Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Której z nieżyjących gwiazd WWE ci brakuje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

UZASADNIAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak powinien wyglądać przykładowy post:

Brakuje mi Rick`a Rude bo nigdy nie osiągnął szczytu chwały na jaki zasługiwał. Był wszechstronnie utalentowany i potrafiłsprawić żeby wszyscy(poza piszczacymi kobietami) go znienawidzili.

Brakuje mi Owena Harta za to odszedl o wiele za szybko, tym bardziej, że kroił mu się prawdopodobnie ogromny push i chciałbym zobaczyć na ile prawdy było w tym, że był bardziej utalentowany od swojego starszego brata.

Brakuje mi Umagi. Szkoda że nie udowodnił wszystkim niedowiarkom(w moim przekonaniu), że push jaki dostał w WWE naprawdę mu przyslugiwał i miał szansę przedłużyć linię wielkich-mobilnych heavyweightów.

Z tej właśnie linii brakuje mi Bam Bama. Na zawsze zostanie mi w pamieci ze postawił wszystko na jednej karcie ratujac dzieci z plonacego budynku. Brakuje mi go bo nigdy nie dostal takiej szansy jak chocby Vader, a chcialbym takich wlasnie zapasnikow ogladac w gornej karcie programu.

Wszystko ponizej tego standardu bedzie surowo karane! Jak chcecie sobic robic sondy to takowe zakladajcie, bo wlasnie za sonde uwazamy wpisy typu wyliczanie wrestlerów.

Edytowane przez Ceglak
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luk

2

• MelinaFan

2

• Brutal44

2

• RR

2

Top użytkownicy w tym temacie

Nie będe pisał że brakuje mi Eddiego bo chyba każdemu go brak ... :(

@edit Brakuje mi Umagi może wielu tytułów nie zdobył i nie był zbyt długo w organizajcji ale brakuje mi tego zawodnika za samo to co wporwadzał do WWE

@Sorry nie zauważyłem

Edytowane przez J-V Clash

Brakuje mi Goldberga chyba 1 z najlepszych Wrestlerów świetne warunki wizyczne o tym co wyprawiał w ringu już nie wspominając :P i oczywiśće ten SPEAR który jest w 100% lepszy od Edga

Trzy posty w gore:

Ludzie ten temat jest osobach które nie żyją! Dla nie kumatych: Ta strona tego tematu jest do pisania o wrestlerach którzy zmarli np. Umaga rozumiecie?

http://img411.imageshack.us/img411/4849/9b48c629.gif

Umaga, jego brak doskwiera mi najbardziej. Jeszcze pamietam jego Strap match z Punkiem. Była to bardzo wyrazista postać w WWE z bardzo fajnym jak na tą federacje gmickiem.

Mi brakuje pewnego wrestlera, a w zasadzie tej lepszej części jego obecnego gimmicku. Można powiedzieć, że ta część umarła (23.6.2003r.), choć wrestler, który odgrywa ten gimmick dalej żyje. Chodzi mi tu o Kane'a w masce.. Dzisiejszy Kane to nic w poruwnaniu z tamtym, ale i tak w dzisiejszych czasach nawet gdyby Kane nadal miał maskę to nie byliby w stanie zrobić z niego prawdziwego potwora bo "ojejciu nie można pociągnąć za krawacik bo to dzieci demoralizuje". Swoją drogą jak już WWE jest tak totalnie dla dzieci to powinni zamknąć tą federację w cholerę bo przecież wrest.. oj, przepraszam, "Sportowa Rozrywka" jest bardziej demoralizująca i bardziej pobudza agresję u dzieci niż jedne pociągnięcie krawatem.

A jeśli chodzi o tych co naprawdę zmarli to obecnie chyba Umaga (no i może Chris Cash z indy. Nie oglądam za bardzo indy ale bardzo mi się podobały jego dwie walki: Cris Cash vs. Joker na bodajże Cage of Death 5 oraz Cage of Death match Team Ca$h vs. Team BLKOUT). Bardzo lubiałem Umagę, był to najlepszy jak do tej pory gimmick samoana wg. mnie. Do tego jeszcze z czasów markowania, pamiętam jak się tak dla jaj "straszyliśmy" Umagą (zamiast np. "Uciekaj z tąd! Bo.. bo psem poszczuję!" to "Zobaczysz naślę na Ciebie Umagę!")

Niestety tak wielu wrestlerów już nam brakuje :(

Owen i wiadomo dlaczego...

Andrew Martin - bo nigdy nie wykorzystał całego swojego potencjału i już nie zdąży :(

Lex Luger & Miss Elizabeth - heelowy Luger z WCW był kompletnym gimmickiem tej postaci. Brakuje mi go, ze względu na to, że wszystko potem potoczyło się nie tak jak powinno. A Luger mógł jeszcze dużo wnieść do biznesu. Nie mówiąc już o tragedii - jedynej w swoim rodzaju Liz.

Ernest Miller - do tej pory nie rozumiem, jak można było spieprzyć gimmick "Call my mama" Millera. The Cat i Ms. Jones to było to czym jest teraz WWE - tylko, że dużo zabawniejsze.

King Booker & Quenn Sharmell - z pachołkami Finleyem i Regalem..najlepsze wcielenie

Booka.

Mr. Perfect - teraz takich perfekcyjnych gimmicków się już nie tworzy :(

Shane McMahon - jedyny z tej rodziny, który daje się lubić (nie biorę pod uwagę Lindy :) )

Sunny - pierwsza diva wrestlingu, która miała to coś czego Kelly Kelly, Maria, Alicia Fox, Jillian Hall itp. nigdy nie będą miały.

Mick Foley jako Mankind - klasyka i te feudy z Takerem i Rockiem. Przykład jak talent zawodnika i świetne pomysły writerów, mogą zrobić coś z niczego.

Mógłbym tak jeszcze wymieniać, ale..innych zostawię innym. :)

• 2 tygodnie później...

Brakuje mi Umagi który wnosił taką dzikośc do WWE obecnie nie ma takiego wrestlera.

Poprawiłem nie miałem pojęcia o tym że chodzi o wrestlerów którzy nie żyją :)

Edytowane przez Point

Wnoszę o zamknięcie tematu z powodu niezrozumienia przesłania przez większość userów. Mogę się mylić ale The Rock żyje.

Wnoszę o zamknięcie tematu z powodu niezrozumienia przesłania przez większość userów. Mogę się mylić ale The Rock żyje.

A gdzie jest napisane, że wrestler musi być martwy?

Mi brakuje w ringu:

The Rock - Klasa sama w sobie. Oczywiście wolę go pamiętać jako legendę i nie chcę, żeby zrobili z nim to co z Bretem ostatnio, bo aż żal było patrzeć.

Lita - Obok Trish najbardziej elektryzująca diva jak dla mnie. Trochę rozruszałaby dywizję kobiet. Choć teraz bardziej chciałbym zobaczyć ją w TNA. Oczywiście, jeśli będzie w formie.

Eddie i Chris Benoit - wszystkie powody zostały wymienione wcześniej.

A gdzie jest napisane, że wrestler musi być martwy?

na głupotę nie ma rady...

W pierwszym poście tego tematu. W wielu powyższych na tej stronie. Odpowiadając już wiedziałeś, ale przypaliłeś głupa. Nawet jeśli nie chcemy czytać każdego postu po kolei to wypadałoby chociaż rzucić okiem na pierwszy post i zobaczyć o co chodzi.

Mi to najbardziej brakuje Shawna Michaelsa i Jeffa Hardy'ego. Shawna za tą wielką karierę którą zrobił w WWE i już jej nie będzie kontynuował a Jeffa za styl walki.

Mi to najbardziej brakuje Shawna Michaelsa i Jeffa Hardy'ego. Shawna za tą wielką karierę którą zrobił w WWE i już jej nie będzie kontynuował a Jeffa za styl walki.

Żal mi cię. Może najpierw przed napisaniem posta, spojrzałbyś na nazwę tematu, albo na pierwszy post.

Mi najbardziej brakuje Umagi, własnie jak ktoś już wymienił tą dzikość i agresje, której już w WWE niema.

ludzie temat brzmi "Której z nieżyjących gwiazd WWE ci brakuje" a Jeff Hardy, Shawn Michaels, Goldberg, The Rock, Mick Foley, Shane McMahon i inni to jeszcze żyją. Temat jest o zmarłych wrestlerach a nie o tych co odeszli z WWE.

Mi z nieżyjących gwiazd brak Eddiego Guerrero i Chrisa Benoita. Obaj byli wspaniałymi zawodnikami z dużymi umiejętnościami.

Mi bardzo brakuje Chrisa Benoita. Zacząłem interesować się wrestlingiem jakoś tak w 2003 albo 2004, i to on był dla mnie zawsze tym 'bogiem wrestlingu'. Był bardzo dobrym zawodnikiem. Bardzo brakuje mi też Eddiego (jak każdemu..). A z tych nowszych zgonów to też Umagi, bo był on bardzo wiarygodnym monster heelem z ciekawym gimmickiem :cry: