Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Które poniedziałkowe show oglądasz?

Które poniedziałkowe show oglądasz?  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które poniedziałkowe show oglądasz?

• WWE RAW
      247
    • TNA Impact!
      103
    • Oba
      119
    • Żadnego
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

1

• Menez

1

• Pinio

1

• RealAmerican

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ja na poniedziałki mam zarezerwowane TNA iMPACT! Nigdy nie oglądam RAW ponieważ zawsze jest to samo i siiiiee na maksa.W TNA jest zawsze więcej akcji i nigdy się nie nudze.
#SmartFanZone

• Reputacja:   0

Żadnego ^^

Z WWE ściągam jedynie NXT, ale robię to tylko dla Danielsona i Justina Gabriela. Chociaż jak dalej będą tak jobbować na prawo i lewo Bryana to w ogóle z WWE zrezygnuję... Z RAW zrezygnowałem jakoś w styczniu. Impacty przestałem oglądać jakoś w lutym. Patrząc na to co robi Hogan z tym fedem po prostu nie chce mi się oglądać jak on umiera...

Pozatym; Independent/Puro > Entertainment ^^

Edytowane przez Deshawn

Tylko iMPACT! Poziom RAW jest tak niski, że zwyczajnie nie da się oglądać. Ostatnio nawet musiałem odstawić WWE na Euro Sporcie i Pulsie, bo zbytnio mnie drażniło.

Wyniku ankiety byłem pewien.

Człowiek przede wszystkim.

Tylko i wylacznie Impact. WWE nie trawie i w ogule do mnie nie przemawia. Czasem tylko sprawdze wyniki i ogladne jakas pojedyncza walke/segment.
WWE już w ogóle nie oglądam. Jak dla mnie federacja Vince'a stacza się. Gale wszystkie są bardzo podobne. TNA co kilka tygodni ściągnę i zobaczę, ale nie co tydzień. W federacji Dixie przynajmniej dzieje się ciągle coś ciekawego.

Wyłącznie TNA. WWE nie oglądam od roku jedynie PPV.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

TNA, za to, że nie ma durnego 4kids i za to, że miażdżą walkami WWE.WWE oglądam wtedy kiedy na prawdę nie mam absolutnie nic do roboty i strasznie mi nudno, lecz częściej walke przewijam niż oglądam... Jedynie PPV z WWE na bieżąco oglądam a tak to tylko TNA z tygodniówek.

Oglądam tylko i wyłącznie WWE. Zanim posypią się gromy:

Sam Wrestling oglądam od jakichś dwóch lat. Zaczęło się oczywiście od WWE. Miałem ten komfort, że nie wiedziałem o istnieniu innych federacji więc 'na spokojnie' poznawałem o co chodzi w tych wszystkich programach (Raw, SmackDown, ECW, This Week, Vintage Collection, później pytania 'co to jest House Show i PPV' etc.). Jak już 'kapłem' wszystko - spróbowałem przerzucić się na angielskie, pełne gale z neta (1,5 godziny z org. komentarzem). Miałem to szczęście, że trafiłem akurat na PPV i wiedziałem w miarę (trzy-tygodniowe opóźnienie było na ESC) czemu były takie walki, a nie inne - takie feudy a nie inne. Później dowiedziałem się z neta o istnieniu TNA. Dodam, że mój angielski nie jest na najwyższym poziomie, rozumiem tylko podstawy - i dlatego kapuję dlaczego są np. takie walki, a nie inne na Extreme Rules i z czego wynikały poszczególne feudy (no, znałem 90% WWE po prostu więc zrozumienie gal na żywo nie było wielkim kłopotem).

Gdy zobaczyłem pierwsze TNA... jasne, zarąbiste walki, ciekawiej... tylko o co w tym k..a chodzi? Wszystko nowe, wrestelrzy inni, kompletnie inne twarze (Taz(z)a kojarzyłem jako bodaj komentatora z WWE, no oczywiście Flair i Hogan). Nie umiałem się w tym po prostu połapać. A że lubię wiedzieć dlaczego doszło do takiej, a nie innej walki i kto jest heelem, a kto facem to zaprzestałem ściągania Total Non-Stopa. Po prostu - w WWE wiem o co chodzi, wiem 'kto z kim, kiedy i dlaczego' i tyle. Poza tym dużą rolę odgrywa tu chyba przywiązanie do marki. Nie wyobrażam sobie wrestlingu bez Undertakera, Ortona czy Triple'a. Jasne, że kibicuję by WWE w końcu odstąpiło od durnej polityki '4 KIDS' i zaczęło nareszcie pokazywać konkretne walki (jedyne 'przebyłski' widać na NIEKTÓRYCH PPV) bo taki sam schemat i brak zaskoczenia potrafią być nurzące. Ale tak czy siak wolę zrozumieć cokolwiek po takim-sobie show niż nie zrozumieć nic po rzezi w ringu.

Chyba głównym problemem jest bariera językowa i moja słaba znajomość ang. mimo wszystko, ale tego tak szybko nie przeskoczę. A w takim wypadku zrozumienie TNA zajęłoby jakieś trzy razy dłużej niż u 'normalnego' fana Wrestlingu. Do WWE miałem odniesienie w postaci ESC i polskiego komentarza - dopóki TNA w Polsce nie ma, dopóty pewno się do tego nie przekonam i tego nie kapnę.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Oglądam RAW. Próbowałem parę razy przerzucić się na Impact! Ale jakieś takie zamieszane to, bez ładu i składu, znanych nazwisk też nie ma, a to jest dla mnie ważne, sam nie wiem czemu, pomimo że jest tam mój ulubiony High Flyer, Jeff Hardy, zostaję przy RAW. Wrestling zacząłem oglądać dzięki grze na PSP, stamtąd poznałem wiekszość zawodników, kto wie, gdyby na PSP wyszła gra o TNA, możlwie że zacząłbym oglądać.
My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

Regularnie oglądam RAW... Całkiem niedawno oglądałem kilka iMPACTów ale jednak wolałem zostać przy programie WWE.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Tylko i wyłącznie RAW.Pierwsze co zobaczyłem o wrestlingu,to walka Taker vs Batista.Wychowuje się WWE.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...