Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

04.06.2010

Drugie SmackDown na drodze do Fatal 4 Way rozpoczyna pokaz sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Panowie wspomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia:

-Sheamus i Ted DiBiase powracają na niebieską galę! Od razu otrzymując szansę na pas.

-Pojedynek byłego mistrza Stanów Zjednoczonych i Matt’a Hardy’ego zakończył się bez rezultatu z powodu bojkotu. W brawl’u brało udział 7 zawodników!

-Walką wieczoru miało być starcie tag team’owe pomiędzy World Heavywieght Champion’em Edge’m w drużynie z Sheamus’em przeciwko Randy’emu Orton’owi i Ted’owi DiBiasem’u.

-------------------

You think, you know me

World Heavyweight Champion Edge zmierza do ringu. Publiczność nie przywitała go miło ale do tego już się przyzwyczailiśmy. Rated R Superstar wziął mikrofon od spiker’a, zarzucił dumnie pas na ramię i rozpoczął przemowę.

EDGE: World Heavywieght Championship na właściwym miejscu. Na Fatal 4 Way pokażę Wam jak innym człowiekiem jest Edge gdy ma przy sobie złoto. To co mam teraz na ramieniu ma specyficzną moc. Ja potrafię tę moc odpowiednio wykorzystać. Moc ta daje mi siły aby pokonywać kolejne przeszkody. Na Fatal 4 Way tych przeszkód będzie więcej. Mianowicie trzy. Sheamus, Ted DiBiase i... Randy Orton. Udowodnię to co od jakiegoś czasu próbuję wbić do Waszych pustych głów. Udowodnię, że jestem najlepszym wrestlerem świata. Udowodnię, że jestem twarzą zarówno SmackDown jak i WWE. Udowodnię, że jestem najlepszym World Heavywieght Champion’em jaki mógłby być!

You think, you know me

Edge wyrzuca mikrofon i wraca na zaplecze.

-------------------

Intercontinental Championship Fatal 4 Way Qualifying Match

Kaval vs Ezekiel Jackson

KOŃCÓWKA WALKI: Ezekiel Jackson ma przewagę na Kaval’em. Podnosi go i wykonuje suplex. Tauntuje i spotyka się to z negatywną reakcją publiki. Kaval w międzyczasie wstał. Zeke dopada do niego, ustawia pod akcję kończącą. Urange... Nie! Kaval świetnie w powietrzu kontruje wyniesienie na hurricanranę i zanosi się na zmianę sytuacji. Obaj bardzo zmęczeni. Warrior jednak wstaje jako pierwszy. Seria kopnięć w różne części ciała. Ezekiel broni się ale bez skutku. Kaval na fali. Odbija się od lin i próba niskiego dropkick’u ale w ostatniej chwili Jackson robi unik. Nie marnuje czasu i szybko podnosi rywala. Irish whip o liny i minięty clothesline. Kaval odbija się od lin i Dropkick! Błyskawicznie wskakuje na narożnik i Ghetto Stomp! Przypięcie 1…2…3! Kaval jest pierwszym pretendentem do Mistrzostwa Interkontynentalnego!

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest jeden z trzech pretendentów do Mistrzostwa Świata Wagi Ciężkiej - Sheamus! Co było powodem zbojkotowania zeszłotygodniowego SmackDown?

SHEAMUS: Niech Cię to nie interesuje ślicznotko. To sprawa moja, Edge’a i kilku innych wtajemniczonych.

TIFFANY: Dzisiaj zmierzysz się z byłym World Heavyweight Champion’em - Randy’m Orton’em. Gdy był on posiadaczem tego tytułu to nie wygrałeś z nim. Czy dzisiaj przerwiesz tę złą passę?

SHEAMUS: Chyba tymi pytaniami masz zamiar mnie zdenerwować. TAK! NIE CHCĘ, TYLKO MUSZĘ WYGRAĆ! Muszę pokonać Orton’a! Jak nie dzisiaj to nigdy!

Sheamus wściekły odchodzi i udaje się do swojej szatni...

-------------------

MVP vs Dolph Ziggler

KOŃCÓWKA WALKI: Publiczność szaleje. MVP ma przewagę i wykonuje clothesline. To chyba odpowiedni moment by wykonać charakterystyczną dla Montel’a akcję. Odbicie od lin, dwa koszykarskie kroki, symulacja rzutu i BALLIN’! Porter szybko wstaje i czeka aż Ziggler się podniesie. Trwa to dość długo ale udaje się. MVP układa go pod Playmaker. Taunt ale za długo trwa. Dolph uwalnia się i błyskawicznie wykonuje Zig Zag! Przypięcie 1…2…3! Ziggler jest drugim pretendentem do Mistrzostwa Interkontynentalnego.

-------------------

Widzimy pomieszczenie. A na środku tego pomieszczenia stoi stół. A na stole świecący się w blasku światła United States Championship. Obok siedzi Jego posiadacz a więc Shelton Benjamin.

SHELTON: Kaval... Udało Ci się. Gratuluje ale na Fatal 4 Way ponownie nie zdobędziesz tytułu, który należy do mnie! To samo tyczy się Dolph’a. Nic nie znaczysz w tym biznesie i nie będziesz znaczył do końca swojej marnej kariery. Oboje zapamiętajcie sobie moje nazwisko i zapamiętajcie sobie, że to nazwisko będzie widniało na tym mistrzostwie jeszcze przez długi czas. Mam zamiar przywrócić temu tytułowi jego dawną wartość. Kiedyś nosili go najlepsi a teraz coraz to większe niedorajdy próbują go zdobyć. Tak więc Kaval, Dolph i Jack bądź Matt bądźcie pewni, że żaden z Was nie będzie świętował tej nocy zdobycia tytułu!

-------------------

Jack Swagger vs Matt Hardy

KOŃCÓWKA WALKI: Swagger w narożniku. Matt okłada go pięściami. Irish whip w przeciwny narożnik. Matt bierze rozbieg i Stinger Splash w narożniku. Swagger chwieje się na nogach. Hardy kopie go w brzuch i wykonuje Twist of Fate! Jednak nie. Swagger’owi udało się uniknąć przed akcją kończącą. Ma teraz w head lock’u swojego rywala. Świetnie przeszedł do tej kontry. Puszcza ten uchwyt i podnosi próbującego złapać oddech Matt’a i Irish Whip o liny i Big Boot! Swagger coś kombinuje. Zakłada Ankle Lock! To chyba koniec marzeń o tytule dla Matt’a Hardy’ego! Sędzia sprawdza czy ten się poddaje! Jeszcze nic takiego się nie stało. Ale właśnie Hardy z całej siły uderza ręką o matę co oznacza wygraną Swagger’a! A więc znamy już wszystkich uczestników Fatal 4 Way Match’u, którego stawką będzie Intercontinental Championship!

-------------------

Oto co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwilę były World Heavyweight Champion Randy Orton zmierzy się z Sheamus’em, który postawił sobie za najważniejszy cel pokonanie Viper’a!

W walce wieczoru dojdzie do starcia aktualnego World Heavyweight Champion’a Edge’a z młodą siłą SmackDown, czwartym uczestnikiem Fatal 4 Way Match’u o najważniejszy tytuł na SmackDown - Ted’em DiBiase!

-------------------

Normal Match

Sheamus vs Randy Orton

KOŃCÓWKA WALKI: Obaj zawodnicy są już strasznie zmęczeni. Publiczność cały czas mocno dopinguje Orton’a, który podnosi Sheamus’a i Irish Whip w narożnik a następnie Stinger Splash! Irlandczyk jest po drugiej stronie lin. Wstaje z ich pomocą. Randy wykorzystuje tą sytuację i chwyta go za głowę a następnie wciąga go do ringu do momentu, w którym rywal będzie wisiał na linach na nogach. Sędzia zaczyna odliczanie gdyż jest niedozwolone atakowanie rywala, który jest przy linach. 1...2...3 i DDT z drugiej liny. Sheamus leży na macie. Orton wstaje i rozgląda się po hali. Następnie rzuca się na matę i zaczyna uderzać w nią pięściami z całej siły. Publiczność szaleje. Sheamus podnosi się, Randy również. Sheamus odwraca się a Randy wykonuje RKO! Nie! Sheamus odpycha rywala, który spada plecami na matę. Błyskawicznie się podnosi i Bicycle Kick!!! Przypięcie 1…2…3! Celtic Warrior górą!

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest jeden z trzech pretendentów do Mistrzostwa Świata Wagi Ciężkiej - Ted DiBiase. Za chwilę zmierzysz się z aktualnym mistrzem. Nie uważasz, że zwycięstwo bardzo zbliży Cię do mistrzostwa?

DiBIASE: Oczywiście. Czeka mnie trudne starcie i myślę, że wyjdę z niego zwycięsko. Dzięki temu pokażę, że będę godnym World Heavyweight Champion’em.

TIFFANY: Będzie to dopiero Twoja pierwsza walka o solowy tytuł. Czujesz jakąś presję? Jesteś jednym z niewielu, którzy zdobywali najważniejsze tytułu jako pierwsze w swojej karierze.

DiBIASE: Od dziecka marzyłem i nadal marzę by zawiesić na moim ramieniu najważniejszy tytuł w WWE. Jeśli na Fatal 4 Way uda mi się to zrobić to będę najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.

TIFFANY: W takim razie życzę powodzenia i w najbliższej walce i na Fatal 4 Way.

-------------------

Normal Match - No title

World Heavyweight Champion Edge vs Ted DiBiase

KOŃCÓWKA WALKI: DiBiase siedzi na narożniku. Edge dołącza do niego ale nie by sobie posiedzieć tylko z zamiarem wykonania kolejnej akcji. Stoi na drugiej linie, trzyma Ted’a za głowę. Pierwsza próba wyniesienia nie udana, druga również. Trzecia jest skuteczna i mamy Back Suplex z narożnika! Obaj ucierpieli ale Edge mniej i to on jako pierwszy wstaje. Ustawia się w narożniku. Zaczyna się szaleństwo a to oznacza, że możemy spodziewać się akcji kończącej Kanadyjczyka. Ted DiBiase zupełnie nie świadomy tego co go może za chwile spotkać wstaje z pomocą narożnika i odwraca się w stronę szalejącego Mistrza Świata Wagi Ciężkiej. Edge rusza i SPEA... DiBiase w ostatniej chwili ucieka i World Heavyweight Champion wpada w narożnik. Roll up 1…2! Szczęście było blisko. Ted DiBiase tauntuje i ustawia się za wstającym rywalem. Edge wstaje i nadziewa się na atak. DiBiase układa go sobie do akcji kończącej. Wyniesienie i Dream Street. Przypięcie i wielkie zwycięstwo Ted’a na wyciągnięcie ręki 1…2…2,9! Niemożliwe! Edge odpycha. Syn Hall of Famer’a WWE nie wierzy w to co się przed chwilą wydarzyło. Wstaje i opiera się o narożnik kiwając z niezadowoleniem głową. Edge w międzyczasie wstaje. Ted odwraca się i Rated R Superstar podcina go a następnie wykręca nogi zapinając Figure 4 Leg Lock! Są na środku ringu i sytuacja pretendenta jest bardzo nieciekawa. Sędzia pyta czy się poddaje. Jeszcze nie. Ted stara się za wszelką cenę doczołgać się do lin ale chyba mu się to nie uda. Odklepuje! World Heavyweight Champion Edge wygrywa!

Obrazkiem tryumfującego Edge’a kończy się Friday Night SmackDown!

FATAL 4 WAY[20.06.2010]:

PLAKAT:

http://img718.imageshack.us/img718/3438/plakatja.jpg

1.Fatal 4 Way Match for WWE Championship

http://img220.imageshack.us/img220/3950/40273366.jpg

Chris Jericho© vs Drew McIntyre vs John Cena vs Mason Ryan

2.Fatal 4 Way Match for WWE Tag Team Championship

http://img861.imageshack.us/img861/7769/23609651.jpg

D-Generation X© vs Dirt Sheet vs Cryme Tyme vs The Colon’s

3.Fatal 4 Way Match for WWE World Heavyweight Championship

http://img715.imageshack.us/img715/5775/15210397.jpg

Edge© vs Randy Orton vs Ted DiBiase vs Sheamus

4.Fatal 4 Way Match for WWE Intercontinental Championship

http://img689.imageshack.us/img689/7301/73884986.jpg

Evan Bourne© vs Kofi Kingston vs Christian vs Cody Rhodes

5.Fatal 4 Way Match for United States Championship

http://img200.imageshack.us/img200/3381/69966469.jpg

Shelton Benjamin© vs Kaval vs Dolph Ziggler vs Jack Swagger

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-240855

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Walki bardzo dobre. Kaval dominuje Ezekiela w bardzo ładny sposób.

Karta na Fatal 4 Way:Wszystkie walki mają bardzo ciekawy skład, z nich najlepsze są:

Walka o pas US oraz o pas IC szczególnie z powodu zamieszczenia tam prawie, że moich najlepszych zawodników:Rhodes, Bourne, Kaval & Benjamin.

Zapraszam do mnie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-240868

Niespełna dwa miesiące temu diary to obchodziło pierwsze urodziny. Dzisiaj kolejny jubileusz gdyż odcinek, który za chwilę będziecie czytać jest 50. Mam nadzieję, że nie znudziło się Wam czytanie i nadal będziecie chętnie to opowiadanie odwiedzać i komentować. Mam również nadzieję, że diary to będzie mogło świętować podobne rocznice w przyszłym roku.

----------------------------------------------------------------------------

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

07.06.2010

RAW na drodze do Fatal 4 Way otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia:

-Drew McIntyre pojednał się z fanami ale to nie koniec problemów - chodzi o CM Punk’a, który zaproponował mu ofertę jednak korzystną tylko dla niego. Drew odrzucił ją i w odwecie został zaatakowany.

-Poznaliśmy skład Fatal 4 Way Match’u o Mistrzostwo Tag Team’ów.

-Mason Ryan pozbywa się kolejnej gwiazdy na kilka miesięcy. Tym razem padło na Jeff’a Hardy’ego

-------------------

Break it down...

Ogromna wrzawa na hali. Posiadacze pasów Tag Team’owych zmierzają do ringu przy charakterystycznej oprawie. Wyrzucają zielone pałeczki. Wchodzą do ringu i tauntują w taki sam sposób jak za każdym razem gdy pojawiają sie w kwadratowym pierścieniu. Następnie słyszymy catchprase znany na całym świecie. Można przejść do przemowy...

TRIPLE H: A więc następne Pay-Per-View to Fatal 4 Way. Nazwa pociągająca. Oby pojedynki na tej gali były równie ciekawe co ona. Nie zabraknie na tejże gali Mistrzów Tag Team’owych Shawn’a Michaels’a i Triple H’a! Tak, my też weźmiemy udział w Fatal 4 Way Match’u. Z tym, że jesteśmy w gorszej sytuacji niż trzy pozostałe drużyny gdyż to my możemy stracić wszystko. Pamiętajcie, że nie będziemy podchodzić do tej walki z negatywnym nastawieniem. Zarówno ja jak i Shawn jesteśmy w tej federacji tyle lat, że nie boimy się żadnych pojedynków. Moglibyśmy nawet walczyć o nasze kariery to i tak byśmy podeszli do tego meczu jak do każdego innego. Co najważniejsze nie boimy się walczyć i staniemy do walki a w przypadku przegranej nie będziemy rozpaczać tylko podniesiemy się, otrzepiemy i pójdziemy dalej.

SHAWN: Chciałbym dodać, że nasi rywale to osoby, których nie zna żaden ze starszych fanów wrestlingu. John Morrison, The Miz, Primo, Carlito, Shad i JTG. To towarzystwo nie jest odpowiednie dla takich weteranów jak D-Generation X. Powinniśmy toczyć pojedynki z innymi legendami tej dyscypliny aby dostarczać fanom bez względu na ich wiek rozrywki i wrażeń. Sko...

Now listen... Ain’t no make believe...

Shawn’owi przerywa theme Miz’a i Morrison’a. Zmierzają do ringu pewnym krokiem. Wchodzą do kwadratowego pierścienia, następnie biorą mikrofony by przekazać swoim rywalom to co mają do powiedzenia.

MIZ: Pozwólcie weterani, że zacznę to co mamy z John’em do powiedzenia. Sami nazywacie się staruszkami i niedołężnym...

TRIPLE H: Żadne z tych słów nie padło z naszych ust! Zach...

MIZ: Tobie nikt nie przerywał a więc i daj skończyć drugiej osobie. Nie jesteś tutaj sam i każdego zdanie się liczy. A więc na czym to ja. A no tak. Jesteście weteranami tego biznesu. Może czas już odejść na zasłużoną emeryturkę? Dajcie szansę młodym, którzy będą robić sto razy efektowniejsze akcje niż Ty czy Shawn.

MORRISON: Tak jest. Należy się Wam odpoczynek. Wiele zrobiliście dla tego biznesu ale naprawdę... Na Was już czas. Czyż nie lepiej odejść w chwale niż w blasku przegranej, której doznacie na Fatal 4 Way?

SHAWN: Dobrze dajcie już sobie spokój. Ter...

Yo Yo Yo It’s Cryme Tyme...

Shad i JTG zmierzają do ringu. Ale od tyłu próbują ich zaatakować Carlito i Primo. Jednak Ci pierwsi w porę się z orientowali co może ich spotkać i zapobiegli atakowi z zaskoczenia. Shad powala Carlito Big Boot’em a JTG wykonuje na Primie DDT. Triple H i Shawn próbują zaatakować Miz’a i Morrison’a ale Ci w porę opuszczają kwadratowy pierścień.

-------------------

Normal Match

JTG(w.Shad) vs The Miz(w.John Morrison)

KOŃCÓWKA WALKI: JTG wykonuje Leg Drop na leżącym Miz’ie. Członek Dirt Sheet podnosi się z pomocą lin podczas gdy JTG szykuje się do kolejnej akcji. Miz już na nogach JTG rusza i kapitalny unik tego pierwszego, który powoduje, że członek Cryme Tyme wpada na narożnik. Miz do niego dopada i wykonuje bez żadnego zawahania Skull Crushing Finalle. Przypięcie 1…2…3!

-------------------

Maryse i jej pierwszy gość...

MARYSE: Moim gościem jest były już WWE Champion Drew McIntyre. Drew, w zeszłym tygodniu podjąłeś decyzję, której prawdopodobnie będziesz żałował do końca życia. Nexus skutecznie przeszkadza Ci w drodze po tytuł i w pokonywaniu kolejnych rywali. Masz jakiś sposób aby temu zaradzić?

McINTYRE: Niestety ale temu nie da się zaradzić. Będę dążył dalej do zdobycia WWE Championship czy Nexus będzie mi przeszkadzać czy nie.

MARYSE: Bardzo odważne oświadczenie. Nie myślałeś o zapewnieniu sobie jakiejś ochrony?

McINTYRE: Nie będę zachowywał się jak tchórz. Jestem tutaj by walczyć czy z jednym czy z ósemką rywali!

MARYSE: W takim razie powodzenia w walce o tytuł WWE.

-------------------

Normal Match

Tag Team Champion Triple H vs Carlito(w.Primo)

KOŃCÓWKA WALKI: Przez większość walki przeważa Triple H i nie zanosi się na to by Jego panowanie w ringu miało koniec. Powala rywala clothesline’em, Carlito szybko wstaje ale ponownie nadziewa się na ten atak. The Game przestaje wykonywać ten atak. Podnosi mniej doświadczonego rywala i Irish whip o liny a następnie potężny spinebuster! Taunt Hunter’a budzi ogromną wrzawę na całej hali. W międzyczasie brat Primo zdołał wstać i odwrócić się w stronę Tag Team Champion’a. Kopnięcie w brzuch i Pedigree! Przypięcie 1…2…3!

-------------------

Normal Match

Tag Team Champion Shawn Michaels vs Mason Ryan

KOŃCÓWKA WALKI: Shawn ma przewagę. Chyba za chwilę będzie pierwszą osobą, która pokonała potężnego Mason’a Ryan’a. Tag Team Champion stoi w narożniku i tupie nogami jak to zawsze robi przed Sweet Chin Music. Ryan dochodzi do siebie i wstaje. Odwraca się i Sweet Chin Music ale zatrzymane. Mason chwyta rywala za nogę i kontruje to wszystko potężnym clothesline’em. Nieoczekiwana zmiana sytuacji. Mason czuje adrenalinę i szaleje w ringu. Podnosi Shawn’a i Irish Whip o liny a następnie potężny Spinebuster! Taunt w stylu Batisty. Buczenie i gwizdy w stronę nowej gwiazdy WWE. Ten jednak jakby tego nie słyszał. HBK powoli wstaje. Ryan pomaga mu wstać, kopnięcie w brzuch, wyniesienie i Ryan Bomb! Przypięcie 1…2…3! Ważna wygrana dla Mason’a.

-------------------

Zapleczem przechodzi się Chris Jericho, który dumnie niesie na ramieniu WWE Championship. Widzi, że kamera podąża za nim a więc ma zamiar skorzystać z okazji by coś przekazać swoim rywalom z Fatal 4 Way.

JERICHO: Mason... Gratuluję Ci tej wygranej. Niestety Ty jesteś tutaj jeszcze nikim i musisz się wiele nauczyć. Widzisz ja jestem mistrzem WWE, walczę tutaj od 11 lat nie licząc czasów WCW. A Ty jeśli myślisz, że przybyłeś tutaj z nikąd i od razu zostaniesz mistrzem WWE. Może nie jestem tak wielki i silny jak Ty, ale moje doświadczenie przebija Twoje oraz Twoją siłę i masę. Pozostała dwójka czyli John Cena oraz Drew McIntyre. Z Drew wyjaśniliśmy sobie wszystkie nieporozumienia. Jest jedynym, którego darzę szacunkiem. Ma teraz problemy z Nexus i powinien się nimi zająć niż walką o pas WWE. Przez to ściąga na mnie i na innych zawodników zainteresowanie Punk’a i Jego podopiecznymi. Nie oznacza to, że się czegokolwiek obawiam gdyż z nie takich problemów wychodziłem lepiej niż mój wróg ale mówię to ogólnie rzecz ujmując. John Cena... Jeszcze kiedyś gdybyś przeszedł się po trybunach i spytał się jakiegoś młodego fana - Kto jest Twoim ulubionym wrestlerem? - odpowiedziałby John Cena. Teraz jest inaczej. John, nie wiem co w Ciebie wstąpiło. Może to co kiedyś we mnie ale radzę Ci jak najszybciej wrócić do przeszłości gdyż tak daleko nie zajdziesz. Nie mam nic więcej do powiedzenia z wyjątkiem jeszcze trzech słów: Obronię moje mistrzostwo!

-------------------

Oto, co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwilę John Cena zmierzy się z byłym WWE Champion’em - Drew McIntyre’em.

Natomiast w walce wieczoru zmierzą się aktualny WWE Champion Chris Jericho i lider aktualnie najbardziej licznej stajni w WWE - Nexus, CM Punk!

-------------------

Normal Match

John Cena vs Drew McIntyre

KOŃCÓWKA WALKI: Drew układa Cenę do akcji kończącej. Kopnięcie w brzuch i Future Shock DDT! Zmęczenie nie pozwala mu na próbę przypięcie.

This fire burns...

CM Punk i Jego armia zmierza do ringu. Niestety ale kłopotów Drew ciąg dalszy na dzisiejszym RAW. Cała siódemka podopiecznych Hardcore Champion’a już w ringu. Czterech atakuje McIntyre’ra a pozostała trójka wyrzuca z ringu Cenę. Walka kończy się bez wyniku. Siedmiu na jednego to już zupełna przesada. Nie da się opisać wydarzeń w ringu. Sheffield powala Drew potężnym clothesline’em. Otunga i Tarver podnoszą McIntyre’ra i układają go na barkach Barret’a, który wykonuje Wasteland! Justin Gabriel już w narożniku. Drew leży w odpowiednim miejscu. Gabriel chwilę zwleka ale wykonuje 450 Splash! CM Punk wchodzi do ringu. Tam dwójka podopiecznych zakłada mu na barki Drew. Hardcore Champion chwilę zwleka aby pobudzić, oczywiście negatywnie, publiczność. Słychać gwizdy a Punk wykonuje GTS!

This fire burns...

Całe Nexus opuszcza ring przy negatywnej rekacji publiki zgromadzonej na hali.

-------------------

Maryse i jej gość...

MARYSE: Moim gościem jest lider stajni Nexus - CM Punk. Jaki macie cel w atakowaniu Drew McIntyre’ra?

PUNK: Musi wiedzieć, że źle zrobił odrzucając moją propozycję. Poza tym ktoś musiał jako pierwszy poczuć siłę Nexus.

MARYSE: Jak długo to będzie trwać?

PUNK: To jest część mojego planu.

MARYSE: Jaki jest to więc plan?

PUNK: Czy Ty czasem nie chcesz za dużo wiedzieć? No ale dobra. Nexus zostanie najbardziej dominującym zespołem w WWE, ja zdobędę WWE Championship a wszyscy dookoła będą się przyglądać jak ja i moje Nexus rządzi federacją WWE!

MARYSE: Jak chcecie to zrobić?

PUNK: Zobaczysz... Zobaczysz...

-------------------

Normal Match - No title

WWE Champion Chris Jericho vs CM Punk

Sędzia każe zabić w gong i tak się teraz dzieje. Jericho rusza do ataku ale Punk przechodzi na drugą stronę lin aby zdobyć czas. Przerywa walkę gdyż ma coś do powiedzenia. Bierze mikrofon od spikera.

PUNK: Chris. Kilkanaście minut temu tryskała z Ciebie pewność siebie. Nie było widać po Tobie żadnych oznak strachu. Chciałbym to w tym momencie zmienić. Spójrz tam

Punk pokazuje palcem w prawy róg hali a tam widzimy Tarver’a i Otungę

PUNK: I tam...

Pokazuje w drugi róg a tam Barret oraz Gabriel

PUNK: Oraz tam...

Kieruje palec na trzeci róg a tam Slater i Sheffield

PUNK: I oczywiście tam...

Pokazuje na czwarty róg a tam zmierzający do ringu nie kto inny jak Daniel Bryan

PUNK: Za pięć sekund każdy z nich będzie stał dookoła tego ringu a Tobie nie pozostanie nic innego jak z pokorą przyjąć łomot.

Wszyscy już ustawili się dookoła ringu

PUNK: Nexus! Pokażcie temu panu co oznacza SIŁA!

Wszyscy wtargnęli jednocześnie do ringu. Jericho kopany i okładany pięściami z każdej strony. Nie ma najmniejszych szans aby wyszedł z tego bez szwanku. Punk wyjmuje spod ringu stół i wrzuca go do kwadratowego pierścienia. Mamy jeszcze jeden taki sam przedmiot. W międzyczasie Sheffield wykonał Clothesline a Otunga Powerslam. Jericho już na barkach Barret’a. Wade chwilę czeka i wykonuje Wasteland prosto na rozłożony przed nim stół. Nexus nie czeka ani chwili. Układają Y2J’a na drugim stole. Gabriel na narożniku i tym razem bez namysłu wykonuje 450 Splash na WWE Champion’ie! CM Punk wchodzi powoli, schodami do ringu. Liny zostały rozszerzone przez Bryan’a i Tarver’a. Barret i Otunga układają Chris’a na barkach CM Punk’a a ten wykonuje Go To Sleep! CM Punk staje i wznosi pięść w górę. Siódemka Jego podopiecznych staje w rzędzie za nim i wykonuje ten sam gest. Publiczność nagradza ich buczeniem i gwizdami.

Takim obrazkiem kończymy Monday Night RAW!

FATAL 4 WAY[20.06.2010]:

PLAKAT:

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-240887

Przede wszystkim gratuluję Tobie tych 50 odcinków bo to jest nie lada osiągnięcie :) Co do SmackDown to wyszło Tobie bardzo dobrze. Poznaliśmy trzech pretendentów, którzy na F4W zmierzą się z Evanem Bournem w F4W Matchu. W ogóle to to PPV pod względem karty zapowiada się super. Oprócz tego reszta walk jak i segmenty na niebieskiej gali trzymały poziom, z resztą jak zwykle;] ... Co do RAW to muszę przyznać, że również mi się podobało. Zaskoczyła mnie wygrana Masona Ryana, który pokonał samego HBK'a. Naprawdę jestem w szoku, ale jak widać "Drugi Batista" to jeden z uczestników 4-Way Matchu o pas WWE :) Fajnie prezentuje się Nexus z Punkiem na czele. Y2J zebrał od nich baty ;] Wcześniej natomiast znowu został zaatakowany Szkot - Drew McIntyre... SD jak i RAW wyszły świetnie. Nie mogę doczekać się najbliższej gali.

P.S. Zapraszam do mnie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-240918

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Nieźle, 50 odcinków, chciałbym Ci dorównać pod tym względem. Z RAW podobał mi się najbardziej krótki speech Jericho do Drew i zapowiedź tego, że obroni pas WWE. Mam nadzieje, że tytuł nie będzie wędrował z ręki do ręki. Szkoda, że tak bardzo pushujesz Masona Ryana, ale jak widać masz na niego parcie. Jak już mówiłem liczę, iż nie zostanie on mistrzem. Nexus robi zamieszanie i dobrze, Punk w roli lidera się sprawuje i licze, że wywinduje go wyżej niż na pas Hardcore.

Widać ogólnie, że stawiasz na to, że wszędzie będą Fatal 4-Waye na PPV. Mmm, prawie cały roster się pokażę. Smackdown ładnie podbudował napięcie przed tą galą i czekam na nią. Pozdrawiam i napiszę to, czego nie lubię. Zapraszam do mnie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-240997

Gratuluje jubileuszu. Diary jak zwykle na wysokim poziomie. Nie wiem co ty widziś w tym Masonie że tak go pushujesz ale to nie moja sprawa, po prostu go nie trawie. Fajny segment z Jericho. Czemu przerzuciłeś na końcówki czasu? Nie chce ci się pisać całej? Chcesz pisać całą tylko na PPV żeby podkreślić ją? Nie masz czasu? Ocena 9/10(za te końcówki) i zapraszam do mnie.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241023

Twoje diary czyta się od zawsze z przyjemnością. To właśnie twoje diary jako jedyne czytałem notorycznie każdy odcinek i czekałem z niecierpliwością na kolejne (Mówię o tych gdzie był do 25 odcinka ok ;) ) Dokonałeś rzeczy niesamowitej, nie spocząłeś tak jak inni to robią.. i skracając walki (I to jest dla mnie na + .. bo takie są lepsze), wystawiłeś kolejna.. i już 50 galę. Respect.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241032

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

11.06.2010

Trzecie i zarazem przed ostatnie SmackDown na drodze do Fatal 4 Way rozpoczyna pokaz sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Panowie wspomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia:

-Walki kwalifikacyjne wyłoniły pretendentów do United States Championship, którego posiadaczem jest Shelton Benjamin.

-Sheamus przerwał złą passę i wreszcie pokonał Randy’ego Orton’a.

-Ted DiBiase był bardzo blisko pokonania akutalnego World Heavyweight Champion’a jednak Edge nie dał się i pokazał klasę w końcówce pojedynku w efekcie wygrywając go.

-------------------

SmackDown rozpoczynamy widokiem ringu. Na nim jest stół, na Jego środku United States Championship a przy stole na najważniejszym miejscu siedzi mistrz a obok niego pretendenci. Na drugim najważniejszym miejscu siedzi Chairman WWE - Pinio, przy nim stoi General Manager SmackDown Teddy Long. Pierwszy mikrofon bierze Pinio.

PINIO: Witajcie wszyscy zgromadzeni na tym spotkaniu. Chciałbym usłyszeć wymianę zdań między Wami ale z kulturą i bez niepotrzebnych bójek. Za niewiele ponad tydzień staniecie w ringu i wyjaśnicie sobie wszystkie nieporozumienia. Teddy Long również prosi Was o spokój.

Teddy pokiwał głową, potwierdzając słowa prezesa

PINIO: A więc głos należy do Was.

Pinio odłożył mikrofon a następnie wraz z GM’em SmackDown opuścili halę w towarzystwie dwóch ochroniarzy.

SHELTON: Jako, że ja tutaj jestem najważniejszy wezmę głos jako pierwszy. Poza tym nie widzę tutaj żadnej osoby, która mogłaby coś sensownego wnieść do naszej dyskusji. Umówmy się, że ja przekażę Wam to co mam do przekazania a następnie pójdziecie sobie i poszukacie jakiegoś zajęcia na zapleczu.

KAVAL: Zaczynasz przesadzać Shelton.

SHELTON: To ty zaczynasz przesadzać skoro przerywasz mi. Tak więc chciałbym Wam tylko powiedzieć, że możecie nawet nie pojawić się na następnym PPV gdyż bez względu na wszystko to ja pozostanę mistrzem. Pam...

SWAGGER: iętajcie, że w gronie pretendentów znajduje się Jack Swagger, który może szybko udowodnić, że aktualny mistrz Stanów Zjednoczonych mówi bo mówi a czynić nie czyni. Nie zostałem pretendentem dlatego by przegrać. Moim jedynym celem na Fatal 4 Way jest zdobycie tytułu...

Swagger wypowiadając te słowa zaczął dotykać pas. Jednak Shelton szybko zaprzestał temu.

SHELTON: Łapy przy sobie. Dopóki nie jesteś mistrzem nie masz prawa dotykać tego!

SWAGGER: Zabronisz mi?

ZIGGLER: Dobra to wy się kłóćcie a ja tylko powiem, że to ja zostanę mistrzem. A teraz sobie pójdę gdyż wydaje mi się, że rozmowa z Wami nie ma najmniejszego sensu.

KAVAL: Chyba zaczynasz się czegoś bać Dolph. Widzisz, że za chwilę może dojść do starcia pomiędzy Shelton’em a Jack’iem i chcesz się zmyć. Skoro jesteś takim dupkiem możesz od razu sobie odpuścić jakiekolwiek walki.

ZIGGLER: Obyś się nie zdziwił.

SHELTON: Dobra wszyscy się trzej zamknijcie. Nie macie tutaj za dużo do gadania. Jestem najważniejszą osobą na tym show i możecie póki co pomarzyć o byciu kimś takim jak ja.

Swagger wstał i spojrzał się znacząco na aktualnego mistrza.

SWAGGER: Moja cierpliwość się skończyła. Idę stąd. Ale zanim jednak to zrobię to muszę jeszcze...

Big Boot na Shelton’ie Benjamin’ie. Kaval szybko wstaje i chwyta Swagger’a a następnie wrzuca go na stół w taki sposób, że spada prosto na Ziggler’a. Rozbrzmiewa theme Warrior’a i ten wskakuje na narożnik by tryumfować i tauntować przed początkiem kolejnej walki.

-------------------

Normal Match

Jack Swagger vs Kaval

Swagger obolały jednak decyduje się na walkę. Kaval atakuje go od razu serią low kick’ów. Jack’owi uginają się kolana, Kaval odbija się od lin i wykonuje Dropkick. Wskakuje na narożnik i szykuje się do wykonania finisher’a! Skacze i Ghetto Stomp! Przypięcie 1…2…2,9! Swagger chwyta się lin! Kaval wstaje i próbuje kolejnej akcji ale All American American wyturlał się z ringu i resztkami sił udaje się w stronę titantronu. Kaval rusza na niego ale nadziewa się na Big Boot’a! Swagger podnosi Warrior’a i rzuca go w barierki. Sędzia dolicza powoli do końca. 7…8…9…9,9! Swagger w ringu! 10! I jest zwycięzcą tego pojedynku!

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest Sheamus! Dwa tygodnie temu zbojkotowałeś z Edge’em walkę tag team’ową. Waszymi przeciwnikami mieli być Randy Orton oraz Ted DiBiase. Dzisiaj już żadnego bojkotu na ringach SmackDown nie ma a więc chyba dojdzie do Waszego starcia?

SHEAMUS: Zobaczymy. Jeśli dojdzie to i tak razem z Edge’em pokażemy tym dwóm cwaniaczkom gdzie ich miejsce.

TIFFANY: Widać, że Ty i Edge dobrze się dogadujecie, podobnie jak Randy i DiBiase. Czy to może Wam przeszkodzić w walce na Fatal 4 Way?

SHEAMUS: Nie sądzę. Moim celem jest zdobycie złota i zrobię to! Ostatnio jestem na fali wznoszącej. Przerwałem złą passę w pojedynkach z Randy’m, dzisiaj ponownie będę górą w starciu z nim a za niewiele ponad tydzień zdobędę World Heavyweight Championship!

Sheamus odchodzi i udaje się w swoją stronę.

-------------------

Normal Match - No title

United States Champion Shelton Benjamin vs Dolph Ziggler

KOŃCÓWKA WALKI: Ziggler próbuje zapiąć Sleeper Hold i udaje mu się jednak mistrz Stanów Zjednoczonych szybko dopada do lin i przerywa ten atak. Ziggler dalej w natarciu. Seria ciosów w twarz, irish whip o liny i popełnia błąd gdyż od razu schyla się do kolejnej akcji a Benjamin sprytnie zatrzymuje się na linach i kopie Dolph’a w twarz tak mocno aż się wyprostował i United States Champion wykonuje niespodziewanie Paydirt! Przypięcie 1…2…3!

-------------------

Widzimy uśmiechniętego i zadowolonego Ted’a DiBiase. Ma on mikrofon w ręku i kamera skierowana jest cały czas na niego. Chyba ma coś do powiedzenia.

DiBIASE: Tydzień temu byłem blisko by wygrać jeden na jednego walkę z aktualnym Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej. Byłem tak blisko ale popełniłem błąd. Kosztowny błąd. Tak kosztowny, że przegrałem. Ale dostałem nauczkę aby takiego błędu nie popełnić na drugi raz i to jeszcze bardziej zbliżyło mnie do zdobycia tytułu mistrzowskiego. Znam dobrze słabe punkty aktualnego mistrza, Sheamus’a również gdyż do niedawna regularnie z nim walczyłem i większość naszych starć kończyła się moim zwycięstwem. Z Randy’m przez długi czas współpracowałem i także wiem na co go stać a na co należy zwrócić uwagę przy pokonywaniu go. Widzicie przed sobą przyszłego mistrza Wagi Ciężkiej!

-------------------

Normal Match

John Morrison(w.The Miz) vs Matt Hardy

KOŃCÓWKA WALKI: Matt Hardy ma przewagę. Seria ciosów w twarz, irish whip w przeciwny narożnik i szybki Stinger Splash. Morrison pada na matę ale od razu zaczyna się podnosić. Matt tauntuje i oznacza to, że szykuje się do wykonania akcji kończącej. John wstaje i odwraca się w stronę znajdującego się na fali Hardy’ego. Kopnięcie w brzuch i Twist of Fate! Przypięcie 1…2……… Co się dzieje? Sędzia przerywa pin ponieważ do ringu wskoczył niespodziewanie The Miz. Kłóci się z sędzią. Matt zdenerwowany podchodzi do arbitra i mówi mu aby ten zajął się swoimi sprawami. Tymczasem Morrison wstaje i wykonuje Dropkick na odwróconym Hardy’m. Ten wpada na sędziego, który wpadł w narożnik. Miz zdołał się odsunąć i dopada teraz do Matt’a i wykonuje mu Skull Crushing Finalle! Wspólnie z John’em przesuwają go pod narożnik, Mr. Awesome opuszcza ring a Friday Night Delight wykonuje Starship Pain. Sędzia doszedł do siebie i mamy przypięcie 1…2…3!

-------------------

Już za moment dojdzie do starcia dwóch gigantów niebieskiego brandu. Kane zmierzy się z The Great Khali’m!

W walce wieczoru obejrzymy starcie, które miało mieć miejsce już dwa tygodnie temu ale nie odbyło się ze znanych wszystkim powodów. World Heavyweight Champion Edge w team’ie z Celtyckim Wojownikiem Sheamus’em zmierzą się przeciwko byłemu World Heavyweight Champion’owi Randy’em Orton’owi i Ted’owi DiBiase’mu.

-------------------

Normal Match

The Great Khali vs Kane

KOŃCÓWKA WALKI: Great Khali ma rywala w narożniku. Seria kopnięć w brzuch powoduje upadek Kane’a na matę. Great Khali jednak podnosi go, Irish whip w przeciwny narożnik tak potężny aż Kane się do niego odbił i mamy Big Boot! Olbrzym z Indii podnosi rywala i chwyta go za szyję. Próba Chokeslam’u. Wyniesienie ale Kane zatrzymuje to. Druga próba wyniesienia również nie udana. Kane też chwyta przeciwnika za szyję i mamy starcie. Kto wytrzyma dłużej bez dostępu powietrza? Khali powoli robi się osłabiony. Kane drugą ręką chwyta rękę Khali’ego i całą siłą stara się ją odciągnąć od swojej szyi. Udaje mu się to z większymi problemami ale jednak. Khali już osłabiony. Kane wie, że to Jego szansa. Wyniesienie i Chokeslam! Taunt w stylu Undertaker’a. Big Red Monster ustawia się i czeka aż rywal wstanie także w identyczny sposób jak Jego brat, który został przez niego zaatakowany. Great Khali z wielkimi problemami wstaje i próbuje dalej walczyć. Ale Kane ma wszystko pod kontrolą. Wyniesienie i Tombstone Piledriver. Przypięcie w stylu nie trzeba wspominać kogo 1…2…3!

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest jeden z uczestników dzisiejszej walki wieczoru - Randy Orton. Tydzień temu Sheamus po raz pierwszy od bardzo długiego czasu pokonał Ciebie. Czy jakoś Cię to przybiło? Czy starasz się iść dalej i zapomnieć o tym jak najszybciej.

ORTON: Zdecydowanie ta druga opcja. Każdy raz przegrywa raz wygrywa. Tak porażka nic mi nie odebrała. Nadal jestem pretendentem do pasa i zamierzam go zdobyć na Fatal 4 Way. Będę się starał dwa razy bardziej niż w zeszłym tygodniu.

TIFFANY: W tej walce bierze udział także, Twój kolega Ted DiBiase. Czy to może przeszkodzić Waszej przyjaźni?

ORTON: Nasza przyjaźń miewała już świetne i złe chwile. Ale na chwilę obecną jesteśmy dobrymi kolegami a co będzie po Fatal 4 Way to będzie.

TIFFANY: W takim razie życzę powodzenia i w najbliższej walce i na Fatal 4 Way.

-------------------

Tag Team Match

World Heavyweight Champion Edge & Sheamus vs Ted DiBiase & Randy Orton

KOŃCÓWKA WALKI: W ringu DiBiase i Sheamus. Oboje leżą na macie powoli odzyskując trochę siły. W tym samym momencie zaczynają się czołgać do swoich narożników gdzie stoją gotowi Randy Orton oraz Edge z wystawionymi najdalej jak mogą rękoma. DiBiase i Sheamus już bardzo blisko zmiany. I jest! W tym samym momencie doszło do zmiany po obu stronach. Edge powala Orton’a clothesline’em ale ten szybko wstaje i unika kolejnej takiej akcji. Upper Cut i irish whip o liny a następnie szybki Scoop Slam! Orton zaczyna szaleć w ringu. Wywołuje to ogromną owację na całej hali. Edge zdołał w międzyczasie dojść do siebie. Wstaje ale Orton dopada do niego i wykonuje Backbreaker. Teraz już wie co należy zrobić. Rzuca się na matę i uderza w nią pięściami z całej siły. Edge wstaje, Orton również i... RKO! Przypięcie 1…2…2,9! Sheamus przerywa pin kopiąc Randy’ego w głowę. Do kwadratowego pierścienia wpada Ted DiBiase i clothesline’em pozbywa się z ringu Sheamus’a i samego siebie. Edge zdołał szybciej wstać niż Orton i niespodziewanie zapina Figure 4 Leg Lock! Orton ma kłopot. Sędzia sprawdza czy może walczyć. Jeszcze tak. Do lin daleko. Ted DiBiase gdzieś w trybunach bije się z Celtyckim Wojownikiem. Chyba już nic nie pomoże byłemu World Heavyweight Championowi. Koniec walki! Orton odklepuje! Zwycięzcami Edge i Sheamus!

Po tej walce Friday Night SmackDown! dobiegło końca.

FATAL 4 WAY[20.06.2010]:

PLAKAT:

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241348

Bardzo dobre SmackDown. Genialnie prowadzisz dialogi, przykładem początek SmackDown. Walki trzymają swój stały poziom, a także akcja na BS. Jak na razie karta na F4W jest dobra. W każdej walce dobrzy zawodnicy, którzy mogą zdobyć tytuły. Czekam na kolejne odcinki.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241603

• Reputacja:   1

Dobry odcinek: Walki bardzo dobre i ciekawe.Również ciekawe rozwiązanie walki Swaggera z Kavalem.Bardzo dobra walka Morrisona z Hardym.Już się nie moge doczekać gali PPV, zapowiada się bardzo ciekawie.

Zapraszam do mnie :) Dzisiaj nowy odcinek Smackdown

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241624

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

14.06.2010

RAW na drodze do Fatal 4 Way otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia:

-Doszło do konkretnej wymiany zdań pomiędzy uczestnikami tag team’owego Fatal 4 Way Match’u na najbliższym PPV.

-Mason Ryan zrobił ogromny krok ku mistrzostwu WWE. Pokonał walczącą legendę federacji - Shawn’a Michaels’a.

-W walce John’a Ceny z Drew McIntyre’em zainterweniowała stajnia Nexus. Walka zakończyła się bez rezultatu a obaj uczestnicy tego starcia zostali zaatakowani.

-W walce wieczoru miało dojść do walki pomiędzy Chris’em Jericho a liderem Nexus - CM Punk’iem. Niestety nie doszło gdyż podopieczni Straight Edge Savior’a zaatakowali Chris’a Jericho.

-------------------

Bourne to fly

Do ringu przy ogromnym aplauzie fanów zmierza Intercontinental Champion Evan Bourne. Będzie to Jego debiut przed mikrofonem jako mistrz.

BOURNE: Na Over The Limit udało mi się to o czym od dawna marzyłem. Zdobyłem mistrzostwo Interkontynentalne. Nawet nie wiecie jak bardzo jestem szczęśliwy z tego, że mi się to udało. Nawet teraz stoję tutaj podekscytowany, że mogę przemawiać do Was mając na ramieniu ten wspaniały pas, który przede mną posiadały wielkie gwiazdy i legendy tej federacji. To coś niesamowitego być wśród tak wielkich nazwisk. Ale dobra. Koniec mówienia o mnie. W tą niedzielę odbędzie się Pay-Per-View o nazwie Fatal 4 Way. Na tejże gali po raz pierwszy będę bronił tytułu i to przeciwko trzem rywalom. Mowa o byłym mistrzu Kofi’m Kingston’ie, Christian’ie oraz Cody’m Rhodes’ie. Jest to moja pierwsza walka w takiej stypulacji i mam zamiar wypaść w niej jak najlepiej. Oczywiście moim najważniejszym celem jest wygrana tego pojedynku i obrona tytułu mistrzowskiego.

SOS... I hear them shoutin’

To musiało kiedyś nastąpić. Kofi Kingston zmierza do ringu z mikrofonem w ręku w drodze na ring od razu zaczyna mówić to co ma do powiedzenia.

KINGSTON: Dobrze maluszku. Skończ Twoją gadkę. Wszyscy wiedzą, że Twoje szanse są małe jak Ty i nie wygrasz drugi raz z rzędu na gali PPV. Przeciwko Tobie stanie aż trzech zawodników, którzy mają wielką ochotę na zostanie mistrzami w tym ja, czyli osoba, która pozbyła się stąd innego malucha - Rey’a Mysterio. Osoba, która jest podwójnie zdeterminowana gdyż została pokonana na Over the Limit. Nie powinno dojść do tego, że Ty zabrałeś mi moje mistrzostwo i stoisz tutaj na moim ringu przechwalając się jaki to jesteś wspaniały.

BOURNE: Nic takiego nie powiedziałem!

RHODES(zmierzając do ringu) Skończcie panowie tą nudną dyskusję. Wszyscy wiemy, że jestem jedynym zawodnikiem, który może wygrać w tą niedzielę. Nikt z Was nie wierzy w wygraną Bourne’a, Kingston’a czy Christian’a. Cody Rhodes, syn Dusty’ego jest skazany na zwycięstwo!

Just close your Eyes...

Jest też ten, na którego pewnie spora ilość ludzi czekała. Christian zmierza do ringu z mikrofonem w ręku. Co on ma ciekawego do przekazania swoim rywalom z Fatal 4 Way?

CHRISTIAN: Każdy z Was miał swoje pięć minut. Czas na moje bo za chwilę zmierzymy się w starciu tag team’owym. Wszyscy Peep’s wiedzą, że wygra Capitan Charisma! Evan wiesz, że Cię bardzo lubię. Jesteś dobrym człowiekiem i zawsze można na Ciebie liczyć ale w niedzielę nie będę Twoim sojusznikiem, obrońcą czy ochroniarzem. Kofi... Kiedyś też byłeś fajnym kolegą. Niestety coś Cię napadło i teraz mam tylko ochotę na to by dopaść Cię w ringu i oduczyć Cię dziwnego zachowania. Cody... Widzę i słyszę, że umiesz się tylko przechwalać. Nie potrzeba nam tutaj takich. Tutaj trzeba umieć walczyć a nie gadać! W niedzielę każdy z Was będzie musiał mnie powstrzymać gdyż nigdy jeszcze nie zdobyłem żadnego solowego tytułu w tej federacji! A jestem tutaj od ponad 15 lat...

Dochodzi do wymiany spojrzeń między wszystkimi uczestnikami. Słychać gong, który oznacza, że każdy ma się przygotować do walki.

-------------------

Tag Team Match

Intercontinental Champion Evan Bourne & Christian vs Cody Rhodes & Kofi Kingston

KOŃCÓWKA WALKI: Evan Bourne ma przewagę nad Cody’m Rhodes’em. Seria low kick’ów, Irish Whip o liny i Cody zatrzymuje się na nich unikając tym sposobem Dropkick’u. Evan pada na matę i próbuje się zmienić z Christian’em ale Rhodes dopada do niego i nie pozwala na zmianę. Przeciąga go do swojego narożnika i tam zmienia się z Kofi’m. Ten rozpoczyna atak serią kopnięć. Podnosi Evan’a, wyniesienie i Suplex. Kofi wstaje i rozpoczyna swój taunt jak przed każdym Boom Drop’em. Wykonał już swój taniec, odbija się od lin i Boom Drop! Wstaje i zaczyna klaskać co oznacza, że szykuje się do akcji kończącej. Bourne wstaje i odwraca się w Jego stronę. Kingston rusza i nie trafia z Trouble in Paradise. Leży na macie a Intercontinental Champion zmienia się z Christian’em. Ten wskakuje do ringu i od razu wykręca Kingston’a i wykonuje mu Killswitch. Przypięcie 1… Cody próbuje przerwać ale nie pozwala mu na to Evan, który skacze na niego i wykonuje hurricanranę 2…3! Evan Bourne i Christian zwyciężają!

-------------------

Maryse i jej pierwszy gość...

MARYSE: Moim gościem jest osoba dręczona przez Nexus - Drew McIntyre. Drew czy Ty nadal chcesz sam sobie radzić z Nexus’em?

McINTYRE: Póki co moim celem jest zdobycie WWE Championship. Nexus to sprawa drugoplanowa. Jeśli w niedzielę zdobędę tytuł wtedy rozprawię się z nimi wszystkimi.

MARYSE: Sam chcesz to zrobić? Przecież ich jest aż ośmiu!

McINTYRE: Jeśli zajdzie taka potrzeba to zrobię to sam! Mam po swojej stronie fanów i to mi wystarczy. Ich doping niesie mnie w każdej walce i wierzę, że będzie mnie niósł także w starciach z Nexusem.

MARYSE: Twoja deklaracja jest bardzo odważna. Nie obawiasz się, że może się to obrócić przeciwko Tobie? Przecież takimi wypowiedziami jeszcze bardziej podburzasz Nexus.

McINTYRE: Zadarli ze mną i teraz nie mam zamiaru im słodzić. Choćby miałbym co tydzień otrzymywać od każdego z nich po finisherze to i tak dalej będę się starał zakończyć istnienie Nexus!

-------------------

Jesteśmy w szatni Cryme Tyme. Shad i JTG siedzą sobie na wygodnej kanapie i oglądają zeszłotygodniowe RAW. JTG zauważył kamerę i puknął Shad’a.

JTG: Yo yo yo!

SHAD: Yo yo yo! Co tam u Was słychać ziomki i ziomalki?

JTG: No właśnie. U nas jest spoko bo w niedzielę zostaniemy mistrzami tag team’owymi!

SHAD: Ale jestem podniecony. Nie mogę doczekać się tego pojedynku a ty J?

JTG: Ja też. Te nowe pasy są lepsze niż stare i ich jeszcze nie mieliśmy okazji nosić.

SHAD: Racja J. Tydzień temu trochę pogadaliśmy z tymi typkami co mają z nami walczyć. Wyszliśmy świetnie.

JTG: Jak zawsze. Na Fatal 4 Way pokażemy na co nas stać!

SHAD: Tak jest. Długo już nie walczyliśmy razem w drużynie. Damy radę!

JTG: Oczywiście, że damy.

SHAD: Dobra koniec gadania. Trzymajcie się! Musimy dokończyć oglądanie!

-------------------

Widzimy CM Punk’a z opaską Nexus na prawej ręce. Na lewym ramieniu dumnie niesie Hardcore Championship. Chyba jest dzisiaj sam gdyż nikogo z Nexus nie widać w pobliżu. Widać za to Chris’a Masters’a, który atakuje krzesłem lidera najliczniejszej stajni WWE. Potężny chairshoot na głowę Hardcore Champion’a i przypięcie 1…2…2,9! David Otunga przerywa pin w ostatniej chwili. Reszta członków Nexus dołącza teraz do Otungi i wspólnie atakują Masters’a. Podnoszą go i Sheffield wykonuje potężny clothesline. Barret ma już Masters’a na barkach i wykonuje mu Wasteland. Na drabinie, która stała w pobliżu czai się już Justin Gabriel. Reszta z Nexus układa Masterpiec’a przy tej drabinie i mamy 450 Splash! CM Punk po tym ataku doszedł do siebie, wstał i podchodzi do swoich podopiecznych. Każe im podnieść swojego przeciwnika i uderza go pasem prosto w twarz. Nexus zostawia prawie nieprzytomnego Chris’a i idą w swoją stronę...

-------------------

Normal Match

Tag Team Champion Shawn Michaels vs Shad

KOŃCÓWKA WALKI: Podobnie jak w ostatnim starciu tych dwóch panów Shad ma przewagę nad zdecydowanie bardziej doświadczonym rywalem. Podnosi go i Irish whip o liny... SWEET CHIN MUSIC! Przypięcie 1…2…3! Shawn Michaels ponownie pokonuje Shad’a po niespodziewanej akcji kończącej! Niesamowite!

-------------------

Oto, co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za chwilę dojdzie do starcia Tag Team Champion’a Triple H’a z JTG.

A zmiast walki wieczoru będziemy świadkami Highlights Reel, którego gospodarzem tradycyjnie będzie WWE Champion Chris Jericho a Jego gośćmi rywale z Fatal 4 Way.

-------------------

Normal Match

Tag Team Champion Triple H vs JTG

KOŃCÓWKA WALKI: Tym razem Triple H nie daje sobą pomiatać jak to było dwa tygodnie temu. Od samego początku walki ma przewagę nad mniej doświadczonym rywalem. Irish whip o liny i Spinebuster. Zaraz po tym tradycyjnie taunt, który wzbudził emocje na trybunach. W międzyczasie JTG wstał. Kopnięcie w brzuch i Pedigree! Przypięcie 1…2…3! Mistrz górą!

-------------------

Break the walls Down

Do ringu pewnym krokiem, ubrany w stylowy garnitur, WWE Champion Chris Jericho. Ring jest przygotowany specjalnie na mini program jakim jest Highlights Reel. Chris Jericho siada na jednym z czterech krzeseł i bierze do ręki mikrofon.

JERICHO: Już w tą niedzielę pierwsze w historii Pay-Per-View o nazwie Fatal 4 Way. Jak już wszyscy wiecie na tejże gali odbędzie się pojedynek o mistrzostwo WWE, które jest w posiadaniu mnie, Chris’a Jericho. Będę go bronił przeciwko trzem rywalom. Jednym z nich jest Drew McIntyre. To on sprawił, że WrestleMania nie była najpiękniejszą nocą w moim życiu. Zdobył walizkę Money in the Bank i zaraz po tym kiedy to ja pokonałem Batistę i świętowałem wygraną wtargnął on, z walizeczką w ręku i z sędzią. Nie miałem wyjścia. Musiałem bronić tytułu. Jako, że byłem świeżo co po pół godzinnym pojedynku nie miałem większych szans. Drew wykonał na mnie swój finisher i bez kłopotów odliczył do trzech. Zamiast pięknej nocy dla mnie była to piękna noc dla niego. Dzisiaj ja i Drew jesteśmy dobrymi przyjaciółmi. Zrobił to co kiedyś zrobiłem ja. Byłem złym człowiekiem, obrażałem WWE Universe i chciałem coś osiągnąć nieczystymi zagraniami. Drew też taki był ale się zmienił. Zmienił się tak jak ja jakiś czas wcześniej. Drugim moim przeciwnikiem będzie John Cena. On z kolei zrobił to co ja i Drew ale w odwrotną stronę. Był tym uwielbianym przez publiczność a teraz jest tym znienawidzonym. Zachowuje się jakby był sam na świecie i był najważniejszy. Kiedyś był wzorem dla innych... Teraz każdy omija go szerokim łukiem. To zła taktyka by być na szczycie. Ostatnim przeciwnikiem jest Mason Ryan. Osoba, która doprowadziła do poważnego stanu mojego przyjaciela Batistę oraz Jeff’a Hardy’ego. To co on jest w stanie zrobić wykracza poza wszelkie granice. Widzieliśmy to na Over The Limit. Przyznam, że muszę na niego uważać. Pokonał nawet samego Shawn’a Michaels’a. Nie ukrywam, że ten zawodnik jest przyszłością tego biznesu i tylko dlatego, że m ogromne umiejętności i potencjał nadal jest w tej federacji. Gdyby nie posiadał tych dwóch cech to zapewne byłby już daleko stąd ze względu na swoje zachowanie. Wracając jednak do walki. Skład tego pojedynku jest bardzo wyrównany i zrobię wszystko aby wygrać! Czas na moich gości...

Out of time... So say goodbye

Jako pierwszy do ringu zmierza Drew McIntyre.

Your time is up, my time is now!

Jako drugi John Cena.

I feel like a monster

Ostatni do ringu zmierza Mason Ryan. Wchodzi do kwadratowego pierścienia i ustawia swoje krzesło naprzeciwko trzech rywali z niedzieli. Patrzy się na nich dzikim wzrokiem.

JERICHO: No to pierwsze słowa do Mason’a. Masz okazję spojrzeć na trzech rywali i możesz zacząć się bać o siebie. Każdy z nas chce Cię dorwać za to co zrobiłeś. Kontuzjowałeś Batistę, Jeff’a Hardy’ego a...

CENA: Zaraz, zaraz. Mason to dobry gość. Pozbył się z tej federacji dwóch największych nieudaczników. Żadnego z nich mi nie brakuje i nie będę płakał po nich. Cieszę się wręcz, że nie muszę na nich patrzeć.

McINTYRE: Cena daj spokój. Co w Ciebie wstąpiło stary? Kiedyś byłeś idolem wszystkich ludzi a teraz cieszysz się z czyjejś krzywdy. Może Ty się podlizujesz Mason’owi?

CENA: W żadnym wypadku! Jestem najlepszy w tej federacji i mogę pokonać nawet kogoś takiego jak Ryan!

JERICHO: Tak , tak.

CENA: W niedzielę udowodnię wszystkim niedowiarkom, że jestem tym najlepszym!

McINTYRE: Może Mason ma nam coś do powiedzenia.

...

JERICHO: Oj chyba jednak nie... No dobrze przejdźmy do następnej kwestii.

This fire burns

Chyba nie uda się Chris’owi przejść do następnej kwestii gdyż do ringu zmierza nie kto inny jak Hardcore Champion CM Punk w towarzystwie Nexus. Cała ósemka otacza ring dookoła. CM Punk bierze mikrofon.

PUNK: Następna kwestia Chris’ie dotyczy Ceny i Ryan’a. Panowie macie minutę aby opuścić ten budynek.

Cena i Ryan wstali a następnie przeszli obok Punk’a nawet na niego nie patrząc.

PUNK: To by było na tyle w tej kwestii. Kolejna to taka, że Nexus wykonuje pierwszy ruch...

Siódemka z pierwszego sezonu NXT weszła na ring.

PUNK: Nexus wykonuje drugi ruch.

Wszyscy weszli do kwadratowego pierścienia.

PUNK: I Nexus wykonuje trzeci ruch!

W tym momencie trzech zaatakowało Jericho a czterech McIntyre’a. Po chwili całkowitego chaosu w ringu Sheffield wykonuje na WWE Champion’ie swój firmowy clothesline, McIntyre odbiera Wasteland od Barret’a, Bryan zapina na Jericho Lebell Lock natomiast Drew cierpi mając zapięty Ankle Lock przez Slater’a. W tym momencie do ringu wchodzi lider Nexus. CM Punk najpierw bierze na swoje barki Drew i wykonuje mu GTS. Teraz pora na Jericho. Ma go już na barkach i bez zawahania wykonuje GTS. Bierze pas i spogląda na niego a następnie wznosi go w górę.

Takim obrazkiem kończymy Monday Night RAW!

FATAL 4 WAY[20.06.2010]:

PLAKAT:

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241645

Witam. Skomentuje RAW. Zresztą co tu komentować gala jak zwykle bardzo dobra. Cieszę się z pushu dla Bourne. Ogólnie rzecz biorąc jesteś najwyżej w hierarchii Diary to tyle ode mnie a nie jeszcze ocena 10/10

Zapraszam do mnie. Już jutro SMACKDOWN!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241714

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

11.06.2010

Ostatnie SmackDown na drodze do Fatal 4 Way rozpoczyna pokaz sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Panowie wspomnieli wydarzenia z zeszłego tygodnia:

-Doszło do wymiany zdań pomiędzy uczestnikami Fatal 4 Way Match’u, którego stawką będzie United States Championship

-Kane pokonał The Great Khali’ego w starciu olbrzymów

-W walce wieczoru World Heavyweight Champion Edge w drużynie z Sheamus’em pokonali Randy’ego Orton’a i Ted’a DiBiase.

-------------------

Przed titantronem wybuchają ognie i zaczyna grać znana wszystkim muzyka. Kane w drodze na ring. W kwadratowym pierścieniu wykonuje swój taunt, z narożników strzelają ognie. Big Red Monster bierze mikrofon.

KANE: Już za dwa dni Fatal 4 Way. O pas wagi ciężkiej będą walczyć osoby takie jak Ted DiBiase, Randy Orton czy Sheamus. Były trzy wolne miejsca i żadne nie zostało zapełnione przez najbardziej dominującą postać w WWE. Przez osobę, która sieje postrach w WWE. Sheamus i DiBiase po kilku tygodniach przyszli sobie na galę i od razu za nic dostali walkę o pas. Podczas gdy ja harowałem na treningach i pokonywałem kolejnych rywali oni sobie leżeli w swoich łóżeczkach i oglądali moje wyczyny w TV. Przyszli sobie, pogadali trochę i są pretendentami. Teddy Long chyba nie wie jaki popełnił błąd. Brak Wielkiego Czerwonego Potwora w walce o Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej to duży błąd. Cała czwórka, która weźmie udział w tym spotkaniu musi jednak wiedzieć, że Kane będzie czuwał i obserwował ich poczynania. Nikt nie jest w stanie przewidzieć co kryje się w głowie Potwora, którym jestem. Pamiętajcie chłopcy, że mogę być wszędzie.

Kane tauntuje i opuszcza ring przy swoim theme.

-------------------

Normal Match - no title

United States Champion Shelton Benjamin vs Kaval

Słyszymy gong i pora rozpoczynać. Ale chyba musimy poczekać gdyż słyszymy „I am Perfection”. Dolph Ziggler jednak nie pojawia się w okolicach ringu. Piosenka nadal gra a Dolph’a jak nie było tak nie ma. Nagle z trybun wybiega i Dolph i Jack Swagger. Wskakują do ringu i atakują kolejno Shelton’a i Kaval’a. W ringu toczy się wymiana ciosów. Dwóch niepotrzebnych w ringu ma przewagę nad tymi, którzy mieli stoczyć emocjonujący pojedynek. Ziggler wykonuje Zig Zag na United States Champion’ie. Swagger wykonuje Gunterwech Powerbomb na Kaval’u. Tymczasem Dolph wskakuje na Jego plecy i zapina Sleeper Hold. Swagger szuka ratunku ale chyba go nie znajdzie. Jest co prawda na linach ale one mu teraz nie pomogą. Dolph nadal bardzo mocno trzyma ten submission. Swagger już na kolanach. Ziggler nie przestaje. Jack pada i ciągle submission zapięty. Wreszcie Dolph puszcza i celebruje wyjście zwycięsko z tego starcia na narożniku.

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest World Heavyweight Champion Edge! Już za dwa dni będziesz bronił tytułu przeciwko trzem pretendentom. Czy obawiasz się w pewnym stopniu tego pojedynku?

EDGE: W żadnym wypadku. Jestem najlepszy i nie muszę obawiać się takich popierdółek ja ta trójka.

TIFFANY: Sheamus to Twój, wydawałoby się, przyjaciel. Dlaczego więc takie mocne słowa kierujesz w Jego stronę?

EDGE: Jest moim przyjacielem ale nie dzisiaj i nie w niedzielę. Lubię go ale to nie zmienia faktu, że jest słaby i w niedziele może zostać odliczony przeze mnie.

TIFFANY: Jest jeszcze Kane, który coś knuje. Jego też się nie obawiasz?

EDGE: Kane to jedyna osoba, którą szanuję bez względu na wszystko. Mam nadzieję, że nie ma zamiaru przeszkodzić mi w obronie tytułu. Znam go już bardzo długo. Jestem pod wrażeniem tego co robi w ringu i poza nim. Cieszę się, że pozbył się z WWE Undertaker’a. Kane... Mam nadzieję, że to co planujesz nie ma nic wspólnego ze mną!

Edge odchodzi w swoją stronę...

-------------------

Tag Team Match

Dirt Sheet[The Miz & John Morrison] vs Colon’s[Primo & Carlito]

W drodze na ring bracia Colon. Witają się z fanami i widać, że są w dobrych humorach. Ale niestety od tyłu atakują ich The Miz i John Morrison. Ten pierwszy zajmuje się Primo, ten drugi rzecz jasna Carlito. Seria ciosów w twarz. Kilka ciosów łokciem. Robią dokładnie to samo. Morrison wynosi Carlito i rzuca go w metalowe schodki. Miz tymczasem wykonuje Irish Whip w metalowe barierki oddzielające kibiców. Po tych akcjach z uśmiechami na twarzach Miz i Morrison wracają na zaplecze.

-------------------

Widzimy Dolph’a Ziggler’a siedzącego w swojej szatni. Wygląda na zadowolonego.

ZIGGLER: Wszyscy widzieli co zrobił Dolph Ziggler na początku Show. Teraz możecie być pewni, że za dwa dni zdobędę swój pierwszy tytuł w WWE i zostanę United States Champion’em. Poradziłem sobie z Shelton’em Benjamin’em - aktualnym mistrzem. Następnie udusiłem Jack’a Swagger’a, który wcześniej niczym mój podwładny rozprawił się z Kaval’em. Dokonałem pięknego ataku, który pokazuje jak dużą przewagę mam nad niedzielnymi rywalami. Do zobaczenia w ringu panowie!

-------------------

Tiffany i jej kolejny gość...

TIFFANY: Moim gościem jest Ted DiBiase. Już za dwa dni Twoja wielka szansa. Emocje dają znać o sobie?

DiBIASE: Jestem bardzo podekscytowany faktem, że będę walczył o najważniejszy tytuł w federacji. To coś niesamowitego.

TIFFANY: Masz obawy, że coś może pójść nie tak?

DiBIASE: Staram się nie podchodzić do tej sytuacji w taki sposób. W mojej głowie są same pozytywne myśli.

TIFFANY: A Kane? Nie uważasz, że może Ci pokrzyżować plany?

DiBIASE: Nie miałem z nim nigdy problemów i myślę, że nie chodzi o mnie. Mam też nadzieję, że jeśli chce coś zrobić to niech robi to tak aby nikomu nie przeszkodził w spełnianiu marzeń.

TIFFANY: W takim razie powodzenia!

-------------------

Już za moment dojdzie do starcia pretendenta do United States Championship z osobą, która prawdopodobnie coś knuje na Fatal 4 Way. Jack Swagger vs Kane już za chwilę!

Zamiast walki wieczoru, tak jak na RAW, będziemy świadkami mini programu, którego gospodarzem będzie World Heavyweight Champion Edge. Gośćmi Cutting Edge będą pretendenci do Mistrzostwa Świata - Randy Orton, Sheamus i Ted DiBiase!

-------------------

Normal Match

Jack Swagger vs Kane

KOŃCÓWKA WALKI: Jack Swagger ma rywala w narożniku. Seria kopnięć, próba prawego ale to był błąd. Kane chwyta za rękę swojego rywala i odpycha go. Jack nie rezygnuje i atakuje dalej ale zostaje powalony Big Boot’em. Kane wystawia rękę i nie zamierza czekać dłużej. Swagger wstaje, Big Red Monster chwyta go za szyję, wyniesienie i potężny Chokeslam. Kolejny taunt i czekamy aż Jack wstanie. Tak się teraz dzieje, wyniesienie i Tombstone Piledriver. Przypięcie 1…2…3! Kane wygrywa!

-------------------

You think, You know me

Do ringu zmierza ubrany w strój nie przeznaczony do walki World Heavyweight Champion Edge. Ring przystrojony specjalnie na okazję jaką jest Cutting Edge. Mistrz siada na jednym z czterech krzeseł i bierze mikrofon do ręki.

EDGE: Ostanie Cutting Edge było przed WrestleManią. Wtedy to siedziałem tutaj bez mojego mistrzowskiego tytułu i moim gościem był wtedy aktualny mistrz Randy Orton. Wspaniale jest być prowadzącym takiego programu i być mistrzem wagi ciężkiej. Wspaniale jest patrzeć na trzy zazdrosne twarze, które wierzą, że nie mają szans pokonać aktualnego mistrza a mimo wszystko w wywiadach czy innych sytuacjach mówią co innego. Panowie. Bądźmy szczerzy. Żaden z Was nie wierzy w wygranie pojedynku na Fatal 4 Way. Wszyscy wiecie, że Edge jest aktualnie nie do powstrzymania. Zwłaszcza kiedy stawką jest złoto to nie można mnie zatrzymać. Czas na gości...

I hear voices in my head

Randy Orton zmierza do ringu pewnym krokiem. Siada na swoim miejscu i bierze mikrofon.

It’s the shame

Celtic Warrior Sheamus zmierza do ringu również bardzo pewnym krokiem. Siada na swoim miejscu i bierze mikrofon.

Yeeah I’m Priceless

Ted DiBiase jako ostatni zmierza do ringu. Jest nie mniej pewny siebie co poprzednicy. Tak samo jak oni siada na swoim miejscu i chwyta za mikrofon.

EDGE: Są już wszyscy a więc teraz mogę Wam powiedzieć to prosto w twarz. Skończcie swoje gierki. Ja jestem World Heavyweight Champion’em i to ja nim będę jeszcze przez długi czas. Żaden z Was nie wierzy w to, że mnie pokona ale mimo wszystko na każde pytanie dotyczące niedzielnej walki odpowiadacie, że wygracie. Co się z Wami dzieje?

ORTON: Nic się nie dzieje. Każdy mówi to co czuje i prawdą jest, że żaden z nas a zwłaszcza ja się Ciebie nie obawia. Szanse każdego wynoszą 25 procent i może Ty przestaniesz się przechwalać?

DiBIASE: Dokładnie! Stoczę swój pierwszy pojedynek o pas mistrzowski i to jeszcze ten najważniejszy. Jeśli uda mi się wygrać będzie to dla mnie coś pięknego. Ta noc będzie moja! Wygram i udowodnię Ci Edge, że Twoje słowa są puste!

SHEAMUS: Jest jeszcze Kane, który coś knuje moi drodzy.

ORTON: Czyżbyś poprosił o pomoc kogoś potężniejszego od siebie? Sądzisz, że nie dasz sobie sam rady? Tego się po Tobie nie spodziewałem twardzielu!

SHEAMUS: Powiedziałem to aby ktoś się przyznał. Skoro Ty mnie zaatakowałeś jako pierwszy oznacza to, że Ty znalazłeś sobie sojusznika w postaci Kane’a.

DiBIASE: Prawdą jest, że Kane coś zrobi i musimy na niego uważać. Kto ma wygrać ten wygra i będę to ja!

EDGE: Ależ Ty jesteś nudny Ted. Niby syn Hall of Famer’a ale zupełne dno.

DiBIASE: Skończ to bo może się to źle potoczyć!

EDGE: I ktoś taki jak Ty grozi mi?

ORTON: Spokój. W niedzielę mamy czasy aby rozwiązać wszystkie spory. Każdy ma okazję by skopać tyłek swojemu wielkiemu rywalowi. To, że zrobiłem to już z Edge’em kilka razy ładuje mnie dwukrotnie.

EDGE: To było dawno. Było minęło. Nie wracaj do tego bo to Ci nie pomoże wygrać.

Na hali zrobiło się ciemno i nagle czerwono. Edge leży na macie, krzesło jest przewrócone! Znowu jest ciemno i znowu czerwono. Sheamus leży na macie i krzesło Jego jest przewrócone. Ponownie na hali jest ciemność i ponownie zmienia się ona na czerwone światła. Tym razem Ted DiBiase leży na macie a krzesło oczywiście przewrócone. Na hali ponownie ciemność i oczywiście czerwone. Randy Orton na macie i krzesło gdzieś poza ringiem. O co chodzi? Słychać szyderczy śmiech. Bardzo podobny do Kane’a. Cała czwórka leży na macie, przestraszona i nikt nie wie co się dzieje.

Takim obrazkiem kończymy Friday Night SmackDown!

FATAL 4 WAY[20.06.2010]:

PLAKAT:

Drugi raz w tym tygodniu zdarza się, że jednego dnia dodaję dwa odcinki. Mam nadzieję, że nadążacie z czytaniem. Liczę na komentarze gdyż ostatnio jest ich mało. Fatal 4 Way na pewno w przyszłym tygodniu!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241723

Ciekawa gala. Jak zwykle trzyma poziom. Ostatni segment wg przyćmiewa wszystkie inne super to wymyśliłeś miejmy nadzieje na to że Kane nie zainterweniuje w walce pas chyba że na korzyść Orton'a :D W ogóle Kane u ciebie stał się bardzo interesującą osobą nie tak jak w realu bo ostatnio występował na Superstars'ach co dla mnie jest poniżeniem mimo że Zack Ryder również tam występuje.

Odniosę się do karty.

1.Fatal 4 Way Match for WWE Championship - Mam nadzieje że Chris wygra jednak patrząc co ty robisz to bardzo realna jest postać Mason'a

Szanse: Chris Jericho 30% Drew 5% John Cena 15% Mason Ryan 50%

2.Fatal 4 Way Match for WWE Tag Team Championship Tutaj trzymam stronę DX i nie sądze żeby oni przegrali.

Szanse: DX 70% Dirt Sheet 20% Ctyme Time 6% The Colon's 4%

3.Fatal 4 Way Match for WWE World Heavyweight Championship Mam nadzieje że Randy wygra. Jeżeli Kane zainterweniuje to fajnie by było żeby Randal go wynajął a jak nie to trudno. Trudno wybrać faworyta.

Szanse: Edge: 25% Randy 25% Dibiase 25% Sheamus 25%

4.Fatal 4 Way Match for WWE Intercontinental Championship - Mam nadzieje na wygraną Bourne a jak nie to byle żeby Kofi marichuanczyk nie dostał pasu.

Szanse: Bourne 40% Kofi 5% Christian 30% Cody 25%

5.Fatal 4 Way Match for United States Championship. Tutaj albo Kaval albo Shelton byle tylko nie Swagger(nie trawie gościa chyba jako jedynego jeszcze z kofim)

Benjamin 40% Kaval 40% Ziggler 20% Swagger 0%

Zapraszam do mnie już jutro(w sumie dzisiaj) SmackDown!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241736

Jak zwykle, bardzo fajnie piszesz i dobre podbudowanie feudów przed Fatal 4-Way. Co do samego PPV, to wg. mnie za dużo Fatal 4-Way. 5 walk, trochę mało, liczę, że coś dojdzie, może Punk się komuś narazi i się z nim zmierzy.

Fatal 4-Way for WWE Championship

Mocno promujesz Ryana, ale mam nadzieje, że nie wygra, pas dostałby zdecydowanie za szybko. Drew też raczej nie, nie widzę go ponownie w roli champa. Cena i Jericho mają, IMO, największe szanse na zwycięstwo. Strzelam, że Chris wygra, chyba że wejdzie Nexus i mu przeszkodzi. Możliwe, że Nexus pomogą komuś zdobyć pas wcielając go do swojej grupy (podejrzewam, że byłby to Cena lub Ryan) przeszkodząc jednocześnie pozostałej trójce (a może dwójce, na 100% przeszkodzą Chrisowi i Drew). Mimo wszystko stawiam na Chrisa.

Fatal 4-Way for World Heavyweight Championship

Liczę na Edge'a lub Teda, może ten drugi w pogoni za mistrzostwem zniszczy przyjaźń z Ortonem i go zaatakuje, a następnie wygra. Zaś Edge champem jest krótko i strata pasa tak szybko, byłaby tylko podbiciem statystyk. Randy według mnie nie wygra, bo to by oznaczało ciągnięcie feudu z Edgem (czego bym nie chciał), ale z drugiej strony mogłoby być tak jak z Tedem, tylko że na odwrót. Sheamus raczej nie wygra, po prostu nie widzę go jako champa na chwilę obecną. Obstawiam DiBiasego.

Fatal 4-Way Tag Team Match for Tag Team Championship

Faworyci są jedni - DX. Reszta TT jest słabo wypromowana (po za Dirt Sheet, ale oni są średni). Jeśli HBK i HHH przegrają to chyba tylko jakimś kantem ze strony Dirt Sheet. Stawiam zdecydowanie na DX.

Fatal 4-Way for Intercontinental Championship

Stawiam albo na Kofiego, albo na Evana. Osobiście chciałbym, żeby Krystek wygrał, ale w to wątpię. Cody też mi się nie widzi. Może Rey powróci i przeszkodzi Kofiemu co doprowadzi do ich feudu, który zostanie pociągnięty do SummerSlam. Stawiam na powrót krasnala i zwycięstwo Evana.

Fatal 4-Way for United States Championship

Tą walką niezbyt się interesowałem, ale stawiam, że Kaval się zrewanżuje na Benjaminie i zdobędzie pas.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/18/#findComment-241801

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...