Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Fajna gala.

Ostatnia walka trochę krótka ale cała reszta jest cacy.

ja też nie mogę się już doczekać WrestleManii :D

PS.

Zapraszam do mnię.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-196316

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

Może i nie znam się na diarach ale twoje opowiadanie jest bardzo ciekawe ;)

Czekam jak chyba wszyscy na Wrestlemanie ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-196346

Szykuje się ciekawa WM'ka :D

18 - 0 Taker'a???

Nie mogę się doczekać :D

PS: Też piszę sobie coś podobnego na Wordzie :grin:

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-196358

Dla mnie w zapowiedziach walk najważniejsze znaczenie ma to, że mistrz ma na swoim ramieniu pas a to czy się zgadza z tym jaki aktualnie posiada to jest sprawą drugorzędną. Ale w każdym razie dzięki, wykorzystam to w następnych zapowiedziach.

--------------------------------------

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

08.03.2010

RAW rozpoczął efektowny pokaz sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym wszystkim przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie dyskutowali o nowej walce, która została zapowiedziana na SmackDown! oraz o tym co się dzisiaj wydarzy na RAW. Dyskusję przerwał im theme…

-------------------------

Break the Walls Down… Zwycięzca Royal Rumble 2010 Chris Jericho, ubrany w garniture, zmierza do ringu po czym bierze mikrofon od Josh’a Mattews’a

JERICHO: W zeszłym tygodniu razem z moim kolegą Edge’em pokazaliśmy naszym rywalom jak będą wyglądały nasze pojedynki na WrestleMani. Ja zostanę nowym WWE Champion’em a Edge nowym World Heavyweight Champion’em. To będzie wspaniała noc dla dwóch najlepszych zawodników na świecie. Gdy wykonamy nasze zadania pomyślimy o stworzeniu niepokonanej drużyny. Następnie zgarniemy pasy Tag team’owe i nasza dominacja w WWE nie będzie przez nikogo ignorowana. Podejrzewam, że Batista jeszcze ciągle odczuwa ból po zeszłotygodniowym starciu. Wszyscy mówią o nim… Zwierzak. Być może jest zwierzakiem… Tylko jakim? Myszką? Chociaż to by była wielka napompowana mycha. Na WrestleMani zwierz po raz kolejny będzie okiełznany. I…

I walk alone… WWE Champion Batista zmierza do ringu… Także bierze mikrofon od Josh’a..

BATISTA: Jak widzisz Chris… Jestem cały i zdrowy. Na Twoim miejscu nie szczycił bym się atakiem z zaskoczenia i w dodatku po walce. Pokazałeś jaki jesteś naprawdę. Teraz już planujesz jakieś Tag team’y i nie wiadomo co jeszcze. Takie bzdury to możesz sobie wygadywać ale w innych federacjach takich jak ta z Orlando.

Publiczność nagradza Batistę brawami… Mina Chris’a trochę zbladła…

JERICHO: W każdej chwili mogę Cię zaatakować nawet teraz!

Batista tylko kiwnął głową po czym zdjął katanę, wyrzucił mikrofon i odłożył pas…

Chris niepewnie zdjął marynarkę i wyrzucił mikrofon po czym ruszył na Batistę ale Animal od razu go powalił po czym przeszedł do ataku. Chris zdołał uciec a Batista przygotował się do Spear’u ale Jericho zawuażył to i wyturlał się z ringu po czym uciekł na zaplecze…

Normal Match

Evan Bourne vs John Cena

Od samego początku Cena z impetem ruszył na Evan’a. Zaczął go okładać po czym po kolei rzucał w każdy narożnik i atakował kopniakami i ciosami w twarz i brzuch. Następnie odbicie od lin i potężny clothesline. Cena wykonuje tradycyjne ruchy i pokazuje publiczności You Can’t See Me po czym dokończył atak na Bourne’ie. Następnie gdy Evan zdołał wstać Cena wyniósł go i wykonał Attitude Adjustment! Przypięcie i 1…2…3! Cena zwycięża ale wychodzi szybko poza ring i bierze krzesło. Wchodzi do ringu i zaczyna atakować Evan’a! Seria potężnych uderzeń w głowę. Evan zaczął krwawić. Cena jeszcze zakłada mu STF! Ale na pomoc przybiega Jeff Hardy! Powstrzymuje Cenę i wykonuje mu Twist of Fate. Następnie dokłada Swantom Bomb i po sprawie. Pomaga wstać Evan’owi i odprowadza go na zaplecze…

Po krótkiej przerwie widzimy Shawn’a Michaels’a, który nie wygląda na zadowolonego…

SHAWN: Undertaker. Skończyły mnie bawić Twoje gierki! Chcę konkretnej odpowiedzi. Stawiam Ci wyzwanie po raz kolejny! Chcę z Tobą walki na WrestleMani! Czekam na konkretną odpowiedź… TAK lub NIE!

Normal Match

Intercontinental Champion Kofi Kingston vs Christian

Początek należał do Christian’a, który po krótkiej próbie sił złapał swojego przeciwnika do head lock’u. Kofi jednak szybko się uwolnił i rozpoczął natarcie od clothesline’eu i kopnięcia w głowę Capitan’a Charismy. Kofi próbował Bo Bo Leg Drop’u ale Christian się uwolnił po czym wskoczył na narożnik ale Kofi doskoczył do niego i próbował go zrzucić ale zakończyło się to efektownym Bulldog’iem z narożnika. Pin tylko do dwóch. Christian sygnalizuje, że będzie chciał wykonać Killswitch. Kofi wstaje, Christian atakuje ale Kofi sprytnie ucieka i SOS wraz z przypięciem 1…2…3! Mistrz interkontynentalny zwycięża! Świętuje teraz swoje zwycięstwo i wskazuje palcem na logo WrestleMani!

Widzimy Rey’a Mysterio, który oglądał walkę swojego rywala… Przerwała mu Maryse, która poprosiła o wywiad…

MARYSE: Rey. Jak widziałeś Twój rywal jest w dobrej formie. Obawiasz się Go?

MYSTERIO: Nie mogę się go obawiać gdyż wtedy nie będę w stanie go pokonać. Czuję się na tyle dobrze, żeby go w końcu pokonać. Na WrestleMani będziemy walczyć o walizkę i jeśli nie ściągnę jej ja to na pewno nie Kofi! Zrobię wszystko aby nie ściągnął kontraktu! Obiecuję!

Normal Match

Rey Mysterio vs Drew McIntyre

Rozpoczynamy od zwarcia w środku ringu. Rey ucieka Szkotowi i od tyłu kopie Go w kolano. Drew padł na kolana a Rey rozpoczął atak. Odbicie od lin i kopnięcie w twarz z wyskoku. Rey ponownie odbija się od lin i Leg Drop. Przypięcie ale pin tylko do dwóch. Drew powoli się podnosi a na to właśnie czeka Rey. McIntyre wstaje a Mistrz 619 rusza do ataku i okręca się wokół swojego przeciwnika ależ zamieszanie i bulldog! Mysterio ponownie przypina ale tylko 2! Widzimy, że w stronę ringu zmierza nie kto inny jak Mistrz Interkontynentalny Kofi Kingston. Uwaga Rey’a skupiła się właśnie na Kofi’m. Tymczasem Drew od tyłu podchodzi do Mysterio i atakuje go po czym gdy ten się odwrócił wykonuje mu Future Shock DDT! Przypięcie 1…2…3! Drew zwycięża! Od razu do ringu wślizguje się Kofi i podnosi Rey’a. Drew to zauważa i podchodzi do niego. Kingston coś mówi do byłego mistrza interkontynentalnego. Drew pomaga mu podnieść Rey’a. Kofi coś ustala z McIntyre’em i w końcu Drew ponownie wykonuje Future Shock DDT. Kofi zaczyna klaskać… Publiczność jedynie buczy. Rey nieudolnie wstaje ale pomaga mu Drew utrzymać równowagę a Kofi wykonuje Trouble In Paradise! Kofi wznosi w górę rękę Drew a ten tylko kątem oka spojrzał na niego…

Zapowiedź tego co nas dzisiaj czeka…

http://a.imageshack.us/img844/6959/hhhhardy.jpg

Triple H zmierzy się z Jeff’em Hardy’m w normalnym pojedynku.

http://a.imageshack.us/img690/6133/jerichomichaels.jpg

Natomiast w walce wieczoru dzisiejszego show zwycięzca Royal Rumble 2010 Chris Jericho zawalczy z Shawn’em Michaels’em także w normalnym pojedynku.

Normal Match

Triple H /w. Steve Austin vs Jeff Hardy

Przed walką panowie podali sobie ręce na znak, że będzie to przyjacielski pojedynek. Rozpoczynamy od zwarcia na środku kwadratowego pierścienia. To starcie wygrywa członek DX. Zakłada head lock ale Hardy szybko się z niego uwalnia i od tyłu ściąga Hunter’a za głowę do maty. Jeff odbija się od lin i leg drop po czym pierwsze przypięcie ale nie było nawet 2. Triple H powoli wstaje a Jeff atakuje z rozbiegu i Hurricanrana w narożnik! Triple H ponownie pada na matę. Młodszy z braci Hardy tauntuje i ogromna wrzawa na trybunach. Triple H zdołał wstać i Jeff od razu kopie go w brzuch ale The Game przerzuca go nad sobą! Chwila odpoczynku, Hardy wstaje a Triple H rusza z atakiem i odbija przeciwnika od lin i Spinebuster! Jeff Hardy wstaje a HHH czeka na odpowiedni moment. Doczekał się i atakuje… Kopnięcie w brzuch i pozycja do Pedigree ale nie Jeff się uwalnia i od razu kontruje kopnięciem w brzuch i Twist of Fate! Jeff wchodzi na narożnik i już wiadomo co nas czeka. Swantom Bomb! Przypięcie 1…2…3! Zwycięża Jeff Hardy! Ale od razu pomaga wstać Triple H’owi i gratulują sobie nawzajem…

Maryse ma kolejnego rozmówcę…

MARYSE: Moim gościem jest WWE Chmapion - Batista! Dave za chwilę Twój przeciwnik na WrestleMani stoczy pojedynek. Trzeba przyznać, że będzie miał wymagającego przeciwnika bo jest nim Shawn Michaels. Co powiesz na temat zwycięzcy Royal Rumble.

BATISTA: Co mogę o nim powiedzieć? Nic. Nie mam zamiaru tracić czas na niego. Na niego przyjdzie pora na WrestleMani a póki co tylko obserwuję Jego poczynania w ringu.

MARYSE: Czujesz jakąś presję przed WrestleManią? W końcu jesteś WWE Championem…

BATISTA: WrestleMania to najważniejsza gala w roku. Każdy chce na niej walczyć i każdy chce wygrać. To wspaniałe uczucie wystąpić na tym show. Wiele razy udało mi się brać udział w walce na tej gali. Tegoroczna będzie jeszcze bardziej szczególna, gdyż tak jak wspomniałaś, jestem WWE Champion’em i po WrestleMani zamierzam nadal nim być!

Normal Match

Chris Jericho vs Shawn Michaels /w. Steve Austin

Batista będzie oglądał ten pojedynek z miejsca dla komentatorów… Z początku Jericho padał swojego przeciwnika próbując go podejść i zaatakować nogi. Jednak Shawn nie dał się i gdy wreszcie dopadł Chris’a w normalnym stylu rozpoczęła się tak naprawdę walka. Kilka ciosów w twarz i Jericho w narożniku seria choop’ów i Jericho aż padł na kolana. Shawn podnosi go i pchnięcie w przeciwny narożnik. HBK podchodzi do niego i kolejna seria choop’ów! Michaels okopuje jeszcze Y2J’a w narożniku. Teraz odbicie od lin i zrzuca go na kolano. Jericho leży na macie a Shawn wchodzi na narożnik. Skacze ale Jericho się odsuwa! Chris już na nogach i teraz czeka na Shawn’a, który właśnie wstaje. Obaj już stoją i zwycięzca Royal Rumble atakuje ale Michaels powala go clothesline’em. W tym momencie na titantronie widzimy Undertakera!! Shawn skupia swoją uwagę na nim. Steve Austin doskakuje do Shawn’a i każe mu skupić się na walce jednak HBK to ignoruje! Krzyczy w stronę Taker’a: „Na WrestleMani! Ty i ja!”. Jericho zdołał wstać i teraz atakuje Shawn’a odwracając go i Codebreaker! Przypięcie 1…2…3! Jericho wygrywa. W tym momencie do ringu wskakuje Batista i atakuje Chris’a wykonując mu Batista Bomb!

Zaraz po tym wydarzeniu Monday Night RAW zakończyło się!

AKTUALNA KARTA NA WRESTLEMANIA XXVI

1.Money In the Bank Ladder Match

http://a.imageshack.us/img245/3539/mitb.jpg

Drew McIntyre vs Christian vs Evan Bourne vs Rey Mysterio vs Kofi Kingston vs CM Punk vs John Morrison vs MVP vs Shelton Benjamin vs Dolph Ziggler

2.Normal Match for WWE Championship

http://img831.imageshack.us/img831/1015/batistavsjericho.jpg

Batista© vs Chris Jericho

3.Normal Match for World Heavyweight Championship

http://a.imageshack.us/img829/33/ortonvsedge.jpg

Randy Orton© vs Edge

4.Normal Match

http://a.imageshack.us/img265/9254/dibiasevssheamus.jpg

Ted DiBiase vs Sheamus

NEWSY:

-Creative Team podobno bardzo dużo myśli nad tym kto wygra Money In the Bank. Była mowa też o push’u dla Evan’a Bourne’a lub Christian’a. Jeśli miałby walizkę zgarnąć reprezentant SmackDown to prawdopodobnie będzie to ktoś z trójki Punk, Morrison, MVP. Mówi się też o tym, że zwycięzca ma wykorzystać kontrakt na kimś z przeciwnego brandu! Ale to tylko wstępne plany…

Edytowane przez Pinio
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-196678

Świetnie, jak zawsze od Ciebie. Bardzo fajne opisy walk, ciekawa karta na Wrestlemanie(Nie ma Ceny! :D). Czekam z niecierpliwością na WM. Szacun i pisz dalej.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-196734

Pamiętaj, że to nie jest jeszcze oficjalna karta więc być może Cena będzie miał walkę na WrestleMani. Jak czytałeś jest problem na linii Cena-Hardy więc kto wie co się wydarzy na następnym RAW?

---------------------------------------------------------------------------

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

12.03.2010

SmackDown! rozpoczynają efektowne pokazy sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Pokazane zostały urywki z zeszłotygodniowej gali kiedy to Sheamus i Ted DiBiase umówili się na walkę na WrestleMani oraz odbył się pojedynek o mistrzostwo świata wagi ciężkiej. Randy Orton obronił pas w walce z Edge’em! Następnie wyświetlony został fragment RAW kiedy to Shawn Michaels ponownie wyzwał na pojedynek Undertakera. Komentatorzy dyskutowali na ten temat gdy nagle usłyszeliśmy dzwon…

Undertaker już zmierza w stronę ringu. Tym razem idzie sam, bez Kane’a i Rock’a. Wchodzi do kwadratowego pierścienia i bierze mikrofon…

UNDERTAKER: Ostatnio dużo się dzieje wokół mnie a także mojego brata Kane’a i The Rock’a. Jeden ze sprawców katastrofy Kane’a chce ze mną walki… Walki na najważniejszej gali w roku… WrestleMani! Co roku mój streak jest wystawiany na próbę. Shawn Michaels miał już szansę na przerwanie mojej serii. W tym roku chce dostać drugą… Shawn Undertaker wziął głęboki oddech… dostaniesz drugą szansę! Ale pamiętaj, że jeśli nie wykorzystasz jej to trzecia nie przyjdzie tak łatwo! REST IN PEACE!

Światła zgasły, usłyszeliśmy dzwon. Światła się zapaliły a ring już był pusty..

Normal Match

Carlito /w. Primo vs Goldust

Początek należał do Goldust’a, który zachowywał się tak, że Carlito był zdezorientowany. W końcu Carlito przejął kontrolę i wykonał Backstabber po czym uzyskał pin!

Jesteśmy w szatni Straight Edge Society…

PUNK: Jestem Hardcore Champion’em a co za tym idzie potrzebuję stu procentowej ochrony w każdej chwili. Wierzę, że mogę na Was liczyć. Raz już mi pomogliście i jestem Wam za to wdzięczny. Wtedy był łatwy przeciwnik ale w każdej chwili może wparować tutaj taki Kane czy Undertaker. Bez względu na to cała nasza czwórka musi sprostać wyzwaniu. Pas Hardcore musi być z nami! Kto będzie najlepiej mnie ochraniał to po zdjęciu przeze mnie walizki i zdobyciu najważniejszego pasa w federacji, oddam mu pas. Oczywiście nie Seren’ie bo było by to głupotą ale Ty Luke i Ty Mike postarajcie się!

Normal Match

Primo /w. Carlito vs The Miz /w. John Morrison

Drugi z braci Colon miał trudniejszego przeciwnika. Były United States Champion radził sobie bardzo dobrze. John co chwilę robił wszystko by odwrócić uwagę sędziego a to przekładało się na nieczyste zagrywki ze strony Miz’a. Po kilku takich akcjach Miz bez problemów wykonał Skull Crushing Finale i przypiął 1…2…3!

Czas na wywiad, który przeprowadzi Tiffany…

TIFFANY: Moim gościem jest The Rock. Na Elimnation Chamber otrzymałeś od Steve’a Austin’a Stunner’a. Rozzłościło Cię to na tyle, że na RAW Viewer’s Choice nie dopuściłeś do starcia Tag team’owego pomiędzy drużyną Stone Cold’a a Twoją. Czy masz jeszcze jakiś plan aby się odpłacić mentorowi DX?

ROCK: W każdej chwili mogę zaatakować Steve’a i on dobrze o tym wie. Z pomocą Kane’a i Undertaker’a mogę zakończyć Jego karierę. Radzę mu nie wychylać się zbytnio gdyż źle to się skończy.

TIFFANY: Cieszysz się z tego, że Undertaker przyjął wyzwanie Shawn’a Michaels’a?

ROCK: To sprawa i wybór tylko i wyłącznie Undertaker’a. Nie zamierzam mu zabraniać niczego. On wie co robi. Powiększy swój streak do 18-0 i to wszystko…

3 on 2 Handicap Match

John Morrison /w. The Miz & Dolph Ziggler vs United States Champon Shelton Benjamin, MVP & Hardcore Champion CM Punk /w. Serena, Luke Gallows & Mike Knox

Pojedynek z udziałem pięciu uczestników Money in the Bank Match’u ze strony SmackDown, nad ringiem wisi walizka z logiem WrestleMani XXVI. Rozpoczęli Ziggler i MVP. Dolph od razu zaatakował i zakłada head lock. Kilka uderzeń w twarz ale cały czas utrzymuje ten submission. Teraz puszcza i kopie MVP w brzuch. Odbija się od lin ale to Montel powala go clothesline’em. Zmiana po stronie drużyny składającej się z trzech zawodników. Shelton Benjamin wkracza do akcji i od razu wściekle rusza na Ziggler’a ale ten w porę zmienia się z Morrisonem i rozpoczynamy od zwarcia i Shelton ma wyraźną przewagę i teraz przejmuje inicjatywę. Seria ciosów w twarz i odbicie od lin ale John unika clothesline’u, wskakuje na liny i wspaniały moonsault i od razu przypięcie 1…2! John dalej atakuje i przyciąga Shelton’a pod narożnik. Jeszcze sprawdza i Starship Pain! NIE! United States Champion uciekł i zmienia się z CM Punk’iem, który wynosi chwiejącego się Morrisona i wykonuje mu GTS! 1…2…3! Koniec walki! Luke Gallows atakuje Ziggler’a i rzuca nim o barierki. Punk wykopuje Morrisona z ringu a poza nim już Knox rzuca John’em o barierki. Luke i Mike wyjmują spod ringu drabinę! Shelton Benjamin i MVP stoją na rampie i przypatrują się temu co robią członkowie Straight Edge Society. Drabina już w ringu. Punk rozstawia ją na środku i powoli wchodzi. Gallows i Knox trzymają i pilnują aby nikt nie przeszkodził. Punk jest na szczycie i ściąga walizkę po czym wznosi w górę ręce mając w prawej Hardcore Championship a w lewej walizkę! Publiczność nagradza go brawami, gdzieniegdzie słychać krzyki: „CM Punk! CM Punk!”. Kto ściągnie walizkę? Czy po raz trzeci uczyni to CM Punk? Do WrestleMani pozostało 15 dni!

Zapowiedź tego co nas jeszcze dzisiaj czeka…

http://img152.imageshack.us/img152/9224/dibiasezeke.jpg

Już za chwilę Ted DiBiase zmierzy się z Ezekiel’em Jackson’em, który w zeszłym tygodniu został niemiłosiernie obity przez Jack’a Swagger’a!

http://a.imageshack.us/img152/8489/sheamusorton.jpg

Przeciwnik Ted’a DiBiase na WrestleMani Sheamus zmierzy się z World Heavyweight Champion’em Randy Orton’em!

Normal Match

Ted DiBiase vs Ezekiel Jackson

Od samego początku Ezekiel Jackson z impetem ruszył na Ted’a. Ma już go w narożniku i teraz nieprzepisowo atakuje więcej niż trzy razy. Sędzia zaczyna odliczać ale w ostatniej chwili Zeke przerywa. Sędzia go odciąga ale ten dalej atakuje swojego rywala. Publiczności się to zdecydowanie nie podoba. DiBiase leży już wpół przytomny w narożniku.

Check, one two… Jack Swagger powolnym krokiem zmierza w stronę ringu…

Ezekiel Jackson skupia się tylko i wyłącznie na nim. Wychodzi do niego poza ring. Sędzia zaczyna odliczanie. Ezekiel dopada Swagger’a i zaczyna go okładać. Rzuca go w barierki i podnosi by ponownie rzucić go w barierki po przeciwnej stronie. Sędzia wylicza Jackson’a i zwycięzcą zostaje Ted DiBiase! Jednak przegrany zbytnio się tym nie przejmuje. Jest już ze Swagger’em przy wyjściu i tam dalej się nad nim znęca…

Czas na kolejny wywiad…

TIFFANY: Tym razem moim gościem jest pretendent do Mistrzostwa Świata Wagi Ciężkiej - Edge. Za chwilę aktualny mistrz Randy Orton zmierzy się z Sheamus’em. Zapewne będziesz się przyglądał uważnie temu pojedynkowi. Ostatnio Orton’a jest ciężko powstrzymać. Czy uważasz, że jesteś w stanie pokonać go na WrestleMani?

EDGE: Być może według Was wszystkich Randy jest w świetnej formie bo cudem zdobył moje mistrzostwo. Na WrestleMani jestem pewien, że go pokonam! World Heavyweight Championship musi należeć do właściwej osoby. Taką osobą jestem ja! Edge! Rated R Superstar!

TIFFANY: Chris Jericho bardzo ciepło się o Tobie wypowiada. Na RAW Viewer’s Choice wreszcie się pogodziliście. Czy to oznacza, że wkrótce w WWE będziemy oglądali w akcji nowy Tag team?

EDGE: Na razie skupiam się na WrestleMani i odzyskaniu pasa. Później jeśli Chris złoży mi jakąś korzystną i konkretną ofertę to na pewno ją dobrze przemyślę!

Non tittle Normal Match

Sheamus vs World Heavyweight Champion Randy Orton

Zanim rozpoczęli rozbrzmiał theme Edge’a i Rated R Superstar zajął miejsce koło komentatorów. Zaraz po gongu doszło do zwarcia i próbę sił wygrał Irlandczyk. Odbicie od lin i Orton unika clothesline’u i oboje odbijają się od lin ale to Sheamus zatrzymuje swojego przeciwnika kopnięciem w brzuch i szybko wykonuje DDT. Pierwszy pin ale tylko 2. Sheamus podnosi Orton’a i wynosi go do suplex’u. Bardzo długo trzyma go w powietrzu pokazując jaki jest silny. I wreszcie Randy spada na matę! Potężny suplex! Sheamus ustawia się w narożniku i chyba będzie chciał zakończyć walkę! Randy powoli się podnosi i Sheamus rusza z kopnięciem ale Randy unika, Sheamus odwraca się w Jego stronę i potężne kopnięcie w twarz aż Celtic Warrior wypadł poza ring! Randy podszedł do lin i patrzy się dzikim wzrokiem w stronę Edge’a. Ten aż wstał… Orton zauważył, że Sheamus powoli wchodzi do ringu więc od razu do niego doskoczył i chwycił za głowę po czym wykonał DDT z drugiej liny! Teraz już znany wszystkim taunt i czekamy na RKO. Sheamus już powoli wstaje. Orton jeszcze czeka, Sheamus już na nogach i RKO! Od razu przypięcie 1…2…3! Mistrz wygrywa. Świętuje teraz swoje zwycięstwo ale nie zauważył, że Edge wślizgnął się do ringu. Orton schodzi z narożnika i SPEAR! Edge wznosi w górę pas wagi ciężkiej i staje nad Orton’em. Publiczność nagrodziła go porcją gwizdów, wyzwisk i buczeniem.

Zaraz po tym wydarzeniu Friday Night SmackDown! dobiegło końca.

Drew McIntyre vs Christian vs Evan Bourne vs Rey Mysterio vs Kofi Kingston vs CM Punk vs John Morrison vs MVP vs Shelton Benjamin vs Dolph Ziggler

Randy Orton© vs Edge

4.Normal Match

Ted DiBiase vs Sheamus

5.Normal Match

http://img152.imageshack.us/img152/6233/shawnvstaker.jpg

The Undertaker vs Shawn Michaels

NEWSY:

-Początkowo powrót nWo do WWE miał nastąpić na WrestleMani jednak klauzula będzie jeszcze obowiązywać byłych zawodników TNA więc nie dojdzie do tego.

-Ciągle nie doczekaliśmy się debiutu braci Uso. Prawdopodobnie nastąpi to w przyszłym tygodniu na RAW bądź SmackDown!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-197046

WrestleMania zapowiada się bardzo ciekawie już nie mogę doczekać się walki Undertakera z Shawnem, a także pojedynku Ortona z Edgem
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-197052

Jak zwykle świetnie, już nie mogę się doczekać wrestlemani.

Widze że użyłeś rendera który ci dałem, ciesze się że pomogłem

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-197069

Nie zwalniamy tępa i jedziemy z kolejnym odcinkiem! Wracając jeszcze do tego rendera Orton’a z WHC to w karcie na WM’ce jeszcze go nie wykorzystam ale jak będzie taka potrzeba to na następne PPV lub SmackDown! będę już dawał zapowiedź z WHC.

--------------------------------------

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

15.03.2010

Przed ostatnie RAW na drodze do WrestleMani rozpoczęły efektowne pokazy sztucznych ogni i theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym wszystkim jak zawsze przywitali nas komentatorzy Jerry Lawler i Michael Cole po czym przypomnieli wydarzenia z ostatniego RAW:

-furia John’a Ceny, który wyżywał się na Evan’ie Bourne’ie ale na pomoc mu przyszedł Jeff Hardy

-Atak Drew McIntyre’a i Kofi Kingston’a na Rey’a Mysterio

Po tym wszystkim…

My time is now… Przy głośnych gwizdach i buczeniu kibiców John Cena zmierza w stronę ringu. Bierze mikrofon od Josh’a Mattews’a i rozpoczyna przemowę…

CENA: Skończcie już wyć i dajcie mi dojść do słowa gdyż mam bardzo wiele ważnych rzeczy do powiedzenia. Zacznijmy od Elimnation Chamber. Byłem jednym z pięciu pretendentów do WWE Championship. Byłem z tej piątki najlepszym zawodnikiem. Jednak pewna osoba o nazwisku Hardy znacznie mi przeszkodziła w zdobyciu upragnionego tytułu. Na następnym RAW Jeff Hardy chciał zakwalifikować się do Money In the Bank Ladder Match’u. Nie udało mu się przeze mnie! porcja gwizdów…Muszę powiedzieć, że jestem z tego dumny ale dwa tygodnie później gdy chciałem ukarać Evan’a Bourne’a za niewłaściwe zachowanie pojawił się ponownie on, Jeff Hardy! Przeszkodził mi w związku z czym Evan nie dostał nauczki.

No more words… Jeff Hardy przy niesamowitej owacji kieruje się w stronę ringu i bierze mikrofon od spikera

HARDY: Skończ już Cena bo robisz się nudny. Niby za co chciałeś ukarać Evan’a? Co on Ci takiego zrobił? Jest młodym zawodnikiem, jest przyszłością tego biznesu i tej federacji a Ty ot tak chciałeś go pozbawić występu na WrestleMani?!

CENA: I dzisiaj podczas mojej przemowy znowu pojawia się Hardy!

HARDY: I będę się pojawiał do czasu aż to ja nie dam Ci nauczki. Ostatnio zachowujesz się jak idiota!

CENA: Igrasz sobie igrasz…

HARDY: Ty także. Dzisiaj postanowiłem wybić Ci z głowy to, że jesteś najlepszy!

CENA: No tak… Na pewno Ty jesteś sto razy lepszy ode mnie!

HARDY: Nie koniecznie ja! Może być to ktoś inny ale nie Ty!

CENA: W każdym razie jestem lepszy od Ciebie i oczekuję szacunku!

HARDY: Żeby być szanowanym musisz szanować innych a Ty jesteś zupełnie inny dlatego nie doczekasz się ode mnie szacunku!

CENA: Nie przyszedłem tutaj po to abyś mi przerywał. W każdym razie mam dla Ciebie propozycję!

HARDY: Ciekawe jaką?

CENA: Ani ja ani Ty nie mamy zaplanowanego występu na WrestleMani…

HARDY: Wiem o co Ci chodzi. Ale żeby to uzyskać musisz sobie na to zapracować?

CENA: Że niby co?

HARDY: Zmierzymy się dzisiaj w Last Man Standing Match’u…

CENA: Robi się ciekawie… No dalej…

HARDY: Jeśli wygrasz to zmierzymy się na WrestleMani!

CENA: Ta jasne… Jeśli wygram to zakończę Twoją karierę!

HARDY: O mnie się nie martw. Dam sobie radę.

CENA: Zgoda…

Tag Team Normal Match

Cryme Tyme[shad Gaspard & JTG] vs Vladimir Kozlov & William Regal

Rozpoczęli i zakończyli Shad i William Regal. Kilka sekund w defensywie był trzymany Shad ale jak się uwolnił to wykonał Clothesline i Big Boot po czym uzyskał pin!

NXT rusza już po WrestleMani więc poznajmy dwóch uczestników tego show!

*Wade Barret

BARRET: Nazywam się Wade Barret, urodziłem się w Manchesterze i jestem przyszłym World Championem! Moim mentorem będzie zawodnik z Wysp - Drew McIntyre. Także młody zawodnik ale bardziej doświadczony ode mnie i cieszy mnie możliwość współpracy z nim.

McINYRE: Wade Barret ma świetne gabaryty. Z moją pomocą wygra NXT po czym zasili jeden z głównych rosterów WWE i zdobędzie najważniejszy pas w federacji. Oczywiście nie ten, który ja będę posiadał w tym czasie!

*David Otunga

OTUNGA: Nazywam się David Otunga. Dlaczego wygram NXT? To chyba oczywiste, że z tego powodu gdyż jestem najlepiej zbudowany spośród wszystkich zawodników i moim mentorem będzie jeden z największych wymiataczy w WWE - Ezekiel Jackson.

JACKSON: David Otunga to świetnie zapowiadający się zawodnik. Z moją pomocą osiągnie swój wymarzony cel i zostanie gwiazdą WWE!

Czas na zapowiedź tego co nas jeszcze dzisiaj czeka!

http://a.imageshack.us/img3/9125/3on2.jpg

Pojedynek uczestników Money In the Bank Ladder Match’u na WrestleMani! Handicap Match 3 on 2! Drew McIntyre i mistrz interkontynentalny Kofi Kingston staną naprzeciw Christian’owi, Rey’owi Mysterio i Evan’owi Bourne’owi!

http://a.imageshack.us/img217/1158/showmichaels.jpg

Największy atleta świata Big Show zmierzy się z członkiem DX - Shawn’em Michaels’em!

http://a.imageshack.us/img295/5084/hardycena.jpg

Jeff Hardy zmierzy się z John’em Ceną w Last Man Standing Match’u. Jeśli Cena wygra to na WrestleMani obejrzymy Normalny pojedynek w takim samym składzie!

Time to play The Game! Triple H bez Shawn’a i Steve’a wchodzi na ring w taki sposób jak to zawsze robi w solowych pojedynkach. Bierze mikrofon od Josh’a…

TRIPLE H: WrestleMania zbliża się wielkimi krokami. Przyszedłem tutaj w bardzo ważnej sprawie. Najpierw chciałbym zanalizować walki, które zostały dotychczas zapowiedziane. Natomiast drugą sprawą jest, no właśnie… O tym na koniec. No więc tak. Money In the Bank Match. Jak zaczynałem karierę to nie było jeszcze takiego pojedynku w związku z czym wybiłem się samemu nie dzięki zdobyciu walizki. W tym roku odbędą się jeszcze Ladder Matche o walizkę dla każdego brandu osobno. Moim zdaniem jest to dobry pomysł ale nie o tym chciałem. W tym pojedynku wezmą też udział tacy zawodnicy jak Rey Mysterio, Kofi Kingston, CM Punk czy John Morrison, którzy już zdobyli pasy a nawet CM Punk zdobył dwa razy walizkę i dwa razy udało mu się ją wykorzystać. Są też zawodnicy, którzy wezmą udział w tym pojedynku po raz pierwszy. Ciężko jest mi wskazać faworyta. Kolejny pojedynek to taki, w którym zmierzą się mój kolega Batista oraz cwaniaczek Chris Jericho, który wygrał Royal Rumble i jeszcze na Elimination Chamber chciał zdobyć pas. Będę kibicował Batiście skoro to mój kolega to inaczej nie mogę się zachować. Następny pojedynek to o drugi najważniejszy pas w federacji czyli World Heavyweight Championship. Mistrz Randy Orton kontra Edge. Muszę przyznać, że bardzo ciekawi mnie ten pojedynek. Z Randy’m miałem swojego czasu spore problemy ale on dzięki mnie się wybił. Teraz się zmienił. Następnie mamy bladego Sheamus’a i rozpieszczonego synka bogacza Ted’a DiBiase. Tutaj mnie nie interesuje gdyż nie dość, że są z przeciwnego brandu to jeszcze są nic nie warci! Ostatni zapowiedziany pojedynek to Shawn Michaels vs Undertaker. Wierzę, że mój najlepszy przyjaciel przerwie streak Takera! Ktoś to musi zrobić a kto inny jak nie Mr. WrestleMania? 17-1! Od 28 marca takie transparenty będziecie przynosić na gale! Zeszłoroczny pojedynek tych dwóch zawodników był fenomenalny! W tym roku nie będzie gorzej! Pewnie teraz wszyscy zastanawiają się o co mi chodzi... Do WrestleMani pozostały dwa tygodnie, zapowiedzianych jest 5 walk a w żadnej nie ma mnie! Zaraz po tym jak Shawn wyzwał Undertaker’a i ten przyjął to wyzwanie to wpadłem na pomysł abym wyzwał Kane’a na pojedynek! To będzie wspaniała noc dla DX! Przerwany streak Undertaker’a i sromotna porażka Kane’a! Tak Kane! Chcę z Tobą walki na WrestleMani! Mam nadzieję, że odpowiedź pozytywną dla mnie otrzymam szybciej niż mój kolega Shawn!

Time to play The Game i Triple H opuszcza ring…

Po krótkiej przerwie w ringu są obecni już Bret “HitMan” Hart i Theodore Long…

HART: Witam WWE Universe! Wrzawa na trybunach!

LONG: Witam wszystkich fanów. Chcielibyśmy dzisiaj z Bret’em przedstawić Wam kartę na nadchodzącą WrestleManię XXVI!

HART: To zacznijmy od pojedynku o pas WWE. Obrońca tytułu Batista zmierzy się ze zwycięzcą Royal Rumble 2010 Chris’em Jericho!

LONG: W walce o World Heavyweight Championship aktualny mistrz Randy Orton będzie bronił tytułu przeciwko Edge’owi!

HART: Money In the Bank Ladder Match w składzie: Drew McIntyre, Christian, Evan Bourne, Rey Mysterio, Kofi Kingston…

LONG: …CM Punk, John Morrison, MVP, Shelton Benjamin, Dolph Ziggler!

HART: Shawn Michaels kontra Undertaker po raz drugi!

LONG: Sheamus zmierzy się z Ted’em DiBiase!

HART: Póki co zapowiada się ciekawe ale do WrestleMani XXVI pozostały jeszcze dwa tygodnie i z pewnością ktoś wyzwie kogoś na pojedynek tak jak zrobili to Triple H i John Cena!

Przy theme Bret’a obaj mini managerowie opuścili ring

3 on 2 Handicap Match

Drew McIntyre & Kofi Kingston vs Rey Mysterio, Christian & Evan Bourne

Rozpoczęli Kofi i Evan. Kingston od razu przejął kontrolę nad słabiej dysponowanym rywalem po zeszłotygodniowych akcjach z John’em Ceną. Kilka ciosów w twarz i Evan już siedział w narożniku. Kofi okopuje jeszcze go i zmiana z Drew. Seria kopnięć ale pomaga mu wstać i wynosi go! Potężny suplex i pierwszy pin ale tylko do dwóch. Zmiana z Kofi’m i ten od razu przygotowuję się do Trouble In Paradise! Evan wstaje iii jest Trouble In Paradise! Przypięcie 1…2…2,9 pin przerywa Christian! Do ringu wchodzi Drew McIntyre i atakuje Christian’a wyrzucając go z ringu za pomocą Clothesline’u ale Rey Mysterio wykorzystał nieuwagę Drew i wykonał kapitalną hurricanranę po czym 619 i Drew także był wyeliminowany. Kofi staje naprzeciwko Rey’a i patrzy mu się w twarz. Rey robi to samo. Ale Evan Bourne od tyłu kopie Kingston’a w głowę i przypina 1…2…3! Rey, Evan i Christian świętują na rampie!

Normal Match

Shawn Michaels vs Big Show

Od samego początku Big Show zyskał przewagę. Od razu rzucił Michaels’a w narożnik po czym zaatakował go kilkoma choop’ami. Shawn zdołał się uwolnić i ruszył z ofensywą. Kilka kopnięć w nogi i Big Show pada na kolana. Seria choop’ów ale niezbyt to zrobiło krzywdy Big Show’owi. Michaels bierze rozbieg i jakaś akcja na szybkości ale HBK patrzy się na titantron a na nim widzimy Undertaker’a z wywiniętymi oczami! Big Show zdołał wstać i powala Michaels’a KO Punch’em! Przypięcie 1…2…3! Druga porażka Shawn’a z rzędu spowodowana przez Undertaker’a!

Na Backstage’u widzimy Rey’a Mysterio rozmawiającego z Evan’em Bourne’m. Kończą rozmowę i Evan wchodzi do swojej szatni a Rey idzie w drugą stronę. Nagle od tyłu atakuje go krzesłem Kofi Kingston! Wściekle uderza go w głowę ale przybiega Batista i odciąga Kofi’ego po czym wykonuje mu Batista Bomb! Animal pomaga wstać swojemu koledze i zarzuca go sobie na plecy po czym zaniósł go do lekarzy…

Last Man Standing Match

John Cena vs Jeff Hardy

Jeśli Cena wygra to na WrestleMani zmierzy się ponownie z Jeff’em Hardy’m w normalnej walce! Podczas wejścia Cena przyniósł ze sobą… drukarkę?! Rozpoczynamy. Cena rzuca się na Jeff’a ale ten sprytnie ucieka i to no przechodzi do ataku. Kopnięcie w brzuch i kilka uderzeń w narożnik. Jeff wyrzuca go poza ring. Sam też wychodzi po czym spod ringu wyjmuje kij owinięty drutem kolczastym! Czeka aż Cena wstanie. Tak właśnie się dzieje i potężne uderzenie w twarz! Cena zaczął krwawić a sędzia zaczyna pierwsze odliczanie 1…2…3…4…5…6…7…8…9! Cena wstaje. Jeff niezadowolony. Jednak od razu bierze do ręki ten sam przedmiot co poprzednio i rusza na Cenę ale John podcina go i zakłada STF! To i tak nic mu nie da! Jedynie osłabi swojego przeciwnika. Wreszcie puszcza i spod ringu wyjmuje stół. Rozkłada go ale czegoś jeszcze szuka… Wyjmuję bardzo dużą ilość drutu kolczastego. Rozkłada to wszystko na stole i teraz czeka aż Hardy wstanie. Tak się stało i wyniesienie Jeff’a! Czyżby to o czym wszyscy myślimy!? TAAK ATTITUDE ADJUSTMENT na ten pięknie przystrojony stół! Sędzia odlicza a Cena wchodzi do ringu po drukarkę! 4…5…6…7…8…9 Jeff Hardy chwieje się na nogach! Ale Cena rzuca mu w twarz drukarkę i chyba jakaś kontuzja nosa! Młodszy z braci Hardy ponownie leży. 1…2…3…4…5…6…7…8…9…10! Cena wygrywa! A więc na WrestleMani dojdzie do starcia pomiędzy Ceną a Hardy’m! Cena jeszcze bierze mikrofon…

CENA: Jeff! Twój koniec jest bliski!

Zaraz po tym wydarzeniu Monday Night RAW zeszło z anteny!

Randy Orton© vs Edge

4.Normal Match

Ted DiBiase vs Sheamus

5.Normal Match

http://img152.imageshack.us/img152/6233/shawnvstaker.jpg

The Undertaker vs Shawn Michaels

6.Normal Match

http://a.imageshack.us/img823/5411/hardyvscena.jpg

Jeff Hardy vs John Cena

NEWSY:

-Na najbliższe SmackDown został zapowiedziany Battle Royal z udziałem wszystkich uczestników Money In the Bank Match’u na WrestleMani.

-Debiut braci Uso w jednym z głównych rosterów ciągle jest przeciągany. Wiemy już, że nie nastąpił na ostatnim RAW ani nie nastąpi na najbliższym SmackDown! Oficjalnie wiemy, że debiut bliźniaków będzie w przyszłym tygodniu na RAW bądź SmackDown!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-197305

Jeżeli dojdzie do pojedynku HHH vs Kane,to do kompletu brakuje tylko walki SCSA vs The Rock
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-197384

Kolejny świetny odcinek, pomysł z drukarką orginalny. Czekam na Wrestlemanie
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-197398

Walka Hardy vs. Cena zapowiada się bardzo dobrze. Co do całego Raw to bardzo dobre walki i dialogi. Zapraszam do mnie :)
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-197406

Muszę przyznać z przykrością iż main event mi się nie spodobał. Wydaje mi się, że w rzeczywistości ta walka trwałaby 5 minut, a AA na samym początku walki, (nie konkretnie na samym początku, ale gdzieś przed połową), to lekka przesada. Ogólnie RAW średnie, czekam na WM, nie spapraj walki HBK vs Taker ;]
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-197899

Nie mogę się strasznie doczekać WM-ki ;) Świetnie piszesz walki i super feudy prowadzisz tylko wkurzyło mnie że skopiowałeś HBK-Taker. To było bardzo podobne do tego na żywo.

A teraz potypuję troszku :D :D :D

MitB - Kofi lub Rey. Najchętniej widziałbym ich z walizką. Chętnie zobaczyłbym z nią też Christiana.

Batista vs Jericho - stawiam na Y2J-a. Batista już trochę trzyma pas a nie podoba mi się on więc musi wygrać Chris.

Edge vs Orton - No i tu będzie super. Orton dopiero zdobył pas ale chętnie widziałbym gdyby go stracił. Typuję jednak jego bo WWE nie odbiera pasów tak szybko - ale to jednak diary ;)

Ted DiBiase vs Sheamus - kolejny hit. Stawiam jednak na Celta.

HBK vs UnderTaker - i tu orzech do zgryzienia. Z jednej strony bez sensu kończyć streak i byłoby to głupie a z drugiej po co miałbym być powtarzany ten sam feud. Stawiam na nieczyste zwycięstwo DeadMana.

Hardy vs Cena - Jeff na 99%. LMS wygrał John więc kolej na Hard'ego

Kane vs Triple H - Triple H wygrywa również nie czysto. Dałem tą walkę bo wiem, że na 100% ona się odbędzie.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-198293

Gale są ciekawe, nie moge doczekać się walki Cena vs Hardy na WM !

Let's go Cena ! :D

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/7/#findComment-198298

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      To akurat zależne jest w AEW raczej od fanów na trybunach jak jest dużo lub są dobrze rozmieszczeni to są zawsze oświetleni. Duża hala mało ludzi z reguły ciemno, ale mała hala ta sama liczba ludzi już jest jasno.  
    • Jeffrey Nero
      Wiesz, że Cash ma 37 lat a Dax 40 to chyba Randy Orton 44 lata to już chodząca śmierć czy Aj Styles 47 lat, Kewin Owens kolejny emeryt 40 lat, Sami Zayn 40 lat, Roman Reigns 39 lat to tylko kilka przykładów.
    • Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
  • Dodaj nową pozycję...