Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You're Fired! - dyskusje na temat zwolnień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Naprawde szkoda tych dwóch osób. The Pope w TNA pokazywał się z dobrej strony, najbardziej podobał mi się na samym początku, gdzie miał wyrazisty gimmick, a przy mikrofonie sprawował się bardzo dobrze. Już wtedy TNA mogło z niego zrobić Main Eventera, ale postanowili połączyć go z Devonem, który zabił tą postać.

Jeśli chodzi o Saritę to również jej szkoda. Co prawda w TNA raczej nie miała by przyszłości, więc dobrze wybrała. Skoro Sarita odeszła to Rosita również zostanie zwolniona. Nie wyobrażam sobie tego, aby ona została bez swojej "kuzynki", a w dodatku nie pojawia się w TV od długiego czasu.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Z RVD też większość nie lubi pracować co nie przeszkadza mu walczyć już kilkanaście lat. Sprawa z Dinero wygląda tak, że gość miał fajny gimmick, sprawdzał się w nim i na mikrofonie robił dobrą robotę. Momentami gorzej szło mu w ringu, ale takiego Andersona zjadał na śniadanie i zazwyczaj wypadał przynajmniej solidnie. O ile nie doszukiwałbym się problemu we wspomnianej współpracy in-ring o tyle ex Burke jest podobno równie trudny w obyciu w normalnym życiu i na backstage'u było mało osób z którymi dobrze się rozumiał. Dla mnie jako fana jest to informacja in minus, ale dla samej federacji pewnie więcej jest pozytywów z takiego obrotu spraw niż negatywów.

15974308365193fac7b7921.jpg

WWE zaczyna wyrzucac za burtę. Pierwszym, który wypadł, został Trent Baretta. Facet od początku nie mogl znalezc dla siebie miejsca. Jego najbezpieczniejsza opcja - Dude Busters - nie zagrzala dlugo miejsca w glownym rosterze, choc potencjal byl - wniosek z rozwojowki. Czy szkoda? Mnie nie.

Podobno planowane są kolejne zwolnienia. JTG, pewnie juz pakuje walizki :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Trent Barretta został zwolniony przez federację. Podobno ma już bookowaną walkę z Sonjay Dutt'em w Pro Wrestling Syndicate.

N!KO ubiegł mnie o kilka chwil ;)

Edytowane przez przemo
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji!

Można było się tego spodziewać, że Trent prędzej, czy później zostanie zwolniony, bo przecież jest już w WWE od dawna, a być niewykorzystywanym w nieskończoność, to tak się nie da. Z jednej strony to się cieszę, bo drzemiący potencjał w tym zawodniku w ogóle nie został wykorzystany, ale z drugiej szkoda mi samego zawodnika, ale tylko ze względu na to, że w ogóle w przeciągu chyba 3, czy 2 lat nie dostał szansy, na którą oczywiście z całą pewnością zasłużył... Nawet nie pojawiał się na RAW, czy SD :wink: Kto następny? Myślę, że tak jak N!KO napisał, JTG, a tuż za nim Jackson, Ryan... Edytowane przez 8693

• Reputacja:   3

WWE zaczyna wyrzucac za burtę. Pierwszym, który wypadł, został Trent Baretta. Facet od początku nie mogl znalezc dla siebie miejsca. Jego najbezpieczniejsza opcja - Dude Busters - nie zagrzala dlugo miejsca w glownym rosterze, choc potencjal byl - wniosek z rozwojowki. Czy szkoda? Mnie nie.

Podobno planowane są kolejne zwolnienia. JTG, pewnie juz pakuje walizki :wink:

Szkoda mi by było JTG, bardzo lubię typa, ale jego zwolnienie jest dość prawdopodobne. Wydaję mi się, że kolejni mogą być: Ted Dibiase i Ezekiel Jackson (o ile on jest nadal w federacji :D).

Zeke raczej nie zostanie zwolniony - wg PWInsidera jest znow kontuzjowany, a raczej nie wywala sie osob bedacych na L4 :P

Co do zwolnien - JTG, Mason Ryan, Aksana, Tatsu.

I always tell the truth... Even when I lie...

Podobno ma już bookowaną walkę z Sonjay Dutt'em w Pro Wrestling Syndicate.

Z wielką chęcią obejrzę to starcie. Pewnie będzie lepsze od każdej walki Trenta w WWE.

Jestem tylko ciekaw po co było to "Where's Trent?" i jego powrót - było go od razu zwalniać, a nie robić nadzieję.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Kolejne zwolnienie z kontraktu u Vince'a potwierdzone... tym razem padło na zawodniczkę z NXT, Skyler Moon (ex Buggy Nova). Potwierdza to sama zainteresowana na swoim twitterze:

,,I can finally cuss again in the internet.....FUUUUUUUCK :)

• Reputacja:   383
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Dobrze, że Trenta nie będzie już w WWE bo i tak nie dali mu szansy aby się wykazał. Chętnie zobaczę go w TNA jako dobre wzmocnienie X dywizji.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• 2 tygodnie później...

Profil Kida Kasha zniknął ze strony Impact Wrestling. Można się spodziewać, że współpraca pomiędzy obiema stronami dobiegła końca. Nic w tym dziwnego, bo Kasha nie widzieliśmy na Impactach od bardzo dawna, więc raczej nie był zadowolony z tego. Narazie nie wiadomo czy sam poprosił o zwolnienie czy TNA postanowiło zakończyć współpracę. Według mnie jest to zła wiadomość, bo Kida Kasha można było dobrze wykorzystać do promocji młodych wrestlerów i jego doświadczenie napewno by się przydało.

Kolejny zawodnik z ledwo zipiącej X Division odchodzi. Szkoda, bo lubiłem Kasha za jego brawlerski styl walki, dzięki czemu dawał dywizji słynącej z efektownych akcji jakąś odmianę (sam swego czasu kręcił miłe dla oka hurricanrany, ale wiek zrobił swoje i musiał się przerzucić na inny styl). Mogli go jeszcze wykorzystywać, jak przy okazji ostatniego turnieju o wyłonienie pretendenta i promować jego osobą młode wilki. Jestem ciekawy powodów rozstania. Kiedyś coś przebąkiwał o MMA, więc może chce pójść w tym kierunku i stąd ta wiadomość.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Według ostatnich newsów na Attitude jest to plotka.

Ceglak napisał:

Kid Kash wywołany do odpowiedzi zdecydowanie zaprzeczył pogłoskom o jego zwolnieniu. Kash jest nie tylko wrestlerem, ale także jednym z trenerów w Ohio Valley Wrestling.
  • 2 tygodnie później...

Ostatnio Kid Kash zdementował plotki o jego zwolnieniu, a dzisiaj już napisał coś innego.

Oto wpis z Twittera Kida Kasha :

"As of today I'm no Longer with TNA Wrestling. I'm available for all worldwide bookings. Contact me on twitter or @pwabookings for info"

• 4 miesiące temu...

Wiadomo że z WWE żegna się Matt Striker.

Prawda jest taka, że odkąd skończyło się "stare" NXT to już pojawiał się w TV bardzo sporadycznie. A od niedawna gdy wywiady przeprowadza ta fajna blondyna (nie pamiętam nazwiska) to stał się zbędny.