Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Over The Limit 2010 [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dużo jest tutaj wypowiedzi na temat jakby Jack miał skończyć walke z Show'em.

Bo chyba zwycięstwo jego jest pewne,bo danie pasa Wight'owi było by porażka.Zakończenie walki poprzez Gutwrench Powerbomba było by bardzo dobre,i prawdopodobnie dostal by za to duży heat,i mocno by go to wypromowało,tylko..

Zapewne Vince nie będzie ryzukował tego iż albo sie akcja uda albo nie,Sumbission myśle że nie wchodzi również w gre,gdyż Big Show jeszcze chyba sie nie poddał przez STF (może z 2 razy góra) przy czym Cena przeważnie przez tą akcje wygrywa ważne walki (wygrał walki na WM 23,24,26) przez sumbit zmuszająć odpowiednio do poddania się HHH,HBK i Batiste.

Wątpie aby Swagger dostał jakiś Super Finisher po którym Show by się poddał.Show jest teraz face,więc nie będą robić żeby przegrał przez sumbit.

Myśle że Jack wygra jak Hell,czyli moment nieuwagi sędziego,Chair Shot,lub uderzenie pasem i pozamiatane :)

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ujko

11

• -Raven-

8

• Menez

7

• Peep

7

Top użytkownicy w tym temacie

michel000, lub poprostu Swagger doprowadz do wyliczenia poza ringowego Big Showa może przy tym jakoś trochę oszuka. To wydaje mi się jak narazie jedyna w miarę dobra opcja roztrzygnięcia tej walki ewentualnie Swagger doprowadzi do dyskwalifikacji samego siebie bo zatrzyma w ten sposób pas.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

A może po prostu... Big Show wygra :P I wtedy nie ma problemu z finiszerem obecnego mistrza :) (Oby jak najdalej od takich żartów, gdy w pobliżu jest Big Show).

Osobiście jak wszyscy uważam, że Swagger wygra, a Big Show zostanie mu podłożony, by bardziej wypromować Jacka. Wight spełni rolę jobbera dla mistrza.

Jest także jeszcze jedna opcja - Big Show przegra przez interwencje Jericho i Miza. W końcu mieliśmy na ostatnim RAW segment w którym obaj zawodnicy mówili, że muszą uzgodnić pewien plan więc jak dla mnie taka opcja jest bardzo prawdopodobna.

Będzie DQ, nie ma innej opcji. Bez wykonania finishera, czyste zwycięstwo Swaggera będzie mało wiarygodne a Jack dysponuje chyba tylko jedną akcja kończącą. Prawdopodobna wydaje się więc interwencja Chrisa i Miza.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

No i wreszcie można coś napisać gdyż oficjalnie potwierdzono trzy walki...

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14384930

Rey Mysterio vs CM Punk

Jeśli wygra Mysterio, CM Punk goli włosy a jeśli wygra Punk to Rey dołącza do SES

Ciekawie się zapowiada. Po tej walce na pewno będzie koniec ich feudu. Stawiam na Punk'a. Chcę wreszcie jakiejś nowości i czegoś ciekawego w WWE a dołączenie Rey'a do SES na pewno by takim czymś było.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14370428

Big Show vs Jack Swagger© o World Heavyweight Championship

Dyskusja o tej walce na forum trwa już od dłuższego czasu. Nie wiem co mam o niej myśleć. Nie wiem czym sobie Big Show "zasłużył, że dostał walkę o pas". Jeśli by Show wygrał to na pewno zwiastowałoby dłuższym programem obu zawodników bo trochę bez sensu jest bronienie pasa na kolejnych PPV przed innym zawodnikiem.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14367034

Randy Orton vs Edge

Liczę na dobry pojedynek. Moim faworytem jest Randy Orton. Co tu dużo pisać. Wygrać może każdy a zwycięzca będzie jeden.

Jest jeszcze jedna walka pewna(co prawda jeszcze nie zatwierdzona)tylko czekać pozostaje na następne RAW gdzie John Cena wybierze stypulację do walki o pas WWE John Cena vs Batista. Mam nadzieję, że posłużą się tym głosowaniem, które odbywa się na WWE.com w dziale(czy jak to się tam nazywa) RAW.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Rey Mysterio vs CM Punk

Ja w tej walce stawiam na Rey`a , poniweważ nie lubię Punka.Ale wszystko jest możliwe.

Big Show vs Jack Swagger© o World Heavyweight Championship

Stawiam na Szwagiera ponieważ lubię tego zawodnika i wydaje m się , żę pokona Big Show`a.

Randy Orton vs Edge

W tej walce oczywiście , że stawiam na Legend Killera.Lubie Edga , ale bardziej Ortona i wydaje mi się , że Randy jest lepszy

Rey Mysterio vs CM Punk

Znakomity feud, Punk wygrał na Extreme Rules i dlatego niestety sądzę, że tą walkę przegra. Chyba, że zobaczymy nieudaną interwencję Mercury'ego, co byłoby najlepszym rozwiązaniem tej walki. Na pewno się nie zawiedziemy na tej walce, bo wiadomo, że ci zawodnicy mają spore umiejętności, ale niestety jak dla mnie wygra Rey po DQ, związanym z nieudaną pomocą Joey'a.

Big Show vs Swagger

Ciężko powiedzieć kto wygra, ale stawiam na DQ i wygraną Showa. Wygrana Jacka z Showem byłaby kompletnie bezsensowna... niedawno przegrał nawet z Santino, a teraz ma pokonać najwiekszego atletę na świecie? Tylko nie to...

Randy Orton vs Edge

Stawiam na Edge'a, nie wiem co mam pisać, jedno RKO i jeden Spear... co to za feud? Wolałbym poczekać na lepszy program między nimi, niż teraz oglądać taką walkę bez żaden historii, zresztą to samo w walce nr. 2, którą już opisałem.

Podsumowując: Najlepszą walką na gali będzie zapewne Rey vs Punk, który pewnie zakończy lub uspokoi feud między tymi zawodnikami.

Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

Podsumowując: Najlepszą walką na gali będzie zapewne Rey vs Punk, który pewnie zakończy lub uspokoi feud między tymi zawodnikami.

Napewno ta walka zakończy ten feud ale chcę żeby wygrał Rey.

Wątpię aby walka Rey'a z Punk'iem zakończyła się DQ. Trochę bez sensu byłoby zakończyć dwie ważne walki przez DQ. No ale zobaczymy.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

W sumie gdyby było DQ, to cały feud okazałby się bezsensu, bo ostateczne starcie zakończone przez nieczysty chwyt, później pewnie jakaś bezsensowna decyzja, że ani Rey nie dołączy do SeS, ani Punk nie ogoli włosów... Jeśli walka miałaby się zakończyć w zwykły tradycyjny sposób, czyli pin, to liczę na Punka... będę szczęśliwy widząc Rey'a w SeS :)
Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

John Cena vs Batista:

Mam nadzieje że będzie to pojedynek kończących ich feud, który nie był taki zły jak się spodziewałem. Chciałbym by dodano do tej walki ten First Blood Match bo wtedy można jeszcze łudzić się kto wygra, a w przypadku gdyby był to I Quit (były plotki ze taka stypulacje wybierze Dżon) to byłoby od początku wiadomo, bo jak terminator miałby się poddać ?:)

CM Punk vs Rey Mysterio

Zapowiada się ciekawa walka i mam nadzieje że wygra CM, nie chce go łysego, chociaż ten dywan na klacie i bródke mógł by zgolić. Byłoby bardzo ciekawie gdyby Rey dołaczył by do S.E.S byłby taki wewnętrzny feud i wogole fajnie:).

Big Show vs Jack Swagger

Mam wrażenie jak kilka innych osób tutaj że dali Byka do tej walki po to by podpromować Swaggera, bo niektórzy chyba jeszcze słabo go kupują jako mistrza...Ja w sumie też, jeszcze niedawno pinował go Kingston, Bourne i inni midcarder'owcy, a teraz wygrywa z Edgem, Ortonem czy Jericho...Sądze że będzie dyskwalifikacja na korzyść Big Showa bądź jakiś count-out bo wątpie żeby Swagger wykonał swój finisher na Big Show'le, chociaż może....Zapewne ten pojedynek będzie nudny i wolny.

Randy Orton vs Edge:

Jak na razie na ten pojedynek czekam najbardziej. Ta walka może skraść show, feud Rated RKO zapowiada się świetnie i mam nadzieje że tego (feudu) WWE nie zepsuje - jak Y2J'a z Edgem. Sam nie wiem na kogo będę liczył, ale może się zdarzyć że zamarkuje gdy publika będzie krzyczała "RKO, RKO" i będę za Randym.

Mam nadzieje że dojdzie jeszcze walka o pas U.S czy Intercontinentalny bo ostatnio dawno nie było takiej walki i chętnie bym ją zobaczył.

spam pam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam,spam/quote]Opanuj sie Kuba. Zachowujesz sie jak 5-cio latek :evil:

CM Punk vs 619-CM Punk nieczysto (Joey?).

Show vs Swagger-Swagger. Nie ma innej opcji.:/

RKO-Edge-Y2J pomaga Randy'emu i na jednym z PPV mamy walke Y2J&Miz&RKO vs Edge&BigShow&JoMo :)

John Cena vs Batista

Gdy Vincu zobaczył, że wszyscy najwięksi fani WWE(ci prawdziwi) zagłosowali na stypulację First Blood Matchu to pewnie odrazu pomyślał "Jaki debil dał tą stypulację, przecież ja jako największy debil zakazałem krwi w WWE bo malutkie dzieciaki kupują akcesoria a'la z rynku, muszę to sfałszować!"

Pewnie dojdzie do pojedynku I Quit. Stawiam tu na Johna i wydaje mi się, że jego wygrana na Extreme Rules, a nie Batisty jak to normalnie by było oznacza jakiś dłuższy title run.

Po pojedynku Batista wygłosi przemowę, że nie ma czego szukać w WWE i udaje się na urlop. Na koniec podaruje Jaśkowi Power Bomba i tak się z nim pożegna :D

CM Punk vs Rey Mysterio

Tutaj nie moge wyobrazić sobie ani jednego bez włosów ani drugiego w SES. Może dojść do sytuacji, w której Rey przegra, a potem uda się na wypoczynek i regenerację (może też operację kolana) i tyle będzie z jego udziału w SES. Potem wróci i dostanie mecz o wyjście z grupy Punka.

Szwagru vs Byku

Walka bez sensu.

Po pierwsze: Jack to nie Cena, że pokona w pojedynku o pas w federacji Big Showa.

Nie wierze aby ten tempak podniósł byka pod Gutwrench PowerBomb. W przypadku zwykłego meczu Swagger może się uchronić Count-Outem lub DQ i to jest prawdopodobne.

Po drugie: Czemu akurat Big Show?! Przedraftowali Christiana, ten pokonał Swaggera na drafcie i pokazał że zabiera się za jego pas. Wychodzi na to, że to było tylko dla tego żeby Christian miał coś wspólnego z pasem, że chciał go zabrać xD

Edge vs Orton

Feud złożony z dwóch przeciwnych finisherów i tyle, zawodnicy wspólnie dyskutowali pare minut i co? Czy coś da zwycięstwo Edga? Nie! Czy coś da zwycięstwo Ortona? Nie!

Wogóle nie wiadomo z jakiego powodu jest ten feud i o jaką stawkę! Rozumiem, że kieeedyś byli partnerami ale to było pare lat temu i te dzieciaki, które teraz się tym jarają nawet nie wiedzą co to było Rated RKO!

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

John Cena vs Batista

wwe.com jeszcze oficjalnie nie potwierdziło tej walki,więc na 90% jestem pewny że dołączy Sheamus :)

Cóż mówić,sterolyne banalny!,na WM walka mniej niż średnia,na Extreme Rules nawet udana.Liczę że dołączy Sheamus,bo inaczej Nuudaa będzie..

CM Punk vs Rey Mysterio

No!,nareście jest coś,gdzie jest niepewne.Na WM wiadoma była wygrana reya,na ER Punka,teraz nic niewiadomo! :).Myślę,że wygra CM Punk,bo interwencji Joey'a,ale Rey'ka nie bezie w SES.

Sterolyne tego feuda całkiem całkiem :D

Swagger vs Big Czołg

Title Shot dla Show'a to Epic Fail,mogli dać go np.Christianowi.Myślę że wygra Swagger jak Hell czyli przez uderzenie pasem,bądź przez Count Out.

Edge vs Orton

Kiedyś,mieli genialny feud,znakomite walki i wgl.Teraz jak narazie na tych dwóch tygodniówkach nic nie było specjalnego.Edge zaatakował tak od niechcienia Orton'a i mają feudzik.Mam nadzieje ze walka będzie dobra,stawiam na zwycięstwo Rated R,i myślę,że ich feud jeszcze troche potrwa.