Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

I znów baardzo faajnie :D Mam nadzieję że dalej będziesz utrzymywał się na takim poziomie :D

aaa..i zapraszam do mnie! xD

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

Czemuż zakończyłeś pisać, skończyły się pomysły??

3913371904bbc5d28ea8bd.jpg

To że nie wstawił gali przez 4 dni to nie znaczy ze przestał pisać , nie przesadzaj :)

Są wakacje i nie zawsze jest czas i chęci

• Urządzenie:  Macintosh

Draft przyzwoity, storyline zaciągnięty z WWE całkiem ciekawy, kto okaże się podpalaczem? A może Undertaker?
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Czemuż zakończyłeś pisać, skończyły się pomysły??

Pomysłów jest wiele. Mógłbyś chociaż coś ocenić... W ogóle nigdzie na ma nic na temat zakończenia. Jak napisał Stamford są wakacje i jest mało czasu i chęci.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Skoro są wakacje to powinno być dużo czasu, ale mało chęci ponieważ lepiej jest pograć na boisku w piłkę :) ja też teraz wolę grać z Qmplami niż pisać diary, ale zacznę pisać TNA Diary, mam już dwie gale, tzn. zrobione w EWR i teraz tylko je opisać.

Czekam na kolejny odcinek !

Vision - nie przypominam sobie aby był taki storyline w WWE(?)[napisz mi na PW dokładniej]

Mr.Radoslav - czas jest gdy się jest w domu a ja często wyjeżdżam a chęci to już wiadomo

No to teraz już przedstawiam Wam 12 odcinek mojego diary! Znalazłem czas i się wziąłem do roboty i możecie czytać...

--------

7.02.2010 - Rano obudził mnie telefon. Musiałem szybko wstać i jechać do siedziby. Dostałem wiadomość, że jeśli się nie pośpieszę to będzie źle. No to szybko pojechałem i wbiegłem do siedziby pytając o co chodzi. Poszedłem do biura a tam siedział... Vince McMahon. Spytałem co go do mnie sprowadza i dlaczego tak pilna jest to sprawa. Vince powiedział, że dobrze sobie radzę jako prezes WWE. Następnie dodał, że jemu już się nie chce tego wszystkiego prowadzić. Spisałem się dobrze i wystarczy, że podpiszę jeden papier i WWE będzie już moje na stałe. Vince dodał jeszcze, że teraz bardziej podoba mu się siedzenie w domu przed telewizorem i oglądanie gal RAW i SmackDown. Spodobały mu się ostatnie wydarzenia i ze zniecierpliwieniem czeka na kolejne gale. Podpisałem papier a Vince uścisnął mi dłoń i wyszedł z biura po czym odjechał. Ucieszyłem się bardzo. Świetny początek dnia! Skoro jestem już oficjalnym prezesem WWE. Zwołałem zebranie i oznajmiłem o tym wszystkim ludziom w siedzibie. Widać było na ich twarzach zadowolenie co mnie bardzo ucieszyło. Dzisiaj wszystko olałem. Poleciałem prywatnym samolotem do Polski by spotkać się z rodziną i powiadomić o tej wiadomości. Nie miałem zbyt dużo czasu więc musiałem się streszczać w opowiadaniu. Jeszcze w nocy wyleciałem spowrotem. Po powrocie do Los Angeles pojechałem do domu i położyłem się spać...

Poniedziałek, 8 luty 2010

Dzisiaj kolejne RAW. Pierwsze moje jako prezes WWE. Poznamy skład walki o pas mistrzowski WWE na Elimination Chamber PPV. Wcześnie rano wylecieliśmy do Toronto. Tam miała się odbyć dzisiejsza gala. Zawodnicy i ja udaliśmy się do hotelu a reszta na halę gdzie będziemy dzisiaj występować...

MONDAY NIGHT RAW

08.02.2010

Efektowny pokaz sztucznych ogni, w tle słychać theme RAW a zaraz po tym przywitali nas komentatorzy - Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie wymienili kilka zdań na temat ostatnich wydarzeń na SmackDown. Nie wiemy kto jest sprawcą pożaru w domu Kane'a. Czy jest to ktoś z RAW? Czy może Undertaker i Kane są na dobrym tropie? Dowiemy się na najbliższych galach!

-------------------------

I walk alone... Na ring zmierza WWE Champion - Batista. Bierze mikrofon do ręki i zaczyna mówić...

BATISTA: Na Royal Rumble obroniłem pas WWE przeciwko Randy Orton'owi. Dzisiaj jest on już na SmackDown i będzie się kleił do pasa wagi ciężkiej. Na RAW w zeszłotygodniowym drafcie zostali przeniesieni zawodnicy, którzy zapewne będą chcieli...

My time is now... Na ring wychodzi przy buczeniu i gwizdach kibiców John Cena...

CENA: Batista... Jesteś WWE Championem. Jesteś dobrym zawodnikiem. Ale już za dwa tygodnie na Elimination Chamber będziesz musiał bronić pasa! Dzisiaj dowiesz się kto będzie Twoim przeciwnikiem! Jednego możesz być pewny. Dzisiaj zniszczę Jeff'a Hardy'ego i zakwalifikuję się do tej walki. Jestem najlepszym zawodnikiem w WWE, jestem...

BATISTA: WIEM KIM JESTEŚ! TO TY SPALIŁEŚ DOM KANE'A. JESTEŚ NIENORMALNY I POWINIENEŚ BYĆ JUŻ DALEKO OD WWE. KANE I UNDERTAKER DOWIEDZĄ SIĘ, ŻE TO TY SPALIŁEŚ DOM KANE'A!

Na twarzy Ceny pojawił się strach

BATISTA: I...

Break the Walls down! Na ring powolnym krokiem z mikrofonem w ręku zmierza Chris Jericho...

CHRIS: Batista, Batista... Nie krzycz tutaj bo popsujesz mnie i innym hipokrytom na tej sali słuch. Nie broń się tragedią Kane'a. To Jego sprawa. Będziesz robił za kapusia? Taki z Ciebie mistrz? Pobiegniesz do... ciężko mi to przyznać ale muszę... do najbardziej dominującego TAG TEAMU, bo osobną są nikim, tag teamu w WWE?

BATISTA: Może i będę robił za kapusia ale przynajmniej uniknę problemów! Wolę, żebyś to Ty lub Cena siedział w śmierdzącym i brudnym pomieszczeniu i co jakiś czas dostawał z pięści prosto w pysk!

CENA: Ja się nie boję! Mów im co chcesz. Mam to głęboko...

BATISTA: A ja mam głęboko Was oboje i wszystkich tutaj zgromadzonych! Jestem mistrzem WWE i nikt mi nie odbierze mistrzostwa! Możecie walczyć i wygrywać jakieś pieprzone walki kwalifikacyjne ale ta walka nie ma prawa się odbyć!

CHRIS: Jesteś taki pewny siebie? Dlaczego ta walka się nie odbędzie? Kane i Undertaker uznają Cię za winnego i zabiorą przed Elimination Chamber PPV?

BATISTA: SKOŃCZ! Jak śmiesz posądzać mnie o takie coś! Jestem mistrzem WWE! Jestem najl...

CENA: Powtarzasz moje słowa. Ja jestem tutaj najlepszy a mistrzem WWE będę za dwa tygodnie!

Na sali gaśnie światło... po chwili słychać słowa...

Widzęęęę... Cooooo... Sięęęę... Tutajjjj... Dziejęęęę...

Światło się zapala a w ringu widzimy Batistę, Jericho i Cenę, którzy wyglądają na bardzo przestaszonych...

CHRIS: Hah widać kto jest za to odpowiedzialny. Batista i Cena, którzy się boją! Współpraca popłaca prawda?

CENA: Ile razy trzeba Ci powtarzać...

Cena wyrzuca mikrofon i wynosi Jericho do Attitude Adjustment po czym wykonuje tą akcję...

CENA: Mam dość słuchania Twoich pustych słów. Jesteś dla mnie nikim. Nie mogę Cię już słuchać! Zniknij z moich oczu bo stanie Ci się krzywda...

Batista uderza mikrofonem Cenę i ustawia go do Batista Bomb a następnie wykonuję to. Po tym wszystkim wznosi w górę ręce i opuszcza ring...

Elimination Chamber Qualifyng Match

Evan Bourne vs Chris Masters

Bardzo krótka walka. Z początku dominował Masterpiece. Kilka potężnych ciosów i clothesline'ów. Następnie chcicał zapiąć Masterlock ale Evan skorzystał na tym i uciekł po czym rozpoczęło się Jego natarcie. Kilka mocnych kopnięć osłabiających kolana Masters'a. Bourne wykonuje hurricanranę i Chris Masters uderza głową w narożnik. Następnie Shooting Star Press i pin do trzech! Evan Bourne kwalifikuje się do Elimination Chamber Matchu!

Christian z pasem Hardcore skrada się by nikt go nie zauważył do swojej szatni. Udaje mu się do niej wejść ale tam już czekał na niego Drew McIntyre z krzesłem. Kilka mocnych uderzeń w głowę. Drew jeszcze podnosi Christian'a i wykonuje Future Shock DDT na krzesło po czym sędzia, który czekał tam razem z nim odlicza 1...2...3! Nowy mistrz Hardcore!

Drew McIntyre szedł z pasem Hardcore a na tym pasie miał położony pas interkontynentalny lecz część Hardcore Championship była widoczna. McIntyre spotkał na drodze Mark'a Henry'ego...

MARK: Słyszałem jakieś dziwne głosy z szatni Christian'a. Czy Ty miałeś coś z tym wspólnego?

DREW: Skądże... Ja właśnie wracam z...

MARK: Z?!?!?

DREW: Z... no wiesz... byłem się przejść po prostu i... wracam z tamtąd.

MARK: Jak bym teraz Ci porządnie pieprznął to byś tutaj leżał a ja bym zdobył Hardcore Championship. Ja jednak wolę Last Man Standing Match. Co Ty na to?

DREW: Po pierwsze nie leżałbym tu tylko bym skontrował twoje uderzenie. A po drugie to zgadzam się ofermo!

Last Man Standing Match for Hardcore Championship

Drew McIntyre© vs Mark Henry

Pojedynek rozpoczął się od zwarcia, które wygrał Mark Henry. McIntyre wypadł poza ring i od razu sięgnął po coś spod ringu. Długo spod niego nie wychodził więc Mark Henry zszedł do niego ale od razu po tym otrzymał potężnego Chair Shoot'a. Sędzia zaczął odliczać i w ostatniej chwili Mark się podniósł. Hardcore Champion od razu ruszył do ataku. Potężnym Big Bootem powalił rywala po czym założył mu na głowę śmietnik i zaczął uderzać w niego krzesłem. McIntyre sięgnął po drabinę. Zaczął nią uderzać w Mark'a. Szkot rozłożył jeszcze stół, na który z wielkimi trudnościami wrzucił Mark'a. Jak się udało to wszedł na drabinę po jej rozłożeniu i skoczył na Henry'ego i złamał stół. Sędzia spokojnie doliczył do 10 i Drew McIntyre odbronił pas po czym na ring wbiegł Christian ale Drew zauważył go w porę i uciekł trybunami na hol i opuścił arenę...

Chris Jericho vs Kofi Kingston

Chris nie był w najwyższej formie po pierwszym segmencie. Kofi zaczął dominować ale zbyt szybko chciał zakończyć walkę. Próba Trouble in Paradise zakończyła się spotkaniem z matą a Jericho sprytnie wykorzystał okazję i założył Walls of Jericho po czym już był koniec walki gdyż Kofi odklepał...

Promo...

Ujęcie na Randy Orton'a... Ujęcie na Edge'a...

RANDY: Edge na Elimination Chamber odbiorę Ci pas...

EDGE: Randy... Na Elimination Chamber nia masz szans na pas...

RANDY: Jesteś nikim dla mnie!

EDGE: Jestem najlepszy w tej federacji a Ty się ze mną nie równasz!

RANDY: Do zobaczenia w klatce...

EDGE: Nie chcesz tego...

-Kilka ujęć jak Orton wykonuje RKO na różnych przeciwnikach, następne kilka ujęć to Spear'y od Edge'a...

JIM ROSS: Randy Orton jest bardzo lubiany ostatnio przez fanów...

GENE OKERLUND: Za to Edge jest wręcz znienawidzony!

...

JIM ROSS: Orton bardzo chce odebrać mistrzostwo Edge'owi. Jaka szkoda, że na następnym PPV nie będziemy świadkami walki między nimi dwoma tylko będzie Elimination Chamber Match...

GENE OKERLUND: Gdyby doszło do ich bezpośredniego starcia to byłaby WOJNA!

...

"Orton szykuje się do Punt Kick'u!"

-Kilka ujęć jak Randy wykonuje Punk Kick min. na Batiście, Triple H'u i McMahon'ie...

"Edge jest nieprzewidywalny. Nigdy nie wiadomo co za chwilę zrobi.

-Kilka ujęć jak Edge atakuje z nienacka swoich rywali po czym wykonuje im Spear...

-Ujęcie: Randy Orton i Edge stoją naprzeciwko siebie, twarzą w twarz i patrzą sobie prosto w oczy...

"To nie będzie pojedynek... To będzie wojna!"

Rey Mysterio vs Big Show

Początek należał do Big Show'a, który pomimo początkowych problemów ze złapaniem Rey'a Mysterio wreszcie mu się udało i rzucił nim w narożnik po czym "sprzedał" Rey'owi kilka choop'ów. Następnie przerzut w drugi narożnik. Rey opadł z sił. Big Show odbija nim od lin i Big Boot. Show tauntuje tak jakby zaraz miał być Chokeslam! Rey się podnosi i Big Show chwyta go za szyję po czym wynosi ale Mysterio sprytnie skontrował na hurricanranę i Big Show wylądował na drugiej linie. Rey odbija się od lin po przeciwnej stronie ii 619! Big Show leży na macie a Rey szykuje się do Splash'u iii Big Show z leżacej pozycji uderzył spadającego Mysterio pięścią i ten aż wypadł poza ring. Big Show podniósł się pierwszy a Mysterio powoli wrócił do ringu. Kolejny pościg Show'a za Mysterio. Rey sprytnie kopał przeciwnika w kolana jednocześnie osłabiając je. Show wreszcie po jednym z takich kopnięć upadł na kolana a Rey skontrował. Kopnął go w tył głowy i Show wylądował po raz kolejny na drugiej linie! Odbicie od lin i 619! Kolejna próba Splash'u i tak! Przypięcie 1...2...3!

Widzimy wejście do hali... Widzimy też, że Drew McIntyre wrócił na halę. Został od razu zatrzymany przez Maryse...

M: Mam do Ciebie kilka pytań... Jesteś pierwszym posiadaczem pasa Interkontynentalnego i Hardcore jednocześnie. Jak się czujesz?

D: Czuję się świetnie! To co dzisiaj zrobiłem jest godne podziwu. Każdy mi zazdrości tego!

M: No właśnie. Najpierw przeprowadziłeś świetny atak na Christian'a po czym odliczyłeś go i zdobyłeś pas a następnie zmiażdżyłeś Mark'a Henry'ego broniąc pasa.

D: To co zrobiłem było wspaniałe. Jak już powiedziałem od teraz każdy mi zazdrości tego wczynu. Pokazałem, że jestem najlepszy. Nikt mi nie odbierze mistrzostwa przez bardzo długi czas!

Nagle widać biegnących z daleka Christian'a, Mark'a Henry'ego, JTG, Shad'a i Santino Marellę. Drew zobaczył to i szybko uciekł tam skąd przed chwilą przyszedł...

Jeff Hardy vs John Cena

Pojedynek się w ogóle nie rozpoczął. Podczas wejścia Jeff'a na ring od tyłu krzesłem zaatakował go John Cena. Kilka potężnych uderzeń w głowę. Jeff był zamroczony a Cena wrzucił go do ringu gdzie wykonał mu Attitude Adjustment i założył STF. Po chwili na pomoc Hardy'emu przybył Evan Bourne ale Cena sobie z nim poradził. Po chwili przybiegł też Rey Mysterio i wspólnie z Bourne'em poradzili sobie z szalonym Ceną. Moment później do ringu wbiegł Batista i został zaatakowany przez Mysterio i Evan'a. Nagle do ringu przybył ostatni uczestnik Elimination Chamber Match'u - Chris Jericho i wykonał Codebreak'er na Mysterio. Evan Bourne zaatakował go ale Jericho uniknął i sprytnie przeszedł do Walls of Jericho. Batista zauważył to i ruszył na Jericho kopiąc go w twarz. Batista wykonał na Chris'ie Batista Bomb. Ale za moment z nienacka zaatakował go krzesłem... John Cena. Cała piątka łącznie z mistrzem WWE - Batistą leżała na macie a Cena z krzesłem w ręku tryiumfował nad nimi przy ogromnej porcji gwizdów i buczenia ze strony kibiców. Radość z masakry przerwał mu...

Dope Boyz... i Pinio wychodzi z mikrofonem w ręku przed titantron

PINIO: Cena... Cwaniacko postąpiłeś. Niezła masakra dzisiaj miała tutaj miejsce. Mieliśmy poznać piątego uczestnika Elimination Chamber Match'u dzisiaj a za tydzień ostatniego tak samo jak było na SmackDown... w zeszły piątek 4 się dostało a za tydzień 1 ostatni. Niestety Ty Cena temu zapobiegłeś i powiem Ci, że utrudniłeś wszystkim uczestnikom tej walki życie. Oficjalnie ogłaszam, że Jeff Hardy zajmie ostatnie miejsce w Elimination Chamber Match'u RAW o pas WWE!

Na twarzy Ceny widać było niezadowolenie...

Cena protestował ale od tyłu zaatakował go Jeff Hardy i wykonał Twist of Fate po czym jeszcze dołożył Swantom Bomb i to on mógł świętować!

Podsumowanie:

http://img248.imageshack.us/img248/5175/diary12.jpg

Zaraz po tym wydarzeniu Monday Night RAW! zakończyło się.

----------------------------------------------------------------

AKTUALNA KARTA NA ELIMINATION CHAMBER 2010:

1.Elimination Chamber Match for WWE Championship

Batista© vs Jeff Hardy vs John Cena vs Rey Mysterio vs Chris Jericho vs Evan Bourne

http://img706.imageshack.us/img706/3474/ecraw.jpg

2.Elimination Chamber Match for World Hevyweight Championship

Edge© vs Randy Orton vs Sheamus vs John Morrison vs CM Punk vs ???

http://img203.imageshack.us/img203/3586/ecsdx2.jpg

Edytowane przez Pinio

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Na poziomie 9/10 trzymaj tak dalej , a będzie dobrze :)

19384684484c3629eed1c1a.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Vision - nie przypominam sobie aby był taki storyline w WWE

Może nie tyle storyline co hmm... 'informacja' o tym, że Kane nosi maskę ponieważ spalono mu dom i jego twarz jest zbyt spalona, aby ją pokazywać. :P

Odcinek trzyma poziom no i jestem ciekaw zarówno kontynuacji poszukiwań jak i wyniki z Elimination Chamber... Trudno wytypować zwycięzcę, ale wydaje mi się że to Jeff będzie mistrzem WWE. :>

Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Wszystko bardzo ładnie :) Skład EC jakz awsze z faworytów oprócz Morrisona i Bourne'a :)

Mały bład zauważyłem. Jeśli był 8 luty to dlaczego Monday Nigh Raw jes z 2 lutego?

@Vision - heh jeśli takie coś było to nic o tym nie wiem :D będę musiał trochę w internecie poszukać(widocznie jak była taka informacja w WWE to jeszcze tego nie oglądałem)

@Stamford - nie zauważyłem, poprawione ;)

-----------------------------------

Zrezygnowałem z opisywania każdego dnia po kolei. Postanowiłem bardziej skupiać się na wydarzeniach na ringu i backstage'u. O wszelkich zmianach, zwolnieniach itp. będziecie informowani w news'ach.

---------------------------------------------------

http://www.blogdewrestling.com/wp-content/uploads/2009/09/wwe-smackdown-logo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN

12.02.2010

SmackDown rozpoczynają efektowne pokazy sztucznych ogni. Po tym wszystkim przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okerlund. Panowie powspominali to co się działo w zeszłym tygodniu. Sheamus jest zakładnikiem braci destrukcja gdyż podobno wie coś na temat spalenia domu Kane'a. Być może dowiemy się dzisiaj co dalej!

Rozbrzmiewa theme Morrison'a, na który fani reagują ogromną wrzawą... John wychodzi przed titantron z mikrofonem w ręku...

JOHN: Przywitajcie gorąco mojego przyjaciela i United States Championa - The Miz'a!!!

Miz przy swoim theme'ie wychodzi do Morrisona i wspólnie idą do ringu... W ringu Miz przejmuje mikrofon...

MIZ: Najwspanialszy tag team w WWE powraca. Miz i Morrison będą ponownie mistrzami tag team'owymi. Powtórzę mój wyczyn, który dokonałem na RAW. Zdobędę ponownie Unified Tag Team Championship i po raz kolejny będę jedynym Unified Tag Team Championem i United States Championem jednocześnie.

JOHN: Tak. Miz będzie jedynym Unified Tag Team Championem i United States Championem a ja będę jedynym World Heavyweight Championem i Unified Tag Team Championem jednocześnie.

MIZ: I potwierdzimy to co zawsze wbijamy Wam wszystkim do tych pustych główek!

Ogromna ilość gwizdów...

MIZ: ... Ale ta publiczność na SmackDown jest wredna. Jeszcze gorsza niż na RAW. Ale mam to gdzieś. Dokończę tylko to co chciałem powiedzieć... Po Elimination Chamber gdy już John będzie World Heavyweight Championem skupimy się na pasach tag team'owych. A gdy już je zdobędziemy to potwierdzimy to co zawsze wbijamy Wam wszystkim do tych Waszym pustych głów, że jesteśmy niesamowici, wspaniali i nikt nam nie dorównuje.

Kolejna porcja gwizdów i przekleństw w stronę Miz'a

JOHN: Dobrze. Wygadałeś się to teraz moja kolej okej? No to tak. Gwizdacie bardzo ładnie tylko martwi mnie Wasz szacunek. Gwizdać możecie na psy a nie na najwspanialszy tag team w WWE! Niedługo odechce się Wam gwizdać. Zamkniemy Wam wszystkim buzie i skończy się brak szacunku dla mistrzów!

Publiczność zamilkła a przy theme'ie Morrison'a Miz i właśnie Morrison opuszczają ring...

Normal Match for #1 Contender to United States Championship

Shelton Benjamin vs Mike Knox /w.Luke Gallows & Serena

Krótki pojedynek. Mimo iż Shelton Benjamin był co chwila zaczepiany przez innych członków Straight Edge Society. Knox był przez większość walki w ofensywie. Miał przewagę nad Shelton'em gdyż jest o wiele cieższy. Wydawało się w końcówce walki, że Knox już do końca będzie przeważał. Jednak Shelton wykorzystał sytuację gdy Knox się zagapił. Seria kopnięć w tył głowy, kilka clothesline'ów i pay dirt. Po tym już tylko przypięcie 1...2...3! Shelton Benjamin zmierzy się z Miz'em o pas Stanów Zjednoczonych na Elimination Chamber PPV!!! Po walce Shelton szybko uciekł gdyż Gallows chciał go zaatakować...

The Rock szedł zapleczem ale zatrzymał go Pinio...

PINIO: Witaj Rock. Co słychać?

ROCK: W miarę dobrze. Tylko trochę mnie denerwują Ci mistrzowie wielcy Miz i Morrison.

PINIO: No dobra. To powiedz prawdziwym mistrzom tag team'owym, że będą mieli z nimi dzisiaj walkę.

ROCK: Oh! Super wiadomość!

PINIO: No właśnie. A jak tam Kane?

ROCK: Kane? Świetnie! Dzisiaj zobaczysz jak się czuje.

PINIO: O! Miło mi to słyszeć. No to wracam do biura i czekam na ich walkę! Do zobaczenia

ROCK: Narazie!

MVP vs Ted DiBiase

Początek walki bardzo ciekawy i wyrównany. Zwarcie w środku ringu i DiBiase przechodzi do head lock'a, z którego MVP szybko się wydostaje. Mocna wymiana ciosów. DiBiase odbija MVP od lin ale minięty clothesline. Ted odwraca się w stronę przeciwnika i rusza z szarżą ale MVP powstrzymuje go kopnięciem w brzuch i szybka kontra na DDT. Pin do 2 gdyż Ted wystawił nogę poza liny. Montel podnosi przeciwnika i próbuje spulex'u ale Milion Dollar Dream się nie daje. Odbija MVP od lin i powala clothesline'em. Jeszcze dokłada leg drop i przypina ale tylko 2. Ted podnosi MVP i próbuje kolejnej akcji ale MVP świetnie kontruje i powala potężnym uderzeniem swojego przeciwnika na matę. Jest taunt i szykuje się nam ballin' elbow. Teraz wystarczy tylko playmaker i będzie koniec. DiBiase się podnosi i Montel atakuje. Już układa sobie przeciwnika pod playmaker'a. Ale Ted wykorzustuje okazję i ucieka i od razu wykonuje Dream Street! Przypięcie 1...2...3! Ostatnim uczestnikiem Elimination Chamber Match'u zostaje Ted DiBiase!!

Non tittle tag team match

United States Champion The Miz & John Morrison vs Unified Tag Team Champions Brothers of Destruction /w. The Rock

Rozpoczęli Undertaker i Morrison. Kontrolę przejął Dead Man, który najpierw potężnym sierpowym powalił Morrison'a a następnie zaciągnął go do swojego narożnika gdzie razem z Kane'em na zmianę się znęcali nad nim. Ostatnia zmiana po stronie mistrzów tag team'owych. Kane wchodzi a Undertaker nie wraca do swojego narożnika tylko idzie w stronę Miz'a. Przerzuca go całą siłą do kwadratowego pierścienia. Następnie kilka razy go kopnął. Kane łapie Morrisona za szyję, tak samo robi Undertaker na Miz'ie i w tym samym momencie Chokeslam! Undertaker i Kane tauntują w znany wszystkim sposób. Miz i Morrison powoli się podnoszą. Bracia Destrukcja atakują... W tym samym momencie podnoszą swoich przeciwników, wyniesienie do Tombstone'u ii wykonanie! Kane jako legalny zawodnik przypina Morrison'a i 1...2...3!!

Na zapleczu Teddy Long rozmawiał z Bret'em Hart'em. Za Bret'em stali Hart Dynasty...

BRET: Teddy. Mam do Ciebie prośbę. Przenieśmy Hart Dynasty na RAW. To jest moja rodzina i chcę z nimi pracować. Będę im pomagał się rozwinąć. Proszę. Pozwól na to...

TEDDY: No nie wiem Bret. Szkoda mi ich bo mają potencjał nawet na mistrzów. Póki co sytuacja Tag Team'ów jest trochę skomplikowana.

Przychodzi mistrz wagi ciężkiej - Edge...

EDGE: Teddy?! Czy ja dobrze słyszałem. Powiedziałeś o tych nieudacznikach, że mają potencjał? Spójrz na nich. To mają być mistrzowie tag team'owi? Ja jestem prawdziwym mistrzem!

BRET: Skończ już pseudo mistrzu. Na Elimination Chamber stracisz pas na rzecz jakiegoś lepszego wrestlera.

EDGE: Grabisz sobie, grabisz...

BRET: Grabić mogę w ogródku a teraz idź już sobie bo tylko przeszkadzasz nam...

Edge odchodzi ale po chwili wykonuje spear na HitMan'ie. DH Smith i Tyson Kidd atakują Edge'a za co dostali pop od publiczności. Po chwili mistrz wagi ciężkiej uciekł a członkowie Hart Dynasty pomogli wstać HitMan'owi...

TEDDY: No dobrze... Zabierz ich na RAW! Powodzenia! Ale dzisiaj stoczycie ostatnią walkę! Już za chwilę a waszym przeciwnikiem będzie Edge i tajemniczy partner, którego przedstawi nam Pinio...

Cała czwórka odchodzi zadowolona..

Tag Team Match

Hart Dynasty(Tyson Kidd & DH Smith) /w. Natalya & Bret Hart vs Edge & ???

Dope Boyz... Przed titantron wychodzi Pinio z mikrofonem w ręku..

PINIO: Partnerem Edge'a w tym pojedynku będzie...

I hear Voices in my head...

Olbrzymia wrzawa na trybunach... Orton wychodzi przed titantron i spogląda się na Pinia po czym podają sobie ręce a nastepnie Viper idzie w stronę ringu...

Rozpoczął Randy i Tyson Kidd. Orton szybko zyskał przewagę. Kilka clothesline'ówi i suplex'ów. Następnie big boot'em powalił przeciwnika po czym zaczął osłabiać kolejne kończyny, okrążając go i kopiąc w poszczególne miejsca. Następnie taunt Orton'a i Tyson Kidd powoli się podnosi. Już wstał i RKO!!! Przypięcie 1...2...3!!! Koniec walki!! DH Smith, Natalya i Bret Hart wchodzą do ringu do Kidd'a. Orton wchodzi na narożnik i świętuje z publicznością. Następnie schodzi z niego ale rusza na niego Edge, próbując spear'u ale Orton kopie go w twarz i wykonuje RKO!!! Hart Dynasty wraca do szatni a Orton stoi nad Edge'em i patrzy się na niego...

Sheamus wychodzi z szatni Brothers of Destruction, na jego twarzy widać zadowolenia. Bracia Destrukcja wychodzą za nim ale po chwili zatrzymują się i rozmawiają z The Rock'iem. Sheamus napotyka obolałego Edge'a, który wraca po walce. Podbiega DiBiase oraz Punk i atakują Edge'a. Sheamus dołącza do nich. Jest 3 vs 1! Edge leży ale po chwili podchodzą do nich Kane i Undertaker. Kane łapie za szyje Sheamus'a i DiBiase'go a Undertaker robi to samo z Punk'iem a także Edge'em, którego podniósł The Rock. Mamy double Chokeslam od Kane'a i Undertaker'a! The Rock podniecony tą sytuacją wraca z Braćmi do szatni...

Non tittle normal match

Sheamus vs WWE Champion Batista

Batista wystąpi dzisiaj gościnnie na SmackDown. Jest mistrzem WWE więc ma do tego prawo. Animal miał od początku przewagę gdyż Sheamus miał przed momentem styczność z Kane'em... Batista niszczył swojego przeciwnika. W końcu zgasło światło na sali... A gdy ponownie się zapaliło po kilkunastu sekundach. Sheamus powoli wstawał tak jak i Batista. Celtic Warrior to zauważył i w odpowiednim momencie wykonał Bicycle Kick a po tym już tylko przypięcie 1...2...3!!! Sheamus pokonuje mistrza WWE!

Podsumowanie:

http://img35.imageshack.us/img35/9485/diary13.jpg

Zaraz po tym wydarzeniu Friday Night SmackDown zeszło z anteny

------------------------- ------------------------- ------------------------- -------------------------

AKTUALNA KARTA NA ELIMINATION CHAMBER:

Batista© vs Jeff Hardy vs John Cena vs Rey Mysterio vs Chris Jericho vs Evan Bourne

2.Elimination Chamber Match for World Heavyweight Championship

http://img687.imageshack.us/img687/1176/ecsd.jpg

Edge© vs Randy Orton vs Sheamus vs Ted DiBiase vs John Morrison vs CM Punk

3.Normal Match for United States Championship

http://img687.imageshack.us/img687/9227/uscy.jpg

The Miz© vs Shelton Benjamin

KILKA NEWSÓW:

-Na Elimination Chamber na pewno będziemy świadkami pojedynku o pas Interkontynentalny

-O katastrofie Kane'a na RAW i SmackDown mówiło wielu zawodników, większość z nich została już ukarana oto lista:

Batista, Chris Jericho, John Cena, Sheamus, Randy Orton, The Miz

Zarząd zdradził, że lista się powiększy...

-Oficjalnie po SmackDown Tyson Kidd, DH Smith i Natalya zostali przeniesieni na RAW

UWAGA SPOILER Z ELIMINATION CHAMBER!!!

Żartowałem, jaki byłby sens pisania skoro tutaj byłby spoiler ;)

Edytowane przez Pinio

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Pokazujesz klase. Genialnie piszesz.

Czytam całe z zaciekawieniem i czekam na kolejne gale.

Stanowisz dla mnie wzór i przykład w pisaniu diary.

Oby tak dalej.

13618595004ed784dacadc0.jpg

Po prostu brak słów....

Kolejna bardzo dobra gala, ciekawe walki i backstage.

Myslałem już ze reaktywowałeś Rated RKO, a tu takie zdziwienie...

Czekam na kolejny odcinek najlepszego ,jak na razie diary. :D

[ Dodano: 2010-07-10, 23:30 ]

Ceadus zmień avatar. ;)

Te kilka lat, kilkanaście lub kilkadziesiąt

Ci szybcy nie nadążają, mądrzy nie wiedzą

Chcesz wiedzieć co tu się dzieje?

Proszę cię bardzo

Dziś w nocy samotni płaczą

A nadzy marzną

http://img6.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

15.02.2010

Ostatnie RAW przed Elimination Chamber otworzył efektowny pokaz sztucznych ogni. Następnie przywitali nas Jerry Lawler i Michael Cole. Panowie rozpoczęli dyskusję na temat Elimination Chamber. Mówili sobie kogo uważają za faworytów. Nie mogło zabraknąć też wymiany zdań na temat wydarzeń na SmackDown. Robi się coraz ciekawiej.

Break the walls down... Na ring zmierza zwycięzca Royal Rumble 2010 - Chris Jericho...

CHRIS: Za niespełna tydzień Elimination Chamber. Ostatni przystanek w drodze do WrestleManii. Ja mimo iż już od prawie trzech tygodni jestem pewien występu na tej wspaniałej gali to jeszcze na niedzielnej gali zdobędę pas WWE. Gdy tak się stanie będziecie świadkami walki o World Heavyweight Championship. Będę posiadał WWE Championship ora World Heavyweight Championship jednocześnie! Dzięki mnie RAW będzie najwspanialszym show! Dwa najważniejsze pasy w posiadaniu najlepszego wrestlera świata! Cóż RAW może mieć więcej? Chyba jeszcze bym potrzebował jakiegoś godnego tag team partnera i odbierzemy mistrzostwo tag team'ów Braciom Destrukcja. Draft na RAW jednak nie był taki zły jak na początku myślałem. Jestem najlepszy na świecie w tym co robię. Nikt mnie nie powstrzyma przed zdominowaniem RAW i całego WWE. Musicie mnie wreszcie zaakceptować. Koniec z Hardy'm, Mysterio, Ceną czy Batistą a nawet Orton'em, Sheamus'em, Edge'em i innym hipokrytom! Niedługo cały świat mnie doceni. Nie będzie już hipokrytów mówiących, że Jericho jest słaby. WrestleMania to przełom w WWE! ...

Dope Boyz... Chairman WWE - Pinio wychodzi przed titantron z mikrofonem w ręku..

PINIO: Oj Chris... Ty zawsze miałeś dużo do gadania. Wygrałeś Royal Rumble tak... Zakwalifikowałeś się do Elimination Chamber Match'u o pas WWE. Gratulacje! Jeszcze słowo i nie będziesz miał nic z tego co przed chwilą wymieniłem!

CHRIS: Jak... Co... Ty! Tak nie można!

PINIO: Niestety. Sprawiedliwość zawsze jest po dobrej stronie. Nie powinieneś wystąpić w Royal Rumble Match'u... ale dobrze. Pokazałeś tym incydentem, że nigdy się nie poddajesz i darowałem Ci to. Ale teraz zaczynasz mnie coraz bardziej denerwować. Za chwilę anuluję wynik walki kwalifikacyjnej do Elimination Chamber Match'u i następne PPV obejrzysz w domu przed telewizorem. Za chwilę anuluję wynik Royal Rumble Match'u i jeszcze dzisiaj wszystko odbędzie się ponownie tylko, że bez Twojego udziału! Chcesz tego? Proszę Cię... Pomyśl!

CHRIS:chwila milczenia... Ahhh! Koniec z tym! Doigrasz się za to wszystko!

Normal Match

Big Show vs Mark Henry

Początek walki należał do większego Big Show'a. Rozpoczęło się od zwarcia, które wygrał i pchnął przeciwnika do narożnika gdzie wymierzył mu kilka choop'ów. Następnie próba przerzucenia Mark'a na przeciwny narożnik ale się nie powiodła. Mark uderzył Show'a w twarz. Następnie z rozbiegu rzucił mu się w kolano co spowodało upadek największego atlety świata. Mark Henry kontynuował natarcie. Po chwili Show się podniósł a Mark Henry wykonał nieudolny bodyslam po czym odliczył Big Show'a do 3!

Drew McIntyre przyjechał na halę. Od razu zaatakowali go Cryme Tyme. Shad przypiął przy czym pomógł mu JTG i mamy nowego Hardcore Champion'a! Po chwili JTG wyzwał swojego kolegę na pojedynek w ringu!

Extreme Rules Match for Hardcore Championship

Shad© vs JTG

Walka się rozpoczęła. Shad i JTG patrzeli na siebie i chodzili naokoło w ringu. Po chwili JTG wyślizgnął się z kwadratowego pierścienia. Wyjął spod ringu krzesło. Wszedł z nim do ringu i a Shad usiadł w narożniku i zasłonił się rękoma. JTG uśmiechnął się i zaczął... machać krzesłem nad głową Shad'a. Shad wyglądał po chwili jak by rzeczywiście był uderzony tym krzesłem i leżał na macie a JTG przypiął 1...2...3! Na twarzy Shad'a widać było "sztuczny" smutek. Natomiast JTG udawał bardzo uradowanego, skadał po narożnikach i wznosił tytuł w górę. Po chwili członkowie Cryme Tyme uścinęli się i wspólnie z uśmiechem na twarzy opuścili ring.

Widzimy Kofi'ego Kingston'a i Rey'a Mysterio...

REY: Kofi. Oczywiście, że będę Ci towarzyszył dzisiaj i na Elimination Chamber. Vladimir to dziwny gość i nieprzewidywalny dlatego pomogę Ci w razie potrzeby. Tak samo z McIntyre'em. Nie przepadam za nim i chcę żeby stracił pas a Ty bardzo na niego zasługujesz.

KOFI: Dzięki Rey. Wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć!

REY: Nie ma sprawy. Przyjaciołom trzeba pomagać. Ale już chodźmy bo zaraz będzie walka!

Normal Match for #1 contender to Intercontinental Championship

Kofi Kingston /w.Rey Mysterio vs Vladimir Kozlov

Walka niespodziewanie krótka! Kozlov kompletnie zignorował Kofi'ego. Najpierw kpił sobie z jego fryzury i stroju. Następnie otrzymał Trouble in Paradise po czym Kofi przypiął 1...2...3! Po walce na ring wbiegł Drew McIntyre i zaatakował Kofi'ego Kingston'a, który dzięki zwycięstwu został pretendentem do pasa Interkontynentalnego, którego posiadaczem jest właśnie Drew McIntyre. Atak Szkota nic nie dał. Kofi'emu pomógł Rey Mysterio. Następnie Trouble in Paradise i McIntyre na drugiej linie co oznaczało tylko 619! Kofi i Rey opuścili ring a Drew zwijał się z bólu.

Stone Cold idzie przez backstage wraz z DX. Na drodze spotykają Hart Dynasty z Bret'em Hart'em...

HART: Witaj Steve. Właściwie to witajcie!

AUSTIN: Siemka. Za chwilę pojedynek naszych podpiecznych. Co ty na to Bret?

HART: To będzie pojedynek. Słuchaj. Żeby nie było nieporozumień. Nie chcę żadnego konfliktu z Tobą. Jesteśmy tutaj po to aby RAW było najlepszym brandem w WWE.

AUSTIN: Nie no. Spoko. Wszyscy co są na RAW są dla mnie jak rodzina. Musiałbyś mi mocno zajść za skórę, jak The Rock abym przestał Cię szanować.

HART: Mam nadzieję, że zwycięska drużyna da sobie radę z Rock'iem i Braćmi Destrukcją na Elimination Chamber.

AUSTIN: Nie tylko Ty masz taką nadzieję! No to do zobaczenia w ringu. Chciaż my to się spotkamy przy ringu hehe.

HART: Hehe ta jasne. Narazie!

Tag Team Match for #1 contender's to Unified Tag Team Championship

DeGeneration X(Shawn Michaels & Triple H) /w."Stone Cold" Steve Austin vs Hart Dynasty(Tyson Kidd & DH Smith) /w.Natalya & Bret Hart

Rozpoczęli Michaels i Smith. David dobrze sobie radził. Z początku miał lekką przewagę. Shawn miał go w narożniku i szykował się na serię choop'ów ale Smith sprytnie uciekł i próbował zaskoczyć roll-up'em ale nie udało się. Zmiana z Kidd'em. Tyson wkracza do akcji i odrazu okopuje leżącego Shawn'a. Pomaga wstać Michaels'owi i odbija nim od lin a nastepnie powala clothesline'em. Michaels wstaje i Tyson Kidd ponownie atakuje ale tym razem został powstrzymany i zmiana w DX. Triple H wkracza do akcji. Seria ciosów w twarz, odbicie od lin i clothesline. Kidd szybko wstaje i rusza na Hunter'a ale spinebuster. Triple H zarzucił włosami i wykonał taunt po czym ułożył Kidd'a do Pedigree iii jest! Przypięcie 1...2...3! Na Elimination Chamber PPV dojdzie do niesamowitego starcia pomiędzy DX i Austin'em a BoD i Rock'iem!!!

Po walce całe Hart Dynasty i DX znaleźli się w ringu. Przegrani pogratulowali zwycięzcom i następnie opuścili ring...

Backstage i ponownie Hart Dynasty. Spotkali na drodze... John'a Morrison'a!?

HART: Hej! Co ty tutaj robisz? Chyba nie tutaj Twoje miejsce?

MORRISON: No nie do końca. Wiesz jestem tajnym wysłannikiem Braci Destrukcja i miałem Was powiadomić, że za chwilę walnie tutaj piorun nakierowany przez Undertaker'a i całe RAW odpokutuje za tragedię Kane'a!

HART: Skończ już bo to na prawdę nie jest śmieszne.

MORRISON: Dobrze tylko żartowałem. Mam vip'owski karnet i chciałem sobie popatrzeć na Nataly'ę. A mogę wiedzieć czemu przeniesiono Hart Dynasty na RAW?

HART: To sprawa między mną a Long'iem.

W międzyczasie Natalya uderzyła John'a "płaskim" co zostało nagrodzone olbrzymim pop'em i brawami od publiczności

Hart Dynasty i Bret odchodzą a John tylko arogancko się uśmiechnął...

Triangle Tag Team Match

Chris Jericho & Evan Bourne vs Rey Mysterio & Jeff Hardy vs WWE Champion Batista & John Cena

Rozpoczęli Evan, Rey i John. Bourne i Mysterio ruszyli na Cenę i rozpoczęli owocną współpracę. Kilka naprawdę bardzo efektownych akcji, które pobudziły publiczność. Zawodnicy odwalili kawał dobrej roboty. Do czasu aż Jericho zmienił się z Evan'em, czego nie zauważył Rey, następnie atakując Mistrza 619. Cena dołączył do ataku i teraz to Rey był w opałach. Jericho i Cena trochę się wyżyli na Rey'u a następnie Y2J dokonał zmiany z Evan'em. Bourne wkroczył ponownie do akcji. Rzucił się na Cenę ale John radził sobie bez żadnego problemu. Wykonał Attitude Adjustment po czym przypiął 1...2...3! Jericho i Bourne wyeliminowani! Chris kazał Cene'ie podnieść Borune'a. Ten to zrobił i chwiejący się Evan po chwili otrzymał codebreaker od swojego partnera w tym pojedynku. Evan wypadł poza ring a Jericho poszedł na backstage. Mysterio vs Cena! Rey zdołał odpocząć w tym czasie. Wstał i uniknął przed atakiem Ceny. Następnie zmienił się z Jeff'em. Seria ciosów w twarz i clothesline'ów. Jeff kopnął w plecy Cenę i zmianił się z Rey'em aby wykonał mu 619! I udało się po ich myśli. Batista zszedł z ringu i skierował się w stronę backstage'u. Hardy wykonuje Swantom Bomb! Przypięcie 1...2...3!! Jeff świętuje z Rey'em. Po chwili świętowania jednak postanawiają się udać za kulisy. Batista zauważył, że idą za nim. Odwrócił się i wziął rozbieg po czym wykonał potężny double clothesline! Jeff podniósł się i spinebuster!! Rey podniósł się i Batista Bomb!! Batista wbiega do ringu. Cena już wstał. Ale Animal wykonuje mu spinebuster. Rozwścieczony podnosi John'a i jeszcze Batista Bomb!!

Podsumowanie:

http://img709.imageshack.us/img709/7168/diary14.jpg

Zaraz po tym wydarzeniu Monday Night RAW zeszło z anteny

------------------------- ------------------------- ------------------------- -------------------------

AKTUALNA KARTA NA ELIMINATION CHAMBER 2010:

2.Elimination Chamber Match for World Heavyweight Championship

http://img687.imageshack.us/img687/1176/ecsd.jpg

Edge© vs Randy Orton vs Sheamus vs Ted DiBiase vs John Morrison vs CM Punk

3.Normal Match for United States Championship

http://img687.imageshack.us/img687/9227/uscy.jpg

The Miz© vs Shelton Benjamin

4.Normal Match for Intercontinental Championship

http://img413.imageshack.us/img413/8812/itcc.jpg

Drew McIntyre© vs Kofi Kingston

5.Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

http://img413.imageshack.us/img413/6871/uttcs.jpg

Brothers of Destruction© vs DeGeneration X

Edytowane przez Pinio

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...