Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Które poniedziałkowe show oglądasz?

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które poniedziałkowe show oglądasz?

• WWE RAW
      247
    • TNA Impact!
      103
    • Oba
      119
    • Żadnego
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Komentarze, jak zawsze, mile widziane :)

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patik421

1

• TakeR

1

• BRKSTRM

1

• Tupak

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Zaznaczyłem RAW, choć oglądam to w połowie, bo tylko przez filmiki na wwe.com, ale robię to zawsze i wiem co się tam dzieje. TNA nie oglądam wcale, tylko sprawdzam wyniki ich gal.

Zdecydowanie oba - na żywo praktycznie nigdy (w tym roku tylko raz obejrzałem RAW na żywo w poniedziałek wielkanocny), a tak na co dzień, to ściągam obie tygodniówki i oglądam najpierw jedną, później drugą - jakoś na przemian. Raz najpierw RAW, potem iMPACT, tydzień później na odwrót. Nie jest to zamierzone, ale tak jakoś wychodzi.

Oglądam tylko i wyłącznie RAW jeśli chodzi o poniedziałki. Czasami spojrzę na wyniki iMPACT!'u, ale nic więcej jeśli chodzi o produkt TNA. Tak z przyzwyczajenia.

Ja oglądam RAW na wwe.com :)

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Ja to i to zawsze wszystko w tygodniu co jest świeżego. :grin:
Żyj każdego dnia tak jakby był tym ostatnim.

• Urządzenie:  Windows

TNA oglądam od samego początku wszystko (od PPV do X-Plosion X-Clusive Webmatchy i TNA Today na Youtube). Do WWE nigdy się nie mogłem w całości przekonać. Tygodniówki Vince'a oglądam jedynie przed Wrestlemanią, Royal Rumble, Summerslam i Survivor Series, jeśli chodzi o PPV to tylko te wymienione + to co ściągnę jak się nudzę, no i czasem jak trafię na coś w TV (tylko Superstars na Pulsie oraz This Week In WWE z Vintage Collection na Eurosporcie, bo nie mam Extreme Sports)

Tylko Impact. Raz na kilka tygodni Raw w 10 minut, bo i tak wszystko jest identyczne jak ostatnie, które obejrzałem. Jak Raw to tylko Raw is War.

Oglądam oba show. 2 tygodniówki ściągają się po godzince, więc czasu do oglądania jest.
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Oglądam oby dwa Show. Impact ma lepsze walki ale w WWE są lepsze segmenty moim zdaniem. Impact powinien mieć o wiele większe ratingi, polecam oglądać TiENej. ;]

PS. Ale i tak SD! rządzi ;]

21014210514e25ecbf4b3c1.jpg

Nie oglądam żadnego już w sumie ze 3 lata. Miałem czasem zrywy na pojedyncze impacty czy rawy ale nie zdołały one mnie zainteresować na poważnie.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Ja oglądam jedynie Impact`y, z WWE to jedynie śledzę wyniki, a oglądam jedynie "urywki" SmackDowna`a na WWE.com.

• Reputacja:   1

Oglądam oba show dla porównania poziomów (jednak ostatnimi czasy iMPACT! wypada zawsze lepiej na tle mdłego RAW który natomiast próbuje to nadrabiać pojawiającymi się od czasu do czasu interesującymi gośćmi typu : SCSA, Bret "The Hitman" Hart czy Jesse Ventura)...

Ogladam oba. Ale jeżeli chodzi o oglądanie live to częściej Impact'y :) Bo na RAW i tak co tydzień jest to samo ^^

9767781944af96b862d57d.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...