Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

19.07.2010

Pierwsze RAW po Money in the Bank i zarazem pierwsze na drodze do największej imprezy lata SummerSlam otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z zeszłej nocy kiedy to:

-D-Generation X ponownie musieli uznać wyższość Dirt Sheet w związku z czym nie zdołali odebrać im tytułów tag team’owych.

-CM Punk ściąga walizkę w bardzo kontrowersyjnych okolicznościach. Mason Ryan nowym członkiem Nexus!

-Chris Jericho broni tytułu przeciwko John’owi Cenie i CM Punk tylko straszy go wykorzystaniem walizki.

-------------------

Break the Walls Down

WWE Champion Chris Jericho zmierza dumnym krokiem do ringu przy ogromnej owacji fanów. Ubrany jest w stylowy garnitur.

JERICHO: Udało mi się! Po ciężkim i wyczerpującym pojedynku obroniłem tytuł. Jestem z siebie bardzo dumny. To nie był łatwy pojedynek. Najważniejsza jest jednak wygrana. Wygrana, która dała mi bilet na SummerSlam! Wystąpię na największej gali lata! To jest drugie najważniejsze wydarzenie w kalendarzu WWE zaraz po WrestleManii. To będzie coś pięknego. Słoneczne Los Angeles, mnóstwo fanów, do tego ja i WWE Championship. Jeszcze nie wiem z kim się zmierzę na tej gali ale postaram się wygrać! Chcę...

I to by było na tyle. John Cena atakuje od tyłu WWE Championa i chyba wyjaśnia kwestię z kim się zmierzy Jericho na SummerSlam. Cena po kilku kopnięciach wychodzi z ringu i wraca z krzesłem. Seria chair shoot’ów w głowę Chris’a. Cena rozkłada krzesełko i siada na nim jakby nigdy nic, następnie bierze mikrofon.

CENA: Chris, chyba już wiesz z kim się zmierzysz na SummerSlam. Tak. Z John’em Ceną! I na pewno wygram z Tobą i odbiorę Ci mój tytuł! MÓJ! Nie Twój! MÓJ!! To ja jestem tutaj najważniejszy i ten pas też jest najważniejszy a więc najważniejsze rzeczy muszą być razem! Na SummerSlam John Cena pokona Chris’a Jericho i zdobędzie WWE Championship!

My time is now

Cena wyrzuca mikrofon i wraca na zaplecze przy heat’cie od publiczności.

-------------------

Normal Match

Intercontinental Champion Evan Bourne vs. Jack Swagger

KONCÓWKA WALKI: Komentujący to starcie wraz z komentatorami Christian od samego początku jest bardzo zadowolony z postawy i umiejętności Mistrza Interkontynentalnego. Mimo wszystko kontrolę przejmuje Jack Swagger. Seria ciosów w narożniku. Bourne pada na matę a Jack bierze rozbieg i wykonuje Swagger Bomb! Podnosi się i bierze kolejny rozbieg i kolejny raz wykonuje Swagger Bomb. Wstaje i tauntuje. Bourne w tym czasie podniósł się. All American American dopada do niego. Wyniesienie i próba akcji kończącej ale Intercontinental Champion będąc na ramionach rywala zaczyna uderzać go w głowę. Swagger traci równowagę i pod ciężarem przeciwnika pada na matę. Bourne wchodzi na narożnik i wykonuje Air Bourne! Przypięcie 1…2…3! Bourne świętuje wygraną. Christian także nagradza go owacją na stojąca. Wreszcie odkłada słuchawki i wchodzi do kwadratowego pierścienia. Evan nie wie o co chodzi. Capitan Charisma wystawia do niego rękę aby pogratulować mistrzowi. Obaj podają sobie dłonie i uśmiechają się do siebie. Christian wnosi w górę rękę zwycięzcy tego pojedynku po czym oklaskując go wraca na zaplecze.

-------------------

Maryse i jej gość

MARYSE: Moim gościem jest John Cena! John, dlaczego zaatakowałeś WWE Championa zamiast stanąć z nim twarzą w twarz i zaproponować mu pojedynek?

CENA: Bo to by było głupie i Chris mógłby uniknąć tego pojedynku. Nie jestem jakimś dupkiem co musi wszystko załatwiać słownie. Chce walczyć i pokonywać a nawet niszczyć rywali! Moim celem jest WWE Championship!

MARYSE: A co jeśli CM Punk uprzedzi Cię i wykorzysta walizkę?

CENA: Nie zrobi tego! Nie ma prawa! WWE Championship musi być w moim posiadaniu!

MARYSE: Niestety ma do tego prawo i w każdej chwili może zażądać walki o pas WWE.

CENA: Skończ już! To ja jestem John Cena i to ja jestem przyszłym WWE Champion’em. Na SummerSlam zdobędę tytuł!

Do Ceny podchodzi Pinio.

PINIO: Witaj John. To, że zaatakowałeś Chris’a nie znaczy, że będziesz z nim walczył na SummerSlam. Ale mam pewien pomysł. Zmierzysz się dzisiaj z osobą, którą bardzo lubisz. Drew McIntyre będzie Twoim dzisiejszym przeciwnikiem! Mało tego! Jeśli przegrasz to już nigdy nie będziesz miał prawa walki o WWE Championship!

-------------------

Po krótkiej przerwie widzimy Shawn’a Michaels’a i Triple H’a.

SHAWN: Hunter! Daj spokój wreszcie. Damy radę pokonać Dirt Sheet. Na SummerSlam, największej imprezie lata odzyskamy tytuły tag team’owe.

TRIPLE H: Nie uda nam się! Na Fatal 4 Way, na Money in the Bank John Morrison przypiął Cię i wygrali! Tak nie może być!

SHAWN: Bywa i tak. Każdy kiedyś przegrywa. Zrozum, że to nie jest koniec. Wygramy!

TRIPLE H: Nie chce mi się w to wierzyć. Za każdym razem Morrison Cię odlicza!

SHAWN: Na SummerSlam już mu się to nie uda! A teraz idź się przygotuj do walki!

Triple H uspokaja się i idzie prosto korytarzem a Shawn z uśmiechem na twarzy podąża w drugą stronę.

-------------------

Normal Match

Triple H vs. Christian

KOŃCÓWKA WALKI: Triple H kopie rywala w brzuch i próbuje Pedigree jednak Christian przechodzi mu pod nogami i od tyłu próbuje wykonać Killswitch. Przekłada Triple H’a jednak ten odpycha go bardzo mocno, że odbija się od lin i mamy Spinebuster od The Game’a! Christian wstaje, Hunter tauntuje. Obaj spotykają się na stojąco i kopnięcie w brzuch o HHH i Pedigree! Przypięcie 1…2…3! Triple H nawet nie czeka aż sędzia wzniesie Jego rękę w górę tylko do razu odchodzi na zaplecze.

-------------------

SummerSlam 2010... Los Angeles... Największa impreza lata... Najważniejsze wydarzenie latem... Dwudziesta trzecia rocznica... To jednak nie wszystko. Na tej gali powitamy w WWE nowego zawodnika. Szybki, wysportowany i niesamowicie zdeterminowany by wygrywać. Już na SummerSlam! Wielki debiut!

-------------------

Czas na zapowiedź tego co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwilę John Cena zmierzy się z Drew McIntyre’em. Jeśli Cena przegra to nie dość, że nie zostanie pretendentem do mistrzostwa WWE to już nigdy więcej nie dostanie szansy na ten tytuł.

W walce wieczoru starcie dwóch liderów największych grup w WWE. CM Punk z Nexus zmierzy się z Wade’em Barrett’em z The Corre.

-------------------

Normal Match - Jeśli wygra John Cena to zostaje #1 do WWE Championship, jeśli przegra to już nigdy nie dostanie szansy na tytuł.

Drew McIntyre vs. John Cena

KOŃCÓWKA WALKI: Drew McIntyre w ataku. Seria choop’ów w narożniku. Irish Whip w przeciwny narożnik i Stinger Splash. Kopnięcie w brzuch od Szkota. McIntyre chwyta rywala za brzuch i podnosi go. Ustawia go na narożniku. Sam wchodzi na drugą linę. Próba Suplex’u jednak nie udana za pierwszym razem. Cena zaczyna atakować. Seria ciosów w brzuch. Drew puszcza go i spada bezwładnie na matę. John bardzo szybko reaguje na to i wykonuje Top Rope Leg Drop! Były WWE Champion leży na macie. Cena wznosi rękę w górę i pokazuje rywalowi You Can’t See Me! Następnie odbicie od lin i Five Knuckle Shuffle! Drew podnosi się a Cena wynosi go i próba AA ale McIntyre zeskakuje. Kopie rywala w brzuch i próba Double Underhook DDT ale też nie udana. Cena ponownie ma rywala na plecach i tym razem udaje mu się wykonać Attitude Adjustment! Przypięcie 1…2…3! A więc jednak Cena będzie walczył o pas na SummerSlam!

-------------------

Maryse i jej gość

MARYSE: Moim gościem jest Triple H! Gratuluję wygranej z Christian’em. Co powiesz o tym pojedynku?

TRIPLE H: Nic. Pokonałem rywala tak jak sobie przed walką założyłem. To wszystko.

MARYSE: Ostatnio jesteś zdenerwowany i dałeś temu znak na Money in the Bank a także po dzisiejszej walce. Co jest przyczyną?

TRIPLE H: Jeszcze się pytasz? Dwa miesiące temu przestałem być mistrzem tag team’owym. Wczoraj nie udało mi się wygrać i ponownie ich zdobyć. I mam być teraz szczęśliwy, że pokonałem Christian’a?

MARYSE: Może warto spróbować na SummerSlam? Shawn Michaels przecież jest gotowy aby walczyć ponownie o tytuły. Tylko Ty sprawiasz jakieś problemy?

TRIPLE H: Zobaczymy.

Triple H odchodzi w stronę swojej szatni.

-------------------

Normal Match

Mr. Money in the Bank CM Punk vs. Wade Barrett

KOŃCÓWKA WALKI: Od samego początku pojedynek ten można nazwać wielką bijatyką. Żaden z zawodników nie był w stanie znacząco zdominować pojedynku. Cios za cios, akcja za akcję. Aktualnie CM Punk jest w ofensywie. Chwyta rywala za głowę i wykonuje Suplex. Następnie wchodzi na narożnik i czeka aż lider The Corre wstanie. Tak się teraz dzieje i Straight Edge Superstar skacze ale nie trafia gdyż Barrett robi unik. Teraz to Anglik jest w ataku. Seria kopnięć w brzuch rywala. Odbicie od lin i Leg Drop ale nie trafiony. CM Punk szybko wstaje, odbija się od lin i wykonuje niski Dropkick na siedzącym Wadzie. Przypięcie 1…2! Lider Nexus podnosi się i ustawia się do kolejnej akcji. Barrett także wstaje i odwraca się i mamy wyniesienie. Próba GTS ale jednak nie Barrett zeskakuje z pleców rywala i sam wynosi do akcji kończącej! Wasteland! Wade rzuca się za Punk’iem ale nie zdążył przypiąć gdyż ten sprytnie wyturlał się poza ring! Barrett wychodzi do niego poza ring a tam zostaje podcięty i pada na matę. CM Punk powoli wstaje z pomocą konstrukcji ringu. Podchodzi do rywala i podnosi go po czym atakuje serią ciosów w twarz. Akcja przenosi się coraz bliżej titantronu. Sędzia odlicza count out. Mr. Money in the Bank chwyta rywala za głowę i podnosi go po czym wykonuje Suplex! Obaj ucierpieli ale bez wątpienia Anglik bardziej. Sędzia dolicza do 10 i ogłasza koniec walki! Mamy remis z powodu wyliczenia obu zawodników. Ale co się teraz dzieje. Do CM Punk’a podbiega dwóch zawodników. Jeden gruby, drugi zdecydowanie chudszy. Ten większy podnosi Punk’a a ten drugi biegnie w stronę stolików komentatorskich. Zabiera walizkę zwycięzcy RAW Ladder Match’u i oddaje ją w ręce właściciela. Następnie obaj nieznani zawodnicy wynoszą CM Punk’a z hali.

Takim obrazkiem kończymy Monday Night RAW!

KARTA NA SUMMERSLAM[15.08.2010]:

PLAKAT:

http://img94.imageshack.us/img94/1135/plakatae.jpg

1.Normal Match for WWE Championship

http://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=44054040.jpg&res=medium

Chris Jericho© vs John Cena

NEWSY:

-Na następnej gali RAW poznamy dokładnie zawodników, którzy pomogli CM Punk’owi po Jego walce.

-Na następnej gali RAW dojdzie także do powrotu wielkiej gwiazdy!

-Na SummerSlam dojdzie do Battle Royal a zwycięzca zmierzy się z mistrzem WWE o ten tytuł na Night of Champions.

-Już wiadomo kto zadebiutuje na SummerSlam i jak to wszystko przebiegnie. Federacja nie ma jednak zamiaru zdradzać ani trochę szczegółów.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246312

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Gala dobra.Bardzo dobrze, że Swagger stracił pas na rzecz Evana Bourne.W czasie pojedynku McIntyrea i Ceny miałem nadzieję, że ten pierwszy wygra, no cóż jednak nie :P. Najciekawszy był Main Event, gdy dwaj jeden obecny, drugi były liderzy Nexusa stoczyli ze sobą pojedynek, walka stała na dobrym poziomie tylko szkoda, że tak się zakończyła :)
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246371

Bardzo dobrze, że Swagger stracił pas na rzecz Evana Bourne

Przecież Swagger nie miał pasa. A w dodatku poprzednim posiadaczem pasa był Kingston.

RAW bardzo dobre. Walki jak i segmenty też bardzo dobre. Jedyne co mi trochę nie pasuje to walka HHH'a z Christian'em. Mogłaby być trochę lepiej rozpisana. Skoro jestem przy Christian'ie, to zauważyłem, że chyba będzie walczył o Intercontinental Championship. Bo dla mnie taka zwykła celebracja po wygranej walce mistrza jest trochę dziwna. Cena znów w walce o pas. Tym razem mógłby zdobyć mistrzostwo. Mam również nadzieje, że DX zawalczą o pasy i je odzyskają. SummerSlam, to moja druga ulubiona gala i mam nadzieję, że wypadnie lepiej niż świetnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246385

Bardzo dobrze, że Swagger stracił pas na rzecz Evana Bourne

Przecież Swagger nie miał pasa. A w dodatku poprzednim posiadaczem pasa był Kingston.

Mój błąd, źle zrozumiałem.Nie było mnie przez chyba 3 tygodnie w tym dziale, więc mogłem tak myśleć.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246400

Dobre RAW. Najbardziej interesuje mnie, kto pomógł CM Punkowi w Main Evencie ;) Poza tym Cena pewnie wreszcie wygra ten swój pas na Summerslam, ale coś czuję, że Punk może wparować z walizeczką. Poza tym widzę, że Dirt Sheet vs DX znów na PPV. Interesujące czy DX odzyskają pasy, czy zdecydujesz się na promowanie Johna i Mizanina, podkładając im kolejny raz Shawna i HHH. Może rozpad któregoś z tag-teamów? Czekam na Smackdown ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246468

No bardzo fajne RAW i dynamiczne. Bardzo dużo akcji. Możecie się ze mna nie zgodzić ale BackStage przebił same walki :grin: . Rozmowa z Ceną wręcz fantastyczna. Walki też bardzo ciekawe ,no i kim są ci "przyjaciele" Punka. Ocena 6 +/6 ,bo BS był bardzo realistyczny 8) .
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246582

Wracam do tego działu, wiec jakbym mógł zapomnieć o tym temacie? Powiedziałem już na PW, ze skomentuje, to słowa dotrzymuje. Gala według mnie wypadła hmm dobrze, bo już przwyczaiłeś tutaj wszystkich do swojego poziomu. Pierwsza gala po MiTB, więc ja nie oczekuje niczego wielkiego i widać, że nie miała to być tygodniówka, która zmiotłaby wszystkie, tylko ta z rzędu przygotowań do następnej gali PPV. Wyszło Ci to wszystko dobrze, ciekawe segmenty..walki...Opisujesz końcówki tak jak ja się do tego przenosiłem i to dobra sprawa, bo jak widac w pisaniu całej walki tez sobie radzisz (PPV). Nie mylisz nazw ciosów, nie mylisz zawodników, jest estetyka, czyli + dla Ciebie od Stamforda, a to już jest...właśnie nic ; /

Jeszcze odniosę się do komentarza Seba_KKS - Zazwyczaj to segmenty na BS'ie ciągną bardziej feudy niż same walki bynajmniej dla mnie. Walki to tylko wyniki ; )

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246644

Gala tak jak wyżej napisał Stamford po prostu dobra. Pierwsza tygodniówka musi powoli zacząć przygotowywać nas do następnego PPV. Jednak mam nadzieję że tych dwóch to nie będą Hurris i McGillycutty gdyż mając tylu zawodników do wyboru(Może Tyler Black?(Seth Rollins) można wybrać ciekawszych zawodników. Tym grubym mógłby być Brodus Clay.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246717

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

23.07.2010

Pierwsze SmackDown! na drodze do SummerSlam rozpoczyna pokaz sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Panowie wspomnieli wydarzenia z ostatniej niedzieli kiedy to:

-Niebieską walizkę ściągnął Kane!

-Dirt Sheet obronili tytuły tag team’ów!

-Ted DiBiase pokonał Edge’a i obronił World Heavyweight Championship!

-Radość jednak nie trwała długo gdyż Kane od razu wykorzsytał swój kontrakt z powodzeniem dzięki czemu to on jest World Heavyweight Championem!

-------------------

SmackDown na dobre rozpoczyna theme Kane’a i czerwone światła na całej hali. Nowy mistrz Wagi Ciężkiej zmierza pewnym krokiem do ringu. Przy czerwonych światłach bierze mikrofon.

KANE: Czas zemsty nadszedł. Potwór wykonał swój sprytny plan i zrobił dokładnie to co zamierzał! World Heavyweight Champion Kane. To oznacza jedno. Koniec niebieskiego SmackDown! Niebieskie barwy i niebieska oprawa SmackDown świadczyła tylko o jednym. Świadczyła o tym, że bohaterem tego brandu jest Undertaker! Jego już nie ma. Skończyliśmy wreszcie szopkę z nim. SmackDown! staje się czerwone za sprawą Kane’a! Na moim ramieniu jest najważniejszy pas federacji, jestem twarzą SmackDown! Ta twarz, która śni się po nocach małym dzieciom i zapewnie sporej liczbie dorosłych jest oznaką SmackDown! Czerwonego SmackDown! Zamierzam potwierdzać swoją dominację nad każdym kto ma jakikolwiek związek z tym brandem! Każdy musi wbić sobie do głowy, że World Heavyweight Championship w posiadaniu Kane’a jest niebezpieczną sprawą. Zawsze twierdziłem, że jestem dwa razy lepszy od każdego tutaj obecnego ale teraz to jest idealne potwierdzenie. Ściągnąłem walizkę Money in the Bank! Wykorzystałem zawarty w niej kontrakt na walkę o tytuł mistrzowski i udało mi się! Undertaker nigdy nie zrobił czegoś takiego i już nigdy nie zrobi. Zapominamy o tym człowieku i czekamy na kolejną ofiarę Kane’a.

Yeeah I’m Priceless

Przed titantron wychodzi były World Heavyweight Champion Ted DiBiase.

DiBIASE: Kane... Jako, że jestem byłym posiadaczem tytułu mam w kontrakcie wpisany rewanż z Tobą. Nie zamierzam jednak czekać do SummerSlam gdyż chcę na tej gali wyjść jako World Heavyweight Champion. Dlatego już dzisiaj zmierzymy się o tytuł, który mi zabrałeś zeszłej niedzieli.

KANE: Chcesz się bawić w General Managera? To ja też się z Tobą pobawię i powiem, że chce bardziej wymagającego przeciwnika od Ciebie! Ty jesteś nikim. Szczęśliwie zdobyłeś tytuł i zasłużenie go straciłeś. Zapamiętaj sobie, że teraz to jest moje show i zadzieranie ze mną jest błędem!

DiBIASE: Nie obchodzi mnie to! Bez względu na wszystko chce z Tobą walczyć o ten tytuł i zdobyć bo wszelkimi siłami czy to Ci się podoba czy nie! Dzisiaj w walce wieczoru Ted DiBiase kontra Kane o World Heavyweight Championship!

KANE: Będziesz tego żałował... Będziesz tego żałował!

Ted DiBiase uśmiecha się niepewnie a Kane patrzy się na niego dzikim wzrokiem. Czas na przerwę.

-------------------

Normal Match - No Title

Tag Team Champion The Miz(w.John Morrison) vs. United States Champion Kaval

KOŃCÓWKA WALKI: The Miz w ofensywie. Seria kopnięć w narożniku. Przerywa ten atak i chwyta rywala za głowę a następnie wynosi go i wykonuje Suplex! Tag Team Champion zaczyna czaić się na rywala. United States Champion wstaje i Miz dopada do niego. Pozycja do akcji kończącej. Warrior jednak wydostaje się spod tego uchwytu i powala rywala Dropkick’iem! Następnie wchodzi na narożnik i tauntuje. Warrior’s Way już za chwilę. A może jednak nie. Dolph Ziggler wskakuje na ring i zrzuca z narożnika Kaval’a. Wygrywa on ale przez dyskwalifikację. Ziggler podnosi rywala i wykonuje mu DDT. Ustawia się za nim i czeka aż wstanie. US Champion wstaje i mamy Zig Zag! Dolph wykonuje swój taunt i wraca na zaplecze.

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest uczestnik Battle Royal na SummerSlam - Randy Orton. Randy, wierzysz, że jest to Twoja szansa na zostanie WWE Champion’em?

ORTON: Na pewno bardzo będę się starał aby wygrać ten pojedynek. Nie będę ukrywał, że wolałbym znaleźć się w walce o World Heavyweight Championship.

TIFFANY: Jest jeszcze szansa. Ted DiBiase wykorzysta dzisiaj swój rewanż a na SummerSlam Kane pozostaje bez rywala w przypadku wygranej.

ORTON: Życzę Ted’owi wygranej a więc Kane zażąda rewanżu.

TIFFANY: Widać, że sam sobie rozpracowujesz różne warianty.

ORTON: Staram się być na bieżąco aby nie było wpadki, że będę żądał walki o pas a nie będzie mi się ona należała.

TIFFANY: Czyli pozostaje Battle Royal...

ORTON: Tak i zamierzam wygrać!

TIFFANY: Dzisiaj Twoim rywalem będzie inny uczestnik tego pojedynku na SummerSlam - Edge. Wygrana Cię podbuduje a przegrana... no właśnie, podetnie Ci skrzydła?

ORTON: Wygrana na pewno mnie podbuduje a przegrana da do myślenia co należy zmienić aby nie przegrać na SummerSlam.

TIFFANY: W takim razie powodzenia! Dzięki za wywiad.

-------------------

SummerSlam 2010... Los Angeles... Największa impreza lata... Najważniejsze wydarzenie latem... Dwudziesta trzecia rocznica... To jednak nie wszystko. Na tej gali powitamy w WWE nowego zawodnika. Szybki, wysportowany i niesamowicie zdeterminowany by wygrywać. Już na SummerSlam! Wielki debiut!

-------------------

Normal Match

Randy Orton vs. Edge

KOŃCÓWKA WALKI: Randy Orton w ataku. Irish Whip o liny i Powerslam! Od razu zaczyna uderzać pięściami w matę. Publiczność szaleje. The Viper też. Edge powoli wstaje, odwraca się i RKO! A jednak nie. Rated R Superstar odpycha rywala i ten wpada na narożnik. Chwiejąc się na nogach obraca się i Spear! Przypięcie 1…2… noga na linach. Edge odciąga rywala od lin i ponownie przypina 1…2…2,9! Kick out! Ultimate Opportunist wstaje i ustawia się w narożniku. Tauntuje i niecierpliwi się aż Randy wstanie. Jest już na nogach, odwraca się i przeskakuje szarżującego Edge’a! Ten wpada na narożnik i mamy roll up ale Edge przeturlał się i to on przypina 1…2…3! Ależ zaskakująca końcówka!

-------------------

Po krótkiej przerwie widzimy Sheamus’a siedzącego w szatni.

SHEAMUS: Na SummerSlam zmiast walczyć o World Heavyweight Championship albo WWE Championship muszę walczyć w jakimś Battle Royal aby zdobyć możliwość walki z mistrzem WWE. To jakaś głupota! Jestem tutaj najlepszy i nie powinienem bawić się w takie coś. Od razu powinienem dostać walkę o tytuł a nie ktoś taki jak Ted DiBiase! Mam ogromną nadzieję, że ta oferma przegra dzisiaj szybko z Kane’em a w przyszłym tygodniu dostanę walkę o pas na SummerSlam a moje miejsce w Battle Royal zajmie jakiś patałach, który nie będzie miał takiej przewagi nad rywalami jaką mam ja! Jeśli nic z tego co powiedziałem nie wyjdzie to Battle Royal wygra Celtic Warrior Sheamus!

------------------

Oto co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwilę trudny sprawdzian dla mistrza tag team’owego. John Morrison zmierzy się z Ezekiel’em Jackson’em!

W walce wieczoru rewanżowy pojedynek o World Heavyweight Championship. Nowy mistrz Kane zmierzy się z byłym mistrzem Ted’em DiBiase!

-------------------

Normal Match

Tag Team Champion John Morrison(w.The Miz) vs. Ezekiel Jackson

KOŃCÓWKA WALKI: Ezekiel Jackson kopie rywala w narożniku. Obejmuje go za brzuch i ustawia na narożniku. Dokłada jeszcze kilka ciosów w twarz. JoMo chwiejąc się siedzi na narożniku. Ezekiel wchodzi na drugą linę i chwyta rywala za głowę. Wyniesienie i Back Suplex z narożnika! Zeke szybko wstaje i podchodzi do rywala. Podnosi go a następnie wykonuje Bodyslam! Ezekiel tauntuje. John Morrison w tym czasie wstaje. Jest już na nogach i zostaje złapany ale świetnie uwalnia się spod uchwytu do akcji kończącej Jackson’a. JoMo odbija się od lin i wykonuje hurricanranę w taki sposób, że rywal uderza głową w narożnik i pada przy nim. Tag Team Champion bez zastanowienia podchodzi do narożnika i wykonuje Starship Pain a następnie przypina 1…2…3!

-------------------

Tiffany i jej gość

TIFFANY: Moim gościem jest największy pechowiec Money in the Bank 2010, były World Heavyweight Champion Ted DiBiase! Na początek pytanie jak się czujesz po tak ciężkiej nocy jaką była dla Ciebie ta niedzielna?

DiBIASE: Pierwsza obrona pasa udała mi się ale nie byłem w stanie powstrzymać Kane’a. To było dla mnie straszne. Żałuję do teraz, że tak się stało i zawiodłem nie tylko fanów ale i samego siebie oraz bliskich.

TIFFANY: Dlaczego zdecydowałeś się tak szybko na rewanż?

DiBIASE: Rozmawiałem o tym bardzo długo z ojcem ostatnimi dniami i wspólnie podjęliśmy taką decyzję. Obaj twierdzimy, że większe szanse mam dzisiaj niż miałbym na SummerSlam.

TIFFANY: Nie czujesz zmęczenie po niedzielnej walce?

DiBIASE: Czuję ale wierzę, że Kane po Ladder Match’u odczuwa większe i dzisiaj wykorzystam to.

TIFFANY: Czy w przypadku przegranej zamierzasz walczyć o miano pretendenta do WWE Championship?

DiBIASE: Oczywiście... Ale nie mam zamiaru dzisiaj przegrać!

TIFFANY: W takim razie powodzenia!

-------------------

Normal Match for World Heavyweight Championship

Kane vs. Ted DiBiase

KOŃCÓWKA WALKI: Kane atakuje serią ciosów w twarz. Ted na linach. Irish Whip o liny i clothesline od mistrza. Ted szybko wstaje ale nadziewa się na kolejny clothesline! Kane tauntuje. Publiczność buczy bardzo głośno chcąc wyprowadzić z równowagi World Heavyweight Championa. Ted wstaje i zostaje chwycony za szyję. Wyniesienie i potężny Chokeslam! Kolejny taunt od Big Red Monster’a w stylu Undertakera! Syn legendy WWE podnosi się. Kane wynosi go i próba Tombstone’a ale sprytnie były champion wydostaje się. Big Red Monster odwraca się i zostaje kopnięty w brzuch. DiBiase chwyta go za głowę i przeciąga go pod narożnik. Następnie wchodzi na drugą linę i błyskawicznie wykonuje Tornado DDT z drugiej liny! Przypięcie 1…2…2,9! Mimo wszystko jest to chyba okazja do odzyskania tytułu. DiBiase wchodzi na narożnik. Czeka aż rywal wstanie. Tak się właśnie dzieje. WH Champion wstaje i odwraca się. Ted skacze ale zostaje złapany w powietrzu. Kane przekłada go sobie i wykonuje Tombstone Piledriver i przypina 1…2…3! Tytuł pozostaje w rękach Mr.Money in the Bank! Kane jednak nie zamierza świętować. Bierze mikrofon od spikera, który przed momentem ogłosił go zwycięzcą.

KANE: Ted DiBiase wykorzystał rewanż i przegrał. Kane nadal jest na szczycie SmackDown i bardzo długo pozostanie. Pojawię się na SummerSlam z tym złotem na ramieniu. Jest tylko jeden mały problem. Nie mam godnego rywala by zwyciężyć na największej imprezie lata! Były mistrz przegrał przed chwilą, reszta kompletnie nie nadaje się by ze mną się mierzyć. Czy jest ktoś w tej federacji kto zagrozi Kane’owi? Kto będzie miał chociaż najmniejsze szanse aby odebrać mi tytuł? NIE!

Kane wyrzuca mikrofon i tauntuje, z narożników strzelają ognie.

Takim obrazkiem kończymy SmackDown!

AKTUALNA KARTA NA SUMMERSLAM[15.08.2010]:

PLAKAT:

http://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=44054040.jpg&res=medium

Chris Jericho vs. John Cena

2.Battle Royal for #1 contender to WWE Championship

Sheamus vs. Randy Orton vs. Ted DiBiase vs. ???

NEWSY:

-W przyszłym tygodniu wielki powrót na SmackDown!

-W Battle Royal na SummerSlam udział weźmie nietypowa liczba uczestników - 11

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246769

SmackDown jak zwykle trzymało poziom. Dobre segmenty, walki również. Kane zachował pas i w sumie dobrze. Za tydzień wielki powrót. Kane nie ma rywala, więc może to będzie Undertaker. A może Paul Bearer? Jestem tego bardzo ciekawy.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246855

SmackDown bardzo dobre ,jak zawsze. Kane utrzymał tytuł i dobrze ,bardzo fajny pojedynek pomiędzy Edgem ,a Ortonem ,którego wynik troche mnie zaskoczył. Ocena 6/6 i pozdro. A i jeszcze ciekawi mnie kto będzie tym nowym w twojej federacji :grin: .
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246863

Gala bardzo dobra, kilka ciekawych momentów w niej było.Czyżby to była zapowiedź jakiegoś nowego zawodnika i rywala dla Kanea?? :D oo i ciekawa również sytuacja z Dolphem i The Dirt Shit to by było coś całkiem zaje*bistego gdyby JoMo,Miz i Ziggler byli razem w stajni.

Zapraszam do mnie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-246872

Hello...a wiec zaczne od poczatku czyli od Money in the Bank...odrobinke czulem sie zaskoczony i mialem lekkie deja vu jesli chodzi o Kane i jego zdobycie walizki oraz wykorzystanie kontraktu.Cm Punk trzeci raz zdobywa walize az szok normalnie mnie zatkalo;) to tyle jesli chodzi o to.Czas na gale a wiec...Raw wg mnie bije na glowe Smacka sam nie wiem czemu odnosze takie wrazenie.Mam wrazenie ze przy Raw bardziej sie starasz.Czas na moje domysly co bedzie na

a)SD!-Tu z cala pewnoscia wroci Undertaker i feud z Kane.

B)Raw-na Raw powroci Jeff Hardy(chyba);-)

c)Summerslam-tu z kolei zadebiutuje Sin Cara;-)mam wrazenie takie a nie inne;-)na razie tyle:-)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-247096

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Pozwolę sobie ocenić Money in the Bank oraz dwie tygodniówki po niej. Gale na Twoim poziomie, z którego od jakiegoś czasu nie schodzisz. Pisałeś, że niektóre rzeczy mogą się powtarzać no i tak było z tym Kane'm. Zobaczymy jak poprowadzisz teraz go jako championa, bo DiBiase mocno do mnie nie przemawiał. Cieszy mnie, że Punk zdobył walizkę oraz, że Y2J to wciąż champion. Pomysł z Battle Royalem na SummerSlam mi się podoba i ciekawi mnie jak to rozegrasz.

Pozdrawiam i sam wiesz co :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-247130

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

26.07.2010

Drugie RAW po na drodze do SummerSlam otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia kiedy to:

-Chris Jericho świętował obronienie tytułu lecz przerwał mu to John Cena atakując mistrza.

-Doszło do małych spięć w DX ale Triple H chyba jednak zrozumiał, że mają szanse odebrać tytuły mistrzowskie Dirt Sheet.

-W walce wieczoru dwaj liderzy wielkich grup spotkali się w ringu. Wynik? Double count out.

A już dzisiaj powrót wielkiej gwiazdy!

-------------------

Wszyscy fani czekają na wielką gwiazdę. Każdy zadaje sobie pytanie kto to jest?

Dźwięk tłuczonego szkła

No i wszystko jasne! Stone Cold Steve Austin powraca na Monday Night RAW! Ogromna owacja od fanów. Prawie przygłuszają theme. Steve jest w kwadratowym pierścieniu i na każdym z narożników tauntuje w charakterystyczny i niepowtarzalny dla siebie sposób. Ktoś podaje mu piwa, które Stone Cold rozbija o siebie i pije „na raz”. Ring cały mokry, Austin także. Ale skoro tak rzadko widzimy Steve’a? Wreszcie bierze mikrofon i rozpoczyna swoją przemowę.

AUSTIN: Stone Cold Steve Austin powraca na RAW! Domyślacie się po co wróciłem? Zbliża się SummerSlam, największa impreza lata. To niesamowite wydarzenie musi być cholernie dobre i zapamiętane przez każdego fana. Lato, słońce, przepiękne Los Angeles, dwudziesta trzecia odsłona tego Pay-Per-View! Coś pięknego! Jednak mi czegoś tutaj brakuje. Przypomnijcie sobie WrestleManię 26. To jest najważniejsze wydarzenie w ciągu roku. SummerSlam jest zaraz za nią na drugim miejscu. Na WrestleMani mieliście okazję oglądać wspaniały pojedynek bez dyskwalifikacji pomiędzy Stone Cold Steve’em Austin’em a The Rock’iem! W sumie z taką propozycją powinien wyjść The Rock ale skoro RAW jest w kalendarzu pierwsze... No dobra czas przejść do konkretów. The Rock! Dobrze wiem, że teraz oglądasz to wydanie Monday Night RAW i domyślasz się o co mi chodzi. Ty i ja na SummerSlam! Rodzaj walki możesz wybrać sam. Chcę jeszcze raz stanąć z Tobą w ringu i ponownie Cię pokonać! Czekam na odpowiedź! Będę ze zniecierpliwieniem oglądał Friday Night SmackDown! Podejmij dobrą decyzję!

Stone Cold wyrzuca mikrofon i żegna się z fanami popijając piwko, a właściwie to piwka oraz tauntując na narożnikach.

-------------------

Normal Match

Intercontinental Champion Evan Bourne vs. Jack Swagger

KONCÓWKA WALKI: Wszystko tak samo jak w zeszłym tygodniu. Przy stole komentatorskim zachwycający się umiejętnościami Mistrza Interkontynentalnego Christian a w ringu Ci sami rywale. Evan ma przewagę nad rywalem. Trzyma go w head lock’u. Swagger jednak znajduje wyjście z tego uchwytu i przechodzi do ataku. Seria ciosów w brzuch. Intercontinental Champion zgina się „w pół” a Swagger odbija się od lin i kopie rywala prosto w głowę. Bourne pada przy narożniku. Jack bierze rozbieg i wykonuje Swagger Bomb! Szybko wstaje i ponownie próbuje Swagger Bomb ale tym razem Evan Bourne odsuwa się i roll up’uje! 1…2…3! Zaskakująca wygrana młodego mistrza! Christian nagradza zwycięzcę oklaskami na stojąco. Odkłada słuchawki i wchodzi do ringu. Wznosi w górę rękę zwycięzcy. Panowie ściskają się po przyjacielsku. Christian ponownie wznosi w górę rękę uradowanego Bourne’a. Capitan Charisma puszcza rękę i kieruje się do narożnika aby wyjść. Po drugiej stronie ringu Evan wskakuje na narożnik i tauntuje. Christian nie wychodzi tylko podbiega do niego i zrzuca go z narożnika! Co się dzieje z Christian’em? Zaczyna kopać rywala. CC zdejmuje marynarkę i rzuca nią z całej siły na matę. Rozpina mankiety od koszuli i podwija rękawy. Podnosi rywala i Irish Whip o narożnik a następnie Stinger Splash. Christian wykręca rywala za ręce i wykonuje Killswitch! Następnie wznosi w górę Intercontinental Championship nad leżącym mistrzem.

-------------------

Maryse i jej gość

MARYSE: Moim gościem jest John Cena! Udało Ci się wywalczyć kolejną szansę na zdobycie tytułu mistrzowskiego. Nic, z wyjątkiem mistrza, nie stoi Ci na przeszkodzie by wygrać.

CENA: Tak jest. Nic nie stoi mi na przeszkodzie i zrobię to. Koniec Chris’a Jericho jako WWE Championa!

MARYSE: Na Money in the Bank też nic nie stało na przeszkodzie a jednak nie wygrałeś. Dlaczego?

CENA: Nie wracajmy do przeszłości. Było, minęło, tyle! SummerSlam to coś więcej niż Money in the Bank dlatego to ja zostanę mistrzem WWE na tej gali!

MARYSE: Dzisiaj zmierzysz się z liderem The Corre Wade’em Barrett’em. Ma on po swojej stronie trzech pomocników. Obawiasz się czegoś?

CENA: Nie obawiam się niczego! Nie jestem dupkiem żebym bał się kogoś takiego jak Barrett!

MARYSE: Dzięki za wywiad i powodzenia!

-------------------

Po krótkiej przerwie widzimy dwóch zawodników, którzy pomogli CM Punk’owi opuścić halę tydzień temu. Na przeciwko nich stoi oczywiście lider Nexus i pozostała część załogi.

PUNK: Teraz krótko. Kim do cholery jesteście i czego chcecie?

??? Ja mam na imię Michael McGillicuty i chcę dołączyć do Nexus.

??? A ja jestem Husky Harris i też bardzo chcę dołączyć do Twojej stajni.

PUNK: A ja chcę byście sobie poszli!

HARRIS: Punk, my na prawdę chcemy walczyć dla Nexus.

PUNK: A ja na prawdę chcę abyście sobie poszli.

McGILLICUTY: Co mamy zrobić?

PUNK: Otworzyć te drzwi, które są za Wami i wyjść.

HARRIS: Dopóki nie przyjmiesz nas do Nexus to nigdzie nie pójdziemy.

PUNK: Zmuszacie mnie bym pokazał Wam siłę Nexus. Spójrzcie na tego faceta. To Mason Ryan. On czeka aż powiem mu aby skopał Wam dupska. Chcecie tego?

McGILLICUTY: Nie. Jedyne czego teraz chcemy to założyć na ramiona opaski Nexus.

PUNK: Idźcie sobie do domów albo kafejki internetowej, wejdźcie na WWEshop i zamówcie sobie dwie sztuki. Jest teraz promocja a przesyłka dochodzi bardzo szybko.

HARRIS: Możemy Ci się przydać. Jesteśmy w stanie zrobić wszystko. Daj nam szanse.

PUNK: Jesteście strasznie uparci. W sumie to lepiej dla Was bo przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Poczekajcie chwilę.

Punk podchodzi do reszty członków Nexus i umawia się z nimi. Po krótkiej rozmowie Otunga, Ryan i Tarver ruszają na Harris’a i McGillicuty’ego. Zaczynają ich okładać pięściami i poprawiają kopnięciami. Po kilku minutach ataku...

PUNK: Dobra starczy. Na nas już czas. A teraz konkursik. Kto pierwszy wstanie ten niech idzie za nami.

Punk wychodzi i idzie backstage’em a reszta Nexus za nim. Harris szybko się podnosi ale zostaje zatrzymany przez Michael’a.

McGILLICUTY: Stój! To jest chore! On z nami pogrywa. Od razu mówiłem Ci, że Barrett jest od niego lepszy.

HARRIS: Skoro tak to sobie do niego idź! Ja podjąłem już decyzję do której stajni chcę dołączyć!

Harris wychodzi z pomieszczenia i jak najszybciej zmierza w stronę Nexus.

-------------------

Po krótkiej przerwie ponownie jesteśmy na backstage’u a dokładniej w szatni DX.

MICHAELS: No to jak na SummerSlam zdobywamy Tag Team Championship!?

TRIPLE H: Daj spokój.

MICHAELS: Dlaczego? Co w Ciebie wstąpiło?

TRIPLE H: Słuchaj mnie dokładnie... Na dwóch PPV pod rząd zostałeś przypięty przez Morrison’a w związku z czym przegraliśmy. Nie mam zamiaru trzeci raz patrzeć jak Miz i Morrison świętują wygraną nad nami. Nie chcę już z Tobą walczyć wspólnie gdyż to mnie hamuje. Na SummerSlam możesz sobie walczyć o pasy Tag Team ale beze mnie! Znajdź sobie jakiegoś innego frajera co będzie znosił Twoje przypięcia. Skończyłeś się stary! A ja na SummerSlam wezmę udział w Battle Royal i wywalczę sobie prawo walki o WWE Championship na Night of Champions!

MICHAELS: Jedyną osobą, która się tutaj skończyła to jesteś Ty!

TRIPLE H: Przesadzasz. Ja chcę wygrywać podczas gdy Tobie marzą się jakieś pojedynki dziwaczne.

MICHAELS: To zróbmy tak.

TRIPLE H: Nic już nie robimy. Od teraz nie ma DX tylko Triple H i Shawn Michaels! Koniec z DX! Rozumiesz? Beze mnie jesteś nikim podczas gdy ja bez Ciebie rozwijam skrzydła i zdobędę WWE Championship. Dwa lata z rzędu nie potrafiłeś pokonać Undertaker’a na WrestleMani. Jesteś nikim! Koniec DX!

Triple H wychodzi z hukiem szatni.

-------------------

This fire burns

Na ring wychodzi Nexus w składzie CM Punk, Mason Ryan, David Otunga, Michael Tarver i Husky Harris! W ringu CM Punk bierze mikrofon i siada na środku ringu oczywiście “po turecku”.

PUNK: Nexus ma zaszczyt ogłosić nowym członkiem tej stajni Husky Harris’a! Nexus zasiliła postać mocno zbudowana i nie wątpliwie będzie jednym z ważnych elementów układanki. Najważniejszym elementem tej układanki jest jednak to kiedy już Nexus będzie miało w swoim posiadaniu WWE Championship to reszta pójdzie z górki. Przejdę teraz może do Michaela McGillicuty’ego. Od samego początku ten koleś nie pasował mi w Nexus i nie widziałem w Jego oczach takiej zaciętości aby do nas dołączyć jak u Husky’ego. Dobrze, że Harris odłączył się od tego dupka gdyż jest on nic nie warty. Skoro mamy nowego członka Nexus to oznacza to, że jest jeden zawodnik więcej niż w The Corre. Co zrobi Wade? Czyżby już odpuścił i siedzi cichutko wraz ze swoimi przydupasami w szatni? Mniejsza o to. Jakoś nie interesuje mnie szczególnie ten człowiek. Najważniejsze teraz dla mnie jest wykorzystanie walizki Money in the Bank.

We are one

Przed titantronem pojawia się całe The Corre.

BARRETT: Punk, jeśli myślisz, że chowałem się w szatni bo u Was jest jeden więcej to jesteś w błędzie. Przyszedłem jednak tutaj aby przedstawić Ci osobę, którą bardzo dobrze znasz. I od tego momentu będzie on chodzić w koszulce The Corre! Michael McGillicuty jest członkiem The Corre i jest nas równo Punk! Czas się przekonać kto ma przewagę!

The Corre rusza do ringu. Punk wstaje i nakazuje swoim podopiecznym uważać. Corre już w ringu i rozpoczyna się brawl. Ciężko opisać to co dzieje się w kwadratowym pierścieniu. Jest utworzone pięć par. Każdy członek Nexus mierzy się z jakimś członkiem The Corre i na odwrót.

I’m On One

Pinio wychodzi przed titantron.

PINIO: STOP! STOP! STOP! Rozejść się! Widać, że nie przepadacie za sobą. Jest na to rada. Zbliża się SummerSlam a więc na tej gali dojdzie do pojedynku Nexus vs The Corre. Będzie to 10-cio osobowy Elimination Tag Team Match! Przegrana drużyna będzie zmuszona opuścić RAW!

Pinio wraca na zaplecze a Barrett odwraca się w stronę Punk’a i kiwa mu na pożegnanie.

-------------------

Czas na zapowiedź tego co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwilę pretendent do tytułu WWE John Cena zmierzy się z liderem The Corre Wade’em Barrett’em!

W walce wieczoru lider Nexus i Mr. Money in the Bank CM Punk zmierzy się z WWE Championem Chris’em Jericho!

-------------------

Normal Match

John Cena vs. Wade Barrett(w.The Corre)

Panowie stoją naprzeciwko sobie. Gong już słyszeliśmy a więc powinni zaczynać. Wade mówi coś do John’a a ten kręci głową z niezadowolenia. Barrett woła do ringu swoją ekipę. Cena robi krok do tyłu. Lider The Corre ciągle coś mówi do pretendenta do WWE Championship. John stoi przy linach i jest gotów opuścić ring. Członkowie The Corre robią krok w kierunku John’a a ten wychodzi poza ring. Barrett bierze mikrofon.

BARRETT: Dobrze robisz John. Dzięki temu nadal jesteś pretendentem. Gdybyś stanął do walki to musiałbyś opuścić nas na jakiś czas.

Sędzia dolicza do 10 i mamy count out. Wade Barrett wygrywa ten pojedynek. Cena niezadowolony wraca na zaplecze.

-------------------

Maryse i jej gość

MARYSE: Moim gościem jest RAW Mr.Money in the Bank CM Punk! Już za chwilę zmierzysz się z mistrzem WWE. Możesz sprawdzić czy masz z nim szanse w walce o pas.

PUNK: Tutaj nie ma nic do sprawdzania. Po prostu pewnego pięknego dnia stanę przy nim z walizką, oddam ją sędziemu i pokonam go jednocześnie zdobywając tytuł.

MARYSE: Czy zamierzasz wykorzystać członków Nexus by zdobyć tytuł?

PUNK: Ci chłopacy są świetni i na pewno jeśli powiem im aby zaatakowali Chris’a to to zrobią. Jeśli nie powiem to albo ktoś z nich sam wpadnie na ten pomysł albo po prostu poczekają z boku i będą przyglądać się jak zdobywać tytuł dzięki walizce.

MARYSE: Jakaś taktyka na starcie z WWE Championem?

PUNK: Liczy się tylko wygrana.

MARYSE: W takim razie powodzenia.

-------------------

Normal Match

Mr. Money in the Bank CM Punk vs. WWE Champion Chris Jericho

KOŃCÓWKA WALKI: Chris Jericho w ataku. Seria kopnięć w brzuch i błyskawiczne DDT. Y2J wstaje, wybija się z pomocą lin i Lionsalt! Przypięcie 1…2! Chris wstaje i chwyta rywala za nogi a następnie wykręca je. Walls of Jericho zapięte. CM Punk jednak ma sporo sił i bez problemu doczołguje się do lin. Sędzia przerywa submission. Jericho wstaje i ustawia się za wstającym Mr.Money in the Bank. Punk odwraca się i unika Codebreaker’a! Chris pada na matę a Punk zapina Anaconda Vise! Jericho blisko lin i szybko chwyta się ich by nie stracić za dużo sił. Punk jednak nie puszcza i sędzia liczy 1…2…3…4… puścił. Punk wstaje i ustawia się do GTS. WWE Champion wstaje i wyniesienie. Szybko jednak zeskakuje i wykonuje Codebreaker! Przypięcie ale co się dzieje. Chris Jericho próbował przypiąć ale teraz trzyma się za krocze i nie jest zdolny by uzyskać pin. CM Punk za to przypina i ustawia nogi na drugiej linie! To jest niedozwolone ale sędzia tego nie widzi 1…2…3! Lider Nexus wygrywa poprzez oszustwo a nawet dwa gdyż powtórka wyraźnie pokazuje, że podczas przypięcia Jericho został uderzony z kolana w krocze. Nexus wbiega do ringu. Ryan podnosi rywala i wykonuje mu Ryan Bomb! David Otunga podnosi rywala i wykonuje mu Urange! Harris na narożniku. Skacze i wykonuje potężny Splash! CM Punk podchodzi do sędziego i wyciąga do niego walizkę! Sędzia odbiera ją ale nie! CM Punk szarpie walizkę i nie daje jej sędziemu! Co się dzieje? Punk zabiera walizkę i wraz z członkami Nexus wracają na zaplecze.

Takim obrazkiem kończymy Monday Night RAW!

KARTA NA SUMMERSLAM[15.08.2010]:

PLAKAT:

Chris Jericho vs. John Cena

2.Battle Royal for #1 contender to WWE Championship at Night of Champions

Sheamus vs. Ted DiBiase vs. Edge vs. Randy Orton vs. Triple H vs. Drew McIntyre vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. ???

3.5 vs. 5 Elimination Tag Team Match - Looser Leave RAW

http://img713.imageshack.us/img713/4076/73043095.jpg

Nexus[CM Punk, Mason Ryan, David Otunga, Michael Tarver, Husky Harris] vs. The Corre[Wade Barrett, Justin Gabriel, Heath Slater, Skip Sheffield, Michael McGillicuty]

NEWSY:

-Na RAW powrócił Steve Austin i wyzwał na kolejny pojedynek The Rock’a!

-Na ostatnie RAW zapowiadany jest kolejny powrót. Czyżby The Rock chciał pojawić się na show Stone Cold’a?

-Na następne SmackDown! także dojdzie do powrotu. Kto to będzie? Dowiemy się na piątkowej gali!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/22/#findComment-247203

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...