Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bardzo przyjemnie się czytało OtL, ale zajebistą mogę nazwać tylko walkę Ryana i Animala ( liczyłem na Masona). Fajnie piszesz, więc oczywiście 10/10 :)
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-234121

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

122

• Stamford

19

• Seba_KKS

18

• Adrian!

15

Top użytkownicy w tym temacie

Woohoo! Nie no OtL świetnie Ci wyszło :)

Walki naprawdę ciekawe i czytałem z zainteresowaniem, wywiady jak zwykle są dobre i nawet nie trzeba ich komentować. Co do pasa Intercontinental, to mam nadzieje, ze zrobisz z Evana dobrego mistrza :P

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-234195

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Miło czytało mi się Over the Limit. Jedyne co mi się niezbyt podobało to wywiady, choć to akurat najmniej ważne...Dziwnie mi się czyta jak Cena walczy gdzieś w raczej mid carderowych feudach, ale to dosyć przyjemna odmiana. Ciekawią mnie dalsze feudy, cieszy mnie zwycięstwo Edge'a i Jericho...Ciekawe co zrobisz z Nexus, mam nadzieje, że w Twoich galach wyjdą oni na koniec lepiej niż w prawdziwym WWE :) Zapraszam do mnie.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-234244

To OTL jest po prostu super. Czytał się wyśmienicie :D

Może Ty zacznij pisać scenariusze gal dla original wwe :D

Czekam z niecierpliwością, co zrobisz z Batistą, Jericho i Nexus :)

Pozdro Mordornas!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-235583

Świetna diara muszę ci powiedzieć że to najlepsza jaką czytałem(jestem na 10 stronie ). Oczywiście ocena 10/10
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-235913

Komentuję w trakcie czytania :

Pierwsza walka nie była jakaś szałowa, wynik zadowalający, jednak można się było spodziewać większych fajerwerków. Przyzwoicie, ale mogło byc lepiej. Podobał mi się wywiad z Drew. W walce Ceny z Jeffem strasznie szybko ten Whisper in the Wind, jednak nie ma co narzekać :) AA od Jeffa ? Ciekawy pomysł, ale nie wiem czy realistyczny. Cóż, walka naprawdę dobra. W Tag Team Matchu trochę dużo tych punchy i clotheslinów, a mało techniki i typowych ataków, wygrana też jakaś taka łatwa. Ta walka nie podeszła mi do gustu, wygrana DX mnie zadowala, ale match mógłby być ciekawszy, aż 4 gwiazdy to można było to przedłużyć i dodać parę signature movesów od każdego :P Pff, ta wygrana Benjamina nie za efektowna. Przyzwoita walka i trochę słabe zakończenie. Edge vs Randy bardzo dobra walka. Wywiad z Jericho taki nijaki. Wow, Batista chyba trochę sobie odpocznie od wrestlingu, walka bardzo dobra. Chyba najlepsza narazie. Szkoda, że atak Nexusa nie nastąpił nieco później niż sam początek walki, dziwnie się to wszystko zakończyło. Nie będę jednak narzekał bo czytało się to z zaciekawieniem.

Ogólnie galę czytało się nawet przyjemnie, bardzo dobre walki Masona z Batistą i Jeffa z Ceną. Były tez jednak słabsze, jak DX z Morrisonem i Mizem, dlatego PPV ocenię na 7,5/10.

Zapraszam oczywiście do siebie ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-236271

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

24.05.2010

Pierwsze RAW po Over The Limit otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z ostatniej nocy:

-Evan Bourne zdobywa Intercontinental Championship!

-Jeff Hardy pokonuje John’a Cenę Jego własnym finisherem!

-DX bronią pasów przeciwko Miz’owi i Morrison’owi

-Mason Ryan niszczy Batistę w wyczerpującym No Holds Barred Match’u!

-Walkę wieczoru przerywają debiutanci z pierwszego sezonu NXT. W efekcie Drew McIntyre traci pas na rzecz Chris’a Jericho!

-------------------

Out of time, so say goodbye... Na ring zmierza były już WWE Champion - Drew McIntyre... Bierze mikrofon od spikera...

McINTYRE: Na WrestleMani zdobyłem walizkę Money in the Bank... Tej samej nocy wykorzystałem ją na Chris’ie Jericho i odebrałem mu WWE Championship. Na Extreme Rules obroniłem tytuł przeciwko i Jericho i Batiście. Na Over The Limit... No właśnie... Takie coś nie powinno mieć miejsca. Przekonałem się na własnej skórze jak to jest być wykiwanym i postanowiłem się zmienić gdyż nie raz oszukiwałem w swoich walkach. Byłem złym człowiekiem, nie szanowałem Was czyli najważniejszych ludzi, bez których WWE by nie istniało. Chcę teraz z tego miejsca wszystkich przeprosić za moje zachowanie. Z Chris’em pogodziłem się wczoraj a na zapleczu wyjaśniliśmy swoje wszystkie sprawy. Siódemka żółtodziobów jeszcze nie jest w WWE a więc nadal zamierzam walczyć o pas. Ter...

This fire burns... CM Punk zmierza do ringu z mikrofonem w ręku...

PUNK: Drew, Drew nie mów tak bo łzy mi napływają do oczu. Na prawdę jest mi Ciebie szkoda ale trudno takie jest życie! Jednak wiem jak Cię pocieszyć!

McINTYRE: Ciekawe co ty takiego możesz?

PUNK: Posłuchaj mnie uważnie... Powiedziałeś, że siódemka, którą możemy teraz znać jako Nexus nie jest w WWE oficjalnie. Owszem. Oficjalnie nie ale nadal mogą być gdzieś na zapleczu i czaić się na Ciebie. Twoje zdrowie jest zagrożone w takim wypadku a Ty jeszcze sobie marzysz o tytule WWE.

McINTYRE: Zacznij mówić konkretniej!

PUNK: Chodzi mi o to, że ja też mam marzenie by być WWE Champion’em. Moja propozycja brzmi następująco... Pomożesz mi w zdobyciu WWE Championship. Chrzań wszystkich tych, których przed chwilą przeprosiłeś... Oni i tak mają to gdzieś co powiedziałeś! Ja się Tobą zainteresowałem i mogę Cię uratować. A więc Ty pomagasz mi w zdobyciu WWE Championship a ja pomagam Ci w starciach z Nexus. Odpowiada Ci to?

McINTYRE: Zapomnij o tym!

Ogromna wrzawa na trybunach, McIntyre opuszcza ring przy chantach: „Drew! Drew!” Punk tylko się ironicznie uśmiechnął...

-------------------

Normal Match - no title

Intercontinental Champion Evan Bourne vs Cody Rhodes

Evan Bourne od razu rusza do natarcia. Seria kopnięć w kolana i Cody pada na matę. Odbicie od lin i hurricanrana na wstającym przeciwniku. Evan wskakuje na narożnik i wykonue Shooting Star Press! Przypięcie 1…2…3! Nowy mistrz pokazuje klasę!

-------------------

Maryse i jej gość...

MARYSE: Moim gościem jest Jeff Hardy. Gratulacje z okazji pięknej wygranej z John’em Ceną. Jak się czujesz po tym zwycięstwie?

HARDY: Świetnie. Nic lepszego nie mogło mnie spotkać jak pokonanie John’a po Attitude Adjustment.

MARYSE: Dzisiaj czeka Cię walka z niebezpiecznym Mason’em Ryan’em. Jeśli go pokonasz to oprócz kwalifikacji do Fatal 4 Way Match’u na następnym PPV pokonasz też osobę, która przerwała karierę Batisty.

HARDY: Czeka mnie ciężkie starcie. Mason to brutal i na pewno będzie używał sztuczek. Nie pozwolę mu aby walczył nieczysto.

MARYSE: W takim razie nie zatrzymuję Cię dłużej. Powodzenia!

-------------------

Break it Down... Mistrzowie Tag Team’ów zmierzają do ringu, w tradycyjnej otoczce. Rozpoczynają tradycyjnie od Are You Ready?

TRIPLE H: Miz i Morrison dostali nauczkę. Zadarli z weteranami tego biznesu i chcieli odebrać im pasy. To była głupota. W każdym razie Tag Team Championship nadal jest na ramionach Triple H’a i Shawn’a Michaels’a a Miz i Morrison muszą sobie poczekać.

MICHAELS: Jesteśmy najwspanialszym tag team’em w historii WWE. Wczoraj potwierdziliśmy swoją wyższość nad Miz’em i Morrison’em. Zamierzamy kontynuować dowodzenie dywizją tag team’ów w WWE!

Now listen, Ain’t no make believe... Miz i Morrison zmierzają do ringu...

MIZ: Zaraz, zaraz. Panowie weterani chyba muszą dać już sobie spokój. Mówicie o sobie jak o starych pierdołach i tak jest a więc oddajcie nam pasy i kończcie kariery bo aż nie chce się Was słuchać!

MORRISON: My będziemy dowodzić dywizją tag team’ów jeszcze lepiej niż Wy gdyż jesteśmy młodzi i niesamowici!

Yo Yo Yo It’s Cryme Tyme!

JTG: Yo Yo Yo Yo! Ktoś tu chyba zapomniał o Cryme Tyme! Przez długi czas Miz i Morrison pokonywali mnie i Shad’a na SmackDown a nawet i na RAW. Teraz zamierzamy się zemścić! Chcemy walki! Chcemy walki o pas na Fatal 4 Way!

SHAD: Bo jeśli nie to każdy z Was poczuje na sobie siłę Cryme Tyme, która dotychczas była ukrywana. Wię...

I spit the face... To bracia Colon’s!

CARLITO: Mamy podobną sytuację co Shad i JTG a więc także żądamy walki! Teraz pokażemy klasę!

Całe zamieszanie zakończył theme Generalnego Mangera RAW - Bret’a Hart’a

BRET HART: Dobrze. Czas zakończyć tą dyskusję. Najbliższe PPV to PPV o nazwie Fatal 4 Way. Bardzo dobrze obmyśliliście wszyscy, że na tej gali ma się odbyć Fatal 4 Way Match i to nie jeden! A więc mogę oficjalnie potwierdzić pierwszy pojedynek jaki odbędzie się na następnym Pay Per View! Będzie to Fatal 4 Way Match, którego stawką będzie Tag Team Championship. DX będą bronić pasów przeciwko Dirt Sheet, Cryme Tyme i The Colon’s. Koniec tego! Rozejść się!

-------------------

Normal Match

Christian vs Kofi Kingston

Christian zmierza do ringu ale Kofi ponownie daje się we znaki w nieczysty sposób. Atakuje rywala od tyłu i pcha go w metalowe barierki. Kilka kopnięć dosłownie gdzie popadnie. Zmierza do ringu. Spod niego wyjmuje krzesło. Christian zdołał wstać i zamierza uciec ale nie zdążył. Potężny chair shoot w głowę. Christian pada bezwładnie. Kofi dokłada serię szaleńczych uderzeń z krzesła. Następnie wyrzuca je i wraca na zaplecze...

-------------------

Widzimy John’a Cenę, który przechodził zapleczem i zatrzymał się gdy zobaczył kamerę...

CENA: Wczoraj zostałem upokorzony przez Jeff’a Hardy’ego ale dzisiaj Wasz ulubieniec jest w kłopocie. Zmierzy się z Mason’em Ryan’em. Jak bardzo nie mogę się doczekać tego pojedynku. Mało tego. Ten tydzień jest piękny. Wczoraj Batista stoczył swój ostatni pojedynek, dzisiaj Jeff Hardy. Następny będzie Drew McIntyre, z którym się dzisiaj zmierzę o miejsce w Fatal 4 Way Match’u o pas WWE! Wygram ten pojedynek i zdobędę moje mistrzostwo WWE! Zasługuję na to! Ja, twarz federacji WWE i mistrzostwo świata to idealne połączenie! Szykujcie się na powrót do WWE dominacji John’a Ceny!

-------------------

Co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Mason Ryan zmierzy się z Jeff’em Hardy’m o miejsce w Fatal 4 Way Match’u o pas WWE na następnym PPV o takiej samej nazwie.

Drew McIntyre zmierzy się z John’em Ceną, stawką będzie to samo co w pierwszym przypadku.

-------------------

Fatal 4 Way Qualifying Match

Mason Ryan vs Jeff Hardy

Jeff chyba stracił swoją pewność siebie jednak widać też po nim, że nie odda zwycięstwa w łatwy sposób. Rozpoczynamy od zwarcia i był to zły pomysł gdyż oczywiście Mason Ryan przejmuję inicjatywę od razu przechodząc do mocnego head lock’a. Hardy traci sporo powietrza. Siła Ryana jest niesamowita i jest w stanie skończyć walkę nawet taką standardową akcją. Jeff znajduje jednak kontakt z twarzą przeciwnika. Zaczyna atakować go kilkoma ciosami w twarz. Mason’owi zaczyna to przeszkadzać i puszcza. Jeff szybko wstaje i odbija się od lin a następnie próbuje clothesline’u ale tylko trochę Ryan poczuł ten cios. Kolejne odbicie od lin i drugi clothesline ale skontrowany na to samo! Jeff leży na macie. Ryan podnosi rywala i wyniesienie. Trzyma Hardy’ego jak lalkę na rękach a następnie wyrzuca go poza ring! Sędzia odlicza count out ale nie tędy droga do zwycięstwa. Ryan wychodzi poza ring i wrzuca do niego przeciwnika następnie rzecz jasna sam wraca by kontynuować natarcie. Nie śpieszy mu się i robi błąd. Jeff wstał i odbija się od lin a następnie wykonuje niski dropkick. Przypięcie 1…2! Jeff tauntuje. Czyżby jednak zwycięstwo skazanego na pożarcie!? Mason wstaje, kopnięcie w brzuch i Twist of Fate! Nie. Mason unika i sam kopie rywala w brzuch, głowa między nogami, wyniesienie i Ryan Bomb! Przypięcie 1…2…3! To koniec. Mason Ryan jest drugim uczestnikiem Fatal 4 Way Match’u o pas WWE! Sędzia wznosi Jego rękę w górę. Wraca na zaplecze ale jednak nie. Wraca do ringu. Podnosi Jeff’a i powala go clothesline’em. Widać na Jego twarzy wściekłość. Zupełnie jakby przegrał. Spod ringu wyjmuje krzesło, stół i jeszcze jedno krzesło. To wszystko jest już w ringu. Jeff powoli wstał w międzyczasie. Mason chwyta krzesło i ponownie powala Hardy’ego, tym razem chair shoot’em! Rozkłada stół i kładzie pod nim krzesło. Seria szaleńczych uderzeń krzesłem po całym ciele bezradnego Jeff’a! Ryan z łatwością podnosi go i wyniesienie do finishera. Ryan Bomb na stół i krzesło jednocześnie! To chyba koniec furii nowego zawodnika WWE. Opieka medyczna już na Jeff’em. Na noszach wynoszą go z hali. Wygląda to bardzo źle...

-------------------

Maryse i jej gość...

MARYSE: Moim gościem jest Drew McIntyre. Drew, pozbyłeś się jednego problemu jakim było Twoje dotychczasowe zachowanie a już miałeś spór z CM Punk’iem. Czy to coś większego czy zwykła sprzeczka?

McINTYRE: Punk kiedyś uważał się za jakiegoś wybawiciela od nałogów, teraz uważa się za jakiegoś wszechmogącego. Nie wieżę jakoby miał jakiś wpływ na Nexus. Punk i Nexus to dwie różne sprawy. Punk’owi dałem już do zrozumienia, że nie pomogę mu w zdobyciu WWE Championship a sam to zrobię. Teraz tylko oglądam się za siebie aby nie zostać kolejny raz ofiarą Nexus.

MARYSE: No właśnie. O to możesz być spokojny. Ochrona przejrzała już wszystkie kąty na hali i nie ma ich tutaj nigdzie.

McINTYRE: No to świetnie. Teraz zamierzam wygrać z John’em Ceną i dostać się do walki o pas WWE!

MARYSE: W takim razie powodzenia!

-------------------

Fatal 4 Way Qualifying Match

Drew McIntyre vs John Cena

Obaj panowie są już w ringu. Słyszymy gong i...

We are one...

To Nexus! Skąd oni się tutaj wzięli! Cała siódemka otoczyła ring. Każdy patrzy się na dwójkę w kwadratowym pierścieniu.

This fire burns...

CM Punk! Staje na rampie z mikrofonem w ręku.

PUNK: Ach Drew. Jaki Ty jesteś naiwny. Mógłbyś już sobie chodzić bezpiecznie gdzie byś chciał a ja bym dążył do WWE Championship. Wybrałeś złą drogę. Musisz za to zapłacić. Chłopcy! Do roboty!

W tym momencie do ringu weszła cała siódemka. Najpierw od Tarvera oberwał sędzia, który jest już w swoim świecie. Następnie Nexus zajęło się Drew i Ceną. Nie da się opisać tego co się dzieje teraz w ringu. Trzech atakuje Cenę, czterech Drew. Punk uśmiecha się i oklaskuje swoich podopiecznych. Teraz Cena i McIntyre otrzymują od swoich napastników finishery. CM Punk dołącza do swoich ludzi.

PUNK: Jesteś z Nexus albo przeciw nam!

Theme Bret’a Hart’a... ogromna wrzawa na trybunach

HART: To co teraz zrobiliście było błędem. Jeśli myślisz Punk, że na Fatal 4 Way dostaniesz walkę o pas to jesteś w błędzie. Ten pojedynek zakończył się bez zwycięzcy a więc na Fatal 4 Way zarówno Drew McIntyre jak i John Cena będą walczyć o pas WWE! Z przykrością też stwierdzam, że Nexus zostaje zwolnione!

Jeszcze większa wrzawa, CM Punk nie wierzy w to co usłyszał!

Dope Boyz... Szef WWE też ma coś do dodania!

PINIO: Bret. Zagalopowałeś się trochę. Nexus nadal jest w WWE, a za chwilę Ty możesz zostać zwolniony!

Bret mówi coś do swojego szefa ale ten go ignoruje i wraca na zaplecze a Hitman za nim...

Nexus świętuje w ringu i takim obrazkiem kończymy Monday Night RAW!

FATAL 4 WAY[20.06.2010]:

PLAKAT:

http://img718.imageshack.us/img718/3438/plakatja.jpg

1.Fatal 4 Way Match for WWE Championship

http://img220.imageshack.us/img220/3950/40273366.jpg

Chris Jericho© vs Drew McIntyre vs John Cena vs Mason Ryan

2.Fatal 4 Way Match for WWE Tag Team Championship

http://img861.imageshack.us/img861/7769/23609651.jpg

D-Generation X© vs Dirt Sheet vs Cryme Tyme vs The Colon’s

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-236551

RAW świetne. Dobre rozwiązanie z F4W Tag Team. Urozmaici to pojedynek. Mam nadzieję, że storyline z Nexus będzie ciekawszy niż w realnym WWE, choć wolę Punka gdy nie należy do jakiejś grupy tylko jest sam. No i na plus postać Mason'a Ryan'a. 10/10.

PS. Rozbawił mnie plakat F4W :P

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-236573

RAW

Fajny speech Drew, a potem pogadanka z Punkiem. Bourne pokonuje Rhodesa, króciutki ten opis, ale dobra, nie to jest ważne na tygodniówkach. Lepiej by było, żebyś dopisywał coś w stylu 'końcówka walki' bo można uznać, że Evan zlał Rhodesa jak niemowlaka. Wywiad z Hardym taki sobie, króciutka rozmowa. Walka z Masonem zapowiada się ciekawie. Na Fatal 4 Way będzie dobra i mam nadzieję ciekawsza walka o pasy TT niż na OTL. Wygrają pewnie Dirt Sheet lub DX, ale powinno być dobrze. Nie znam sytuacji Kofi-Christian więc się nie wypowiem, ale mam nadzieję, że Christian wygra feud (jeśli taki mają) bo nie lubię Kingstona. Niezły speech Ceny. Za prosta jak dla mnie wygrana Masona, ale może być. W takim tempie Ryanowi w końcu skończą się rywale na RAW bo wszystkich pokontuzjuje :D Ale dobrze, że jest pushowany bo go lubię. Wywiad z Drew przyzwoity. Pinio heelem ? :D Punk jako lider Nexusa czyli pewnie na jakiejś ważniejszej gali obejrzymy coś ala WWE czyli 8 vs 8 tag match czy coś takiego. Jestem za bo lubię takie walki. Fajny plakat F4W :D

Wszyscy Cię tylko w kółko chwalą, więc mam nadzieję, że nie przeszkodzi Ci kilka krytycznych uwag :

- lepiej by było, gdybyś w przypadku takich walk jak Bourne vs Rhodes opisywał szerzej co działo się w pojedynku.

- gdy piszesz już całe walki to dobrze używać nieco więcej sygnatur, np. w walce Jeffa po chwilowej przewadze Ryana i jakimś Irish Whipie mogło iść jakieś Whisper in the Wind, a po nim Twist of Fate skontrowane na Ryan Bomb, zawsze to jakieś urozmaicenie walki, która u Ciebie skończyła się na kilku punchach, headlocku, niskim drop kicku i finisherze.

- gale mogłyby być dłuższe o te 2-3 segmenty, zapełnić to można np. jakimiś mniej znaczącymi feudami, żeby taki Mysterio czy R-Truth nie byli bezrobotni.

RAW było przyzwoite, dam 7/10.

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-236582

Świetnie wszystko piszesz. Miło się czyta twoje gale. Każdy ruch jest przemyślany. Ogółem całe twoje Diary jest mega! Tak dalej! A ja pragnę zaprosić do siebie ...

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=31285

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-236758

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

28.05.2010

Pierwsze SmackDown! po Over The Limit rozpoczynają efektowne pokazy sztucznych ogni i theme Divide the Day - Let it Roll. Tradycyjnie przywitali nas komentatorzy Jim Ross oraz Gene Okrelund. Panowie wspomnieli wydarzenia z niedzielnej nocy:

-Edge wykorzystuje ostatnią szansę i zdobywa World Heavyweight Championship

-Shelton Benjamin oszukał Kaval’a i obronił mistrzostwo Stanów Zjednoczonych

-Miz’owi i Morrison’owi nie udało się zdobyć Tag Team Championship ale na Fatal 4 Way dostaną kolejną szansę!

-------------------

It’s the Shame...

Sheamus powraca na niebieską galę w pełni sił i gotowy do dalszych bojów. Nie został jednak miło przywitany przez publiczność. Daje się słyszeć: You Suck. Sheamus bierze mikrofon...

SHEAMUS: Wróciłem! Wróciłem dlatego, że na następnym PPV odbędzie się Fatal 4 Way Match o Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej. Chyba wiecie już, że jestem trzecim uczestnikiem tego pojedynku. Wreszcie będę mógł się pokazać w wielkim pojedynku, wreszcie zdobędę tytuł mistrzowski i po raz pierwszy zostanę World Heavyweight Champion’em!

Yyyeeeaaah I’m Priceless...

Ted DiBiase także powraca! Również nie widać po nim żadnych śladów morderczego pojedynku na Extreme Rules. Sheamus nie jest zadowolony z tego co się właśnie stało.

DiBIASE: Witaj Sheamus. Chyba nie jesteś zadowolony z mojego powrotu. Nie szkodzi, z Twojego nie jest zadowolony zgromadzony na tej hali WWE Universe! Ja jednak powróciłem z tego samego powodu co Ty! Tak! Jestem czwartym uczestnikiem Fatal 4 Way Match’u! Ponownie się będziemy mierzyć. Mam zamiar zdobyć mój pierwszy solowy tytuł w WWE!

You think You know me...

I jest nowy World Heavyweight Champion Edge! Ten jednak nie ma zamiaru fatygować się do ringu.

EDGE: Przyjemnie się słucha jakie macie marzenia ale chciałbym Was naprostować gdyż to nie jest program od spełniania marzeń tylko Friday Night SmackDown! Od zeszłej niedzieli moje show! Jestem tutaj najważniejszą postacią i chcę aby każdy szanował mnie i moje imię. Już nie jestem Edge. Jestem World Heavywieght Champion Edge! Żaden Orton, Sheamus, DiBiase czy inny zawodnik z wielkimi marzeniami nie jest ważniejszy ode mnie.

I hear Voices in my head...

Tego nam tutaj brakowało. Randy Orton wychodzi przed titantron, Edge odszedł w stronę ringu zachowując ostrożność.

ORTON: Straciłem w zeszłą niedzielę World Heavyweight Championship. Żałuję tego strasznie ale mam zamiar go odzyskać już na Fatal 4 Way. Popełniłem błąd i straciłem pas. Jednak wyciągnąłem wnioski i jestem gotowy na kolejny bój. Chcę nadal być mistrzem i zamknąć usta Edge’a!

Pogawędkę przerywa theme Teddy’ego Long’a...

LONG: Dobrze. Każdy z Was udowodnił, że umie dużo mówić. Chcę abyście pokazali teraz wszystkim co potraficie w ringu. Więc w walce wieczoru Randy Orton i Ted DiBiase zmierzą się z Sheamus’em i World Heavyweight Champion’em Edge’em!

-------------------

Tag Team Match

The Colon’s vs Hart Dynasty

Rozpoczynają Carlito i Tyson Kidd. Primo jednak nie pozwala na rozpoczęcie tego pojedynku. Wskakuje do ringu i atakuje DH Smith’a. Odwraca uwagę Kidd’a a Carlito w międzyczasie wykonuje Backstabber! Przypięcie 1…2…3! Sprytnie ale i skutecznie!

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest Randy Orton. Randy, Ty i Ted DiBiase ponownie znajdziecie się w jednym narożniku. Było już między Wami gorąco ale chyba znowu jest wszystko w porządku?

ORTON: To co było jest już przeszłością. Teraz jest zupełnie inna sprawa. Prawdą jest, że nasze stosunki się ociepliły i dobrze się dogadujemy.

TIFFANY: Straciłeś mistrzostwo na Over The Limit. Odzyskanie go nie będzie takie łatwe gdyż będzie jeszcze trzech innych rywali. Obawiasz się, że Ci się nie uda?

ORTON: Każdy ma 25% szans na wygraną. Zrobię wszystko aby moje 25% było tym skutecznym.

TIFFANY: Dzięki za wywiad.

-------------------

Normal Match - no title

United States Champion Shelton Benjamin vs Matt Hardy

Matt Hardy zmierza do ringu ale od tyłu atakuje go nie kto inny jak Shelton Benjamin. Uderza go pasem w tył głowy i od razu przejmuję kontrolę. Pchnięcie w metalowe schodki. Ale słyszymy theme Kaval’a. Wojownik przerywa atak mistrza Stanów Zjednoczonych. Seria ciosów w twarz i wszystko przerywa theme Dolph’a Ziggler’a. Kaval był tak zajęty obijaniem rywala, że załapał się od razu na Zig Zag’a. Ziggler atakuje Shelton’a i Irish whip w barierki. Czas na MVP! Ależ zamieszanie. MVP atakuje Ziggler’a. Ma go przy barierkach i clothesline’em wypycha go do publiczności. Słyszymy kolejny theme. Tym razem Jack Swagger. Wymiana ciosów z MVP. Montel wygrywa to starcie i uderza głową rywala o barierki powodując Jego przewrócenie. Domination i Big Zeke wbiega aby przerwać całe zamieszanie. Clothesline dla MVP, to samo dla Shelton’a i Kavala jednocześnie! Ezekiel Jackson napina mięśnie przed publicznością i całe zamieszanie kończy się przy Jego theme.

-------------------

Jesteśmy na zapleczu razem z World Heavyweight Champion’em Edge’em. Ten podchodzi do kamery i ma coś do powiedzenia.

EDGE: Jestem World Heavyweight Champion Edge i na Fatal 4 Way udowodnię, że jestem twarzą SmackDown i najlepszym mistrzem jaki może być spośród wszystkich zawodników w WWE. Pokonam Randy’ego Orton’a. Pokonam Ted’a DiBiase. Pokonam Sheamus’a! I obronię Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej. MOJE Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej! Jestem World Heavyweight Champion Edge!

-------------------

Normal Match

The Miz vs MVP

Pojedynek się nie rozpoczął z powodu ataku Miz’a. Podczas gdy MVP zmierzał do ringu Miz i Morrison wspólnymi siłami doprowadzili Montel’a do stanu, w którym nie mógł nawet rozpocząć walki. Z dumą na twarzach wrócili na zaplecze.

-------------------

Czas na zapowiedź tego co nas dzisiaj jeszcze czeka...

Już za chwilę Wielki Czerwony Potwór Kane zmierzy się z John’em Morrison’em.

W walce wieczoru powracający Sheamus w drużynie z World Heavyweight Champion’em Edge’em zmierzą się przeciwko Randy’emu Orton’owi i Ted’owi DiBiase!

-------------------

Normal Match

Kane(w.The Rock) vs John Morrison

Kane zmierza do ringu i od tyłu atakują go The Miz i John Morrison. Taką samą taktykę stosują. Kane jednak nie daje się i walczy dalej. The Rock uciekł w bezpieczne miejsce gdy Miz ruszył za nim. Dwóch na jednego ale mimo wszystko potwór Kane radzi sobie nadspodziewanie dobrze. Przejmuje inicjatywę. Seria ciosów na przemian dla Miz’a i Morrison’a. Ten pierwszy pada a drugi otrzymuje Big Boot’a. Miz wstaje, wyniesienie i Tombstone Piledriver! John wstaje, wyniesienie i Tombstone Piledriver! Kane wygrywa nieoficjalny handicap match!

-------------------

Tiffany i jej gość...

TIFFANY: Moim gościem jest Ted DiBiase. Ted dzisiaj Ty i Randy Orton ponownie znajdziecie się w jednym narożniku. Randy twierdzi, że między Wami jest już wszystko w porządku. Ty też tak uważasz?

DiBIASE: Oczywiście. Darzę Randy’ego ogromnym szacunkiem i dzisiaj zamierzam odnieść wygraną razem z nim.

TIFFANY: Ale na Fatal 4 Way chyba nie będzie taryfy ulgowej?

DiBIASE: Fatal 4 Way Match’e są z reguły trudne a zwłaszcza gdy walczy się ze swoim przyjacielem. Zamierzam wygrać tytuł ale jeśli zrobię to kosztem Orton’a to on jako przyjaciel nie powinien mieć mi tego za złe.

TIFFANY: No dobrze. Nie zatrzymuję Cię dłużej. Powodzenia!

-------------------

Tag Team Match

World Heavyweight Champion Edge & Sheamus vs Randy Orton & Ted DiBiase

Do ringu zmierza drużyna Edge’a. Ten ma jednak coś do powiedzena znajdującym się już w kwadratowym pierścieniu rywali...

EDGE: Pewna osoba wpadła na genialny pomysł abyśmy na dzisiejszej gali bojkotowali pojedynki. Tak oto do tego zastosowali się Miz, Morrison, Dolph Ziggler czy Ezekiel Jackson. Zamierzam też się zastosować do zaleceń tej osoby i razem z Sheamus’em zbojkotujemy ten pojedynek.

Edge wyrzuca mikrofon i pas i razem z Sheamus’em wbiegają do ringu i atakują swoich rywali. Seria ciosów od Edge’a dla Orton’a i od Sheamus’a dla DiBiase. Edge odbija od lin Randy’ego i wykonuje Spear! Sheamus odbija od lin DiBiase i wykonuje Bicycle Kick! Jeszcze World Heavyweight Champion zapina Figure 4 Leg Lock na Orton’ie, natomiast Sheamus dźwignię na rękę Ted’a.

Takim obrazkiem kończy się zbojkotowane Friday Night SmackDown!

FATAL 4 WAY[20.06.2010]:

PLAKAT:

3.Fatal 4 Way Match for WWE World Heavyweight Championship

http://img715.imageshack.us/img715/5775/15210397.jpg

Edge© vs Randy Orton vs Ted DiBiase vs Sheamus

Przyznam, że pomysł z bojkotem został wymyślony podczas pisania gali. Ogólnie sam uważam, że nie wyszła ona jakoś super ale może jednym się podobać. Skupiłem się na rozwinięciu feudów. Ostatnio mało czasu mam na pisanie a chciałem Wam udostępnić kolejny odcinek jak najszybciej. Pozdro!

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-237701

Fajne rozwiązanie z tym bojkotowaniem. Dobra podbudowa feudów no i coś ciekawego dzieje się wokół pasa US. Sześciu ludzi? Fatal 6 Way czy Elimination Chamber :lol:? Mi gala się podobała. Daje 8/10
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-237926

Czytając twoje wszystkie gale, począwszy od pierwszej, teraz piszesz gale szybciej, ale są one krótsze. Wiadomo, chcesz robić tak, żeby feudy były lepsze, jednak feudy można rozgrywać także na backstage. Over the Limit - kolejna gala PPV, na której się nie zawiodłem. Czekam na następne gale, a tym bardziej na Fatal Four Way, ponieważ mamy już trzy walki i te trzy zapowiedziane walki będą jak zawsze bardzo dobre.
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-237929

http://a.imageshack.us/img6/7586/rawlogon.gif

MONDAY NIGHT RAW

31.05.2010

Drugie RAW na drodze do Fatal 4 Way otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Nickelback - Burn it to the Ground. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Jerry Lawler. Panowie przypomnieli wydarzenia z ostatniej gali RAW:

-Drew McIntyre pojednał się z fanami ale oznacza to dla niego też więcej problemów!

-Doszło do słownych starć czterech team’ów. W efekcie na Fatal 4 Way będziemy świadkami walki o tytuły, których posiadaczami są DX.

-Mason Ryan pewnie pokonuje Jeff’a Hardy’ego i wyklucza go z walki na jakiś czas.

-W walce wieczoru Drew McIntyre mierzył się z John’em Ceną, niestety zainterweniowało Nexus.

-------------------

Out of time... So Say Goodbye

Drew McIntyre zmierza do ringu oglądając się dookoła. Widać na Jego twarzy złość i smutek w jednym. W ringu bierze mikrofon od spikera i rozpoczyna swoją przemowę.

McINTYRE: Tydzień temu, o tej samej godzinie stałem tutaj i moim jedynym problemem było to aby odzyskać WWE Championship. Byłem przekonany, że Nexus to był jednorazowy wypadek i już więcej mi nie przeszkodzą. Ale pojawił się CM Punk, który zaproponował mi korzystną dla niego ofertę. Odrzuciłem ją gdyż byłem pewien, że Nexus mi nie grozi. Odrzuciłbym też gdybym wiedział co mnie czeka. Bret Hart przywrócił moje nadzieje gdy zwolnił Nexus. Niestety pojawił się później Prezes WWE - Pinio. Wierzyłem, że Jego obecność może przynieść jeszcze lepsze dla mnie perspektywy. Myliłem się... Mam pytanie „Dlaczego?” Co ja takiego zrobiłem. Czy to, że zmieniłem się i moim marzeniem było odzyskać WWE Championship to coś za co będę musiał cierpieć? Jestem młodym zawodnikiem. Jestem przyszłością tej federacji. W tym roku zrobiłem największy postęp jaki zawodnik w moim wieku nigdy nie dałby rady.

I’m On One...

Prezes WWE - Pinio przy nowym theme wychodzi przed titantron z mikrofonem w ręku, publiczność nie przywitała go gorąco jak to bywało dotychczas.

PINIO: Drew. Wiem co czujesz ale to nie moja wina, że Nexus jest ciężkim orzechem. To, że ich z powrotem zatrudniłem po zwolnieniu przez Bret’a nie było czynem, który miałby Ci przeszkodzić rozwój i zdobycie WWE Championship. To jest siódemka młodych zawodników i CM Punk, czyli jeden z najlepszych wrestlerów na świecie bez względu na to co sądzą o nim fani i jak się zachowuje. W tej siódemce z pierwszego sezonu NXT widzę przyszłe gwiazdy federacji. Mieli ciężko gdy walczyli na NXT i chcą się zrewanżować. Mają ogromny potencjał aby stać się gwiazdami WWE. Dlatego chcę aby nadal tutaj byli i z biegiem czasu zmieniali swoje charaktery na lepsze. Będzie to trudny zabieg ale wierzę, że mi się to uda. Mam nadzieję, że rozumiesz teraz moją decyzję i zajmiesz się teraz walką a nie gadaniem o mnie.

Prezes udaje się na zaplecze. Tymczasem Drew zamyślony przez chwilę patrzy się w stronę odchodzącego Pinia. W końcu zaczyna dalej mówić.

McINTYRE: Cokolwiek się wydarzy, cokolwiek Nexus zrobi... Zrobię wszystko aby ich powstrzymać! Przyszliście tutaj oglądać walki a nie jakieś nieczyste zagrania bandy nieudaczników! Będę walczył z nimi do końca!

This fire burns...

CM Punk i jego podopieczni są gdzieś w pobliżu. Przy titantronie nic nie widać a theme nadal słychać. Drew rozgląda się po hali ale nic nie wypatruje. Patrzy się w złe miejsce gdyż po drugiej stronie widać nadchodzącą ósemkę zawodników, którzy chyba nie przyszli tutaj sobie pogadać. Są już przy ringu i rozpraszają się dookoła kwadratowego pierścienia. Drew wie co go może za chwile czekać. CM Punk daje sygnał swoim przełożonym aby zaatakowali i tak się dzieje. Znowu w ringu panuje chaos i ciężko jest opisać to co się tam dzieje. Drew leży i jest kopany z każdej strony. Szóstka z Nexus podnosi byłego mistrza WWE i pomaga wykonać finisher siódmemu zawodnikowi. Potężny clothesline od Skip’a Sheffield’a! CM Punk oklaskuje swoich zawodników. Ponownie szóstka podnosi i tym razem Wade Barret wynosi rywala i wykonuje Wasteland. Drew przesunięty pod narożnik, na którym stoi już Justin Gabriel! 450 Splash! CM Punk jest także w kwadratowym pierścieniu. Uśmiechnięty oklaskuje i kiwa głową z zadowolenia. Podnosi McIntyre’ra z łatwością i wykonuje Go To Sleep!

-------------------

Normal Match - No title

Intercontinental Champion Evan Bourne vs Cody Rhodes

Rewanż za blamaż z poprzedniego tygodnia. Cody rozpoczyna bardzo mocno. Atakuje serią ciosów w twarz swojego przeciwnika, kopnięcie w brzuch seria ciosów w tył głowy, które powodują upadek Bourne’a. Ale chyba nie uda się rewanż. Przed titantronem pojawia się Nexus! Siódemka uczestników pierwszego sezonu NXT zmierza do ringu. Wszyscy jednocześnie wchodzą do niego i rozpoczyna się atak. Znowu ciężko jest opisać wydarzenia w ringu. Czterech zajmuje się Rhodes’em, trzech Bourne’em. Atak trwa. Zarówno Cody jak i Evan nie mają najmniejszych szans na ucieczkę. Wasteland dla Bourne’a! Potężny clothesline dla Rhodes’a! Prawy sierpowy dla Intercontinental Champion’a! 450 Splash dla syna Dusty’ego Rhodes’a! CM Punk pod titantronem zadowolony oklaskuje swoich podopiecznych. Woła ich do siebie i razem wracają na zaplecze.

-------------------

Maryse i jej gość złapany na szybko...

MARYSE: Moim gościem jest lider Nexus - CM Punk. Dlaczego to robicie? Evan Bourne i Cody Rhodes nie mają z Wami żadnego sporu a mimo wszystko zaatakowaliście ich.

PUNK: Nexus pokazuje tym, że każdy ma się ich bać. Nie tylko Drew jest zagrożony ale każdy kto jest w rosterze RAW! Będziemy dominować i siać postrach w każdy poniedziałek czy to się komuś podoba czy nie.

MARYSE: Czy Twoją walkę z Christianem także przerwą członkowie Nexus?

PUNK: Nie żartuj sobie. Pokonanie Christiana to dla mnie wielka przyjemność..

Panowie idziemy!

-------------------

Przenosimy się do ringu gdzie Evan Bourne i Cody Rhodes doszli do siebie. Rhodes wziął mikrofon.

RHODES: Mam dość tego wszystkiego! Tydzień temu Evan mnie upokorzył a dzisiaj gdy było już lepiej zainterweniowało Nexus! Na Fatal 4 Way zmierzam zdobyć Intercontinental Championship! Tak jest Evan. Stawiam Ci wyzwanie.

SOS... I hear them shoutin’...

Kofi Kingston przerywa wypowiedź Rhodes’a.

KINGSTON: Nie zapominaj chłopcze, że ja mam jeszcze rewanż do wykorzystania i na Fatal 4 Way ja się zmierzę z Evan’em Bourne’em!

Just close your eyes...

Christian widać, że też ma ambicje by zdobyć tytuł.

CHRISTIAN: Jestem w podobnej sytuacji co Rhodes. Tydzień temu Kofi zaatakował mnie przed walką i nie mogłem nic zdziałać. Użył do tego krzesła. Następne PPV to Fatal 4 Way. Nas jest czterech, dwóch pokrzywdzonych, mistrz i były mistrz. A więc nie widzę innej opcji jak walczyć w takim rodzaju pojedynku na jaki wskazuje nazwa następnego Pay-Per-View!

I’m On One

Prezes WWE przerywa dyskusję.

PINIO: I masz rację Christian! Na następnym PPV dojdzie do Fatal 4 Way Match’u o Intercontinental Championship! Evan Bourne będzie bronił tytułu przeciwko Kofi’em Kingston’owi, Christian’owi i Cody’emu Rhodes’owi!

-------------------

Normal Match

CM Punk vs Christian

KOŃCÓWKA WALKI: Christian szykuje się do Killswitch. Cała hala klaszcze razem z nim. CM Punk nieświadomy wstaje i Christian już go wykręca do swojej akcji kończącej. CM Punk jednak ucieka spod tego uchwytu, kopie w brzuch rywala i wykonuje DDT! Oboje są już bardzo zmęczeni. Po tej akcji Punk bardzo ociężale podnosi się z maty. Christian także wstaje. Lider Nexus już gotowy. Capitan Charisma odwraca się w stronę przeciwnika i potężny kopniak w głowę od Punk’a! Christian powoli bardzo wstaje po tej akcji. CM Punk wie, że to Jego szansa. Christian już na nogach, wyniesienie i Go To Sleep! Przypięcie 1…2…3! Lider Nexus górą!

-------------------

Normal Match

Tag Team Champion Shawn Michaels(w.Triple H) vs Shad(w.JTG)

KOŃCÓWKA WALKI: Shad ma przewagę nad bardziej doświadczonym rywalem. Podnosi zmęczonego Michaels’a i próba akcji kończącej ale Heart Break Kid ucieka i błyskawicznie wykonuje Sweet Chin Music. Przypięcie resztkami sił 1…2…3!

-------------------

Zapowiedź tego co nas jeszcze dzisiaj czeka...

Już za moment zmierzą się tag team partnerzy uczestników poprzedniej walki, czyli Tag Team Champion Triple H kontra JTG!

W walce wieczoru dojdzie do starcia tag team’owego. WWE Champion Chris Jericho i Drew McIntyre staną naprzeciwko John’a Ceny i Mason’a Ryan’a.

-------------------

Normal Match

Tag Team Champion Triple H vs JTG

KOŃCÓWKA WALKI: JTG na narożniku. Szykuje się do skoku. Triple H wstaje i członek Cryme Tyme skacze ale Hunter w powietrzu kopie go w brzuch i od razu układa głowę między swoimi nogami i wykonuje Pedigree! Ależ kontra! Przypięcie 1…2…3!

-------------------

Maryse i jej gość...

MARYSE: Moim gościem jest były Intercontinental Champion Kofi Kin...

KINGSTON: Daruj sobie te dziwne wstępy. Gościem jest przyszły Intercontinental Champion Kofi Kingston!

MARYSE: No dobrze niech każdy sobie Ciebie przedstawi jak uważa. Dostałeś rewanż ale pewnie nie taki jaki sobie wymarzyłeś. Czy stanowi to dla Ciebie problem?

KINGSTON: To, że będę walczył z trzema a nie z jednym przeciwnikiem? W żadnym wypadku! Czuję się tak świetnie, że mógłbym walczyć z dziesięcioma a i tak bym wygrał!

MARYSE: Co jeśli nie wygrasz?

W tym momencie Kofi odszedł i poszedł w drugą stronę...

-------------------

Tag Team Match

WWE Champion Chris Jericho & Drew McIntyre vs John Cena & Mason Ryan

KOŃCÓWKA WALKI: Drew i Cena próbują doczołgać się do swoich narożników i dokonać zmiany. Kto będzie szybszy? Jednak Cena i Mason bardzo szybko wchodzi do kwadratowego pierścienia i doskakuje do Drew jednocześnie nie daje szans na zmianę. Podnosi z łatwością byłego WWE Champion’a i Irish whip o liny i Spinebuster! Taunt w stylu Batisty ale publiczności się to nie podoba. W międzyczasie McIntyre wstał i jest już na nogach. Odwraca się w stronę Ryan’a, kopnięcie w brzuch i głowa między nogami rywala. Wyniesienie i Ryan Bomb?! Nie gdyż przeszkodził w wykonaniu tej akcji Chris Jericho. Drew spada na matę a Jericho wykonuje Codebreaker na sprawcy poważnych kontuzji Jeff’a Hardy’ego i Batisty! John Cena już w ringu i clothesline’em wyrzuca poza ring Jericho i samego siebie. Ryan dochodzi do siebie. McIntyre doskakuje do niego, podnosi i układa pod akcję kończącą. Czyżby Future Shock DDT? TAK! Przypięcie 1…2…3! Drew nie traci czasu i ucieka trybunami gdyż wie, że może się natknąć na Nexus.

Takim obrazkiem kończymy Monday Night RAW!

FATAL 4 WAY[20.06.2010]:

PLAKAT:

3.Fatal 4 Way Match for WWE World Heavyweight Championship

http://img715.imageshack.us/img715/5775/15210397.jpg

Edge© vs Randy Orton vs Ted DiBiase vs Sheamus

4.Fatal 4 Way Match for WWE Intercontinental Championship

http://img689.imageshack.us/img689/7301/73884986.jpg

Evan Bourne© vs Kofi Kingston vs Christian vs Cody Rhodes

https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-237930

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Fajnie przeprowadziłeś face turn Drew i widać, że nawet bez pasa WWE będzie u Ciebie jedną z pierwszoplanowych postaci. Co do Smackdown to wydaje mi się, że Sheamus na początku gali dostał za mało czasu, mógł jeszcze trochę więcej pogadać, bo tak wyszło, że pojawiło się czterech zawodników i powiedzieli swoją kwestie i koniec...Zabrakło mi trochę zaczepek słownych, ale ok. Rozumiem, że chcesz wszystko nieco szybciej poproawdzić. Karta na F4W zapowiada się dobrze i mam tylko nadzieje, że Mason Ryan nie wygra pasa WWE. Edge obroni pas WHC. Zapraszam serdecznie do mnie :)
https://forum.wrestling.pl/topic/20156-wwe-w-nowym-wydaniu/page/17/#findComment-238134

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Aigor
      1. CM Punk dostanie wymarzony ME na Wrestlemanii. 2. John Cena bije rekord Rica Flaira i zostaje po raz 17 mistrzem świata. 3. Randy Orton przechodzi heel turn i dostaje feud z Cody Rhodesem. 4. Roman Reigns ponownie... znika na kilka miesięcy. 5. Całkowity rozpad ekipy Judgment Day. 6. Royal Rumble Match kobiet wygrywa któraś z powracających zawodniczek, np. Becky Lynch, Charlotte Flair lub Alexa Bliss. 7. RRM wygrywa ktoś ze statusem legendy federacji, np. CM Punk, John Cena lub Randy Orton. 8. Gunther traci tytuł na Wrestlemanii, Rhodes traci tytuł na Summerslam. 9. Do akcji wraca Brock Lesnar i dostaje do rywalizacji kogoś z trójki Gunther, Damian Priest lub Bron Breakker. 10. La Knight ponownie sięga po tytuł United States. 11. Big E wraca podczas RRM, eliminuje Xaviera Woodsa oraz Kofiego Kingstona z walki a na WM dostajemy Triple Threat match między tą trójką. 12. Pentagon Jr i Rey Fenix po pojawieniu się w WWE, jeszcze w tym roku sięgną po tytuły Tag Team. 13. Transfery do WWE, min. Josh Alexander, Jordynne Grace, Joe Hendry (na stałe), Ricky Starks czy Wardlow. 14. Z fedki zwolnieni zostają min. Omos, Apollo Crews,  Akira Tozawa, Giovanni Vinci, Karl Anderson czy Luke Gallows.  15. Matt Cardona w końcu wróci do WWE i staje się solidnym mid carderem.  16. TNA po raz kolejny wystawi swoich zawodników do RRM, tym razem będą to Moose oraz Masha Slamovich. 17. Projekt Wyatt Sicks (niestety) zostanie porzucony a zawodnicy pójdą w swoją stronę. 18. Tytuł IC/US wpadnie w ręce osoby, która jeszcze go nie posiadała, min. Dominick Mysterio, Chad Gable, Jacob Fatu, Bronson Reed czy Ludwig Kaiser. 19. Awanse z NXT do głównych rosterów, min. Trick Williams, Tony D'Angelo, Wes Lee, Roxanne Perez czy Cora Jade. 20. Walizka MiTB powędruje do Brona Breakkera (faceci) oraz Dakoty Kai (kobiety).  21. Tytuły ME/Mid Cardowe podczas draftu zamienią się rosterami.  22. Goldberg powraca na swój Last Dance a potem (wreszcie) kończy karierę.  23. Gala PLE odbędzie się w którymś z wymienionych krajów (Niemcy, Francja, Anglia lub zupełnie nowy kierunek, np. Belgia, Włochy czy Hiszpania).  24. Face Turn przejdzie któryś z zawodników, np. Gunther, Bron Breakker, Jacob Fatu.  25. Heel Turn przejdzie któryś z zawodników, np. Seth Rollins, LA Knight, Randy Orton.
    • GGGGG9707
      Trochę WWE miesza z tym Netflixem 😅 No bo wychodzi na to, że na start transmisje na żywo będą się odbywały w jakichś 10-12 językach (w tym np francuski choć Francja i Belgia nie mają dostępu do WWE na Netflixie) a inne języki jak polski dojdą w ciągu 24-48 godzin. Do tego, w niektórych krajach jak Francja czy Belgia zostaje tylko VPN bo WWE nie wejdzie w 2025 roku przez umowę telewizyjną (też trochę bez sensu). Teraz coś widziałem, że dodatkowo RAW na Netflix USA będzie miało reklamy ALE międzynarodowo już nie. Trochę brakuje w tym logiki ale ok 😂
    • Nialler
      Imo w tych wdziankach co wychodzą są nieraz seksowniejsze i bardziej hoterskie niż "na codzień" xD
    • MattDevitto
      Royal Rumble kobiet w 2026 xDDDDDDD
    • KyRenLo
      WWE oficjalnie potwierdza lokalizację Royal Rumble 2026:
  • Dodaj nową pozycję...