Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You're Fired! - dyskusje na temat zwolnień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sd kręciło się głównie wokół nich. Feud CC z Ortonem to 3 jak nie 2 najlepszy feud z 2011 i może jestem odosobniony z tą tezą(mark ma zaklejone oczy), ale nie uważam by CC zrobił cokolwiek źle by tak szybko z niego rezygnowano i zabito jego postać jako me. Co później i tak by się stało związku z jego absencjami, ale przecież wwe o tym wiedzieć nie mogło...
Christian zaraz po zakończeniu tego programu z Ortonem , doznał na początku października , kontuzji po której wrócił w marcu jako heel ba 2 tygodnie, by się znowu skontuzjowac . Wrócił niezapowiedziany na oper the limit gdzie od razu zdobyć pas ic po czym po jakiś 2 miesiącach znowu dostał kontuzji. Nie chce mi się juz dalej pisać ale chyba wiecie że lepiej nie było. Miał nawet dostać po raz kolejny pas ic ale 3 dni przed walką się skontuzjowal. ..

O ile się nie mylę, to cały title run z pasem Christiana od Money In The Bank do Summerslam miał być karą dla Ortona, bo ten coś złego powiedział w wywiadzie na temat... Kelly Kelly? Nie pamiętam dokładanie. Ważne jest to, że jeśli to było prawdą to w ogóle nie wzięto na poważnie Charyzmy. Po tylu latach (to już 4 :o) można zapomnieć jaki ten run był, ale na pewno nie był słaby (już pomijając to jaką postacią był wtedy Christian, taki dzisiejszy Seth a nawet gorzej). Christian miał segmenty z Triple H itd. ogółem był ciekawą postacią.

Zawsze się zastanawiałem kim byłby Christian gdyby wtedy nie odszedł do TNA. Być może przesiedział by swoje w mid cardzie, a później nastał by jego czas :-). I tak czekam na One More Match...

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Christian zaraz po zakończeniu tego programu z Ortonem , doznał na początku października , kontuzji po której wrócił w marcu jako heel ba 2 tygodnie, by się znowu skontuzjowac . Wrócił niezapowiedziany na oper the limit gdzie od razu zdobyć pas ic po czym po jakiś 2 miesiącach znowu dostał kontuzji. Nie chce mi się juz dalej pisać ale chyba wiecie że lepiej nie było. Miał nawet dostać po raz kolejny pas ic ale 3 dni przed walką się skontuzjowal. ..

Tak wszystko to doskonale wiem, jednak nie zwróciłeś faktu na jeden ważny szczegół, po feudzie z Ortonem został besztany przez Shemusa, dosłownie besztany jak jobber, pytam się dlaczego, po co?

Po tylu latach (to już 4 :o) można zapomnieć jaki ten run był, ale na pewno nie był słaby (już pomijając to jaką postacią był wtedy Christian, taki dzisiejszy Seth a nawet gorzej). Christian miał segmenty z Triple H itd. ogółem był ciekawą postacią.

Może się mylę, ale czy te wszystkie fajne segmenty z Triplakiem nie były w czasie gdy ten nie był mistrzem?

KOŃCZĘ OFF TOP

163870508457e2d890447a3.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Z TNA pożegnał się również Samuel Shaw. Nigdy za nim osobiście nie przepadałem, ale szkoda mi go trochę. Miał jakiś gimmick, a wszystko stanęło przy zwolnieniu Brittany. Dixieland już od kilku miesięcy ma roster w opłakanym stanie, a teraz puszczają od tak dwóch wrestlerów, którzy pod koniec tamtego roku mieli ze sobą program. Oglądam TNA od bodajże Lockdown 2010 (miałem wtedy 10 lat, ale mniejsza :twisted: ) i trochę szkoda mi patrzeć, jak federacja kroczy już na dno, nie przedłużając kontraktów z wrestlerami, z których można było coś jeszcze wycisnąć.

Z TNA pożegnał się również Samuel Shaw. Nigdy za nim osobiście nie przepadałem, ale szkoda mi go trochę. Miał jakiś gimmick, a wszystko stanęło przy zwolnieniu Brittany. Dixieland już od kilku miesięcy ma roster w opłakanym stanie, a teraz puszczają od tak dwóch wrestlerów, którzy pod koniec tamtego roku mieli ze sobą program. Oglądam TNA od bodajże Lockdown 2010 (miałem wtedy 10 lat, ale mniejsza :twisted: ) i trochę szkoda mi patrzeć, jak federacja kroczy już na dno, nie przedłużając kontraktów z wrestlerami, z których można było coś jeszcze wycisnąć.

Nie mieli na nich żadnego pomysłu. Po co trzymać ich i płacić za nic skoro nie będą z nich korzystać? Lepiej dać im szanse, żeby spróbowali swoich sił gdzieś indziej. Gunnerem już interesuje się WWE, więc może mu się uda tam zachaczyć.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Low Ki poza TNA.

I have decided to part ways with @IMPACTWRESTLING. My very best to them in their future. Thank you to all the fans who joined the adventure.

Jak dla mnie to szkoda tej decyzji, bo Low Ki w ringu prezentował się nieźle. Dodatkowe osłabienie BDC.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

W sumie... strzał w ryj. Low Ki - jak dla mnie - to jeden z najciekawszych ringowo iXów w TNA. Gość jest stiffowy, szybki, dynamiczny i ciekawy w ringu. Od lat mi się gościa świetnie ogląda (Low Hitman Ki, hehehe). No cóż...

Oglądając dziś - przed przeczytaniem wiadomości Tupaca - LU tak sobie myślałem, że Low Ki pasowałby swoim stylem do luchadorów, a żeby było bardziej zawadiacko, to koniecznie z maską Tengu.

No szkoda, szkoda. Dla mnie to duże osłabienie dla TNA.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

I tak jestem zaskoczony, że wrócił tam na tak długo. Projekt BDC i przyjaciel MVP go pewnie przekonali. Projekt mocno podupadł, o TNA też różne plotki chodzą, to i dał sobie spokój - nie są mu do niczego potrzebni. Z punktu widzenia federacji? Żadna strata. Poważnie, piszę to mimo sympatii do Kavala.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Z punktu widzenia federacji, której kartą przetargową powinno być X-Division? Zostaję przy swoim - dla TNA to duża strata.

Low Ki znany jest z częstego zmieniania pracodawcy. Pewnie znowu ogłosi koniec kariery, by za jakiś czas wrócić. :-) Jego brak będzie dla mnie trochę odczuwalny. Lubię jego stiffowy styl, a co najistotniejsze - wymusi to kolejne już przegrupowanie w szeregach BDC (szybki powrót Homicide'a?).
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Mimo wszystko bardzo chętnie zobaczył bym Low Ki ponownie w New Japan.. Cholernie lubiałem go oglądać i fajnie, jakby zasilił szeregi tej federacji. Poza tm nowy rywal dla Omegi mile widziany.

71873036054fe0f048f170.jpg

Oj sypie się to BDC... najpierw Joe, teraz Ki... starają się ratować ten projekt Homcide'ami i Hernandezami ale one i tak nic nie wnoszą do stajni a wręcz wydają się doczepione na siłę. Ale cóż, jeśli Low Ki prowadził rozmowy z TNA na temat odejścia już wcześniej, to możliwe, że mamy powód ściągnięcia do fedki Supermexa. Ah, spora huśtawka w tym TNA ostatnio, najważniejsze gwiazdy odchodzą, wracają a potem znowu odchodzą. Wielka szkoda, lubię oglądać Kavala w ringu, szybko wrócił do formy sprzed przerwy i znów stał się jednym z ringowych weteranów, których chce się oglądać. Kariery raczej nie skończy ale gdzie pójdzie? LU? NJPW? ROH? Teraz będzie gorącą bułeczką w indysach. Edytowane przez DashingNoMore

• Reputacja:   1

Z punktu widzenia federacji, której kartą przetargową powinno być X-Division? Zostaję przy swoim - dla TNA to duża strata.

Zaraz, zaraz, bo to, że powinno być, to są marzenia poszczególnych jednostek. Fakty są takie, że nie jest, nie promują, nie będzie, a Low Ki nie zrobił nic konkretnego, nawet jak miał pas :-) Lubimy go? Ok. Co nie zmienia faktu, że drawem nie był dla nich praktycznie żadnym, a i wielkich planów na niego nikt tam nie miał. Też go lubię i bym chciał, żeby tam był - bo czemu nie, w końcu nie płacę mu, tylko oglądam. Ale z punktu widzenia Dixielandu, mają o wiele większe problemy, a taka "strata" nie wpisuje się nawet na ich listę.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Low Ki zrobiłby krok w dobrą stronę gdyby poszedł w voice acting i zaczął podkładać głos pod Lesnara.

No i cała wasza dyskusja o Dolphie stała się bezprzedmiotowa, Internety twierdzą, że Ziggi podpisał wyr.. kontrakt na kolejnych kilka latek... 8)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg