Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PROTEST

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czarne drogi pokryły się czerwonymi kroplami. Zostały stworzone z krwi wylanej podczas ostatnich Gier Wojennych. Wybrukowano nimi nową ścieżkę w EWF , nowy kierunek , nowe zasady i chociaż zostało to uznane największym screw Jobem w historii , to przecież każdy kto choć trochę znał się na rzeczy wiedział, że trzeba taki stan zaakceptować. Nadeszły ciemne czasy upadku zapoczątkowanego przez War Games.

Kilka kamer rozstawionych dookoła. Mnóstwo kabli, jeden mikrofon na środku.

Pokój , jeden mały stolik. Nad nim widać sylwetkę w czarnej koszulce i kapturem na głowie. Tool siedzi nad małym urządzeniem. Po chwili bierze je do ręki i naciska przycisk …

Głos z taśmy : Habibi Habibi i takie tam

Tool: Dobra. Zapomnij. W tym Peru nawet słonce jest chujowe. To dlatego nikt nie chce do was przyjeżdżać. To dlatego cywilizacja jest dla was gwałtem a czystość to upadek moralny. Nawet zaściankiem nie jesteście bo tam przynajmniej da się posprzątać. Wy jesteście przerośnięci tym brudem i syfem wokół panującym. Co nie , Abu-debilu ?

Po chwili widać stojącego w drzwiach niskiego tutejszego mieszkańca, który został wydelegowany, aby pomóc Toolowi odnaleźć się w ogólno panującym śmietniku peruwiańskiej rzeczywistości i przeprowadzić z nim jakoś wywiad.

Peruwiańczyk : ke ?

Tool: Widzisz ? Nawet kurwa mówić nie umiesz. Wiesz kim ja jestem ? Jestem przyszłym Word champem, pierwszym pretendentem do tego tytułu , żyjącą legendą , natomiast was rząd nas olał. Przysyła tutaj jakiś wałkoniów zamiast przyjąć nas tak, jak na to zasługujemy. Po królewsku , po mistrzowsku bo na to zasługujemy. Więc siadaj teraz, Abu-kolego i słuchaj co ci mam do powiedzenia. Słuchaj uważnie bo wrodzone lenistwo powtarza mi w głowie, że nie będzie mi się chciało powtarzać.

Tool z impetem rzuca swojego peruwiańskiego podwładnego , zdmuchuje kurz ze stołu prosto w jego twarz …

Rebel: Jak wspomniałem, Abdi , jestem pretendentem do tytułu mistrzowskiego. Tam obok jest Psycho, aktualny mistrz i wiesz co ? Zostaliśmy mentalnie i osobowo zdegenerowanie do poziomu … do poziomu … no coś jak Peru, takie wiesz , nasze własne osobowe Peru. A Peru jest do dupy! Nie znam moich przeciwników. Wiem tylko, że jest tam pan, który co tydzień się inaczej nazywa , pan Ieshige … to brzmi jakby pochodził z Peru , oraz Jimmy Hendrixon. Musiałem to sobie wydrukować , abdulah abdulah, wiesz ? Nie pamiętam nazwisk oponentów. Nie pamiętam jak się nazywają ludzie, którzy walczą z czołówką tej federacji. To jest co najmniej słabe. To są te zmiany, jakie wprowadzają nasi super bohaterowie. I wiesz co ? Nie podoba mi się to.

Peruwiańczyk : ke?

Tool: No bo tak , Abi , weźmy takiego Aero. Mógłbym teraz idąc w ślady nowej generacji rodem z IPNu siąść w aktach, przestudiować jego akta, obejrzeć jego walki, wywiady, śniadania i jazdy konno. Mógłbym wytchnąć mu każdy, nawet najmniejszy błąd, najmniejsze potknięcie. Mógłbym to zrobić. Ale mi się nie chce. Szkoda mi czasu. Ja to robię w inny sposób – fizycznie przekazuję wiadomość od moich komórek nerwowych , a że ono zdrowo ostatniej wariują to i ta wiadomość będzie wyjątkowo szybka i skutecznie doręczona. Nie znam Aero , nie mam pojęcia kto to jest,. Nie wiem z kim walczył, o co, ani po co. Wiem tylko, że to koleś o którego imieniu Rebel nie słyszał, a jak o jego imieniu Rebel nie słyszał tzn że jego grafik jest zbyt wypełniony, aby zapełnić go kolejnymi nic nie wartymi informacjami o młodzieńcu , który zgubił drogę w swoim życiu.

Peruwiańczyk (z widoczną irytacją) : ke ??

Tool: Przestań , kurwa, kekać. Ale widzisz Abuś, to działa też w drugą stronę. Jest anonimowy, a jedyny jego błąd jest taki, że jego nazwisko stoi po drugiej stronie karty niż moje. Druga sprawa to ten koleś z dziwną ksywką , której nie potrafie wymówić. Łączy was, więc wiele. Rozumiesz go, Adi, rozumiesz ??

Tool poszarp uje Peruwiańczykiem

Rebel : więc ten człowiek-którego-imienia się nie wymawia staje przed lustrem każdego dnia , ogląda siebie w kryształowym obrazku i wie, że teraz jest jego czas , teraz nadchodzi ta chwila, kiedy stanie naprzeciw najlepszych , myśli : jak nie teraz, to nigdy!” Szkoda, że nigdy jest właściwą odpowiedzią. Szkoda, że żaden z nich nigdy nie dojdzie do sukcesów, prawdziwych tytułów , szacunku. Szkoda , że ten typ o dziwnym nazwisku straci swoją jedyną szansę na zaistnienie. Bo ja, kurwa, nie jestem trampoliną dla szczeniaków na wybicie się. Nie mam dla nich litości tylko dlatego, że dopiero uczą się sczekać. Nie będę ich rozliczał z tego co zrobili, a z tego czego nie zrobili – bo tylko to kryterium jest dla nich odpowiednie.

Peruwiańczyk zdenerwowany wstaje od stołu i zaczyna krzyczeć na Toola w dziwnym języku. Phantom chwyta go za kołnierzyk i przyciska do ściany

Tool: Nienawidzę szarości , mówiłem to już wiele razy. A wpychając nas w taką walkę zdegenerowaliście nas do definicji beznadziejności i szaryzny. W imię czego ? Władzę przedkładacie nad rozum ? Szkoda, że gdy je rozdawali WY staliście w cholernie długiej kolejce. WY , którym po raz kolejny trzeba pokazać faka , WY , którzy jesteście naszymi prawdziwymi wrogami, a nie ta banda amatorów, WY , którzy dążycie do zniszczenia i poniżenia rangi legendy jaką jest EWF, którzy ciagniecie je na dno spluwając na logo i lejąc w czasie reklam. To nie my jesteśmy pasożytami tego środowiska, to nie my je pogrążamy. My jesteśmy tylko szczepionką. Dlatego patrz co teraz. Nie będzie kurwa wywiadu, nie zrozumiesz tego, nikt nie zrozumie. W tym momencie spierdalaj sprzed kamer i niech to będzie protest … mój , nasz , protest i ogromny fuck dla całej tej pieprzonej maszkarady. A teraz, "panowie władza", mnie zgnujcie!

Tool roztrzaskuje kamere i wychodzi …

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Powtarzam dla tych, którzy nie zrozumieli : ten erp specjalnie tak wygląda.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Camp

1

• nasjazz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wydaje mi się, że Snake swoje negatywne emocje wyraził w sposób fajniejszy. :P

Swego czasu pamiętam jak miałeś rpa na walkę o pietruszkę i wyszedł naprawdę słabo (jak na pozycję w federacji). Tym razem wkurwienie i rozgoryczenie, które poniekąd rozumiem zadziałało pozytywnie i choć chciałeś zjebać to nie wyszło, rp całkiem dobry ze względu na głęboką emocjonalność.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg