Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You're Fired! - dyskusje na temat zwolnień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kevin Nash oficjalnie (nie tylko storyline'owo) zwolniony z WWE!

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Linux
  • Styl:  Klasyczny

to także część storyline'u

Nie oficjalnie. Nie ma info na corporate.wwe.com. Poza tym, Nash chyba został zwolniony na RAW, i dodają do tego storyline'owy twist. Nie ma co srać po gaciach :P

1822912563511427a3754ee.jpg

Wy serio łykacie wszystko, co podrzuci wam WWE? Przecież to oczywiste jak to, że system PPV się nie sprzeda.

Przecież to oczywiste jak to, że system PPV się nie sprzeda.

Nie rozumiem?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

No, ale ceny są ustalane dla zachodu (gdzie te 10-15 euro to pikuś... Pan Pikuś), a nie dla biednej Polski, gdzie za 40zł kupisz sobie jakiś obiad na dwa dni.

• Urządzenie:  Windows

No, ale ceny są ustalane dla zachodu (gdzie te 10-15 euro to pikuś... Pan Pikuś), a nie dla biednej Polski, gdzie za 40zł kupisz sobie jakiś obiad na dwa dni.

Ale gdyby Polsat dał tą walkę za 10 zł kupiło by ją więcej ludzi, wyszło by na to samo, a może zarobili by więcej, a tak więcej obejrzy za darmo na RTLu. Sorry za offtop.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Nie wydaje mi się, że to Polsat ustala ceny, a raczej realizator całego przedsięwzięcia. No, ale mogę się mylić ;]
  • 1 miesiąc temu...

Hej, hej, hej, czas ożywić temat, wiadomość od WWE:

"WWE has come to terms on the release of WWE Raw Diva Maryse as of today, October 28, 2011. WWE wishes Maryse the best in all of her future endeavors."

A mówiono, że może przywrócą Women Title :roll: Po co, jak zaraz zostaną tylko dwie divy.

18056192365019276624f15.jpg

jeśli tymi dwiema będą Beth i Nattie to mi to nie przeszkadza^ ^
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Hej, hej, hej, czas ożywić temat, wiadomość od WWE:

"WWE has come to terms on the release of WWE Raw Diva Maryse as of today, October 28, 2011. WWE wishes Maryse the best in all of her future endeavors."

A mówiono, że może przywrócą Women Title :roll: Po co, jak zaraz zostaną tylko dwie divy.

Nieeeeeeeeeeeeee !!!! Jak mogli zwolnić Maryse ;( To była moja ulubiona Diva :-/ A tak wyczekiwałem na jej powrót :(

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   1

Dla mnie to też ogromny szok. Wstaję rano, loguję się na Attitude a tu taka niefajna wiadomość (zrozumiałbym to gdyby zwolniono Bellaski albo Kelly Kelly które w ringu nic nie umią, ale żeby Maryse :roll:) ;/ Jeszcze Vincent będzie pluł sobie w brodę gdy Maryse wyrośnie na największą kobiecą gwiazdę TNA (a nie mam wątpliwości że tam pójdzie). Życzę jej wszystkiego najlepszego w dalszej karierze...

PS. Mam nadzieję że nie przełoży się to na sytuację Miza- życiowego partnera Maryse(wszyscy wiemy jak jest traktowany teraz Morrison po odejściu Meliny) bo byłoby już naprawdę nieciekawie

PS. Mam nadzieję że nie przełoży się to na sytuację Miza- życiowego partnera Maryse(wszyscy wiemy jak jest traktowany teraz Morrison po odejściu Meliny) bo byłoby już naprawdę nieciekawie

Już kiedyś to pisałem i jeszcze raz powtórzę, Morrison nie staje się jobberem przez zwolnienie Meliny (bardzo logiczne to by było...), a przez to, że miał z tym problemy i otwarcie narzekał na to.

Jeśli Miz nie będzie narzekać i przyjmie to na klatę (a jestem pewien, że tak będzie, bo The Miz wydaje mi się bardzo profesjonalnym zawodnikiem), to nic mu nie będzie i dalej będzie ważną postacią w rosterze.

Co do zwolnienia Maryse, to jest to dla mnie mały szok. Ciekaw jestem jakie są tego powody, ale patrząc na jej wpisy na Twiterze widac, że się nie przejęła tym za mocno.

Morrison nie staje się jobberem przez zwolnienie Meliny (bardzo logiczne to by było...), a przez to, że miał z tym problemy i otwarcie narzekał na to.

Morrison już stał się jobberem, to po pierwsze. Z drugą częścią oczywiście się zgadzam, trzeba dodać do tego jeszcze "akcję" na WrestleManii.

Głupotą jest zwalnianie Maryse, chyba że sama poprosiła o to zwolnienie widząc Gal Kim skakającą po impekt zołn.

Szkoda Maryse, ale zna ona swoją wartość i moim zdaniem i tak zrobi karierę. Kolejny błąd ze strony WWE, a mieli odbudować dywizję kobiet :/.