Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dobra gala,najbardziej podbał mi się Triangle Tag-team Match.

hm...Heel Turn Morrison'a ? Robi się ciekawie.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-191538

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

Last Man Standing Match for Hardcore Championship

Shad© vs JTG

JTG przypiął 1...2...3! Na twarzy Shad'a widać było "sztuczny" smutek.

Coś tu nie pasuje,Last Man Standing a tu JTG przypina Shad`a.

Chyba się trochę pogubiłeś

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-191549

Wszystko byłoby świetnie gdyby nie mała pomyłka z tym LMS, no ale każdemu się moze zdażyć , więc nie patrze aż tak bardzo na takie małe błędy :)
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-191992

OK już niech nikt na to nie patrzy bo jest dawno poprawione!

Odcinek piętnasty!

---------------------------------------------------

http://www.blogdewrestling.com/wp-content/uploads/2009/09/wwe-smackdown-logo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN

12.02.2010

SmackDown rozpoczynają efektowne pokazy sztucznych ogni. Po tym wszystkim przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okerlund. Panowie powiadomili o tym, że… mamy nowego Hardcore Championa i dzisiaj będzie bronił pasa przeciwko The Great Khali’emu! Poznamy go za kilka minut. Tymczasem usłyszeliśmy This Fire Burns…

-------------------------

PUNK: W najbliższą niedzielę odbędzie się Elimination Chamber. Gala, na której zostanę mistrzem świata wagi ciężkiej czy to się Wam, nałogowcom podoba czy nie! Prawda jest taka, że ludzie wolni od nałogów nie są lubiani przez tych wszystkich ćpunów, palaczy i alkoholików. Społeczeństwo Straight Edge to najwspanialsza rzecz na naszej planecie. Ludzie, którzy do należą do tego społeczeństwa są dobrem tego świata. Reszta to niewdzięcznicy. Marnują swoje zdrowie by czuć się lepiej. To zły sposób na poprawę nastroju. Jest jedna osoba… Mianowicie Chris Jericho. Osoba, która oprócz podstawowych nałogów ma jeszcze jeden… hipokrytyzm… Wszystkich w około nazywa hipokrytami a największym hipokrytą jest właśnie on! Oprócz niego hipokrytą jest także Edge. Mają wspólne cechy… Oboje są nieudacznikami i oboje są opętani na punkcie złota. Na Royal Rumble trafili na siebie i tytuł zgarnął Edge. Widocznie Jericho jest większym nieudacznikiem. Edge zdobył wtedy tytuł bo miał za przeciwników nieudacznika Jericho i ćpuna Hardy’ego. Za dwa dni zdobędę pas wagi ciężkiej po raz czwarty! Jestem właściwą osobą aby posiadać mistrzostwo…

Break the Walls down… I na ring zmierza Chris Jericho…

JERICHO: Nic już nie mów Punk. Prawda jest taka, że przekręciłem wszystkich hipokrytów! Wygrałem Royal Rumble, mimo iż nie było mowy o moim występie w tym pojedynku a także zakwalifikowałem się do Elimination Chamber Match’u. Myślę, że należy mi się szacunek od osób jak Ty!

PUNK: Wie…

I hear voices In my head… Randy Orton dołącza do Punk’a i Jericho…

ORTON: Punk? Upadłeś na głowę?! Zapomniałeś, że Jericho jest na RAW? Co on tutaj niby robi? Na piątkowym show, moim show!

PUNK: Zaraz zaraz! Jakim Twoim show!? I co miały oznaczać słowa „Upadłeś na głowę”? To chyba Ty upadłeś skoro tak się do mnie zwracasz.

ORTON: Zwracam się tak jak należy.

You think, you know me… Edge wchodzi do kwadratowego pierścienia…

EDGE: Jesteście nie możliwi. Ludzie rozmawiacie o mistrzostwach a mistrza nie ma w pobliżu. Śmiać mi się chcę jak to wszystko słyszę i widzę… Jednak Orton ma trochę racji. Chris… wynocha!

JERICHO: Haha! Jestem zwycięzcą Royal Rumble Match’u i do czasu podjęcia decyzji będę się pojawiał na każdym z show!

It’s the shame… Celtic Warrior wchodzi do ringu…

SHEAMUS: Nie będę tutaj nikomu wmawiał, że zostanę mistrzem na Elimination Chamber bo to jest oczywiste. Przyszedłem tutaj po to aby pozbyć się typa, który myśli, że jest jakiś wspaniały skoro nieczysto wyeliminował Matt’a Hardy’ego podczas Royal Rumble…

It’s a New Day… Ted DiBiase także pojawia się w ringu...

DiBIASE: Popieram Sheamus’a w tym, że miejsce Jericho jest na RAW. Ale...

Now listen, ain’t no make belive… nie mogło zabraknąć Morrison’a, oczywiście w towarzystwie The Miz’a, który jednak wrócił na zaplecze…

MORRISON: Ja także zgadzam się z Sheamus’em bla bla bla. Miejsce Jericho jest na poniedziałkowym show… RAW! Pamiętaj Chris, że zwyciężając na Elimination Chamber nie będziesz mógł walczyć o World Heavyweight Championship na WrestleManii!

JERICHO: I niby ktoś taki jak Ty mi tego zabroni…

MORRISON: Wszyscy Ci tego zabronimy. Jedno jest pewne Chris i zapamiętaj to sobie na zawsze… World Heavyweight Championship zostaje na SmackDown… Natomiast po WrestleMani jeden z sześciu uczestników Elimination Chamber Match’u, wtajemniczeni wiedzą, żę to będę JA, będzie mistrzem wagi ciężkiej!

W międzyczasie szóstka uczestników EC SD! Otoczyła Jericho… Razem ruszyli do ataku. Po chwili oblężenia CM Punk wykonał GTS. Jericho zwijał się z bólu. Po chwili wstał ale od razu otrzymał RKO od Orton’a. Ponownie się podniósł ale po chwili powalił go Bicycle Kick od Sheamus’a! Następnie Ted DiBiase podniósł Y2J’a i wykonał na nim Dream Street. Jericho był blisko narożnika więc z jego pomocą nieudolnie próbował wstać. Na to zareagował Edge, ustawiając się w przeciwnym narożniku. Po chwili oczekiwania Rated R Superstar wykonał na zwycięzcy Royal Ruble Spear! Na koniec Morrison poprawił trochę pozycję Jericho i wykonał Starship Pain! Po tym wszystkim każdy uczestnik Elimination Chamber Match’u o World Heavyweight Championship spoglądał na pięciu swoich przeciwników...

Non tittle Normal Match

Christian vs United States Champion The Miz

Ciekawa walka. Początek należał do Christian’a. Po serii ciosów w twarz nadszedł czas na serię kopnięć w brzuch. Następnie Capitan Charisma powalił Miz’a clothesline’em i szykował się do Killswitch. Niestety za szybko. Miz uwolnił się i przeszedł do ataku. Seria ciosów w twarz. Następnie mistrz Stanów Zjednoczonych skupił się na prawej nodze Christian’a. Odbicie od lin i podciął go uderzając w kolano od tyłu. Miz zaczął okopywać prawą nogę Capitana Charismy. Założył kilka submission’ów co bardzo osłabiło Christian’a, który już nie miał zbyt dużego pola manewru. Miz podniósł go i bez problemów wykonał Skull Crushing Finalle po czym przypiął 1…2…3!

W szatni widzimy The Rock’a, Kane’a i Undertaker’a a także Sheamusa!...

SHEAMUS: Mówiłem Wam, że to sprawa DX! Widzicie! Na ostatnim RAW zostali pretendentami do Waszych pasów tag team’owych! Wszystko się wyjaśniło.

ROCK: Skąd ta pewność, że to oni?

SHEAMUS: Yyy… noo… Jak byłem jeszcze na RAW to kilka razy przechodziłem obok ich szatni i słyszałem podejrzane rozmowy i teraz wszystko pasuje…

ROCK: Zobaczymy… Ale jeśli coś namieszałeś to…

Kane odpycha Rock’a i staje przy Sheamus’ie. Celtic Warrior musi podnieść głowę by zobaczyć głowę Kane’a. Gdy to zrobił to widział tylko krzywą minę oraz głębokie oddechy wykonywane przez Kane’a…

Normal Match

Shelton Benjamin vs Jack Swagger

Swagger przed walką powiedział, że to nie Shelton powinien w niedzielę walczyć o United States Championship tylko właśnie on - All American American Jack Swagger. Zanim zaczął mówić to rozbrzmiał gong a na koniec przemowy Shelton poczęstował go Pay Dirt po czym przypiął 1…2…3! Nie mogło zabraknąć też Miz’a. Wbiegł do ringu i uderzył pretendenta pasem mistrzowskim po czym przy buczeniu kibiców opuścił arenę.

Nadszedł czas na poznanie nowego Hardcore Champion’a. Nie wiemy jak zdobył mistrzostwo, kiedy je zdobył to możemy tylko powiedzieć, że po Monday Night RAW! Z białej limuzyny wysiada w wrestlingowym stroju… MVP! Zadowolony wychodzi i idzie przez backstage w towarzystwie ochrony…

Extreme Rules Match for Hardcore Championship

MVP© vs The Great Khali

MVP podczas wejścia na ring schował się pod ringiem… Następnie The Great Khali pojawił się w ringu. Został od tyłu zaatakowany przez Montel’a. Kilka mocnych uderzeń krzesłem. Khali zaczął krwawić a MVP przypiął wpół przytomnego przeciwnika 1…2…3! Nie ma nowego mistrza!

Non tittle Tag Team match

The Colon’s(Primo & Carlito) vs Unified Tag Team Champions Brothers of Destruction(Undertaker & Kane) /w.The Rock

Rozpoczęli Kane i Carlito. Kane po chwili znalazł się w narożniku Colons’ów po czym oboje go atakowali. Sędzia ogłosił dyskwalifikację na rzecz BoD. Po chwili Undertaker przyszedł z pomocą bratu i złapał za szyję Primo, to samo zrobił Kane z Carlito i dwa Chokeslam’y w tym samym momencie. Bracia zaczęli tauntować i po chwili Kane na Carlito a Undertaker na Primo wykonali Tombstone Pilderiver’y. Po tym The Rock wskoczył do ringu i wspólnie z Braćmi świętował unosząc pasy w górę…

Zapowiedź walki na Elimination Chamber PPV:

Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

Brothers of Destruction(Undertaker & Kane) /w. The Rock vs D-Generation X(Triple H & Shawn Michaels) /w. Steve Austin

Na zapleczu Tiffany zatrzymała Orton’a…

T: Randy. Przed Tobą trudny pojedynek. Tag Team Triangle Match to zawsze duże zamieszanie. Będziesz musiał współpracować z Ted’em DiBiase jeśli chcesz wygrać ten pojedynek. Co powiesz na ten temat?

R: Pamiętaj, że ja nic nie muszę. Mogę sam pokonać moich przeciwników i ich wyeliminować z walki na Elimination Chamber kopnięciem w głowę…

Randy poszedł dalej…

Tag Team Triangle Match

Randy Orton & Ted DiBiase vs Sheamus & CM Punk vs Edge & John Morrison

Rozpoczęli DiBiase, Sheamus i Edge. Chwila zawahania u całej trójki. Jednak Ted i Sheamus atakują Edge’a. Podwójne kopnięcie w brzuch, a także podwójny back suplex. DiBiase zaczyna kopać Edge’a. Teraz to samo robi Celtic Warrior. Wspólnie podnoszą mistrza wagi ciężkiej i kolejny back suplex. Sheamus zmienia się z CM Punk’iem. Lider SES wkracza do akcji. Ted spojrzał się na Orton’a, który wyciągnął rękę do zmiany. Jednak DiBiase nie zdążył gdyż, ku zdziwieniu Sheamus’a i Orton’a a także Milion Dollar Dream’a, zaatakował go CM Punk. Uderzenie w tył głowy. Kilka low kick’ów i na koniec potężne kopnięcie w głowę. DiBiase pada a Punk przypina 1…2…2,9!! Orton przerywa. Szybko wstaje tak jak i Punk iii RKO! Kładzie Ted’a na lidera SES i sędzia odlicza… 1…2…2,9! Przerywa Sheamus! Sędzia poucza Celtic Warrior’a ale ten wykonuje sędziemu Bicycle Kick!!! Sędzia leży nieruchomy. Tymczasem rozpoczyna się brawl w ringu! Sheamus atakuje DiBiase, Orton atakuje Edge’a a CM Punk Morrison’a! Sędzia w innym świecie! Orton z Edge’em już poza ringiem. Viper sięga po krzesło i zaczyna nim okładać swojego wroga. Ależ Randy jest wściekły na Rated R Superstar’a! Edge zaczyna krwawić a Orton wraca do ringu. Tam Sheamus wykonuje Bicycle Kick na DiBiase. Do tego Punk wynosi Morrisona i GTS! Ależ zamieszanie. Do ringu wbiega drugi sędzia i już wszystko wraca do normy. Legalnymi zawodnikami w ringu są DiBiase, Punk i Edge. Edge poza ringiem a DiBiase leży po Bicycle Kick. Punk przypina Ted’a 1…2…3!!! Orton i DiBiase wyeliminowani. Orton zdenerwowany! Wychodzi i idzie do Edge’a ale tylko po krzesło, które rozstawia obok leżącego już poza ringiem Ted’a. Milion Dollar Dream jakoś wstaje a Randy nie zwleka i RKO na krzesło!!! Cóż za akcja! Fantastyczne wykonanie! Orton opuszcza arenę… Sheamus wrzuca do ringu Edge’a. Punk przypina 1…2…2,9! Morrison w ostatniej chwili przerywa! Sheamus wchodzi do ringu i Bicycle Kick dla Morrison’a! Punk wspólnie z Sheamus’em podnosi Edge’a. Celtic Warrior wynosi Rated R Superstar’a iii Celtic Cross! Punk przypina 1…2…3!!! Mamy zwycięzców! Sędzia wznosi w górę ręce Shamus’a i CM Punk’a! Po chwili zwycięzcy sobie gratulują. Sheamus chciał odejść ale… Bicycle Kick!!! W niedzielę nikt nie będzie współpracował!!!

Podsumowanie:

http://img692.imageshack.us/img692/7955/diary15.jpg

Zaraz po tym wydarzeniu Friday Night SmackDown! zeszło z anteny!

------------------------- ------------------------- ------------------------- -------------------------

AKTUALNA KARTA NA ELIMINATION CHAMBER 2010:

1.Elimination Chamber Match for WWE Championship

http://img706.imageshack.us/img706/3474/ecraw.jpg

Batista© vs Jeff Hardy vs John Cena vs Rey Mysterio vs Chris Jericho vs Evan Bourne

2.Elimination Chamber Match for World Heavyweight Championship

http://img687.imageshack.us/img687/1176/ecsd.jpg

Edge© vs Randy Orton vs Sheamus vs Ted DiBiase vs John Morrison vs CM Punk

3.Normal Match for United States Championship

http://img687.imageshack.us/img687/9227/uscy.jpg

The Miz© vs Shelton Benjamin

4.Normal Match for Intercontinental Championship

http://img413.imageshack.us/img413/8812/itcc.jpg

Drew McIntyre© vs Kofi Kingston

5.Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

http://img413.imageshack.us/img413/6871/uttcs.jpg

Brothers of Destruction© vs D-Generation X

NEWSY:

-Prawdopodobnie podczas walki Drew McIntyre-Kofi Kingston, której stawką będzie Intercontinental Championship przy narożniku Kofi’ego będzie obecny Rey Mysterio

-Na Elimination Chamber jest planowany „napad” więcej w niedzielę na PPV!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-192322

No robisz kupę dobrej roboty.

Bardzo mi się podoba pomysł z graficznymi zapowiedziami walk.

Show trzyma w napięciu do końca a na końcu jest coś co zmusza cię przeczytać następne

show...

Genialna sprawa.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-192781

UWAGA! Zrezygnowałem z prowadzenia diary w EWR. 8-9 segmentów na PPV to dla mnie za mało skoro dla SD czy RAW mam 11 do wykorzystania. W każdym razie lista gal PPV jest nadal ważna, rostery także…

---------------------------------------------------

21.02.2010 - Od wczoraj jesteśmy już w Dallas. Wstałem ok. 7:00 i od razu zaczął dzwonić telefon… z Polski. Rodzina zadzwoniła by złożyć mi życzenia urodzinowe. Dobrze trafili z czasem. Po chwili kolejne telefony i tak przez prawie cały dzień… Dzisiaj odbędzie się Elimination Chamber. Drugie już PPV pod moją władzą w WWE. Ale ten czas szybko leci. Karta wszystkim znana. Będzie wielkie wydarzenie, które zostało zapowiedziane wcześniej… Po wyszykowaniu się zszedłem na dół by zjeść z zawodnikami i innymi osobami związanymi z WWE śniadanie. Po drodze nie spotkałem nikogo co mnie bardzo zdziwiło. Pukałem po pokojach i nikt nie otwierał. Olałem to i poszedłem na stołówkę a tam wszyscy z zaskoczenia zrobili „imprezę”. Bardzo się ucieszyłem ale od razu na wstępie powiedziałem, że nie możemy długo balować! Dobrze się wszystko zgrało. Pierwsze urodziny jako prezes WWE i to w dniu kiedy odbędzie się PPV a co za tym idzie wszyscy zawodnicy i pracownicy WWE są razem w jednym miejscu. Po dobrym śniadaniu niektórzy mieli mi coś jeszcze do powiedzenia. Każdy wykorzystał do granic możliwości czas przed galą. Wszyscy spotkaliśmy się o ustalonej godzinie w hali. Zbierali się już kibice. Aż wreszcie wybiła godzina rozpoczęcia…

http://img834.imageshack.us/img834/7773/eliminationchamber2010.jpg

ELIMINATION CHAMBER 2010

”Jest taki jeden wieczór…

Tego wieczora może wydarzyć się wszystko…

Jeden mistrz…

Pięciu pretendentów…

Wszyscy mają jeden cel…

ZWYCIĘŻYĆ I ZDOBYĆ PAS! I WYWALCZYĆ SOBIE MIEJSCE NA WRESTLEMANII…

Ostatni przystanek na wspaniałej drodze do największej imprezy…

WrestleMania XXVI zbliża się wielkimi krokami…

Tego nawet nie można nazwać wojną…

Każdy przeciwko każdemu…

Nie ma litości…

Nie ma wyjścia z klatki…

Jeśli się boisz…

NIE WCHODŹ!”

Orton: Na Elimination Chamber zdobędę pas… Edge… jesteś nikim! Zniszczę Cię… Do zobaczenia w klatce…

Edge: Randy jesteś nieudacznikiem i nie zdobędziesz mojego tytułu… Jestem najlepszym mistrzem w WWE… Ktoś taki jak Ty nie może być posiadaczem najważniejszego tytułu w WWE…

Batista: Na Elimination Chamber piątka pretendentów poczuje na swojej skórze gniew i rozdrażnienie zwierzaka!... Zwierze w klatce nie wróży nic dobrego…

Cena: Batista, jestem w stanie Cię pokonać bez względu na to jak bardzo jesteś rozdrażniony…

-Uderzył dzwon…

Undertaker: Dowiemy się kto spowodował katastrofę mojego Brata!

Rock: Dopadniemy wszystkich co mieli z tym coś wspólnego!

Kane: Zacznie się piekło…

Efektowny pokaz sztucznych ogni, rozpoczyna grać theme gali… Cypres Hill - Rise Up.

Rise Up(Rise Up)

Rise Up(Rise Up)

Rise Up(Rise Up)

Po efektownym rozpoczęciu przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Jerry Lawler. Panowie wspominali ostatnie wydarzenia z RAW i SmackDown oraz przypomnieli kartę na dzisiejszą galę. Zapowiada się ciekawie ale pora na pierwszą walkę dzisiejszego wieczoru…

-------------------

Normal Match for United States Championship

The Miz© vs Shelton Benjamin

The Miz przed walką ogłosił się zwycięzcą gdyż Shelton Benjamin się przestraszył… Jednak nie było to prawdą i po chwili Gold Standard pojawił się w ringu. Bardzo wyrównany początek. Zwarcie w środku ringu i niewielka przewaga Miz’a, które przeszedł do head lock’u. Shelton szybko się uwolnił i odepchnął Miz’a i ten odbił się od lin a następnie Benjamin powalił go clothesline’em. United States Champion szybko wstał i uniknął drugiego clothesline’u. Shelton się machnął a Miz sprytnie zaatakował go od tyłu w kolano. Gold Standard upadł na matę a Miz przeszedł do ataku. Seria kopnięć w brzuch. Miz przypiął ale pin tylko do dwóch. Miz protestuje. W tym czasie Shelton się podnosi. Miz najwyraźniej tego nie zauważył. Odwraca się w tym momencie do przeciwnika i Pay Dirt!!! Shelton Benjamin przypina 1…2…3!!! Mamy nowego mistrza!

http://www.wwe.com/content/media/images/377012/7687268

-------------------

Na korytarzu kamera uchwyciła Austina i DX…

AUSTIN: Musicie być pewni siebie. Oni sądzą, że to nasza wina. Nie możemy tego traktować naprawdę. Dzisiejszego wieczora pokażemy wszystkim, że Bracia Destrukcja nie są niezniszczalni!

Triple H i Shawn Michaels kiwnęli tylko głowami…

-------------------

Normal Match for Intercontinental Championship

Drew McIntyre© vs Kofi Kingston /w. Rey Mysterio

Drew McIntyre z początku miał pretensje do tego, że Rey jest przy narożniku Kingston’a. Nikogo to jednak nie interesowało i rozpoczęliśmy. Zwarcie w środku ringu i wygrywa Drew. Odbicie od lin i clothesline. Seria kopnięć. Kofi leży a aktualny mistrz unosi rękę w górę w geście tryumfu. Kingston jednak się podnosi. Kolejne zwarcie. Tym razem to Jamajczyk zyskał przewagę i przepchnął McIntyre’ra do narożnika gdzie zaczął kopać go w brzuch. Następnie z rozbiegu wskoczył na niego i zaczął uderzać w twarz. Kofi zeskakuje a Drew pada na matę. Taunt i Bo Bo Leg Drop! Teraz kolejny taunt, chyba przed Trouble In Paradise. Szkot wstaje ale nie daje wykonać przeciwnikowi Jego akcji kończącej. Kontruje to i już pozycja do Future Shock DDT. Rey wchodzi do ringu i sędzia się skupia na nim. Drew wykonuje swoją akcję kończącą i podchodzi do sędziego aby zaczął odliczać. Jeszcze coś mówi do Rey’a. W końcu przypina 1…2…2,9! Kofi odpycha!! Rey zadowolony. Drew wściekły podchodzi do sędziego. Skarży się na Rey’a ale sędzia nie widzi żadnych powodów aby karać Rey’a. Drew rozwścieczony odwraca się i Trouble In Paradise! Przypięcie 1…2…3! Kofi Kingston zostaje nowym mistrzem!!!

http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/k/kofinahajekingston/05.jpg

Po tym wszystkim do ringu wszedł Rey Mysterio i pogratulował koledze zwycięstwa. Kofi spojrzał się na Mysterio. Coś powiedział i odepchnął. Wyglądał na bardzo niezadowolonego. Znowu coś powiedział i pokazywać na pas interkontynentalny! W końcu wyrzucił swoje nowe mistrzostwo i rzucił się na Rey’a. Seria ciosów i SOS! Po tym wszystkim zabrał mistrzostwo i przy buczeniu kibiców opuścił ring…

-------------------

Promo Elimination Chamber Match’u RAW!...

-------------------

RAW Elimination Chamber Match for WWE Championship

Batista© vs Jeff Hardy vs John Cena vs Rey Mysterio vs Evan Bourne vs Chris Jericho

Rozpoczęli Evan Bourne i John Cena. Przewagę przejął John. Seria ciosów w twarz, odbicie od lin ale Evan unika clothesline’u. Przy drugiej próbie Ceny Bourne powala go kopnięciem w twarz. Unosi rękę w górę i wchodzi na narożnik. Ale nie skacze tylko wchodzi na komorę, gdzie aktualnie przebywa Rey Mysterio. Rey nagradza młodszego kolegę oklaskami. Evan się ustawia i skacze z góry ale Cena się odsuwa. Błyskawicznie zakłada STF… Evan bardzo cierpi… Nie pomoże mu złapanie się za liny. Pozostaje wytrzymać do końca czasu… Jednak Evan odklepuje! Pierwszy zawodnik wyeliminowany! Cena wstaje i tryumfuje. Pochodzi do Jeff’a Hardy’ego i pokazuje mu U Can’t See Me! Rozpoczyna się końcowe odliczanie i następny, który wkroczy do akcji to… Rey Mysterio. Cena od razu rzuca się na niego ale ten sprytnie ucieka. Odbija się od lin i hurricanrana! Cena pada na drugą linę i Rey przygotowuję się do 619!

Ale Cena ucieka. Rey nie poprzestaje. Seria kopnięć w brzuch. Pomaga mu wstać i odbija go od lin… Najpierw przeszedł John’owi pod nogami a następnie wykonał kolejną hurricanranę! Tym razem Cena wpadł w narożnik. Roll up 1…2! Pora na następnego zawodnika a jest nim… Batista! Czy przyjaciele będą po tej samej stronie?! Batista powoli wchodzi do ringu. Mysterio podchodzi do niego wolnym krokiem i podaje rękę… Batista patrzy się dziwnym wzrokiem na swojego „przyjaciela”. TAK JEST! Batista i Rey będą współpracować! Podali sobie ręce i uścisnęli się. Wrzawa na trybunach! Ale Cena atakuje Rey’a. Batista nie pozwala na kolejne ataki. Od razu rzuca się na Cenę. Seria ciosów w twarz, odbicie od lin i clothesline! Cena szybko wstaje ale Batista kontynuuję atak. Kolejna seria ciosów w twarz, teraz pora na kilka kopnięć w brzuch i kolejne odbicie od lin i Spinebuster! Batista tauntuje. John powoli się podnosi a Animal ustawia go do Batista Bomb. Wyniesienie iiii JEST! Batista Bomb. Animal chciał przypiąć ale powstrzymał go Rey. Następnie ułożyli Cenę do 619. W międzyczasie rozpoczęło się odliczanie do wejścia kolejnego uczestnika walki. Rey w tym czasie wykonał 619 a następny wchodzi… Jeff Hardy! Extreme Enigma wchodzi błyskawicznie na narożnik i wykonuje Cenie Swantom Bomb po czym przypina 1…2…3!! Cena wyeliminowany! Cała trójka staje na środku ringu i unosi ręce w górę! Resztę czasu spędzili na czekaniu aż do walki wkroczy Chris Jericho. Gdy tak się stało Y2J wbiegł do ringu i został zaatakowany przez trzech zawodników przebywających w ringu. Na pierwszy ogień poszedł Jeff Hardy ale z łatwością sobie poradził z nim Jericho. Powalił go uderzeniem w twarz. Następnie seria ciosów w twarz dla Batisty. Animal pada a Rey jako ostatni atakuje zwycięzcę Royal Rumble 2010. Powalił go mocnym prawym. Po chwili koło klatki pojawił się Kofi Kingston z krzesłem w ręku!!! Podał je Chris’owi Jericho a ten uderzył nim podnoszącego się Rey’a Mysterio. Przypięcie 1…2…3! Rey wyeliminowany! Jednak od tyłu zaatakował Hardy. Układa sobie go do Twist of Fate ii JEST! Jeff szybko wskakuje na narożnik i Swantom Bomb! Przypięcie 1…2…3!!! Chris Jericho wyeliminowany. Wściekły wychodzi z klatki. Pozostali Batista i Jeff Hardy. Extreme Enigma podnosi swojego przeciwnika i podają sobie ręce. Będzie to czysta walka. Zwarcie w środku ringu wygrywa Batista. Od razu rzuca w narożnik Jeff’a i tam zaczyna go okładać. Seria ciosów w brzuch, kilka potężnych kopnięć. Teraz całą siłą przerzuca go na przeciwny narożnik i powtarza ten sam repertuar ciosów. Odbija Jeff’a od lin i Spinebuster! Ależ dobrze radzi sobie Animal. Wyniesienie do Batista Bomb iii JEST!!! Przypięcie 1…2…3!!! Animal Batista pozostaje WWE Championem i jedzie na WrestleManię!

http://img31.imageshack.us/img31/9532/0001ji.jpg

Klatka pojechała w górę a Batista wzniósł w górę pas mistrzowski i wskazał palcem na logo WrestleMani XXVI!! Kibice nagrodzili go gromkimi brawami i owacją. Batista przy takich okolicznościach opuścił ring.

-------------------

Sheamus został zatrzymany przez Tiffany…

TIFFANY: Sheamus, dzisiejszego wieczora staniesz przed szansą zdobycia mistrzostwa świata wagi ciężkiej po raz pierwszy. Jak się czujesz przed tak ważnym dla Ciebie wydarzeniem?

SHEAMUS: Czuję się jak zawsze. Bez względu na to czy zdobędę ten tytuł po raz pierwszy czy po raz dziesiąty czuję się pewnie i zniszczę każdego kto stanie mi na drodze.

TIFFANY: Czy Twoja pewność siebie oznacza, że możesz liczyć na pomoc Braci Destrukcja?

Sheamus spojrzał dziko na Tiffany a ona się powoli oddaliła… Po tym Celtycki Wojownik pokręcił tylko głową i odszedł…

-------------------

Ponownie backstage… MVP skradał się do swojej szatni z pasem Hardcore na ramieniu. Po chwili zaatakowali go wszyscy członkowie Straight Edge Society krzesłami. Gdy go wykończyli Punk zawołał sędziego i przypiął 1…2…3! Nowy Hardcore Champion!

-------------------

Tym razem widzimy The Rock’a…

ROCK: Austin, Austin, Austin. Ty i Twoje DX wpieprzyliście się w niezłe bagno. Właściwie to piekło ale bagno jest bardziej popularne ale mniejsza o to. Czeka Was piekło każdego dnia… Kane i Undertaker czuwają nad Wami i wyczekują okazji aby Wam uprzykrzyć życie. Wiemy, że to Wy jesteście sprawcami katastrofy w domu Kane’a! Dzisiaj dostaniecie nauczkę!

-------------------

Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

Brothers of Destruction[Kane & Undertaker] /w. The Rock vs D-Generation X[Triple H & Shawn Michaels] /w. Steve Austin

Rozpoczeli Shawn i Kane. Zwarcie w środku ringu i przewagę zyskuje Kane. Zakłada headlock. Shawn próbuje się uwolnić i jest już blisko tego celu ale Kane sam puszcza i odbija HBK’em od lin i powala clothesline’em. Shawn szybko się podnosi i Kane odbija się od lin ale się w porę zatrzymuje bo Michaels już chciał wykonać Sweet Chin Music. Kane atakuje i Big Boot. Zmiana z Undertaker’em. Ten od razu przechodzi do Hell’s Gate!!! Czy Shawn Michaels wytrzyma. Austin coś podpowiada Triple H’owi i Hunter wchodzi do ringu i przerywa ten submission po czym Kane chwyta go za szyję i próba Chokeslam’u ale The Game kopie go w brzuch i błyskawicznie wykonuje DDT po czym wykopuje z ringu. Teraz wspólnie z Shawn’em odbijają Undertaker’a od lin iii Undertaker chwyta obu za szyję iii Double Chokeslam!! Przypina Shawn’a… 1…2…3! Koniec walki! The Rock szaleje z radości ale sędzia anuluje wynik gdyż noga Shawn’a była za linami podczas odliczania! Walka trwa dalej! Bracia i Rock są zdenerwowani ale muszą dalej walczyć. Kane wraca do swojego narożnika, tak samo jak Triple H. Shawn zdążył odpocząć po Chokeslam’ie i teraz walka się trochę wyrównała. Kontrolę przejął Michaels. Pchnął Taker’a w narożnik a tam podarował mu kilka choop’ów. Teraz pchnięcie w przeciwny narożnik i próba akcji z rozbiegu ale w ostatniej chwili niepokonany na WrestleMani zawodnik odsunął się po czym zmienił się z Kane’em. Shawn chciał zmienić się z Triple H’em resztkami sił ale Kane złapał go za nogę i uniemożliwił zmiany. Kilka kopnięć w brzuch i co zrobi Kane? Zakłada Hell’s Gate! Ależ emocje. Triple H wchodzi do ringu by to przerwać. Udaje mu się ale już Undertaker podchodzi do niego i łapie za szyję. Kane wstał i spojrzał się na Dead Man’a po czym złapał za szyję HBK’a i podniósł. Następnie Double Chokeslam i Bracia Destrukcja tauntują. Triple i Shawn podnoszą się. Undertaker i Kane zmieniają się rolami. Undertaker teraz wynosi Shawn’a a Kane Triple H’a. Chwila ciszy na trybunach i Tombstone Piledriver dla The Game’a i Showstopper’a! Kane i Michaels jako legalni zawodnicy w ringu. Kane przypina 1…2…3! Koniec walki! Brothers of Destruction nadal pozostają mistrzami Tag team’owymi!

http://res.hattrick.org/teamlogo/10/100/999/998838/998838.jpg

Bracia świętowali w ringu a The Rock podszedł z pasami do Steve’a Austin’a, który był załamany. The Rock śmiał się w twarz swojemu rywalowi ale Stone Cold pokazał mu środkowy palec i wykonał Stone Cold Stunner!! Nie zauważyli tego bracia a Austin i DX uciekli…

-------------------

Jesteśmy w szatni Straight Edge Society… CM Punk przygotowywuje się do Elimination Chamber Match’u…

PUNK: Dzisiaj zdobędę World Heavyweight Championship! Jestem faworytem gdyż nie piję, nie palę i nie ćpam. Możecie być dumni, że macie takiego przywódcę. Uratowałem Was od nałogów i teraz jesteście lepsi od reszty ludzi. Dzisiaj Wasz przywódca udowodni swoją przewagę nad resztą zawodników. World Heavyweight Championship było już w moim posiadaniu. Ale oprócz mnie posiadali też go ćpuny, alkoholicy i palacze. Dzisiaj będzie wielki dzień dla tego pasa i dla mnie. Oczyszczę go ze wszystkich brudów i na zawsze pozostanie w kręgu Straight Edge Society!

-------------------

SmackDown! Elimination Chamber Match for World Heavyweight Championship

Edge© vs CM Punk vs Randy Orton vs Sheamus vs Ted DiBiase vs John Morrison

Rozpoczęli Ted DiBiase i John Morrison. Zwarcie w środku ringu, przewagę przejmuję Morrison. Odbija Ted’a od lin i powala clothesline’em. DiBiase szybko wstaje ale kolejny clothesline. Jakaś awaria światła gdyż chwilowo się wyłączyło ale już jest wszystko dobrze. Seria ciosów w twarz od Morrison’a. Kilka kopnięć w brzuch. Teraz John bierze Million Dollar Dream’a do narożnika i tam się nad nim znęca. Sędzia przerywa ten atak a my za chwilę poznamy trzeciego uczestnika tej walki… Odliczanie końcowe i będzie to… Sheamus! Celtic Warrior wkracza do akcji i od razu powala szarżującego na niego Morrison’a. Teraz zajmuje się Ted’em. Seria kopnięć w brzuch. Ponownie gaśnie światło. Tym razem na dłużej. Słyszymy grzmot! Co to może oznaczać? Światło się zapala a Morrison i DiBiase leżą przed Sheamus’em nieprzytomni! Celtic Warrior przypina Ted’a 1…2…3! Od razu przypina Morrison’a 1…2…3! Dwie eliminacje w 10 sekund! Sheamus nerwowo chodzi od jednej kapsuły do drugiej wyczekując kolejnego przeciwnika. Zaczynamy końcowe odliczanie i kolejnym uczestnikiem będzie… World Heavyweight Champion Edge! Sheamus uśmiechnął się i ruszył tak szybko, że nie dał szans wejść Edge’owi do ringu. Akcja przenosi się na kraty. Tam Sheamus wykonuje bodyslam na Edge’u. Mistrz zwija się z bólu a Celtic Warrior wraca do ringu i chodzi od jednej kapsuły do drugiej gdzie przebywają obecnie Randy Orton i CM Punk. Edge powoli wraca do kwadratowego pierścienia. Sheamus od razu go atakuje w narożniku. Seria kopnięć w brzuch. Przerzucenie na przeciwny narożnik i atak z rozbiegu. Edge pada na matę a Sheamus przypina 1…2! Za szybko. Pora na kolejnego zawodnika… CM Punk! Pora na lidera Straight Edge Society. Zobaczymy czy sprawdzi się to co powiedział „ocalonym” przed walką w szatni… Sheamus atakuje od razu ale Punk jest wypoczęty i unika po czym przechodzi do ataku. Seria kopnięć w głowę i Celtic Warrior pada na matę. Edge podnosi się i Punk wynosi go do GTS! Czy uda mu się juuuż jeeest! Punk przypina 1…2…3! Edge wyeliminowany a to oznacza, że będziemy mieli nowego mistrza! Punk i Sheamus w ringu a na wejście do walki czeka Randy Orton. Punk póki co nie przejmuje się żmiją i atakuje Sheamus’a. Irlandczyk siedzi w narożniku a Punk rozpoczął kopać go w brzuch. Teraz podnosi swojego przeciwnika i odbija nim od lin i ustawia się do… ale Sheamus zatrzymuje się na linach i teraz Punk szarżuje na niego ale Celtic Warrior wspaniale wynosi Punk’a i wyrzuca go na metalową konstrukcję klatki! Sheamus wychodzi do niego i szykuje się do jakiejś akcji… Punk powoli wstaje iii Bicycle Kick! Sheamus wrzuca do ringu Punk’a ale nie przypina tylko wynosi i wykonuje Curcifix Powerbomb i dopiero teraz mamy pin 1…2…3! Nic z tego Punk! Sheamus podchodzi do kapsuły gdzie czeka Randy Orton. Staje przy wejściu i chyba chce zaatakować od razu. Rozpoczynamy końcowe odliczanie i Orton wkracza do akcji. Sheamus wskoczył do kapsuły i tam rozpoczął się bój. Od razu szybka i mocna wymiana ciosów. Orton chwycił za głowę Sheamus’a i uderzył nim o ścianę kapsuły. W tym momencie Orton wypycha Sheamus’a i wreszcie przenosimy się w inne miejsce klatki. Orton kontynuuje atak. Seria ciosów w twarz, kilka kopnięć w brzuch i mocne uderzenie twarzą w stalową konstrukcję. Orton chwyta Sheamus’a za rękę i pchnięcie w kapsułę, której ściana się stłukła. I Sheamus wpadł do środka. Troszeczkę się pociął i zaczął krwawić. Orton pomaga mu wstać i pchnięcie w kolejną kapsułę. Tym razem nie było takich szkód jak poprzednio. Żmija wchodzi do ringu i czeka na Sheamus’a. Ten powoli doczołguje się do lin i chce dojść do Randy’ego. Ale Orton już układa sobie go do DDT z drugiej liny i TAK! Orton rozpoczyna szaleństwo czyli pora na RKO! Kibice krzyczą RKO RKO! Orton wali pięściami o matę. I Sheamus wstaje iii RKO! Przypięcie 1…2…3! Randy Orton nowym mistrzem świata wagi ciężkiej!

http://www.freewebs.com/kbeerodhee/8.jpg

Po tym wszystkim Elimination Chamber 2010 zeszło z anteny.

NEWSY:

-Hulk Hogan, Scott Hall i Kevin Nash mają złe stosunki z prezesem TNA - Dixie Carter, być może skończyć się to odejściem trzech wyżej wymienionych z TNA. WWE pragnie skorzystać z tej okazji i zatrudnić ich.

-Nie będzie Red Alert! Zarząd WWE podjął decyzję, że będzie PPV o nazwie Money In the Bank!

-FCW ponownie funkcjonuje! Zarząd WWE podjął taką decyzję i do szkółki powrócili byli jej zawodnicy a także kilku nowych.

-Bracia Uso i Tamina prawdopodobnie zadebiutują niedługo na którejś z tygodniówek.

-Po przejęciu władzy przez Pinia NXT nie rozpoczęło się. Prawdopodobnie po WrestleManii XXVI powróci to show i będziemy czekali na nową gwiazdę federacji!

Edytowane przez Pinio
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-192917

Super PPV. Wyniki niektórych walk były znane z góry , ale przecież prawie zawsze tak jest. Najbardziej mnie zaskoczyło , ze Batista utrzymał swój pas. Czekam na więcej :)

P.S

Sam pracuje z EWR i jest on wkurzający , bo prawie nic nie można ciekawego na nim zrobić. Ani walk MiTB , ani Elimination Chamber. Jeśli chciałbyś pracować dalej to mozesz przerzucić się na TEW, ale to wiąże się ze zmianą czasu (chyba) :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-193020

hell turn Kofiego? To może być ciekawe
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-193100

Niezła gala,równy poziom walk i Backstage'u.

No i Hell turn Kofiego.

A najbardziej cieszy mnie Wygrana Orton'a i zdobycia Pasa WHC :D

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-193385

http://img6.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

15.02.2010

RAW rozpoczął efektowny pokaz sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym wszystkim przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie wspominali wydarzenia z wczorajszej nocy. Po krótkiej dyskusji widzimy walkę Kofi’ego Kingston’a z Drew McIntyre’em. Rey Mysterio towarzyszył Kofi’emu w ringu. Kofi zwyciężył po czym otrzymał gratulacje od Rey’a. Kingston zaatakował Mysterio i wykonał mu Trouble In Paradise…

Booyaka, Booyaka 619… Na ring podąża, smutny, Rey Mysterio... Bierze mikrofon od Josh’a Mattewsa…

REY: Wczoraj odbyło się Elimination Chamber… Brałem udział w Elimination Chamber Match’u RAW ale też towarzyszyłem Kofi’emu Kingston’owi w Jego walce o pas interkontynentalny. Udało mu się wygrać ale po walce potraktował mnie jak wroga. Zaatakował mnie przez co byłem w słabszej formie w mojej walce. Straciłem dobrego przyjaciela. Kofi!? Co się stało? Dlaczego tak mnie potraktowałeś?

SOS! I hear them shoutin’… Przed titantron, z mikrofonem w ręku, wychodzi nowy mistrz interkontynentalny - Kofi Kingston

KOFI: Rey. Wszyscy dobrze wiedzą dlaczego chciałeś być przy moim narożniku podczas tej walki.

REY: Nie rozumiem Cię!

KOFI: Wiedziałeś, że pokonam Drew.

REY: Oboje za nim nie przepadamy. Chciałem abyś zdobył pas i udało się a Ty mnie tak potraktowałeś!

KOFI: Jesteś nudny. Człowieku… Dobrze wiem, że chcesz odebrać mi mistrzostwo!

REY: Myślisz, że chciałbym Ci to odbierać skoro później walczyłem o WWE Championship!

KOFI: Bo jesteś takim pazerniakiem, że chciałbyś wszystko!

REY: Przez Ciebie byłem w słabej formie na jedną z ważniejszych walk w mojej karierze. Przez Ciebie nie zdobyłem WWE Championship!

KOFI: Jest mi niezmiernie miło!

REY: Nie będzie Ci miło gdy rzeczywiście będę Ci chciał odebrać pas!

KOFI: Musisz trochę poczekać bo nie zamierzam tracić na Ciebie WrestleManii.

REY: Ja także. Na WrestleManii będziemy walczyć o walizkę więc tak czy tak się spotkamy w ringu!

Money In the Bank Qualifying - Triple Threat Match

Evan Bourne vs Shad vs JTG

Chyba wszyscy spodziewali się współpracy między członkami Cryme Tyme jednak tak się nie stało. JTG wyszedł poza ring i czekał… Natomiast Shad i Evan walczyli. Shad przejął kontrolę i powalił Evan’a Big Boot’em i przypiął 1…2…2,9! JTG przerywa. Shad zdenerwowany wstaje i patrzy na swojego partnera. Evan wstaje i pcha Shad’a na JTG i roll-up 1…2…3! Evan Bourne jedzie na WrestleManię!

Break it down… Na ring wychodzą D-Generation X wraz ze Steve’m Austin’em… Biorą mikrofony od Mattewsa i wchodzą do ringu…

AUSTIN: Niestety. Zawiedliśmy wszystkich. Bardzo nam przykro. Wczorajszej nocy Bracia Destrukcja nie dali sobie odebrać pasów mistrzowskich. Rock po tej walce dostał to na co zasłużył. Stone Cold Stunner jest bolesny i przekonało się o tym już wiele osób w tym były chairman tej federacji - Vince McMahon.

TRIPLE H: Nie zamierzamy odpuszczać. Skończymy to co zaczęliśmy. Odbierzemy pasy mistrzowskie Braciom Destrukcja i udowodnimy, że nie są niezniszczalni. Wczoraj jeszcze im się udało ale jeszcze trochę a uda nam się!

MICHAELS: Na koniec mam jeszcze jedną prośbę do Undertakera… Zapomnijmy o zunifikowanych pasach mistrzowskich, zapomnijmy o całym zamieszaniu a przypomnijmy sobie XXV WrestleManię. Pamiętasz? Wspaniała walka, publiczność podekscytowana każdą akcją. Na koniec roku zostaliśmy nagrodzeni za ten pojedynek… CHCĘ REWANŻU!!! Ty i ja! WrestleMania 26! Undertaker vs Shawn Michaels raz jeszcze!

Ogromna wrzawa na trybunach, rozbrzmiewa theme DX i cała trójka opuszcza ring…

Money In the Bank Qualifying - Normal Match

Cody Rhodes vs Christian

Początek należał do Rhodes’a. Niby chciał dojść do zwarcia a jednak kopnął Christian’a w brzuch i przejął kontrolę. Najpierw seria ciosów w twarz i odbicie od lin i clothesline. Christian jednak szybko się podnosi. Unika kolejnego clothesline’u i przechodzi do ofensywy. Seria kopnięć w brzuch. Wchodzi na narożnik i Flying elbow. Capitan Charisma szykuje się do Killswitch. Byłoby bardzo szybkie zakończenie. Rhodes wstaje i Christian składa się do killswitch iii… JEST! Przypięcie 1…2…3! Czwarte miejsce w MITB Match’u na WrestleMani zajmuje Christian!

Normal Match

John Cena vs Triple H /w. Shawn Michaels & Steve Austin

Rozpoczynamy od mocnego zwarcia.. Cena przejmuję kontrolę. Seria kopnięć w brzuch, seria ciosów w twarz i odbicie od lin ale to Hunter powala Cenę. John szybko wstaje i kolejne odbicie i tym razem Triple H wykorzystuje kolano. Cena pada na matę. Szybko jednak dochodzi do siebie i kolejne odbicie od lin i spinebuster! Triple H tauntuje Cena powoli wstaje. Mamy ułożenie do Pedigree i czyżby… Jednak nie! Cena przerzuca nad sobą The Game’a i ma czas na odpoczynek. Widzi, że członek DX dochodzi do siebie więc resztkami sił wchodzi na narożnik. Pokazuje You Can’t See Me i wykonuje Tope Rope Leg Drop! I mamy STF! Widać cierpienie na twarzy HHH. Próbuje doczołgać się do lin. Jest już bardzo blisko ale Cena puszcza i wracamy na środek ringu. Ponownie zakłada STF. Triple H musi się postarać ale nie poddaje się. Próbuje się doczołgać do lin. Czy się uda? Jest już bardzo blisko. I wreszcie chwyta się lin! Sędzia odciąga Cenę. John tauntuje i krzyczy a publiczność nagradza go porcją gwizdów. Triple H resztkami sił się podnosi. Cena szykuje się do AA. HHH wstaje i wyniesienie do Attitude Adjusment. Czy się uda. Cena rzuc… ale nie Triple H w odpowiednim momencie zeskoczył i kopnie Cenę w brzuch i Pedigree! Przypięcie 1…2…3! Triple H wygrywa!

I walk alone… Na ring zmierza WWE Champion - Batista… Publiczność go gorąco przywitała. Animal wziął mikrofon i wszedł do kwadratowego pierścienia…

BATISTA: Jadę na WrestleManię!

Wrzawa na trybunach!

BATISTA: Wspaniałe uczucie zapewnić sobie udział na największej gali! Nie mogę się tego doczekać. Z roku na rok pragnienie wystąpienia na WresleMani jest coraz większe! Cie…

Break the walls down!.... Lecz nikogo nie ma!...

BATISTA: Kto znowu się bawi dźwiękiem!?

Break the walls down!... Znowu nic! Ale od tyłu zachodzi Batistę Chris Jericho! Puknął go w plecy a Animal się odwrócił po czym otrzymał Codebreaker!

JERICHO: Batista! Gratuluję Ci! Jedziesz na WrestleManię! A wiesz po co? Żeby się zmierzyć ze mną!

Jericho opuszcza ring z aroganckim uśmieszkiem i buczeniu kibiców…

Money In the Bank Qualifying - Normal Match

Drew McIntyre vs Jeff Hardy

Pojedynek się rozpoczął a Drew od razu ruszył z natarciem. Najpierw kilka razy uderzył Jeff’a a następnie powalił clothesline’em. Nagle na ringu, z krzesłem w ręku pojawiła się jakaś zamaskowana osoba… Najpierw uderzył krzesłem sędziego. Drew patrzał tylko ze zdziwieniem. Następnie uderzył krzesłem Jeff’a Hardy’ego. Po czym poprosił o pomoc McIntyre’ra. Wspólnie podnieśli Jeff’a a zamaskowana osoba wyniosła Hardy’ego na plecach i wykonała… Attitude Adjustment! Po tym wszystkim zamaskowany zdjął maskę i tym atakującym okazał się być… John Cena! John uciekł a Drew jeszcze podniósł Jeff’a i wykonał Future Shock DDT po czym przybiegł drugi sędzia i przypięcie 1…2…3! Drew McIntyre jest ostatnim zawodnikiem z RAW, który wystąpi w Money In the Bank Match’u na WrestleMani. Drew celebrował zwycięstwo wskazując palcem na logo WrestleMani 26.

Normal Match

Chris Jericho vs Shawn Michaels /w. Triple H & Steve Austin

Zwycięzca Royal Rumble od razu ruszył do ataku. Seria ciosów w twarz i odbicie od lin ale Michaels unika i zwarcie. Michaels odpycha i mocna wymiana ciosów. Jericho w narożniku i teraz HBK obdarza go potężnymi choop’ami. Jericho aż padł na kolana po jednym z takich ciosów. Shawn odpuszcza i czeka aż Chris się pozbiera. Y2J wstaje i Shawn od razu przechodzi do ataku. Od razu przechodzi do ataku. Seria ciosów w twarz i odbicie od lin. Jericho zatrzymuje się i rusza z szarżą. Powala HBK’a clothesline’em i wykonuje Lionsault! Przypięcie 1…2! Za szybko. Jericho protestuje. W międzyczasie Shawn wstaje i widzimy, że szykuje się do Sweet Chin Music. Jericho się odwraca ii jest! Przypięcie 1…2…3! Shawn Michaels wygrywa!

Maryse weszła do szatni Drew McIntyre’ra i przeprowadziła wywiad…

MARYSE: Drew. Zakwalifikowałeś się do Money In the Bank Match’u dzięki John’owi Cenie. Czy czujesz się spełniony po takim oszustwie.

McINTYRE: Po pierwsze nie było to żadne oszustwo. Nie oczekiwałem pomocy ze strony Ceny. Ma problem z Hardy’m to niech go rozwiąże byle nie moim kosztem. W dzisiejszym przypadku wszystko potoczyło się dobrze dla mnie. Bez względu na to czy Cena by zainterweniował czy nie i tak bym pokonał Jeff’a! Dostałem się do Money In the Bank Match’u. 28 marca zdejmę walizkę i wygram kontrakt a następnie zrealizuję go jakimś mistrzu!

Non tittle normal Match - Champion vs Champion

WWE Champion Batista vs World Heavyweight Champion Randy Orton

Batista z łagodną miną spojrzał się na Orton’a. Jednak Randy przeciwnie, bardzo dziko patrzał na swojego „kolegę” stojąc w znany wszystkim sposób. Batista mówiąc coś podszedł do Orton’a i wyciągnął rękę! Randy zmierzył wzrokiem Animal’a i po chwili zastanowienia uścisnął mu dłoń! Ogromna wrzawa na trybunach. Panowie patrząc na siebie pokiwali głowami i rozpoczynamy pojedynek. Zwarcie w środku ringu. Orton zakłada head lock. Batista odbija nim od lin i ustawia się do kolejnej akcji ale Orton kopie Animal’a w twarz i przechodzi do ataku. Seria kopnięć w brzuch. I odbicie od lin i clothesline! Do ringu wbiega Jericho i atakuje Orton’a po czym rzuca się na Batistę. Okłada go w twarz. Ale Orton doszedł do siebie i odciąga Jericho po czym wykonuje mu RKO! Pomaga wstać Batiście i wspólnie świętują!

Zaraz po tym wydarzeniu Monday Night RAW zeszło z anteny!

AKTUALNA KARTA NA WRESTLEMANIĘ XXVI

1.Money In the Bank Ladder Match

http://img831.imageshack.us/img831/5877/mitb2.jpg

Drew McIntyre vs Christian vs Evan Bourne vs Rey Mysterio vs Kofi Kingston vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???

2.Normal Match for WWE Championship

http://img831.imageshack.us/img831/1015/batistavsjericho.jpg

Batista© vs Chris Jericho

NEWSY:

-Oficjalnie wiadomo, że odbędzie się RAW Viewer’s Choice lecz nie jest znana jeszcze oficjalna data[o tym jakie odbędą się walki zdecydują czytelnicy diary]

-Coraz głośniej mówi się o powrocie do WWE Hulk’a Hogan’a, Scott’a Hall’a i Kevin’a Nash’a

-Na WrestleMani prawdopodobnie odbędzie się walka, na którą fani czekają tylko nie mówią o tym na poważnie! Więcej w kolejnych odcinkach…

-Na następnej gali SmackDown poznamy 5 uczestników MITB Match’u.

-Być może dojdzie do powrotu Evolution tylko, że bez Ric’a Flair’a ale to nic potwierdzonego

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-193574

Całkiem niezła gala.

Podobał mi się Main Event.

Czy ta interwencja Ceny, zwiastuje jego Hell Turn?

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-193576

Seba - John Cena jest już heel'em tak dla wyjaśnienia

Liczę na więcej komentarzy, co się podoba, co jest nie tak i inne!

Teraz nowość w pisaniu diary czyli...

RAW VIEWER'S CHOICE

O tym jakie odbędą się walki zadecydujecie Wy, czytelnicy diary!

1.Randy Orton & Batista vs ??? & ???

a)CM Punk & Luke Gallows

b)Hart Dynasty

c)Undertaker & Kane - Unified Tag Team Championship Match

2.Sheamus vs Ted DiBiase

a)Blindfold Match

b)Streetchers Match

c)Tables Match

3.Kofi Kingston & ??? vs Rey Mysterio & ??

a)Drew McIntyre - Evan Bourne

b)Big Show - The Great Khali

c)Dolph Ziggler - Shelton Benjamin

4.The Rock vs Steve Austin

a)Arm Wrestling Match

b)Team Rock:Chris Jericho, John Cena, The Miz, John Morrison & Jack Swagger - Team Austin: Triple H, Shawn Michaels, MVP, Jeff Hardy & R-Truth

c)Truth or Challenge?

5.Money in the Bank Qualifying Match

a)CM Punk vs DH Smith

b)Goldust vs Matt Hardy

c)Tyson Kidd vs Luke Gallows

Odpowiedzi proszę przesyłać na PW.

Chciałbym żeby Wasze wiadomości wyglądały mniej więcej tak:

1.Randy Orton & Batista vs ??? & ???

i np. odpowiedź a)CM Punk & Luke Gallows

Najbliższy odcinek to SmackDown a kolejny to właśnie RAW Viewer's Choice. Mam nadzieję, że dokonacie dobrych wyborów i gala będzie ciekawa!

KONIEC GŁOSOWANIA

Dziękuję za wszystkie głosy a było ich dosyć sporo. Niedługo dodam SmackDown a następnie zajmę się Viewers Choice. Mam nadzieję, że najprawdopodobniej pierwsza taka rzecz w pisaniu diary uda się.

Nie plagiatować ;)

Edytowane przez Pinio
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-193769

Mysterio i Kofi powinni zacząć pożądny feud i zmierzyć się o pas Interkontynentalny zamiast startować w MitB matchu. A jeśli już startują to walizeczka dla Reya, który zdobywa WHC i go szybko traci i zaczyna feud z Kofim lub to na nim wykorzystuje walizkę :D

SCSA wykonał Stunner Rockowi więc na WM-ce ich pojedynek a wcześniej feud musisz Pinio zrobić. Za dużo wygranych dajesz HBK-owi i HHH. Oni wszystko wygrywają jak walczą oddzielnie. Na WM-ce BoD powinni ich rozwalić bo na to zasługują ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-193828

• Urządzenie:  Macintosh

Ja jeszcze odnośnie EC. IMO te obrazki powinny być w spoilerze, ponieważ gdy się przewija można przypadkiem zobaczyć kto wygrał, a to psuje radość czytania. ;)

Odpowiedzi na PW wysłane. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-193946

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Więc ja chciałbym zobaczyć:

Randy Orton & Batista vs Undertaker & Kane

Sheamus vs Ted DiBiase - B

Kofi Kingston & Drew vs Rey & Evan

Team Rock vs Team Austin

CM Punk vs DH Smith

---------

Idzie Ci bardzo dobrze, PPV znakomite - czekam na WM i zapraszam do mnie i licze że byś coś skomentował bo tego u mnie brakuje:)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/5/#findComment-193960

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      To akurat zależne jest w AEW raczej od fanów na trybunach jak jest dużo lub są dobrze rozmieszczeni to są zawsze oświetleni. Duża hala mało ludzi z reguły ciemno, ale mała hala ta sama liczba ludzi już jest jasno.  
    • Jeffrey Nero
      Wiesz, że Cash ma 37 lat a Dax 40 to chyba Randy Orton 44 lata to już chodząca śmierć czy Aj Styles 47 lat, Kewin Owens kolejny emeryt 40 lat, Sami Zayn 40 lat, Roman Reigns 39 lat to tylko kilka przykładów.
    • Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
  • Dodaj nową pozycję...