Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wow!Wow!Wow!

Nareszcie sie doczekaliśmy WM'ki :) Szczerze nie spodziewałem się , ze wygra Drew a jeśli już to tak szybko wykorzysta walizke? :D Ciesze sie jednak , ze mistrzem nie pozostał Batista. Kane i Taker wygrali to dobrze. SCSA też :)

Wszystko wyszło na 6+ :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200137

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

Świetna WM-ka

Strasznie bałem się o koniec streaku ale na szczęście UnderTaker go obronił. O wygranej Kane'a wiedziałem bo musiał być remis przed najważniejszą walką. Fajnie też że prawie wszyscy się pojawili w walce SCSA z Rockiem. Walka była zajebista. Zaimponowała mi także walka Kane z Tryplem. No i 18-0 ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200163

Super! Zajebisci* się to czyta ;]
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200173

Super WM-ka. Najlepsza jaką czytałem z wielu diary. Masz talent, wygrana SCSA cieszy, porażka DX też (nie przepadałem za nimi) Drew zdejmuję walizkę i pas. Może być ciekawie. 10/10,
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200179

WM-ka podobała mi się lecz jedynie co mnie zasmucilo to, to, że Jericho stracił pas. Wolałbym, żeby Drew na Orton'ie wykorzystał walizke i w taki sposób mógłbyś bo podpromować w feudzie z Orton'em ;) Ale tak to bardzo fajnie się czytało, to teraz czekamy do następnej największej gali Summerslam, liczę na jakiś malo prawdopodobny powrót/debiut ;D
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200187

Super WM`ka, chociaż dziwi mnie wygranie i zdobycie pasa przez Drewa :P Dla mnie super arcydzieło 10/10 !
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200210

Tak potrafię czytać, wiem, że go zwolniłeś, i wiem też, że u wielu są zatrudnieni ci emeryci, dlatego Booking Zone, w mojej skromnej opinii, wypada dosyć blado, gdyż prawie każdy wspomina "Stare, dobre czasy.". Nie wiem ile można wspominać coś, co było dawno, ale takie wspomnienia mnie nie bawią, liczy się to co jest teraz i na tym powinniśmy się skupić, ale jak chcesz to zatrudnij nawet Hogana. Co do WM, cóż końcówka mnie zadowoliła, Drew wygrywa! Brawo, brawo.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200237

I nareszcie WM'ka! Brawo za pomysły! Fajnie się to czyta... Pozdrawiam
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200295

Czekałem, czekałem aż wkońcu się doczekałem,tak IT WRESTLEMANIA BABY HAHA!

Wyszło całkiem nieźle ale według mnie Drew powinien wykorzystać walizke na Ortonie, dobrze ze Stone Cold wygrał, przegrana Triple H była dobrym posunięciem bo jak ktoś już tu wcześniej pisał musiał być remis żeby podnieśc emocje przed najważniejszym starciem, dobrze że Taker wygrał.

Ogólnie wrestlemania wyszła znakomicie i już czekam na następne PPV

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200338

The Prophet, szukasz dziury w całym jak Ci się nie podobała Wm'ka to po co tracisz postac pisząc głupoty. Jak dla mnie 10/10 lepsza od tej co ogladaliśmy na kompie u Cb Pinio :).Jeżeli chodzi o walke "emerytów" to wycisnąłeś z niej wszystko co najlepsze :D.Wzruszyłem się jak czytałem walkę Undertakera z HBK bo Shawna mi brakuje w WWE :(.Pisz tak dalej :P
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200339

Tyle czekania ale się opłaciło,WM-ka wspaniała
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200378

Dobra WrestleMania, szczególnie podobała mi się walka Kane'a z the Game, jak i również Shawna z Undertakerem. Reszta walk zachowała naturalny poziom.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200407

WM'ka była zajebiaszcza. Według mnie najlepsza była walka The Rock vs Steve Austin. No i Drew wykorzystuje kontrakt MitB na Jericho i jest mistrzem. (dopiero dzisiaj przeczytałem WM'kę bo wcześniej nie miałem czasu [szkoła itp.])

Zapraszam do mnie

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200654

WrestleMania dobra, bardzo dobra, ale mam jedno "ale" - moim zdaniem przesadzasz z tym pushem dla Drew McIntyre'a. Rozumiem, że jest Twoim ulubionym wrestlerem, ale mógłbyś trochę przystopować ;) Tzn. on jest bardzo dobrym materiałem na mistrza świata, ale moim zdaniem... trochę za szybko.

Fajnie, że nie przerwałeś streaku Undertakera, Kane wygrał z HHH i z tego "Teamu RAW" tylko Stone Cold spisał się na poziomie, wygrywając z Rockiem. Dobrze poprowadzony ten feud na linii BoD i Rock vs. D-X i SCSA mógłby trwać, trwać i zakończyć się jakimś meczem eliminacyjnym na PPV? Zobaczymy jak to rozwiążesz, powodzenia.

Ewentualnie mógłbyś to pociągnąć aż do Survivor Series i zakończyć to walką "Team The Rock" vs. "Team Stone Cold". Jak będziesz to prowadził ciekawie, na pewno się nie znudzi i będzie to mogło trwać i trwać... ;-)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200710

Menez - Drew faktycznie otrzymał duży push ostatnio. Chcę wykreować dobrego Maint Eventera. Co do feudu Rock’a i Austin’a to Twój pomysł dot. Survivor Series jest bardzo dobry i kto wie czy nie dojdzie do takiego pojedynku.

Jeszcze kilka słów na temat NXT. Będę podawał w skrócie wydarzenia z gali.

--------------------------------------

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

29.03.2010

Pierwsze RAW po WrestleMani otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z WrestleMani:

-Drew McIntyre zdobył walizkę Money In the Bank!

-Jeff Hardy pokonał John’a Cenę!

-Steve Austin pokonał The Rock’a w wyczerpującym pojedynku bez dyskwalifikacji!

-Kane pokonał Triple H’a!

-Undertaker powiększył swój streak do 18-0 pokonując Shawn’a Michaels’a!

-Chris Jericho pokonał Batistę i został WWE Championem! Radość jednak nie trwała długo gdyż Drew McIntyre wykorzystał walizkę z sukcesem!

-------------------------

Break the walls down! Chris Jericho ze smutkiem na twarzy zmierza do ringu. Bierze mikrofon…

JERICHO: WrestleMania za nami. Zdobyłem pas ale od razu go straciłem. Czuję się oszukany. Teraz wiem jak to jest być oszukanym i stracić coś na co się tak bardzo długo pracowało. Zrozumiałem, że bycie zarozumialcem i wyzywanie wszystkich od hipokrytów do niczego nie prowadzi. Wczorajsza noc miała być dla mnie najwspanialszą w tym roku. Jednak Drew McIntyre przeszkodził mi w tym. Spowodował, że ta noc była jedną z najgorszych. Zawsze gdy pojawiałem się w ringu byłem wygwizdywany i w moją stronę leciały wyzwiska. Dzisiaj jest inaczej. Czuję, że w tak trudnej chwili mogę polegać na tych, których kiedyś nazywałem hipokrytami. Zrozumieliście mnie i cieszę się, że…

I walk alone… Batista zmierza z mikrofonem w ręku do kwadratowego pierścienia…

BATISTA: Chris… Odebrałeś mi pas, ale zaraz go straciłeś. Mimo Twojej zmiany i tak jesteś do niczego. Nie poradziłeś sobie. Nie jesteś godzien złota!

JERICHO: Jeśli przyszedłeś mnie dołować to odpuść sobie. Nie mam ochoty na Twoje głupie wypowiedzi. Naprawdę jestem wściekły, że nie jestem mistrzem. Ale na Extreme Rules chcę to zmienić!

BATISTA: Nie zapominaj, że jeszcze wczoraj ja też byłem WWE Championem!

Out of time… WWE Champion przy gwizdach kibiców wychodzi przed titantron…

McINTYRE: No proszę. Dzięki mnie Chris Jericho zrobił się miły. Cieszę się z Tego ale jeśli chcesz tutaj płakać to o mistrzostwie zapomnij. Zmierzcie się dzisiaj o prawo walki ze mną i po kłopocie. Na Extreme Rules udowodnię, że zdobycie przeze mnie pasa to nie był przypadek.

Dope Boyz… Pinio pojawia się obok Drew…

PINIO: Na początku gratuluję Ci Drew dobrej decyzji. Pokazałeś wszystkim, że jesteś bardzo dobrym zawodnikiem. Jednak dzisiaj nie odbędzie się żadna walka kwalifikacyjna.

McINTYRE: Wiem, że powiesz mi zaraz, że na Extreme Rules nie będę bronił pasa!

PINIO: Po pierwsze nie wchodź mi w słowo, po drugie muszę Cię zmartwić bo będziesz go bronił ale nie przeciwko jednemu przeciwnikowi tylko dwóm! Triple Threat Match o mistrzostwo WWE! Mało tego. Skoro będzie to PPV o nazwie Extreme Rules to ta walka zmieni się na Extreme Triple Threat Match! Dzisiaj cała trójka zmierzy się z jakimś zawodnikiem. Batista z John’em Ceną, Chris Jericho z Triple H’em a Drew McIntyre z Shawn’em Michaels’em!

Fatal Four Way Match - for #1 contender to WWE Intercontinental Championship

Rey Mysterio vs Cody Rhodes vs Christian vs Vladimir Kozlov

Kofi Kingston będzie obserwował ten pojedynek z miejsca dla komentatorów. Słyszymy gong a Rhodes i Kozlov opuszczają ring. Czekają chyba aż Rey i Christian zaatakują się. Jednak Ci podają sobie ręce i wychodzą poza ring i tam Rey atakuje Rhodes’a a Capitan Charistma Vladimira Kozlov’a! Po kilku ciosach w twarz wrzucają swoich przeciwników do ringu i tam kontynuują natarcie. Rey Mysterio wchodzi na narożnik ale Cody szybko wstaje i strąca go z niego. Podbiega do Christian’a i przerywa Jego atak na Vladimira. Wyrzuca go poza ring i przypina Rosjanina 1…2! Rhodes zakłada head lock. Do ringu wślizguje się Mr.619. Rey kopie Cody’ego w głowę i ten ląduje na drugiej linie. Czyżby kończąca akcja Rey’a!? Odbija się od lin i rusza ale powstrzymuje go Christian rzucając się na niego. Seria ciosów w twarz. Kozlov wstaje i podnosi Rhodes’a i wykonuje mu Iron Curtain. Przypięcie 1…2…2,9! Christian przerywa pin! Podnosi Kozlov’a i wykonuje mu Killswitch! Przypina 1…2…2,9! Rey Mysterio przerywa pin po czym wyrzuca Christian’a poza ring! Cody Rhodes podniósł się i atakuje Rey’a. Pozycja do Cross Rhodes ale Mysterio uwalnia się i odbija od lin a następnie wykonuje Hurricanranę i Rhodes ląduje na drugiej linie! Oznacza to, że Rey odbija się od lin i 619! Jeszcze z zewnętrznej strony lin przeskakuje je i West Coast Pop! Przypięcie 1…2…3! Rey Mysterio zmierzy się mistrzostwo interkontynentalne z Kofi’m Kingston’em na Extreme Rules! Sędzia wznosi w górę rękę zwycięzcy. Tymczasem do ringu z krzesłem wchodzi Kofi i atakuje Mysterio! Kilka potężnych uderzeń i Rey leży nieprzytomny! Mistrz interkontynentalny bierze mikrofon…

KOFI: Rey. Skoro zmierzymy się na Extreme Rules to oznacza to, że nie będzie to zwykły pojedynek. Mój atak krzesłem oznacza, że będzie to Chairs Match! Koniec Twojej marnej kariery się zbliża wielkimi krokami…

Kofi wyrzuca mikrofon i przy swoim theme opuszcza ring…

Po krótkiej przerwie widzimy Steve’a Austin’a siedzącego w swojej szatni. Ma założone kilka szwów na całej twarzy, podbite oko i rękę w gipsie…

AUSTIN: Nigdy nie przypuszczałem, że w wieku 46 lat stoczę taki wyczerpujący pojedynek. Jednak perspektywa ponownego skopania dupska Rock’owi po dziewięciu latach była dla mnie niesamowita. Musiałem to zrobić tym bardziej, że Rock od tamtego czasu się bardzo zmienił. Niestety streak Undertaker’a nadal jest nie przerwany a Triple H nie był w stanie pokonać Kane’a. Nie przejmujcie się chłopaki. Są lepsze i gorsze chwile. Udało się wygrać chociaż jednemu z nas. Zrobiłem to z Waszą pomocą! Jestem Wam bardzo wdzięczny. Na Extreme Rules musimy ponownie walczyć o pasy Tag team’owe! Musimy! I zdobędziemy je! Właściwie to Wy je zdobędziecie bo ja nie mam możliwości powrotu do ringu w szybkim czasie! Damy rade!

Normal Match

John Cena vs Batista

Pojedynek niestety się nie rozpoczął. Podczas gdy Batista wchodził do ringu od tyłu zaatakował go John Cena. Użył do tego min. krzesła. Po krótkim natarciu wrzucił swojego przeciwnika do ringu i tam ponownie zaczął się nad nim znęcać. Na pomoc przybiegł Jeff Hardy, który wbiegł do ringu i po krótkiej wymianie ciosów z John’em otrzymał Attitude Adjustment na krzesło. Po tym starciu Cena wziął mikrofon…

CENA: Batista… Nie jesteś godny walki o mistrzostwo WWE. Jeff… Nie jesteś godny by być w WWE! Chcę walki o pas WWE! Nic mnie nie obchodzi! Nie będzie Triple Threat Match’u tylko Fatal 4 Way!

Dope Boyz… Pinio wychodzi przed titantron…

PINIO: Dobrze Cena. Skończ już ten jakże nudny monolog. Nie dostaniesz walki o pas! Przegrałeś na WrestleMani. Mówisz, że Batista nie jest godny walki o pas WWE. Jest byłym mistrzem dlatego należy mu się walka. Zresztą co ja się będę Tobie tłumaczył… Nie dostaniesz walki o pas i koniec.

CENA: Robisz wielki błąd…

PINIO: A to ciekawe…

CENA: Spójrz co się stało przed chwilą z Batistą i Hardym. Co się kiedyś stało z Evan’em Bourne’em. Chcesz też tak skończyć?

PINIO: Grozisz mi?

CENA: Nie do końca. Dopadnę Cię i skończysz tak jak oni. A…

PINIO: No i co. Przez jakiś czas mnie będzie bolało a gdy już będę w pełni sił to wrócę do pracy i dostaniesz taki wycisk, że będziesz tego wszystkiego żałował a następnie opuścisz moją federację!

CENA: Wątpię czy opuszczę. Chyba mnie nie wyrzucisz?

PINIO: Chyba tak…

CENA: Wyrzucisz największą gwiazdę swojej federacji? Wyrzucisz najlepszego zawodnika na Świecie. Wyrz…

PINIO: Wyrzucę największego trolla tej federacji! Jeśli masz zamiar coś jeszcze powiedzieć to może to się stać już za chwilę!

Dope Boyz… Pinio wraca na zaplecze…

Normal Match

Big Show vs Evan Bourne

Przed walką Big Show powiedział, że dzisiejszy Jego rywal będzie musiał skończyć swoją karierę gdyż nie będzie w stanie walczyć. Evan Bourne w trakcie kolejnego zdanie zaatakował swojego gigantycznego przeciwnika. Najpierw wspaniałe kopnięcie w głowę z powietrza. Następnie Evan wchodzi na narożnik i ponownie kopie Show’a w głowę tym razem powodując Jego upadek. Bourne ponownie wskoczył na narożnik i wykonał Shooting Star Press po czym przypiął 1…2…3! Czyżby narodziny nowej gwiazdy?

W gabinecie lekarskim Rey Mysterio był opatrywany przez lekarzy. Nagle do gabinetu wparował Kofi Kingston i przegonił opiekę pretendenta do mistrzostwa interkontynentalnego. Następnie zrzucił Rey’a z łoża i rzucił nim o biurko. Podszedł do niego i powiedział prosto w twarz „Twój koniec się zbliża…”

Zapowiedź tego co nas dzisiaj czeka…

http://a.imageshack.us/img5/2585/jerichohhh.jpg

Chris Jericho zmierzy się z Triple H’em!

http://a.imageshack.us/img85/5476/drewhbk.jpg

W walce wieczoru nowy WWE Champion Drew McIntyre zmierzy się z Shawn’em Michaels’em!

Normal Match

Triple H /w. Shawn Michaels & Steve Austin vs Chris Jericho

Rozpoczynamy od zwarcia w środku ringu. Triple H przechodzi błyskawicznie do head lock’u. Chris jednak szybko uwalnia się i odbija Hunter’a od lin ale nadziewa się na Shoulder Block. Były WWE Champion jednak szybko się podnosi i Neckbreaker od Game’a. Triple H tauntuje. Czyżby tak szybko miało to się zakończyć? Chris Jericho wstaje, Triple odbija go od lin i Spine… DDT od Jericho! Kapitalna kontra! Y2J przypina 1…2! Nie ma. Jednak Chris nie poddaje się i szybko wstaje. Chwyta swojego rywala za nogi, przekręca się iii Walls of Jericho dopięte! Triple H w krótkim czasie stracił przewagę nad swoim przeciwnikiem. Ależ wspaniale Chris wyszedł z ofensywą i opłaciło mu się! Koniec walki jest blisko. HHH próbuje doczołgać się do lin i jest już bardzo blisko. Widzimy jak cierpi członek DX. Czy uda mu się dosięgnąć do lin?! Jericho lekko puszcza i z łatwością przechodzi z tym submissionem na środek ringu! Niesamowita sprawa. To koniec! Triple H odklepuje gdyż wie, że nie ma szans by się wydostać! Jericho pokazuje, że zasługuje na tytuł!

Po krótkiej przerwie Maryse i jej gość

MARYSE: Moim gościem jest Shawn Michaels. Shawn Dzisiaj stoczysz pojedynek z nowym WWE Champion’em. Jak oceniasz to co zrobił wczorajszej nocy?

MICHAELS: Zrobił to co do niego należało. Wykorzystał idealny moment i zdobył upragnione złoto. To był dla niego świetny debiut na WrestleMani, najważniejszej gali w roku. Ale dzisiaj stoczy walkę z najbardziej doświadczonym zawodnikiem w tej federacji i musi wiedzieć, że nie będzie łatwo!

MARYSE: Zamierzasz dać mu lekcję?

MICHAELS: Od czasu gdy zdobył pas zrobił się zbyt pewny siebie. Dostanie lekcję pokory gdyż mimo, że jest WWE Champion’em musi szanować przynajmniej połowę zawodników.

MARYSE: W takim razie powodzenia!

Normal Match

WWE Champion Drew McIntyre vs Shawn Michaels /w. Steve Austin

Zwarcie i Shawn szybko odpycha swojego rywala. Drew zaskoczony, że tak łatwo przegrał. Dochodzi do kolejnego zwarcia i doświadczenie wygrywa. Shawn odbija go od lin i wykonuje Clothesline. WWE Champion szybko wstaje i kopnięcie w brzuch a następnie Suplex. Shawn Michaels pokazuje nam, że to koniec! Ustawia się w narożniku i zaczyna tupać nogami. Wraz z każdym tupnięciem kibice wykrzykują kolejną liczbę. Drew się podniósł i odwraca w stronę swojego przeciwnika i Sweet Chin Mu… ale robi unik i gdy Shawn odwrócił się do niego to od razu został zaatakowany kopnięciem w brzuch. Kilka uderzeń w plecy i Michaels pada na kolana. Drew odbija się od lin i potężne kopnięcie w twarz i próba pinu 1…2! Nie! Szkot nie czeka i podnosi swojego bardzo doświadczonego rywala. Pozycja, którą przybrał daje nam do zrozumienia, że czeka nas Future Shock DDT. Jednak celebracja tego trwała zbyt długo. HBK uwolnił się spod tego uchwytu i odbija McIntyre’ra od lin a następnie Clohtesline i oboje leżą na macie. Na trybunach słyszymy aplauz bo Michaels podniósł się w znany nam wszystkim sposób! OD razu wchodzi na narożnik i Flying Elbow! Szaleństwo w ringu i na trybunach. Shawn ustawia się w narożniku i po raz kolejny mamy przyjemność liczenia jego tupnięć w matę. 1…2…3…4…5… Shawn rusza na powoli odwracającego się WWE Champion’a i Sweet Chin Music! Przypięcie 1…2…3! A więc doświadczenie górą nad młodością! To chyba dobra nauczka dla młodego mistrza WWE…

Zaraz po tym wydarzeniu Monday Night RAW zeszło z anteny!

http://a.imageshack.us/img844/1728/wwenxtlogocutbypassi.png

WWE NXT

30.03.2010

1.Otwarcie pierwszego sezonu przez Pinia.

2.Michael Tarver /w. Sheamus def. Darren Young /w. CM Punk

3.Chris Jericho namawia się z Danielem Bryan’em przed dzisiejszą walką.

4.CM Punk tłumaczy swojemu uczniowi(Darren Young), że przegrał z powodu, że nie jest Straight Edge. W najbliższym czasie trzeba to zmienić…

5.Triple Threat Tag Team Match

Chris Jericho & Daniel Bryan def. Drew McIntyre & Wade Barret, Batista & Skip Sheffield

6.Po zakończeniu walki wieczoru na ringu pojawili się wszyscy uczestnicy pierwszego sezonu NXT i Matt Striker zapowiedział pierwszą eliminację za dwa tygodnie!

NEWSY:

-Po swojej walce na WrestleMani Steve Austin i The Rock są bardzo poturbowani. Jednak będą występować w TV.

-Znamy pierwsze walki na Extreme Rules!

AKTUALNA KARTA NA EXTREME RULES[25.04.2010]:

PLAKAT:

http://a.imageshack.us/img163/1803/plakatb.jpg

1.Extreme Rules Triple Threat Match for WWE Championship

http://a.imageshack.us/img210/9229/drewy2jbatista.jpg

Drew McIntyre© vs Chris Jericho vs Batista

2.Chairs Match for WWE Intercontinental Championship

http://a.imageshack.us/img835/576/kofirey.jpg

Kofi Kingston© vs Rey Mysterio

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/9/#findComment-200775

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      TNA AEW łatwo na bieżąco śledzić. Do tych dwóch chciałbym STARDOM, MARIGOLD I TJPW. W 2024 średnio wychodziło mi oglądanie regularne tych 3 japońskich federacji ponieważ mają dużo eventów i wystarczy 2-3 dni czegoś nie obejrzeć i robi się sporo do oglądania np. w STARDOM miewałem 3 miesiące zaległości. Dwukrotnie próbowałem nadrabiać i ni uja nie ma to sensu. Oprócz tych 5 federacji to pewnie będę oglądał sporadycznie jakieś pojedyncze gale.
    • CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
  • Dodaj nową pozycję...