Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You're Fired! - dyskusje na temat zwolnień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jednak przyszła pora na Goldusta...

Source: Pwinsider.com

After the official WWE website transferred Dustin “Goldust” Runnels’ profile from the RAW Superstars section to the Alumni section on Friday, we have confirmed that he was released from his contract with the organization last week.

An undisclosed incident at the April 24 SmackDown taping in Grand Rapids, Michigan led to his contract being terminated. He had been working behind the scenes since suffering a shoulder injury in December 2010.

More as we get it.

Szkoda mi go. Jeden z najbardziej wyróżniających się gimmicków w historii wrestlingu. Jeżeli przejdzie na wrestlingową emeryturę to wydaję mi się że, za parę lat przypomną sobie o nim i wprowadzą go do HoF.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

A mi wcale nie szkoda. Gimmick może wyróżniający się, ale moim zdaniem jak najbardziej na minus. W mojej opinii Goldust jako aktywny wrestler do niczego już się nie nadawał, a skoro WWE uznało, że do niczego im się on nie przyda także za kulisami, podziękowało mu. Jedyne czego żałuję to tego, że nie doszło jednej walki z bratem Cody'm na jakimś PPV. Do HoF pewnie Dustin zostanie dołączony, ale trochę lat minie zanim to się stanie. I oby nie powracał on znów do TNA.
Semper invicta

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Mi również wcale nie szkoda Goldusta. Moim zdaniem to bardzo dobry ruch ze strony WWE gdyż Goldust i tak nie miał miejsca na tygodniówka czasami coś tam wystąpił na Superstars i znowu znikał. Podobno coś tam na backu robił ale to nie wnikam.Tak więc według mnie zwolnienie Goldusta jako wrestlera to dobra decyzja i nie będę ubolewał nad stratą tego Pana.
#SmartFanZone

Czym we wrestlingu jest praca na backu? Stoły przesuwał czy kable jakieś nosił?

• Reputacja:   66

Trenował divy :?

#SmartFanZone

IMHO tekst miesiąca albo roku nawet. Praca na backu to w dużej mierze praca z innymi wres... superstarsami. Głównie jakieś treningi, wskazówki do zachowania, do wygłaszania prom itp.

IMHO tekst miesiąca albo roku nawet. Praca na backu to w dużej mierze praca z innymi wres... superstarsami. Głównie jakieś treningi, wskazówki do zachowania, do wygłaszania prom itp.

Do tego może być producentem lub wpływać w razie woli CT na booking (np. dawać wskazówki z własnego doświadczenia tak jak robi to aktualnie Undertaker)

48798430952f294e69c1e4.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   294
  • Urządzenie:  Android

Z TNA pożegnał się Anthony Nese. Kontrakt rozwiązano na jego życzenie.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Jak tak dalej pójdzie to znowu będą musieli budować X Division od nowa (a ja uważam, że do reaktywacji nigdy nie doszło, a zeszłoroczne Destination X miało taką formę tylko po to żeby na chwilę zadowolić apetyty fanów). Teraz wychodzi, jak mają wyjebane na wizytówkę TNA. Szkoda Neese. Facet ma dobre warunki fizyczne i nie dostał szansy na wykazanie się. Z tego co pamiętam brał udział w best of 3 series o wyłonienie contendera i na tym jego przygoda z TNA się zakończyła. Kurczy nam się roster i niebawem dojdzie do tego, że z braku rywali Aries będzie nosił tytuł tylko dla ozdoby.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Szkoda go, bo w ringu był dobry. Jak widać TNA dalej ma gdzieś X Division, czyli coś dzięki czemu zaistniało ( przynajmniej według mnie ). Osobiście się mu nie dziwie, że poprosił o rozwiązanie umowy, skoro ostatni raz pojawił się kilka miesięcy temu. Ta dywizja mocno upada i zamiast postarać się, aby znowu było w miare dobrze to oni wywalają zawodników, którzy w ringu coś potrafią, a zostawiają takich jak Rob Terry czy Robbie E co jest poprostu głupotą.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Szkoda , że zwolnili Neesa , lubiłem go , chociaż jednak nie miał w ogóle charyzmy oraz na majku był kompletnym zerem .

W ringu coś potrafił , myślę iż dywizji X by nie zawojował .

Już nawet mają Neesa #2 , a mianowicie Alexa Silvę , który posiada charyzmę , jest świetny na majku , w ringu też sporo potrafi (ci , którzy nie oglądają OVW mało go widzieli w ringu , bo w TNA stoczył dopiero jedną walkę z Robbiem E , którą zresztą przegrał w squashu) .

Podsumowując Silva może coś osiągnąć w DixieLandzie .

" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

3316032514ffc8bd46ae6b.jpg

Zbliża się Destination X, a tu takie info... Nie jest za ciekawie. Facet jest naprawdę dobry w ringu, szkoda, że nie miał kiedy się wyszaleć.

To ile mamy Xów w rosterze? Aries, Ion, Haskins, Kash trenujący do walki w MMA, MCMG i Kaz/Daniels w dywizji TT, Moore chyba na wakacjach. Bosko.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Jeśli chodzi o X'ów w rosterze TNA mamy kilku ...

Austin Aries , czyli obecny mistrz tej dywizji , który też niedługo może nam wyfrunąć z DixieLandu .

WWE podobno kusi go udziałem w jakimś programie o Cruiserweightach .

Niech przejdzie do VinceLandu , bo to będzie krok w przód , ale co jeśli ten program o zawodnikach wagi Crusier skończy tak jak NXT .?

Pewnie odstawiliby go gdzieś na Superstars , bo jak wiemy Vince lubi pushować dużych chłopców , a tych mniejszych to już nie bardzo .

Do WWE powinni przywrócić pas Cruiserweight , nawet niedawno krążyły takie pogłoski , ale jak wiemy nic ostatecznie z tego nie wyszło .

Zema Ion , świetny wrestler z beznadziejnym gimmickiem , mogliby dać mu taki jak w Ring Ka King , ale oni nie , wolą mu dać coś na kształt tych w CHIKARA .

W fedce Indy to się sprawdza , ale w Main Streamie nie bardzo .

Mark Haskins , od dawna się nie pojawia na IW (tak samo na Xplosion) , pewnie niedługo będzie tak jak Neesem .

Ostatni raz widziałem go na Maximum Impact'ie w Anglii , idzie chłopak na zmarnowanie . Kid Kash , zaczyna trenować MMA , pewnie odejdzie z TNA , bo go w ogóle nie pokazują w TV , a jak już to w walce o X Title z Arisem (pojedynki oczywiście przegrywa) .

Motor City Machine Guns , pewnie niedługo zdobędą pasy TT w wyniku wygranego feudu z Chrisem Danielsem i Kazarianem (tak przypuszczam) , ogólnie to byłem pewien , że walkę na Sacrifice wygrają pretendenci do pasa , bo tweener'owaci Magnus i Joe nie wykręciliby wspaniałego feudu z Sabinem i Shelleyem , gdyż byli przegrani na ostatnim PPV są sporo więksi .

Już widzę wspaniałą walkę na Slammiversary lub Destination X pomiędzy tymi dwoma Tagami o pasy .

Kaz & Chris Daniels , pewnie ich Tag się niedługo rozpadnie i rozpoczną między sobą feud ( wydaje się to nieuchronne) .

Shannon Moore , sam mówił , że chce sobie wziąć dłuższą przerwę , która zapewne zakończy się zwolnieniem na to , aby skupić się na swoim studiu tatuażu .

Obecnie sytuacja z dywizją X'ów wygląda faktycznie tragicznie , bo trwa czyszczenie rosteru w TNA .

Dowodzi tego walka (a raczej rywal) Ariesa na ostatnim PPV .

A co tam zabookujmy na Destination X walkę o X Title pomiędzy Austinem Ariesem a Abyssem :twisted: .

Trochę się rozpisałem , bo chciałem wyjaśnić sytuację z X'ami .

" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

3316032514ffc8bd46ae6b.jpg

• 2 tygodnie później...

Niestety plotki się potwierdziły i Alex Shelley opuszcza TNA. Ostatnio często odwiedzałem stronę Dixielandu z nadzieją, że profil Alexa wciąż będzie na niej widniał. Dzisiaj już go nie ma. Dla mnie to cios, bo uwielbiałem oglądać Alexa w akcji zarówno solo jak i w drużynie z Sabinem. To już koniec najlepszego mainstreamowego tag teamu ostatnich lat. Jak na złość wszystko wydarzyło się tuż po powrocie MMG i przed świętem na Slammiversary, gdzie na pewno dwaj TNA originals odegrali by jakąś rolę. Jedynego pozytywu w zaistniałej sytuacji upatruję w solowej karierze Sabina. Jest szansa na powrót do X Division (o ile kolano ma już w 100% zaleczone i będzie latał jak za najlepszych czasów) i feud z Ariesem. Oczywiście musiałby przejść turn, co też będzie pewnym odświeżeniem dla jego postaci, bo długo już gra face'a.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 117 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 883 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      hmmm....  
    • Kaczy316
      Dobra lecimy z tą Wrestlemanią, ostatecznie road to WM wyszła przeciętnie/okej, mogło być gorzej, więc teraz zobaczmy jak wyjdzie sama WM! Osobiście mam jakieś oczekiwania, może je trochę obniżę, żeby się nie zawieść, chociaż mam nadzieję, że Tryplak nie zawiedzie i ostatecznie da kozak WM. Oj tak samą WM zaczynamy od Huntera WELCOOOOMEEEE TO WRESTLEMANIAAAAAAAA!!!   1.Gunther vs Jey Uso, World Heavyweight Championship Singles Match Opener czyli nasz mistrz Gunther kontra zwycięzca Royal Rumble 2025, z którym niestety za wiele nie zrobiono Jey Uso! No cóż sam program był jaki był, ale może pojedynek odda, trzeba na to liczyć, obojętne dla mnie tutaj kto wygra, ale niech dadzą coś, co można zapamiętać, nawet squash na Jeyu będzie godny zapamiętania, bo tego nikt się nie spodziewa, a wygranej Jeya spodziewa się każdy xD. Jey Uso ma fajne wejście oj fajne, jeszcze przez trybuny, publika go uwielbia chociaż mam wrażenie, że mało osób coś yeetuje xD, jakoś połowa areny? Tak mi się zdaję, ale może to tylko takie wrażenie przez to, że sam stadion jest ogromny. Gunther wbija i stage wygląda świetnie, bardzo fajnie zrobiony, Gunther standardowa wejściówka. No i co mogę napisać solidnie rozpisana walka, bookingowo ciężko było lepiej to rozpisać, chociaż końcówka niezbyt mi się podobała, w sensie odklepanie Gunthera i to w tak szybki sposób po jego własnej akcji kończącej, mocna ujma na postaci, ale jaki reign takie i jego zakończenie, Jey powinien mieć lepszy reign, mam nadzieję, że jakoś odbuduję ten tytuł, bo reign Gunthera był okropny, reign Jeya nie zapowiada się lepiej, ale jak coś nie zapowiada się lepiej to zazwyczaj jest lepsze, więc miejmy nadzieję, że takie będzie, sam pojedynek to mówiąc wprost dopiero jakoś od połowy się wkręciłem, od tego jak Gunther przywalił pasem Jeyowi, ale mamy piękny WM Moment razem z Jimmym można iść dalej, sama walka trwała około 15-16 minut, odpowiedni czas według mnie, ale publika trochę śpi, w sumie może kwestia podbudowy tego pojedynku, ale zobaczymy jak będzie dalej.   2.War Raiders vs The New Day, World Tag Team Championship Tag Team Match Jest tutaj coś do pisania? Walka dodana od tak z niczego, ale liczę na dobre ringowo show, chociaż to proszę! I my dostaliśmy to, gdzie publika spała przez cały pojedynek zamiast TLC Matchu o pasy WWE Tag Team? Tryplak podejmuję co raz gorsze decyzję, spodziewałem się wygranej The New Day, walka skończyła się po 9 minutach i tak naprawdę jak się rozkręciła to zaraz się skończyła, mierny pojedynek, Panowie się starali, ale no cóż oni mogli zrobić bez podbudowy i z takim bookingiem, masakra, ale widać było starania ze strony zawodników, więc to można docenić, nie ich wina, że ten booking woła o pomstę do nieba.   3.Jade Cargill vs Naomi, Singles Match Ehh nie wiem co napisać, po poprzednich walkach się spodziewałem wiele, a okaże się zaraz, że to pojedynek po którym się niczego nie spodziewałem dowiezie o wiele bardziej. Kurde Panie dostały 9 minut i jak dla mnie wykorzystane w 100%, chociaż jak na to, że to WM to trochę boli fakt, że walki typu Jey vs Gunther czy War Raiders vs The New Day wyszły tak słabo i publika nawet obudziła się dopiero na Jade vs Naomi, a ja sam się spodziewałem, że to będzie jedna z gorszych walk xD, niemniej jednak Panie dowiozły, takie 6,5-7 bym dał na cagematchu, zobaczymy jak inni dadzą, Jade wygrywa zgodnie z przewidywaniami.   4.LA Knight vs Jacob Fatu, United States Championship Singles Match No i co kolejny pojedynek co do którego miałem wątpliwości jeśli chodzi o to czy dowiozą w ringu, ale po 2 świetnych pierwszych walkach i Jade vs Naomi to jestem dość spokojny, Panowie nawet nie będą musieli się starać, chciałbym tutaj Knighta, nie był to program na miarę wygrania przez Jacoba imo, to powinien być większy moment, nawet przy pasie mid cardowym, a w obecnym momencie to imo Fatu niewiele zyska na wygraniu tytułu ot kolejna wygrana na koncie i tyle, Knight jako mistrz US mnie bardziej interesuję na ten moment, zobaczymy na co Tryplak postawi, kurde Knight jaki wjazd to było lamborghini? 11 Minut bardzo dobrej walki, kurde martwiłem się o ten pojedynek, a na razie wypadł najlepiej ze wszystkich, Knight i Fatu mieli ze sobą niesamowitą chemię, publika tutaj w końcu ożyła i pomimo tego, że wolałem Knighta to Jacob mi tu nie przeszkadza jako zwycięzca, trochę boję się o jego reign, ale walka była wybitna, Panowie dali radę nawet bardzo, kontra z Moonsaulta na BFT była wybitna, bardzo fajny pojedynek oj tak, także brawa dla nowego mistrza United States!   5.Rey Fenix vs El Grande Americano, Singles Match Mała zmiana, bo będziemy mieli Reya Fenixa, ale jak dla mnie na plus, Rey Fenix w ringu da lepsze show niż Mysterio, więc będziemy mogli liczyć na genialny pojedynek, a szansę na wygraną El Grande trochę wzrosły, chociaż wydaję mi się, że Rey to ostatecznie ugra, ale walka ma potencjał na bycie showstealerem, tak samo w sumie jak pojedynek Tiffy z Charlotte, ale zobaczymy jak to wyjdzie, pytanie czy jak postawiłem na Reya Mysterio w typerze to automatycznie mam to zmienione na Fenixa i zaliczy mi się punkt? Mam nadzieję, że tak, ale też pewnie się przekonamy później. Fajny pojedynek i cieszy mnie wygrana El Grande Americano w debiucie na WM, szkoda Fenixa co prawda, ale taka przegrana mu nie zaszkodzi imo, El Grande był sprytniejszy, ale szkoda, że te walki takie krótkie, tak naprawdę tylko opener, który był po prostu solidny dostał więcej czasu niż standard na tygodniówce, szkoda, ale no jest jak jest, Gigachad w końcu z wygraną, dobrze i to na WM! 8 minut walki, za krótkie jak na WM.   6.Tiffany Stratton vs Charlotte Flair, WWE Women's Championship Singles Match No i pora na walkę, która miała jeden z najgorszych feudów, ale ringowo może wyjść najlepiej z całego pierwszego dnia, a nawet bym powiedział, że i z całej WM, oczekiwania mam spore, kurde obym się nie zawiódł xD. Świetne promo przed walką, pomimo kiepskiego feudu to materiał promocyjny zrobiony tak dobrze, że dał mi hype na ten pojedynek, entrance Tiff też przyjemny, bardzo pasujący do jej postaci. 20 minut dobrej ringowo, ale mega dziwnej walki, nie było to stricte złe, ale wyglądało jakby Panie chciały to jak najszybciej skończyć, czasem nie wiedziały co zrobić, ale przez to, że są bardzo dobre ringowo to jakoś to wychodziło, wygrana Tiff to największy pozytyw tej walki, ale dalej uważam, że Knight vs Fatu to najlepsza walka gali jak na razie.   7.Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins, Triple Threat Match No i czas na main event, kurde szybko to leci, ale jest hype, oj jest, mam nadzieję, że nie wymyślą tu jakiegoś durnego bookingu, ale ciężko wymyślić tu jakieś gówno, którego by ta trójka nie udźwignęła, to zbyt wielcy zawodnicy, żeby nawet ze słabym bookingiem dali kiepskie show, więc zawód tutaj nie wchodzi w grę jak dla mnie. Seth dostał piękną wejściówkę tylko dlaczego na Netflixie zrobił się nagle czarny ekran podczas tego wejścia xD, mam nadzieję, że na yt dadzą jakąś powtórkę czy coś, bo chciałem zobaczyć co się wtedy działo. Klimatyczna wejściówka CM Punka, najpierw mocne promo z The Fire Burns w tle, a potem już standardowo Cult Of Personality grane na żywo! Nie wiem co napisać targają mną takie emocję, że to jest niesamowite, genialna walka, genialny feud, genialny booking, wszystko tu zostało zrobione idealnie i perfekcyjnie, Punk się świetnie bawił, Roman nie wygrał, bo nie musiał, Heyman to geniusz, prawdziwy adwokat diabła, Seth wypadł niesamowicie i generalnie tak, Seth ma dalej niepokonany streak w Triple Threatach na WM już 3:0 z czego drugi Triple Threat, w którym to pinuję Romualda i to w ME WM.....ZNOWU! Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że Roman lepszy od Setha to go zapytam, a Roman wygrał kiedyś z Sethem na PLE? Hehehe, za to Seth przypiął dwukrotnie Romualda w ME WM hehehe i elo, ogólnie to nie wiem co było lepsze, zakończenie tego main eventu czy main eventu WM 40 Night 2, dwie różne sytuację, ale emocję te same.   Match Of The Night: 7.Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins, Triple Threat Match   Plusy: Solidny opener Jade vs Naomi Jacob vs Knight i Fatu nowym mistrzem US! El Grande Americano vs Rey Fenix i Gigachad w końcu z wygraną! Tiffany wygrywa z Charlotte Main event ABSOLUTE CINEMA!   Minusy: Tragiczny pojedynek o pasy World Tag Team Mega przeciętny dzień poza main eventem   Podsumowanie: Mówiąc wprost nie wiem co mam powiedzieć, ale tak się spodziewałem, że będzie po ogłoszeniu kart na obydwa dni, pierwszy dzień będzie mocno przeciętny z genialnym main eventem, z kolei drugi dzień wynagrodzi przeciętność pierwszego, ale za to ze średnim main eventem, zobaczymy czy druga część mojej przepowiedni się sprawdzi, ogólnie to powiem tak, nie patrząc na ME to dałbym za ten dzień takie 5,5-6/10, ale ME zrobił taką robotę, że co najmniej 7/10, kurde ciężko to ocenić tak jednoznacznie, bo niby to tylko jedna walka, a reszta mega przeciętna, ale za to jaka to była walka....Nie no walka mogła być 10/10 i taka była imo jak i cały program i booking, ale gala jako całość to imo max 7/10 jedna walka nie zakrywa przeciętności całej reszty niestety, tak samo jutro jak większość walk dowiezie poza ME to będzie to po prostu lepszy dzień jako całość, także do zobaczenia jutro! TO JESZCZE NIE KONIEC WM!
    • Attitude
      Nazwa gali: TJPW/DDT/GCW Data: 19.04.2025 Federacja: Tokyo Joshi Pro-Wrestling, DDT Pro Wrestling, Game Changer Wrestling Typ: Pay Per View Lokalizacja: Las Vegas, Nevada, USA Arena: Pearl Theater At Palms Casino Resort Format: Live Platforma: TrillerTV Komentarz: Dave Prazak Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE WrestleMania 41 - Saturday Data: 19.04.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: Paradise, Nevada, USA Arena: Allegiant Stadium Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole, Pat McAfee & Wade Barrett Theme: Timeless (The Weeknd), FE!N (Travis Scott) Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Caribbean Cool
      gunther Viking raiders Fenix Jade Fatu Charlotte Roman Iivy Logan Dominik Drew Tba Cody
  • Dodaj nową pozycję...