Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No no bardzo ciekawie. Pierwsza walka baardzo króciutka :) Reszta jednak jest spoko. COś tam BS jest.

P.S.

Masz szczęście , że nie wyrzuciłeś Maryse , bo bym Cie ubił i przestał czytać to diary :D

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

16.01.2010 – Ostatnie dni były bardzo trudne... SmackDown nie ma gdzie być emitowanie więc wszystko zostało zmienione. Na RAW pojawiają się zawodnicy SmackDown co doporowadzi do bezpośrednich konfrontacji między chociażby byłymi tag team partnerami czy Rock vs Austin. Z jednej strony dobrze z drugiej źle. Mam nadzieję, że telewizja, której złożyłem ofertę z przyjemnością ją przyjmie. Jeśli się nie uda to będę dalej próbował. W każdym razie nie poprzestanę i będę walczył! Zostały dwa dni pierwszego SmackRAW. Mam nadzieję, że uda mi się coś z tego zrobić i wszyscy będą zadowoleni. Tego dnia nie robiłem nic! Jedyne co robiłem to przejmowałem się wszystkimi problemami...

17.01.2010 – Dzień do RAW więc trzeba pomyśleć. W biurze spotkałem się z Bret’em i uzgodniliśmy całe show. Po tej dyskusji zmyłem się z siedziby i wróciłem do domu gdzie przygotowałem się do jutrzejszego wyjazdu na galę.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Poniedziałek, 18 styczeń 2010

Wstałem punkt 6:00. Szybko się przyszykowałem i pojechałem na lotnisko. Czekała nas podróż do Dallas. Podróż zleciała bardzo szybko. Dotarliśmy do hotelu gdzie się rozgościliśmy i każdy robił coś relaksującego. Było nas sporo w tym hotelu. Dwa rostery to spora liczba zawodników. Pojechałem na halę gdzie trwały przygotowania. Hala była ustrojona tradycyjnie ale w niektórych miejscach dało się znaleźć mniejsze loga SmackDown! Wróciłem do hotelu gdzie spędziłem resztę czasu do rozpoczęcia gali.

MONDAY NIGH RAW

18.01.2010

RAW rozpoczął efektowny pokaz fajerwerek i komentatorzy Jerry Lawler i Michael Cole. Komentatorzy wymienili kilka zdań na temat obecnej sytuacji na SmackDown i wyjaśnili co się dzieje. Mieli jeszcze sobie coś do powiedzenia ale przerwał im theme The Rock’a...

-------------------------

ROCK: Jestem wraz z moimi ludźmi na RAW. Ciekawa sytuacja ale cieszy mnie spotkanie twarzą w twarz z Steve’m Austinem. Łysy? Masz już coś dla Braci Destrukcji? Czekamy ze zniecierpliwieniem na twoich patałachów. Mam nadzieję... Chociaż nie. Przestałem mieć nadzieje, że znajdziesz kogoś ciekawego jak przypomniałem sobie kto jest na RAW. Zaczynam mieć wątpliwości co do tych Twoich pomocników.

Theme Steve’a Austina!

AUSTIN: Rock! Przestań się pluć bo to Ci nic nie da! Zapewniam Cię, że jeszcze dzisiaj znajdę kogoś kto będzie mógł zniszczyć Twoich ludzi! Zapewniam Cię, że będzie to wspaniała drużyna!

ROCK: Trzymam Cię za słowo!

AUSTIN: Powinieneś zacząć się obawiać!

ROCK: Niby czego? Spójrz na tych braci! Widzisz tych wielkich ludzi? Oj, przepraszam to nie są zwykli ludzie! To są potworzy, którzy zdominują WWE!

AUSTIN: Powiem Ci tak! Już zdominowali ale niedługo ta ich dominacja się skończy!

ROCK: Nie sądzę aby dwóch nędzarzy, których sobie upatrzyłeś stanowili jakieś zagrożenie dla Undertaker’a i Kane’a.

AUSTIN: Powinieneś sądzić inaczej bo taka jest prawda!

ROCK: Hmmm, kogo ty sobie upatrzyłeś. Mówisz tak jak byś stworzył tag team z Terminatorem i Rambo.

AUSTIN: A nawet jeśli to coś Ci to przeszkadza? Powiedziałeś, że chcesz abym znalazł przeciwników dla Brothers of Destruction więc Terminator i Rambo też mogą być.

ROCK: Nie rób sobie żartów! Masz tutaj zachowywać się poważnie bo...

AUSTIN: Bo CO? Jesteś na moim show więc tutaj są moje warunki! To jest RAW a SmackDown upadło! Rozumiesz upadło!!!

John Morrison vs United States Champion and Unfied Tag Team Champion The Miz – non title Match

Walka wyrównana byłych partnerów tag team’owych. Przewagę miał przez większość walki Miz ale gdy szykował się do swojej kończącej akcji to Morrison uciekł i zaatakował. Najpierw kilka low kicków a następnie potężne clothesline’y. Morrison wykonał kilka akcji w locie i miał już ustawionego Miz’a do Starship Pain ale w porę mistrz Stanów Zjednoczonych się odsunął. Szybkie przejście do pinu jednak Miz nie uzyskał oczekiwanego efektu. Miz przeszedł do kolejnego pinu lecz tym razem nieprzepisowo użył lin ale to także nie dało mu zwycięstwa. W kolejnych akcjach powoli Morrison przejmował inicjatywę i wreszcie zaczął dominować nad rywalem. Kolejna seria akcji w powietrzu z udziałem John’a i wreszcie Starship Pain i to John Morrison jest zwycięzcą!

Zapowiedź walki Edge vs Big Show

CM Punk vs John Cena

Na początku Punk przemówił do publiczności co się jak zwykle spotkało z ogromną porcją gwizdów. Lider Straight Edge Society jednak nie przejmował się tym i dalej kontynuował swoje przesłanie. Wreszcie przerwał mu theme John’a Ceny i rozpoczęła się walka. Cena oczywiście dominował nad przeciwnikiem i nie dawał jakichkolwiek szans na jakiś atak. W końcu CM Punk przejął kontrolę... Kilka kopniaków w głowę oszołomiły Cenę i Punk mógł trochę odpocząć. Następnie Punk przeszedł do ofensywy i wreszcie wyniósł John’a do GTS i wykonał po czym uzyskał pin i mógł świętować zwycięstwo.

Randy Orton vs Cody Rhodes & Ted DiBiase – Handicap Match

Ciężki sprawdzian dla Randy’ego, który przez większość walki był męczony przez swoich byłych uczniów. Cody i Ted po kilku minutach znęcania się nad Orton’em wreszcie zaczęli próbować pinu ale bez oczekiwanego skutku. Nagle Randy wykorzystał błąd Rhodes’a i skontrował kilka akcji. Wreszcie pozbył się z ringu DiBiase’go i wykorzystał szansę na running punt’a na Rhodes’ie po czym przeszedł do pinu i wygrał!

Sheamus vs Rey Mysterio

Kolejny pojedynek RAW vs SmackDown. Średnie widowisko. Sheamus dominował nad Rey’em, który jeszcze nie był w pełni sprawny po ostatniej walce na SmackDown. Sheamus wykonał Curcifix Powerbomb po czym dołożył jeszcze swojego kopniaka w twarz i Rey leżał nieprzytomny w ringu a Irlandczyk przeszedł do pewnego pinu. Sheamus wziął po walce mikrofon i zapowiedział, że wygra Royal Rumble!

Zmęczony Randy Orton został zatrzymany przez Maryse

M: Randy. Jesteś po trudnej walce, którą ku zdziwieniu wszystkich wygrałeś. Co dalej planujesz?

R: Ted i Cody przesadzili i nie daruję im tego. Na Royal Rumble wygrałem dzięki ich pomocy. Wykorzystałem ich naiwność i kazałam robić to co mi się podoba. Teraz się ode mnie odwrócili i pożałują a właściwie już po części pożałowali swojej decyzji. Póki co skupiam się na pasie WWE, który po Royal Rumble będzie mój...

Od tyłu nabiega Ted DiBiase i atakuje Orton’a krzesłem. Uderza nim z całej siły i w końcu ochrona i sędziowie oddzielają go od Randy’ego

Brothers of Destruction vs WWE Champion Batista & World Heavyweight Champion Chris Jericho – non tittle match

Bardzo dobra walka. Mistrzowie świetnie ze sobą współpracowali i byli bliscy pokonani Brothers of Destruction, których dopingował przy ringu mentor – The Rock. Kane i Undertaker w końcówce przejęli kontrolę i na zmianę znęcali się nad Batistą. Wreszcie Animal zmienił się z Jericho ale Chris od razu wpadł w pozycję do Tombston’a i po tym został odliczony do trzech.

Edge vs Big Show

Dobry pojedynek. Przez większość dominował Big Show, który dzięki swoim atrybutom nie miał prawa mieć kłopotów z Edge’em. Ale jednak w końcówce spotkania wszystko się zmieniło. Edge wykonał trochę nieudolne Tornado DDT po czym dołożył Spear i było po walce! Na ring wbiegł Chris Jericho i wykonał Edge’owi Codebreaker, następnie do ringu wbiegł Jeff Hardy i wykonał na Jericho Twist of Fate a na Edge’u Swantom Bomb!

Rozbrzmiewa theme Steve’a Austina. Stone Cold wychodzi pewnym krokiem na ring. Bierze mikrofon od konferansjerap

STEVE: Tak jest! Mam już odpowiednich przeciwników dla Brothers of Destruction!

Theme Rock’a, który wraz z Kane’em i Undertakerem zmierza do ringu

ROCK: No Stevie! Czekamy ze zniecierpliwieniem...

Are you ready?

Przez długi czas nikt się nie pojawiał ale w końcu wyszli Triple H i Shawn Michaels w strojach DX. Byli zaopatrzeni w zielone, świecące pałeczki, które w drodze na ring rozdali kibicom. Weszli do ringu i na narożnikach tauntowali do publiczności. Pierwszy głos przejął Triple H...

TRIPLE H: No no. Rock we własnej osobie. Wiesz, że Cię szanuję...

SHAWN: Szanujemy...

TRIPLE H: No właśnie. Ale to co ostatnio wyprawiasz pokazuje mi...

SHAWN: Nam...

TRIPLE H: TAK NAM... Pokazuje NAM, że nie jesteś warty tego szacunku. Wszyscy wiemy, że to RAW jest lepsze i nie będziesz nikomu wmawiał niczego sprzecznego z tym faktem!

SHAWN: Przy Twoim boku widzimy Undertaker’a i Kane’a. Jeden niepokonany na WrestleMani a drugi kompletny tępak.

Kane się wzburzył i ruszył do Shawn’a ale powstrzymał go The Rock

SHAWN: Na Royal Rumble może uda się Wam zdobyć pasy tag team’owe ale zaraz po tym te same pasy będą w posiadaniu DX!

TRIPLE H: I wtedy skończy się ta Wasza niby dominacja i znowu na szczycie będzie DX...

Triple H uderza mikrofonem The Rock’a i rzuca się na Kane’a. Shawn atakuje Undertaker’a a Steve Austin The Rock’a. W ringu panuje niesamowity „burdel”. Ale teraz Steve Austin wykonuje Stone Cold Stunner na Rock’u. Triple H tymczasem wykonuje Pedigree na Kane’ie a Shawn Michaels Sweet Chin Music na Undertakerze!!! Wrzawa na trybunach a Triple H bierze mikrofon...

TRIPLE H: A jeśli tego Wam było mało to mamy dla Was dwa słowa!!!

Na Sali wszyscy krzyknęli SUCK IT i rozbrzmiał theme DX po czym Triple H i Shawn Michaels wraz ze Steve’m Austinem wykonali SUCK IT

Podsumowanie:

http://iv.pl/images/60456801688551869426.jpg

Zaraz po tym wydarzeniu Monday Night RAW zakończyło się!

----------------------------------------------------

Dzięki za wszystkie komentarze i zapraszam do regularnego odwiedzania.

P.S. Możecie podawać typy draftu, czyli kogo byście przenieśli!

Edytowane przez Pinio

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• 4 tygodnie później...

Hmmm coś długo nie ma następnej gali , chociaż to co piszesz jest bardzo ciekawe. Jestem ciekaw jak sie jeszcze bardziej rozwinie feud na linii Austin (DX) vs Rock (BoD) . Krótkie walki , ale długich nie trzba

Co do draftu to może Ted Dibiasie na SmackDown! ? I feud o pas IC?

Drugi typ to Edge na Raw i feud o WWE Championship

Witam po dosyć długiej przerwie. Zamierzam kontynuować swoje diary. Przerwa była spowodowana zepsutym komputerem i straciłem wszystkie dane. Teraz wszystko nadrobiłem i wracam. Mam nadzieję, że będziecie dalej chętnie czytać i komentować.

--------------------------------------

19.01.2010 - Luźny dzień. Nie planowałem żadnych trudnych zadań. Nie śpieszyłem się do pracy i po podstawowych, porannych czynnościach pojechałem do siedziby. Przywitałem się ze wszystkimi i poszedłem do biura. W biurze przypomniało mi się, że SmackDown nie ma TV. Z początku planowałem odpuścić sobie SD, które miało powrócić dopiero w lutym. Ale jednak zmieniłem zdanie. SD musi być kontynuowane. Zbliża się Royal Rumble. Wczorajsze RAW połączone ze SmackDown wypadło bardzo dobrze ale plany dotyczące niebieskiego brandu muszą być zrealizowane! Podzwoniłem do kilku stacji ale niestety. Zamieściłem kilka ogłoszeń w internecie i czekałem ze zniecierpliwieniem na telefon. Z nudów wszedłem na WWE Game On i przeszedłem wszystko co się dało ale niestety dalej nie było żadnego telefonu. W końcu zadzwonił ale nie był to telefon, na który czekałem. Był to mój kolega z osiedla i pytał czy idę dzisiaj na mecz moich ulubionych zespołów Lakers-Cavaliers. Oczywiście, że idę więc umówiłem się z nim. Za jakąś godzinę zadzwonił kolejny telefon i była to stacja, która aktualnie transmituje RAW. Chcieli zakończyć współpracę. Chcieli no to tak zrobili a ja nie miałem nic do gadania. No to teraz dupa! Ani RAW ani SmackDown. Kolejny telefon... I NARESZCIE! Był to prezes telewizji FOX. Powiedział, że chętnie podpisze jakiś kontrakt na transmitowanie Smack'a. Porozumieliśmy się ale jeszcze zapytałem o RAW. Udało się! RAW i SD na FOX'ie! Dogadaliśmy się i umówiliśmy na spotkanie, na którym uzgodnimy szczegóły. Zakończyliśmy połączenie i wróciłem do domu. Przygotowałem się i wraz z kolegą pojechaliśmy na mecz.

21.01.2010Wczoraj podpisałem kontrakty z FOX na transmitowanie RAW i SmackDown o takiej samej porze jak dotychczas. Kontrakty ważne na 6 miesięcy. Dzisiaj zamierzałem skupić się tylko i wyłącznie na SmackDown. W siedzibie od razu przywołałem do gabinetu Long'a i Rock'a. Wspólnie obgadaliśmy co i jak na jutrzejszej gali. Dzień szybko zleciał i gdy wróciłem do domu przygotowałem sobie kolację i jedząc obejrzałem pierwsze w historii Royal Rumble.

Piątek, 22 stycznia 2010 roku

SmackDown bez przeszkód się dzisiaj odbędzie! Wcześnie rano wstałem, szybko się wyszykowałem i pojechałem na lotnisko gdzie służbowym samolotem polecieliśmy do Bostonu gdzie odbędzie się dzisiejsze show. Z lotniska w Bostonie pojechaliśmy autobusem do hotelu gdzie zawodnicy mieli trochę wolnego czasu. Ja natomiast jak zwykle pojechałem do TD Garden gdzie trwały przygotowania do gali. Trochę się przeszedłem po zapleczu aby zapoznać się z obiektem i wróciłem do hotelu gdzie spędziłem resztę czasu do rozpoczęcia gali.

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

22.01.2010

SmackDown! rozpoczęły efektowne pokazy fajerwerków oraz tradycyjnie komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okerlund. Panowie wyjaśnili całe zamieszanie dotyczące SmackDown i uspokoili fanów, że wszystko gra i SD będzie emitowane od dzisiejszej gali przez telewizję FOX. Nagle rozbrzmiał theme Chris'a Jericho...

Chris Jericho, z pasem wagi ciężkiej na ramieniu, wychodzi na ring. Bierze mikrofon...

CHRIS: SmackDown! będzie transmitowane przez FOX. Dobra wiadomość gdyż nie będę musiał walczyć na tym zasranym RAW. Na ostatnim SmackDown odbyła się walka o miano pretendenta do mojego pasa... Zwycięzca nie został wyłoniony w związku z czym nie muszę walczyć na Royal Rumble.

You think, You know me...

Edge zmierza do ringu gdzie bierze mikrofon

EDGE: Nie, nie Chris. Tak nie będzie. Skoro nie wyłonił zwycięzcy pojedynek na ostatnim SmackDown to znaczy, że zmierzysz się ze mną! Wiem, że się boisz i za chwilę powiesz, że nie mam prawa decydować ale to już jest ustalone!

CHRIS: Nic nie jest ustalone! Nie będę z Tobą walczył!

EDGE: Nie chcesz tego ale...

No more words...

Jeff Hardy wychodzi do ringu i także bierze mikrofon

JEFF: Edge! Nic nie jest ustalone. Zeszłotygodniowy pojedynek nie wyłonił pretendenta więc trzeba go stoczyć jeszcze raz!

EDGE: NIE! Nie zgadzam się!

CHRIS: Skoro tak to nie będzie żadnej walki o mój pas!

Dope Boyz

PINIO: Co tutaj się dzieje? Zeszłotygodniowy pojedynek o miano pretendenta do pasa wagi ciężkiej zakończył podwójną dyskwalifikacją z powodu ataku Chris'a. Edge i Jeff Hardy pokazali, że są świetnymi zawodnikami w związku z czym im obu należy się walka o pas! Tak jest! Na Royal Rumble będziemy świadkami Triple Threat Match'u pomiędzy aktualnym mistrzem-Chrisem Jericho a Edgem oraz Jeff'em Hardy'm. Mało tego! Na dzisiejszym SmackDown zobaczymy rewanż za zeszły tydzień i Jeff ponownie stoczy pojedynek z Edge'em a Chris Jericho obejrzy ten pojedynek ze mną w gabinecie abym miał pewność, że zostanie wyłoniony zwycięzca!

CM Punk vs Mike Knox

Punk z łatwością pokonał Mike'a. Przez całą walkę dominował lider Straight Edge Society. Po walce Mike resztkami sił podszedł do świętującego zwycięstwo Punk'a i chciał zmienić swoje życie...

Mike Knox zdecydował się przyjąć styl życia Straight Edge. Knox najpierw złożył przysięgę a później Punk ogolił mu głowę. Knox powiedział, że już nigdy więcej nie popełni tego samego błędu jak kiedyś!

Kane vs Rey Mysterio

Średni pojedynek, przez którego większość dominował oczywiście znacznie większy Kane. W końcówce walki kontrolę na moment przejął Rey. Wykonał kilka bardzo efektownych akcji w powietrzu i ustawił sobie Kane'a do 619 ale nie doszło ono do skutku gdyż w ostatniej chwili Big Red Monster chwycił Mysterio za szyję i wykonał Chokeslam po czym dołożył jeszcze Tombstone Pilderiver i uzyskał pin.

Intercontinental Champion Drew McIntyre vs Matt Hardy - non tittle Match

Pojedynek ciekawszy od poprzedniego. Ostre wymiany ciosów. Matt świetnie się spisywał ale do czasu. Drew kilka razy potężnie kopnął Hardy'ego w brzuch co bardzo go osłabiło i Szkot jeszcze bardziej zdominował pojedynek. Wbił Matt'a w narożnik i znowu kolejna seria mocnych kopnięć. Wreszcie ułożenie do Future Shock DDT jest! Pin i koniec walki

Po przerwie reklamowej w ringu jest Pinio.

PINIO: Witam wszystkich. Chciałbym przedstawić Wam 10 uczestników Royal Rumble Match'u z brandu SmackDown. Mianowicie są to:

1.CM Punk

2.Drew McIntyre

3.Jack Swagger

4.John Morrison

5.Rey Mysterio

6.Shad Gaspard

7.The Great Khali

8.Ezekiel Jackson

9.Matt Hardy

10.Zwycięzca pojedynku Shelton Benjamin - R-Truth

Nie będę państwu przedstawiał całej procedury wyłonienia "dziesiątki" bo nie starczyłoby czasu antenowego!

Jeff Hardy vs Edge

Rewanż za zeszłotygodniowy pojedynek tylko bez żadnej stawki. Jednak był on bardzo ciekawy. Mnóstwo zwrotów akcji. Kilka naprawdę efektownych zagrań ze strony Edge'a jak i Jeff'a Hardy'ego. Końcówka walki należała do Edge'a. Powalił Hardy'ego potężnym Big Boot'em, następnie wykonał Tornado DDT i już biegł by wykonać spear ale Jeff przeskoczył szarżującego Edge'a ten wprawdzie wykonał spear ale na narożnik. Jeff próbowal roll-up ale tylko 2. Następnie gdy Edge się podniósł Hardy wykonał Twist of Fate, następnie wszedł na narożnik i wykonał Swantom Bomb a później przypiął, sędzia odliczył do 3 i było koniec.

If Ya Smell...

Na Ring w towarzystwie Kane'a i Undertaker'a wychodzi The Rock...

ROCK: Na wstępie przyznam, że cieszę się iż SmackDown wróciło o wiele szybciej do TV niż było planowane. Teraz konkrety. Na ostatnim RAW zostaliśmy zaatakowani z nienacka przez Austina i DX. Nie byliśmy przygotowani i wyszło jak wyszło ale zapewniam wszystkich pajaców, którzy są fanami DX, że gdy dojdzie do prawdziwego starcia to górą będziemy MY! Na Royal Rumble Brothers of Destruction zostaną nowymi posiadaczami Unified Tag Team Championship. Odpowiedni tytuł na odpowiednim miejscu. Ostrzegam także DX, że gdy będą próbowali się kręcić wokół naszego mistrzostwa to na pewno spotka ich za to kara. Wszyscy wierzycie, że Triple H i Shawn Michaels są wielcy. Gówno prawda! Wcale, że nie są! Wielcy to są Undertaker i Kane! Dwa potwory, których żadna siła nie jest w stanie powstrzymać! Uwierzcie mi bo taka jest prawda i nikt ani nic tego nie zmieni!

Royal Rumble Qualyfing Match

Shelton Benjamin vs R-Truth

Panowie przed walką podali sobie ręcę na znak, że będzie to czysty i przyjacielski pojedynek. Górą był Gold Standard, który w końcówce przejął na dobre kontrolę. Wykonał kilka potężnych clothesline'ów. Następnie wbił R-Truth'a w narożnik i kilka razy potężnie kopnął. Dominacja nad przeciwnikiem zakończyła się po Pay Dirt i pinie do 3. Ostatecznie to Shelton Benjamin jest 10 uczestnikiem Royal Rumble Match'u po stronie SmackDown!

Chris Jericho został zatrzymany przez Tiffany.

T: Chris, przed Tobą trudny pojedynek. Zmierzysz się za chwilę z Undertaker'em. Masz jakieś objawy przed tą walką?

C: Nie. Nie boję się Undertakera. Wiem, że wielu uważa, że w głębi duszy strasznie się boję ale nie jestem taki jak inni.

T: Jesteś mistrzem wagi ciężkiej i przegrana nawet z Undertaker'em będzie chyba nie na miejscu.

C: Zapewniam, że wygram tą walkę!

World Heavyweight Champion Chris Jericho vs The Undertaker - non tittle Match

Świetna walka! Chris Jericho pomimo iż przy Takerze wygląda na małego nie dał się. Przez część walki nawet dominował nad Undertaker'em ale w ostatecznym momencie panowanie w ringu skończyło się. Mistrz wagi cieżkiej składał się do Walls of Jericho ale Undertaker sprytnie z tego się uwolnił i wyrzucił Chris'a poza ring by zebrać siły. Gdy Y2J wrócił do ringu Taker nie pozwolił mu na żadną akcję. Najpierw seria mocnych sierpowych. Taker dołożył Chokeslam i składał się do Tombstone'u. Chris się podniósł i wyniesienie i jest Tombstone Piledriver! Ale Taker nie przypina!? Undertaker atakuje i mamy Hell's Gate!!! Chris Jericho nie wytrzymuje i odklepuje! Undertaker pokonuje mistrza wagi ciężkiej!

Podsumowanie:

http://iv.pl/images/72341296545526176470.jpg

Zaraz po tym wydarzeniu Friday Night SmackDown! dobiegło końca!

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

jak narazie dobrze ci idzie a kiedy planujesz draft? bo jestem ciekawy

:-) :-)

Draft jak było podane na pierwszej stronie odbędzie się 1 Lutego 2010(czasu gry) a normalnego czasu to pierwsze RAW po Royal Rumble.

Proszę o komentarze i oceny!

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Bardzo ciekawie , lecz chyba nie chcesz dać WHC Undertakerowi? Jak dla mnie poczekaj troche , niech Jericho potrzyma troche pas.

Co do moich tyopów draftu...Moga być? Mogę jeszcze kilka pomysłów dać

Podawaj, podawaj może z czegoś skorzystam ale na razie niczego nie zdradzę :smile:

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Super Diary podobała mi się walka World Heavyweight Champion Chris Jericho vs The Undertaker której zwycięzcą został Undertaker. Bardzo fajnie mi się czyta twoje diary może pewnego dnia tez sam coś napisze ;))
HBK- We Remember

15797974704c84ef26360fd.jpg

Dziękuje wszystkim za komentarze i liczę, że ktoś jeszcze oceni moje wysiłki. Staram się bardzo i mam nadzieję, że będzie to czytać jeszcze więcej osób.

---------------------------------------------------------

24.01.2010 - Dwa dni po pierwszym i dobrym SmackDown transmitowanym na FOX. Nie dostałem żadnych wiadomości o tym, że program nie przypadł prezesom telewizji do gustu więc spokojnie tą niedzielę przeznaczyłem na omówienie jutrzejszego RAW. Wstałem 7:00, wykonałem poranne czynności, zjadłem śniadanie i pojechałem do siedziby. W siedzibie poszedłem do biura i przed nim czekali już Bret i Steve. Weszliśmy do środka i rozpoczęliśmy dyskusje na temat jutrzejszego show. Uzgodniliśmy wszystkie szczegóły i na dzisiaj koniec. Wróciłem do domu i zamówiłem sobie pizzę, którą zjadłem oglądając mecz piłki nożnej...

Poniedziałek, 25 stycznia 2010 roku

Pierwsze RAW na FOX'ie. Liczyłem na minimum tak dobrą galę jaką była piątkowa SmackDown. W tym tygodniu RAW, podobnie jak ostatnie SmackDown, zawitało do Bostonu. O przygotowania hali gdzie miała się odbyć gala nie musiałem się martwić gdyż pracowano nad nią od zakończenia SmackDown do dnia dzisiejszego. Wolny czas spędziliśmy w tym samym hotelu co w piątek. Na dzisiejszym RAW, ostatnim przed Royal Rumble, przedstawię "10" z RAW oraz odbędą się 3 fenomenalne pojedynki...

MONDAY NIGHT RAW

25.01.2010

RAW rozpoczęły efektowne pokazy pirotechniczne oraz komentatorzy poniedziałkowego show: Jerry Lawler oraz Michael Cole. Panowie rozmawiali o rywalizacji w WWE między RAW a SmackDown, która zaczęła się od starcia Austina i Rock'a a teraz przenosi się na kolejnych zawodników. Dyskusję na ten temat przerwał im znany theme DX...

AUSTIN: Od razu uprzedzam, że nie będę reagował na zaczepki ze strony Jericho jak i Rock'a. Oni są po prostu dla mnie takimi pasożytami, którzy chcą zniszczyć RAW ale dopóki jestem tutaj wraz z Triple H'em i Shawn'em to do tego niedojdzie. Na Royal Rumble 20-sto osobowy Battle Royal wygra albo Triple H albo Shawn Michaels. Bez względu na to który z nich tego dokona to na WrestleManii zdobędzie pas!

My Time is Now...

CENA: Steve, szanuję Twoje zdanie ale chyba zapomniałeś, że ja wystąpię w Maint Evencie niedzielnej gali. Wszyscy wiedzą, że to Ja wygram bo jestem najlepszy!!

Publiczność buczy?!

CENA: Jak już powiedziałem jestem najlepszy i wygram! A na WrestleManii wyzwę jakiegoś pseudo mistrza i odbiorę mu pas!...

SHAWN: Czekaj, czekaj. Zapędziłeś się trochę. Po pierwsze nie wiem za kogo się uważasz, że śmiesz tutaj wychodzić i przerywać nam. Po drugie spadaj stąd!

CENA: Nigdzie nie mam zamiaru się ruszyć.

TRIPLE H: Może potrzebujesz pomocy?

It's a shame for they, lost their head...

SHEAMUS: Chwileczkę. Czegoś tutaj nie rozumiem. Najpierw DX, teraz Cena. Za chwilę cały roster RAW tutaj przyjdzie i zacznie mówić kto wygra.Wiadomo, że w niedzielę zwycięży Celtic Warrior!

CENA: Nie, Sheamus ty też?

SHEAMUS: Co ja też?

CENA: Też jesteś taki głupi? Myślisz, że zdołasz wyrzucić mnie nad górną liną?

SHEAMUS: Nie myślę tylko WIEM TO! Acha i jeszcze jedno nie przyszedłem tutaj Wam wbijać do głowy prawdy gdyż jesteście za tępi żeby do Was to dotarło więc trzeba to zrobić tak...

Sheamus wyrzuca mikrofon i kopnięciem w głowę powala Cenę co bardzo spodobało się fanom. Sheamus zatrzymał się gdyż był już otoczony przez DX. Celtic Warrior pokazał tylko, że nie zamierza walczyć i wyturlał się z ringu a następnie udał się za kulisy.

TRIPLE H: Tak to już jest...

Nagle od tyłu do ringu z krzesłem wchodzi Cena i uderza nim Triple H'a i szykował sie już na uderzenie w Stone Cold'a ale zatrzymało go Sweet Chin Music.

Kofi Kingston vs Carlito - Royal Rumble qualyfing match

Pojedynek nie słaby ale też nie za dobry. Rozpoczęło się od zwarcia w środku ringu i było ono chwilę trzymane gdy wygrał Carlito. Kilka potężnych kopnięć osłabiło Kofi'ego. Carlito wykorzystywał do końca swoją przewagę w ringu ale w ostatecznym momencie role się odwróciły. Kofi uniknął Backstabber'a i Carlito spadł na matę. Kofi zaczął atakować serią potężnych clothesline'ów i kopnięć. Wreszcie doszło do Bo Bo Leg Drop i Trouble in Paradise i Kofi zakwalifikował się Royal Rumble Match'u.

MVP vs Primo - Royal Rumble qualyfing match

Pojedynek o wiele słabszy i krótszy od poprzedniego. Primo wrócił po kontuzji i widać było jak bardzo ta kontuzja wpłynęła na jego kondycję oraz umiejętności. MVP dominował przez całą walkę, mimo iż kilka razy Primo dochodził do ataku ale nic to nie dało. MVP wykonał Playmaker i uzyskał pin i ani Carlito ani Primo nie wystąpią na Royal Rumble.

Kamera pokazuje idącego po zapleczu Orton'a, który spotyka Ted'a DiBiase

TED: I co Randy? Ciężko jest być samemu prawda? Jak tylko Cody będzie zdrów to jeszcze raz się spotkamy.

RANDY: Wolę być samemu niż z dwiema ciotami, którymi można manipulować na wszystkie strony.

TED: Robiliśmy to bo uważaliśmy Cię za kogoś kto może być gwiazdą a okazuje sie, że jestes gorszy od nas.

RANDY: Ja nie zostanę gwiazdą... Bo ja już nią jestem!

TED: No dobrze gwiazdo. Pilnuj pleców.

RANDY: Zejdź mi z drogi zanim spowoduję, że wyjedziesz z tąd na sygnale!

Orton odepchnął Ted'a i ruszył w stronę ringu

Randy Orton vs Triple H

W porównaniu do poprzednich pojedynków ten był świetny. Kapitalne wymiany ciosów i zwroty akcji. W końcówce walki Triple H przejął kontrolę. Seria ciosów w twarz, kilka odbić od lin i potężne clothesline'y. Orton bardzo zmęczony podnosi się resztkami sił. Triple H odbija Randy'ego od lin i Viper unika ale kolejne odbicie od lin i nadziewa się na facebuster. Triple H po raz kolejny odbija przeciwnika od lin i Spinebuster! Teraz już tylko Pedigree. Orton się podnosi a Hunter atakuje i kopie żmije w brzuch i ustawia do Pedigree ale Randy przerzuca nad sobą Triple H'a i od razu pada na matę szykując się do RKO! Publiczność się ożywiła i czeka na dalszy rozwój sytuacji. Triple H wstaje a Orton wykonuje RKO! NIE!! Triple H odpycha Randy'ego a ten szybko odwraca się w stronę The Game'a i nadziewa się na kopnięcie w brzuch i ułożenie do Pedigree i jest! Pin i 1...2...3! Triple H w mini rewanżu pokonuje Ortona ale niestety nic mu to nie daje jeśli chodzi o walkę z Batistą na Royal Rumble.

Zapowiedź walki na Royal Rumble: Unified Tag Team Championship Match-ShoMiz© vs Brothers of Destruction(w.The Rock)

Dope Boyz...

Po przerwie reklamowej w ringu stoi Pinio z mikrofonem w ręku

PINIO: Podobnie jak na ostatnim SmackDown mam zamiar ogłosić "10" uczestników Royal Rumble Matchu z brandu RAW! Oto oni:

1.Triple H

2.Shawn Michaels

3.Christian

4.John Cena

5.Sheamus

6.Ted DiBiase

7.Kofi Kingston

8.MVP

9.Vladimir Kozlov

10.Chris Masters

PINIO: Macie już faworyta? To by było na tyle! Przed nami jeszcze dwie ciekawe walki! A na przyszłym SmackDown ujżymy 5 vs 5 Tag Team Match z udziałem zawodników, którzy wystąpią na gali Royal Rumble!

Przechodząc się szatnią Shawn Michaels został zatrzymany przez Maryse by udzielił kilka odpowiedzi na jej pytania...

MARYSE: Shawn, przed Tobą ciężkie zadanie. Będziesz walczył z posiadaczem WWE Championship. Zwycięstwo jest dla Ciebie jeszcze bardziej ważniejsze gdyż na SmackDown! Undertaker pokonał mistrza świata-Chris'a Jericho. Jak się czujesz przed walką?

SHAWN: Zawsze są jakieś chwile zwątpienia przed każdą walką. Ja czuję się na siłach by pokonać Batistę i pokazać, że nie tylko Undertaker jest w stanie pokonywać najlepszych.

MARYSE: Kogo uważasz za trudniejszego do pokonania... Chris'a Jericho czy Batistę?

SHAWN: Jesteśmy ludźmi i każdego da się pokonać. To kwestia przygotowania, pewności i umiejętności. Jak ktoś każdą z tą cech ma dobrze rozwiniętą to jest w stanie pokonać. Jeśli miałbym już wskazywać tego trudniejszeo to raczej wskazałbym Batistę gdyż jest jak zwierz. Nieprzewidywalny i nie wiadomo kiedy zaatakuje. Chris Jericho też jest dobrym zawodnikiem. Jedno wiem napewno, że obaj razem wzięci nie są lepsi ode mnie!

Sheamus vs Unified Tag Team Champion & United States Champion The Miz - non tittle match

Niestety... Kolejny pojedynek nie powalający na kolana. Najgorszy pojedynek tej gali. Sheamus dominował ale Miz starał mu się odpłacać. Nie wychodziło mu to tak jak sobie wyobrażał i po Celtic Cross został spinowany i zwycięzcą został Sheamus, który po walce jeszcze dobił Miz'a trzema kopnięciami w głowę.

Kamerzysta przez uchylone drzwi pokazuje nam Batistę siedzącego w ciemnej szatni. Po chwili Batista zorientował sie, że jest nagrywany i przywołał do siebie kamerzystę. Ten zaczął go z bliska kamerować a Batista miał coś do powiedzenia...

BATISTA: Shawn! Uważasz się za takiego dobrego ale nie wygrasz ze mną. Jestem WWE Championem i nie pozwolę abyś sobie ze mnie kpił! Dzisiaj zrobię w ringu z Tobą to co tylko mi przyjdzie do głowy. Wyeliminuję Cię z występu na Royal Rumble i twoja kariera stanie pod dużym znakiem zapytania. Zniszczę Cię! Rozumiesz? Zniszczę!

Shawn Michaels vs WWE Champion Batista - non tittle match

Początek bardzo dobry. Wyrównane starcie zakończyło się zdobyciem kontroli nad przebiegiem walki przez Batistę. Animal wykorzystywał ją doszczętnie w nieczysty sposób. Batista odbija Shawn'a od lin i wykonuje Spinebuster. Szaleństwo Batisty i próba Batista Bomb. Animal ułożył HBK do Batista Bomb ale Shawn uciekł i błyskawicznie wykonał Sweet Chin Music, po którym uzyskał pin!

Podsumowanie:

http://iv.pl/images/59347524946226764973.jpg

Zaraz po tym wydarzeniu Monday Night RAW dobiegło końca!

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Robisz genialną robotę!

Trzymaj poziom.

PS.

Nie mogę doczekać się następnych odcinków

Te kilka lat, kilkanaście lub kilkadziesiąt

Ci szybcy nie nadążają, mądrzy nie wiedzą

Chcesz wiedzieć co tu się dzieje?

Proszę cię bardzo

Dziś w nocy samotni płaczą

A nadzy marzną

Bardzo dobre diary, z tych co czytam, te są najlepsze, ale zapewniam iż nie czytam diar LeViathana i Wiatera, być może dlatego twoje mi się najbardziej podobają. Podoba mi się pomysł z heel turnem Johna Ceny, pokazujesz, że stać cię na wszystko. Feud Austina i Rocka nadal się ciągnie, kto zrobi lepsze show ? Czekam na kolejną galę, ale najbardziej oczekuję jednego... Royal Rumble :)

Dzięki za komentarze. Mam głęboką nadzieję, że przybywa cały czas czytelników. Liczę na Wasze komentarze także po przeczytaniu kolejnych odcinków gdyż to daje mi motywację do pisania kolejnych części mojego Diary.

---------------------------

27.01.2010 - Wstałem o 7:00 i po wykonaniu porannych czynności postanowiłem sobie obejrzeć stare gale. Trafiłem na jedną z wielu gdzie zmieniał się posiadacz pasa Hardcore... Pomyślałem sobie, że pas Hardcore na zasadzie 24/7 może a właściwie musi być czymś co zaciekawi jeszcze bardziej kibiców. Po obejrzeniu gali do końca pojechałem do siedziby. Wszedłem do biura, powiesiłem marynarkę na oparciu od krzesła i rzuciłem klucze na stół. Poprosiłem asystentkę o kawę i rozsiadłem się wygodnie za biurkiem. Kilka minut później kawa była już na moim stoliku i popijając ją projektowałem pas Hardcore. Zadzwoniłem aby przyszedł do mojego biura pracownik odpowiedzialny za wygląd pasów. Dałem mu zadanie aby do niedzieli pas Hardcore był już do użytku. Może na Royal Rumble poznamy już pierwszego posiadacza? Załatwiłem jeszcze kilka innych spraw i wcześniej wróciłem do domu.

28.01.2010 - Tak jak dnia poprzedniego pobudka o 7:00 lecz po śniadaniu nie oglądałem gal tylko od razu pojechałem do siedziby. Wszedłem do gabinetu, rozsiadłem się za biurkiem i czekałem na Teddy'ego Long'a i Rock'a. Za kilka minut oboje już byli w moim biurze i mogliśmy przygotować SmackDown! Trochę to trwało ale zaraz po zakończeniu pojechałem do domu. W domu zjadłem kolację i zadzwonił telefon. Był to człowiek, który załatwiał sprawę pasa Hardcore. Wiadomość była dobra. Pas Hardcore już jest gotowy i można już go postawić na szali. Zadowolony z tego powodu, zjadłem kolację i przyszykowałem się na wyjazd po czym poszedłem spać.

Piątek, 29 stycznia 2010 roku

Pobudka o 6:30. Szybko się przygotowałem, zjadłem śniadanie i wyjechałem na lotnisko. Dzisiejsze SmackDown! miało się odbyć w Orlando. Wylot o 7:30. Wszystko przebiegło planowo. Z lotniska pojechaliśmy specjalnym autobusem do hotelu. W hotelu mieliśmy sporo czasu wolnego. Różnie go każdy wykorzystał. Kilka godzin później pojechałem na halę by sprawdzić jak idą przygotowania. Było wszystko dobrze a do gali pozostały zaledwie dwie godziny. Poszedłem do biura. Włączyłem laptopa i czytałem różne newsy. W trakcie czytania do hali przyjechali wszyscy zawodnicy SmackDown. Pora zaczynać...

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

29.01.2010

SmackDown rozpoczęli po strzłałach fajerwerek, komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okerlund. Panowie wspominali wydarzenia z ostatnich gal RAW i SmackDown a także dyskutowali na temat dzisiejszej gali. Rozmowę przerwał im, tak jak w zeszłym tygodniu, theme Chris'a Jericho...

CHRIS: Za dwa dni Royal Rumble. Gala, która pokaże, że jestem najlepszym w tym zawodzie. Obronię pas wagi ciężkiej przeciwko dwóm hipokrytom, którzy mimo świadomości, że nie mają ze mną szans chcą walczyć. Jestem mistrzem świata wagi ciężkiej, jestem twarzą SmackDown, jestem najlepszym zawodnikiem na świecie! Edge i Jeff Hardy się ze mną nie równają. Są w porównaniu do mnie niczym! Nie mają ze mną najmniejszych szans.

No more words...

Chris Jericho patrzy w stronę wejścia ale długo nikt się nie pojawia. W końcu widać jak Jeff Hardy wybiega z trybun i od tyłu zachodzi Chris'a Jericho i wykonuje mu Twist of Fate a następnie Swantom Bomb! Jeff świętuje z fanami ale nagle słyszymy theme Edge'a. Ponownie nikogo nie widać przez dłuższy czas ale w końcu Edge wbiega do ringu i staje twarzą w twarz z Jeff'em. Jeff rusza na Edge'a ale ten unika i od razu atakuje Big Boot'em. Przyjmuje pozycję do Spear'u i gdy Jeff się podniósł wykonał na nim swoją akcję kończoncą. Edge zauważył, że Jericho się także powoli podnosi i ponownie ustawił się do Spear'u i po chwili Chris Jericho znowu leżał bez sił po tym jak Edge wykonał mu Spear.

CM Punk vs John Morrison

Początek należał do lidera Straight Edge Society. Dominował nad Morrison'em i prawie nie dał mu zaatakować. Jednak John był czujny i w najważniejszych momentach uciekał przed GTS ale nie zdołał skontrować. Uwagę John'a odwracali też Luke Gallows, Serena i nowy członek SES - Mike Knox. W końcówce walki gdy sędzia upominał Gallows'a Mike Knox uderzył Morrisona w głowę krzesłem. John już wtedy nie miał nic do dodania i po wykonaniu GTS CM Punk przypiął i uzyskał pin.

Rey Mysterio szedł w stronę wyjścia na ring przed walką lecz został zatrzymany przez Tiffany

T: Rey, przed Tobą ciężki pojedynek. Jak się czujesz przed tą walką.

R: Wszyscy wiemy, że Drew wygrywa szczęśliwie i przez oszustwa. Tak samo jest z nim jako mistrzem. Zdobył ten pas przypadkiem i jest przypadkowym mistrzem. Dzisiaj mam zamiar go oduczyć nieprzepisowych zagrań i pokazać, że najlepsi wygrywają czysto!

Intercontinental Champion Drew McIntyre vs Rey Mysterio - non tittle match

Poziom walki niższy od poprzedniej lecz emocji nie zabrakło. McIntyre wykorzystywał różne okazje aby oszukać sędziego i Mysterio. Czasami mu się udawało.Mistrz interkontynentalny składał się już do Future Shock DDT ale Rey uciekł i skontrował serią kopnięć i po Hurricanran'ie Szkot wylądował na drugiej linie. Mysterio wykonał 619 i wydawało się, że będzie Splash i był ale na matę co pomogło zdecydowanie McIntyre'owi. Drew podszedł szybko do rywala, podniósł go i wykonał Future Shock DDT po czym już wszyscy wiedzieli, że sedzia odklepie do 3.

Na sali zrobiło się ciemno... Nagle na titantronie widać było coś w stylu wybuchu i pojawił się The Rock

ROCK: Dzisiaj pojedynek tag team'owy z udziałem 10 zawodników. W jednej z drużyn wystąpią dwaj genialni zawodnicy, dwa potwory, dwie najstrzaszniejsze postacie tej federacji. Chyba wiadomo, która drużyna wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku? Pasy tag team'owe od niedzieli będą należały do SmackDown i braci Destrukcja.

Obraz się popsuł, zapaliły się na sali światła i po chwili na titantronie widać już było logo SmackDown

Kane i Undertaker siedzą w szatni i podchodzi do nich The Rock. Mentor braci zmotywował ich przed dzisiejszą walką. Undertaker wstał i podszedł bliżej Kane'a. Wielki Czerwony Potwór także wstął i spojrzeli sobie głęboko w oczy z groźnymi minami na twarzy...

Jeff Hardy vs Jack Swagger

Średnia walka ale panowie się starali. Początek należał do All American Americana, który oszukał Jeff'a zachęcając go do próby sił ale w ostateczności kopiąć go w brzuch. Swagger przeszedł do ataku. Najpierw odbił Jeff'a od lin i mieliśmy potężny clothesline. Jeff szybko się podniósł ale po chwili znowu leżał na macie po tej samej akcji. Jack kontynuował atak serią kopnięć w brzuch i twarz. Po tej seri ataków Swagger założył mocny headlock, z którego Jeff uwolnił się dopiero po kilkunastu sekundach. Jednak gdy się uwolnił to przejął kontrolę. Szybko powalił Swagger'a clothesline'em. Swagger leżał w narożniku i Jeff z wyskoku kopnął go w twarz. Gdy All American American wstał Jeff poczęstował go Twist of Fate, następnie Swantom Bomb i przypięcie 1...2...3!

Na sali robi się ciemno. Kibice nie wiedzą co się dzieje. Po chwili włączony zostaje jeden z reflektorów, który jest skierowany na środek ringu a tam jest już The Rock.

ROCK: Za chwilę ciekawy pojedynek, który zdominują Kane i Undertaker. Szykują się oni do walki i za chwilę do nas dołączą. Ja przyszedłem tutaj po to aby ich wspierać i aby wbić wszystkim do głów, że na SmackDown niedługo będą pasy tag team'owe. Będą one wisiały na wielkich ramoniach Undertaker'a i Kane'a. Wiem co mówię. To są potwory, których nie da się zniszczyć. Undertaker jest niepokonany na WrestleManii. Jest i będzie niepokonany! Kane jest jak taran. Zniszczy każdego kto stanie mu na drodze. Taka para to postrach ringów WWE. Każdy powinien ich szanować bo w przeciwnym wypadku będzie źle.

Włączył się niebieski reflektor i po prawej stronie Rock'a, w tym niebieskim świetle stoi Undertaker

UNDERTAKER: Na Royal Rumble nie będzie litości! Zabiorę duszę Miz'a i Big Show'a ze sobą...

Włączył się czerwony reflektor i po lewej stronie Rock'a, w tym czerwonym świetle stoi Kane

KANE: Na Royal Rumble rozpocznie się piekło w WWE!

5 vs 5 Tag Team Match

The Undertaker, Kane, Edge, Shad, Chris Jericho vs Triple H, Shawn Michaels, Big Show, Sheamus, John Cena

Poczynania Big Show'a w ringu obserwował z boku The Miz... Rozpoczęli Shad i Sheamus. Reprezentant RAW nie dał mu najmniejszych szans. Zaczął się nad nim znęcać i po chwili zmienił się z Ceną. John jak nigdy "ubijał" Shad'a w narożniku i dopiero interwencja sędziego go od niego odciągnęła. Cena zmienił się z Big Show'em. Największy atleta świata wyniósł wysoko członka Cryme Tyme ale ten sprytnie się uwolnił i zmienił się z Kane'em. Wielki Czerwony Potwór wszedł pewnie do ringu ale Show złapał go za szyję. Kane mu odpowiedział tym samym i mieliśmy pokaz sił. Nagle w ringu pojawił się Undertaker, który pomógł bratu i Double Chokeslam na Show'ie. Edge klepnął w Kane'a i doszło do zmiany ale w ringu pojawili się wcześniej Triple H i Shawn Michaels, którzy clothesline'ami pozbyli się z ringu Braci Destrukcja. DX wyszli za ring by kontynuować atak na braci. W ringu Edge przypiął Big Show'a ale pin zostął przerwany przez Cenę. Na Cenę ruszył Shad i po chwili wylądował za ringiem po Attitude Adjustment. Na Cena ruszył też Chris Jeircho ale John wynosi go to wykonania finshera ale Edge wykonuje Spear. Tak czy inaczej Jericho wylądowął poza ringiem a Cena wyturlał się z niego. Pozostał jeszcze Sheamus i Big Show, którzy otoczyli Edge'a. Edge powalił Big Boot'em szarżującego w Jego stronę Sheamus'a ale KO Punch powalił ostatniego w ringu reprezentanta SmackDown i Show przypina 1...2...2,5!!! Undertaker i Kane są już w ringu. Undertaker z pomocą Kane'a wynosi Big Show'a do Tombstone Piledriver i po Jego wykonaniu położył Edge'a na jednym z posiadaczy zunifikowanych pasów mistrzowskich i sędzia odklepał do 3! Po walce do ringu z krzesłem wbiegł John Cena i zaczął nim okładać Big Show'a. Miz wbiegł do kwadratowego pierścienia ale po chiwili leżał już na macie bo także został uderzony krzesłem. Cena był wściekły a na głowie Big Show'a podbnie jak i na twarzy Miz'a widać było krew...

Podsumowanie:

http://iv.pl/images/12685620294817663254.jpg

Zaraz po tych wydarzeniach Friday Night SmackDown! zeszło z anteny.

-------------------------------------------------------------------------------------

OFICJALNA KARTA NA ROYAL RUMBLE(kolejność przypadkowa):

1.Triple Threat Match for World Heavyweight Championship

Chris Jericho© vs Edge vs Jeff Hardy

2.Normal Match for WWE Championship

Batista© vs Randy Orton

3.Tornado Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

ShoMiz(Big Show & The Miz)© vs Brothers of Destruction(Undertaker & Kane) /w.The Rock

4.???? Match? for Hardcore Championship?(nic pewnego!)

??? vs ???

5.20-man Royal Rumble Match

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Takie pytanie:

Pas Hardcore będzie na Smackdown! czy Raw.

Czy jeżeli będzie on np.Smackdown! to planujesz dać mu odpowiednik w RAW ?

Te kilka lat, kilkanaście lub kilkadziesiąt

Ci szybcy nie nadążają, mądrzy nie wiedzą

Chcesz wiedzieć co tu się dzieje?

Proszę cię bardzo

Dziś w nocy samotni płaczą

A nadzy marzną

Na Royal Rumble może np. dojść do walki o pas Hardcore między zawodnikami z RAW. Ale na zapleczu będą też zawodnicy SmackDown i któryś z nich może dopaść aktualnego mistrza i odebrać mu ten pas i może być tak, że zawodnik SmackDown wyjdzie z hali jako mistrz i do następnego PPV pas Hardcore będzie na SmackDown.

UWAGA!!! W dwóch najbliższych odcinkach diary:

1.Royal Rumble

2.WWE Draft

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...