Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   631
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Niebieska tygodniówka. Friday Night Smackdown. Bayley po pas.

Na początek Triple H plus Aldis i Pearce.
Ładne zaczepki w stronę aktora. Naprawdę ładne. Czyżbyśmy dostali rywalizację Bloodline/The Rock vs Hunter/Cody/Seth i ktoś tam? Dla przykładu Jey? Zobaczymy. Triple H potwierdził też walkę Roman vs Kodeusz na WM.
Panowie wzorem Pań także zawalczą na EC o zaszczytny udział w walce o pas na WM. Dla mnie spoko rozwiązanie. Skład bardzo przyjemny. Szkoda, że w zdecydowanej większości wiemy, kto te walki wygra, ale ok.
Później przed swoją walką wbił Drew i zrobił dobrą robotę. Teraz walka:

Drew va AJ Styles
Cóż, w związku z tym, że Drew i Orton to najwięksi faworyci, żeby spotkać się z Rollinsem to oczywistym jest, że AJ w tej walce nie ma szans. 
Dobra walka, chociaż z wiadomym zwycięzcą, więc przesadnych emocji nie wzbudziła. Drew jedzie dalej.

Powtórka fantastycznej pracy Bayley. Miło.

Ooo i Belair. Mniej miło.

Bianca Belair vs Michin
Średnio ringowo. No nie porwała mnie ta walka niestety. Belair oczywiście wygrała, bo nie mogło być inaczej.

Idzie Bayley. No czekam, czekam. Piękne to musi być.

Breakker/Triple H/Heyman
Chyba kiedyś ktoś u nas coś pisał o połączeniu Breakker/Heyman. Może się doczeka.
Roman i The Rock będą na następnym Smackdown. I elegancko tak powinno być.

Jest i zwyciężczyni Royal Rumble 2024. Bayley.
Bayley jak zawsze na wysokim poziomie. Ooo Dakota ma kota. Czyli pewnie ona będzie wsparciem Bayley.
Dakota zamiata krzesłem i staje po stronie Bayley. No i fajnie. Oby nie skończyło się później na jakiejś zdradzie, ale się zobaczy.
Bayley z Dakotą to, kto będzie gadał za Japonki? Rozumiem, że Bayley sama będzie to ciągnąć na majku. Okej.

British Strong Style vs DIY
No skoro DIY już walczyli o pasy z The Judgment Day, to wygra ekipa ze Smackdown.
No i rzeczywiście się tak stało. Sama walka naturalnie bardzo dobra. Zapowiada się super starcie na EC. O pasach tag team pisaliśmy już wiele, wiele razy, a WWE nic z tym nie robi. Mimo ogromnej sympatii do The Judgment Day trochę szkoda, bo są ekipy, które powinny dostać szansę by potrzymać złoto.
WWE ogarnijcie to.

Ooo jak ładnie. Jest i Dom. To pozytywna niespodzianka spotkała mnie. Dom był zajebisty, aż tu wpada Owens i mówi, że to on będzie jego rywalem. No to pojechane.
Jest i przerywnik humorystyczny, bo pojawił się R-Truth. Bardzo fajne.

Logan znowu na Smackdown? Logan zawalczy na tygodniówce? No proszę, proszę chyba mamy mistrza na stałe. Logan i LA Knight będą zapewne w walce na Elimination Chamber, gdzie dostaniemy jakiś początek ich rywalizacji.

Orton vs Sami
No walka godna PPV. Szkoda, że tak jak w przypadku walki otwierającej Show wynik z góry znany.
Walka mi się podobała. Może nawet coś więcej. Orton to ugrał. Szkoda Samiego, ale pewnie dostanie w tym roku walizkę. Tak myślę.

Bardzo dobry odcinek Smackdown.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622625

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Szczerze dla mnie faworytem walki Owens vs Dominik jest bardziek tem drugi. Raz, że miał walczyć z Brockiem na tym PPV, dwa, że wwe chyba coraz mocniej widzi, że po ewentualnym rozpadzie JD młody to udźwignie. Wolę i jegi debiut w chamberze i jego jako przyszłego mistera mitb. 

Nic nie zapowiada by Domdom miał zawalczyć z Bronem. Ten chyba coraz bliżej niebieskich(zważywszy jeszce na fakt, że do czerwonych dołączy nudziarz Andrade) 

Skłaniam się, także ku temu, że dopiero na wm zobaczymy walkę Jeya z Gunthaaaa! o pas ic. 

Oby Main event Jey Uso zakończył jego run(w mojej opinii zasługuje bardzo) Potem, oczyma wyobraźni widzę feud braciaków o midcardowe złoto. Pas i.c musi zmienić posiadacza, gdyż inny dlugi run raczej się nie skończy. ;)

Opcjonalne nazwiskiem, które powinno wzbudzać jakiekolwiek emocje przy Austriaku jest Szajba. Oytanie, czy ten się na manie wyrobi? 

Śmiesznie w ogóle, że Rudy wróci do zupełnie już innego W. Tak dużo się zmieniło od jego walki z....Edgem. :D

#Niejaramsiesamimktorybylokejponadpolrokutemu

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622627

Może jeszcze jest ktoś, kto tego nie wie.

The Rock i Roman będą na najbliższym Smackdown: 

GGL6LU6XQAAHlQ_.jpg

Plus cztery walki:

Spoiler

Kevin Owens vs Dom Mysterio

Logan Paul vs The Miz

Naomi vs Zelina Vega

Tiffany Stratton vs Shotzi

W dniu 10.02.2024 o 16:32, Caribbean Cool napisał(a):

Szczerze dla mnie faworytem walki Owens vs Dominik jest bardziek tem drugi

Byłoby wspaniale wygraną Dominika zobaczyć.

W dniu 10.02.2024 o 16:32, Caribbean Cool napisał(a):

że po ewentualnym rozpadzie JD

Nie strasz ludzi. Nie jestem na to gotowy. Za fajna ekipa, żeby to rozwalać. Jeszcze.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622744

• Reputacja:   613

W dniu 13.02.2024 o 18:01, KyRenLo napisał(a):

The Rock i Roman będą na najbliższym Smackdown: 

Najlepszy part-timer na świecie potwierdza

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622832

A u Pań zmienił się zestaw walk. Wszak faworytki te same, ale inne rywalki:

Zelina vs Tiffy 

Naomi vs Alba

Spoiler

GGdMMOeXIAAiQAq.jpg

Tak czy inaczej, zapowiada się kolejny fajny odcinek niebieskiej tygodniówki. 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622834

• Reputacja:   592

The Rock coś gotuje na Smacka:

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622861

• Reputacja:   211

Jeżeli ma się pojawić na SmackDown, to mam nadzieję, że dadzą mu jedyną prawilną heelową wejściówkę Rocka:

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622862

• Reputacja:   492

Kolejne SD i to może być bardzo dobre SD, ale zobaczymy wszystko przed nami!

Kurde ale to dobrze wygląda Rock na kolejnym SD i to tak szybko i bierze udział w story do WM z prawdopodobną walką, świetnie to się ogląda, ale oficjalnie SD zaczynamy od? OOOOOO TAAAAAK LEPIEJ BYĆ NIE MOGŁO KO vs Dominik, ta walka może oddać i to bardzo. Reakcję chyba lekko słabną, słyszę co mówi Dominik xD, nawet jeśli słabną to dalej są giga mocne. No powiem tak około 11 minut starcia w TV + reklama to około 13-14 minut panowie powalczyli sobie, generalnie świetne starcie, pojawienie się R-Trutha jak zwykle w porę i ciekawie rozegrane, Dominik bardzo dobrze sobie radził na tle zdecydowanie bardziej doświadczonego rywala, powiem nawet, że nie pogardziłbym takim pojedynkiem na PLE gdzieś w środku karty, KO i Dom oddali i to trzeba im przyznać, R-Truth nie wykonał rozkazu "sojusznika" dlatego Dom przejebał, no ale wygrana KO była spodziewana, jeszcze tylko Loganik w EC i mamy komplet, walka do obejrzenia jak najbardziej według mnie.

Co tu robi Drew McIntyre, gość z Raw xD, ale dobra jest Road To WM niech się pojawiają i podbudowują walki, hmm LA vs Drew ale bym obejrzał, może dzisiaj zobaczymy. Pierwszy raz od dawna widzę Romualda tak uśmiechniętego już na początku show xD. Tyler i Pete na backu, nowa nazwa dla ich Teamu? Po co? British Strong Style jest kozak.

Zelina vs Tiffany, to może być bardzo dobry pojedynek kwalifikacyjny, obydwie panie w ringu są bardzo dobre. Ooo w lewym dolnym rogu ujawniają overalle zawodników w WWE 2k24 fajna sprawa. No walka prawie 5 minutowa z jedną reklamą czyli około 8 minut mogły panie walczyć, w sumie dobry czas, walka okej, ale taka bez większej historii, po prostu była, a Tiff była pewną zwyciężczynią, więc po prostu lecimy dalej.

AJ slapuje Karla no no, rozpad co raz bliżej, ciekawe czy taki cichy to będzie czy coś wymyślą im. Bardzo fajne promo nowego Damage Control bez Bayley i Dakoty, Iyo ma 10x lepszy run niż Rhea, ma lepsze feudy, lepsze walki, ogólnie tytuł kobiet na SD jest o wiele lepiej prowadzony, na Raw żadnego ciekawego feudu Rhea nie miała niestety, walki też mi jakoś szczególnie w pamięć nie zapadły, a szkoda, bo mimo wszystko to obecnie najbardziej dominująca kobieta w WWE, ale widać że CT nie miało zbytnio pomysłu na ten run i pas jest tylko jej tłem i byle dociągnąć ten rok Runu żeby zmierzyć się z Becky na WM.

A to AoP sobie rozwali zawodników z NXT xD, okej niech będzie, niezbyt interesujące raczej. Hmm jednak używają nazwy Authors Of Pain, pamiętam że Vince miał z tym problem bodajże i wtedy nazywali się AoP po prostu xD, walka no squash no cóż nic ciekawego, jeszcze podłożyli adeptów NXT, to mogli dać jakichś lokalsów.

Miz vs Logan, na SummerSlam dali radę, więc tutaj uważam że będzie co najmniej dobrze i to pierwszy TV Match Logana, powinien się postarać. Powiem tak bardzo dobra walka, chyba najlepsza na tym show jak do tej pory, panowie świetnie się zgrywali, ringowo było na czym oko zawiesić, miała historię, panowie ogólnie mieli bardzo dobrą chemię i trwała wystarczająco długo, bo prawie 11 minut czasu TV z jedną reklamą to tak samo jak pierwsza walka kwalifikacyjna dzisiaj trwała około 14 minut zgaduję, naprawdę brawa dla panów, a przez chwilę byłem w stanie nawet uwierzyć, że Miz to może ugrać, dobrze zabookowany pojedynek, Logan wygrał tak jak każdy przypuszczał, ale naprawdę polecam, bardzo dobra walka, więc mamy 5 zawodników z SD i 1 z Raw, no ciekawe kto wygra xD.

Naomi ma nowy Theme Song, świetnie się go słucha i ta wstawka N.A.O.M.I. przed jej Theme też dobrze wygląda, naprawdę kawał dobrej roboty, a teraz pora na ostatni pojedynek wieczoru Naomi vs Alba, kurde ale bym chciał, żeby tu Alba wygrała to, ale wszyscy wiemy, że wygra Naomi, szkoda mi Alby, kozak zawodniczka i tak marnowana, walka powinna wyjść dobrze. No lekko ponad 5 minut TV po prostu okej walki, żadnych fajerwerków i zaskoczeń nie było, Naomi wygrywa tak jak też każdy przewidywał, kurde strasznie kiepskie te walki kwalifikacyjne, wszystkie dosłownie wszystkie u kobiet jak i u mężczyzn giga przewidywalne, szkoda, ale tak samo jest z samymi EC Matchami Drew i Becky to dla mnie pewniaczki, zdziwię się jak wygra te walki ktoś inny, cóż miejmy nadzieję, że chociaż same walki w komorze będą świetne.

Hmm Bayley odmawia pomocy Dakocie? Ciekawe jak to dalej się rozwinie.

Kurde serio Bronik poleciał na SD? Uważam to trochę za zły ruch, w sensie gość nie ma tu totalnie co robić, tak jak większość osób z NXT jak idzie na SD, pasów Tagowych tu nie ma, World Championship nietykalny, US dopiero ostatnio zaczął się pojawiać, a większość kluczowych zawodników zajęta, na Raw to chociaż mógłby powalczyć z Dominikiem za wyjebanie z RR, z Guntherem porywalizować o tytuł IC czy nawet z Sethem o WHC, ale no cóż jest jak jest, liczmy że czeka na niego wszystko co najlepsze, mocna zapowiedź tego podpisu, może mają na niego jakiś plan.

Next Week: Tyler i Dunne vs Dom i McDonagh, ta walka może być git, ale wygrani z góry znani, oooo SP vs AoP, a to bym obejrzał, Debiut Bronika dobra warto obejrzeć kolejne SD i jeszcze Drew vs LA, kurde mocarnie się zapowiada kolejne SD, szkoda że nagrywane, ale może uniknę spoilerów.

Hmm 16 minut do końca show, długi segment Bloodline się szykuję, ciekawe czy czegokolwiek się dowiemy czy tak wyjdą sobie pogadać że im się nie podoba ta sytuacja z Rhodesem. No proszę The Rock oficjalnie członkiem Bloodline, no tak jak myślałem głównie sobie pogadali i ogłosili Rocka jako członka Bloodline, ale wszystko co powiedział Rock jakby było wiadome już od jakiegoś czasu, więc tak naprawdę nic kluczowego się nie dowiedzieliśmy, jednak muszę przyznać, że Rock podnoszący ręke do góry i będący w Bloodline to ciekawy widok, którego chyba nigdy się nie spodziewałem.

Plusy:
KO vs Dominik
Tiff w EC Matchu
Promo Damage Control
Logan vs Miz

Neutral:
Naomi vs Alba Fyre
Segment Bloodline na koniec

Minusy:
Squash na zawodnikach NXT, który i tak nic nie daję Authors of Pain

Podsumowanie: Może i subiektywna ocena, ale dupy to SD nie urwało, były fajne walki, ale wszystkie mega przewidywalne jeśli chodzi o wynik, promo Damage Control było git i tyle, Rock powiedział to co już każdy wiedział, także po prostu jakby go uhonorowali jako oficjalnego członka Bloodline, ale nic więcej, dlatego dałem to w Neutral, bo sam segment no nie mógł wypaść źle, za dobrzy zawodnicy w nim byli, ale nie dowiedzieliśmy się totalnie nic, więc no cóż, jak dla mnie podpisanie Brona miało większe znaczenie niż ten segment niestety, takie SD do pominięcia w sumie, jakby ktoś tego SD nie obejrzał to dalej by wiedział co się dzieję w programach WWE i na SD, mało kluczowych i znaczących rzeczy, w większości podbudowa do EC i przewidywalne walki kwalifikacyjne, takie przeciętne SD bym powiedział, nie wyróżniło się niczym szczególnym no może poza obecnością Rocka, ale tak jak mówię nic kluczowego według mnie nie powiedział i tego segmentu równie dobrze mogłoby nie być.

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622870

• Reputacja:   613

Jak ktoś tak jak ja nie ogląda całej tygodniówki

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622871

• Reputacja:   11

Rewelacyjny powrót heelowego Rocka. To się nazywa Rozrywka, przez duże R. Widać, że Dwayne’owi olbrzymią frajdę sprawia odgrywania tej wersji swojej postaci. Rock w Bloodline to coś czego się nie spodziewałem. Wielki plus za to, że w momencie gdy ta grupa ostatnio przygasała tak ją zrewitalizowali. Mam nadzieję, że to faktycznie dopiero początek tej historii, a heelowy Rock zostanie z nam chwilę dłużej, a być może nawet pokusi się o przejęcie władzy w rodzinie. Możliwości jest dużo i pierwszy raz od dawna autentycznie nie mogę się doczekać rozwoju wrestlingowej historii. Problem dla WWE może być tylko taki, że jeśli Rock utrzyma taki poziom i będzie tak zabawiał publikę swoją heelową personą to Cody będzie wypadał przy nim okrutnie blado.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622873

• Reputacja:   211

Fajnie się oglądało ten segment. Rocky w heelowej odsłonie to zupełnie inny wymiar wrażeń i zabrakło mi tutaj jedynie zmienionej wejściówki. Już nawet nie chodzi o używanie tej z wersji Hollywood Rock, ale obecną grają od 2011 roku i przydałby się jakiś refresh. 

Wygląda na to, że Rock pomoże komuś z dwójki Cody/Roman na WrestleManii. Może pomóc Romanowi, aby nadal był mistrzem i tłumaczyć, że zachowuje moment zakończenia tego title runu dla siebie albo... pomoże Cody'emu pokonać Romana.

W ten czy inny sposób zapowiada się ciekawie. Wolałbym, żeby pomógł Romkowi, zrobił walkę Cody/Rock na SummerSlam i potem powoli budować pod Rock/Reigns na WM 41... 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622874

Friday Night Smackdown.

Na początek idący The Rock. Spoko.

Jest i KO. Czyli na start coś mocno dla mnie. Owens vs Dom. Fajnie. Ooo Dominik z mikrofonem w ręku to się doczekamy reakcji. Publika dobra, a Dom, jak zawsze na poziomie.
Walka Kevin Owens vs Dom Mysterio:
No mi się podobało. Owens w ringu zawsze był elitą, a Dom radzi sobie coraz lepiej. Także walka na plus. Gdzieś w tle oczywiście R-Truth i dobrze. Wynik? No niestety nie mogło być tutaj niespodzianki.
KO będzie na EC.
Początek Smackdown fajny.

Drew i LA Knight
Drew już dziś w innym temacie chwaliłem. Dobrze się go słucha ostatnio. Jest i najlepszy gadacz na Smackdown. Eleganckie to było.

Roman widzę w dobrym humorze. Nawet przytulasa dostał Jimmy.

Tiffy Time ło Panie, ale będzie pięknie.

Jest i Dom znowu ależ dzięki Ci WWE.

Tiffany vs Zelina
No nieźle, nieźle. Taka solidna 5. Wygrała ta co miała wygrać i dobrze.

Fenomenalny/Dwóch łysych i Pani w niebieskich włosach.
Poleciał plaskacz. Dajcie spokój.

Ooo Damage CTRL w swoim ojczystym języku, ale fajnie. To mnie zaskoczyli pozytywnie. Bardzo ładne.

Jakieś badziewie minutowe. Nic ciekawego.

Logan i wywiad.
Dobra robota. Logan potrafi gadać.

Miz vs Mistrz US
Pierwsza walka Logana na Smackdown. Dobrze, że tak często się ostatnio pokazuje. Nic tylko się cieszyć.
Sama walka bardzo dobra. Logan, to jest mistrz i pomyśleć, że na niego narzekałem kiedyś. Głupi ja. Widać, że Panowie czują się dobrze razem w ringu. Logan musiał to ugrać i ugrał. Skład EC, jednak był dosyć łatwy do przewidzenia.

Naomi i nowa muzyczka. Cóż, jeżeli mam być szczery, to nie podoba mi się. Zresztą poprzednia też nie była jakaś wyjątkowa.
Naomi vs Alba
Fajnie, że Alba dostała szanse, ale wszyscy wiemy dlaczego.
No nie będę ściemniał. Najsłabsza walka w tym odcinku. Nic do zapamiętania. Naomi z wygraną. Skład na EC ładny.

Bron na Smackdown. To ja myślałem, że poleci na RAW ścigać Dominika. A tak serio spoko. Zawodnik, który już dawno zasłużył na główny roster. Gdzieś czytałem o możliwości, że za nim poleci jego partner z NXT Corbin. Ciekawie.

Na koniec show Bloodline.
Dobre zakończenie. Podobało mi się to, co zobaczyłem.

Kolejny dobry odcinek Smackdown. Troszkę słabiej niż ostatnio, ale wciąż dobrze.
Takie 7n10 mogę dać.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-622881

• Reputacja:   492

Ostatnie SD przed EC, szkoda że nagrywane, ale zrozumiała sytuacja, w końcu w Australii jest kompletnie inna strefa czasowa i ciężko by było od razu po SD polecieć jeszcze na EC, zawodnicy by praktycznie żadnej przerwy nie mieli, więc lecimy z tym SD!

Zaczynamy od Pianki, a ona tylko na komentatorce, jest i Liv i ona chyba będzie walczyła, ale z kim? Tiff! Let's Go Stratton! Dawaj rozwal tą kiepską Liv. Hmm Pianek jednak nawet na komentatorce nie jest, jedynie kiwa głową sobie i ogląda. Ładne zamieszanie zrobiła Tiff pod koniec, pasuję do jej postaci tak samo jak wygrana w taki sposób, dobrze to wyglądało, sama walka też bardzo przyjemna do oglądania około 8 minut TV Show i jedna reklama, więc z 11 minut panie dostały, solidnie i naprawdę ciekawy pojedynek, a Tiff zgarnia ważną wygraną przed EC.

Hmm Ashante i Cedric mogą być ciekawym Tag Teamem, to naprawdę może wypalić.

Romana wykorzystali na kolejnym SD? Niemożliwe, a przecież za tydzień też ma się pojawić i to z The Rockiem, jo nie wierza, to jakieś Święto normalnie, swoją drogą ciekawy obrazek w tle jak Roman akurat na WM 37 pokonał dwóch obecnych zawodników AEW xD.

Czas na debiucik Bronika, pokażcie mi jak rozjebie kogoś, ale jedno z moich przewidywań się nie sprawdziło, Bronik w debiucie w MR miał rozjebać kogoś znaczącego, a jednak zaczyna podobnie jak każdy no szkoda, takie rozjebanie Ortona by mu nie zaszkodziło o kurde, a co jeśli Bron vs Orton na WM? Nie wierzę że Bron nic nie dostanie na największej ze scen, Triple H go uwielbia i widzi w nim wielki talent i dobrze, bo go ma, więc liczę że dostanie coś na WM, ale dlaczego nie wchodzi ze swoim tytułem mistrza NXT Tag Team? Dom Dom wchodził z NXT NA Championship, no cóż, a rywalem Brona jest Dante Chen czyli Jobber nawet w NXT, ale akurat Dante ringowo fajnie wygląda, widziałem chociażby jego walkę z Lexisem Kingiem i tam się dobrze pokazywał, szkoda że jest tylko Jobberem. No i squash no nie ma co opisywać nawet, Bron wygrał i tyle, mogło to wyjść lepiej jak dla mnie, a dali mu typowy debiut, szkoda.

Jeszcze przed walką Tagową mamy atak Legado na lWo, Santos cudownie wygląda jako Heel, czekamy na powrót Reya i kontynuację feudu do WM.

Jobberska część JD vs Pete Dunne i Tyler Bate, powiedzcie, że WWE oficjalnie nie zatwierdziło nazwy, którą wymyślił Tyler ostatnio, kiepska ta nazwa, a sama walka może wyjść bardzo dobrze, dobra na Match Cardzie nie widzę tej nazwy, ale z drugiej strony McDonagh i Dom też nie są podpisani jako "Judgment Day" Dobra ani nie są podpisani "New Catch Republic" Ani announcer nie mówi o nich tak ani komentatorzy tak nie mówią i dobrze, liczę że ta nazwa się nie przyjmię, ale i tak czekam na ten pojedynek. Swietna walka, na początku była taka po prostu okej, ale z czasem panowie super się rozkręcili i było tylko co raz lepiej, około 10,5 minuty czasu TV plus jedna reklama to około 13-14 minut panowie dostali i wykorzystali to bardzo ładnie, ojj to tylko napawa mnie optymizmem przed ich pojedynkiem o tytuły, polecam ten pojedynek, jeszcze teoretycznie wyszli obronną ręką z brawlu przed JD, no to zwiastuję obronę pasów raczej, ale i tak walka powinna oddać dzisiaj, więc nie będziemy raczej mieli na co narzekać.

Logan, Austin i Grayson to by mogli stajnie stworzyć, pasują do siebie i nieźle razem wyglądają, a Tribal Chief woła do siebie Graysonka, przypadek, że akurat na EC będzie GWE z Sethem i Codym? Nie sądzę.

Hmm Dakocie coś się stało? Nie wiem dziwnie to wyglądało.

Przechodzimy do walki, która może skraść show, SP vs AoP to powinien być cudowny pojedynek. No dobra showstealer to raczej nie był, sporo momentów powolnych jak typowe obijanie przez Heeli, no taka mam wrażenie standardowa Tag Teamowa walka no może trochę lepsza niż standardowa, AoP wygrało, Bobik osłabiony przed EC, około 9 minut pojedynku plus reklama chyba jedna była to około 12 minut trwało.

Damage Control zaatakowało Dakote no tak, zapowiadali to xD, jednak Dakota i Bayley się w miarę pogodziły jak na razie, więc pewnie razem będą walczyć przeciw Japonkom.

Oooo jak pięknie Wade Barrett nazwał Pete'a i Tylera tak jak powinni się nazywać "British Strong Style" podczas zapowiedzi walk na EC.

Next Week: OOOOOOO Dakota powraca do ringu ja fan, oby to był faktyczny powrót, a nie tylko taki fake'owy, że po prostu jakiś atak czy coś i wykluczona z akcji Bayley i Dakota vs Kabuki Warriors, będzie oglądane, Carlito vs Santos w Street Fighcie kurde super się zapowiada, powrót Reya zapewne i w sumie tyle, jedynie dwie zapowiedzi, ale jakie mocne! Ja zainteresowany.

Oj tak Drew vs LA to też może być fajny pojedynek, a Drew może zgarnąć kolejne ważne zwycięstwo przed EC i tak zapewne będzie. Logan się pojawia no w końcu podoba mi się ten run, szkoda że dopiero teraz, ale od RR on wygląda naprawdę fajnie, Paul się pojawia co tydzień i tak to powinno wyglądać, nagle to wygląda o wiele lepiej. No i mamy DQ, a szkoda, bo to był bardzo fajny pojedynek 9 minutowe starcie w TV, a po walce mamy w sumie promocję EC i brawl wszystkich uczestników i brawl wygrał ostatecznie Apex Predator, dziękuję Orton, właśnie skreśliłeś siebie jako jedyne zagrożenie dla Drew McIntyre'a w EC xD Dobra sekwencja końcowa.

Plusy:
Tiff vs Morgan
Tyler i Dunne vs Jobberzy JD
AoP zgarnia kolejne tym razem ważniejsze zwycięstwo niż wygrana z Jobberami
Drew vs Knight i cała sekwencja końcowa

Minusy:
Debiut Brona mógł wyglądać lepiej

Podsumowanie: No cóż nagrywane SD i ostatnie przed EC miało za zadanie podbudować galę i w sumie to zrobiło, ringowo też wypadło przyzwoicie no w sumie to poza debiutem Brona, który powinien wyjść lepiej to jestem całkiem usatysfakcjonowany i nie uważam tego za stracony czas, więc mimo że nagrane SD tydzień temu to dało radę i było ciekawe, nie było jakieś wybitne, ale takie dobre typowe Go Home Show, swoje zrobiło.

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-623303

The Rock i trzy daty. Najbliższy odcinek i dwa kolejne:

Są tu fani gwiazdora? Jak tam zadowoleni z częstotliwości pojawiania się słynnego zawodnika? Ja przyznam, że jestem pozytywnie zaskoczony. Nie spodziewałem się trzech odcinków z rzędu, ale to dobrze. Zamknięcie Smackdown, na którym był wyszło naprawdę fajnie. 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-623388

Friday Night Smackdown:

Roman i The Rock się pojawią. I dobrze. Czekamy na fajerwerki.

Walka Santos vs Carlito. Ooo zagubiona walka z Survivor Series. Spoko można popatrzeć.

Dakota powraca do ringowej akcji. Bardzo, bardzo się cieszę.

Plus coś o Smackdown w następnym tygodniu:

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/619/#findComment-623514