Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na początek gratuluje wytrwałości, bo widzę, że diarry piszesz regularnie od końca kwietnia. Po drugie również muszę pochwalić za pomysł z Viewer's Choice, świetna inicjatywa. Gala wyszła bardzo dobrze, miło się ją czytało. Ciekawy jest też pomysł z Evolution, może i teraz w grupie znajdzie się schodząca gwiazda z finałem jaki spotkał Ortona?
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-194117

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

Zapraszam na kolejny odcinek(18) mojego diary. Cieszę się, że sporo osób czyta moje opowiadanie. Prosiłbym wszystkich, który regularnie śledzą wydarzenia w moim WWE aby napisali co się im podoba a co należy poprawić.

---------------------------------------------------------------------------

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

26.02.2010

SmackDown! rozpoczynają efektowne pokazy sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Panowie wspominali wydarzenia z Elimination Chamber oraz powiadomili, że od WrestleMani dzieli nas już tylko jedna prosta! Po tym wszystkim zobaczyliśmy krótki filmik, który przypomniał wydarzenia z Elimination Chamber z udziałem zawodników SmackDown! Po tym wszystkim rozbrzmiał znany wszystkim theme…

-------------------------

I hear Voices in my head… Nowy World Heavyweight Champion zmierza na ring. Bierze mikrofon od Todd’a Grisham’a i wszedł do ringu. Został bardzo gorąco przywitany przez publiczność…

ORTON: Od mojego draftu z RAW na SmackDown minęło zaledwie 26 dni. Przez ten czas zrobiłem bardzo wiele. Najważniejsze z tego wszystkiego jest zdobycie przeze mnie pasa wagi ciężkiej! A co za tym idzie zapewniłem sobie wyjazd na WrestleManię! Wspaniała rzecz dla mnie! Chcę stoczyć pojedynek na najważniejszej gali roku i zwyciężyć dzięki czemu obronię swój pas!

You think, you know me… do ringu z mikrofonem w ręku wchodzi Edge!...

EDGE: Randy. Dobrze wiemy, że wygrałeś przez przypadek. Zostałem oszukany! Proszę Cię… Bądź dobry i oddaj mi ten pas! Wiesz, że jestem godnym mistrzem a niedzielna porażka była przypadkiem.

ORTON: Ty chyba sobie żartujesz! Chcesz pas? To go zdobądź!

EDGE: Myślałem, że jesteś w porządku ale dobrze. Skoro tak to chce należny mi rewanż!

It’s the shame… Na ring wychodzi Celtic Warrior - Sheamus…

SHEAMUS: Nie tak łatwo Edge! Ja także chcę walki! O pas!

EDGE: Dobrze ale to nie ten pas, o którym mówisz…

SHEAMUS: Zamknij się! Nie Ty tutaj rządzisz!

ORTON: ANI TY!

Dope Boyz… Przed titantron z mikrofonem w ręku wychodzi Pinio…

PINIO: Podczas Elimination Chamber Match’u Sheamus spisał się bardzo dobrze lecz nie wygrał. Należy mu się walka o pas tak samo jak i Edge’owi. W związku z czym w dzisiejszej walce wieczoru zobaczymy walkę o miano pretendenta do pasa wagi ciężkiej. Sheamus vs Edge!

EDGE: A…

PINIO: Tak, tak Edge. Wiem, że jesteś niezadowolony. W związku z czym w przyszłym tygodniu na SmackDown odbędzie się rewanż pomiędzy Tobą a Randy’m Orton’em a stawką będzie World Heavyweight Championship. Jeśli dzisiaj wygra Sheamus a za tydzień Edge zdobędzie pas to na WrestleMani zobaczymy pojedynek Edge vs Sheamus, jeśli dzisiaj wygra Edge i za tydzień także wygra Edge to poznamy nowego pretendenta na SmackDown za dwa tygodnie! Jeśli dzisiaj wygra Edge a za tydzień Randy Orton to oczywiście będzie walka Randy Orton vs Edge! I ostatnia możliwość to jeśli wygra Sheamus a za tydzień obojętnie czy Orton czy Edge to na WrestleMani mistrz zmierzy się z Sheamus’em! Trochę sam się w tym wszystkim gubię ale mam zapisane na kartce więc będzie dobrze!

Money in the Bank Qualifying - Normal Match

Primo /w.Carlito vs Dolph Ziggler

Przed walką Ziggler wygłosił krótkie promo, w którym powiedział, że gdy wygra Money in the Bank i zdobędzie najważniejszy pas federacji wszyscy zrozumieją jaki jest on dobry i że jest przyszłością WWE. Wspomniał też o Primie, którego nazwał ciamajdą na co publiczność zareagowała porcją gwizdów.

Pojedynek bardzo krótki. Ziggler przejął kontrolę i nie stracił jej do końca walki. Wykonał Zig Zag po czym założył Sleeper Hold i Primo padł nieprzytomny więc automatycznie Dolph wygrał. Po walce Ziggler okładał jeszcze Primo ale Carlito na to nie pozwolił!

Na titantronie pojawia się Undertaker. Pora na odpowiedź na wyzwanie Shawn’a Michaelsa!

UNDERTAKER: Shawn… Po tym wziął głęboki oddech po czym wywinął oczami i przejechał kciukiem po szyi mocno się przy tym krzywiąc!

All Or Nothing Match - Money In the Bank Qualifying Match & United States Championship Match

Shelton Benjamin© vs The Miz

Początek należał do Miz’a. Przejął kontrolę po tym jak oszukał Shelton’a i z zaskoczenia kopnął w brzuch. Seria ciosów w twarz i Gold Standard w narożniku. Miz zaczyna go okładać i sędzia odciąga go. Shelton odpoczywa a Miz protestuje. Mistrz Stanów Zjednoczonych doszedł do siebie i zaatakował Miz’a. Rozpoczyna natarcie ciosami w twarz i kopnięciami w brzuch, teraz odbicie od lin i clothesline. Benjamin daje sygnał do Pay Dirt! Miz wstaje ii jest! Przypięcie 1…2…3! Shelton Benjamin broni tytuł i kwalifikuje się o Money In the Bank Match’u. Ale przypiega Dolph Ziggler i wykonuje z zaskoczenia Zig Zag mistrzowi Stanów Zjednoczonych!

Tiffany zatrzymała Edge’a… pora na wywiad…

TIFFANY: Edge... Czeka Cię dzisiaj z jednej strony łatwy z drugiej zwykły pojedynek. Bo nawet jeśli nie wygrasz to szansę na pas będziesz miał w przyszłym tygodniu. Czy mimo to zamierzasz dać z siebie wszystko?

EDGE: Oczywiście. Zawsze lepiej mieć dodatkowe wyjście skoro jest taka możliwość. Dzisiaj wygram a w przyszłym tygodniu odzyskam to co należy do mnie.

TIFFANY: Wiesz, że nie uchronisz się przed brakiem pojedynku na WrestleMani. Na tej najważniejszej gali, w przypadku zwycięstwa w przyszłym tygodniu, zmierzysz się z kimś z pary Orton/Sheamus. Wolisz Randy’ego czy może Celtyckiego Wojownika?

EDGE: Nie obchodzą mnie oni. Robię to co do mnie należy. Najważniejsze jest to żeby pas został w moim posiadaniu…

Money In the Bank Qualifying Match

Ted DiBiase vs John Morrison

Rozpoczęli od zwarcia w środku ringu. Morrison przejmuję kontrolę po serii uderzeń w twarz. DiBiase w narożniku. John próbuje akcji z rozbiegu ale Ted się odsuwa i teraz pora na niego. Najpierw osłabia przeciwnika kopnięciami w brzuch. Teraz odciąga John’a od narożnika i przeciąga na drugą stronę. Akcja z rozbiegu i clothesline w narożniku. John pada na matę. Ted natomiast przypina 1…2! Ted protestuje a w międzyczasie John odpoczywa i wstaje. Rozpoczyna się teraz natarcie Morrison’a. Seria kopnięć w udo i potężne kopnięcie w tył głowy. Ted pada jak kłoda a John przypina 1…2…2,9! Niewiarygodne! Morrison szykuje się do kolejnej akcji. DiBiase wstaje i John wskakuje na niego i teraz okręca się wokół Ted’a! Ależ zamieszanie. Hurricanrana! Milion Dollar Dream uderzył głową w narożnik i padł na matę. John poprawia jeszcze Jego pozycję iii Starship Pain! Przypięcie 1…2…3! Znamy ósmego uczestnika Money In the Bank Ladder Match’u na WrestleMani. Dziewiątego natomiast poznamy za moment. Dla przypomnienia: Ostatniego w 50% wybiorą widzowie gdyż na RAW Viewer’s Choice odbędzie się ostatni pojedynek kwalifikacyjny a uczestników tego pojedynku wyłonią właśnie widzowie!

Money In the Bank Qualifying Match

Carlito /w.Primo vs MVP

Drugi z braci ma szansę zakwalifikować się do pojedynku na WrestleMani. Czy mu się uda? Jak wiemy Primo nie wykorzystał okazji… Zabrzmiał gong i rozpoczynamy! Carlito przedłuża. Rozmawia jeszcze z Primo. MVP jest z tego powodu niezadowolony. Wreszcie rozpoczyna się pojedynek. Zwarcie ale błyskawicznie MVP odpycha Carlito. Odbicie od lin i clothesline. Carlito szybko wstaje ale MVP od razu powala go kolejny clohtesline’em. MVP tauntuje! To oznacza jedno… Odbicie od lin, dwa kroki i Ballin’ Elbow! Primo załamany a MVP już ustawia się do akcji kończącej. Carlito wstaje i MVP dopada go a następnie Playmaker i przypięcie 1…2…3! To by było na tyle!

Po krótkiej przerwie widzimy w ringu rozmawiających braci Colon. Wreszcie Carlito prosi o mikrofon…

CARLITO: Ostatnie miesiące były dla mnie i mojego brata bardzo ciężkie. Najpierw się pokłóciliśmy, później pogodziliśmy i robiliśmy wszystko na przekór Wam, fanom. Doszliśmy do wniosku, że takim postępowaniem niczego nie osiągniemy. Chcemy znowu być Waszymi idolami. Oczywiście najpierw musimy Wam udowodnić naszą przydatność. Mam nadzieję, że uda nam się na nowo Was do siebie przekonać. Jeśli będziecie z nami to na pewno podniesiemy się po tym ciężkim okresie.

Carlito oddaje mikrofon Primo

PRIMO: Dzisiaj oboje ponieśliśmy porażkę. Mieliśmy szansę na występ na WrestleMani ale przez nasze złe czyny zaprzepaściliśmy ją i tak po prostu najważniejszą galę w roku obejrzymy w telewizji. To straszne dla każdego, który się nie pojawi na tej wspaniałej gali. Ale pora o tym zapomnieć. Trzeba zakończyć ten rozdział i rozpocząć nowy!

Primo i Carlito wyściskali się i unieśli ręce w górę a kibice nagrodzili ich brawami…

Jesteśmy na backstage’u… Korytarzem idzie Hardcore Champion - CM Punk. Jest pewny siebie ale nagle od tyłu zaatakowali go Miz i Morrison! Kilka kopnięć po chwili przybiegł też sędzia. Dirt Sheet jeszcze atakowali Punk’a ale na pomoc przybiegli Luke Gallows i Mike Knox, którzy obronili swojego „wybawcę” i Punk nadal jest Hardcore Champion’em…

Tym razem Tiffany i jej gość World Heavyweight Champion - Randy Orton…

TIFFANY: Randy. Za chwilę poznasz swojego przeciwnika na WrestleMani. Cała procedura jest jeszcze skomplikowana bo za tydzień wszystko może się zmienić.

ORTON: Dzisiejszy zwycięzca zmierzy się ZE MNĄ na WrestleMani! Niech nikt, a zwłaszcza Edge nie robi sobie nadziei, że za tydzień stracę pas! Nie stanie się tak!

Randy odchodzi…

Normal Match for #1 contender to World Heavyweight Championship

Sheamus vs Edge

I hear Voices… Wychodzi Randy Orton ale nie w stroju do walki tylko w normalnym i siada obok komentatorów…

Sheamus i Edge już w ringu więc pora zaczynać. Zwarcie w środku ringu i próba sił. Sheamus wygrywa i od razu przechodzi do ataku. Trzy pod rząd kolanka w brzuch i odbicie od lin a także clothesline. Edge szybko wstaje ale unika kolejnego clothesline’u. Celtic Warrior odbija się od lin a Edge powstrzymuje go kopnięciem w brzuch i błyskawicznie wykonuje DDT. 1…2! Rated R Superstar już ustawia się w narożniku i chyba będzie próbował spear’u! Sheamus powoli wstaje. Adrenalina udziela się Edge’owi. Kibice szaleją… Sheamus wstaje iii… powstrzymuje pędzącego Edge’a Bicycle Kick’iem! Oboje leżą na macie. Byłby koniec gdyby Celtic Warrior przypiął. Randy odchodzi od stanowiska komentatorskiego i wchodzi do ringu po czym rozmawia z sędzią. Do ringu wbiega Ted DiBiase!!! Podnosi Sheamus’a i wykonuje mu Dream Street po czym ucieka… Orton wychodzi poza ring a Edge przypina 1…2…3! Edge jeśli nie wygra za tydzień to i tak na WrestleMani zmierzy się z Orton’em! Randy wchodzi do ringu. Edge powoli wstaje i RKO! Viper wznosi w górę World Heavyweight Championship.

Zaraz po tym wydarzeniu Friday Night SmackDown! zeszło z anteny!

AKTUALNA KARTA NA WRESTLEMANIA XXVI

1.Money In the Bank Ladder Match

http://a.imageshack.us/img441/8757/mitb3.jpg

Drew McIntyre vs Christian vs Evan Bourne vs Rey Mysterio vs Kofi Kingston vs John Morrison vs MVP vs Shelton Benjamin vs Dolph Ziggler vs ???

2.Normal Match for WWE Championship

http://img831.imageshack.us/img831/1015/batistavsjericho.jpg

Batista© vs Chris Jericho

3.Normal Match for World Heavyweight Championship - pojedynek może ulec zmianie w związku z wydarzeniami na SmackDown!

http://a.imageshack.us/img829/33/ortonvsedge.jpg

Randy Orton© vs Edge

NEWSY:

-RAW Viewer’s Choice odbędzie się na najbliższej gali tego brandu(tj.01.03.2010r.). Wezmą udział zawodnicy zarówno RAW jak i SmackDown! Wybór należy do widzów!

-Na najbliższych galach dowiemy się czy Undertaker zaakceptuje wyzwanie Shawn’a Michaelsa.

-Także na następnych galach wyjaśniony zostanie atak Ted’a DiBiase na Sheamus’a… Co to miało oznaczać?

-Na WrestleMani ma odbyć się walka, której mało kto się spodziewa. Więcej informacji wkrótce!

-Na Extreme Rules PPV jak sama nazwa wskazuje wszystkie walki będą miały jakąś extremalną stypulację. Oznacza to, że dotychczasowa polityka WWE, którą zapoczątkował Vince McMahon parę miesięcy temu, znalazła swój koniec! Nie będziemy co tydzień oglądać krwawiących zawodników ale właśnie na takich galach jaką jest Extreme Rules albo w sytuacjach wyjątkowych.

-Dixie Carter zwolniła Hulk’a Hogan’a, Kevin’a Nash’a oraz Scott’a Hall’a w związku z czym ich przejście do WWE to tylko formalność ale poczekajmy na oficjalne wieści.

-Dosyć głośno mówi się o tym by bracia Uso i Tamina wkrótce zadebiutowali w jednym z rosterów. W przypadku gdy dołączą na RAW to planowany jest ich feud z Hart Dynasty, natomiast jeśli zasilą SmackDown to prawdopodobnie rozpoczną program z Colon’ami.

-Na koniec jeszcze kilka słów na temat spekulacji na temat powrotu Evolution. Nie dojdzie do tego w najbliższym czasie. Jednak jeszcze w tym roku coś takiego będzie. Najprawdopodobniej w okolicach SummerSlam!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-194721

Bardzo dobra długa praca, świetny pomysł z graficzną zapowiedzią walk. Szczególnie chciałbym pochwalić cię za początek SmackDown.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-194787

Mi tam jak zawsze się twoje prace podobają i uważam , ze są najlepsze z obecnie pisanych na atti. :) Nic nie zmieniaj tylko pisz tak dalej i obyś nie stracił zapału ani motywacji :)

Graficzne zapowiedzi walk są super i szkoda że ja nie moge sobie na takie coś pozwolić :P

P.S

Zapraszam do mnie. Następny odcinek to PPV

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-194817

Bardzo podoba mi się twoje diary i obyś pisał tak dalej i jak najdłużej.

BTW. Stamford czemu nie możesz pozwolić sobie na takie graficzne zapowiedzi walk?

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-194960

Przeglądając inne diary twoje uważam za najlepsze,oby tak dalej
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-194974

Mam nadzieje że nie zaprzestałeś działaności ?! :D
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-195497

Dajcie chłopakowi troche odsapnąć :) Przecież nie bedzie dodawał dzień w dzień odcinków :P Musi nas potrzymać w niepewnosci
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-195508

Znowu pojawiają się komentarze "czy skończyłeś pisać". Prosiłem abyście nie pisali tak a skoro już tak bardzo chcecie to napisać to dodajcie też co się podoba a co nie. Skomentujcie ostatnie gale i całe diary. Póki co nawet przez myśl mi nie przeszło aby zakończył pisanie. Jeśli będę chciał zakończyć pisanie to napiszę to wielkimi, pogrubionymi literami! Także nie gorączkujcie się!

--------------------------------------

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW - VIEWER’S CHOICE

01.03.2010

RAW rozpoczął efektowny pokaz sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym wszystkim przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli, że widzowie zadecydują jakie odbędą się dzisiaj walki. Wszyscy zawodnicy są do dyspozycji widzów więc zaczynamy!

I hear Voices in my head… World Heavyweight Champion - Randy Orton zmierza do ringu. Publiczność skandowała RKO podczas gdy Randy wziął mikrofon Josh’a…

ORTON: Szybko wróciłem na RAW. Bardzo szybko ale tak krótki odstęp czasu wystarczył mi żeby zdominować SmackDown! Zostałem mistrzem wagi ciężkiej i teraz to JA rządzę na niebieskim show. Cieszy mnie możliwość spotkania z przyjaciółmi. Dzisiaj to Wy, widzowie, decydujecie o tym jakie się odbędą walki. Mam nadzieję, że dostanę możliwość pokonania jakiejś ofermy…

I walk alone… Przemowę Orton’a przerywa WWE Champion - Batista. Po wejściu do ringu przywitał się z Randy’m i wziął mikrofon…

BATISTA: Randy… Znowu jesteś na RAW. Mam nadzieję, że nie będzie tak co tydzień. To moje show a Twoim jest SmackDown. W zeszłym tygodniu walczyliśmy w walce Champion vs Champion. Dzisiaj chciałbym wziąć udział w walce Tag team’owej…

ORTON: Mnie o zgodę pytać nie musisz…

BATISTA: Owszem… Muszę. Bo chciałbym abyś był moim Tag team partnerem!

ORTON: No… Dobra!

Dope Boys… Pinio z mikrofonem w ręku wychodzi na ring…

PINIO: Witam wszystkich na RAW Viewer’s Choice!Wrzawa Jako, że to pierwsze takie wydarzenie od kiedy przejąłem WWE. Pora na pierwsze głosowanie! Wybierzmy przeciwników dla Orton’a i Batisty! Oto propozycje:

a)CM Punk i Luke Gallows - Straight Edge Society…

b)DH Smith i Tyson Kidd - Hart Dynasty…

c)Undertaker i Kane - Brothers of Destruction - Unified Tag Team Championship Match!

Głosowanie…

PINIO: Oto oficjalne wyniki:

a)Straight Edge Society - 23,1%

b)Hart Dynasty 7,7%

c)Brothers of Destruction - 69,2%

PINIO: A więc w dzisiejszej walce wieczoru ujżymy starcie o zunifikowane pasy tag team’owe pomiędzy drużyną Randy’ego Orton’a i Batisty a Brothers of Destruction!

Zapowiedź tego co nas dzisiaj czeka…

Starcie The Rock’a i Steve’a Austin’a. Jakiego rodzaju będzie to starcie zadecydujecie WY!

Widzimy szatnie Straight Edge Society… CM Punk rozmawia ze swoimi podpiecznymi…

PUNK: Jeśli dzisiaj ani ja ani Luke nie będziemy walczyć o Money In the Bank to wszyscy będziecie szukać tych co na nas nie zagłosowali!!! Jeśli Ty Luke wygrasz dzisiaj to tak jak się umawialiśmy oddajesz mi miejsce zrozumiano?

Wszyscy przytaknęli… A Punk z uśmiechem na twarzy wziął głęboki oddech…

Rozbrzmiewa theme Bret’a Hart’a i mini manager RAW wychodzi do ringu… Bierze mikrofon od Josh’a Mattews’a…

BRET: Dzisiaj wyłonimy ostatniego uczestnika Money In the Bank Ladder Match’u! Kto będzie walczył o to miejsce zadecydujecie Wy! Oto propozycje…

a)CM Punk vs DH Smith…

b)Goldust vs Matt Hardy

c)Tyson Kidd vs Luke Gallows

Głosowanie…

BRET: Tak prezentują się wyniki…

a)CM Punk vs DH Smith - 61,5%

b)Goldust vs Matt Hardy - 30,8%

c)Tyson Kidd vs Luke Gallows - 7,7%

BRET: A więc o ostatnie miejsce powalczą CM Punk i DH Smith!

Money In the Bank Qualifying Match - Normal Match

CM Punk /w.Serena, Luke Gallows & Mike Knox vs DH Smith

Od samego początku do ataku rusza CM Punk. Seria ciosów w twarz i DH Smith w narożniku… Punk zaczyna go okopywać ale sędzia go odciąga. Lider Straight Edge nie poprzestaje i dalej atakuje. Sędzia zaczyna odliczanie ale Punk przestaje. Podnosi Smith’a i wykonuje Suplex. Przypięcie 1…2! Za szybko chciał to zrobić. Seria kopnięć w różne kończyny. Czeka aż Smith się podniesie. I tak się dzieje a Punk wynosi rywala i przygotowanie pod GTS. Czy się uda?! Niee! Smith zeskakuje i uderza Punk’a w nerki. Ten pada na kolana a członek Hart Dynasty przechodzi do ataku. Kopnięcie w głowę i przypięcie 1…2! Było blisko… DH Smith niezadowolony ale musi walczyć dalej. Podnosi Punk’a i od razu częstuje go serią ciosów w twarz. Odbicie od lin ale CM Punk unika clothesline’u i kontruje powalając DH Smith’a kopnięciem w głowę! Syn British Bulldog’a podnosi się a Punk wynosi go do GTS. Czy uda się iii… JEST! Przypięcie 1…2…3! I to CM Punk jest ostatnim uczestnikiem Money In the Bank Ladder Match’u na WrestleMani. Całe SES jest już w ringu i świętuje zwycięstwo lidera tej grupy. Gallows i Knox podnoszą Punk’a a ten wskazuje palcem na logo WrestleMani. Czy trzeci raz z rzędu walizka trafi do Punk’a?

Rozbrzmiewa theme Kofi’ego Kingston’a i mistrz interkontynentalny przy gwizdach i buczeniu kibiców wchodzi do ringu…

Następnie rozbrzmiewa Booyaka Booyaka 619 i Rey Mysterio zmierza do ringu…

JOSH: Czas na starcie Tag team’owe. Za chwilę wybierzecie Tag team partnerów dla Kofi’ego Kingston’a i Rey’a Mysterio. Oto propozycje…

a)Drew McIntyre i Evan Bourne

b)Big Show i The Great Khali

c)Dolph Ziggler i Shelton Benjamin…

Głosowanie…

JOSH: A oto wyniki…

a)Drew McIntyre i Evan Bourne - 53,8%

b)Big Show i The Great Khali - 15,4%

c)Dolph Ziggler i Shelton Benjamin - 30,8%

JOSH: A więc za chwilę obejrzymy pojedynek pomiędzy Kofi’m i Drew a Rey’em i Evan’em!

Tag Team Normal Match

Intercontinental Champion Kofi Kingston & Drew McIntyre vs Rey Mysterio & Evan Bourne

Rozpoczynają Kofi i Evan. Mistrz interkontynentalny od razu przechodzi do ataku. Seria ciosów w twarz i kopnięcie w brzuch. Odbicie od lin i clothesline. Zmiana z Drew. Szkot wchodzi o okopuje Evan’a. Bourne podnosi się ale otrzymuje kopnięcie w głowę. Drew atakuje Mysterio i Big Boot’em wyrzuca go poza ring. Przypięcie 1…2! Evan odpycha i mamy kolejną zmianę. Kofi podnosi Bourne’a i wykonuje suplex. Kofi ustawia się i widzimy, że przygotowywuje się do Trouble In Paradise. Do ringu wkracza Rey i nie pozwala na to rzucając się na mistrza. Do kwadratowego pierścienia wchodzi także Drew ale Evan atakuje go i kolanko w twarz! Drew wypada poza ring. Mysterio odchodzi od Kofi’ego a Evan wchodzi na narożnik i szykuje się do akcji kończącej ale Kofi ucieka a Evan spada na matę. Drew podcina Rey’a i ten spadając poza ring uderza twarzą w kant ringu. Tymczasem Kingston wykonuje SOS i przypina 1…2…3! Koniec walki. Drew wchodzi do ringu i sędzia wznosi ręce Szkota i mistrza interkontynentalnego w górę. Po tym spojrzeli się na siebie dzikim wzrokiem i zaczęli ze sobą rozmawiać. W końcu Drew nie wytrzymał i kopnął Kingston’a w brzuch a następnie wykonał Future Shock DDT!

Backstage’em idzie Shawn Michaels… Spotyka na drodze Undertaker’a…

SHAWN: No proszę. Kogo ja tutaj widzę. Doczekam się odpowiedzi?! Może obawiasz się o swój streak? Chcę walki z Tobą na WrestleMani! Rozumiesz?! Przyjmij to wyzwanie albo pokaż jaki jesteś naprawdę!

Undertaker wziął głęboki oddech i spojrzał się na Shawn’a po czym odszedł…

Po krótkiej przerwie w ringu widzimy Sheamus’a i Ted’a DiBiase!...

SHEAMUS: To co zrobiłeś na ostatnim SmackDown jest karygodne! Dlaczego to zrobiłeś? Przez Ciebie straciłem szansę na pas! Nie mogę spełnić mojego celu!

DiBIASE: Mam gdzieś to jaki jest Twój cel. Mam gdzieś to, że nie będziesz miał walki o pas. Ja przez Ciebie także nie zdobyłem mistrzostwa na Elimination Chamber. Szanowałem Cię od kiedy się pojawiłeś w WWE ale do Elimination Chamber. Nie przypuszczałem, że taki jesteś. Teraz chcę się na Tobie zemścić!

Dope Boys… Pinio wychodzi przed titantron…

PINIO: Widzę i słyszę, że macie problem. Trzeba to wyjaśnić. Oto propozycje dla fanów…

a)Blindfold Match

b)Streetchers Match

c)Tables Match!

Głosowanie…

PINIO: Poznajmy wyniki…

a)Blindfold Match - 0%

b)Streetchers Match - 53,8%

c)Tables Match - 41,2%

PINIO: A więc za chwilę zmierzycie się w Streetchers Match’u. Przypomnę, że ten pojedynek polega na tym, że trzeba swojego przeciwnika wywieźć na noszach za wyznaczony teren!

Streetchers Match

Ted DiBiase vs Sheamus

Od razu rozpoczynamy od natarcia Sheamus’a. DiBiase w narożniku jest okładany na różne sposoby. Sheamus nie traci ani chwili i już wyrzuca swojego rywala poza ring. Wyjmuje spod kwadratowego pierścienia krzesło. Przymierza się ale DiBiase unika i od razu atakuje od tyłu nogi Celtyckiego Wojownika. Sheamus pada na kolana a Ted wrzuca go na nosze. Pierwsza próba wygrania walki. DiBiase jest już w połowie drogi. Czy wywiezie Sheamus’a? Niee! Celtic Warrior kopnął Milion Dollar Dream’a w twarz i skończyła się próba wywiezienia. Sheamus z impetem pchnął Ted’a i już jesteśmy przy ringu. Irlandczyk ponownie sięga po krzesło i zaczyna atakować. Raz, drugi, trzeci, czwarty! Ależ Sheamus jest wściekły i jeszcze raz potężnie uderzył w głowę DiBiase’go! Widzimy krew na całej twarzy syna legendy WWE. Sheamus z łatwością podnosi swojego przeciwnika i układa go na noszach. I jedziemy! Przednie kółka już przekroczyły linię! Połowa noszy także jest już poza linią! Sędzia sprawdza i koniec walki! Nosze z Ted’em DiBiase przekroczyły w całości wyznaczoną linię. Sheamus zwycięża!

Po krótkiej przerwie ponownie wracamy na ring…

Rozbrzmiewa theme Steve’a Austin’a i oczywiście Stone Cold wychodzi do ringu. Bardzo gorąco przywitany przez fanów…

Po chwili słyszymy If ya smell… The Rock w przeciwieństwie do swojego rywala wchodzi do ringu przy porcji gwizdów i wyzwisk skierowanych w Jego stronę…

AUSTIN: Witam ponownie na RAW!

ROCK: Nie rób sobie żartów z poważnej sytuacji. Gdybym nie musiał to mnie by tutaj nie było!

AUSTIN: Bla bla bla. Wszyscy… Nawet TY… Wiedzą, że RAW jest najlepszym brandem w WWE!

ROCK: Wszyscy to wiedzą?

AUSTIN: Ta…

ROCK: To są w błędzie. Dopóki nie zrozumieją, że to SmackDown! jest najlepsze!

Dope Boys… Pinio wychodzi przed titantron…

PINIO: No dobra panowie. Skończcie tą do niczego prowadzącą dyskusję. Niech publiczność zagłosuje w jaki sposób się dzisiaj zmierzycie…

a)Arm Wrestling Match - siłowanie na rękę

b)Team Rock vs Team Austin 5 vs 5 Tag Team Match

c)Truth or Challenge? - prawda czy wyzwanie

Głosowanie...

PINIO: A tak się prezentują wyniki:

a)Arm Wrestling Match - 7,7%

b)Team Rock vs Team Austin - 69,2%

c)Truth or Challenge? - 23,1%

AUSTIN: Ach… Szkoda. Miałbym dla Ciebie niesamowite wyzwanie…

5 vs 5 Tag Team Match - Team Rock vs Team Austin

Team Rock: Chris Jericho, John Cena, The Miz, John Morrison, Jack Swagger vs Team Austin: Triple H, Shawn Michaels, Jeff Hardy, MVP, R-Truth

Rozbrzmiał gong i rozpoczynają Cena i Jeff Hardy. Jednak drużyna Rock’a dostaje wskazówki od swojego mentora i wszyscy z drużyny mentora Brothers of Destruction wchodzą do ringu. Jeff Hardy nie ma pojęcia o co chodzi. Steve Austin każde swojej drużynie także wejść do ringu i tak się staje. Zaraz po tym rozpoczynamy bójkę. To już nie jest Tag Team tylko Tornado Tag Team Match. Cena okłada Hardy’ego. Miz i Morrison kolejno biją się z Triple H’em i Shawn’em Michaels’em. Swagger ma pojedynek z MVP a Chris Jericho z R-Truth’em. Sędzia nie panuje nad rozwojem wydarzeń w ringu. Coraz mniej zawodników z Team’u Austin’a jest już w ringu. Pozostał tylko MVP. Do ringu wchodzi The Rock. Jego ekipa podnosi MVP po czym mentor Braci Destrukcja wykonuje mu Rock Bottom.

Przerwa na reklamy i promo WrestleMani

Po przerwie jesteśmy już na zapleczu gdzie stoi zadowolony Chris Jericho… Po chwili dołącza do niego Edge…

EDGE: Chris… Dobra akcja!

JERICHO: Przyszedłeś tutaj szukać przyjaciół?

EDGE: Wiem, że ostatnio między nami nie było najlepiej ale teraz jest inaczej…

JERICHO: Czyli jak?

EDGE: Tak jak dawniej… Za czasów Rated Y2J!

JERICHO: Rozumiem… Ja najlepszy na świecie w tym co robię a Ty jesteś tylko po to by nosić mój pas…

EDGE: Skończ już… Jesteśmy w takiej samej sytuacji… Ty jesteś twarzą RAW, ja twarzą SmackDown! Oboje jesteśmy najlepsi w naszych rosterach. Oboje jesteśmy TYLKO pretendentami a nasi wrogowie trzymają najważniejsze pasy…

JERICHO: Ale ja to wszystko wiem!

EDGE: Nie rozumiesz mnie?!

JERICHO: Wybacz ale nie zabardzo.

EDGE: Za chwilę nasi najwięksi przeciwnicy dostaną title shot! Za NIC! Rozumiesz?! ZA NIC! A my… Najlepsi na świecie, najlepszy Tag team wszechczasów będziemy to obserwować za kulisami!

JERICHO: Ej… Ty jednak myślisz!

EDGE: No nareszcie… No to posłuchaj mnie uważnie…

I hear Voices… World Heavyweight Champion - Randy Orton zmierza do ringu. Nastepnie rozbrzmiewa I walk alone i WWE Champion Batista dołącza do Orton’a… Następnie słyszymy zmiksowany theme Undertaker’a i Kane’a co oznacza, że Bracia Destrukcja za moment pojawią się w ringu…

Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

World Heavyweight Champion Randy Orton & WWE Champion Batista vs Brothers of Destruction© /w.The Rock

Rozpoczęli Batista i Undertaker. Kontrolę przejął posiadacz zunifikowanych pasów tag team’owych. Ma Batistę w narożniku. Seria kopnięć w brzuch. Widzimy Edge’a i Jericho, którzy oglądają tę walkę na zapleczu. Śmieją się z Batisty, który jest niemiłosiernie okładany przez Undertaker’a. Zmiana po stronie Brothers of Destruction. Kane od razu częstuje Animal’a potężnym choop’em. Batista aż padł na kolana a Wielki Czerwony Potwór dołożył mu jeszcze potężne kopnięcie w głowę. Kane podnosi WWE Champion’a i odbija go od lin od razu schylając się. Batista zatrzymuje się przy linach i zmienia się z Orton’em. Randy od razu atakuje Kane’a kopnięciem w brzuch. Kilka uderzeń w plecy i błyskawiczne DDT. Ponownie widzimy Jericho i Edge’a, którzy rozmawiają o tej walce. W ringu Orton podnosi Kane’a ale ten odpowiada Big Boot’em po czym zmienia się z Undertaker’em. Taker rzuca się z impetem na World Heavyweight Championa. Seria kopnięć w różne kończyny. Orton podnosi się z pomocą lin a Undertaker łapie go za szyję po czym wykonuje Chokeslam. Kane wskakuje do ringu i atakuje Batistę Big Boot’em po czym wychodzi do niego i zaczyna go atakować. Undertaker wykonał w międzyczasie taunt. Orton wstaje a Take wynosi go i Tombstone Piledriver. Przypięcie w tradycyjnym stylu 1…2…3! Pasy nie zmieniają właścicieli! Bracia Destrukcja wraz z uradowanym The Rock’iem opuszczają ring zostawiając w nim wykończonych Orton’a i Batistę. Po chwili do ringu wbiegają Edge i Chris Jericho. Edge wykonuje Spear wstającemu World Heavyweight Championowi. Jericho chwilę zaczekał i wykonał Batiście Codebreaker! Edge i Jericho stanęli w ringu i unieśli swoje ręce w górę co spotkało się z porcją gwizdów i wyzwisk ze strony kibiców.

Zaraz po tym wydarzeniu RAW Viewer’s Choice zakończyło się!

http://a.imageshack.us/img245/3539/mitb.jpg

Drew McIntyre vs Christian vs Evan Bourne vs Rey Mysterio vs Kofi Kingston vs CM Punk vs John Morrison vs MVP vs Shelton Benjamin vs Dolph Ziggler

3.Normal Match for World Heavyweight Championship - pojedynek może ulec zmianie w związku z wydarzeniami na SmackDown!

Randy Orton© vs Edge

NEWSY:

-RAW Viewer’s Choice wyszło bardzo dobrze[Wasz wybór nie pokrzyżował mi żadnych planów]

-Hogan, Hall i Nash czekają na koniec okresu, w którym nie mogą wzmacniać konkurencji. Jak wiemy WWE chce podpisać z trzema wyżej wymienionymi kontrakty. Nie wiadomo jeszcze czy będą walczyć jak to było w TNA czy może zajmą się managerowaniem.

-Znamy już trzy pojedynki, które odbędą się na WrestleMani. Oczywiste jest to, że odbędzie się ich jeszcze więcej.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-195946

Ja mam pytanko - jak w EWR chcesz zrobić Money in the Bank Ladder Match? Bo z tego co pamiętam, to ta gra nie przewiduje takiego rodzaju pojedynków...

I przyśpiesz trochę tempo, bo ja - i na pewno nie tylko ja - jestem ciekaw tej WrestleManii :-) Dobra robota, trzymaj tak dalej.

edit: umknęło mi, że zrezygnowałeś z EWR. Muszę jeszcze raz przejrzeć cały temat.

Edytowane przez Menez
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-196005

Niezła gala.

Nie zawiodłem się na niej :P

a i w jakim programię robisz te graficzne zapowiedzi walk?

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-196008

Ja mam pytanko - jak w EWR chcesz zrobić Money in the Bank Ladder Match? Bo z tego co pamiętam, to ta gra nie przewiduje takiego rodzaju pojedynków...

Przecież nie musi dokładnie odzwierciedlać tego samego. W EWR może być jakiś inny pojedynek w tym miejscu np. Battle Royal, czy Single Match miedzy jobberami, a on sobie opisze swój MITB.

Co do gali to wyszła bardzo dobrze. Walki pisane w stylu jaki lubię, czyli nie za długie i nie za krótkie. Jedynym mankamentem był dla mnie pierwszy segment, nie wyszedł najciekawiej.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-196015

Widać , że nie czytacie co pisze Pinio. Już dawno napisał , że rezygnuje z EWR więc po co te pytania? :)

Pomysł mao i tak nie jest za dobry :P

Ogólnie gala wyszła bardzo dobrze i nie znalazłem , żadnych rażących błędów. Znliżą się WM'ka :D

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-196039

Jak już napisał Stamford nie korzystam z EWR od kilku odcinków. Zapowiedzi walk robię oczywiście w Photoshop’ie. Skoro tak wszyscy czekacie na WrestleManię to postaram się wykorzystać każdą chwilę aby pisać kolejny odcinek. A teraz pora na mały jubileusz - 20 odcinek diary!

---------------------------------------------------------------------------

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

05.03.2010

SmackDown! rozpoczynają efektowne pokazy sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Pokazane zostały urywki z RAW Viewer's Choice, na którym odbyło się wiele niespodziewanych wydarzeń jak wyczerpujące starcie Sheamus'a i Ted'a DiBiase oraz starcie, co prawda nie bezpośrednie ale jednak, The Rock'a i Steve'a Austin'a.

It's the shame... Sheamus zmierza do ringu. Bierze mikrofon od Todd'a Grisham'a i rozpoczyna przemowę...

SHEAMUS: Od jakiegoś czasu Ted DiBiase zaczepia mnie i denerwuje. Najgorsze jest to, że Wy wszyscy tolerujecie takie zachowanie. Znienacka to każdy potrafi zaatakować. Zbliża się WrestleMania. Nie mam żadnej walki chodź powinienem walczyć o World Heavyweight Championship. Nie będę walczył o ten pas przez... Ted'a DiBiase! Pewnie przeszkodził mi w walce o miano pretendenta do World Heavyweight Championship gdyż sam jest taką ofiarą, że nie potrafi wywalczyć sobie miejsca w Money in the Bank Match'u. Bardzo mi się to nie podoba.

It's a New Day... Ted DiBiase ku radości kibiców zmierza w stronę ringu, bierze mikrofon po czym odpowiada...

DiBIASE: Oj Sheamus, Sheamus. Na prawdę widzę, że nie rozumiesz mnie. Prawda... Nie przepadam za Tobą. Skoro jesteś taki tępy i ...

SHEAMUS: Nie pozwalaj sobie!

DiBIASE: Nie przerywaj mi tępaku! No to skoro już jesteś taki tępy i nie wiesz o co mi chodzi to ja Ci chętnie wytłumaczę. Na Elimination Chamber znęcałeś się nade mną i bardzo Ci się to podobało. Mi nie! Postanowiłem odegrać się na Tobie i zakończy się to brakiem Ciebie na WrestleMani!

SHEAMUS: Szkoda, że przy tym całym zamieszaniu zapomniałeś o sobie i nie zakwalifikowałeś się do Money in the Bank Ladder Match'u!

DiBIASE: Powinno Cię zabraknąć na WrestleMani ale ja mam na to lek!

SHEAMUS: Masz zamiar bawić się w General Managera?

DiBIASE: Nie do końca...

SHEAMUS: No dawaj co tam dla mnie masz!

DiBIASE: Na Viewer's Choice pokonałeś mnie w Streetchers Match'u. Na WrestleMani chcę się z Tobą zmierzyć w normalnym pojedynku!... Tak! Potraktuj to jako wyzwanie!

Publiczność szaleje, gdzieniegdzie słychać okrzyki "DiBiase! DiBiase!" Ted wyciąga rękę do Sheamus'a...

SHEAMUS: Dobrze wiesz, że to także oznacza Twoją porażkę!

Po tych słowach Sheamus uścisnął dłoń Ted'a...

Normal Match

Ezekiel Jackson vs Jack Swagger

Pojedynek nawet się nie rozpoczął. Gdy Jackson szedł w stronę ringu to od tyłu zaatakował go krzesłem Swagger. Jak szalony uderzał tym przedmiotem w głowę swojego przeciwnika aż w końcu sędziowie go odciągnęli a Zeke potrzebował pomocy medycznej…

Po krótkiej przerwie na hali zgasło światło. Na titantronie pojawił się Undertaker… Czy wreszcie odpowie na wyzwanie Shawn’a Michaels’a?

UNDERTAKER: Shawn… REST IN PEACE!!!

Po tych słowach Taker wywinął oczami i przejechał kciukiem po szyi…

Nowa generacja w WWE…

Ośmiu zawodników…

Jedno marzenie…

i…

Tylko jeden zwycięzca!

WWE NXT już 30 marca 2010 roku!

Tag Team Normal Match

Dirt Sheet[John Morrison & The Miz] vs Straight Edge Society[Hardcore Champion CM Punk & Luke Gallows] /w. Mike Knox & Serena

Przed walką Miz powiedział, że wspólnie z Morrisonem zdominują WWE i zdobędą najważniejsze tytuły. Dodał też, że nie potrzebują aby ludzie na trybunach bez przerwy krzyczeli ich nazwiska. Morrison od siebie dodał, że od teraz będzie walczył tylko i wyłącznie dla siebie a nie dla naiwnych ludzi. Publiczność podsumowała całość buczeniem i gwizdami…

Rozpoczęli Gallows i Morrison. Od razu członek społeczności Straight Edge przejął kontrolę nad swoim rywalem i przeszedł do ofensywy. Ma już John’a w narożniku i teraz seria ciosów w twarz, kilka kopnięć w brzuch. Zmiana z CM Punk’iem. Ten od razu szaleńczo atakuje swojego przeciwnika. Publiczność zaczęła krzyczeć „CM PUNK! CM PUNK”. Lider Straight Edge Society odbija Morrison’a od lin i clothesline ale John unika i powala Punk’a kopnięciem w głowę. Dochodzi do zmiany po stronie Dirt Sheet. Były United States Champion wkracza do akcji. Od razu okopuje różne kończyny Punk’a. Unosi rekę w górę i z aroganckim uśmieszkiem rozgląda się po sali. Publiczność buczy ale w międzyczasie CM Punk zdążył wstać i wykorzystał nieuwagę Miz’a po czym wyniósł go i wykonał GTS! Przypięcie i pin do 3 był tylko formalnością…

Po walce CM Punk poprosił o mikrofon po czym powiedział…

PUNK: Na Elimination Chamber zdobyłem Hardcore Championship i do teraz jestem jego posiadaczem. Pewnie wszyscy się dziwicie. Posiadam ten pas już grubo ponad dwa tygodnie a inni poprzedni mistrzowie posiadali go 7,8 dni albo i nawet 15 minut tak jak Shad. Zamierzam trzymać ten pas jak najdłużej a z pomocą Luke’a i Mike’a na pewno mi się to uda!

Punk wzniósł w górę pas a publiczność nagrodziła go brawami…

Zostają wyświetlone urywki wydarzeń z RAW Viewer’s Choice kiedy to Sheamus pokonał Ted’a DiBiase w Streetchers Match’u. Na tym show doszło też do starcia Steve’a Austin’a z The Rock’iem…

Zapowiedź tego co nas jeszcze dzisiaj czeka…

http://a.imageshack.us/img837/7236/sheltonziggler.jpg

United States Champion Shelton Benjamin zmierzy się z Dolph’em Ziggler’em w Normal Match’u.

http://a.imageshack.us/img831/6396/ortonedge.jpg

Dojdzie także do starcia, którego stawką będzie World Heavyweight Championship.

Randy Orton będzie bronił tytułu przeciwko Edge’owi w Normal Match’u.

Non title Normal Match

Dolph Ziggler vs United States Champion Shelton Benjamin

Pojedynek dwóch uczestników Money in the Bank Matchu. Zanim doszło do tego starcia pokazane zostały urywki z zeszłego tygodnia kiedy to po walce Shelton’a Benjamina zaatakował go Dolph Ziggler. Z początku przewagę uzyskał Shelton Benjamin po serii ciosów w twarz i kilku suplex’ach. Ziggler tylko przez kilka sekund miał przewagę a już za chwilę Shelton ponownie był w ofensywie. W końcówce walki Shelton próbował wykonać Pay Dirt ale Dolph uniknął i zakończył to wykonując Zig Zag. Przypięcie i 1…2…3!

Normal match

Sheamus vs Unified Tag Team Champion Kane /w.The Rock & Undertaker

Sheamus od samego początku unikał kontaktu z Kane’em. Jednak Big Red Monster nie dał robić z siebie idioty i w pewnym momencie chwycił Sheamus’a i zaczął się nad nim znęcać. Celtic Warrior jednak sprytnie wyturlał się poza ring i chciał uciec trybunami ale powstrzymał go The Rock stając mu na drodze. Sheamus próbował uciec drugą stroną ale tam był już Undertaker, który wręcz zmusił go do powrotu na ring gdzie czekał rozwścieczony Kane. Sheamus został przez niego dopadnięty i kolejna seria ataków. Kilka kopnięć i bodyslam. Unified Tag Team Champion podnosi swojego przeciwnika i wynosi go do suplex’u ale zatrzymuje się w pionie. Pokaz siły Kane’a. Po kilku sekundach wreszcie Sheamus uderzył o matę. Wyturlał się z ringu i chciał ponownie uciec tym razem udał się w stronę titantronu gdzie nie było ani Undertaker’a ani Rock’a. Kane tylko machnął ręką ale zabrzmiał theme Ted’a DiBiase! Publiczność wiwatowała na jego cześć a ten zmusił Sheamus’a do szybkiego powrotu na ring. Tam oczywiście czekał Kane, który od razu chwycił go za szyję i wykonał Chokeslam. Następnie taunt i wyniesienie oraz Tombstone Piledriver! Przypięcie 1…2…3! Kane wraz ze swoim bratem i mentorem opuścił ring a do kwadratowego pierścienia wszedł Ted DiBiase. Najpierw podniósł Sheamus’a i wykonał mu Dream Street następnie tauntował do fanów a na to wszystko patrzeli Bracia Destrukcja. W końcu Undertaker postanowił wrócić do ringu a tam wykonał na Milion Dollar Dream’ie kolejno Chokeslam i Tombstone Piledriver!

Po krótkiej przerwie Tiffany i jej gość… Edge

TIFFANY: Edge. W zeszłym tygodniu rozmawialiśmy ale nie byłeś jeszcze pretendentem do pasa wagi ciężkiej. Teraz już wiadomo, że w przypadku porażki w dzisiejszej walce wieczoru i tak wystąpisz na WrestleMani przeciw Randy’emu Orton’owi. Co masz do powiedzenia na ten temat?

EDGE: Przede wszystkim dzisiejszy pojedynek powinien się odbyć tydzień temu i po moim zwycięstwie dzisiaj poznalibyśmy nowego pretendenta i mojego przeciwnika na WrestleMani. Nie wiem dlaczego Pinio tak to pomieszał…

???: Żebyś się nad tym zastanawiał!

Edge odwraca się a za nim już stoi Chairman WWE - Pinio…

PINIO: Nie powinno Cię obchodzić to jakie decyzję podejmuję. Mogłem wcale nie ustalić dzisiejszego pojedynku!

EDGE: Rozumiem, ja tylko…

PINIO: Daj mi skończyć. Dzisiejszy pojedynek nie będzie normalny!

Widać strach w oczach Edge’a…

PINIO: Będzie to Lumberjack Match! Cały roster SmackDown będzie obecny przy ringu! Teraz możesz sobie mówić…

Pinio odszedł w jedną stronę a Edge wściekły ruszył w drugą…

Lumberjack Match for World Heavyweight Championship

Randy Orton© vs Edge

Zgodnie z zapowiedziami wszyscy zawodnicy niebiskiego brandu są wokół ringu. Początek walki i Randy od razu rusza na Edge’a ale ten wyślizguje się z ringu?! Edge stanął na nogi i otoczyło go kilku zawodników. Widocznie są oni kumplami Edge’a. Ale gdy pretendent chciał wejść do ringu to go zatrzymali i zaczęli okładać. Orton tylko pokręcił głową. Edge wykończony zostaje wrzucony do ringu. Orton szykuje się do czegoś. Edge się podnosi i RKO!!! To koniec! Przypięcie 1…2…3! Ależ szybko się to skończyło. A więc oficjalnie wiadomo, że na WrestleManii odbędzie się pojedynek o mistrzostwo wagi ciężkiej pomiędzy mistrzem - Randy Orton’em a Edge’em!

Zaraz po tym wydarzeniu Friday Night SmackDown! zakończyło się.

http://a.imageshack.us/img245/3539/mitb.jpg

Drew McIntyre vs Christian vs Evan Bourne vs Rey Mysterio vs Kofi Kingston vs CM Punk vs John Morrison vs MVP vs Shelton Benjamin vs Dolph Ziggler

3.Normal Match for World Heavyweight Championship

Randy Orton© vs Edge

4.Normal Match

http://a.imageshack.us/img265/9254/dibiasevssheamus.jpg

Ted DiBiase vs Sheamus

NEWSY:

-Wiemy już jaki odbędzie się pojedynek o mistrzostwo świata wagi ciężkiej!

-Wszyscy ciągle czekają na odpowiedź od Undertaker’a! Czy będziemy świadkami Shawn Michaels vs Undertaker 2?

-Podobno Shawn Michaels jest bardzo niezadowolony z tego, że tak długo musi czekać na odpowiedź swojego przeciwnika.

-WrestleMania zbliża się wielkimi krokami! Znamy już cztery pojedynki, które zobaczymy na tej gali. Zarząd zapewnia, że będzie ich jeszcze co najmniej trzy!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-196228

Jak zawsze wszystko fajnie ale na zapowiedziach ciągle był Orton z pase WWE a więc jak byś chciał to podaje link do rendera Ortona z pasem WHC

Już nie mogę sie doczekać Wrestlemani

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=29891

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/6/#findComment-196290

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      To akurat zależne jest w AEW raczej od fanów na trybunach jak jest dużo lub są dobrze rozmieszczeni to są zawsze oświetleni. Duża hala mało ludzi z reguły ciemno, ale mała hala ta sama liczba ludzi już jest jasno.  
    • Jeffrey Nero
      Wiesz, że Cash ma 37 lat a Dax 40 to chyba Randy Orton 44 lata to już chodząca śmierć czy Aj Styles 47 lat, Kewin Owens kolejny emeryt 40 lat, Sami Zayn 40 lat, Roman Reigns 39 lat to tylko kilka przykładów.
    • Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
  • Dodaj nową pozycję...