Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You're Fired! - dyskusje na temat zwolnień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Gdyby chcieli się pozbyć Khaliego i pod promować Mahala to zrobiliby parę walk z wrestlerami z wyższej półki, parę speechy, pojedynek na PPV. :D

18056192365019276624f15.jpg

I jestem pewien, że w końcu dojdzie do takiej promocji (ale w zwolnienie Khaliego nie wierzę)

pomyśleć, że z rok dwa lata temu albo trzy Kozlov czysto pokonał Undertakera na Smackdown, a teraz zostaje zwolniony. Wielka szkoda

Dla mnie to ogromne zaskoczenie :shock: . W zasadzie szkoda mi tylko Mastersa i Kozlova, ale zwolnienie Meliny i Harta. Przecież oni trzymają większe od niego beztalencia z nazwiskiem, a Melina! Wydawało mi się,że ma mocną pozycje, ale te spięcia z Trish...Kozlov jak z Big Showem niszczyli HHH'a to myślałem, że w przyszłości dostanie jakiś pas(tak samo z Jackosnem było). Masters byłby dobrym mistrzem US, albo po prostu

Midcarderem. Harta bym sam wykopał, Gail mnie nie interesuje, bo SuperStars nie oglądam.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

cholerna szkoda Kozlova, na początku niszczyciel, następnie komediant i żartowniś jakich mało. Tagteam z Santino, parodiowanie JTG, konkursy tańca itd. Efekt promocji tylko młodych? no, Ukrainiec ma już 4 dyszki na karku i nic więcej z niego się nie wykrzesze bodajże.

smith- rozumiem i popieram tą decyzje

Masters- w tym człowieku non stop mi czegoś brakowało. Chyba tego osławionego X factora...tego czegoś.

Melina- no trochę szok, gdyż była kiedyś wyrazistą divą, a swoją okrągłą dupka potrafiła się ruszać w ringu.

Gail Kim- TNA wita znów?

pomyśleć, że z rok dwa lata temu albo trzy Kozlov czysto pokonał Undertakera na Smackdown, a teraz zostaje zwolniony. Wielka szkoda

Tylko że wówczas był nudny i przereklamowany, z finisherem napierdalaniem głową w przeciwnika- za takiego kozlova to ja dziękuje!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   1

Zwolnienia:

Ogromne słowa szkoda!!Mi, ale tylko jednego zawodnika Kozlova lubiłem gościa.Mimo to, że ruszał się jak drewno w ringu, ale zawsze jakoś potrafił mnie przyciągnąć do oglądania jego walk.Pamiętam jego debiut w WWE, podobny gimmick miał co Sheamus i Mike Knox z całej trójki trzyma się Sheamus i jest on moim 2 ulubionym zawodnikiem zaraz po Punku.

To tyle co chciałem napisać w tym temacie.

• Urządzenie:  Windows

Wielka szkoda tych zawodników, ponieważ bardzo dobrze oglądało mi się ich w ringu.

Melina - A pomyśleć że niecałe rok temu miała pas Div. Ładna, mająca umiejętności w ringu diva która była jedną z najbardziej pushowanych div odchodzi z WWE. Ten push z kolejnymi miesiącami traciła, a szkoda bo ring skila miała jednego z lepszych w WWE (pod względem Div).

DH Smith - Były członek Hart Dynasty został zwolniony. Płakać za nim raczej nie będę, ponieważ nie walczył nawet na SuperStars. Mam nadzieje że jeszcze wróci do WWE i zostanie pushowany. Na ostatnim SuperStars przed CP dostał chyba nowy gimmick, ale mnie on nie przekonywał. Pewnie jakieś mało znane federacje. Chętnie zobaczyłbym go w NJPW.

Gail Kim - Ring skila ma większego niż jej poprzedniczka - Melina. Walczyła tylko na SS, więc to tak jakby nic. Albo zakończy karierę, albo przejdzie do TNA, bo w takich fedkach jak np. NJPW nie wyobrażam sobie jej.

Vladimir Kozlov - Zawodnik któy walczył 3 lata temu o pas WWE... Mogli zrobić coś takiego że po walce atakuje Santino, przechodzi heel turn i mamy feud, a tak nie było dla niego miejsca no i musiał być zwolniony. Pewnie sobie odpocznie od Wrestlingu i za 3-4 lata powróci do WWE, albo zakończy już karierę.

Chris Masters - Osobiście to go lubiłem. 6-5 lat temu walczył o pas WWE i.. został zwolniony. Po powrocie w 2009 roku walczył tylko na SuperStars i prędzej czy później musiałbyć zwolniony. Szczerze to nie spodziewałem się żeby WWE go tak trzymało. Masterpiece raczej zakończy już karierę.

• 2 tygodnie później...

Drogi Matta Hardyego i TNA rozeszły się. Matt był już zawieszony, a teraz zatrzymano go podczas jazdy z alkoholem we krwi.

Moje zdanie? TNA postąpiło dobrze, od dawna wiadomo, że z braćmi Hardy nie jest za dobrze. Nie wiem, sprawiało im to przyjemność, tudzież poczuli się wielkimi gwiazdami? Prawda jest taka, że większość wrestlingowego światka wyrażała negatywne opinie na temat jednego i drugiego. Cóż, było miło, ale się skończyło. To Matt powinien nosić przydomek "Mr. Future Endeavor". :twisted:

Huh, z jednej strony szkoda bo gimmick "Coldblooded" odświeżył jego wypłowiałą postać. W późniejszym okresie zrzucił nieco bebzon i w ringu prezentował się znośnie. Biorąc pod uwagę, że jako "gwiazda" :twisted: życzył sobie dużych sum za występy jednocześnie notorycznie spóźniając się na tapingi (można to traktować jako kayfabe bo przeniósł gimmick ringowy do prawdziwego życia :wink:) nie ma co Matt'a żałować i można uznać, że to dobry ruch ze strony TNA. Ciekawi mnie tylko jak takie zwolnienie wypłynie na jego braciszka, który zadowolony zapewne nie będzie a TNA chyba wiąże z nim jakieś plany...

• Urządzenie:  Windows

Drogi Matta Hardyego i TNA rozeszły się. Matt był już zawieszony, a teraz zatrzymano go podczas jazdy z alkoholem we krwi.

Piekna wiadomosc na poczatek dnia. Jeden zarazek z TNA wylecial, wiec mam nadzieje, ze jeszcze inne pasozyty sie z federacja pozegnaja. Od debiutu brakowalo na niego pomyslu, a to bardzo zle wrozylo.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Jeden z nielicznych, który przychodząc z WWE i mając status jakby nie było - gwiazdy nie dostał pasa mistrzowskiego ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Nananana, Nananana, Hey, Hey, Goodbye! Szerokiej drogi, pozdrów Kazie i wyślij pocztówkę. Takiej wiadomości oczekiwałem, miałem nadzieję, że w pakiecie na pysk wyleci też braciszek, no ale przynajmniej jednego mniej. Facet o wielkim ego, już dawno się wypalił, jechał na swojej marce i wywyższał się ponad wszystkich. Może teraz kasa z tego gbura zostanie zainwestowana w Evansa.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

No i dobrze. TNA trzymało ich chyba tylko w nadziei, że znormalnieją. Ale widzę, że zarząd poszedł po rozum do głowy :) ciekawe, co się stanie z Jeffem (to jego powinni od razu wywalić... Chyba, że chcą dalej trzepać kasę na merchandise Jeffa).

Z taką renomą, jaką sobie zapewnili bracia Hardy, to będą walczyć chyba na weselach :roll:

A tak kiedyś ich lubiłem (tak, Matta też - taki pozytywny misio z niego był)...

W sumie to żadna różnica, bo jak nie walczył to i tak było dobrze. Teraz tylko sam sobie narobił, że go wywalili. Jeff na razie może spać spokojnie, bo jego z pewnością nie wywalą. Tak jak Ortonowi nic nie zrobili w WWE, to Jeff'owi tez nic nie zrobią, bo przecież jego DVD jest w drodze. (o ile juz nie wyszło)

48798430952f294e69c1e4.jpg

Na samą myśl o tym, że grubego już w telewizji nie zobaczę (ktoś wierzy w to, że pojdzie do Vince'a? Pojść może pojdźcie, ale nikt go tam nie chce), humor mi się poprawia. :)