Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Over The Limit 2010 [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja się wypowiem co do jednej walki tylko :)

Cm punk vs rey

Moim zdaniem wygra punk i rey wstąpi do SES . Już promo reya z ostatniego smackdownu sugerowało taki wynik . Rey mówił , że zgadza się z zasadami straight edge i to nie jest złe tylko przywódca (cm punk) jest zły . Prawdopodobnie punk wygra , rey wsąapi do ses i będzie starał się nawrócić punka , uświadomić mu że nie może ludziom narzucać swojego stylu bycia itp. A wszystko zakończy się na kolejnym ppv gdzie rey wygra a stawką będzie opuszczenie ses.

Odrzucam myśl ze punk goli włosy i taka opcja raczej w grę nie wchodzi , włosy to jego wizytówka ;d

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ujko

11

• -Raven-

8

• Menez

7

• Peep

7

Top użytkownicy w tym temacie

John Cena vs. Batista

Wielkim zaskoczeniem było by zwycięstwo Animala. Ale nie będzie zaskoczenia, bo wygra Cena :D NAwet nie chce mi się pisać o tej walce, bo na samą myśl mnie mdli.

CM Punk vs. Rey Mysterio

Mam nadzieję, że to będzie ME! Zdecydowanie najlepiej zapowiadająca się walka. Moim zdaniem będzie tak, że CM Punk wygra i Rey dołączy do SES. Ale feud się nie zakończy. Rey będzie chciał się wybić na pozycję lidera SES i "wygryść" Punka. Dojdzie do pojedynku w stylu "career vs career" i wygra Punk. ( to oczywiście jest możliwe tylko wtedy gdy plotki o zwolnieniu Reya, bo ten chce da dużo kasy się potwierdzą)

Swagger vs. Big Show

Co prawda wolał bym, aby Show wygrał, lecz wszystko wskazuje, że tak się nie stanie. Pewnie wygra Jack i pozostanie WHC.

Edge vs. Orton

Może będzie to coś w stylu pojednania Primo i Carlito na ostatnim WWE Superstars :D

W czasie pojedynku przestaną walczyć i reaktywują Rated RKO :D Pomarzyć, dobra rzecz...:P A tak na serio to nie wiem kto wygra. Chyba wolałbym jednak ujrzeć Edge'a jako zwycięzce. chciałbym, żeby ten feud jeszcze potrwał :grin:

John Cena vs. Batista

Marzeniem byłaby stypulacja "First Blood Match".Zapewne pozwoliłaby ona zatrzeć chociaż trochę niesmak po tym nudnawym feudzie,który powinien zakończyć się na WrestleManii.Będzie to już 4 z rzędu PPV na którym panowie będą walczyć pomiędzy sobą.Nie ma jednak innej opcji jak wygranie Ceny.

CM Punk vs. Rey Mysterio

Bardzo dobrze prowadzony feud,z względu na co nie mam nic przeciwko aby był prowadzony dalej,co umożliwi przegrana Rey'a na Over the Limit.Mówię stanowcze nie! ścięciu włosów Punk'a tak więc dla mnie zwycięzca może być tylko jeden - "Savior"

Jack Swagger vs. Big Show

Wiele w tym temacie mówi się o tym jak zakończy się ten pojedynek.Przegrana Swagger'a w jakikolwiek sposób byłaby dennym rozwiązaniem,nawet gdyby miał przegrać przed DQ bądź Count - out.Z drugiej strony raczej nie ma innego sposobu czystego pokonania Show'a jak wykonanie finisher'a.Jedyna opcja,która z aktualnym biegiem wydarzeń przychodzi mi na myśl,to "nie widziana" interwencja Miz'a i Jericho,panowie częstują Byka finisherami a Jack spokojnie odlicza rywala.Jednak jak dla mnie Swagger musi zatrzymać pas.

Edge vs. Orton

Walka zapewne nie będzie najgorszym pojedynkiem,ba,może nawet będzie show stealerem,jeżeli panowie z creative teamu wymyślą konkretną końcówkę.Coś mi się wydaję,że do tej walki dojdzie jakaś stypulacja,jednak nie mam na razie pomysłu jaka.Zwycięzca jest mi obojętny bo bez względu na to kto wygra feud powinien być ciągnięty dalej.

Moje przeczucia co do gali są mieszane,jestem ciekaw jakie walki jeszcze dojdą do karty.Zapewne Colons vs.Hart Dynasty.Może ewentualnie jeszcze Kofi vs. Christian.Bo coś czuję,że walkę na następnym SmackDown przerwie Drew.Możliwe,że dojdzie do walki Christian vs. Kingston vs. McIntyre na Over the Limit o pas IC.Jeżeli wygra Drew - zostaję na Smacku,jak nie to storyline "zwolnienia" będzie kontynuowany.Gala jak gala,dla mnie szoku nie będzie.

7614081404f146f966c931.jpg

Juz sie boje...

Ost PPV od Vince`a mimo ze mialy nawet niezle karty pojedynkow to strasznie zawodzily;[

wole nie myslec co bedzie teraz skoro o 2 najwazniejsze walkik prezentuja sie tak a nie inaczej;[

pewnie dojdzie jeszcze jakis zapychacz div i jakas zamulajaca walka z Mizem o pas US ;[

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

jakas zamulajaca walka z Mizem o pas US ;[

Ostatnie walki Miza z MVP o pas Stanów Zjednoczonych były naprawde ciekawe, więc nie rozumiem dlaczego się obawiasz.

A ja nie rozumiem dlaczego po każdym zdaniu stawisz ";[" to naprawdę denerwuję,gdy czyta się wypowiedzi,tak więc proszę Cię skończ z tym.

Miz pewnie dostanie do walki kogoś pokroju R-Truth bądź JoMo tak więc nie martw się,aż tak te walki zamulać nie będą.A co powiecie na powrót Meliny na tej gali?Przecież już jej długo nie ma,więc może wreszcie powrót?Niby nic się o tym nie mówi,ale może to po prostu taka niespodzianka "jak z Edgem"* się szykuję.

* - wziąłem to w cudzysłów,ponieważ nie była to aż zbytnia niespodzianka,ponieważ od tygodniu się o tym mówiło - o powrocie Rated R'a na RR.

Cena vs Batista ? - Cena vs Batista vs Sheamus ? :D

Hmm, nie rozumiem troszkę. Czwarta walka tych samych zawodników pod rząd na PPV(czwarta ponieważ na EC też mieli walke, nie ważne jaką, ale mieli) Nie rozumiem także po co ciągnąć to jak wiadomo, że Batista dostanie od Jaśka. Walka jak by dostała dobrą stypulację raczej byśmy mogli na to zerknąć, ale zapewne będzie to shit.

Jeżeli dojdzie do tej walki jak ktoś wspomniał wyżej Sheamus to napewno nie będzie tak nudno jak się zapowiada.

Szansa na wygranie w procentach : Kiedy Cena vs Batista - Cena 99% - Batista 1%, Cena vs Batista vs Sheamus - Cena 50% - Batista 1% - Sheamus 49% :D

CM Punk vs Rey Mysterio

Naprawdę nie wiem kto wygra, walka na pewno będzie dobra i się na niej nie zawiodę ze względu na umiejętności obu panów. Stawiam na wygranie Punka i wstęp Reya do S.E.S, wtedy będzie zajebiście ciekawie i to znów SD będzie lepszą tygodniówką od RAW

:twisted: Ponadto włosy to wizytówka Punka, ale czego to nie zrobi WWE żeby uszczęśliwić dzieci, lecz raczej wygra Punk.

CM Punk 51% - Mysterio 49%

Jack Swagger vs Big Show

Jeżeli Big Show jobbnie Szwagierowi (ale i tak jestem pewny, że tak będzie) by promować dalej mistrza to będzie to bardzo mądre ze strony WWE. Tylko czy własnie Swagger wygra czysto ? Czy jest możliwość wykonania na Paulu Gutwrench Powerbomb? Jest dużo pytań, ale pewniakiem w walce jest Swagger tylko ciekawe co wymyślą na końcówkę walki.

Swagger 100% - Big show 0%

Edge vs Orton

No nareszcie! Czekałem na to długo, a długo, ale się wreszcie doczekałem. Napewno to będzie ME gali bo innego pojedynku na ME nie widzę poza Mysterio vs Punk, ale tego na pewno na ME nie dadzą. Orton wygra i da nauczkę Edge, gdy ten zaatakował go w walce o pretendenta do tytułu. Myślę, że Orton poprostu pokaże Edge'owi gdzie raki zimują. Chociaż bardzo lubie obu zawodników to chcę wygranej Ortona.

Randy Orton 75% - Edge 25%

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Swagger 100% - Big show 0%

Nigdy nikomu nie dawaj 0 %.Ostatnio ktoś dał 0 % Swaggerowi odnośnie MitB 2010,a jak się zakończyło to chyba wiecie.

W wrestlingu może się wszystko zdarzyć i zawodnik który nie ma praktycznie szans może wygrać walkę. Nie zdziwię się jeśli to właśnie Big Show wygra i zagarnie WHC chociaż jest to mało prawdopodobne ale możliwe :).

Chciałem się jeszcze wypowiedzieć do walki CM Punk vs Rey Mysterio. Coś mam przeczucie, że krasnal pokona Punka i ogoli go. Wolał bym wersje kiedy to Rey przegrywa i dołącza do SES. Co do samego feudu to podoba mi się.

10771641474c446763479cb.jpg

A ja się ciesze na feud Vipera i Edga i na walkę na tej gali. Feud przyda się i Ortonowi, który powróci w końcu do main eventowego feudowania (:P) i co, mam nadzieję, najlepsze odświeży znacząco i Ortona i Edga, który po powrocie po kontuzji jest taki jakiś nijaki, no i mam nadzieję, że odświeży już Ortona na maxa, bo po rozpadzie Legacy z walki na walkę jest co raz lepiej.

8434236214bec043e1f826.jpg

Jack Swagger vs Big Show

Tu obstawiam wygraną Swaggera, bezsensu było by danie pasa Showowi ponieważ Tittle Shota dostał za nic. Czy będzie DQ czy dadzą wykonać Swaggerowi swojego Finnishera ? Obstawiam DQ z racji tego, żeby nie narażać Showa na niebezpieczeństwo.

CM Punk vs Rey Mysterio

Będzie to świetna walka która zasługuje na Main Event(ale wądpię żeby tak się stało). Punk i Rey sklejają ze sobą świetne walki. Obstawiam tu na Punka, ponieważ nie wyobrazam go sobie bez włosów a dodanie Reya do SES jest genialnym pomysłem. I tu nasuwa mi się pytanko... jeśli Punk wygra to czy Rey bedzie rozwalał SES od środka czy będzie się starał zmienić Punka na tego lepszego.

Edge vs Randy Orton

Walka również będzie dobra. Stawiam tu, że zwycięscą będzie przez DQ Randy Orton, ponieważ Edge zrobi cos aby ten feud trwał dalej.

Do walki o pas WWE nie będe się wypowiadał ponieważ nic nie jest jeszcze wiadome.

19616413104f427d2812bca.jpg

Nigdy nikomu nie dawaj 0 %.Ostatnio ktoś dał 0 % Swaggerowi odnośnie MitB 2010,a jak się zakończyło to chyba wiecie.

W zasadzie masz rację lecz dla mnie Swagger jest pewniakiem co do wygranej więc dałem mu 100%. Oczywiście to moim zdaniem kto inny może myśleć inaczej.

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Rozumiem,że to Twoje zdanie,jednak nigdy nie można być czegoś pewnym na 100-we.Nie ma pewniaków - a tym bardziej w wrestlingu,gdzie mniejsi mogą pokonać tych wielkich.Przecież nagle może też coś odjebać Show'i i nie podłoży się,co wtedy?Bądź przekupi sędziego i odliczą Swagger'a.Wiem,że jest to wręcz nie możliwe - jednak tak jak mówiłem nigdy nie można wykluczyć nawet takich możliwości.

I wiadomo. Batista zmierzy się z Ceną w walce:

WWE Championship

Batista vs. John Cena

"I Quit" Match

I co wy na to?

Mariusz w Dark Matchu pokonał Cene, który powiedział "I Quit" w 44 sekundzie walki. Po czym Mariusz został WWE Championem!

http://ifotos.pl/mini/pudzian_ehxxna.jpg

• Urządzenie:  Linux

A ja na to jak na lato :/

na cholerę używać funkcji "spoiler" w dziale, który sam w sobie zawiera spoilery i jest oznaczony odpowiednio

Batista i John Cena zmierzą się na gali Over the limit w stypulacji "I quit"