Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Over The Limit 2010 [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeżeli chodzi o walkę Cena vs Batista. To uważam że może to byc nie najgorszy pojedynek w wykonaniu obu tych panów. Jeżeli będzie podobny do walki Cena vs Orton w tej samej stypulacji to obejrzę go z chęcią mimo tego że zwycięsce walki będe znał z góry.

A jeżeli chodzi o UTTC to walka jest wzięta z ...(nikąd) nie będzei tam większych emocji i zapewne wygra Hart Dynasty.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ujko

11

• -Raven-

8

• N!KO

7

• Menez

7

Top użytkownicy w tym temacie

No nie WWE znów głupio wepchało Y2J do TT. Najpierw Y2J-Show później Miz-Show a teraz Y2J-Miz. Później będzie tak Hart Dynasty pokonają nowy "TT" ale na którymś z kolei stracą je na rzecz Y2J i The Miza później ten super TT je straci żeby później Y2J z kimś innym je odzyskał. Jeśli WWE stworzyło TT Jericho i Big Show to mogli je trzymać a nie co dwa miesiące zmieniać mu TT partnera. Mam nadzieje a nawet wiem, że Hart Dynasty pokonają i obronią pasy. Mam nadzieje, że WWE w przyszłości nie będzie tworzyć tak głupich TT.

10771641474c446763479cb.jpg

I Quit Match- Batista vs John Cena©- I po raz kolejny Batista wyzwał Johna Cene po raz czwarty. Batista powinien dać szanse innym...

Typuje zwycięzce:John Cena obroni pas WWE.

World Heavyweight Championship- Big Show vs Jack Swagger©- Big Show nie miał za dużo okazji żeby walczyć o jakieś pasy nie licząc TT. Big Show jest doświadczony i jedną akcją może pokonać prawie każdego. Chyba wiecie o jakiej mówie? 8)

Typuje zwycięzce: Big Show wygra pas Wagi Ciężkiej.

Intercontinental Championship- Drew McIntyre© vs Kofi Kingston-Drew został zwolniony przez Teddy'iego Longa, Kofi pokonał Christianem i wygrał pas Interkontynentalny, kiedy przyszedł Drew McIntyre i powiedział, że ten pas jest jego i ma to na piśmie i przyszedł SmackDown GM Theodore Long przeczytał list, który Pan McMahon sam napisał, że pas należy do Drew. Czyżby był HeelTrun Kofiego?

Typuje zwycięzce: Kofi Kingston pokona Drew McIntyre i wygra pas Intercontinental.

Single Match- Edge vs Randy Orton- Randy Orton walczył z Sheamusem i Batistą kto będzie pretendentem do walki o pas WWE. The Viper ukąsił Sheamusa i Batiste wystarczyło tylko przypiąć i na ring wbiegł Edge i wykonał Spear na Ortonie i Batista przypiął The Legendary Killera. Potem w The Cutting Edge, Rated R Superstar zaprosił Randiego Ortona który wykonał na nim RKO. Szykuje się na feud RATED RKO.

Typuje zwycięzce: Randy Orton wymierzy karę dla Edga.

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

I Am Perfection dlaczego zamiast wypisać swoje odczucia opisujesz jak przebiegał feud?Daj spokój...

Doszło kilka walk tak więc też się wypowiem

Drew vs. Kofi - nie liczę na zmianę mistrza,bo bezsensem byłoby "oddanie" pasa Drew,żeby tydzień później mu go odebrać na PPV.Nie liczyłbym na wczesny heel turn Kingstona,gdyż teraz wmiesza się w program z szkotem.Jedną i chyba najbardziej rozsądno opcją heel turnu Jamajczyka z Ghany jest zdobycie walkizki na MitB PPV i wykorzystanie jej na face'u.Wracając do tematu pojedynku - McIntyre zostanie mistrzem IC.

Hart Dynasty vs. Miz i Jericho - Kolejna sytuacja,gdzie zmienienie posiadzacza pasów nie byłoby sensowne.Hart Dynasty wygrywają i rozpoczynają program z Colonami,których mentorem będzie Ted DiBiase.Miz rozpoczyna program z Bryan'em o pas U.S,który już i tak został zapomniany lub czeka na Daniel'a.Jericho zapewne dostanie jakiś podrzędny feud z np. Johnem Morrisonem.Nie widzę innej opcji jak zwycięstwo The Hart Dynasty

7614081404f146f966c931.jpg

Dobra... To i ja się wypowiem na temat tego PPV.

Batista vs. John Cena

Nie no to już lekka przesada. Jak napisał I Am Perfection, Batista już po raz czwarty wyzywa Johna. Nie ma innej możliwości jak wygrana Ceny i pauza/odejście Zwierzaka.

Big Show vs. Jack Swagger

Może być ciekawie. Trudno wytypować zwycięzce. Z jednej strony Big Show ma być głównym Facem SD!, a z drugiej to Jack teraz dostaje niesamowity push. Według mnie wygra Swagger i zatrzyma swój pas...

Drew vs. Kofi

Hmmm... Z głębi serca chciałbym, aby ten pojedynek wygrał Kofi. Ale znając WWE, pas utrzyma Drew...

Hart Dynasty vs. Miz i Jericho - Beznadzieja! Po grzyba robią kolejny TT? Już lepiej gdyby Z Hartami walczyli Colonsi... Takie "upychanie" na siłę nie jest dobre... Pasy oczywiście utrzyma The Hart Dynasty.

Edge vs Randy Orton

Obaj mogą wykręcić fajny pojedynek. Nie mam pomysłu na zwycięzcę... Może Double DQ? :D

CM Punk vs Rey Mysterio

Zapewne to na tej gali zostanie ukazany Mystery Person... Walkę wygra CM Punk...

Do karty pewnie dojdzie walka Div...

To tylko moje zdanie...

10610092174bee7d4d51677.png

Cena zerżnie Animala, znowu, w sumie jak Batista chciałby sobie odpuścić to zrobiłby to zaraz po Wrestlemani, nie liczyłbym na jego odejście, ale i tak przegra.

Rey vs CM Punk- ja liczę, że na tej gali poznamy dwie nowe postacie w SES Mysteria i Mystery mana 8) oczywiście pojedynek zje wszystkie inne na tej gali ( przynajmniej mam taką nadzieję)

Orton vs Edge- no hmmmmmm..... cóż ciężko coś powiedzieć i wytypować, myślę, że wygra Orton

Walka tag teamów- to mam w czterech literach

Drew vs Kofi- yyyyy.... chcę wygraną Kofiego, albo chociaż jakiegoś uderzenia pasem po walce w łeb Drew( w przypadku przegranej Kingstona), wygrana nie musi być czysta :twisted:

Big Show vs Swagger- chcę porządnego pojedynku i wygranej oczywiście Jacka, zresztą jak dla mnie ciągłe demolowanie go na to świadczy

Walka Drewa z Kofim może być ciekawa ze względu na to że WWE planuje heel turn Jamajczyka. Sądze że szkot miał pas wystarczająco długo teraz jest czas na Kofiego a więc dla mnie zwycięsca w tej walce może być tylko jeden.

Jak dla mnie dośc ciekawa może być walka RKO z Rater R Superstar (ciekawa ze względu na to jak może potoczyc się dalej ten feud po jej zakończeniu bo jak dla mnie to ma potencjał). Jak dla mnie wygra Orton po jakimś szybkim RKO ;)

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Nie żebym się czepiał ale Kofi pochodzi z Ghany :).Piszesz,że szkot miał pas długo,ale dla mnie bez sensem byłby powrót pasa do Drew na tydzień.Pas dla Kingstona jak najbardziej tak,ale jeszcze nie teraz tylko na Fatal 4 Way.

Ja osobiście uważam,że na Over the Limit ujrzymy walkę Layla vs. Rosa Mendes.Rosa miała dostać shoot'a na ostatnim SmackDown jednak Vickie zmieniła plany.Przydałby się face turn dla Rosy,co odświeżyłoby jej postać po rozstaniu z Zackiem.

7614081404f146f966c931.jpg

Swoje odczucia w sprawie heel turnu Kofiego wyrażałem już w kategorie news. I równiez tutaj pragnę zadać pytanie: Jak można przeprowadzić ten heel turn, skoro Kingston ma rywalizować z totalnym heelem wykreowanym w ten sposób od samego początku?

Według to ppv powinno jak najlepiej posłużyć do wypromowania Swaggera, obojątnie czy obroni swój pas (mam nadzieje że tak), czy go straci, to powinien pokazać że zasługuje na main eventy,potrafi sklecić dobrą walkę nie zważając na fizyczność przeciwnika oraz potrafi rywalizować z kolejnym utytułowanym i bardziej doświadczonym przeciwnikiem.

po drugie, pojedynek Rey- Punk powinien w końcu zostać jakims przełomem w tym feudzie. Dobre walki, dobre proma, jednakże oczekuję jakiś wiekszych emocji, fajerwerków, czy po prostu ogolenia Punka :lol:

Walka tagteamowa-skleciona z dupy, dwóch byłych partnerów Big Showa postanowiło odzyskać swoje pasy, które już posiadali, jednak nie razem. Przynajmniej walka nie zakończy się KO Dużego i mam nadzieje że będzie wyrównana, a młodzi zachowają swoje tytuły. Przecież po co Jericho te pasy,skoro i tak juz nawalił tych tytułów jak diabli. A Miz? Niech coś się ruszy z pasem Stanów Zjednoczonych. Mike ma już ponad 200 dni, a mnóstwa obron tego prestiżu nie miał.

Edge vs Orton-to może mieć dobra walka, jednakże ci panowie już mieli świetne pojedynki pomiędzy sobą i te walki staną sie dla mnie odniesieniem dla oceny meczu z tego PPV.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   1

Mam nadzieję że Batista będzie tapował jak mała świnka w walce z Jaśkiem i pożegna się wreszcie z WWE. Niby jako heel dodał wymiaru do swojego charakteru ale i tak jest drętwy. I on się jeszcze dziwi że Trajpel mu podkradł rolę filmową? Przecież Batista jest słabym aktorem nawet jak na warunki wrestlingowe. Triple tylko oszczędził mu upokorzenia ;)

Jeżeli Punk po walce z Reyem skończy łysy to przestaję oglądać Smackdown. Mój praktycznie numer dwa po Edge'u w federacji jest traktowany jak osobista dziwka najpierw dla Takera, a teraz dla 619. Gdzie te czasy kiedy heelowie cokolwiek znaczyli? Teraz ważniejsze od prowadzenia emocjonujących storyline'ów jest osiągnięcie taniego popu poprzez zwycięstwa babybafe'ów praktycznie z gali na galę.

Podobne obawy mam co do feudu Edge - Orton. Biorąc pod uwagę jak federacja traktuje face'ów, a jak heeli, muszę się chyba pogodzić z tym, że Edge wygra góra jedną walkę przez jakieś DQ, natomiast Orton będzie gnoił go regularnie na tygodniówkach i PPV. Tak wyglądają feudy w latach 2009-10.

Szkoda że McIntyre nie dostał Christiana na pożarcie. Kofi niewiele mu pomoże w kwestii zrobienia dobrej walki. Kanadyjczyk z kolei znany jest z dobrego prowadzenia przeciwników i mógłby nieco wyciągnąć z Chosen One'a. Kofi jest widowiskowy ale nie ma tego doświadczenia jak Christian i nieco się gubi. Chociaż Miza poprowadził całkiem dobrze w tym roku.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Zbliża się PPV więc się wypowiem.

WWE Championship Match

John Cena© vs Batista "I Quit Match"

Znowu mamy tych samych zawodników walczących o ten pas. Ostatnio sobie odpuściłem ich pojedynek, a potem się okazało, że był dobry, więc tym razem obejrze zmagania 2 drewienek :D

World Heavyweight Championship Match

Jack Swagger© vs Big Show

Jack powinien wygrać. Jest dobrym zawodnikiem i nie bez powodu to on trzyma ten pas. Walka porywająca napewno nie będzie, ale można spokojnie obejrzeć.

Intercontinental Championship Match

Drew Mcintyre© vs Kofi Kingston

Słyszałem, że Kofi albo MVP mają dostać push więc tutaj stawiam na Kofiego. Walka raczej też nie ukradnie show.

Unified Tag Team Championship Match

The Hart Dynasty (Tyson Kid & David Hart Smith) vs Chris Jericho & The Miz

O tej walce się nie wypowiem, bo nie wiem jak walczą aktualni posiadacze pasów.

Rey Mysterio vs CM Punk

Mam dosyć już tego feudu, ale mam przeczucie, że wygra Rey. Walka będzie podobna do ostatniej z ER

Randy Orton vs Edge

To walka na którą liczę. Mam nadzieje że skradnie całe show. Liczę na wygraną Ortona.

PPV nie będzie jakieś strasznie ekscytujące, ale gorzej niż ER nie powinno być.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE Championship Match

Feud byl w porzadku poprowadzony az do WrestleManii.. teraz juz zaniza poziom systematycznie kazdego RAW. Batista niepotrzebnie pogrzebal kariere Marka Henryego. Zbedny zabieg w WWE i zdziwie sie jesli nie pozegnaja sie z World Strongest Manem w przeciagu pol roku. Dlaczego az pol roku? Duzy chlopak i mozna na nim troche wypromowac jakiegos zawodnika. Poza tym mysle, ze sam Batista zdecyduje sie na kariere filmowa i stawiam na Jaska. W zwiazku z tym, ze w drugiej walce o pas naprawde ciezko mi sobie wyobrazic zwyciestwo face'a tak stawiam tutaj na dobrego.

Od poczatku Big Show nie jest brany przeze mnie pod uwage jako przyszly mistrz. WWE naturalnie moze zrobic psikusa, ale.. po co? Swagger narazie ma swoje 5min i je niezle wykorzystuje. Do tego przegral na tygodniowce z Kofim wiec tutaj spokojnie wyjdzie zwyciesko

Nie ma co dawac tytulu szaremu Kofiemu. Musza cos zrobic z jego postacia bo odkad nie jest prawdziwym Jamajczykiem jest nijaki. Owszem mowi normalnie za mikrofonem i nie brzmi to fatalnie.. ale brakuje "It-Factora". Ciezko mi sie do niego przekonac. Cos sie musi szybko zmienic. Wygral na tygodniowce z mistrzem by ludzie uwierzyli.. teraz czas na czysta porazke w starciu z Drew, ktora bedzie kontyuowac ich feud

Najciezej mi tu bylo wskazac zwyciezce. Hart Dynasty niby jest teraz na topie i to mnie zastanawia. Nie wiem czy nie za dobrze sobei radza ostatnimi czasy. WWE powinno raczej dac troche JeriMizowi postraszyc mistrzow. Walka mimo wszystko bez historii... Dosc przecietna druzyna, ktora wciaz mnie jeszcze nie zachwycila z tag teamem robionym na sile.

Rey Mysterio vs CM Punk

Feud mimo wszystko dalej mi sie podoba. Glownie za sprawa Punka, ktory za mikrofonem jest fenomenalny. Jesli Punk wygra i Mysterio dolaczy do SES... a tak byc powinno... to ta historia sie jeszcze troche potoczy i tu mozna juz niesmialo mowic o pretendencie do feudu roku. Wierze, ze feud panow z walki ponizej nie zostanie zmarnowany i tez bede mogl tak cieplo o nich mowic.

Randy Orton vs Edge

Czytajac nazwiska najciekawiej zapowiadajaca sie walka. Dwoch swietnych zawodnikow, ale narazie historia pozostawia wiele do zyczenia. Oby przez brak dobrego pomyslu sie to za szybko nie skonczylo bo potencjal jest ogromny. Edge na RAW wyszedl zwyciesko, wiec jesli nie bedzie czegos w rodzaju Double CountOut to Legend Killer zatriumfuje

Eve vs Maryse

Eve jest slaba mistrzynia, ale nie sadze by stracila go juz na tym PPV. Chyba, ze WWE widzi to co widzi wiekszosc i szybko sie wycofa z chorego pomyslu dania tytulu Pani Torresowej

Ted DiBiase vs R-Truth

Kryje sie za tym niezla historia. Oby WWE za szybko nie chcialo zrezygnowac z Virgila i nie przeprowadzi jakiegos turnu juz teraz. Vincent nei bedzie chcial konczyc swojej niespodziewanej przygody z WWE jako ten zly, ale jeszcze na taki zabieg za wczesnie. Jest potencjal i walka moze pozytywnie zaskoczyc

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

WWE Championship Match

Cóż, przyszłość Batisty po plotkach o zwolnieniu została całkowicie ukryta, znają ją tylko najważniejsi zainteresowani, więc pewnie Batista wygra. To chyba jedyne rozwiązanie, by nie wyszedł na cipę, bo to bez sensu, żeby przegrał 3 matche na PPV o pas z rzędu, to jest chore. Jednak jest jeden hint mówiący o przegranej, trochę naciąany - dostał nowego movesa, a to samo spotkało Shawna Michaelsa przed odejściem (dodali mu jakieś Crossface)

Tutaj według mnie wygra Swagger, ponoć są plany by trzymał pas do SummerSlam i bronił go przeciw Takerowi, choć ten feud jak dla mnie jest skazany na niepowodzenie - Takerowi lata lecą i powinien się oszczędzać, a walki z Jackiem na pewno kondycyjnie łatwe nie są, w końcu to dobry technik. Myślę, że pokona Big Showa przez Gutwrench Powerbomb, ale Big nie odpuści aż do Fatal 4 Way, gdzie wygra ktoś przypadkowy (CM Punk? Rey? Christian? może MVP?)

Kofi po utracie pasa wyszedł na niesamowitego słabiaka - te smutne minki, nawet nie krzyknął, tylko było czekać aż się rozpłacze, żałośnie to wyszło. Jak człowiek, który z zimną krwią rozwalił komuś samochód, obracając to w żart, może tak słabo zareagować na odebranie pasa? Powinien zaatakować Drewa i zabrać mu pas, to by rozkręciło ich feud. Myślę, że Drew wygra, a pas poczeka na Matta Hardy'ego - gdyby nagle urwali ten feud, byłoby to dziwne.

Podobna sytuacja jak z Morrisonem i Truthem - tag z dupy, promowany szybko i na siłę na potencjalnych mistrzów. Przegrają z kretesem, wkurza już trochę to JeriShow w 20 różnych konfiguracjach.

Rey Mysterio vs CM Punk

Chyba wygra Punk, przez masked mana, bo ponoć zbytnio zależy mu na włosach. Choć łysy CM ładnie by pasował do swojej Society, wkurzają mnie już jego tłuste włosy. Chyba lepiej, żeby wygrał, to by fajnie rozkręciło SmackDown, sceny gdy Punk znęca się nad Reyem, to ma ogromny potencjał. Walka będzie ciekawa, choć mnie osobiście już znudziła, ileż można to samo.

Randy Orton vs Edge

Historia tego feudu raczej się nie skończy. Jest on budowany na emocjach, byli best friendsi jako wrogowie i takie tam "dramatyczne sprawy". Dociągną do Fatal 4 Way, jako dwaj pretendenci, gdzie któryś zdobędzie tytuł by feud ciągnąć dalej. W sumie wynik jest mi dość obojętny, wygra pewnie heel by pociągnąć ten feud dalej.

Eve vs Maryse

Wynik mnie nie obchodzi zbytnio, wolę żeby wygrała Eve i żeby pas poczekał np. na Melinę lub inną dobrą pretendentkę.

Ted DiBiase vs R-Truth

R-Truth po przejściu na RAW nabiera kolorów, wydawało się, że się zagubi, a dostaje dość dużo czasu antenowego, wreszcie porządny feud z emocjami, ostatni taki feud Trutha to chyba ten ze Szkotem. Wygra Ted, aby kontynuować feud - nieszczęśliwy Truth itd. a na następnej gali być może postawi na szali Million Dollar Title.

WWE Championship "I Quit" Match

John Cena vs Batista

Liczę że zwycięży Batista, ponieważ nudzi to że Cena ma pas cały czas.

Jack Swagger vs Big Show

Wygra zapewne Jack Swagger, bo jakby nie wygrał to by nie planowali walki na SummerSlam 2010 Swagger vs Taker o pas.

Dołączenie do SES vs Włosy Punka

Rey Mysterio vs CM Punk

Chciałbym aby wygrał Mysterio, bo jakoś mi nie pasuje Rey w SES.

na resztę walk wypowiem się później bo narazie nie mam czasu.

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

cena vs batista-jestem pewny ze john wygra a batista zrobi sobie przerwe i skonczy

kariere.Wydaje mi sie ze cena potrzyma pas do summerslamm

swagger vs big show-jack ciagle dostaje na tygodniówkach teraz pewnie obroni tytyuł przez DQ lub count-out

ted dibiase vs r-truth-ta walka podpromuje teda i myśle że to on wygra tylko ciekawe czy feud się skończy

drew mcintyre vs kofi kingston-chciałbym zwycięstwa kofiego ale pewnie drew obroni pas i zmierzą się znów na fatal four way może wtedy dojdzie matt hardy

hart dynasty vs the miz and chris jericho-troche z dupy to wzieli bo miz i jericho to tag team na raz stawiam na hart dynasty

rey mysterio vs cm punk-nie che punka łysego i wole jego jako zwycięzce ale ciekawe co wtedy zrobią z reyem w ses ta walka swietnie się zapowiada

edge vs randy orton-również może być świetna walka narazie feud bardzo wyrównany ale ja postawie na edga na fatal four way raczej nie będą walczyc o wwe title a ponownie zawalczą ze sobą