Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Pojawił się nowy odcinek SmackDown, więc pora na komentarz!

*Pierwszy segment- ciekawy. Fajny segment, który był bardzo dobrze przemyślany.

* walka nr.1 Zwycięstwo Drew było raczej przewidywalne. Sama walka to Squash, ale po cichu liczę, że Drew ponownie wygra MITB.

* Segment na zapleczu z Tiffany oraz Tedem, również dobrze przeprowadzony.

* Wypowiedź Sheamusa, również stała na bardzo wysokim poziome. Twoje diary czytam od niedawna, ale to jak prowadzisz Sheamusa to jest po prostu genialne!!

* Walka Jimmy’ego z Rey’em była ciekawsza, od poprzedniczki, aczkolwiek tutaj również zwycięzca łatwy do wytypowania.

* Trzecia walka również ciekawa. JoMo wygrywa i jest to dobra podbudowa IC Championa. Szkoda tylko, że zmierzy się na PPV z Ryderem.

* Kolejny segment na wysokim poziomie. Prowadzisz Miza naprawdę solidnie i jestem ciekwa czy Rudy straci tytuł na Wrestlemani.

* ME, ciekawy. Dużo się działo, a zwycięstwo Miza było raczej do przewidzenia.

Ogólnie SmackDown wypadł dobrze. Segmenty stoją na wysokim poziomie, podobnie jak walki, ale one są najmniej ważne. Trzeci epizod SD śmiało oceniam na 4+. Powodzenia w dalszym pisaniu.

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

KONIEC ŚWIATA KTÓRY ZNACIE!

Nadszedł czas by to ponad 2,5 roczne diary przestało być aktywne. Jest mi z tego powodu trochę szkoda, gdyż pomysłów na to było wiele i nawet ciekawych. Miało dojść do ucieczki Punka z pasem WWE tak jak to było naprawdę lecz nie wróciłby on tydzień później lecz bylibyście świadkami walki Pinia - prezesa WWE z takim problemem(nieudana próba pokonania CM Punka w walce o tytuł w Chicago, wprowadzenie nowego pasa, wyłonienie nowego mistrza, a wszystko zakończyłoby się wielkim spiskiem przeciwko Triple H'owi). Spisek polegałby na tym, że Hunter jako aktualny mistrz dowiedziałby się o tym, że jest udawanym mistrzem gdyż ten prawdziwy powraca. Nie Rock, nie Austin, tylko CM Punk. Doszłoby do walki tych dwóch panów a w przypadku porażki HHH - koniec kariery. Tak wyglądałby główny program, na którym przez najbliższe miesiące opierałbym się w prowadzeniu diary. Nie dojdzie jednak do tego. Powodem jest nie tyle brak czasu co motywacji. Największa jest gdy zaczyna się wszystko od nowa. Dlatego chciałbym podziękować wszystkim, którzy czytali, komentowali, oceniali, głosowali w ankietach, przesyłali wiadomości z propozycjami. Bez Was nie trwałoby to wszystko tak długo. Wielkie dzięki! Jestem bardzo zadowolony z tego, że moje diary dwa lata z rzędu było najlepszym na tym forum. Czy będzie trzeci rok z rzędu. Nie będzie łatwo ale może w taki piękny sposób diary zakończy swoją aktywność? ;) W każdym razie powrócę z nowymi pomysłami, z nowym diary. Być może już niedługo! Gone.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Naprawdę wielka szkoda, że kończysz. Byłem wielkim fanem twojego diary, ale cóż wszystko ma kiedyś swój koniec. Za te dwa lata należą Ci się wielkie brawa, ponieważ nikt w Polsce nie prowadził diary, przez tak długi czas. Według mnie było to chyba najlepsze diary w Polsce, biorąc pod uwagę wszystkie fora wrestlingowe z działem o Bookingu. Niezmiernie chciałbym Ci podziękować, za to i jedyne co mi wypada zrobić, to życzyć Ci powodzenie w nowym projekcie, który mam nadzieję, że już niedługo się pojawi na Booking Zone! :cry:
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!
  • 8 miesięcy temu...

The following is a message from Pinio...

Takim wstępem rozpoczynamy specjalne telewizyjne show pt. "Szpicu Response"! W programie Pinio ma odpowiedzieć na kilka pytań dotyczących tytułu "Najlepszego Bookera".

John: Witam wszystkich bardzo serdecznie! W tym specjalnym programie, którego pomysłodawcą i całym mózgiem tego wszystkiego jest Pinio! Nie będę przedłużał, zapraszam do mnie tego najważniejszego!

Pinio wychodzi przy owacji fanów, pozdrawia ich a następnie siada na fotelu.

John: Wszyscy byliśmy świadkami konferencji Szpica. Każdy chce znać odpowiedź Pinia. Oddaję Ci głos...

Pinio: Niewiele ponad 3 lata temu rozpocząłem swoją przygodę z tym wszystkim. Zafascynowany świetną robotą LeViathana i Wiatera postanowiłem spróbować swoich sił. Skromnie rozpocząłem to wszystko. Wzorowałem się na nich, na tym jakie mieli podejście do wykonywanej pracy, jak to wszystko planowali i robili z dużym zaangażowaniem. Nie minęła chwila a przegrali. Przegrali walkę z czasem. Zakończyli swoją wspólną działalność a ja kontynuowałem drogę na szczyt. Czułem, że mój czas się zbliża wielkimi krokami i z wielką ekscytacją robiłem to co od samego początku pokochałem. Wszyscy mnie wspierali, dopingowali i cieszyli się razem ze mną z efektów mojej pracy. Od początku jednak miałem kłopoty. Johniss nie był moim fanem, bolało go, że tak szybko zrobiłem postęp i zdobyłem wielu fanów a jemu nie szło to tak dobrze. Był on wtedy głównym dowodzącym wszystkimi Bookerami. Nie radził sobie a na to wszystko ja zdominowałem ten temat! Nie miałem sobie równych. Jakiś czas później pojawił się Menez. Rozpoczął dobrze ale czas z nim wygrał, tak jak z johnissem. Oboje na początku swojej przygody byli typowani na moich pogromców ale niee! Nie udało się to! Przegrali! Johniss przestał być naszym dowodzącym a zastąpił go... Menez. Równie negatywnie nastawiony do mojej osoby ale to nie zmieniło nastawienia moich fanów. Uwielbiałem ich tak samo jak oni uwielbiali efekty mojej ciężkiej pracy. Menez był jednym z nich ale przez krótki czas. Przejął dowodzenie i zmienił się ale miałem to w dupie. Był fałszywy i przekonała się o tym nie tylko społeczność Bookerów ale też wszystkich interesujących się wrestlingiem. Społeczność Attitude mam na myśli. Wszyscy pamiętamy co zrobił wspólnie z innymi byłymi członkami tej społeczności! Wszyscy pamiętamy także jak przegrali tą wojnę z naszą silną społecznością! Wspomniana dwójka. Johniss i Menez stwierdzili, że gdy Pinio przejmie dowodzenie nad Bookerami to wszystko upadnie. Naprawdę? W mojej skromnej opinii i wydaje mi się, że nie tylko mojej to właśnie oni są odpowiedzialni za upadek tego działu. Ja robiłem wszystko by stał on na wysokim poziomie a tych dwóch nieudaczników doprowadziło do wielu sporów i jeszcze mieli pretensje do wszystkich! Na szczęście pojawił się Vercyn. Uratował on to upadające imperium! Wprowadził wiele zmian i jego pomysły a także twórczość podniosła ten poziom podczas gdy ja stale byłem z Wami! Ciągle byłem na topie! 2 lata i 6 miesięcy! Pracowałem byście byli zadowolenie. Wydałem rekordowe 107 gal, zdobyłem 2 lata z rzędu nagrodę najlepszego bookera w społeczności Attitude! Wiele razy byłem najlepszy w danym miesiącu. Dzięki mnie emocje udzielały się poza kręgiem bookerów. Żyliście tym, codziennie sprawdzaliście czy Pinio nie stworzył czegoś nowego! Przeszedłem wiele, pokonałem wszystkie przeszkody, zrobiłem wszystko byście byli usatysfakcjonowani i z dumą i wielkim smutkiem przerwałem swoją pracę. Ale nie na zawsze. Wróciłem po krótkiej nieobecności i razem z Karim znowu wyszedłem na szczyt. Nie trwało to długo i znowu zmuszony zostałem do zaprzestania swojej działalności. Ale znowu wróciłem! Znowu chciałem Wam dać to co kiedyś! Chcę to robić! Nie zostawię Was na zawszę tylko będę wracał gdy tylko poczuję siły by znowu zrobić coś historycznego. Jak było 2 lata temu dobrze wiecie. Teraz nie musi być wcale tak jak wtedy. Może być lepiej, może być gorzej. To nie zmienia faktu, że wtedy było niesamowicie! To coś historycznego! Fani są o tym przekonani, hejterzy nie przyjmą tego do wiadomości ale nie zmienią tego co było. Nie odbiorą mi tego co dokonałem! A dokonałem czegoś więcej niż inni! Byłem, jestem i będę najlepszy! Szpicu, mój projekt a Twój projekt dzieli dość długi okres czasu. Zdobyłeś popularność gdy ja byłem zajęty życiem. Byłeś najlepszy ale podczas mojej nieobecności. Byłeś najlepszy gdy nie byłem aktywny tutaj. Ale w historii najlepszy jestem ja! Nie będziemy już rywalizować między sobą. Wielu chciałoby być tego świadkiem. Ale skoro nie byliście świadkami gdy tworzyłem historię to nie będziecie też świadkami tego wielkiego pojedynku dwóch wybitnych bookerów! Możemy zrobić to inaczej... Jak? Być może kiedyś będzie Ci dane się o tym przekonać...

Pinio po tych słowach pożegnał się z fanami i wrócił na zaplecze.

John: Chyba wszystko zostało powiedziane w ciągu ostatnich kilkudziesięciu minut. Dziękujemy za uwagę!

Gone.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Prawdę mówiąc nie wiem czy chcesz, aby oceniać Twoją ostatnią wypowiedź, jednak uważam, że zrobiłeś to w złym stylu. Nie zrozum mnie źle, bo jako monolog to było bardzo dobre, jednak wydaje mi się, że powinieneś bardziej mówić od siebie, a nie od Pinia. To powinny być Twoje słowa, a nie słowa prezesa Twojej federacji. Z jednej strony przyjemnie mi się czytało ten monolog, z drugiej jednak wyczułem pewien ordzaj pogardy i egoizmu, przez co było to nieco chamskie.

Poza tym Pinio nie zapominaj - to użytkownicy wybrali Twoje dzieło jako diary roku. Nie byli to tylko bookerzy ani czytelnicy, ale także ludzie, którzy zapewne nigdy w życiu nie zaglądali do BZ. Podczas swojej kariery miałeś wielu rywali - godnych rywali - jednak ty wytrzymałeś najdłużej, za co bardzo Cię podziwiam. Jednak jeśli mam wybrać kogoś z was po ostatnich wypowiedziach, to lepszy wywiad był autorstwa szpica :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Mylisz sie. W Attitude user awards glosy na moje diary oddawali Ci co mieli o tym pojecie. Na palcach jednej reki da sie policzyc osoby, ktore strzelaly przy wyborze. Ktos sie nie znal to napisal, ze sie wstrzymuje od glosu. I wiekszosc glosujacych tak zrobilo. Niedlugo wszyscy sie zorientujecie dlaczego napisalem to jako prezes. A przez to musialem zamienic kilka rzeczy np. Moderator-"Szef" bookerow itd.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Hmm...z tego co pamiętam, to przy drugim zwycięstwie większość pisała wstrzymanie się od głosu. Przy Twoim pierwszym sukcesie w AUA naprawdę dużo osób pisało nazwę Twojego diary, nawet moderatorzy, którzy może przeczytali z jeden odcinek.

Oprócz tego chciałem tylko powiedzieć, że mój post nie miał na celu obrazu, a taku na Twoją osobę bądź krytyki Twojego diary. Sam byłem jego wielkim fanem (choć komentarzy często nie zostawiałem, jeśli w ogóle jakieś zostawiłem). Jedynie ostatnia wypowiedź mniej mi podeszła. Ale jeśli mówisz, że wszystko jeszcze się wyjaśni, to pozostaje mi tylko czekać ;)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...