Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You're Fired! - dyskusje na temat zwolnień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 506
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

18 minut temu, Bastian napisał(a):

Nawet na ostatnim NXT z kimś gadała.

Pewnie tak, tyle, że dla mnie ostatnie NXT było tak z roku temu:D

• Haha 1

yes.jpg.84f9338a32d4393e856fdc9bf3231bc8.jpg

• 2 miesiące temu...

No to zaczynają sie ponoć coroczne igrzyska:damn:

• Reputacja:   306
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Na ten moment

- Alba Fyre 

- Zoey Stark 

- Nikki Cross 

- Joe Gacy 

- Uncle Howdy 

- Andre Chase 

- Erick Rowan 

- Dante Chen 

Alby mi nie szkoda bo niczego ciekawego nie pokazywała, Stark też jest mi bardzo obojętna, sama Nikki mnie nie obchodzi ale ciągle liczyłem na jakiś push Wyatt Sicks à przynajmniej że w hołdzie dla Braya będą ich trzymać a tu niestety. Marnowali ich i bardzo nie wykorzystany potencjał niestety jeśli chodzi o stajnię w całości. I to tyczy się całej stajni skoro wszyscy wylatują.

NXT nie oglądam także Chase'a nie znałem. Jakiś Dante Chen też ponoć wyleciał.

Edytowane przez GGGGG9707

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Kolejne przecieki dotyczace zwolnien:
Motor City Machine Guns, Santos Escobar, Zelina, Aleister Black, Kairi Sane all believed to be among the WWE departures, Fightful Select has learned.

I always tell the truth... Even when I lie...

• Reputacja:   306

Teraz, kamiloos napisał(a):

Kolejne przecieki dotyczace zwolnien:
Motor City Machine Guns, Santos Escobar, Zelina, Aleister Black, Kairi Sane all believed to be among the WWE departures, Fightful Select has learned.

Nie no przegięcie...

Sane dopiero co była w środku feudu.

Santos nikogo nie obchodzi

MCMG wielka szkoda zwłaszcza że przecież byli w środku story z Gargano 

Black ?!!??? Przecież wielu ludzi go w ME widziało, dopiero co pokonał Ortona, Zayn'a i dopiero co wyrzucił wielu ludzi w Memorialu po czym jakby zaczął feud z Keys'em...

• Reputacja:   1 046

Black odszedł z AEW na żądanie dla czegoś takiego...

MCMG vs Bucks, itd w AEW pisze się samo. Ciekawe też kogo zatrudni TNA.

Ostatni update:

- Kairi Sane

- Aleister Black

- Zelina

- Uncle Howdy/Bo Dallas

- Nikki Cross

- Santos Escobar

- Motor City Machine Guns

- Dexter Lumis

- Apollo Crews

- Rowan

- Joe Gacy

- Andre Chase

- Zoey Stark

- Alba Fyre

- Tyra Mae Steele

- Sirena Linton

- Tyson

- Tyriek

- Chris Island

- Malik Blade

- Trill London

- Luca Crusifino

• Reputacja:   427
  • Status:  Online

Lista zwolnionych długa, ale i tak...za krótka, patrząc na to jak opasly jest roster WWE. Dziwić może jedynie zwolnienie Kairi. Black niby był w TV, ale błądzil wraz z Zelina bez mapy. Szkoda, że rok po ponownym zatrudnieniu to wszystko się tak posypało. Wyatt Sicks byli w WWE chyba bardziej z szacunku dla Braya. W nich samych federacja nigdy nie widziała wielkiej przyszłości. Reszta od miesięcy była poza telewizją, nawet w NXT.

• Lubię to 1

Cena.jpg

• Reputacja:   1

Mi Kairi szkoda glownie ze wzgledow wizualnych :P Ot generyczna, choc utalentowana Japoneczka. Bez mozliwosci wygloszenia promo po angielsku po prostu przepadla. Asuka i Iyo bronia sie jakas tam charyzma, nawet dukajac po angielsku z akcentem. Kairi byla przywiazana do Asuki, choc ten feud z Iyo zeby przeciagnac Kairi na dobra strone mial potencjal, jesli chodzi o historie.

Reszta mi raczej obojetna. 

• Lubię to 1
I always tell the truth... Even when I lie...

• Reputacja:   1 006

4 godziny temu, IIL napisał(a):

- Kairi Sane

- Aleister Black

- Zelina

- Uncle Howdy/Bo Dallas

- Nikki Cross

- Santos Escobar

- Motor City Machine Guns

- Dexter Lumis

- Apollo Crews

- Rowan

- Joe Gacy

- Andre Chase

- Zoey Stark

- Alba Fyre

- Tyra Mae Steele

- Sirena Linton

- Tyson

- Tyriek

- Chris Island

- Malik Blade

- Trill London

- Luca Crusifino

Kairi Sane - Nie rozumiem Jej zwolnienia, dawała dużo w story Asuki i Iyo, można było to fajnie poprowadzić, ostatnio wygrała nawet z Iyo, nie była to zbędna postać zdecydowanie, a nawet dzięki niej Asuka miała o wiele więcej charakteru, kompletnie bezsensowne zwolnienie i zabranie też dywizji tag teamowej u kobiet, bo The Kabuki Warriors zawsze mogły być mistrzyniami albo się kręcić wokół tych tytułów, no cóż jest jak jest, szkoda Kairi.

Aleister Black - Kolejna niezrozumiała decyzja, gość chyba powrócił dopiero rok temu i to chyba nawet dokładnie rok temu, bo widziałem na Wiki, że 25 kwietnia powrócił zeszłego roku, a teraz praktycznie w tym samym okresie jest zwolniony, ostatnio pokonywał Samiego, Ortona, no trochę ważnych osób, miał być w story z Ortonem ważną personą i nagle zwolnienie? Nie kapuję tego co w głowie WWE się dzieję, kompletnie bez sensu, a Black spokojnie mógł być nawet jak nie main eventerem to świetnym Upper Mid Carderem.

Wyatt Sicks - Ale że całe Wyatt Sicks? W sensie rozumiem, że planu na nich nie było, szkoda, kompletnie niewykorzystany potencjał jak dla mnie i tyle.

Motor City Machine Guns - Świetny materiał dywizji tag teamowej, ale zwalniamy ich bez powodu, żeby dywizja dalej leżała i mistrzami byli Priest i Truth, którzy się nie sprawdzają niestety, szkoda i to mega.

Alba Fyre, Zoey Stark - Świetne zawodniczki, kompletnie niewykorzystane, albo wykorzystane w zły sposób i o ile rozumiem w miarę zwolnienie Stark, bo jest szklanką, ale talentu Jej nie było brak mimo wszystko, tak zwolnienie Alby jest dla mnie totalnie niezrozumiałe, jak wielu osób z tej listy niestety.

Andre Chase - Kolejny utalentowany zawodnik, którego bardzo dobrze się oglądało, fajnie sprzedawał swoją postać, ale WWE nic w nim nie widzi, szkoda.

Reszta nie interesowała mnie aż tak bardzo albo ich nie znam albo kompletnie mnie nie interesowali w WWE, może Luca Crusifino jeszcze miał jakiś potencjał, fajnie go było widzieć w D'Angelo Family kiedyś, ale no cóż, za wiele więcej to chyba nie pokazywał, chociaż już nie pamiętam, bo nie oglądam za dużo NXT, ale nie jest to jakaś wielka strata wydaję mi się i mało z niego chyba korzystali, także no tyle potencjału zwolnionego, ale Opos, który totalnie nic nie robi, bodajże odkąd przegrał z Lesnarem 3 lata temu na WM to trzyma się dalej w rosterze xD.

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   438

Escobar tak chciał iść do AEW to go na siłę zatrzymali i wysłali do AAA żeby go pół roku później zwolnić. 

Black przez rok nie wygrał żadnego pasa nie miał ani jednej walki na PLE a większość walk przegrywał. Niby odszedł z AEW bo nie chciał być pinowany. Ile osób się zachwycała jak wracał i mówiło że WWE pokaże jak prowadzić jego postać...

• Lubię to 1

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   1 046

1 godzinę temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Black przez rok nie wygrał żadnego pasa nie miał ani jednej walki na PLE a większość walk przegrywał. Niby odszedł z AEW bo nie chciał być pinowany. Ile osób się zachwycała jak wracał i mówiło że WWE pokaże jak prowadzić jego postać...

Dokładnie. Ciekawe jednak czy Tony gotów jest znów po niego sięgnąć?

Andrade miał podobną sytuację. Przeskoczył z WWE do AEW i na odwrót i trzeba przyznać, że radzi sobie teraz świetnie w AEW...

Teraz tylko czekać na wiadomość o rekordach finansowych WWE/TKO i mamy komplet:diabel:

• Lubię to 1

• Reputacja:   1 465

Czyli nastał ten tradycyjny moment na zwolnienia. Nam pozostaje życzyć zawodnikom i zawodniczkom powodzenia i możemy dodać coś od siebie:

Apollo Crews:

Zaskakujące, że poleciał dopiero teraz, a nie kiedyś wcześniej.

Zoey Stark:

Talent w ringu był najwidoczniej zabrakło zdrowia. Były już takie przypadki.

Santos Escobar:

Nie pamiętam, kiedy ostatni raz go widziałem w TV WWE.

Alba Fyre:

Chelsea Green sobie poradzi.

Motor City Machine Guns:

Szkoda. W ringu jeszcze byli w stanie coś pociągnąć.

The Wyatt Sicks:

Nigdy nie byłem fanem tej grupy i nigdy tego nie ukrywałem, ale można im oddać, że debiut był bardzo, bardzo dobry. Klimat wylewał się z ekranu i człowiek czekał co dalej, a dalej już nigdy nie dostaliśmy czegoś równie świetnego. Straciłem nimi zainteresowanie ekstremalnie szybko, a samo WWE nie pomagało. Tak czy inaczej, projekt nie udał się i poleciał do kosza. Rozumiem sentymenty, ale skoro i tak dla nich nic nie mieli, to po co mieli ich trzymać?

Zelina Vega:

Zelina swoje momenty w WWE już dostała. Backlash 2023, a w 2025 roku zdobycie pasa US. To był jej maks, więc zdziwiony, że jej podziękowali za współpracę nie jestem.

Kairi Sane:

Zwolnienie, którego nie rozumiem i które mi się nie podoba. Zawodniczka, która od miesięcy jest uwikłana w historię z Asuką i Iyo. Zawodniczka, która niedawno pokonała Iyo, a na ostatnim RAW miała walkę. Nie jestem zadowolony. Traci też kobieca dywizja tag team, ale spoko najwidoczniej lepiej zamiast prawdziwych tagów robić jakieś zlepki na szybko.

LQM.png

• Reputacja:   214

1 hour ago, KyRenLo said:

Zoey Stark:

Talent w ringu był najwidoczniej zabrakło zdrowia. Były już takie przypadki.

Kairi Sane:

Zwolnienie, którego nie rozumiem i które mi się nie podoba. Zawodniczka, która od miesięcy jest uwikłana w historię z Asuką i Iyo. Zawodniczka, która niedawno pokonała Iyo, a na ostatnim RAW miała walkę. Nie jestem zadowolony. Traci też kobieca dywizja tag team, ale spoko najwidoczniej lepiej zamiast prawdziwych tagów robić jakieś zlepki na szybko.

Co do Zoey, tutaj dziwię się że ona tak długo wytrzymała. Jedyne co mi zostało po niej w pamięci to Ladder Match gdzie prawie złamała rękę Lyry i prawie rozwaliła sobie głowę, potem jeszcze w którymś matchu prawie komuś krzywdę zrobiła i na koniec załatwiła siebie. Jej nie jest mi bardzo szkoda - aczkolwiek jak najlepsze życzenia dla niej i dla reszty, strata pracy to nigdy nie jest dobra rzecz, szczególnie kiedy jest na liście z kontuzjami - ale chyba w tym przypadku dywizja odetchnie trochę z ulgą.

Co do Kairi...mind blown. Co do dywizji TT, ona jest i tak tam dla żartu tylko, co WWE z uporem maniaka udowadnia co tydzień (O ile przypomną sobie że te pasy istnieją) ale ostatnie kilka miesięcy budują storyline między nią, Asuką i Iyo...i teraz co? Asuka będzię obwiniac Iyo że namieszała Kairi w głowie i Kairi postanowiła odejść? Zaraz po tym jak na RAW wciąż była lojalnym pieskiem kanapowym Asuki? Iyo będzie obiwniac Asuke że pozbyła się Kairi za jej porażki? Mimo że Kairi pokonała tydzień temu Iyo? Albo zrobią to co WWE robi najlepiej i po prostu bez powodu skończą storyline, Asuka wróci do Midcardu a poster girl Iyo pójdzie po pas, żeby na Crown Jewel zrobić Iyo vs Rhea? Albo nawet na Evolution już? 

Pomijając aktywny storyline, Kairi jest bardzo dobra, potrafi złapać kontakt z widownią która ją lubi i reaguje na nią...jak dla mnie, zwolnienie znikąd. Albo TKO uważa że nie jest warta pieniędzy które dostaje, albo HHH powiedział że "she can't draw" i że wyczerpali limit japonek w rosterze. 

Z pozostałym...MCMG mam wrażenie bardziej podpisali kontrakt żeby powiedzieć że byli w WWE, dla dopełnienia CV i spokoju ducha. Na pewno jeszcze zrobią co nieco albo na indysach albo wrócą do TNA, może AEW, kto wie. Aleister i Zelina...well...nie powiem że jestem zaskoczony, ale na pewno jestem smutny. Osobiście lubię Black'a i żałuje że nie wykorzystali go lepiej. Nie wiem jak wygląda obecnie sytuacja w AEW, ale nie zdziwiłbym się gdyby wrócił tam i odbudowali HoB. Alby też szkoda, choć jej od bardzo dawna nie brali już na poważnie. Jak pisałeś, Chelsea sobie poradzi, aczkolwiek nie powiem - Secret Hervice był całkiem zabawnym pomysłem i sprawdzało się jako comedy relief w kobiecym rosterze.

Wyatt Sicks cierpiało na ten sam problem co Bloodline, MFT, Judgement Day, Darkstate, [Wpisz imię innej grupy powżej 2 osób]. WWE nie ma czasu, pomysłu i chęci na storyline'y dla stajni i one wszystkie kończą tak samo. Potencjał był, ale na potencjale się skończyło.

Z tych "mniej" znanych twarzy, dziwi mnie że pozbyli się Steele. Pisałem o tym chyba przy ostatnim NXT, ale mam wrażenie że ona spokojnie mogłaby być tym, na co promują Kali Armstrong teraz, tylko lepszą wersją z solidniejszym background'em. Z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć czy problem był z jej strony, tak jak z Jazmyn Nyx i nie dogadali się finansowo, czy to bardziej WWE nie widziało w niej potencjału na nic więcej.

Co do argumentu z rekordem finansowym - chciałem przypomnieć jedną rzecz. Nie dowiemy się tak naprawdę jaka jest sytuacja finansowa WWE, przez to że TKO chowa te dane wewnątrz zeznań finansowych TKO. Kevin Nash wspominał jakiś czas temu że TKO bardzo chowa rzeczy i nie jest przejrzyste w żaden sposób jeśli chodzi o finanse. Powiedzieć mogą ze mieli rekordowy rok, bo to informacja dla akcjonarjuszy, nie dla fanów. 

• Reputacja:   1 465

14 minut temu, VictorV2 napisał(a):

Crown Jewel zrobić Iyo vs Rhea?

Liv vs. Rhea. Nie sądzę, żeby któraś z nich do tego czasu straciła tytuł. Mogę się mylić.

14 minut temu, VictorV2 napisał(a):

Albo nawet na Evolution już? 

Wątpliwe, że zobaczymy w tym roku galę Evolution. Tutaj chciałbym się pomylić, ale coś mi nos mówi, że tak nie będzie.

19 minut temu, VictorV2 napisał(a):

Wyatt Sicks cierpiało na ten sam problem co Bloodline, MFT, Judgement Day, Darkstate, [Wpisz imię innej grupy powżej 2 osób]. WWE nie ma czasu, pomysłu i chęci na storyline'y dla stajni i one wszystkie kończą tak samo. Potencjał był, ale na potencjale się skończyło.

Pewnie dużo, w tym racji jednak MFT żyją i jakoś się jeszcze mają. The Judgment Day dostają swój czas na RAW i pewnie do czasu, aż któraś z dwójki Raquel/Roxanne się nie odwróci będą w takim składzie razem. Wyatt Sicks zostało wyrzucone w całości. Wyatt Sicks po prostu mimo świetnego startu było z góry skazane na porażkę, bo było wiadomo, że wcześniej czy później WWE straci nimi zainteresowanie. Sentymenty na bok. Ja nie będę tęsknił. Gdyby poleciało całe The Judgment Day (Wiem, że to abstrakcja i rzecz niemożliwa) to normalnie płakałbym z żalu.

Osobiście mocno szkoda mi Kairi i chętnie popatrzyłbym jeszcze w ringu na Motor City Machine Guns, ale reszta ze zwolnionych nie skradła mojego serca, i chociaż życzę im najlepiej, bo to ludzki odruch to ja nie odczuję ich straty. TKO pewnie też.

LQM.png