Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Od dłuższego czasu czytam Twoje diary i cóż tu dużo mówić jest wspaniałe. Ciekawa sytuacja z Drew gdyż prócz niego mamy w mitb raw mamy walkę konkurencyjnych stajni. Czuje że zamierzasz zabookować go w tej walce bardzo mocno i wogóle po faceturnie staje się potężnie mocno pushowanym maineventerem coś jak nasz Cena w realu :) Szkoda tylko że McIntyre obecnie w WWE jest zesłany do głębokiego low-cardu bo dla mnie koleś ma zadatki na MainEvent
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244018

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

Szybko dwa nowe odcinki - bomba! Niezwykle ciekawa sytuacja na RAW, walka Nexus vs Corre no i "rodzynek" McIntyre. Będzie interesująco, coś czuję, że Szkot zdobędzie walizkę na zasadzie "gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta", aczkolwiek czy jemu potrzebny jest kontrakt MiTB? Może ktoś "nowy" dostanie szansę, odłączy się od stajni i rozpocznie solo karierę. Na Smackdown również interesująco, DiBiase powinien obronić tytuł, ale wszystko wskazuje na to, że Kane zdobędzie walizkę i pewnie odbierze WH Title Tedowi. Jericho vs Cena, tutaj nie wiem co powiedzieć, heelowy John to świetna tutaj postać i liczę, że dostanie pas. Pewnie dojdzie walka o TT Titles między mistrzami, a DX, bo jak widzę, cała czwórka nie dostała się do MiTB. Zarówno Smackdown, jak i RAW świetne, z OGROMNĄ niecierpliwością czekam na kolejną niebieską galę! 10/10
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244054

Bardzo dobre RAW i SmackDown! (jak zawsze z resztą :D). Feud pomiędzy Nexusem ,a The Corre prowadzony wzorowo. Na dodatek obie grupy spotkają się na MiTB w Ladder Matchu co będzie wiśienką na torcie na tej gali. Po za tym duzo emocji dostarczyć może pojedynek Edga z DiBiaseim ,który wygrał z Kanem. Na SD! walizkę może zdobyć Matt Hardy (który być może będzie pushowany) lub ktoś z dwójki MVP,Banjami. Walka o pas WWE tez ciekawa sądze ,żę heelowy Cena wygra ten pojednynek. SD! i RAW ocenie w skali szkolnej 6/6.

PS. Mi wcale nie przeszkadza ,że na twoje odcinki trzba czekać dłużej i nie musisz się śpieszyć ,wiem ,że apetyt rośnie w miarę jedzenia i twoich odcinków ciężko się doczekać ale najważniejsze żeby trzymały one poziom. Zapraszam do siebie Wrestlemania już dodana. 8) . Pozdro :smile: .

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244056

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

02.07.2010

Pierwsze SmackDown na drodze do Money in the Bank rozpoczyna pokaz sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Panowie wspomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia kiedy to:

-Poznaliśmy skład walki o walizkę na Money in the Bank!

-World Heavyweight Champion Ted DiBiase pokonał Kane’a!

-------------------

Now listen, ain’t no make believe

Tag Team Champions The Miz oraz John Morrison, Dirt Sheet zmierzają do ringu. Z dumą prezentują swoje tytuły.

MIZ: Wreszcie mistrzostwo tag team’ów jest w rękach odpowiednich osób. Macie teraz dokładne potwierdzenie, że jesteśmy najlepszym team’em w WWE. Nikt nie jest od nas lepszy. My jesteśmy niesamowici. Tylko my potrafiliśmy pokonać Waszych ulubieńców, których nazywacie legendami. Legendami to oni już nie są. DX to mit! Legendami są teraz The Miz i John Morrison. Młoda siła WWE. Młoda krew w tej federacji. Postrach w dywizji tag team’ów!

MORRISON: Miz powiedział wszystko, że nie wiem co powiedzieć. Potwierdzam każde słowo, które tutaj teraz padło! Możecie być pewni, że nasze panowanie będzie trwało jeszcze przez bardzo długi czas!

MIZ: Nie straszni nam DX, Brothers of Destruction czy żadny inny tag team. Dirt Sheet wszystko wyjaśnia. Tag Team Champions Dirt Sheet. Pięknie to brzmi. Każdy z Was musi się teraz przywyczaić na nowo do nowych mistrzów. Na prawdę warto gdyż nasze panowanie będzie trwało bardzo długo.

MORRISON: Ktoś może nam wygarnąć, że nie dostaliśmy się do walki o walizkę. Nie potrzebujemy tego. Mogłoby to doprowadzić do kłótni między nami a mistrzowie Tag Team’ów muszą być zawsze w zgodzie i świetnie zgrani. Tacy jesteśmy my! Najlepszy tag team w WWE ponownie na szczycie. Nie jesteście w stanie zrozumieć jak to jest odebrać pasy Triple H’owi i Shawn’owi Michaels’owi. Uważacie ich za legendy a nas za popierdułki. Udowodniliśmy tym Wam, że sytuacja ma się odwrotnie. Teraz to my jesteśmy najlepsi i nikt nie może się z nami równać!

Miz i Morrison tauntują z pasami a następnie opuszczają ring przy swoim theme.

-------------------

Normal Match

Jack Swagger vs Matt Hardy

KOŃCÓWKA WALKI: Hardy leży przy narożniku. Swagger bierze rozbieg i wykonuje Swagger Bomb! Ponownie rusza i jeszcze raz ten sam atak. Przypięcie 1…2! Podnosi szybko Matt’a, wyniesienie i próba Guntwrench Powerbomb ale nieudana! Matt uwalnia się i wykonuje Neckbreaker. Wchodzi na drugą linę przy narożniku. Tauntuje i wykonuje Leg Drop na leżącym na macie Jack’u! Taunt Hardy’ego. Publiczność szaleje. Swagger wstaje, kopnięcie w brzuch i Twist of Fate! Przypięcie 1…2…3!

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest Edge! Na Money in the Bank zmierzysz się z nowym mistrzem Wagi Ciężkiej. Na Fatal 4 Way Ted DiBiase odebrał Ci pas. Jesteś w stanie go pokonać?

EDGE: Oczywiście, że tak. Między nami jest duża różnica wiekowa, doświadczenia i umiejętności. Wszystkie te rzeczy przemawiają na moją korzyść i zamierzam ich wykorzystać aby odebrać mu moje mistrzostwo!

TIFFANY: Money in the Bank to charakterystyczna gala. Na tym PPV odbędzie się też walka o walizkę. Nie obawiasz się osoby z walizką?

EDGE: Wiem jak to jest wykorzystać walizkę. Raz to zrobiłem i bardzo mi się podobało. Jednak teraz zwycięzca walizki SmackDown nie wykorzysta jej z powodzeniem gdyż to ja będę mistrzem!

TIFFANY: Dzięki za wywiad i powodzenia w dzisiejszej walce!

-------------------

Widzimy pomieszczenie, w którym zapalone jest czerwone światło. Wreszcie widać też osobę, która przebywa w tym pomieszczeniu i jest to nie kto inny jak jeden z uczestników Money in the Bank Ladder Match’u brandu SmackDown - Kane!

KANE: Money in the Bank... Jestem chyba jedyną osobą, która miała tak wiele okazji by ściągnąć walizkę. Jestem rozwścieczony, że nigdy mi się to nie udało! Zamierzam wyładować swoją złość 18 lipca! Zrobię to na co od dawna zasłużyłem i co powinienem zrobić już za pierwszym razem gdy miałem taką szansę! Wielki Czerwony Potwór zrobi porządki w rosterze SmackDown gdy zdobędzie walizkę. Rozpocznie się era Kane’a! Na SmackDown będą działa się rzeczy niemożliwe. To wszystko za moją sprawą! Dzięki mnie każdy z Was zapomni o Undertakerze! Ale chyba już mało kto z Was o nim pamięta! Hahahaha! Pamiętacie tylko to co z nim zrobiłem podczas Extreme Rules! Hahahaha! To było coś pięknego. Początek nowej ery w WWE. Ta era zmieni wszystko!

-------------------

Normal Match

Tag Team Champion The Miz(w.John Morrison) vs Tyson Kidd(w.DH Smith)

KOŃCÓWKA WALKI: Tyson Kidd ma przewagę chwilową. John Morrison wskakuje do ringu i sędzia go powstrzymuje. Tyson Kidd widzi to i pomaga sędziemu pozbyć się Morrisona z ringu. Clothesline i po sprawie. Ale Miz zdołał wypocząć. Dopada do swojego rywala od tyłu i wykonuje mu Skull Crushing Finale! Przypięcie 1…2…3! Cwaniactwo zawsze da wygraną!

-------------------

It’s the shame

Sheamus zmierza do ringu. Bierze mikrofon.

SHEAMUS: Rozpoczyna się gorączka Money in the Bank. Każdy będzie teraz wychodził do ringu albo siedząc w swojej szatni będzie mówił, że to on wygra walizkę bo jest najlepszy. Przyszedłem tutaj w sprawie aby każdy z Was zrozumiał, że to ja ściągnę walizkę i nikt inny nie ma na to najmniejszych szans. Możecie postawić na mnie wszystkie pieniądze... Chociaż i tak za dużo nie zarobicie na mnie gdyż jestem faworytem. Dlaczego wygram? Płynie w moich żyłach Irlandzka krew. Jestem waleczny i nigdy się nie poddaję. Posiadam w sobie wolę walki, która niesie mnie i poniesie mnie też niedzielnego wieczora kiedy to będę stał na szczycie drabiny i będę odpinał zawias! Celtycki Wojownik. Mój pseudonim już wszystko wyjaśnia. Nie jestem zwykłym wrestlerem. Jestem wojownikiem, który nie boi się żadnego przeciwnika i zrobi dosłownie wszystko by osiągnąć zwycięstwo! Tak będzie w niedzielę 18 lipca kiedy to będzie walka o walizkę SmackDown! Wygram i pokażę, że bycie wojownikiem jest czymś więcej niż wrestlerem!

It’s the shame

Sheamus wyrzuca mikrofon i wraca na zaplecze.

-------------------

Oto co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwile dojdzie do starcia pomiędzy pretendentem do World Heavyweight Championship Edge’em a MVP, uczestnikiem Ladder Match’u o walizkę niebieskiego brandu!

W walce wieczoru dojdzie do starcia pomiędzy szóstką pozostałych uczestników Ladder Match’u o walizkę. Randy Orton, Kaval i The Great Khali przeciwko Sheamus’owi, Kane’owi oraz Shelton’owi Benjamin’owi!

-------------------

Normal Match

Edge vs MVP

KOŃCÓWKA WALKI: Edge leży na środku ringu. MVP tauntuje, odbija się od lin i wykonuje Ballin’ Elbow! Szybko wstaje i ustawia się do kolejnej akcji. Dopada do wstającego Edge’a i próba Playmaker’a ale Rated R Superstar ucieka, błyskawicznie kopie Montel’a w brzuch i wykonuje DDT! Pretendent do World Heavyweight Championship ustawia się w narożniku i rozpoczyna się szaleństwo. MVP wstaje, odwraca się i Spear!! Przypięcie 1…2…3! Edge pokazuje, że Ted DiBiase nie będzie miał łatwo!

-------------------

Tiffany i jej gość

TIFFANY: Moim gościem jest Tag United States Champion Kaval! Udało Ci się zdobyć tytuł na Fatal 4 Way. To Twoje pierwsze mistrzostwo w WWE. Jesteś tutaj bardzo krótko ale już zdołałeś pokonać drogę do zdobycia tego tytułu. Jak się teraz czujesz?

KAVAL: Czuje się świetnie. Wspaniale jest zdobyć swoje pierwsze mistrzostwo w tak krótkim odstępie czasu.

TIFFANY: Szybko podbiłeś serca kibiców. Teraz zawsze są po Twojej stronie.

KAVAL: Niezmiernie się cieszę z tego, że kibice mnie szanują i mnie dopingują. To naprawdę jest bardzo istotne w walce. Gdy słyszy się jak tysiące gardeł wykrzykuje Twoje imię to aż chce się człowiek podnieść pomimo iż nie ma już na to sił.

TIFFANY: Zakwalifikowałeś się do Money in the Bank Ladder Match’u o walizkę SmackDown! Jesteś już gotowy na zdobycie kontraktu i zdobycie World Heavyweight Championship?

KAVAL: Jeśli ściągnę walizkę i wykorzystam kontrakt na aktualnym mistrzu to będę chyba najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. To samo mówił Ted DiBiase, który nie dowierzał, że może tak szybko zdobyć mistrzostwo a jednak mu się udało. Też póki co nie wierzę w to, że ściągnę walizkę ale będę się starał ze wszystkich sił by zrobić to dla moich fanów! Najważniejsze teraz jest dla mnie bronienie jak najdłużej United States Championship!

TIFFANY: Dzięki za wywiad i powodzenia w następnej walce.

-------------------

Six Man Tag Team Match

Randy Orton & United States Champion Kaval & The Great Khali vs Sheamus & Kane & Shelton Benjamin

KOŃCÓWKA WALKI: W natarciu drużyna Sheamus’a. Kane ma w narożniku Kaval’a. Seria kopnięć. Podnosi znacznie mniejszego rywala, sadza go na narożniku i wchodzi na drugą linę. Chwyta go za głowę i ustawia w pozycji stojącej na narożniku. Pierwsza próba suplex’u nieudana. Druga już prawie. Kaval zaczyna się uwalniać. Kane puszcza go a Warrior częstuje go potężnym kopnięciem w głowę. Big Red Monster pada na matę a United States Champion bez żadnego zastanawiania się wykonuje mu Warrior’s Way! Przypięcie 1…2…2,9! Shelton Benjamin przerywa przypięcie i zostaje przegoniony przez sędziego. Tymczasem dochodzi do zmiany po stronie drużyny Orton’a. Randy wchodzi do ringu i rzuca się na Shelton’a. Seria ciosów w twarz. Do ringu wchodzi też Sheamus, który szykuje się do ataku. Sędzia odciąga Orton’a od Benjamina. Randy wstaje i otrzymuje Bicycle Kick od Irlandczyka! W ringu już The Great Khali. Atakuje on Shemus’a. Chwyta go dwoma rękoma za szyję i Double Hand Chokeslam poza ring! Benjamin szybko podbiega do kolegi i sprawdza Jego stan. Kaval już na narożniku. Benjamin i Sheamus wstają i otrzymują Crossbody od Warrior’a! W ringu The Great Khali wykonuje na Kane’ie Double Hand Chokeslam. Podnosi go i Irish Whip o lin i Orton wykonuje RKO! Kaval już przy linach. Orton się z nim zmienia. Warrior wskakuje na narożnik i wykonuje Warrior’s Way! Przypięcie 1…2…3! Zwycięzcami Orton, Kaval i Khali! Cała trójka świętuje efektowną wygraną. Khali podnosi mistrza Interkontynentalnego na swoje barki. Ależ radość w ringu.

Takim obrazkiem kończymy Friday Night SmackDown!

AKTUALNA KARTA NA MONEY IN THE BANK[18.07.2010]:

PLAKAT:

http://img88.imageshack.us/img88/6890/plakatyq.jpg

1.Normal Match for WWE Championship

http://img402.imageshack.us/img402/1302/y2jcena.jpg

Chris Jericho© vs John Cena

2.Normal Match for World Heavyweight Championship

http://desmond.imageshack.us/Himg820/scaled.php?server=820&filename=dibiaseedge.jpg&res=medium

Ted DiBiase© vs Edge

3.SmackDown! Money in the Bank Ladder Match

http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=sdmitb.jpg&res=medium

Shemus vs Matt Hardy vs Kane vs Kaval vs The Great Khali vs Shelton Benjamin vs MVP vs Randy Orton

4.RAW Money in the Bank Ladder Match

http://desmond.imageshack.us/Himg828/scaled.php?server=828&filename=rawmitb.jpg&res=medium

CM Punk vs David Otunga vs Michael Tarver vs Drew McIntyre vs Skip Sheffield vs Heath Slater vs Justin Gabriel vs Wade Barret

NEWSY:

-Ostatnio sporo mówi się o Matt’cie Hardy’m. Zawodnikowi temu zaczęło zależeć na posadzie w WWE. Ma obiecany push ale ma też problem, którym jest nadwaga. Matt sam ostatnio przyznał, że bardzo ciężko pracuje nad sobą i zapewnia, że efekty będą niedługo widoczne. Prezes WWE żyje z Matt’em w dobrych stosunkach i nie zanosi się aby między nimi miało być coś nie tak. „Matt wie bardzo dobrze, że musi nad sobą popracować.” - mówi Pinio. Creative Team ma już zaplanowane najważniejsze storyline’y na galach do TLC i z tego powodu push, który ma nadejść dla Hardy’ego dopiero w styczniu. Jednak jest dobra wiadomość gdyż już plany zostały zmienione i teraz najważniejsze są efekty pracy Matt’a.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244089

Kolejna gala dodana - kolejny komentarz. Znów świetny odcinek Smackdown, do czego zdążyłeś mnie już przyzwyczaić. Nie była to przełomowa gala, ale ciekawe speeche i dobry Main Event na pewno na spory plus. Dodam coś o tym pushu dla Matta. Jestem zwolennikiem takiej decyzji, ale najpierw trzeba by Hardy' ego wypromować. Czyżby walizeczka? Zapowiada się... AWESOME. 10/10, czekam na RAW.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244112

Kolejna bardzo odbra gala. Walka kończąca wieczór bardzo ciekawa. Walizke na MiTB wygra Kane lub M.Hardy. Moja ocena 6/6 i trzeba czekac na RAW 8-) .
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244400

Nie trzeba czekać :D SmackDown także jest już napisane ale poczekam z dodaniem. Zapraszam do głosowania w ankiecie[szczere głosy! jestem w stanie dodawać często odcinki!]

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

05.07.2010

Trzecie RAW na drodze do Money in the Bank otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia kiedy to:

-CM Punk przejął władzę na RAW na jedną noc. To była tylko jedna noc ale namieszał sporo.

-Poznaliśmy skład walki o walizkę Money in the Bank brandu RAW. Wezmą w niej udział Drew McIntyre, członkowie Nexus z CM Punk’iem na czele oraz członkowie The Corre z Wade’em Barret’em na czele.

-W walce wieczoru Drew McIntyre pokonał Triple H’a i Shawn’a Michaels’a w Triple Threat Match’u o miejsce w walce MITB.

-------------------

Break it down

D-Generation X w drodze na ring. Tradycyjnie jak przy każdym oficjalnym wejściu wyrzucają fanom zielone pałeczki. W ringu taunt i wystrzały z narożników. Również pokazowe przekazanie mikrofonu przez Shawn’a dla Triple H’a. Po wszystkich tradycyjnych okrzykach DX czas na to po co tutaj przyszli.

TRIPLE H: Shawn, WWE Universe... Musicie przyznać, że ostatnio DX ma ciężkie dni. Na Fatal 4 Way straciliśmy mistrzostwo Tag Team’ów, tydzień temu Drew McIntyre pokonał nas obu i zdobył miejsce w walce o walizkę. Podczas tej walki Shawn wykonał na mnie trzy Sweet Chin Music. Ja na nim wykonałem trzy Pedigree. To bardzo ciężkie uczucie dla mnie atakować najlepszego przyjaciela. Shawn, jesteś jedyną osobą, której jestem w stanie wybaczyć to, bo w końcu to ty pierwszy zaatakowałeś. Tydzień temu, w czasie tej jednej walki byliśmy wrogami. Zaraz po niej znowu staliśmy się najlepszymi przyjaciółmi i tak ma zostać.

SHAWN: Masz rację Hunter. DX zawsze przechodzi ciężkie chwile i zazwyczaj wszystko dobrze się kończy. Tak jest i teraz. Ponownie stoimy w jednym ringu i z uśmiechami na twarzy rozmawiamy o naszym pojedynku. Jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi i bez względu na wszystko tak pozostanie. Zawsze możesz na mnie liczyć.

TRIPLE H: Ty na mnie też. Ale teraz zacznijmy w końcu mówić o tym po co tutaj tak naprawdę przyszliśmy. The Miz i John Morrison wręcz domagają się rywali. My mamy klauzulę rewanżu i ją wykorzystamy na Money in the Bank. Będzie to zwykły Tag Team Match i przekonamy się czy Dirt Sheet albo jakoś tak, są naprawdę tacy dobrzy za jakich się uważają.

SHAWN: Nauczymy tych dwóch nic nie znaczących chłopaczków co to znaczy walczyć!

TRIPLE H: Tak jest! Zdobędziemy tytuły tag team’ów i wbijemy im do głów kto tutaj rządzi!

SHAWN: A jeśli tego Wam było mało to mamy dla Was dwa słowa!!!

Publiczność krzyczy SUCK IT!, zaraz po tym słyszymy Break it Down i DX opuszczają ring.

-------------------

Tag Team Match

David Otunga & Michael Tarver vs Intercontinental Champion Evan Bourne & Christian

KOŃCÓWKA WALKI: Seria prawych od Tarver’a dla Christian’a. Piąty pod rząd cios był ostatnim. Szósty zatrzymał się na ręce Christian’a, który odpowiada tym samym. Robi to jednak z dwukrotną szybkością i siłą. Irish Whip o liny i Dropkick. Zmiana z Bourne’em. Evan chce szybko skończyć. Wchodzi na narożnik i Air Bourne! Ale nie trafia. Tarver odsuwa się w ostatniej chwili i szybko doskakuje do swojego narożnika. Dokonuje zmiany z Davidem Otungą. Ten podbiega do rywala i przeciąga do swojego narożnika gdzie zaczyna atakować. Seria kopnięć w brzuch. A-List podnosi rywala i chwyta go za głowę. Wyniesienie i Back Suplex. Bourne blisko swojego narożnika i dokonuje nieoczekiwanej zmiany z Christian’em! Ten od razu atakuje członka Nexus. Wymiana ciosów w środku ringu. Christian wykonuje Irish Whip na przeciwniku, Otunga mija clothesline’u. Odbija się od lin i to on powala Christiana clothesline’em! Christian szybko wstaje ale David szybko do niego dopada. Irish Whip o liny i spinebuster! Otunga tauntuje a publiczność buczy. W tym czasie Christian dochodzi do siebie i wstaje. Odwraca się a A-List dopada do niego i wykonuje Urange! Przypięcie 1… Tarver wskakuje do ringu i atakuje Bourne’a 2…3! Członkowie Nexus odnoszą zwycięstwo!

-------------------

Maryse i jej gość

MARYSE: Moim gościem jest lider Nexus CM Punk! Jak ocenisz to co zrobili Twoi podopieczni kilka minut temu?

PUNK: Dobra robota panowie. Każda wygrana jest ważna. Dzisiaj pokazaliście, że jesteście świetnie zgrani. Walki Tag Team to dobra okazja by pokazać się i udowodnić wszystkim jaką się jest rodziną!

MARYSE: A Ty masz już jakiś sposób na pokonanie Triple H’a?

PUNK: Najlepszy wrestler na świecie nie potrzebuje sposobów na pokonanie rywala. Wejdę do ringu i będę walczył by wygrać!

MARYSE: Mimo wszystko takiego zawodnika jakim jest Triple H trzeba szanować i uważać na niego.

PUNK: Proszę Cię. Nie wmawiaj mi, że ktoś tutaj może mi zagrozić. Wygram i tyle!

MARYSE: No dobrze. W takim razie powodzenia.

-------------------

Normal Match

Big Show vs Wade Barret

KOŃCÓWKA WALKI: Big Show jest bliski zrewanżowania się za zeszły tydzień. Barret chwiejąc się na nogach próbuje coś zdziałać jednak nie wychodzi mi tu. Big Show podnosi z łatwością swojego rywala i wykonuje mu Bodyslam. Odbija się od lin i wykonuje Leg Drop! Jednak nie gdyż Wade w ostatniej chwili odsunął się. Show z trudem się podnosi za to liderowi The Corre przyszło to z łatwością. Kopnięcie w głowę olbrzyma powala go. Barret wchodzi na narożnik i wykonuje Elbow Drop! Szybko wstaje i czeka na rywala. Show bardzo opornie podnosi się. Jest jednak już na nogach. Barret dopada do niego, wyniesienie i z trudem wykonuje Wasteland! Przypięcie 1…2…3! Rewanż nieudany!

-------------------

Tag Team Match

Heath Slater & Justin Gabriel vs Cryme Tyme[shad & JTG]

KOŃCÓWKA WALKI: W ofensywie cały czas członkowie The Corre. Slater wykonuje na JTG Bodyslam, jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz. Zmiana z Gabriel’em. Ten wchodzi na narożnik i wykonuje 450 Splash! Przypięcie 1…2…3! Jeszcze Shad próbował przerwać ale Slater powala go clothesline’em!

-------------------

Do ringu po wygranej walce Slater’a i Gabriel’a wchodzi reszta członków The Corre. Głos przejmuje Wade Barret.

BARRET: CM Punk lubi się przechwalać. Jednak nawet to mu nie wychodzi. Twierdzisz Punk, że Tarver i Otunga są kimś znaczącym tutaj? W The Corre są najlepsi zawodnicy, którzy byli w Nexus. Nie brałbym jakichś oferm, które nic nie pokazują. Cieszy Cię wygrana Twoich podopiecznych z przypadkowym tag team’em? Heath i Justin pokonali najlepszych kumpli, którzy całą karierę walczą w Team’ie. To jest dwukrotnie większy sukces niż tych dwóch najsłabszych spośród możliwych zawodników. Radzę Ci Punk przestać ich wychwalać gdyż robisz tylko z siebie idiotę! Pamiętaj, że to ja ściągnę walizkę i zdobędę WWE Championship!

-------------------

Czas na zapowiedź tego co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Za chwilę lider Nexus CM Punk stanie do walki przeciwko Triple H’owi.

W walce wieczoru ujrzymy starcie WWE Championa Chris’a Jericho z Shawn’em Michaels’em!

-------------------

Normal Match

Triple H vs CM Punk

KOŃCÓWKA WALKI: CM Punk jest na fali. Chwyta rywala za głowę i wykonuje mu suplex. Szybko się podnosi i wchodzi na narożnik. Triple H jest już na nogach. CM Punk skacze i mamy piękne Crossbody! 1…2! Lider Nexus szybko wstaje i ustawia się do kolejnej akcji. The Game wstaje i zostaje wyniesiony. GTS już blisko. Jednak nie! Hunter zeskakuje z barków rywala. Punk odwraca się, kopnięcie brzuch i Pedigree! Przypięcie 1…2…3!? Noga na linach! Zdążył Punk. Triple H wstaje i wdaje się w krótką dyskusję z sędzią. Nie zaważyło to jednak na dalszych losach tego pojedynku. CM Punk już na nogach unika clothesline’u i próbuje nacierać ale zostaje powstrzymany Spinebuster’em! Triple H tauntuje ale mamy roll up! 1…2…3! Lider Nexus odnosi kolejne cenne zwycięstwo! Jednak nie jest ono w pełni zasłużone gdyż przy przypięciu ewidentnie pomógł sobie kładąc nogi na linach. Sędzia tego nie zauważył i wynik jaki jest taki jest!

-------------------

Maryse i jej gość

MARYSE: Moim gościem jest WWE Champion Chris Jericho. Za chwilę zmierzysz się z Shawn’em Michaels’em. Nie tak dawno pokonałeś Triple H’a. Sądzisz, że dzisiaj pokonasz kolejną legendę WWE?

JERICHO: Jestem mistrzem WWE a co za tym idzie jestem najważniejszą osobą tutaj. Muszę robić wszystko aby pokonywać każdego rywala bez względu czy jest to legenda czy debiutant. Szanuję każdego rywala i dzisiaj chcę odnieść efektowne zwycięstwo.

MARYSE: Na Money in the Bank będziesz bronił tytułu przeciwko John’owi Cenie. On jest nieprzewidywalny. Masz jakieś obawy co do tego pojedynku?

JERICHO: Wydaje mi się, że nie. Nawet jeśli miałbym jakieś obawy to stanąłbym do walki. Muszę obronić tytuł!

MARYSE: To powodzenia w następnej walce!

-------------------

Normal Match - No title

WWE Champion Chris Jericho vs Shawn Michaels

KOŃCÓWKA WALKI: Jericho ma zapięte Walls of Jericho. Do lin daleko a Shawn bardzo cierpi. Na dodatek jest strasznie zmęczony. Chris nie puszcza. Twardo trzyma mocno zapiętą dźwignię. Michaels stara się resztkami sił doczołgać się do lin. Zaczyna mu się to udawać. Jest już coraz bliżej. Nie poddaje się i czołga się do lin. Jak niewiele już brakuje. Dosłownie milimetry! Wreszcie! Chris bardzo szybko puszcza. Gra fair. Ustawia się i czeka. HBK powoli ale mimo wszystko wstaje, odwraca się i Codebreaker zatrzymany na linach i Y2J pada na matę. Shawn zaczyna tupać nogami, WWE Champion już na nogach odwraca się i Sweet Chin Music! Nie trafione! Jericho odwraca rywala i błyskawicznie wykonuje Codebreaker! Przypięcie 1…2…3! Kolejna wygrana Chris’a Jericho!

My time is now

Do ringu wbiega John Cena z krzesłem. Od razu potężny Chair Shoot w głowę Jericho! Ten pada bezwładnie na matę. Sędzia próbuje coś temu zaradzić ale Cena straszy go ciosem krzesłem i ten szybko ucieka. John zaczyna uderzać w różne części ciała Chris’a jak opętany! Seria potężnych uderzeń krzesłem to w głowę, to w plecy, to po nogach. Dosłownie gdzie popadnie. Jericho leży prawie przytomny. Cena tauntuje i SWEET CHIN MUSIC! Shawn resztkami sił podnosi Jericho i wspólnie sobie dziękują za pojedynek.

Takim obrazkiem kończymy Monday Night RAW!

KARTA NA MONEY IN THE BANK[18.07.2010]:

PLAKAT:

http://desmond.imageshack.us/Himg820/scaled.php?server=820&filename=dibiaseedge.jpg&res=medium

Ted DiBiase© vs Edge

http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=sdmitb.jpg&res=medium

Shemus vs Matt Hardy vs Kane vs Kaval vs The Great Khali vs Shelton Benjamin vs MVP vs Randy Orton

http://desmond.imageshack.us/Himg828/scaled.php?server=828&filename=rawmitb.jpg&res=medium

CM Punk vs David Otunga vs Michael Tarver vs Drew McIntyre vs Skip Sheffield vs Heath Slater vs Justin Gabriel vs Wade Barret

5.Tag Team Match for Tag Team Championship

http://desmond.imageshack.us/Himg96/scaled.php?server=96&filename=ttcf.jpg&res=medium

The Dirt Sheet[The Miz & John Morrison]© vs D-Generation X[shawn Michaels & Triple H]

Edytowane przez Pinio
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244451

Skomentuje Ci może tak ogólnie, bo piszesz już świetnie od ponad roku, te 20 stron to twoja ciężka praca, wiele klikania i wysyłania tego. Ale ty ciągle masz na to pomysł. Grafike tez masz fajną, robienie jej zajęło troche czasu. Mimo, iż nie jesteś jakimś świetnym grafikiem to wygląda to bardzo fajnie. Piszesz także bardzo fajne walki, i tego muszą się od Ciebie nauczyc inni, tacy jak ja :) W ankiecie zostawiłem głos Rzadko czytam ale pozostawiam komentarz, gdyż teraz mam zamiar czytać regularnie :) Zapraszam do mnie i życzę Ci Powodzenia.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244494

RAW jak zwykle niesamowicie ciekawe. Walki z udziałem The Corre i Nexusa bardzo fajne. Interwencja Ceny w pojedynku ( a w zasadzie tuż po nim) Jericho vs HBK jeszcze bardziej zaostrzyła relacje na linii Cena -Jericho więc na MiTB możemy się spodziewać ciekawej walki. Moja ocena 6/6.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244496

Kolejna ciekawa gala. Widzę, że bardzo promujesz Nexus i Corre, ja bym aż tak z tym nie przesadzał, ale twoja wola, twój wybór. Wątpię, aby D-Generation X odzyskali pasy na MiTB. Feud Cena-Y2J trwa w najlepsze, heelowy John to świetna postać u ciebie, gdyby tak "w realu" było, ahh, marzenia ;) Szykuje się fajna walka na MiTB, ale myślę, że Chris zatrzyma pas. 10/10, czekam na Smackdown!
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244524

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Czytam Twoje diary od czasu do czasu, ale orientuje się w tym co i jak. Więc moim zdaniem najlepiej wychodzą Ci walki i pisanie końcówek ich na tygodniówkach to bardzo dobry pomysł, bo z doświadczenia wiem, że mało osób w ogóle czyta pojedynki. Przeczytałem ostatnie RAW i najbardziej podobał mi się segment z udziałem Shawna Michaelsa i Triple H'a, ich gadka przypadła mi do gustu i moim zdaniem dobrze odegrałeś ich gimmick. Ciężko mi wyobrazić sobie jako Barrett wykonuje finishera na Big Show'le, ale ok :) Na Twoją korzyść działa to, że piszesz diary od ponad roku i masz za to dużego plusa od wielu userów, jednak jest też kilka rzeczy, które mi się nie podobają. Te całe akcje z Nexus, czy Corre...Choć pomysł z tym składem Money in the Bank bardzo fajny no i jak się to potoczy? Będę do Ciebie zaglądał.

PS: Pisze się Barrett. Przez dwa "t".

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244533

Dzięki za wszystkie komentarze. Błąd z Baret(t)em będzie poprawiony. Zapraszam na przed ostatnie SmackDown przed Money in the Bank! LLLEEEGGGOOO!

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

09.07.2010

Trzecie SmackDown na drodze do Money in the Bank rozpoczyna pokaz sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Panowie wspomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia kiedy to:

-Kane i Sheamus zapowiadają wygraną na Money in the Bank.

-Uczestnicy SmackDown! Money in the Bank Ladder Match’u spotkali się w starciu 3 vs 3! Drużyna Randy’ego Orton’a z Kaval’em i Great Khalim w składzie pokonała Team Sheamus’a z Kane’em i Shelton’em Bejamin’em.

-------------------

Słyszymy theme Kaval’a

Na ring przy ogromnej owacji zmierza United States Champion Kaval! Dosłownie wskakuje do ringu i bierze mikrofon.

KAVAL: Pierwszy raz odkąd tutaj jestem postanowiłem wyjść do ringu i powiedzieć kilka słów na temat mojej następnej walki. Za nieco ponad tydzień wezmę udział w Ladder Match’u. Stawką będzie walizka z kontraktem na walkę w dowolnym miejscu i czasie o pas Wagi Ciężkiej. Zwycięstwo w takim pojedynku bardzo mnie ucieszy. Będę się starał bardzo mimo iż jestem mistrzem Stanów Zjednoczonych i chcę nim być jak najdłużej. Jednak możliwość zdobycia bardziej prestiżowego pasa jest dla mnie wielkim wyzwaniem i będę się starał zrobić to na czym mi bardzo zależy. Oprócz mnie w tym pojedynku weźmie udział siedmiu innych wrestlerów. Dwóch olbrzymów takich jak The Great Khali i Kane, gwiazdy tej federacji pokroju Randy’ego Orton’a czy Matt’a Hardy’ego i MVP a także niebezpieczne osoby takie jak Shelton Benjamin oraz Sheamus. To będzie na prawdę wielki pojedynek. Trudno wskazać zwycięzcę ale mogę Wam obiecać, że zrobię wszystko aby ściągnąć walizkę. To będzie starcie ośmiu różnych styli. Do tego dochodzi kilka drabin. W ringu będą się działy niespotykane rzeczy. Ta noc będzie jedyna w swoim rodzaju. Ściągnę walizkę i zdobędę World Heayweight Championship!

Kaval odkłada mikrofon i tauntuje po czym wraca na zaplecze.

-------------------

Normal Match

Edge vs Tag Team Champion The Miz(w.John Morrison)

Przed walką Miz ma coś do powiedzenia.

MIZ: Edge. Jesteś pretendentem do World Heavyweight Championship. Gratuluję Ci i życzę zdobycia tytułu na Money in the Bank. Chce Ci się dzisiaj tracić siły na walkę ze mną?

Edge pokręcił głową, że nie musi walczyć.

MIZ: No dobrze. Ale skoro trzeba to trzeba.

Miz odkłada mikrofon. Rozpoczynamy walkę. Tag Team Champion jednak kładzie się na macie i każe się przypiąć. Edge przypina 1…2…3! Morrison wchodzi do ringu i wspólnie z Miz’em unoszą ręce zwycięzcy. Ale można było się domyślić, że to spisek. Podwójne kopnięcie w brzuch Edge’a. Miz i Morrison chwytają go za głowę i wykonuję Double Suplex. Podnoszą jeszcze raz rywala i Miz wykonuje mu Skull Crushing Finale! Morrison podchodzi do narożnika i wykonuje na pretendencie Starship Pain! Dirt Sheet tryumfują nad Edge’em a następnie wracają na zaplecze!

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest Kane! W zeszłym tygodniu bardzo jasno dałeś do zrozumienia, że zamierzasz zdobyć walizkę. Chwilę później podobnie wypowiedział się Sheamus. Stwierdził, że nie boi się nikogo, nawet Ciebie! Jak to skomentujesz?

KANE: Skomentuję to tak, że pożałuje tych słów. Jestem rozwścieczony i na Money in the Bank dam do zrozumienia wszystkim jak źle się czuję! Każdy poczuje na swoim ciele ból i będzie cierpiał przeze mnie!

TIFFANY: Dzisiaj Sheamus będzie walczył z Tobą w drużynie. Zamierzasz jeszcze dzisiaj odpuścić mu te słowa?

KANE: Tego już nigdy mu nie odpuszczę. Skoro jest taki odważny to pewnie wie co go czeka gdy zadrze ze mną!

TIFFANY: Oprócz niego w Waszej drużynie wystąpią Shelton Benjamin i The Great Khali. Ten ostatnio zwłaszcza ostatnio również wszedł Ci za skórę.

KANE: Każdy dostanie za swoje! Prędzej czy później dopadnę swojego wroga i go zniszczę! Najważniejsza jest niebieska walizka!

TIFFANY: Dzięki za wywiad i powodzenia!

-------------------

Break it down

W tym momencie niebieska gala zrobiła się zielona! D-Generation X zmierzają do ringu. W kwadratowym pierścieniu wykonują charakterystyczne taunty i catchprase. Teraz już na poważnie.

TRIPLE H: Przyszliśmy dzisiaj tutaj po to aby powiadomić osobiście naszych rywali o naszej walce! The Miz i John Morrison, Dirt Sheet, aktualni mistrzowie tag team’ów będą musieli bronić swoich tytułów w starciu Tag Team’owym przeciwko D-Generation X!

Ogromna wrzawa na trybunach!

MICHAELS: Zamierzaliśmy też przekazać swoim rywalom jeszcze jedną ważną sprawę!

TRIPLE H/MICHAELS: PRZEGRACIEEE!

TRIPLE H: Właśnie tak panowie. Musicie pogodzić się z porażką. To jest tak oczywiste jak to, że John Cena po raz kolejny nie zdobędzie WWE Championship!

MICHAELS: To jest tak oczywiste jak to, że Morrison ma dziwaczną fryzurę!

TRIPLE H: To jest tak oczywiste jak to, że skrót od D-Generation X to DX!

MICHAELS: To jest tak oczywiste jak to, że Mason Ryan nie będzie walczył na Money in the Bank!

TRIPLE H: Czyli przegrana Dirt Sheet jest tak oczywista, że to jest OCZYWISTE!

MICHAELS: Bo jesteśmy D-Generation X i jesteśmy OCZYWIŚCIIIII

Triple H dziwnie spojrzał na swojego przyjaciela.

TRIPLE H: Że co?

MICHAELS: Trochę nie przypasowało. Ale to się wytnie.

TRIPLE H: Dobra rozumiem. A więc do zobaczenia panowie na Money in the Bank!

Break it down

Na sali ponownie zrobiło się zielono i przy takim oświetleniu Shawn i Triple H pożegnali się z fanami.

-------------------

Tiffany i jej kolejny gość

TIFFANY: Tym razem moim gościem jest obiekt ataku DX John Morrison! Dlaczego nie zareagowaliście na zaczepki D-Generation X?

MORRISON: Bo nie! Nie mieliśmy ochoty wdawać się z nimi w durne dyskusje.

TIFFANY: Obrażali Was i Wy nic sobie z tego nie robicie?

MORRISON: To jest obrażanie na poziomie gimnazjum. O takie rzeczy biją się w szkołach a nie na ringu! W każdym razie na Money in the Bank DX pożałują swojej decyzji odnośnie rewanżu.

TIFFANY: Wszyscy twierdzą, że wygraliście tylko dlatego, że Prezes WWE Pinio zmienił rodzaj pojedynku i na Money in the Bank w normalnym starciu nie poradzicie sobie.

MORRISON: Szkoda, że te stwierdzenia wychodzą z ust osób, które nie mają zielonego pojęcia o Wrestlingu a zwłaszcza o naszych umiejętnościach. Udowodnimy wszystkim durniom, że nie jesteśmy ringowymi pierdołami jak DX tylko najlepszym tag team’em jaki istniał w WWE!

TIFFANY: Dzięki za wywiad i powodzenia w następnej walce!

-------------------

Tym razem widzimy pomieszczenie, w którym siedzi Teddy Long, jakiś facet w garniturze. Nagle kamera pokazuje nam The Great Khali’ego.

KHALI: Ababauyabaak! Bla bla bla! Bla bla bla! Bla Bla! Blaaaa! Blaabla! Bleeaaaah! Bablabkah! Bebubleblachyub!

Kamera pokazuje nam Teddy’ego i faceta w garniturze. Wygląda na to, że jest to tłumacz.

TŁUMACZ: The Great Khali chciałby przekazać swoim rywalom, że na Money in the Bank to on ściągnie walizkę. Każdy z rywali powinien uważać na siebie niż wierzyć w zwycięstwo. Khali zapowiada zniszczenie każdego i wszystkiego, w łączności z drabinami, co stanie mu na drodze!

------------------

Oto co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwilę Tag Team Champion zmierzy się z World Heavyweight Championem! John Morrison vs Ted DiBiase!

W walce wieczoru dojdzie do starcia tag team’owego z udziałem uczestników Money in the Bank Ladder Match’u na nadchodzącym PPV. Randy Orton, MVP, Matt Hardy i Kaval przeciwko Sheamus’owi, Kane’owi, Shelton’owi Benjamin’owi oraz Great Khali’emu!

-------------------

Normal Match

World Heavyweight Champion Ted DiBiase vs Tag Team Champion John Morrison

KOŃCÓWKA WALKI: Ted DiBiase atakuje. Seria ciosów w twarz w narożniku. Irish Whip w przeciwny narożnik i od razu Stinger Splash. Morrison pada na matę. World Heavyweight Champion odbija się od lin i wykonuje Leg Drop. John z pomocą lin wstaje. Ted już czyha na okazję. Dopada do chwiejącego się na nogach rywala i próba Dream Street lecz nieudana. Morrison odpycha rywala prosto na liny i powala go Dropkick’iem! John wychodzi na zewnętrzną stronę ringu. Czeka aż Mistrz Świata wstanie. Tak się właśnie teraz dzieje. Morrison odbija się z pomocą lin i wykonuje Crossbody! Szybko wstaje i podchodzi do narożnika. Wyskok i Starship Pain nie trafione! DiBiase atakuje zwijającego się z bólu Tag Team Champion’a. Chwyta go za głowę i wykonuje DDT! Taunt, który pobudza kibiców. Morrison w tym czasie wstaje. DiBiase atakuje i wykonuje Dream Street! Przypięcie 1…2…3!

-------------------

Tiffany i jej gość

TIFFANY: Moim gościem jest MVP! Wystąpisz w pojedynku o walizkę z kontraktem na walkę o tytuł mistrzowski. Uważasz, że to jest ten moment, w którym możesz wreszcie dojść na szczyt?

MVP: Bardzo zależy mi na ściągnięciu walizki ale nie będzie to łatwe. Każdy pozostały uczestnik ma równie wielką ochotę na to. Trzeba też zwrócić uwagę na niektórych uczestników gdyż są oni nieprzewidywalni i czasem lepiej im odpuścić niż narażać swoje zdrowie.

TIFFANY: Zamierzasz wykorzystać swoje doświadczenie w tym pojedynku. Stawałeś do walki o walizkę już nie jeden raz.

MVP: Na pewno tak. Wiem co robiłem wtedy nie tak i dlaczego nie ściągałem walizki. Tym razem mam zamiar wyeliminować każdy dotychczas popełniony błąd i wygrać!

TIFFANY: W tym pojedynku istnieje bardzo duże ryzyko kontuzji. Ty chyba jednak nie należysz do grupy osób podatnych na kontuzje?

MVP: Też mi się tak wydaje i mam nadzieję, że ta szczęśliwa passa bez żadnych kontuzji będzie jeszcze długo trwała. Taki pojedynek jest bardzo niebezpieczny. Najważniejsze rzeczy dzieją się na wysokości. Istnieje bardzo duże ryzyko. Jednak ja jestem gotowy na wielkie poświęcenie.

TIFFANY: Dzięki za wywiad i powodzenia w następnej walce.

-------------------

Eight Man Tag Team Match

Randy Orton & United States Champion Kaval & MVP & Matt Hardy vs Sheamus & Kane & Shelton Benjamin & The Great Khali

KOŃCÓWKA WALKI: Matt Hardy ma przewagę nad Shelton’em Benjamin’em. Irish Whip o liny i świetny Dropkick od Hardy’ego. Shelton pada na matę. Matt wchodzi na drugą linę i tauntuje a następnie dokłada Leg Drop! Kolejny taunt. Benjamin już na nogach. Hardy chwyta go za głowę i próba Twist of Fate jednak nie udana. Benjamin świetnie okręca się nie pozwalając na wykonanie tej akcji. Na zakończenie mamy kopnięcie w brzuch i błyskawiczne DDT od Gold Standarda! Teraz próbuje doczołgać się do swojego narożnika. To samo Matt lecz ten drugi ma zdecydowanie bliżej. Shelton jakby przyśpieszał. Zmiana po obu stronach! Do akcji wkracza MVP i Sheamus. Celtic Warrior od razu powala rywala clothesline’em. MVP szybko wstaje ale ponownie zostaje powalony tym ciosem. Sheamus dokłada jeszcze po uderzeniu w twarz dla Kaval’a i Orton’a i ta dwójka spada poza ring. W ringu dalej ma przewagę nad rywalem. Wyniesienie i Suplex. Szybko wstaje i podnosi rywala. Następnie chwyta go za głowę i wykonuje Neckbreaker! Zmiana z Kane’em. Big Red Monster szybko wchodzi do ringu i przejmuje kontrolę nad Montel’em. Seria Upper Cut’ów. MVP po kilku takich uderzeniach opiera się na linach. Kane chwyta go i Irish Whip o liny i na zakończenie potężny Upper Cut, który powala rywala. Czerwony Potwór wchodzi na narożnik i czeka na odpowiedni moment. Montel już na nogach i mamy Flying Clothesline. Ręka uniesiona w górę oznacza tylko jedno. MVP ma problem. I to poważny! Jest już ponownie w pozycji stojącej, odwraca się w stronę rywala i Kane chwyta go za szyję. Wyniesienie i potężny Chokeslam! Przypięcie 1…2…2,99! Kaval zdążył wejść na narożnik i zeskoczyć z niego prosto na Kane’a przerywając pin! W ringu już Shelton Benjamin, który atakuje US Champion’a Clothesline’em i pozbywa się go z ringu. Do kwadratowego pierścienia wchodzi także Matt Hardy, który kopie Benjamin’a w brzuch i wykonuje Twist of Fate. Do ringu wchodzi Sheamus. Ale on także nadziewa się na kopnięcie w brzuch i otrzymuje Twist of Fate! Na to wszystko nie może już patrzeć Khali. Wchodzi do ringu i nie robi na nim wrażenia kopnięcie w brzuch od Hardy’ego. Chwyta go swoimi ogromnymi dłońmi za szyję i bez problemu wyrzuca poza ring! Randy Orton jako ostatni wchodzi i unika uderzenia pięścią ale Jego próba clothesline’u także na nic! Khali chwyta Orton’a i wypycha go poza ring. Jednocześnie sam opuszcza kwadratowy pierścień. W ringu tymczasem MVP ma już Kane’a w pozycji do Playmaker’a. Jeszcze poprawia tą pozycję ale niepotrzebnie gdyż trwa to za długo! Kane wydostaje się i od razu wyniesienie i Tombstone Piledriver! Przypięcie 1…2…3! Kane prowadzi swoją drużynę do wygranej!

Zaraz po tym wydarzeniu Friday Night SmackDown! dobiegło końca!

AKTUALNA KARTA NA MONEY IN THE BANK[18.07.2010]:

PLAKAT:

Ted DiBiase© vs Edge

CM Punk vs David Otunga vs Michael Tarver vs Drew McIntyre vs Skip Sheffield vs Heath Slater vs Justin Gabriel vs Wade Barrett

5.Tag Team Match for Tag Team Championship

http://desmond.imageshack.us/Himg96/scaled.php?server=96&filename=ttcf.jpg&res=medium

The Dirt Sheet[The Miz & John Morrison]© vs D-Generation X[shawn Michaels & Triple H]

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244538

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

No i dobra. SmackDown przeczytany i uznałem, że warto skomentować. Speech Kavala przypadł mi do gustu, fajnie oddany jego charakter jako takiego młodego, nowego gniewnego. Takie coś mi się podoba. Kane mógł być bardziej ostry w wywiadzie, w sensie, że np. wyrwać mikrofon Tiffany, czy coś w tym stylu. Taka "zwykła" rozmowa pasuje mi bardziej do Sheamusa, czy kogoś innego. Shawn i Trypel podobnie jak na RAW wypadli dobrze i ciekawi mnie ich feud z Morrisonem i Mizem, czekam na rozwój wydarzeń. Ta zagrywka z Dirt Sheetem oraz Edgem taka jakby...dziwna. Wiem, że heele, wiem, że cwaniaczki, ale jakoś nie widzi mi się, żeby Rated R Superstar dałby się tak nabrać :) Niemniej jednak ciekawy manerw i utkwił mi w pamięci po tej gali. Poczekam jeszcze z typami na Money in the Bank, ale na pewno będę komentował Twoje diary, więc mój typer jest nieunikniony :) Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244551

Kolejne dobre smackdown! osobiście mam nadzieję że ten push dla Angelic Diablo połączony będzie z powrotem Jeffa i wreszcie ktoś włączy się do feudu o pasy Tag Team. Walizkę według mnie wygra Sheamus lub Kaval zaś w RAW może ... znowu Drew. Za ostatnie Raw masz 8/10, za SD! 8,5/10.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244578

Bardzo dobre SmackDown. Bardzo naturalnie ująłes wypowiedź Kavala ,jako młodego nowego zawodnika. Ciekawy jest Handicap Match ,który otwiera cała galę. Wygrana DiBiasiego nie jest zaskakująca ale wynik walki na MiTB (jaki jej przebieg) będzie zapewne bardzo ciekawy. No i walka na zakończenie Niebieskiego Brandu ,w której wygrał pretendent do WHC. Cóz czekam na RAW bo do MiTB jeszcze troszke czasu zostało. Moja ocena 6/6. Pozdro 8) .
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/20/#findComment-244603

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...