Skocz do zawartości
  • Najnowsze posty

• Jeffrey Nero

Opublikowano

2 godziny temu, CzaQ napisał(a):

ile włosów łonowych na Backlash będzie miała Lyra

Rozwiń  

to akurat podchwytliwe pytanie bo wcale. Ogolona jest na zero :hbk:

2 godziny temu, CzaQ napisał(a):

Pytanie tylko czy każdemu takie coś by pasowało i czy Jeffo chciałby wymyślać

Rozwiń  

Szczerze to raz na jakiś czas może się pojawi, ale nie co gale jest to dodatkowe liczenie pkt czego nie lubię.

1. John Cena (c)

2. Lyra Valkyria

3. Gunther

4. Jacob Fatu (c)

5. Dominik Mysterio (c)

• Maxiu

Opublikowano (edytowane)

1. John Cena (c)

2. Becky Lynch

3. Gunther

4. Jacob Fatu (c)

5. Dominik Mysterio (c)

Edytowane przez Maxiu
    • Bastian

Opublikowano (edytowane)

Dominik Mysterio vs Penta - Mysterio na WM zdobył pas, więc raczej tak szybko go nie straci. Możliwe, że Pencie przeszkodzi Chad Gable El Grande Americano. Sama walka zapewne będzie dość sztampowa. Judgment Day przy ringu, będą przeszkadzać luchadorowi. Chyba jedyna okoliczność przemawiająca za Pentą to ewentualna zdrada Balora, ale chyba na to przyjdzie czas. Finna będą drażnić kolejne zwycięstwa Doma i praca na jego sukcesy.

Jacob Fatu vs LA Knight vs Damian Priest vs Drew McIntyre - potencjał na najlepszą walkę gali. WM41 pokazała, że WWE umie w wieloosobowe walki, nawet przy ograniczonym czasie. Tu powinno go być nieco więcej. Dla Fatu spakowanie tak mocnego tercetu, z dwoma byłymi mistrzami świata, będzie z korzyścią. No chyba, że WWE uzna, że porażka w F4W to właściwie nie porażka i taki Drew przypnie Knighta i zgarnie pas. Ew. zazdrosny Solo przeszkodzi Fatu. 

Pat McAfee vs Gunther - nie ma gimmick matchu, więc na logikę Gunther musi tutaj znęcać się nad Patem i go poskładać. Niewykluczona będzie jakaś pomoc dla komentatora. Po cichu liczę na jakiś debiut/powrót, a finalnie skończy się Jimmym Uso. :D

Lyra Valkyria vs Becky Lynch - języczkiem u wagi będzie tutaj Bayley i jej ew. powrót. Na logikę powinna wrócić, pomóc koleżance z TT i powetować sobie nieobecność na WM, atakując Becky. To byłby pierwszy mocny skalp dla Irlandki, odkąd jest mistrzynią IC.

John Cena vs Randy Orton - to jedna z najbardziej ikonicznych rywalizacji, odkąd WWF to WWE, no ale akurat, gdy Cena z Ortonem stawali w szranki w klasycznej walce, zazwyczaj wiało nudą. Hell in a Cell, Iron Man Match, tam było ciekawie. Tutaj ciekawie raczej nie będzie, bo w ringu gigantami obaj nigdy nie byli, a są grubo po 40-tce. Co więcej, zanosi się na sztampową walkę, gdzie Orton będzie zamiatać ring Jasiem ku uciesze publiki, ale finalnie heelowy Cena skradnie wygraną kantem, doprowadzając do furii publiczność i budując swój wizerunek heela. Oby był to płynniejszy, mniej przewidywalny kant niż podczas WM i walki z Rhodesem. Nie powinno zdziwić RKO na Ortonie i AA na Cenie.

Edytowane przez Bastian
    •   2 godziny temu, GGGGG9707 napisał(a):

dwóch gości którzy nigdy nie powinni się znaleźć w walce o ten pas

Rozwiń  

Czemuż to? Logan to dobry wrestler. Spokojnie materiał na pretendenta, a nawet głównego mistrza. Można go nie lubić, ale chyba udowodnił, że posiada godne umiejętności. W ringu bardzo dobry. Na mikrofonie więcej niż niezły. Jako Heel naturalnie dobrze sobie radzi.. Panowanie z pasem US to była lipa, ale głównie przez jego niezbyt częste pojawianie się. Teraz pewnie wyglądałoby to już inaczej. 

• Lubię to 1
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You're Fired! - dyskusje na temat zwolnień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie będę za Brooksem zbytnio tęsknił, WWE skutecznie wyparło go z mojej głowy srają nim w programach Networka ^ ^. A jeśli chodzi o ostatnie 6 miesięcy jego kariery... no nie był to dobry run, nic z niego nie pamiętam :< xD

W sumie ten kto miał trochę oleju w głowie wiedział że do tego dojdzie i tylko nieliczni wierzyli w jakiś cud że może pojawi się na Payback a tu dupa :) Na koniec kontraktu WWE postanowiło jeszcze wycisnąć z Punka ostatnie soki i wypuścili dwa dokumenty na jego temat w Network, good job :twisted:

66487669857979e1f5d8b5.jpg

• Reputacja:   2

Stało się nieuniknione. Brooks po prostu po raz kolejny pokazał swoje ego i jeśli coś zrobi to zrobi. W tym wypadku nie chciało mu się już wrestlingować, postanowił odejść na emerytkę i się ohajtać. Początkowo na pewno brak Punka odczuwałem, bo co by nie mówić zarówno na micu jak i w ringu był dobry. O ile jako brodaty Straight Edge pozostawał gdzieś w tyle za głównymi twarzami to po słynnym Pipe Bomb i New Nexus stał się kim się stał i to właściwie tego CM'a może brakować najbardziej. Teraz... Po prostu się przyzwyczaiłem do jego braku. Na pewno są gdzieś osoby, które ta informacja zmartwiła. Trzeba to po prostu potraktować jako zwykłe odejście. Starzy odchodzą, przychodzą nowi.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Odejście Punka oczywiście nie jest niespodzianką, choć nie ukrywam że szkoda mi że już go nie zobaczę w ringu. A po sposobie w jakim rozstał się z federacją to na kontrakt legend w przyszłości liczyć pewnie nie może.

Straciliśmy jednego z najlepszych mówców w federacji i mimo że nie było go już około pół roku to w dalszym ciągu po jego następcach ani widu ani słychu. W ringu Punk pod koniec stał się dość nudny, wydaje mi się że po walce z Takerem na Wrestlemanii nie miał już celów do osiągnięcia i dlatego stracił motywację do pracy.

Mimo wszystko cieszy mnie że mogłem śledzić większość kariery Punka w WWE i mam nadzieję że jeszcze gdzieś będę go mógł oglądać. Ciekawi mnie też gdzie teraz się zatrudni, skoro nie chce być już wrestlerem :smile:

28054889252fa02dfba372.jpg

Kowal napisał(a):
Ciekawi mnie też gdzie teraz się zatrudni, skoro nie chce być już wrestlerem

Punk przez całą karierę w WWE zarobił tyle że już nigdzie zatrudniać się nie musi, chyba wystarczy mu że sobie poprowadzi podcast dla zabicia czasu :twisted:

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Croos napisał(a):
  Kowal napisał(a):
Ciekawi mnie też gdzie teraz się zatrudni, skoro nie chce być już wrestlerem

Punk przez całą karierę w WWE zarobił tyle że już nigdzie zatrudniać się nie musi, chyba wystarczy mu że sobie poprowadzi podcast dla zabicia czasu :twisted:

Albo sobie coś podpali :D

159737492253a13927a7b43.jpg

• 2 tygodnie później...

Myślę, że Punk wróci raczej wcześniej niż później. No i nadal wydaje mi się to dziwne, że CM jeszcze nie powiedział o prawdziwej przyczynie odejścia. Heyman w podcast'cie Y2Ja lub Stone Colda mówił o tym, że od roku już nie był zadowolony. Jednak to, że Brooks milczy tak długo wydaje mi się dziwne. Zupełnie jak nie on. Wydaje się osobą, która nie miałaby problemów z odpowiedzeniem na takie pytanie. Poza tym, żeby nikt mnie źle nie zrozumiał, uważam na obecną chwilę Punka za hipokrytę (trochę z tym odejściem przypomina mi The Rocka). W "shootowym" (wówczas miałem niezłą bekę z tego, że toczyły się dyskusje typu "shoot czy nie soot... oto jest pytanie" xd) promo "rozumiem, że beze mnie ten bizenes też będzie działał", a traci pas po jednym z najdłuższych runów w historii wrestlingu i zaczyna płakać.

PS. Mogłem pominąć wypowiedź Punka o powodzie odejścia w takim razie prosiłbym o podesłanie linku jeśli gdzięs o tym mówił.

79363325354627f1096144.jpg

Jak podaje strona wwe.com z federacją pożegnał się Ricardo Rodriguez. Hmmm.. ciekawe czy to jest początek serii tych zwolnień, o których się mówiło ostatnio...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Szkoda, zdecydowanie szkoda, ale można było się tego spodziewać po tym, jak Kalisto przestał tagować z nim i znalazł nowego partnera w Sin Carze.

• Reputacja:   2

WWE pozbywa się kolejnej osoby z której najwidoczniej nie miało pożytku. Dawno go nie widziałem odkąd dali mu fuchę komentatora gal PPV dlatego też niezbyt będę tęsknić. Szkoda, że nie dane mu było wykazać się ringowo.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Urządzenie:  Windows

Jakiś czas temu pojawił się komunikat o zesłaniu Ricardo na treningi do Performance Center, można więc domyślić się, że gość dostał ultimatum: masz x czasu (pewnie z pół roku) na doprowadzenie się do formy albo out. Po pół roku nadszedł test (tag z Kalisto), wyszło mocno średnio (te botche...) więc... cóż, papa. W sumie szkoda, długo miałem bowiem nadzieję, że dadzą mu trochę powalczyć, żadną bowiem tajemnicą nie jest, że chłopina coś potrafi...

To co, kto następny w kolejce?

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Zwolnienie Ricardo mnie nie rusza. Od dłuższego czasu nie było na niego pomysłu, stracił rolę menadżera/annoucera, stolik komentatorski był tylko takim czymś żeby go zająć i to wszystko. WWE już od dawna nie wiązało z nim swojej przyszłości i to może nawet dla niego lepiej że federacja się z nim pożegnała.

No i wiadomość dnia: Vince Russo zwolniony z TNA :D. Jeszcze tydzień temu nie wiedziałem że wciąż jest związany z federacją. Wyciekły pewne brudy TNA na kontrakcie ze Spike TV :P. Paradoksalnie produkt TNA może być teraz jeszcze tylko lepszy choć jeśli federacja by mnie wyjebała na mocy kontraktu z telewizją to bym się wkurwił nie na żarty ;).

No cóż, Ricardo i tak miał szczęście że przez tyle lat utrzymał się w federacji. Jedynym jasnym punktem jego kariery jest latanie za Alberto, a po tym powinni byli go zwolnić od razu a nie trzymać i marnować czas na NXT na jego osobę. Co do jego roli komentatora na PPV, to jeśli dobrze się spisywał to nie widzę przeszkód żeby mógł sobie co miesiąc dorobić komentując gale.

28054889252fa02dfba372.jpg

Na to dorabianie to raczej nie ma co liczyć, jest tylu innych którzy mogą to robić, więc niech sobie szuka roboty gdzie indziej. Tak na dobrą sprawę to poza współpracą z Alberto nie pokazywał nic, albo prawie nic - poczynając jeszcze od FCW, a kończąc na dniu dzisiejszym. Jakoś ani mnie nie ziębi, ani mnie nie grzeje to że nie będzie go już w WWE.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Cytat
Garrett Dylan

Travis Tyler

Slate Randall

Mac Miles

Dani Jackson

5 "wspaniałych" z NXT właśnie wyleciało.