liczyć. Nie robie sobie nadziei, lepiej się pozytywnie zaskoczyć. Osobistym Main Eventem, drogą eliminacji, zostaje SCUM vs RoH. Byłoby ciekawsze, gdyby nie ostatnia tygodniówka. Zabiła nieco momentum.

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315488

ROH Supercard of Honor VII

ACH & Tadarius Thomas vs Qt Marshall & Mystery Partner - Taki typowy opener, który miał na celu rozgrzanie publiki. Parterem Marshalla był RD Evans, nie wiem czy to dobry pomysł, nie pasuje mi do ROH. Mam nadzieję że rozłączą ACH i TD, bo ACH marnował by się w TT, dla mnie on jest gotowy na zdobycie pasa TV. [**3/4]

Shelton Benjamin vs Mike Bennett - miałem wielką nadzieję że Bennetta w ROH już nie zobaczymy, ale bardzo liczę że jego obecność jest spowodowana tylko potrzebą przeciwnika dla Benjamina i znowu zniknie parę miesięcy. Sama walka to typowa nuda, Mike wygrywa przy pomocy swojego menago (kiedy on wygrał coś czysto!). Jedyny plus to Maria, choć nie jestem jej fanem to popatrzeć zawsze można. [**1/2]

Jay Lethal vs Michael Elgin - na początku zdziwiłem się że oni są tak nisko w karcie, na całe szczęście dostali dużo czasu i mogli rozwinąć skrzydła. Początek był taki nudnawy i powolny, ale wynagrodzili to świetną końcówką. Zwycięstwo Eligina było do przewidzenia, Lethal miał już swoją szansę, a Micheal przez program ze Strongiem stał trochę z boku. Czuje że tym razem Elgin może zdobyć pas, ale to zależy jeszcze od tego kiedy dostanie title shota, bo mamy teraz mały bałagan. [****]

Team ROH vs S.C.U.M. - sprytnie przeszli do tego pojedynku z poprzedniego. Zaskoczyli mnie tutaj, sądziłem że to będzie jeden z minusów gali, ale wszyscy się postarali. Zwycięstwo SCUM było pewne - umacnia ich pozycję. Corino robi świetną robotę na mikrofonie, do tego zmasakrował tego drugiego komentatora, więc plotki o zmianie za stolikiem komentatorskim to prawda, mam nadzieję że nie dostaniemy kogoś charyzmatycznego i równoważącego się z Kevinem Kellym. [***1/2]

Karl Anderson vs Roderick Strong - to był największy zawód tej gali (jeśli chodzi o poziom), zakończanie była z dupy i sama walka był krótka. Myślałem że jak już sprowadzają kogoś z Japonii to dostanie dużo czasu, mogli wyjebać z karty Bennetta i dać im jego czas. W ogóle nie rozumiem porażki Stronga, co da Andersonowi wygrana z nim,chyba że Karl pojawi się jeszcze parę razy w ROH. [***1/2]

Matt Taven vs Adam Cole vs Fatt Hardy - co kurwa Hardy nadal tu robi, nawet nie chcę mi się on nim pisać, ale jeśli ktoś nie umie biegać to powinien zakończyć karierę. A ci idioci trzymają go w federacji i nie zapowiada się żeby go wyjebali. Sama walka to porażka, wynudziłem się strasznie. Mam nadzieję że to koniec Hardego zaniżającego poziom walk o pas TV i teraz dostaniemy normalnych pretendentów. [**1/2]

reDRagon vs the American Wolves - tutaj miałem ogromne oczekiwania, które się spełniały aż zobaczyłem zakończenie przez roll up (!). Po co? dlaczego tak? jakby nie mogli wymyślił czegoś lepszego. Mogli nawet dać im czysto wygrać i na Border Wars walnąć rewanż, mówiąc że teraz jest 1-1 i ten pojedynek rozstrzygnie kto jest lepszy. Dziwna końcówka nie zmienia faktu że walka była bardzo dobra i między tą czwórką jest chemia. Czekam na ich kolejną walkę, mam nadzieję że wtedy dadzą z siebie wszystko i dostaną normalną końcówkę, to może być genialna walka. [****]

Kevin Steen vs Jay Briscoe - myślałem że ROH nie ma już problemów ze stream, jednak oni muszą czasem coś zjebać. Całą gale oglądałem bez żadnych problemów, aż tu nagle w środku ME wszystkim padł stream, gdy znów dało się oglądać Jay stał z pasem na środku ringu. Kurwa straciłem zajebisty moment. Sama zmiana mistrza to nie jest zły pomysł, Steen podał mu rękę, więc to pewnie jego koniec w SCUM, a Jayowi należało się za to że jest w tej federacji od pierwszej gali. Pewnie długo nie potrzyma tego pasa, ale i tak mu się należało. Interesujące jest co teraz zobaczymy na Border Wars, czekam ale nie popełnię już takiego błędu i nie kupie BW, kolejny raz ROH traci zaufanie fanów [???]

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315512

Poddaje wątpliwosci ostatnie występy Richardsa, który jak sam twierdzi, chcę tylko dokonczyc kontrakt z federacja, więc też nie wiem, na ile tu mogę liczyć.

N!KO, KL... mógłby ktoś powiedzieć coś więcej o Richardsie? Gość powiedział może coś więcej? Wiadomo już coś o jego planach na następne lata? Main Stream? Japonia?

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315524

Wygląda na to, że faktycznie pożegnaliśmy Redwooda ponieważ...... zgolił on swoją długaśną brodę :D

BHJch2GCEAAPEbc.jpg:large

Poddaje wątpliwosci ostatnie występy Richardsa, który jak sam twierdzi, chcę tylko dokonczyc kontrakt z federacja, więc też nie wiem, na ile tu mogę liczyć.

N!KO, KL... mógłby ktoś powiedzieć coś więcej o Richardsie? Gość powiedział może coś więcej? Wiadomo już coś o jego planach na następne lata? Main Stream? Japonia?

Nie wiem, co konkretnie N!KUSIEK ma na myśli. Myślę, że chodzi o to, że Davey zamierza kończyć z wrestlingiem. Na koniec 2010 roku miał skończyć, a jednak zmienił zdanie. Teraz w tym roku planuje koniec kariery bo jak powiedział, uważa że więcej już nie osiągnie i chciałby poświęcić się brazylijskiemu jiu-jitsu. O terminie zakończenia kariery napotkałem dwie wersje: jedna to koniec roku, a druga to sierpień.

Się zobaczy, jeszcze trochę czasu jest.

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315537

Ostatnie tygodniówki mnie nie powaliły, nie mam co o nich pisać, nie chce mi się też oglądać PPV - mało czasu, a w obwodzie są Xtravaganza i WM... Chętnie poczytam opinie o gali[widzę, że już jedna jest] i może obejrzę 1-2 walki.

Redwood? Odkąd go zobaczyłem, nie wiedziałem, po co go zatrudnili. Może i koleś nie jest kiepski, ale nie pasował mi kompletnie w tej fedce. Po jaki pas miałby iść, z kim feudować? Nie wyobrażam sobie ciekawej opcji.

https://forum.wrestling.pl/topic/20209-ring-of-honor-dyskusja-ogolna/page/19/#findComment-315542