Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You're Fired! - dyskusje na temat zwolnień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Już od dłuższego czasu zastanawiałem się dlaczego Chavo nie odejdzie z WWE. Nie pokazywał się wogóle w telewizji a jeżeli już to był szmacony ("epicki feud" z Hornswogglem). Teraz dopiero zawitał bo Vince musi wypromować sobie nową meksykańską gwiazdę aby nakłonić amigos na oglądanie obu brandów. Bardzo dobrze mi się oglądało ostatnio Chavo i mam nadzieję ,że przejdzie gdzieś gdzie będzie odgrywał poważniejszą rolę i jeszcze nie raz go zobaczę ;) Tak czy inaczej wogóle nie zdziwiła mnie ta wiadomość :)

• Reputacja:   1

Wyjaśnienie Chavo skopiowane z konkurencyjnej stronki:

""Tak, to prawda. Moje zwolnienie to duży news, o którym mówiłem już od jakiegoś czasu. Chciałbym jednak wyprostować pewne sprawy. To ja zrezygnowałem i sam poprosiłem o możliwość odejścia. Byłem zmęczony niewłaściwym sposobem, w jaki wykorzystywano moją osobę. To, że nie możesz sprawić by twoi rywale przy tobie błyszczeli nie jest powodem, by wiecznie z nimi przegrywać. To samo działo się w przypadku Eddiego. Po tym jak przestał być mistrzem, wrócił do mid cardu. My Guerrero od zawsze byliśmy uczeni, by w każdych walkach dawać wszystko z siebie i wydobywać wszystko co najlepsze od przeciwników. WWE zawsze wykorzystywało nas do tego, by inni mogli błyszczeć naszym kosztem. Teraz informację o zwolnieniu przyjmuję z uśmiechem na twarzy. Nie czułem się już dobrze w WWE. Naszedł czas, abym ponownie mógł być sobą i walczyć tak jak potrafię, bez względu czy będę wygrywał czy przegrywał, a wiecie że potrafię sporo.Nigdy więcej nie zejdę do poziomu, do którego zniżyło mnie WWE. Nigdy więcej nie pozwolę by mnie lekceważono i pushowano ludzi, którzy potrafią mniej niż ja. Dziękuję wszystkim, którzy mnie wspierali i przypominali mi, że stać mnie na więcej niż to co można obejrzeć w telewizji. Zostańmy w kontakcie, teraz dopiero nadejdą dobre rzeczy i dam wam naprawdę tyle ile macie prawo ode mnie oczekiwać. Zawsze pragnąłem dawać z siebie wszystko i pokazywać Wam to co naprawdę potrafię, ale przeważnie miałem związane ręce. Kocham Was wszystkich i z optymizmem patrzę w przyszłość. Jestem taki szczęśliwy"."

Czyli tak jak podejrzewałem: push niewłaściwych osób i niewłaściwa promocja sprawiły że Chavito postanowił odejść (w sumie wcale mu się nie dziwię). Choć z drugiej strony tak sobie gdybam czy odejście nie było spowodowane zazdrością ze względu na push jaki dostali świeży debiutanci Del Rio i Sin Cara a "stary wyjadacz" jakim był Chavo mógł jedynie o nim pomarzyć. Ogólnie myślę że ze zwolnieniem Guerrero mogło być tak: Chavo się zdenerwował, poszedł do zarządu, wygarnął im co myśli a ci go wywalili na zbity pysk. Przy okazji żeby nie pogarszał wizerunku federacji wypłacono mu na odchodnym sporą sumkę w zamian wymagając żeby wziął powód zwolnienia na siebie (innego scenariusza nie mogę sobie wyobrazić bo normalnie nie chce mi się wierzyć że Chavo po tylu latach szmacenia doznał naraz "objawienia" nt jego statusu w WWE ) i ze świeżutkimi dolarami w kieszeni od wujka Vince'a i krzyżykiem na drogę szedł na podbój Orlando :D

PS. Przy okazji zastrzegam że to co napisałem powyżej to są moje najczystsze spekulacje które nie muszą być prawdą (choć prawdziwych powodów zwolnienia pewnie nigdy nie poznamy i będziemy musieli przyjąć za pewnik zapewnienia samego Chava), takie moje zabezpieczenie przed ewentualną krytyką ;)

Ten cały tekst już był wcześniej na forum :-)

Co do Chavo to ja do niego jakiegoś wielkiego sentymentu nie mam zwłaszcza że zacząłem oglądać wrestling od 2009 roku a od tego czasu jego pozycja spadła(chyba że był to rok w którym zdobył pas ECW bo już nie pamiętam kiedy to było).Wiadomo że był on znakomitym Cruiserweighterem i głównie dzięki wycofaniu tego pasa jego postaci zbladła,no i WWE nie miało już na niego pomysłu.Po przeczytaniu tego jego wiadomość trochę się zdziwiłem że zaatakował federacje(za co im się w sumie należy,bo niszczą kariery paru zawodników i taka jest prawde)ja uważałem go raczej za tego który siedzi cicho i jobbuje,dziwne jest też trochę że odezwał się dopiero teraz kiedy jego postać upadła już tak niskiego dna że chyba niżej upaść się nie da.Z Chavo mogli jednak zrobić jakiegoś managera czy coś w tym stylu,zdecydował jednak inaczej i mu się nie dziwie i jak sam powiedział jest szczęśliwy.

• Urządzenie:  Windows

Kto by pomyslal , ze Chavo wywola az taka dyskusje :)
Scorpion Death Lock

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Kulisy zwolnienia Czawo :P True story ;)

http://1.bp.blogspot.com/-5Dy35K3nx6k/Tgil6S2NoGI/AAAAAAAAAG8/B3Z2FCieJFw/s1600/czawoblog.jpg

16476371734edf391100c30.jpg

pablo modjo, wszystko nam wyjaśniłeś. Temat o Chavo można zamknąć, hehe

18056192365019276624f15.jpg

Obrazek

ho ho ho, boki zrywać

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Obrazek

ho ho ho, boki zrywać

Bestialski Humor Bez Cenzury

Trochę offtopujac Shawn Daivari powrócił do WWE . Słyszałem ze aż 15 Gwiazd ma zostać zwolnionych.
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

• Urządzenie:  Linux

Chyba trochę przekłamałeś rzeczywistość z powrotem Shawna

Shawn Daivari was believed to be returning to WWE in May of this year after working a WWE dark match against Ted DiBiase.

Daivari said in a recent interview that WWE told him they would be bringing him back but had to fire around 15 guys first, which is likely the post-WrestleMania cuts that were expected to happen. After being told they were going to use him again, Daivari never heard back from WWE and is now working for the All Wheels Wrestling promotion.

Też tak jak ty Vercyn myślałem , ale zmyliła mnie konkurencja :)
NWO FOR LIFE !

• 2 tygodnie później...

Z Impact Wrestling zwolnieni zostali: Orlando Jordan (nareszcie!) oraz....Generation Me a.k.a. The Young Bucks (na własną prośbę)

http://www.ewrestlingnews.com/headlines/Update_3_TNA_Releases__2_UFC_Firings.php

Generation Me byli praktycznie niewykorzystywani , są jeszcze młodzi ,w Ringu byli dobrzy , szkoda mogli być nawet Mistrzami tag Team. Pewnie pójdą do ROH ,albo do Rozwojów ki Vince"a. Orlando Jordan ,zwolniony nareszcie . Po początkowym Pushu i Feudzie z Terrym ,spadł do Lower Cradu i bardzo dobrze. Te jego Entrance"y jak okazywał swój biseksualizm ,co podobno dobiło jeszcze bardziej Kanyona , Gimmick czy Ring Skillse ,rzecz okropna . Mam nadzieje , że najgorszy US Champ w historii WWE ,będzie się plątał po Indys ( zdala od ROH) ,albo skończy karierę.
NWO FOR LIFE !

Dzień po gali poświęconej dywizji X odchodzą jej największe nadzieje. GenMe mają świetnego skilla, powinni mieć pasy tag team, a solowo pewnie też zrobiliby karierę. Od feudu z MCMG nie mieli żadnego ciekawego programu i nie ma co się dziwić ich decyzji. Liczyłem, że Max sięgnie po pas X Division i zacznie się piąć w hierarchii, a skończyło się na jednym title shocie. Są świetni, młodzi i na pewno znajdą dobrych pracodawców (może będą lekarstwem na słabą dywizję w WWE?).

Ze zwolnienia OJ jestem szczęśliwy. Brakuje mi tutaj jeszcze jednego nazwiska - Murphy.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

• Reputacja:   292
  • Urządzenie:  Android

Być może dzięki zwolnieniu Orlando Jordana zrobi się miejsce dla pozostałych uczestników walki o kontrakt. Oby zwolnili jeszcze Murphego.

Odejście braci Bucks to wielka stara dla dywizji tag team, która i tak jest ostatnio osłabiona w wyniku kontuzji Sabina i Neala oraz prawdopodobnym rozpadem Beer Money.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg