Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Przeczytałem całe twoje diary w ciagu tygodnia :D i jest ono najlepsze na tej stronie (zresztą chyba wszyscy to wiedzą).

Ostatnie SD! i RAW znów bardzo dobre, co do karty na Fatal 4 Way to walke o pas WWE powinien wygrać Mason Ryan, którego z reszta dobrze promujesz.

Czteroosobową walkę o WHC powinien wygrac Orton ale ...... jego rywale równiez nie sa od niego dużo słabis więc bedzie ciekawy pojedynek .

Pas tag Teamów zdecydowanie należy się DX lub Dirt Sheet. Z sympatii jedynie mógłbym postawić na Cryme Time ale nie wierze w ich zwycięstwo.

Pas Ic powinien według mnie trafic do Kofiego który fajnie prezentuje sie jako heel.

US zostanie w rekach Gold Standarda który ciekawie feuduje z Kavalem

PS. Gdybys mógł rzucić okiem na moje Diary byłbym wdzięczny.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-242729

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

http://img836.imageshack.us/img836/4932/fatal4way.jpg

FATAL 4 WAY 2010

”Jeden mistrz...

I aż trzech pretendentów...

Każdy ma ogromną chęć na bycie mistrzem...

Szanse każdego z nich wynoszą 25%...

Pięć pojedynków...

Szesnaście gwiazd i cztery drużyny...

Tylko ¼ będzie dzisiejszej nocy świętować...

Kto to będzie?

Chris Jericho, Drew McIntyre, John Cena czy Mason Ryan?

Edge, Randy Orton, Ted DiBiase czy Sheamus?

Shelton Benjamin, Kaval, Dolph Ziggler czy Jack Swagger?

Evan Bourne, Kofi Kingston, Christian czy Cody Rhodes?

DX, Dirt Sheet, Cryme Tyme czy Colon’s?

KTO? NO KTO BĘDZIE WIELKIM WYGRANYM?

Fatal 4 way...”

Fantastyczny pokaz sztucznych ogni, w tle słychać theme gali…

Yeah, this is the day we came to get down,

We came to play the game in your town

You came to ride the highs of this junk

Baby, we came to guarantee the big crunk...

Zaraz po tym efektownym rozpoczęciu przywitali nas komentatorzy Jim Ross i Jerry Lawler. Przypomnieli oni ostatnie wydarzenia z RAW i SmackDown a także kartę na dzisiejszą galę. Czeka nas pięć emocjonujących pojedynków. Każdy w stypulacji Fatal 4 Way. Będzie się działo! Nie ma co przedłużać czas na pierwsze starcie!

-------------------

Fatal 4 Way Match for United States Championship

Shelton Benjamin© vs Kaval vs Dolph Ziggler vs Jack Swagger

Słyszymy gong i pora zaczynać pierwsze starcie na dzisiejszym PPV. Wszyscy równo z nim wyślizgnęli się z ringu a pozostał tylko Kaval. Każdy staje dookoła ringu i wygląda to na zmowę. Kaval zdezorientowany. Cała trójka wchodzi do ringu i zaczynają atak na Kaval’a. Każdy kopie małego Wojownika gdzie popadnie. Leży na środku ringu poniewierany przez trzech rywali. Przestają atakować i umawiają się na coś innego. Shelton podchodzi do Kaval’a i trzyma go. Ziggler i Swagger wchodzą na narożniki. Szykuje się efektowna akcja. Gold Standard daje sygnał i w tym samym momencie skaczą ale Benjamin odsuwa Kaval’a i obaj spadają na matę! Shelton przypina Ziggler’a 1…2! Nie udało się a więc próbuje na Jack’u 1…2! Także nie. Jest jeszcze Kaval 1…2! Trzeci raz nic z tego. Musi się bardziej postarać. Kopnięcie w głowę Dolph’a. To samo dla Swagger’a. United States Champion podnosi Kaval’a. Irish Whip o liny i Cobra Cluth Backbreaker. Kolejny pin 1…2! Ponownie podnosi znacznie mniejszego rywala ale nie widzi co kombinuje Ziggler. Dolph skacze ale Benjamin kapitalnie łapie go w powietrzu i bez namysłu wykonuje Hammerlock Shoulderbreaker! Teraz czas na Swagger’a. Irish Whip o liny i zatrzymuje go potężnym choop’em w klatkę piersiową. I Single Knee Facebreaker! Przypięcie 1…2! Za mało aby wygrać. Seria kopnięć gdzie popadnie dla Swagger’a. Shelton nie widzi co się za nim szykuje. Odwraca się i double clothesline od Kaval’a i Ziggler’a. Dolph zadowolony z tego, że Benjamin poza ringiem. Kaval jednak zamierza atakować dalej. Seria low kicków na Dolph’ie. Jest już w narożniku. Kaval dalej kopie. Teraz seria kopniaków brzuch. Dolph już siedzi w narożniku. Warrior odbija się od lin i wykonuje Krush Kombo na wstającym All American American’ie. Ziggler powoli także się podnosi ale Kaval wszystko widzi i od razu wykonuje John Woo. Benjamin poza ringiem już na nogach. Oczywiście Kaval widzi to. Odbija się od lin, wskakuje na trzecią linę i zeskakuje na United States Champion’a. Spaceman Plancha udane. Kaval wraca do ringu. Od razu Swagger próbuje powalić go Clothesline’em jednak Warrior unika i wskakuje mu na plecy zapinając Iron Octopus. Czy za chwilę poznamy nowego mistrza?! Swagger póki co wytrzymuje. Ziggler odbija się do lin i Dropkick dla Jack’a. Kaval wypada poza ring a Dolph wskakuje na plecy Jack’a i zakłada Sleeper Hold! Ależ emocje! Czy Swagger wytrzyma? To już drugi submission w przeciągu kilkunastu sekund. Swagger na kolanach. Dolph nie popuszcza ani na chwilę. All American American daje z siebie wszystko. Wstaje i ponownie jest na nogach. Benjamin wchodzi do ringu i uderza Ziggler’a w głowę. Ten spada na matę. Jack dochodzi do siebie ale Gold Standard nie zamierza czekać aż to zrobi. Odbicie od lin i Paydirt! Przypięcie 1…2…2,9! Noga na linach! Shelton wściekły. Odsuwa rywala od lin i przypina po raz drugi 1…2…2,9! Kaval przerywa pin w ostatniej chwili. Podnosi rywala i Irish Whip o liny i wynosi rywala! Niesamowite co wyprawia Kaval! Ma na plecach znacznie większego rywala. Alabama Slam Hold i pin 1…2! Szczęście było blisko. Tymczasem Ziggler i Swagger są w zwarciu. Ten pierwszy zyskuje przewagę nad bardziej osłabionym rywalem. Irish Whip o liny i Scoop Powerslam! Przypięcie 1…2! Kaval przerywa. Roll up od Benjamina i 1…2! Znowu tylko dwa! Benjamin odwraca się i otrzymuje Sitout Facebreaker! Gold Standard aż wyturlał się z ringu. Swagger już na nogach. Odbija się od lin i wykonuje Running Knee Strike na Kaval’u. Przypięcie 1! Dolph nad wszystkim czuwa. Swagger wstaje i Ziggler też. Dochodzi do wymiany ciosów pomiędzy nimi. Publiczność reaguje buczeniem na każdy cios czy to wyprowadzony przez Ziggler’a czy też przez Swagger’a. Kaval wstaje i odbija się od lin a następnie wykonuje Tidal Wave na Dolph’ie! Swagger od razu dopada do Wojownika i atakuje go. Odbicie od lin i Kaval wskakuje rywalowi na szyje następnie bardzo szybko zakręca się kilka razy na Jego szyi i kończy to wszystko kapitalną i bardzo mocną hurricanraną. Swagger wypada poza ring i wpada na Benjamin’a! Ziggler w międzyczasie wszedł na narożnik i czyha na odpowiedni moment. Kaval wskakuje na ten narożnik i potężne kopnięcie w głowę Ziggler’a. Chwieje się na narożniku. Warrior ponownie wchodzi na ten narożnik i bierze Dolph’a na plecy. Ogromna wrzawa na trybunach! Staje z nim na szczycie narożnika i skacze! Avalanche Ki Krusher!!! Ależ efektowna akcja. Przypięcie 1…2…3! Kaval nowym mistrzem Stanów Zjednoczonych! Cóż to był za pojedynek!

-------------------

Czas na pierwszy wywiad Tiffany

TIFFANY: Moim gościem jest World Heavyweight Champion Edge. Może na początek pytanie dotyczące ostatniego zdarzenia na SmackDown. Co powiesz na ten temat?

EDGE: Wydarzyło się coś nadzwyczajnego. Wszyscy myślą, że to sprawka Kane’a. To na pewno jego sprawa! Wiem jednak, że to było to o czym mówił i dzisiaj nic nie przeszkodzi mi w obronieniu tytułu.

TIFFANY: A gdyby jednak Kane zainterweniował w dzisiejszym pojedynku?

EDGE: To na pewno ja nie będę tego żałował. Bez względu na wszystko opuszczę dzisiaj tą halę z pasem na ramieniu!

TIFFANY: Twoja pewność siebie jest godna podziwu. Przecież dzisiaj będziesz miał przeciwko sobie aż trzech rywali! Nie stresuje Cię to ani trochę?

EDGE: Jestem profesjonalistą i takie rzeczy nie robią na mnie wrażenia. To, że będzie ich trzech wcale nie znaczy, że są oni jakimiś trudnymi przeciwnikami. Ta trójka wie, że nie mają dzisiaj szans!

TIFFANY: Mimo wszystko życzę powodzenia!

EDGE: Uwierz mi... Nie potrzebuję tego.

-------------------

Jesteśmy w szatni przygotowującego się do dzisiejszej walki, pretendenta do mistrzostwa WWE - John’a Ceny.

CENA: Dzisiejsza noc jest bardzo ważna dla WWE. Bowiem pas przejmie najwłaściwsza osoba na stanowisko mistrza WWE. Twarz Monday Night RAW, twarz całego WWE i światowego wrestlingu. John Cena. Wszyscy znają to nazwisko. Wszyscy wiedzą, że on dzisiaj pokona trzech rywali i zdobędzie tytuł WWE. Wszyscy to wiedzą tylko boją się tego mówić. Sami siebie okłamują twierdząc, że Chris Jericho obroni tytuł bądź zdobędzie go Drew McIntyre czy też Mason Ryan. Żaden z nich nie jest tak wybitnym zawodnikiem jakim jestem ja. Żaden z nich nie ma na koncie tylu tytułów i wyróżnień co ja. Jericho twierdzi, że jest najlepszy na świecie w tym co robi ale ostatnio przestał o ty mówić. Dlaczego? Zrozumiał, że przed nim, daleko przed nim jestem ja, przyszły WWE Champion John Cena. To brzmi pięknie prawda? Przyzwyczajajcie się do tego gdyż za kilkadziesiąt minut stanie się to faktem! A teraz dajcie mi spokój bym mógł się dobrze przygotować do zdobycia tytułu.

-------------------

Fatal 4 Way Match for Intercontinental Championship

Evan Bourne© vs Kofi Kingston vs Christian vs Cody Rhodes

Rozpoczynamy drugie starcie na dzisiejszym PPV. Kofi rusza na Evan’a, natomiast Cody na Christian’a. Wymiana ciosów w obu parach. Kofi zyskuję przewagę nad Intercontinental Champion’em tak samo Cody na Christian’em. Kingston wykonuje Irish Whip o liny i wykonuje Frankensteiner! Przypięcie 1…2! Evan odpycha. Kingston jednak dalej w natarciu. Druga para przeniosła się poza ring. Jamajczyk widzi to, odbija się od lin i wykonuje Suicide Dive na obu rywalach. W międzyczasie Evan Bourne doszedł do siebie. Jest już na narożniku i wykonuje Crossbody na trzech przeciwnikach! Wraca do ringu i czeka na rywali. Cała trójka już na nogach a Intercontinental Champion z pomocą lin wybija się w górę i wykonuje Corkscrew Plancha! Sam radzi sobie z trójką rywali! Wraca do kwadratowego pierścienia i tauntuje. Ogromna wrzawa na trybunach. W tym czasie trójka zdołała się podnieść i wrócić do ringu. Evan odwraca się i ma naprzeciw sobie aż trzech rywali. Pierwszy rusza Christian ale nie trafia z clothesline’em, odbija się od lin i otrzymuje Dropkick. Teraz czas na Rhodes’a. On także nie trafia z clothesline’em. Evan atakuje serią low kicków i kolejny dropkick. Cody poza ringiem. Kofi rezygnuje z ataku i ucieka z ringu. Evan ponownie tauntuje. Tymczasem Christian zachodzi go od tyłu i wykonuje Killswitch! Przypięcie 1…2…2,9! Kofi jest z powrotem w ringu ale z krzesłem w ręku! Seria chair shoot’ów w głowę Capitana Charismy. Ten leży nieprzytomny i zakrwawiony na macie. Sędzia odciąga Kingston’a ale ten chyba oszalał. Wreszcie przestaje atakować. Sędzia sprawdza stan zdrowia i decyduje się wołać pomoc medyczną! Bardzo szybko zjawiają się oni w ringu. Kofi z dzikim wyrazem twarzy patrzy na to co się dzieje. Ma ciągle krzesło w ręku. Evan wyturlał się z ringu. Opieka medyczna zabiera z ringu Christian’a na noszach. Publiczność żegna go brawami. Kingston widzi, że Rhodes podnosi się za ringiem. Odbija się od lin i Suicide Dive z użyciem krzesła! Były champion zamierza użyć krzesła do kolejnych akcji. Przekłada nogę Rhodes’a między siedzeniem a oparciem i zaczyna skakać jak opętany! Cody bardzo cierpi. To grozi złamaniem! Kofi jednak nie przejmuje się tym i dalej skacze po nodze rywala. Sędzia odciąga go oczywiście gdyż jest nie dozwolone. Sędzia zmuszony jest ponownie wezwać pomoc medyczną. Zjawia się ona najszybciej jak jest to możliwe. Zabierają ze sobą cierpiącego Rhodes’a. Kofi jest z siebie zadowolony. Teraz rusza na Evan’a ale ten jest wypoczęty i ma większe szanse na ucieczkę. Akcja przenosi się do ringu Kofi robi zamach ale Bourne sprytnie unika i wykonuje Dropkick od tyłu i Kofi wpada na narożnik. Sędzia wyrzuca krzesło z ringu i mamy starcie 1 vs 1. Kingston leży na macie po poprzedniej akcji. Bourne zamierza atakować. Z pomocą lin wybija się w górę i wykonuje efektowne Springboar Crokscrew Senton! Przypięcie 1…2…2,9! W ostatniej chwili. Bourne podnosi Kingstona, Irish Whip o liny i Crossbody od ostatniego pretendenta razem z przypięciem 1…2! Kingston nie czeka i teraz to on podnosi rywala. Irish Whip o liny i Evan wykonuje Headscissors Takedown! Kofi szybko wstaje i mamy równie szybką hurricanranę! Evan wskakuje na narożnik i bez żadnego namysłu wykonuje Air Bourne! Przypięcie 1…2…3! Intercontinental Championship pozostaje tam gdzie było!

-------------------

Dzisiejszej nocy może się wydarzyć wszystko... Czterech nieprzewidywalnych i świetnych zawodników spotyka się w jednym ringu... World Heavyweight Champion Edge... Randy Orton... Sheamus... Ted DiBiase... Każdy ma chęć albo obronić tytuł albo go zdobyć... Zwycięzca może być tylko jeden... Szanse każdego z nich wynoszą 25%... Kto będzie najwytrwalszy? Kto okaże się najlepszy? Kto będzie dzisiejszej nocy świętował zdobycie World Heavyweight Championship?

-------------------

Jesteśmy w szatni Randy’ego Orton’a. The Viper przygotowuje się do dzisiejszego starcia. Ma jednak czas by coś nam powiedzieć.

ORTON: Ostatnio mam złe dni. Przegrywam walkę za walką. Dzisiaj przerwę tę nieszczęsną passę! Mało tego. Zostanę też World Heavyweight Champion’em! Nie obchodzi mnie to, że będę w ringu z trzema innymi zawodnikami, nie obchodzi mnie to, że Kane coś knuje, nie obchodzi mnie to, że będę musiał walczyć z Ted’em DiBiase, nie obchodzi mnie NIC poza World Heavyweight Championship! Zasługuję na bycie mistrzem jak nikt inny. Chcę zrobić to nie tylko dla siebie. Wiem, że każdy z Was wierzy we mnie, że zdobędę dzisiaj tytuł mistrzowski. Cieszy mnie to bardzo i dzisiejszą wygraną chcę Wam zadedykować. Jesteście ze mną nawet gdy przegrywam. Rozumiecie moje potknięcia. Dzisiaj jednak Randy Orton wraca do normalności i wygra to co ma wygrać!

-------------------

Fatal 4 Way Match for World Tag Team Championship

D-Generation X[shawn Michaels & Triple H]© vs Dirt Sheet[The Miz & John Morrison] vs The Colons[Primo & Carlito] vs Cryme Tyme[shad & JTG]

Wszyscy już są gotowi. Jednak zamiast gongu słyszymy I’m On One. Na rampie pojawia się prezes WWE - Pinio.

PINIO: Doszedłem do wniosku, że starcie takie jak to może być strasznie nudne. Dlatego postanowiłem zmienić trochę zasady tej walki. A więc pierwszą rzeczą są eliminacje. Wystarczy, że ktoś z drużyny przeciwnej wyeliminuje członka jakiejś drużyny to cała drużyna jest wyeliminowana. Drugą sprawą jest reguła Falls Count Anywhere! Tego nie muszę tłumaczyć. Ostatnią rzeczą jest to, że aby pokonać przeciwnika można zrobić to na co ma się ochotę! Możemy rozpoczynać.

-------------------

No Disqualification Elimination Fatal 4 Way Falls Count Anywhere Match for World Tag Team Championship

D-Generation X[shawn Michaels & Triple H]© vs Dirt Sheet[The Miz & John Morrison] vs The Colons[Primo & Carlito] vs Cryme Tyme[shad & JTG]

Słyszymy gong i tą wojnę czas zaczynać! Miz i Morrison rzucają się na The Colon’s. DX natomiast nie mają wyboru i rozpoczynają bój z Cryme Tyme. Miz i Carlito są już poza ringiem. Ten pierwszy ma zdecydowaną przewagę nad swoim rywalem. Seria ciosów w twarz, Carlito zamroczony. Błyskawiczny dropkick od Miz’a. Morrison dołącza do niego. Wspólnie kopią leżącego Carlito. Primo leży gdzieś wśród krzesełek publiczności. John wyciąga spod ringu krzesło i zaczyna nim uderzać w Brazylijczyka. Miz mówi coś do swojego partnera i zgadzają się. Miz opuszcza arenę. W ringu tymczasem na chwilę przewagę zyskują Shad i JTG. Na macie leżą aktualni mistrzowie. Shad trzyma za rękę JTG i ciągnie go z całej siły i ten wykonuje Stinger Splash na obydwu rywalach. Przypięcie na Triple H’u 1…2! Shad próbuje tego samego na Shawn’ie ale także tylko dwa. Miz wraca do nas i co on tam przynosi ze sobą? Kajdanki! Mogliśmy się spodziewać sprytnych zagrywek z Jego strony. Jest na szczęście Primo, który rzuca się na Miz’a i atakuje go pięściami. Morrison to zauważył i dopada do niego, odciąga go od swojego kolegi i atakuje go krzesłem. Bracia Colon leżą poza ringiem bardzo osłabieni po otrzymaniu potężnych ciosów krzesłem. Miz nie czeka i zapina kajdankami Primo do barierek przy fanach. Morrison przyciąga Carlito bliżej, podnosi go i wykonuje mu Moonlight Drive! Primo wściekły, że nie może pomóc bratu. Miz podnosi Carlito i wykonuje mu Skull Crushing Finale. W tym samym momencie Primo otrzymał kopniaka w twarz od Morrisona. Przypięcie 1…2…3! Marzenia braci Colon o tytułach mistrzowskich legły w gruzach! Tymczasem w ringu dominacja DX. Irish Whip o liny i potężny Spinebuster dla Shad’a! Sweet Chin Music dla JTG! Triple H w tym momencie kopie w brzuch Shad’a i wykonuje mu Pedigree. Na narożniku już czeka Shawn i wykonuje mu Flying Elbow! Przypięcie 1…2…3! Cryme Tyme także już poza mistrzowskim zasięgiem. Triple H i Shawn gratulują sobie eliminacji ale nie widzą tego co dzieje się za plecami. The Miz i John Morrison są z nimi z krzesłami w rękach. Potężne chair shoot’y. Triple H leży przy narożniku. Morrison poprawia Jego pozycję i ustawia się do akcji kończącej. Miz podnosi Shawn’a. Starship Pain i Sweet Chin Music! Morrison przypina Triple H’a nie będąc świadomym, że The Miz otrzymał Sweet Chin Music. Shawn Michaels też zamroczony ale przypina Miz’a. Sędzia nie wie co się dzieje. Morrison przypiął Triple H’a, Shawn Michaels Miz’a. Mimo wszystko liczy na dwa fronty. 1…2…3! I co teraz? Remis?

I’m on One

Prezes WWE ponownie pojawia się przed titantronem.

PINIO: Bardzo ciekawa sytuacja. Ale mam na to radę. Triple H i The Miz. Jesteście wyeliminowani. O tym kto będzie mistrzem Tag Team’ów zadecydują Wasi Tag Team partnerzy Shawn Michaels i John Morrison! Walka trwa dalej!

John Morrison resztkami sił wstaje i w ostatniej chwili unika Sweet Chin Music! Odbija się od lin i wykonuje efektowną hurricanranę! Michaels przy narożniku. John bardzo szybko dochodzi do niego i wykonuje Starship Pain! Przypięcie 1…2…3! Jednak młodość górą! Miz dołącza do tryumfującego Morrison’a. Celebrują zwycięstwo wymachując pasami we wszystkie strony świata.

This fire burns...

Słyszymy theme CM Punk’a i Nexus. Miz i Morrison widzą, że biegnie w ich stronę siedmiu rywali, którzy chcą ich wygonić z ringu a może i nawet zaatakować. Szybko zabierają pasy i uciekają przez trybuny. CM Punk spokojnym krokiem dołącza do swoich podopiecznych w ringu. Bierze mikrofon do ręki. Siada w swoim stylu „po turecku”.

PUNK: Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Wrestling jest całym moim życiem ale jeszcze nigdy nie nudziłem się oglądając coś co jest dla mnie najważniejsze. Brakuje mi tutaj czegoś. Ale nie martwcie się. Wiem czego i dostarczę Wam tego! Dostarczę Wam rozrywki na najwyższym poziomie. Nexus jest wielką stajnią, która jest w stanie zrobić wszystko aby rozkręcić ten biznes. Mam już plan, który podniesie ratingi dzisiejszej gali. Mam coś do zrobienia co wstrząśnie wrestlingowym światem. Będziecie z tego zadowoleni. Jednak ja będę bardziej. Bowiem doszedłem już dawno do wniosku, że robię to wszystko dla siebie i dla mojej rodziny a nie dla Was. Bandy głupków, których idolem jest Drew McIntyre. Wszyscy twierdzicie, że jest on najlepszy. Nie jest. Stracił pas przeze mnie! To ja jestem najlepszy! Udowodnię Wam to w ciągu kilku najbliższych naszych spotkań. Zresztą ja nie mam nic Wam do udowadniania. Jestem najlepszy i to jest prawda. Jednak to co zawiera mój plan jest czymś wielkim i po zrealizowaniu Jego każde nowonarodzone dziecko będzie na początku uczone by mówić CM Punk a nie „tata” czy „mama”.

-------------------

Tiffany i jej drugi gość...

TIFFANY: Moim gościem jest Sheamus. Randy Orton jest niemal pewny, że wygra dzisiejszy pojedynek. Jak Ty się przed nim czujesz?

SHEAMUS: Ja się czuję jeszcze lepiej niż Randy. Nie wiem w co on wierzy. Dwa tygodnie z rzędu musiał uznawać moją wyższość. Mam nad nim przewagę fizyczną, techniczną, psychiczną oraz liczbową.

TIFFANY: Liczbową? Możesz wyjaśnić?

SHEAMUS: Moja seria wynosi dwa zwycięstwa a Jego? Dwie porażki!

TIFFANY: Cały czas wracasz do wydarzeń ze SmackDown ale dzisiejsza noc jest inna niż piątkowe. Może jednak jest coś co motywuje Randy’ego bardziej niż zwykle i to on sięgnie po tytuł mistrzowski?

SHEAMUS: A co Ty się tak na niego uparłaś? Jest jeszcze trzech innych zawodników! Może wygrać Edge! Może... Nie DiBiase nie może wygrać!

TIFFANY: Skoro mowa o Edge’u. To Twój kolega. Randy wsp...

SHEAMUS: SKOŃCZ! W każdym pytaniu jest imię Orton’a! Czy to jakiś spisek? Chcesz mnie wyprowadzić z równowagi przed najważniejszym pojedynkiem w karierze. Mam szansę po raz pierwszy zdobyć World Heavyweight Championship a Ty mi cały czas mówisz „Randy to”, „Randy tamto”. Daj sobie spokój dziewczyno! Wystarczy tych bzdurnych pytań!

Sheamus wściekły odchodzi i idzie do swojej szatni.

-------------------

Fatal 4 Way Match for World Heavyweight Championship

Edge© vs Randy Orton vs Sheamus vs Ted DiBiase

W ringu już Edge i DiBiase. Czas na Randy’ego. Zmierza on do ringu przy swoim theme ale od tyłu atakuje go Sheamus. Używa do tego krzesła. Potężny chair shoot powala Orton’a. Sheamus z furią podnosi go i rzuca nim w barierki przy kibicach. Edge i DiBiase tylko bezradnie patrzą na to co Sheamus wyprawia. Irish Whip w barierki po drugiej stronie. Celtic Warrior spogląda na rywali w ringu ale ponowie rzuca się na Orton’a. Podnosi rywala i opiera go o barierki. Bierze rozbieg i clothesline. Randy wpada pomiędzy publiczność. Teraz dopiero Sheamus wchodzi do ringu. Słyszymy gong i można rozpoczynać. Widać układ pomiędzy Edge’em a Sheamus’em. Obaj rzucają się na bezradnego Ted’a DiBiase. Seria ciosów w twarz. Podwójny Irish Whip o liny i Ted powala rywali Double Clothesline’em! Szybko jednak wstają i nie dają się nabrać po raz drugi na tą sztuczkę. Edge kopie rywala w brzuch, razem z Celtyckim Wojownikiem chwytają go za głowę i podwójny suplex! Edge przypina ale Sheamus odpycha go. Nie podoba się to aktualnemu mistrzowi. Chyba nie tak byli ugadani. Edge odpycha Irlandczyka. Ten ponownie odpowiada tym samym. Edge uderza go w twarz, Sheamus też go uderza, ponownie Edge, jeszcze raz Sheamus, Edge, Sheamus, Edge, Sheamus. Potężna wymiana ciosów kończy się serią Sheamus’a. Edge aż odbił się od lin i otrzymuje clothesline. Szybko jednak World Heavyweight Champion podnosi i unika przed kolejnym atakiem podcinając rywala. Sheamus wpada szyją na liny i trochę ucierpiał. Wyturluje się na zewnętrzną stronę ringu. Edge odbija się od lin i wykonuje Sunset Flip Powerbomb! Wraca do ringu gdzie czeka już gotowy Ted DiBiase. Syn legendy WWF rusza na aktualnego mistrza ale nadziewa się na kopnięcie w brzuch i Edge błyskawicznie wykonuje DDT! Równie szybko wchodzi na narożnik i czeka aż rywal się podniesie. Dość szybko się to dzieje. Edge skacze i wykonuje Diving Crossbody. Mistrz na fali. Ustawia się w narożniku i tauntuje w swoim stylu jak przed każdym Spear’em! Włosy mocno zaczesywane do tyłu, wytrzeszcz oczu i mocno zaciśnięte zęby. Tak można w skrócie opisać to co wyprawia Edge. DiBiase wstaje, odwraca się i SPEAR!!! Przypięcie 1…2…2,9! Sheamus wraca! Podnosi rywala i zachodzi go od tyłu i wykonuje Inverted Facelock Backbreaker! Przypięcie 1…2! To za mało. Irlandczyk jednak nie zaprzestaje. Wychodzi na zewnętrzną stronę ringu. Edge w tym czasie zdołał wstać. Sheamus wykonuje Springobard Shoulderblock! Szybko wstaje i Ted rusza na niego i mamy Tilt-A-Whirl Backbreaker . Sheamus tauntuje, publiczność buczy. To jest Jego szansa. Widzi, że Edge powoli wstaje. Ustawia się i czeka na odpowiedni moment. Edge na miękkich nogach odwraca się w Jego stronę i potężny Bicycle Kick! Przypięcie 1…2…3! A jednak nie! Randy Orton w ringu przerywa pin! Sędzia pokazuje, że nie było 3. Orton odpoczął i wraca do akcji. Podnosi Sheamus’a, Irish Whip o liny i potężny podbródkowy. Sheamus aż wpadł na liny po tym ciosie. Orton z rozbiegu wykonuje na nim clothesline i Celtycki Wojownik poza ringiem. Ted DiBiase doszedł do siebie ale także otrzymuje clothesline. Szybko wstaje i rusza na Orton’a ale ten kontruje to na błyskawiczny Powerslam! Taunt Żmii. Publiczność szaleje. Randy pada na matę i uderza w nią pięściami. Chce zdobyć tytuł kosztem swojego przyjaciela? Ted DiBiase wstaje i odwraca się w stronę Orton’a, który wstał razem z nim. Szykuje się RKO ale mamy SPEAR!!! Edge wbija się w rywala niczym rakieta! Przypięcie 1…2! Ted DiBiase kontroluje to co się dzieje. Podnosi Edge’a i wykonuje mu Street Dream! Przypięcie 1…2…2,9! Sheamus przerywa pin kopnięciem w głowę. Podnosi młodego DiBiase. Wyniesienie i High Cross! Przypięcie 1…2…2,9! Orton przerywa. Sheamus podnosi się a Randy się czai. Sheamus się odwraca i mamy kolejne RKO! Przypięcie 1…2…2,9! Znowu przerwany pin tym razem przez Edge’a! Ten ustawia się teraz w narożniku i ponownie szykuje się do Spear’a! Zachowanie takie samo jak poprzednim razem. The Viper odwraca się w Jego stronę i Spear! Ted DiBiase rzuca się na Edge’a w taki sposób, że ten wypada poza ring. Sheamus wyturlał się z niego wcześniej. Przypięcie, którego nikt nie może przerwać! 1…2…3! Ted DiBiase nowym mistrzem! Wyczekał ten moment a teraz jest mistrzem świata! Ale co się dzieje? Zgasło światło na hali. Nikt nie wie co mogło się stać. Powoli wszystko zaczyna wracać do normy. Ale jednak nie. Na hali pali się czerwone światło a za nowym mistrzem stoi Kane! Słyszymy szyderczy śmiech Czerwonego Potwora. DiBiase odwraca się, wyniesienie i Tombstone Piledriver! Kane podnosi World Heavyweight Championship i klęka na jedno kolano jak Undertaker. Wykonuje Jego taunt. Następnie wyrzuca pas na nowego mistrza i wraca na zaplecze.

-------------------

Najważniejszy tytuł na szali... Cztery wielkie gwiazdy RAW... WWE Champion Chris Jericho... Drew McIntyre... John Cena... Mason Ryan... Kto z nich okaże się wielkim wygranym dzisiejszej nocy? Kto wyjdzie stąd mistrzem WWE? Waleczny mistrz WWE? Znajdujący się w niebezpieczeństwie ze strony Nexus Szkot? Cwany i myślący tylko o sobie John Cena? A może najniebezpieczniejszy zawodnik w WWE? 25% szans ma każdy z nich… Każdy z nich stanowi ¼... Zwycięzca może być tylko jeden!

-------------------

Fatal 4 Way Match for WWE Championship

Chris Jericho© vs Drew McIntyre vs John Cena vs Mason Ryan

Każdy zawodnik stoi w innym narożniku i spogląda się na swoich rywali. Sędzia każe zabić w gong i tak się dzieje. Od razu John Cena rzuca się na Chris’a Jericho a Mason Ryan na Drew McIntyre’a! Przewagę mają Ci co zaatakowali pierwsi. Każdy ma swojego przeciwnika w narożniku i atakuje serią ciosów w twarz. Cena dorzuca jeszcze kilka kopnięć w brzuch. Bierze rozbieg i Stinger Splash. Mason Ryan odciąga Drew od narożnika i chwyta go za głowę. Wyniesienie i Back Suplex. Cena bierze kolejny rozbieg i wykonuje kolejny Stinger Splash. Mason Ryan ponownie podnosi rywala i kolejne wyniesienie. Tym razem trzyma go na rękach nad swoją głową. To jest pokaz siły Ryan’a. Bez żadnego zawachania wyrzuca Drew poza ring! Podchodzi do Ceny i każe mu się odsunąć. John słucha znacznie większego od siebie rywala. Mason zaczyna atakować Jericho szaleńczą serią ciosów w twarz i serią kopnięć w brzuch. Cena odwraca Mason’a. Wyniesienie i próba Attitude Adjustment. John jeszcze dokładniej układa swojego rywala aby finisher był skuteczny jednak za długo to trwa i Mason zeskakuje z pleców rywala. Od razu atakuje kopnięciem w brzuch. Wyniesienie i Ryan Bomb! Próbuje przypiąć ale Cena wyturlał się poza ring! Wściekły Mason wstaje i idzie w stronę aktualnego mistrza. Jericho jednak sprytnie rzuca mu się w nogi powodując upadek w taki sposób, że olbrzym uderza twarzą w narożnik. Roll up 1…2! Jericho szybko wstaje i ustawia się aby wykonać kolejną akcję. Ryan także wstaje i Jericho rusza na niego ale dochodzi do zwarcia. Tutaj zdecydowaną przewagę ma Ryan, który wykręca WWE Champion’a jak lalkę i przechodzi do head lock’u. Bardzo ciężko będzie się wydostać spod tego uchwytu. Do ringu wślizguje się Drew McIntyre, który kopie w głowę Ryan’a i powoduje przerwanie tej akcji. Ryan leży na macie. McIntyre odbija się od lin i wykonuje Leg Drop. Jericho łapie powietrze a McIntyre ze świeżymi siłami kontynuuje natarcie na najgroźniejszego rywala. Seria kopnięć na leżącym Ryan’ie. Przypięcie 1…2! Ale to za mało. Drew chyba już wie co trzeba zrobić. Ustawia się i czeka aż rywal wstanie. Tak się teraz dzieje a więc Szkot atakuje. Kopnięcie w brzuch i pozycja do akcji kończącej. Future Shock DDT! Ale Chris już na nogach podbiega do swojego kolegi i wykonuje mu Codebreaker! W tym momencie do ringu wślizguje się John Cena, który wynosi Jericho i próbuje wykonać AA. Jednak Chris skutecznie mu to uniemożliwia chwytając się za liny. John jednak wie co zrobić i wyrzuca rywala poza ring! Przypina Mason’a 1…2…2,9! W ostatniej chwili olbrzym odpycha. Cena jak opętany przypina Drew 1…2…2,9! Ale ten też w ostatniej chwili odpycha! John nie zniechęca się. Dopada do Mason’a i próbuje zapiąć STF. Będzie to bardzo trudne ale się udaje. STF! Czy Ryan się podda! Czy to ten moment kiedy poznamy nowego mistrza? Drew widzi co się dzieje i rzuca się na Cenę przerywając submission. Podnosi rywala i próbuje wyrzucić go poza ring jednak John wykorzystuje swoją siłę i zatrzymuje się na linach nie pozwalając się wyrzucić. Chwyta Drew i bez problemu to on go wyrzuca a nie na odwrót! Pech chciał, że wpada prosto na wstającego Jericho. Cena dopada do wstającego Ryan’a. Irish whip o liny i Shoulderblock. Ryan szybko wstaje i kolejny shoulderblock. Tym razem Ryan nie wstaje tak szybko a Cena wykonuje taunt You Can’t See Me i wykonuje Five Knuckle Shuffle! Od razu przyjmuje pozycję do akcji kończącej. Ryan opornie ale mimo wszystko podnosi się. Cena dopada do niego, wyniesienie i Attitude Adjustment! Przypięcie 1…2…2,9! Niesamowite! Ryan opycha! Cena w szoku. Wstaje i ustawia się do kolejnej akcji. Ale już za Jego plecami jest Chris Jericho. Odwraca go i od razu wykonuje Codebreaker! Przypięcie 1…2…2,9! Noga Ceny na linach! Jericho wściekły wstaje i tłumaczy sędziemu coś. Mason Ryan podnosi się. Y2J widzi to i dopada do niego i wykonuje Codebreaker! Przypięcie 1…2…2,9! Ależ on jest wytrwały! Bez niczyjej pomocy przerywa pin po dwóch finisherach od dwóch rywali! Chris Jericho odwraca się i otrzymuje Dropkick od McIntyre’ra. Wypada poza ring. McIntyre dochodzi do wstającego Ceny i nie dając mu żadnych szans na wstanie wykonuje Future Shock DDT!

This Fire Burns

Tylko nie to! Drew zabiera się za pin ale zmuszony jest przerwać gdyż do ringu zmierza Nexus! McIntyre radzi sobie z Otungą, to samo z Tarver’em i Bryan’em. Jednak trzech rywali na raz już są poza Jego zasięgiem. Wyrzucają Drew poza ring. Cała siódemka kopie bezbronnego rywala. CM Punk podchodzi do nich i razem z nimi atakuje Szkota. Ale co się dzieje. Słyszymy gong i widzimy jak Chris Jericho szybko bierze pas i ucieka na rampę. CM Punk patrzy co się dzieje. Realizator opuścił jakieś ważne wydarzenie w ringu. Całe Nexus rusza za mistrzem WWE - Chris’em Jericho. Mamy okazję zobaczyć co działo się w ringu. Podczas gdy Nexus zajęte było McIntyre’em Chris Jericho wturlał się do ringu i przypiął Cenę, który otrzymał Future Shock DDT od Drew. Chris użył całej siły aby przypiąć i zmęczony Cena nie miał szans aby to przerwać. Sędzia spokojnie odklepał do trzech i mistrzem nadal pozostaje Jericho.

Takim obrazkiem kończy się pierwsze w historii WWE PPV o nazwie Fatal 4 Way!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-242786

Fatal 4Way wyszło ci zaje..fajne :D . Praktycznie wszytkie pasy zmieniły swoich właścicieli ,DiBiasie jako Heavyweight Champion ?To oznacza że w niebieskim Brandzie może być ciekawie m. in ze względu na atak Kane'a. Fajny pomysł na zwycięstwo Kavala i Bourna. Widać że w "twoim" WWE zaczynasz zmieniać "pokolenia" i stawiasz na tych młodszych i zdolnych.Emocjonujaca końcówka w walce o pas WWE i ciag dalszy feudu McIntyre kontra Nexus ,uchwyciłes w tej walce duży realizm , ponieważ Jericho wygrał po cwaniacku (czyli po swojemu) co sprawiło że poczułem się jakbym oglądał to na żywo lub w TV. Na prawde dobra robota.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-242900

• Reputacja:   1

Gala bardzo bardzo dobra.Jestem pod wrażeniem opisania tylu i tak trudnych walk i nie nudnych :D. Bardzo dobra gala PPV, wczoraj przeczytałem około połowę gali, dzisiaj skończyłem.Cieszę się, że pushujesz hightflyerów Kaval i Bourne mistrzami pasów mid caradowych ciekawie się zapowiada. DiBiase nowym mistrzem WHC no tutaj największa niespodzianka się przytafiła, nie przypuszczałem, że to on zwycięży.

Tak napisałem wcześniej bardzo dobrze się czyta.

Zapraszam do mnie :) od wczoraj jest RAW

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243048

No dobra F4W przeczytane, więc wypada ocenić. Wyszło świetnie! Niespodzianką dla mnie jest Ted DiBiase jako mistrz. Zupełnie się nie spodziewałem. No i przyznam, że zaciekawiła mnie sytuacja z Nexus. Chciałem wygranej Kaval'a i tak się stało. Walki rozpisane bardzo dobrze, do dialogów i monologów też nie można się przyczepić także minusów nie widzę, jedynie same plusy.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243070

Oh... my God... Fatal Four Way w twoim wykonaniu gniecie jaja :D.DiBiasie jako mistrz? Mi to pasuje,nie wiem co wymyśisz,ale sądząc po twoich wcześniejszycha galach i co najważniejsze po F4W,będzie super.Wyniki gali,bardzo dobre.POdobnie do Duke Badass'a-minusów nie widzę,jedynie same plusy.Moja ocena-6/6
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243075

Bardzo fajne F4W. Kaval nowym mistrzem U.S. bardzo na plus, ale mam nadzieję, że Shelton nie spadnie po stracie pasa niżej. Bourne z pasem I.C. pozostaje w jego posiadaniu co mi się nie podoba, ale twoja decyzja. Ciekawe rozstrzygnięcie walki TT i nowi mistrzowie co jest dobre dla tej dywizji. Ted mistrzem WHC coś dziwnego może coś dla niego znajdziesz, bo nie wiem jaki ma gimnick, jako mistrz może być słaby, ale mam nadzieję na jakiś fajny feud i szybką stratę pasa przez Ted'a. Y2J pozostaje mistrzem WWE co na plus jestem ciekaw co jeszcze masz przygotowane dla niego jako mistrza. Ogólnie ciekawe F4W po za tym Tedem.

Zapraszam do mnie. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243101

Im back!!!W koncu...A wiec tak...Twoje diary sa dla mnie akurat na poziomie DOBRYM!!Na razie uwazam ze gala Raw jest duzo lepsza od SD!ale tym sie nie przejmuj bo na Raw jest moj ulubiony wrestler Jeff Hardy:-)...Skomentuje calosc ogolnie;-)RAW-Wszystko genialne pod kazdym wzgledem popraw tylko feudy i daj pas Jeffowi:-)SD!-hm tutaj mam problem chcialbym aby Dibiase zaczal feud z kims innym niz Kane ale to Twoj wybor np z Mattem Hardy...a wlasnie Matt Hardy...nie uwazasz ze go troche szmacisz?chodzi mi o to ze jak pisales pierwsza gale wspomniales ze CM Punk walczyl z nim aby go zrobic kolejnym protegowanym a pozniej cisza o tym kompletnie Nic!;-( a teraz czas na PPV!Ogolnie super sporo zaskoczen miod normalnie:-)...teraz mam pare rzeczy do ktorych sie przyczepie 1)nie rozwinales kompletnie ataku na Reya przez zamaskowanego kolesia...2)odrobinke sie wkurzylem ze robisz takiego z Ryana koksa i ze wyeleminowal Jeffa.A teraz mam taka malutka sugestie dla Ciebie...co Ty na to aby wprowadzic nowego zawodnika ale face'a?dalbys mu ringname ANTICHRIST:-)Theme juz mam dla niego a moveset tez moge stworzyc wszystko od Ciebie zalezy.To na razie wszystko trzymaj tak dalej!
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243128

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

21.06.2010

Pierwsze RAW po pierwszym w historii PPV o nazwie Fatal 4 Way otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z ostatniej nocy kiedy to:

-Evan Bourne obronił Intercontinental Championship, Kofi Kingston wyeliminował z walki o pas Cody’ego Rhodes’a i Christian’a.

-D-Generation X stracili pasy tag team’owe na rzecz Dirt Sheet!

-Chris Jericho obronił szczęśliwie tytuł mistrzowski WWE, nie obyło się bez interwencji Nexus i to głównie z ich powodu to Jericho a nie McIntyre jest mistrzem.

-------------------

This fire Burns

Do ringu zmierza cała ekipa Nexus. Wszyscy wchodzą do ringu. CM Punk bierze mikrofon i siada w swoim stylu na środku ringu „po turecku”. Reszta Nexus stoi dookoła swojego lidera.

PUNK: I tak oto jesteśmy po Fatal 4 Way. Nie uważacie, że dzięki Nexus ta gala zrobiła się niesamowicie ciekawa. Przychodzicie na te gale aby patrzeć jak zawodnicy WWE wyjaśniają swoje problemy za pomocą pięści. Nexus wyjaśniło właśnie jeden ze swoich problemów z Drew McIntyre’em. Teraz widać jaką siłę i jedność stanowi moja drużyna. Jesteśmy jak wielka rodzina, która nie pozwoli aby McIntyre zdobył WWE Championship. Dzisiaj dostanie jeszcze szansę na pas. W walce z John’em Ceną powinienem brać udział ja! Najlepszy wrestler na świecie! Jednak wszystko potoczyło się inaczej. Wracając jednak do wczorajszego Pay-Per-View. Drugi raz z rzędu na dużej gali Nexus sprawia, że Drew nie wychodzi z hali, w której odbywa się gala jako mistrz. Mój plan spełnił się już w ponad połowie. Czas na dokończenie go! Otóż następna gala to Money in the Bank. Jako, że jestem dwukrotnym zdobywcą walizki na WrestleMani! A WrestleMania to coś więcej niż Money in the Bank, Fatal 4 Way czy TLC! WrestleMania jest najważniejsza. Jest dwa razy ważniejsza niż inne gale, które odbywają sie raz w miesiącu! A więc ja, jako dwukrotny zdobywca walizki Money in the Bank na WrestleManiach XXIV oraz na rocznicowej XXV domagam się miejsca w RAW Ladder Match’u na następnym PPV! Jest jeszcze jedna sprawa. W walce ma wziąć udział osiem osób! Dlatego resztę składu zasilą członkowie Nexus! A skoro Nexus będzie brało udział w tym pojedynku to wiadomo, że walizkę ściągnie CM Punk!

Publiczność buczy. CM Punk wygląda na zadowolonego. Wade Barret jednak zgłasza do niego jakieś sprzeciwy. Następnie bierze mikrofon.

BARRET: Zaraz, zaraz. Czegoś tutaj nie rozumiem. Chcesz się nami wysłużyć?

PUNK: Nie wysłużyć. To ma być od Was w ramach wdzięczności za to, że tutaj jesteście!

BARRET: Ściągnąłeś walizkę już dwa razy. Nas jest siedmiu, którzy w WWE są kilka tygodni. Chcesz teraz wykorzystać nas wszystkich abyśmy pomogli Ci ściągnąć walizkę w dodatku po raz trzeci w karierze? Rozumiem gdybyś był bez żadnego zwycięstwa tego typu na koncie ale przy dwóch i w dodatku na WrestleMani Ty jeszcze domagasz się naszej pomocy?

OTUNGA: Wade, daj spokój. To co zrobił CM Punk dla nas jest czymś wspaniałym i musimy mu jakoś za to podziękować.

BARRET: Prosił Cię ktoś o wtrącanie się?

PUNK: Sprzeciwiasz się mi? Jesteś z Nexusem albo przeciw niemu! Za chwilę ta szóstka może skopać ci dupsko, że na zawsze zapamiętasz sobie co złego zrobiłeś przed chwilą. Przemyśl to co robisz.

BARRET: W tej szóstce jest jest kilka osób, które sądzą iż mam rację tylko boją się tego powiedzieć! Nie martw się. Doprowadzę do upadku to żenujące przedstawienie. Tylko chciałeś nas wykorzystać! Daj sobie lepiej spokój.

BRYAN: Wade. To Ty daj spokój. Nie powinieneś się sprzeciwiać naszemu liderowi. Bez niego nas by tutaj nie było. Co byś zrobił gdyby CM Punk od na się odwrócił? Walczyłbyś w jakiejś podziemnej organizacji w Londynie, która nie ma szans na wybicie się.

BARRET: No najlepiej. Zacznij jeszcze obrażać mój kraj. Co by było to by było. Jestem w WWE i teraz już nie pozwolę sobą pomiatać!

Barret wyrzuca mikrofon i wychodzi z ringu i idzie na zaplecze.

PUNK: Ten chłopak nie wie czego chce. W każdym razie jest nas siedmiu i tak czy inaczej ściągnę walizkę Money in the Bank i zdobędę kontrakt na walkę o pas WWE! Zapamiętajcie sobie, że na Nexus nie ma mocnych! Jesteś z Nexusem albo tak jak Barret... Przeciwko niemu! Teraz zobaczycie, że lepiej jest być po naszej stronie.

This fire Burns

CM Punk zdejmuje koszulkę Nexus i wrzuca ją po czym czeka na swojego rywala a jest nim...

-------------------

Normal Match - no title

Hardcore Champion CM Punk vs Mark Henry

Mark Henry nie zdołał wejść do ringu atak lidera Nexus rozpoczął się. Sędzia dał sygnał aby zabić w gong i tak się stało. Punk ma już Henry’ego na macie. Seria kopnięć w brzuch Najsilniejszego Człowieka na świecie. Henry próbuje wstać ale Punk skutecznie mu to uniemożliwia. Wreszcie po serii kopniaków podnosi swojego ciężkiego rywala. Irish Whip o lin i Dropkick. Mark Henry pada na matę. CM Punk ustawia się do kolejnej akcji. World Strongest Man wstaje z pomocą lin, odwraca się w stronę rywala. Nieudolne wyniesienie ale jednak udaje się to Punk’owi. GTS resztkami sił! Przypięcie 1…2…3! Efektowne zwycięstwo lidera najliczniejszej stajni w WWE!

PUNK: *ehh* *ehh* *ehh* To był *yhh* dopiero początek *ah* dominacji Nexus!

-------------------

Maryse i jej pierwszy gość

MARYSE: Moim gościem jest WWE Champion Chris Jericho. Chris jak się czujesz po wczorajszej wyczerpującej walce?

JERICHO: Nie ma znaczenia jak się czuję. Najważniejszą rzeczą dla mnie jest to, że WWE Championship jest nadal w moim posiadaniu!

MARYSE: Musisz przyznać, że nie było łatwo. Nie dość, że trzech pretendentów to jeszcze Nexus...

JERICHO: Racja. Nexus na pewno narobili mi strachu, że za chwilę pas zdobędzie ktoś inny niż ja. Jednak wykorzystałem odpowiedni moment i odliczyłem rywala do trzech.

MARYSE: Czy teraz obawiasz się Nexus, że mogą Cię prześladować jak dotychczas Drew McIntyre’a?

JERICHO: Nie sądzę. Jak przed chwilą mogliśmy usłyszeć Punk chce zdobyć tytuł dzięki walizce Money in the Bank. Chyba wie, że nie ma ze mną szans w starciu 1 vs 1. Mimo wszystko dzisiaj poznam mojego rywala na MitB. Albo Cena albo McIntyre. Każdego z nich pokonam.

MARYSE: Ciebie czeka starcie z byłym już mistrzem tag team’ów - Triple H’em. To kolejny Twój dobry znajomy.

JERICHO: Tak. Ale to oznacza, że pojedynek będzie czysty i przyjacielski.

MARYSE: Mimo wszystko powodzenia!

-------------------

Widzimy rozmawiających na backstage’u Heath’a Slater’a, Justin’a Gabriel’a, Skip’a Sheffield’a oraz Daniel’a Bryan’a. Rozmowę przerywa im Wade Barret.

BARRET: Dobra panowie. Wszyscy widzieliście co się stało na początku tego show. Chcę utworzyć stajnię, która doprowadzi do rozpadu Nexus. CM Punk chciał się nami wysłużyć i...

BRYAN: Wade daj spokój. Z Tobą jest chyba coś nie tak. Przejrzyj na oczy! Jesteśmy dłużnikami Punk’a. Gdyby nie on to by nas tutaj nie było! Zrozum to co on dla nas zrobił!

BARRET: Zamknij się! Ja tutaj jestem najważniejszy. To co panowie wchodzicie w to?

Każdy chwile pomyślał.

SLATER: No jasne, że tak.

GABRIEL: Ja i Heath zawsze po tej samej stronie. Wchodzę w to.

BRYAN: Co wy? Przed chwilą byliśmy zgodni w tej kwestii.

SLATER: Milcz! Milcz! I jeszcze raz milcz!!! A ty Skip?

SHEFFIELD: Możecie na mnie liczyć!

BARRET: A więc The Corre! Bo tak się będziemy nazywać. Pozbądźmy się tego członka Nexus.

Wszyscy rzucili się na bezbronnego Bryan’a. Sheffield na chwilę odpuścił i gdzieś poszedł. Ale tylko na chwilę gdyż wraca z krzesłem. Cała reszta The Corre podnosi Daniel’a a ten otrzymuje potężnego Chair Shoot’a. Zakładają Bryan’a na plecy Barret’a. Ten szuka czegoś. Podchodzi do jednego ze stołów, na których leżą rożnego rodzaju przedmioty. Warto dodać, że stół ten nie był taki jak zwykłe używane do walk tylko mocniejszy a mimo wszystko z łatwością połamał się. Corre odchodzi a Bryan nieprzytomny leży tam gdzie został rzucony.

-------------------

Normal Match - no title

Intercontinental Champion Evan Bourne vs Kofi Kingston

Evan wita się z kibicami w drodze na ring. Ale biegnie w Jego stronę Kofi Kingston! Atakuje go ciosem w tył głowy. Bourne ogłuszony pada na kolana. Kingston dorzuca kopnięcie w głowę. Bourne leży na podeście. Kofi nie poprzestaje. Podnosi rywala i rzuca nim w barierki. Twarz Kingston’a jest dzika i widać od razu, że z tym kolesiem jest coś nie w porządku. Ponownie podnosi Intercontinental Champion’a. Bierze go na ramiona i idzie z nim w stronę ringu. Wrzuca go do kwadratowego pierścienia. Następnie szuka czegoś pod ringiem. Wyjmuje drabinę i jest już ona w ringu. Jest też stół i krzesło. To wszystko znajduje się w miejscu walki. Bourne zdołał w międzyczasie wstać z pomocą lin. Odwraca się i potężny chair shoot w głowę! Na twarzy high flyer’a pojawiają się strugi krwi. Kingston podnosi go i wykonuje SOS! Układa go na stole. Kilka ciosów w twarz aby mieć pewność, że nie ucieknie. Drabina już rozłożona. Kingston wchodzi na jej sam szczyt. Warto dodać, że jest to jedna z najwyższych drabin używanych w WWE. Wysokość jest równa drabinie, z której skoczył Jeff Hardy na CM Punk’a podczas SummerSlam 2009. Kingston tauntuje. Publiczność buczy. Bo! Bo! Bo! Boom Drop na leżącym na stole Bourne’ie! Kofi szybko wstaje i opuszcza ring ze wściekłością.

-------------------

Co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwilę WWE Champion zmierzy się z byłym Tag Team Champion’em. Chris Jericho vs Triple H już za kilka minut.

Następnie w walce wieczoru zobaczymy starcie o miano pretendenta do tytułu WWE. John Cena zmierzy się z Drew McIntyre’em!

-------------------

Normal Match - no title

WWE Champion Chris Jericho vs Triple H(w.Shawn Michaels)

KOŃCÓWKA WALKI: Triple H wykonuje Irish Whip o liny i dokłada potężny Spinebuster. Taunt oznacza tylko jedno. WWE Champion wstaje, odwraca się i mamy kopnięcie w brzuch a następnie próba Pedigree i na próbie się kończy. Jericho przerzuca rywala nad sobą jednak Hunter sprytnie chwyta za nogi swojego przeciwnika i roll up’uje 1…2! Było blisko. Obaj szybko wstają i dochodzi do zwarcia. Próbę sił wygrywa Chris Jericho. Irish Whip o liny i Triple H dobrze robi zatrzymując się na nich. Tym samym Y2J nie trafia z dropkick’iem. Triple H przypina leżącego Jericho. 1…2! Ponownie kończy się na drugim klepnięciu sędziego. Triple H zaczyna protestować, że sędzia nie wykonuje dobrze swojej pracy. W międzyczasie Jericho podnosi się i czeka na rywala. Hunter odwraca się i otrzymuje Codebreaker! Przypięcie 1…2…3! Mistrz nie daje się pokonać!

-------------------

Maryse i jej drugi gość

MARYSE: Moim gościem jest John Cena. John, jak widać Chris Jericho jest w świetnej formie, wczoraj wygrał emocjonujący pojedynek broniąc tytuł, dzisiaj pokonuje Triple H’a. Uważasz, że jesteś w stanie go pokonać?

CENA: Gdybym tak nie uważał to bym nie miał po co się tutaj pokazywać. Jestem twarzą RAW i nie boję się nikogo kto tutaj przebywa. Nikt z rosteru nie stanowi dla mnie zagrożenia!

MARYSE: Mimo wszystko aby zostać mistrzem musi przebrnąć przez walkę o miano pretendenta. Przeciwnikiem będzie były WWE Champion, zdobywca walizki Money in the Bank na tegorocznej WrestleManii Drew McIntyre.

CENA: Jak widać ściąganie walizek wychodzi mu najlepiej. Niech na najbliższym PPV walczy o kolejną walizeczkę podczas gdy ja będę walczył o najważniejszy pas federacji.

MARYSE: Nie widać po Tobie żadnych obaw przed najbliższym pojedynkiem. Czy to Cię nie zgubi?

CENA: Jestem profesjonalistą. Ale nie takim jak wszyscy tutaj co się uważają za profesjonalistów. Ja w przeciwieństwie do nich wszystkich jestem prawdziwym profesjonalistą, który stawia sobie konkretne cele i dąży do ich wykonania na wszelkie sposoby.

MARYSE: Warto dodać, że zazwyczaj są to nieczyste zagrywki z Twojej strony.

CENA: Nie oskarżaj mnie tutaj bezpodstawnie. Za kogo się tutaj uważasz? Gdybym rzeczywiście robił w ringu niedozwolone rzeczy to ktoś by zareagował. No chyba, że jestem aż taki straszny.

MARYSE: Dzięki za wywiad.

-------------------

Normal Match for #1 contender to WWE Championship

Drew McIntyre vs John Cena

KOŃCÓWKA WALKI: Drew jest na fali. Cena jest już bardzo zmęczony i ma mniejsze szanse na wygraną. McIntyre wykonuje Back Suplex. Teraz ustawia się i czeka na dalszy rozwój sytuacji. Cena podnosi się z pomocą lin, chwiejąc się na nogach odwraca się w stronę rywala. Kopnięcie w brzuch, Drew układa rywala do akcji kończącej i jest Double Underhook DDT!

This fire burns

Do ringu zmierza CM Punk a wraz z nim Michael Tarver oraz David Otunga. Trójka ta odwraca uwagę Szkota. Podchodzi do lin i zaprasza ich do ringu jakby się zupełnie nie bał niczego. CM Punk jednak nie pozwala sprowokować swoich podopiecznych i nie każe im wchodzić do ringu. Drew mimo wszystko czeka i nie widzi, że John Cena powoli dochodzi do siebie. Nexus dalej stoi przy ringu. Cena podchodzi do rywala, odwraca go i wyniesienie oraz błyskawiczne Attitude Adjustment! Przypięcie 1…2…3! John Cena zmierzy się o WWE Championship z Chris’em Jericho na Money in the Bank. Nexus udaje się na zaplecze a Cena celebruje wygraną, niebezpiecznie spoglądając na swoich „pomocników”.

-------------------

Widzimy Bret’a Hart’a siedzącego w swoim gabinecie. Rozmawia on przez telefon.

HART: Tak widziałem. Nie jestem z tego zadowolony... Mogą zapomnieć o Money in the Bank Match’u... Oczywiście... Tak, tak... No jasne. Do zobaczenia. Pozdrawiam.

W tym momencie w gabinecie zgasło światło.

HART: Co jest do cholery! Zapalcie to światło!

Słychać jak otwierają się drzwi od gabinetu i ktoś, nawet może to być kilka osób, wchodzi do pomieszczenia.

HART: Przepraszam. Proszę wejść za chwilę gdyż mamy jakąś awarię.

Nikt jednak nie odpowiedział. Słyszymy jedynie okrzyki Bret’a. Ktoś zaatakował Mini Manager’a RAW. Teraz słychać jak bodajże Bret został rzucony na swoje biurko. Słychać szelest przygniatanych papierów. Tajemnicza osoba albo osoby wychodzą z gabinetu.

Zaraz po tym wydarzeniu Monday Night RAW zeszło z anteny!

AKTUALNA KARTA NA MONEY IN THE BANK[18.07.2010]:

PLAKAT:

http://img88.imageshack.us/img88/6890/plakatyq.jpg

1.Normal Match for WWE Championship

http://img402.imageshack.us/img402/1302/y2jcena.jpg

Chris Jericho© vs John Cena

NEWSY:

-Mason Ryan nie pojawi się na kilku najbliższych galach z powodu kontuzji, której nabawił się podczas Fatal 4 Way. Nie jest to nic poważnego.

-Na następnym RAW wyjaśni się sprawa zaatakowania Bret’a Hart’a.

Do Hardyfan - Nie przypominam sobie sytuacji aby Matt miał dołączyć do SES. W każdym razie SES jako stajnia upadła, głównie też dzięki zasłudze Matt'a. Draft Punk'a na RAW zamknął ten rozdział. Jeff Hardy aktualnie jest kontuzjowany przez Mason'a Ryan'a. Chcę wypromować tego drugiego i akurat padło na Jeff'a. Chciałem też w jakiś sposób zakończyć feud Jeff'a z Ceną, a że John to heel to nie wypromowałbym dobrego heel'a, który by atakował innego heel'a. Musiałem wybrać jednego z idoli. Co do Rey'a i tego zamaskowanego gościa. Sytuacja wyjaśniła się. Kofi Kingston przyznał się do atakowania swojego przeciwnika co rozwinęło ich feud. Co do wprowadzenia nowego zawodnika to nie chcę wprowadzać zmyślonych postaci do mojej federacji. Zostaję przy prawdzie ale dzięki za chęci i komentarz. Pozdro i zapraszam do dalszego czytania i komentowania wszystkich czytelników.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243345

• Reputacja:   1

Dobry odcinek, ciekawe walki oraz segmenty. Ciekawie dobrane składy..Barrett, Slather,Gabriel i Shellfield będą stanowić razem drużynę ciekawie się zapowiada.

Ogólnie dobry odcinek.

Zapraszam do mnie dzisiaj dodałem nowy odcinek Smackdown :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243353

Jedno slowo SZACUNEK...najlepszy odcinek jaki czytalem plynnie napisany i ciekawie!Jak sie skonczyl chcialem wiecej!Blagam dodawaj je szybciej!A odnoscie gali Raw segmenty ciekawe wywiady tez:-)najlepszy moment jaki mi sie podobal to rozdzielenie Nexus i atak ,,tajemniczego"na Breta.Blagam niech to nie bedzie Nexus za bardzo przewidywalne.Ogolnie gale oceniam na 8/10
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243374

W dwa dni przeczytałem twoje diary od początku do końca. Od pierwszego odcinka aż do gali RAW. To jest najlepsze diary jakie w życiu czytałem i jesteś naprawdę wzorem do naśladowania jeśli chodzi o umiejętność bookingu i oczywiście wytrwałość. Świetne storyliny, bardzo się wciągnąłem, a ostatnia gala Fatal 4 Way wyszła bardzo dobrze. Podobają mi się heelowe postacie Kofiego Kingstona i Ceny, face' owy McIntyre po turnie również wydaje się być interesujący. Cieszy mnie posiadanie pasa IC przez Evana Bourne' a. Mam tylko jedno zastrzeżenie. Nexus, Corre, atak na Breta Harta? Gdzieś już to widziałem. Co do tych stajni, czekam na jakąś zmianę lub utworzenie silnej stajni ale bez CM Punka i połowy żółtodziobów. Tak jak napisałem, jestem pod OGROMNYM wrażeniem i z niecierpliwością czekam na Smackdown!
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243755

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

25.06.2010

Pierwsze SmackDown na drodze do Money in the Bank rozpoczyna pokaz sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Panowie wspomnieli wydarzenia z zeszłej niedzieli kiedy to:

-Poznaliśmy nowych mistrzów Tag Team’owych a są nimi - The Miz i John Morrison znani jako The Dirt Sheet!

-United States Championship po bardzo pięknej walce trafia w ręce Kava’a!

-Mistrzem Świata Ted DiBiase!

-------------------

Przed titantronem wybuchają ognie i zaczyna grać znana wszystkim muzyka. Kane w drodze na ring. W kwadratowym pierścieniu wykonuje swój taunt, z narożników strzelają ognie. Big Red Monster bierze mikrofon.

KANE: Tak więc na Fatal 4 Way dałem znać o swojej osobie. Teraz już każdy z Was wie, że jestem pretendentem do tytułu mistrzowskiego, którego posiadaczem jest ten mały chłopczyk o imieniu Ted DiBiase. Dałem wyraz swojej frustracji. Zawsze Undertaker był uważany za lepszego ode mnie. Teraz już go z nami nie ma i to nie tylko z powodu tego, że uważaliście go za swojego bohatera. Spalił mi dom a prawdziwy brat tak nie postępuje. Nie będę jednak wracał do tego co się z nim stało. Najważniejszą dla mnie rzeczą w tym momencie jest dla mnie World Heavyweight Championship, które zdobędę na Money in the Bank.

You think you know me

Były World Heavyweight Champion Edge zmierza do ringu gdzie bierze mikrofon do ręki.

EDGE: Kane. Ty chyba nie rozumiesz niektórych zasad jakie panują w świecie wrestlingu. Pierwszą osobą, która może domagać się walki o tytuł jest były mistrz. Jako, że zeszłej niedzieli straciłem pas to mimo wszystko stanę do walki aby ponownie go zdobyć. Nie będzie to dzisiaj, jutro czy za tydzień tylko właśnie na Money in the Bank!

I hear Voices in my head

Randy Orton zmierza do ringu! Podobnie jak Edge bierze mikrofon do rąk.

ORTON: Czas jednak zmienić tą zasadę i pora abym wreszcie ja dostał walkę jeden na jednego z aktualnym mistrzem. Ted DiBiase to mój dobry przyjaciel i chciałbym z nim stoczyć walkę. Jestem od niego starszy i wprowadziłem go w świat wrestlingu. Pomogłem mu na RAW kiedy tworzyliśmy Legacy. Teraz możemy zmierzyć się kto jest lepszy. Mistrz czy uczeń? Na pewno ten pojedynek byłby emocjonujący.

It’s the shame

Do kompletu brakowało nam tutaj Sheamus’a. Ten z kolei rozpoczyna przemowę już w drodze na ring.

SHEAMUS: Mimo wszystko to ja od WrestleManii mam nie zakończone sprawy z Ted’em i chcę je wyjaśnić na Money in the Bank! Przykro mi panowie ale żaden z Was nie będzie walczył o pas tylko ja!

I’m on One

Prezes WWE Pinio wychodzi przed titantron.

PINIO: No dobrze panowie. Sprawa ma się tak. Edge ma rację. Należy mu się rewanż i go dostanie. A więc na Money in the Bank ujrzymy starcie o Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej. Aktualny mistrz Ted DiBiase będzie bronił tytułu przeciwko Edge’owi! Jednak dla reszty mam coś w zapasie. Kane, Randy Orton i Sheamus... Macie zapewnione miejsce w SmackDown! Money in the Bank Ladder Match’u! To by było na tyle!

-------------------

Normal Match - Qualifying Match to SmackDown! Money in the Bank Ladder Match

Tag Team Champion The Miz vs The Great Khali

Rozpoczynamy walkę. Miz pewnie podchodzi do znacznie większego rywala. Khali uśmiecha się i uderza go swoją wielką dłonią w głowę. Tag Team Champion pada na matę i turlając się opuszcza ring. Khali nie wie co się dzieje. Miz zabiera swój tytuł mistrzowski i opuszcza arenę. Sędzia odlicza Jego obecność poza ringiem. 1…2…3…4…5…6…7…8…9…10! A więc olbrzym z Indii weźmie udział w starciu z drabinami o walizkę niebieskiego brandu!

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest Kane! Chciałeś walki o tytuł na Money in the Bank jednak Edge ma do wykorzystania rewanż. Powalczysz jednak o walizkę. Oprócz Great Khali’ego nikt nie będzie od Ciebie większy. Czy to daje Ci przewagę w pojedynku z drabinami czy może jednak przeszkodzić?

KANE: Chciałaś powiedzieć, że ściągnę walizkę. Gdybyś tak powiedziała to sama byś sobie odpowiedziała na postawione pytanie. Jak będzie trzeba to przyjdę z większą drabiną niż inne i mimo wszystko ściągnę walizkę!

TIFFANY: Widać, że jesteś pewny siebie. Dzisiaj zmierzysz się z aktualnym mistrzem Ted’em DiBiase. Jesteś w stanie go pokonać?

KANE: Oczywiście. Pokonam go i udowodnię wszystkim, że jestem jedyną osobą, która zasługiwała na początku dzisiejszego show na otrzymanie walki o tytuł!

TIFFANY: Dzięki za wywiad i powodzenia.

-------------------

United States Champion Kaval vs Jack Swagger

KOŃCÓWKA WALKI: Kaval rozpoczyna kolejne w tym pojedynku natarcie. Seria low kick’ów. Swagger przy linach. Irish Whip i Dropkick od Warrior’a. Jack szybko wstaje i Kaval wskakuje na Jego szyję, następnie błyskawicznie okręca się na niej w efekcie wykonując efektowną hurricanranę! All Amercian American leży przy narożniku. Kaval wskakuje na ten narożnik i tauntuje. Publiczność szaleje. Skacze by wykonać Warrior’s Way ale Swagger w ostatniej chwili odsuwa się i podnosi ale Kaval utrzymuje się na nogach i kapitalnie atakuje kopnięciem z powietrza! Swagger przyjął cios prosto w twarz. Ponownie leży na macie. Kaval wskakuje na narożnik i tym razem z powodzeniem wykonuje Warrior’s Way! Przypięcie 1…2…3! A więc Mistrz Stanów Zjednoczonych znajdzie się w walce o walizkę Money in the Bank!

-------------------

Shelton Benjamin vs MVP

KOŃCÓWKA WALKI: MVP w natarciu. Praktycznie od samego początku ma przewagę nad rywalem. Seria ciosów w twarz w narożniku. Do tego kilka kopnięć. Irish Whip w przeciwny narożniki od razu Stinger Splash. Montel bierze rozbieg. Próba kolejnego Splash’u ale tym razem zatrzymuje się na bucie Benjamin’a. Czas na pierwszy poważny atak w tym pojedynku Gold Standard’a! Rzuca się na swojego rywala i bez żadnego opamiętania uderza go w twarz. MVP jakimś cudem zrzuca go z siebie. Próba clothesline’u ale Benjamin przerzuca rywala nad sobą i pozbywa się go z ringu. MVP szybko wstaje, Shelton z pomocą lin wybija się i wykonuje Crossbody poza ring prosto na Montel’a! Sędzia odlicza count out. Benjamin nie reaguje na to. Okłada swojego rywala po twarzy. MVP nie jest w stanie powstrzymać tego ataku. Benjamin wstaje ale nie wraca do ringu. Podnosi MVP, który próbuje kopnąć go w brzuch ale zostaje powstrzymany. Shelton wykonuje potężne Irish Whip i MVP wpada na barierki! Sędzia dolicza do 10 i mamy podwójne wyliczenie. Kto więc zajmie miejsce w walce o walizkę?

I’m on One

Prezes WWE chyba ma już jakiś plan. Wychodzi przed titantron z mikrofonem w ręku.

PINIO: Shelton Benjamin oraz MVP pokazali na co ich stać. W efekcie mamy podwójne wyliczenie. Widać, że oboje zasługujecie na miejsce w walce o walizkę! Macie to! Zajmujecie oba miejsca w walce o walizkę SmackDown! Money in the Bank! Mam nadzieję, że pokażecie równie efektowne akcje co w tym pojedynku!

-------------------

Jesteśmy w szatni nowego World Heavyweight Champion’a - Ted’a DiBiase. Ma on nam coś do powiedzenia.

DiBIASE: UDAŁO MI SIĘ! Pokonałem trzech rywali i zdobyłem to o czym marzyłem od dziecka. Jestem World Heavyweight Championem! Nie jesteście w stanie zrozumieć ile to dla mnie znaczy i jak bardzo jestem dumny z tego osiągnięcia. To jest dla mnie spełnieniem marzeń i nie zamierzam tego zaprzepaścić! Stałem się najważniejszą postacią na SmackDown! i w WWE. Jak kiedyś mój ojciec tak teraz ja! Wspaniale jest godnie zastępować ojca w federacji. Jako mistrz muszę być gotowy by pokonywać nawet najtrudniejszych rywali. Dzisiaj stanę do walki z Kane’em. Mam wielką nadzieję i czuję się na siłach by pokonać tego potwora. Będzie to mój pierwszy pojedynek jako mistrz. Emocje będą wielkie ale mimo wszystko chcę wygrać. Nie będzie to walka o pas ale zwycięstwo jest dla mnie najważniejsze! Zrobię to! Zrewanżuję mu się za atak, który nastąpił w niedziele!

-------------------

Oto co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwilę dojdzie do pojedynku, który wyłoni ostatniego uczestnika SmackDown! Money in the Bank Ladder Match’u. Matt Hardy zmierzy się z mistrzem tag team’owym John’em Morrison’em!

A w walce wieczoru zobaczymy starcie nowego World Heavwyeight Championa Ted’a DiBiase z Kane’em!

-------------------

Normal Match

Tag Team Champion John Morrison vs Matt Hardy

KOŃCÓWKA WALKI: John Morrison ma przewagę. Hardy bardzo zmęczony ale zależy mu na tym by się wreszcie odbić od dna i zrobić krok w przód w swojej karierze. Morrison wykonuje Irish Whip o liny i Matt unika clothesline’u. Chwyta od tyłu rywala za głowę i szybko wykonuje Neckbreaker! Odbicie od lin i Leg Drop. Matt wchodzi na narożnik, tauntuje. John wstaje i Crossbody w wykonaniu Matt’a Hardy’ego! Hardy jest na fali. Publiczność wspiera go z całych sił. Tauntuje, tymczasem Morrison wstaje i odwraca się w Jego stronę. Kopnięcie w brzuch i Twist of Fate! To jest ten moment! Przypięcie 1…2…3! Matt Hardy zajmuje ostatnie miejsce w Ladder Match’u!

-------------------

Tiffany i jej gość

TIFFANY: Moim gościem jest Tag Team Champion The Miz! Dlaczego uciekłeś z ringu?

MIZ: To moja sprawa. Jestem mistrzem tag team’owym i nie będę wdawał się w bójki z jakimiś dziwadłami typu Khali.

TIFFANY: No właśnie. Wspólnie z John’em zdobyliście tytułu tag team’ów. Pokonaliście trzy drużyny. Trzeba przyznać, że prezes WWE Pinio namieszał w tym pojedynku.

MIZ: Namieszał i bardzo dobrze. Dzięki temu było większe pole do popisu dla mnie i dla John’a a co za tym idzie wykorzystaliśmy w stu procentach zasady a gdy to robimy to nikt nie jest w stanie nas pokonać. John przypiął wielką legendę Shawn’a Michaels’a! Rozumiecie to wszyscy? Shawn Michaels został odliczony przez młodego John’a! Brawo! Bijmy wszyscy brawa!

TIFFANY: Możemy się spodziewać, że DX będą domagać się rewanżu i to zapewne na Money in the Bank. Tam prawdopodobnie nie będzie mieszania i będzie Wam trudniej.

MIZ: W żadnym wypadku. Jesteśmy niesamowici. Teraz te pasy są niesamowite. Wszystko co z nami związane jest niesamowite. A gdy coś jest niesamowite to będzie zawsze niesamowite! Póki co DX ucichli. Legenda... Co ja mówię. To nie legendy tylko mit! Mit został obalony przez Dirt Sheet!

TIFFANY: Dzięki za wywiad.

-------------------

Normal Match - No Title

World Heavyweight Champion Ted DiBiase vs Kane

KOŃCÓWKA WALKI: Kane ma wyraźną przewagę. Seria ciosów w twarz. Bez problemów wynosi swojego rywala i wykonuje Suplex. Kane szybko wstaje i wznosi w górę prawą rękę. To oznacza tylko jedno. DiBiase chwiejąc się na nogach odwraca się w Jego stronę. Kane bardzo mocno chwyta go za szyję, wyniesienie i wspaniała kontra Ted’a na DDT! Przypięcie 1…2…2,9! Było bardzo blisko. DiBiase jednak nie zamierza na tym poprzestać. Wie, że zwycięstwo jest bliżej niego. Wchodzi na narożnik. Kane już na nogach odwraca się i mamy Crossbody jednak Big Red Monster chwyta rywala w powietrzu i rzuca nim z całej siły o matę. Kane ponownie wznosi rękę w górę. World Heavyweight Champion wstaje, odwraca się. Kolejny raz Kane chwyta go za szyję, wyniesienie i Chokeslam! Taunt Undertaker’a ale to już jest tradycją gdy Kane walczy, że udaje swojego brata. Publiczność także tradycyjnie wygwizduje uczestnika Money in the Bank Ladder Match’u. DiBiase już na nogach. Wyniesienie ale jakby siły przybyły młodemu mistrzowi i nie daje sobie wykonać Tombstone’a. Próbuje uciec rywalowi i udaje mu się. Błyskawicznie wykonuje Dropkick i równie szybko dopada do chwiejącego się Kane’a. Ustawia go sobie i wykonuje, co prawda nie do końca tak jak to miało wyjść Street Dream! Przypięcie 1…2…3! Bardzo ważna wygrana dla DiBiase! Wchodzi na narożnik i świętuje wygraną nad znacznie większym rywalem wznosząc swój tytuł w górę!

Takim obrazkiem kończymy Friday Night SmackDown!

PLAKAT:

2.Normal Match for World Heavyweight Championship

http://desmond.imageshack.us/Himg820/scaled.php?server=820&filename=dibiaseedge.jpg&res=medium

Ted DiBiase© vs Edge

3.SmackDown! Money in the Bank Ladder Match

http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=sdmitb.jpg&res=medium

Shemus vs Matt Hardy vs Kane vs Kaval vs The Great Khali vs Shelton Benjamin vs MVP vs Randy Orton

NEWSY:

-Push dla Matt’a Hardy’ego to nie jest rzecz niemożliwa. Ostatnio Matt Hardy jest bardzo zaniedbywany przez WWE i nie ma na niego żadnego pomysłu. Przewijał się pomysł o drafcie na RAW i powrocie Hardy Boyz, ewentualnie to Jeff byłby przedraftowany na SmackDown bądź tag team byłby międzybrandowy. W każdym razie nic nie nastąpi dopóki Matt nie popracuje nad sobą. Ostatnio znowu bardzo przytył i nie podoba się to Prezesowi WWE. Krążą też plotki, że miejsce dla Matt’a ma być pewnego rodzaju zachętą aby wziął się za siebie. Póki co po powrocie Jeff Hardy jest zabookowany już na feudy do końca roku a więc od przyszłego roku Matt, jeśli nad sobą popracuje, może liczyć na push. Być może nawet spory.

Do Texas - napisałem jakiś czas temu, że niektóre rzeczy mogą się powtórzyć i były już w WWE ale zamierzam inaczej to wszystko rozegrać. Atak na Bret'a był winą Vince'a a nie Nexus czy Corre. Tylko niektóre małe rzeczy mogą się powtórzyć. Najważniejsze będzie zupełnie inaczej!

Edytowane przez Pinio
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243818

Świetne Diary jedno z najlepszych na Attitude masz bardzo ciekawą kartę na PPV i plakat też całkiem, całkiem Zapraszam do mnie Do or Die Wrestling
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243979

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

28.06.2010

Drugie RAW na drodze do Money in the Bank otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia kiedy to:

-Nexus rozpada się na dwie części. Wade Barret tworzy The Corre z Heath’em Slater’em, Justin’em Gabrie’em oraz Skip’em Sheffield’em w drużynie. Od razu kontuzjują Daniel’a Bryan’a.

-John Cena zostaje pretendentem do WWE Championship na Money in the Bank. McIntyre po raz kolejny traci szansę na pas przez Nexus.

-Ktoś zaatakował Mini Manager’a RAW Bret’a Hart’a. Dzisiaj dowiemy się czegoś w tej sprawie.

-------------------

???: Bret został zaatakowany i nie ma osoby, która będzie rządzić RAW dzisiaj. Musisz kogoś znaleźć.

PINIO: Co sugerujesz?

???: To, że wiem kto to zrobił ale powiem dopiero gdy zostanę Manger’em RAW!

PINIO: Zwariowałeś? Ty masz walczyć a nie siedzieć w biurze!

???: Nie ryzykuj zdrowia.

PINIO: Jak Ty się do mnie odnosisz? Należy mi się odrobina szacunku!

???: Tak czy nie?

...

PINIO: Tak ale tylko dzisiaj i nigdy więcej!

???: Świetna decyzja szefie! Na prawdę gratuluję wyboru.

Pinio chwyta się za głowę po wyjściu tajemniczej osoby z gabinetu i mówi do siebie: Będziesz tego żałował...

-------------------

Your time is up, My time is now

John Cena przy gwizdach i wyzwiskach zmierza do ringu. Bierze w nim mikrofon i zaczyna przemowę.

CENA: Udało mi się. Jestem jednym jedynym pretendentem do WWE Championship. Nie zmarnuje tej okazji! Pokonam Chris’a Jericho i zdobędę mistrzostwo WWE, które od dawna powinno być w moich rękach. Jestem najważniejszą postacią na RAW i muszę mieć pas WWE! Nie wypominajcie mi teraz, że jestem pretendentem dzięki Nexus. Nie mam z nimi żadnych układów, nic nie ustalałem. Zrobili to co planowali a ja na tym skorzystałem. To jest sport. To jest biznes. Tutaj nie ma łatwo. Jedni są wielkimi wygranymi inni wielkimi przegranymi. Ja zawsze jestem w grupie tych pierwszych. Dominuję na RAW i udowodnię moją dominację na Money in the Bank kiedy to pokonam aktualnego mistrza i po raz kolejny na tytule WWE pojawi się moje nazwisko. Wygwizdujecie mnie, obrzucacie wyzwiskami, pokazujecie transparenty, które mnie obrażają. Ale to przez zazdrość. Banda zazdrośników z biletami w rękach przychodzi by patrzeć jak jakiś Drew czy Chris wygrywają a wracają do domu ze łzami w oczach gdyż znowu ich pupile zostali oszukani i nie są w stanie wygrać dla nich. Zanim przejrzałem na oczy to nigdy nie zawodziłem swoich fanów i Chris Jericho o tym bardzo dobrze wie. Byłem uwielbiany przez masę małych dzieci. Każdy miał koszulkę z moją podobizną. Teraz jest inaczej. Ja dominuję na RAW a bandy niewychowanych bachorów obrzucają mnie wyzwiskami. Mam Wam wszystkim do powiedzenia tylko to, że na Money in the Bank zdobędę mistrzostwo WWE i nie będzie na RAW lekko nikomu!

-------------------

I’m on One

Prezes WWE Pinio zmierza do ringu. Prawdopodobnie chce nam przedstawić tymczasowego Mini Mangera RAW.

PINIO: Nie będę przedłużał... Tymczasowym... Mini Mangerem RAW... Jest... *ehh* CM PUNK!

This fire burns

Do ringu zmierza CM Punk wraz z David’em Otungą i Michael’em Tarver’em. Mija się z niezadowolonym Prezesem WWE i mówi coś do niego zadowolony. Lider już nie najliczniejszej stajni w WWE bierze mikrofon do ręki i siada „po turecku” na środku ringu.

PUNK: Wiem, że się cieszycie. Ja również. Prezes WWE podjął właściwą decyzję. A więc skoro jestem Mini Manager’em RAW to muszę Wam powiedzieć jakie walki się dzisiaj odbędą i jakie panują tutaj dzisiaj zasady. A więc jeśli jakiś członek The Corre zaatakuje kogoś z Nexus automatycznie zostaje zawieszony do odwołania! Dlaczego? A to dlatego, że zaatakowali tydzień temu Bret’a Hart’a. Ale dzięki nim dzisiaj tutaj rządze! Ah, Wade. Jaki Ty jesteś nierozsądny! A więc w Money in the Bank Ladder Match’u na nadchodzącym PPV swoje miejsca mają CM Punk! David Otunga! I Michael Tarver! Resztę uczestników poznamy po walkach kwalifikacyjnych. A więc dzisiaj odbędą się takie pojedynki w ramach eliminacji:

-Heath Slater zmierzy się z R-Truth’em!

-Justin Gabriel z Intercontinental Champion’em Evan’em Bourne’em!

-Wade Barret zmierzy się z Big Show’em!

-Skip Sheffield zmierzy się z Chris’em Masters’em!

-Drew McIntyre zmierzy się w Triple Threat Match’u z Shawn’em Michaels’em i Triple H’em!

Wygrany z każdego pojedynku kwalifikuje się do pojedynku o walizkę! Powodzenia panowie!

CM Punk z ironicznym uśmiechem opuszcza ring wraz ze swoimi podopiecznymi.

-------------------

Money in the Bank Qualifying Match

Heath Slater vs R-Truth

Truth nie zdążył wejść do ringu a został zaatakowany przez Slater’a. Ten trochę nim porzucał w barierki i wchodzi z rywalem do ringu. Tam Truth resztkami sił wstaje i Heath wykonuje Jumping Sleeper Slam! Przypięcie 1…2…3! Pierwszy członek The Corre ma już miejsce w walce o walizkę!

-------------------

Intercontinental Champion Evan Bourne vs Justin Gabriel

Justin Gabriel poszedł tą samą drogą co Slater. Atakuje rywala, który dopiero wchodzi na ring. Seria rzutów w barierki. Evan bardzo to odczuwa gdyż nie jest jakimś wielce zbudowanym zapaśnikiem. Jego ciało jest małe i bardzo odczuwa każdy atak. Gabriel wynosi rywala i rzuca go prosto na metalowe schodki. Pech chciał, że upadł prosto na kant i ma czoło całkowicie rozcięte! Zakrwawiony Bourne zostaje wrzucony do ringu. Justin Gabriel wchodzi na narożnik i wykonuje 450 Splash. Przypięcie 1…2…3! Jaka szkoda, że tak to się potoczyło. To mogła byś piękna walka!

-------------------

Maryse i jej pierwszy gość

MARYSE: Moim gościem jest lider The Corre Wade Barret. Dzisiaj zmierzysz się z Big Show’em o miejsce w Money in the Bank Match’u. Masz jakieś obawy?

BARRET: Nie, nie mam!

MARYSE: Atak na Bret’a Hart’a chyba nie był dobrym ruchem. Przez to CM Punk jest dzisiaj Mini Manger’em RAW.

BARRET: Pierwszą rzeczą jest to, że The Corre nie jest odpowiedzialne za atak na Bret’a! To nie my tylko Nexus!

MARYSE: Sama nie wiem o co tutaj chodzi. W każdym razie powodzenia w walce z Big Show’em!

-------------------

Wade Barret vs Big Show

Big Show zmierza do ringu ale Wade Barret biegnie za nim z krzesłem. Show odwraca się w ostatniej chwili i zatrzymuje cios krzesłem swoją wielką pięścią. Podnosi z łatwością Anglika i wrzuca go do ringu po czym sam wchodzi. Mamy gong. Barret wykorzystuje okazję i kopie wchodzącego do kwadratowego pierścienia Show’a. Cały czas kopie rywala. Big Show leży już na macie. Barret zagaduje sędziego. Tymczasem widzimy, że do ringu biegnie Justin Gabriel. Podchodzi do Big Show’a, który głowę ma przy linach i uderza go w twarz! Wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt, że Gabriel zrobił to przy użyciu kastetu! Szybko ucieka a Barret przechodzi do pin’u! 1…2…3! Lider Corre znajdzie się w walce o walizkę!

PUNK: Zaraz, zaraz! Widziałem wszystko! Panie sędzio. Walka ta ma zostać wznowiona i żaden z członków Corre nie ma prawa nawet na moment znaleźć się przy ringu bo inaczej Barret nie znajdzie się w walce o walizkę!

A więc walka trwa dalej. Wade ma jednak przewagę. Podchodzi do chwiejącego się Show’a, wyniesienie. Ależ niesamowitą siłę zaprezentował nam teraz lider The Corre. Wasteland resztkami sił! Przypięcie 1…2…3! Wade bierze mikrofon.

BARRET: I co cwaniaczku! Sam sobie poradziłem z Big Show’em. Z Tobą też sobie niedługo poradzę! Wreszcie Cię dopadniemy! Zaatakowaliście Bret’a i całą winę zrzucasz na The Corre! Nie pozwolę siebie wrobić! To samo tyczy się walki o walizkę! Nie myśl, że łatwo sobie ją ściągniesz. Corre będzie miało liczebną przewagę gdyż Skip na pewno pokona swojego rywala!

Wade wyrzuca mikrofon i wraca na zaplecze.

-------------------

Skip Sheffield vs Chris Masters

Powrót do ringu po długim czasie Chris’a. Skip zmierza czysto walczyć. Masters rusza od razu po gongu ale co jest? Sheffield od razu powala go clothesline’em! Ale nie przypina. To byłby prawdopodobnie koniec. Masters po dłuższej chwili wstaje i kolejny clothesline! Przypięcie 1…2…3! To było ustalone między nimi czy co? Nie wiadomo. W każdym razie stosunek Nexus - Corre w MITB wynosi 3-4. Barret ma większe szanse! Czy mu się uda?

-------------------

Triple Threat Money in the Bank Qualifying Match

Drew McIntyre vs Shawn Michaels vs Triple H

KOŃCÓWKA WALKI: Shawn Michaels leży poza ringiem. Triple H w kwadratowym pierścieniu ma przewagę nad Drew. Irish Whip o liny i Facebreaker! Kolejne odbicie od lin i potężny Spinebuster od The Game’a! Taunt i szykuje się do akcji kończącej. McIntyre wstaje, odwraca się w Jego stronę, kopnięcie w brzuch i Pedigree! Triple H będzie w walce o walizkę? Przypięcie 1…2…2,9! Shawn Michaels w ostatniej chwili rzuca się na swojego tag team partnera. Szybko wstaje i ustawia się w narożniku. Triple H podchodzi do niego i mamy Sweet Chin Music! Przypięcie 1…2…3!? Nie! Hunter chwyta się ręką za linę! Członkowie DX zmęczeni leżą na macie. Tymczasem Szkot doszedł do siebie. Jest już na nogach i szykuje się do ataku. Pierwszy wstaje Shawn Michaels. Drew rusza Sweet Chin Music! Jednak nie! Świetny unik McIntyre’a! HBK odwraca się i dropkick od byłego mistrza WWE! The Showstopper aż wpadł na liny. Drew dopada do niego, kopie w brzuch i wykonuje Double Underhook DDT! Przypięcie 1…2…2,9! Triple H zdążył przerwać pin! McIntyre wstaje i atakuje jeszcze bardziej zmęczonego HHH. Odbicie od lin, The Game próbuje powalić rywala clothesline’em ale Drew unika i w odpowiedzi to on powala rywala tym atakiem! Podnosi Triple H’a, kopie go w brzuch i wykonuje Double Underhook DDT! Shawn Michaels próbuje wykonać Sweet Chin Music ale McIntyre ponownie robi unik. Kontruje kopnięciem w brzuch i Double Underhook DDT! Przypięcie 1…2…3! Szkot zajmuje ostatnie miejsce w RAW Money in the Bank Ladder Match’u. Świętowanie nie ma końca. W ringu jest już drabina. Triple H i Shawn gratulują wygranej i sami podają sobie ręce gdyż w tym pojedynku nie byli przyjaciółmi. Drew rozkłada drabinę na środku ringu i wchodzi po niej na samą górę. Ściąga walizkę ale to tylko póki co symboliczne ściągnięcie. Mimo wszystko publiczność tryumfuje razem z nim.

Takim obrazkiem kończymy Monday Night RAW!

PLAKAT:

2.Normal Match for World Heavyweight Championship

http://desmond.imageshack.us/Himg820/scaled.php?server=820&filename=dibiaseedge.jpg&res=medium

Ted DiBiase© vs Edge

3.SmackDown! Money in the Bank Ladder Match

http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=sdmitb.jpg&res=medium

Shemus vs Matt Hardy vs Kane vs Kaval vs The Great Khali vs Shelton Benjamin vs MVP vs Randy Orton

4.RAW Money in the Bank Ladder Match

http://desmond.imageshack.us/Himg828/scaled.php?server=828&filename=rawmitb.jpg&res=medium

CM Punk vs David Otunga vs Michael Tarver vs Drew McIntyre vs Skip Sheffield vs Heath Slater vs Justin Gabriel vs Wade Barret

WAŻNA INFORMACJA:

Sporo osób pisze, aby odcinki pojawiały się częściej. Wczoraj dodane zostało SmackDown, dzisiaj RAW. Jestem w stanie dodawać szybciej odcinki ale wtedy prawdopodobnie spora ilość czytelników nie nadąży czytać a co za tym idzie - komentować. Nawet po roku pisania komentarze są potrzebne. Nic nie motywuje bardziej do pisania jak miłe słowo a nawet jak i pojawiają się komentarze, w których wytykane są błędy to też jest dobrze takie coś przeczytać gdyż dzięki temu będę starał się poprawić to i diary będzie coraz lepsze.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/19/#findComment-243985

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...