Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   211
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

18 godzin temu, CzaQ napisał(a):

Co takiego Rock wyszeptał Kodasowi? Propozycje dawać niżej :D 

IMG_1074.jpeg.9654c7857c83e6b9cd0f1ffc99023780.jpeg

:diabel:

• Lubię to 1
  • Haha 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622491

• Reputacja:   12
  • Urządzenie:  Windows

Patrząc ostatnio na Rocka to na pewno coś bardzo głupiego! 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622492

• Reputacja:   613

19 godzin temu, CzaQ napisał(a):

A Wy? Co myślicie? :D 

Zakładam, że potężny głaz śledzi polskie podwórko i zaszeptał mu: Najman po ciebie idzie parówo:diabel:

• Haha 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622493

• Reputacja:   12

Oglądał bym taki Main Event, Cesarza z Głazem ?

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622495

• Reputacja:   631

No dobra. Magiczna konferencja już za nami. Czas wrócić na ziemię. Czas na Smackdown.

Friday Night Smackdown:

British Strong Style vs DIY

GF5cIcyWUAA57db.jpg

Wygrani w nagrodę zmierzą się z The Judgment Day na EC w walce o pasy.

Aldis ma zdecydować, kto będzie następnym pretendentem do pasa US:

GF5cH3nWYAA-z1r.jpg

Dodatkowo ma być walka Belair vs Michin, a ta która wygra dołączy do Elimination Chamber match. 

Spoiler

gf2v4ngxcaa2uxq.webp

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622581

• Reputacja:   41

I to w istocie bardzo mocno na ziemi... Nic interesującego się nie zapowiada. 

Chy a, że jednak panowie ze sd, również będą mogli powalczyć o komorę, gdzie na końcu tęczy czeka na nich elf w bardzo stylowym wdzianku. Garniec złota? Chuja, to podróbka. 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622583

56 minut temu, Caribbean Cool napisał(a):

Nic interesującego się nie zapowiada. 

Na pewno będą jakieś odniesienia do konferencji. Wątpie, że Roman/Cody/Rock się pojawią (raczej zostawią to na RAW), ale powinno być ciekawie. Po takiej konfie będą musieli coś ogarnąć żeby podtrzymać momentum.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622588

• Reputacja:   631

Na ile można teraz wierzyć w to, co można przeczytać na PWInsider to już niech każdy oceni sobie sam, ale pojawiło się coś takiego:

Jade/Smackdown.

Czyli jednak zagrają kartą Jade vs Bianca na WM? Mega walka, ale kogo podkładać?

Nigdzie nie mogę przeczytać, czy Roman i The Rock dziś/no jutro się pojawią(Pewnie nie), ale chyba wypadałoby, żeby uczestnicy tej pięknej awanturki byli na nadchodzącym Smackdown. Trzeba Kuć żelazo, póki gorące, czy jak tam to się pisze. Może, chociaż Cody wpadnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622589

• Reputacja:   492

2 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

Nigdzie nie mogę przeczytać, czy Roman i The Rock dziś/no jutro się pojawią(Pewnie nie), ale chyba wypadałoby, żeby uczestnicy tej pięknej awanturki byli dziś na nadchodzącym Smackdown. Trzeba Kuć żelazo, póki gorące, czy jak tam to się pisze. Może, chociaż Cody będzie.

Przydałoby się, ale zgaduję, że pojawienie się Rocka i Romualda 2 razy w ciągu tygodnia to trochę za dużo nawet jak na nich, więc wydaję mi się, że kolejne ich pojawienie się na SD raczej to będzie SD to obstawiam dopiero pierwsze lub drugie SD po EC czyli początek marca, swoją drogą tak z ciekawości zerknąłem na zapowiedziane gwiazdy na SD od tego tygodniowego do ostatniego SD przed WM i oficjalnie.....Roman nie jest zapowiedziany na żadne z nich, rozumiem że to tylko jakiś błąd i pojawi się chociaż na 2 tygodniówkach do WM, ale też dziwne nie zapowiadać głównego mistrza brandu na żadne show przed WM, kiedy to sprzedaje bilety, dziwny zabieg, z kolei Rhodes ma dzisiaj być, ale Gunther też jest zapowiedziany, więc oboje mogą pojawić się nawet w jakimś Dark Matchu.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622590

Trips będzie na SmackDown. Odpowie Rockowi? Szkoda, że ma problemy zdrowotne bo chętnie zobaczyłbym singlową walkę z ich udziałem… 

Edytowane przez DarthVader
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622592

• Reputacja:   492

SD po konferencji, HHH ma się pojawić, świetny Tag Team Match się zapowiada i ujawniony zostanie kolejny rywal Logana, ciekawe SD się zapowiada.

I ZACZYNAMY OD TRIPLE H! Co ma nam do przekazania? Może zapowie EC Match o preta do pasa WH na WM, liczę na to, no w sumie jest Aldis i Pearce w ringu, więc może jednak coś jest na rzeczy. Chanty dalej "Rocky Sucks" xD No i w sumie Hunter nie powiedział nic wyjątkowego po prostu potwierdził, że ME WM XL to Cody vs Roman i że to jego zdanie się tu liczy i nie obchodzi go na jakim miejscu kto siedzi i jaką ma pozycję i czy mu się ta decyzja podoba czy nie, no i dobrze, ja lubię takie rzeczy potem jeszcze Aldis dodał, że na EC ostatecznie tak jak myślałem zobaczymy EC Match o preta do WHC na WM i od dzisiaj zobaczymy walki kwalifikacyjne i nawet mamy potwierdzenie kto weźmie udział w tych walkach, Orton, Reed, KO, Logan, AJ, Miz, Lashley, Ivar, Drew, Sami, Dom, Knight mocne osoby w większości, więc obstawiam, że sama walka będzie wyglądała następująco Orton vs Styles vs Knight vs Sami vs Drew vs Reed, hmm no wydaję mi się, że zobaczymy po 3 zawodników z jednego brandu, a jednak nie, więc to co napisałem poszło się jebać, podczas RtWM mamy z powrotem jakby jeden brand i występujemy gdzie chcemy no okej, w takim razie w EC Matchu zobaczymy Orton vs Drew vs Sami vs Lashley vs Knight vs.....Kurde i ten ostatni, wydaję mi się że KO i LP pójdą na siebie, więc odpadają hmm może Dominik? Pasowałby tu AJ, ale on walczy teraz z Drew, kurde dziwnie się to układa, no cóż pożyjemy zobaczymy, ale zapowiada się fajnie.

To lecimy z jebaniem brand splitu i Drew vs AJ. McIntyre jeszcze musi się wypowiedzieć, bo kim by był jakby tego nie zrobił xD. No i chuj wszystkie moje przewidywania się poszły jebać, bo 4 uczestników EC według mojej karty walczy pomiędzy sobą o miejsce xD, kto to wymyślił. Dobra pojedynek był genialny około 8-9 minut czasu antenowego plus ze 2-3 minuty reklam dobrze to wyglądało, jak dla mnie to Ci panowie mogliby zmierzyć się na PLE, ale dostaliśmy to na zwykłym SD, Drew wygrał po zaingerowaniu LA Knighta oj coś czuję że albo na EC dostaniemy Styles vs Knight albo po prostu Styles przeszkodzi Knightowi na EC w wygraniu tej walki, no zobaczymy, niemniej jednak walka godna polecenia, bardzo dobrze się to oglądało i Drew w EC Matchu czyli Sami też tam powinien być.....ale niezbyt widzę go pokonującego Ortona chyba że Bloodline zainterweniuje czy coś.

PD YEEEESSSS BOOOOYYYYYYY!!!! 

No i cyk Pianek vs Mia walka kwalifikacyjna do EC Matchu, no ciekawe kto tu wygra, pewnie Mia, przecież Pianek nie jest perma w tytułowym obrazku i rzadko przegrywa walki nawet ze ścisłą topką kobiet, a Mia wcale nie jest jobberką, która nie wiem kiedy ostatnio wygrała, prawda? Ale żarty na bok, walka może oddać. No i dostaliśmy niecałe 5 minut pojedynku TV, ale z reklamą to było pewnie około 7 minut, no w sumie zwykła walka, za mało czasu imo żeby coś ocenić, ale wyglądała dobrze i szybko się skończyła.

Niemożliwe, za tydzień pojawi się Rock i Roman z Heymanem co się dzieję, ja w szoku, a i fajnie, że pokazują Brona wśród takich osobistości, widać, że widzą w nim wiele.

Pora na Bayley, no no powiedz nam coś ciekawego. No w sumie opowiedziała trochę o sytuacji Damage Control, ale potem się wydarzyło coś ciekawszego, wyszła Dakota i w sumie to Bayley zastanawiała się po czyjej jest stronie w końcu, no a jak wyszła Iyo i Kabuki Warriors to szczerze myślałem, że Dakota zajebie Bayley, ale nie chciałem tego, zdecydowanie wolałem, żeby Dakota opowiedziała się po stronie Bayley albo była tą, która się wyłamię i tak samo jak Bayley będzie solo, w sumie tak jeszcze może być i jeśli zdrowie pozwoli to Dakota może jeszcze dołączyć do walki o tytuł robiąc Triple Threat oryginalnego Damage Control, to też byłoby ciekawe, niemniej jednak ten feud wygląda naprawdę dobrze i ogląda się go super, emocje wypisane na twarzach zawodniczek, świetnie odgrywają swoje role, czekam na dalszy rozwój.

Czas na Tag Team Match, kurde jak ja tu liczę na Bate'a i Dunne'a, DIY już miało swoją szansę, a obecnie niestety jest nijakie, więc nie chcę ich, ale sama walka powinna być naprawdę dobra, mam nadzieję, że panowie dostaną dużo czasu. Mało czasu panowie dostali, szkoda, jedynie 6 minut czasu TV + 2-3 minuty reklam, walka sama w sobie świetna, no Ci zawodnicy to gwarancja jakości mimo wszystko, zwycięzcy też odpowiedni, Tyler i Pete, szkoda że pewnie przejebią, bo JD zgaduję, że wejdzie z tytułami na WM, ale w takim razie ciekawi mnie kogo wybiorą na ich rywali, żaden TT obecnie nie jest jakiś super mocny, super wypromowany, a też nie ma jakiegoś Dream Matchu z nimi związanymi, także nie wiem, ale walka fajna.

Dobra mam co raz większe przypuszczenia, że faktycznie planowane było Rock vs Roman na szybko, ale po reakcji fanów zmienili jednak zdanie, dlaczego? A otóż dzisiaj miał być ogłoszony kolejny rywal dla Logana i zgaduję że w planach był EC Match o tytuł US, a Cody miał iść po Rollinsa na WM, nagle sprawa rywala Logana została przemilczana, a sam Paul ma szanse na dostanie się do komory, to nie jest przypadek jak dla mnie i może szukam na siłę, ale imo to jeden z dowodów na to, że po prostu WWE się ugięło pod naporem fanów. Dobra moja teoria trochę jebła właśnie, bo Logan wspomniał o tym, że dzisiaj miał mieć przedstawionego kolejnego rywala, a nagle jest w walce kwalifikacyjnej xD, Ale cóż fajnie tak sobie pogdybać.

Na Raw dostaniemy Lashley vs Reed i LA Knight vs Ivar jako walki kwalifikacyjne no to Lashley i Knight są w pojedynku, a za tydzień na SD Logan vs Miz i KO vs Dom no wątpię, że dadzą Mizowi i Domowi dostać się do komory, więc będzie raczej przedłużenie feudu KO vs Logan, gdzie po prostu doprowadzą jakoś do wzajemnej eliminacji, ale to oznacza....że żaden singlowy męski tytuł nie będzie broniony na EC, Seth kontuzja, Roman wakacje, Gunther problemy z wizą, Logan w EC, nie napawa to optymizmem. Ooooooo Naomi vs Zelina i Tiff vs Shotzi, kurde Tiff w EC Matchu dajcie mnie to. 

I lecimy z Main Eventem czyli Sami vs Orton, kurde chciałbym tego Samiego, ale no nie wyobrażam sobie go wygrywającego z Ortonem, chyba że Bloodline odwróci uwagę, bo mam wrażenie, że Orton na WM może zawalczyć z Solo, ale zobaczymy, sama walka powinna być przyjemna. No i tak jak myślałem, Orton wygrał, Bloodline nie przeszkodziło, ehh szkoda bardzo jak dla mnie, Sami miał naprawdę realne szanse na zawalczenie z Rollinsem, a tak to jest jebany ile się da ostatnio, gość nic nie wygrywa, przegrywa z każdym, smutne przespali totalnie jego momentum z 2023 roku, był na takie fali że głowa mała i niestety ale to samo robią obecnie z LA Knightem, nie zdziwi mnie jak Sami w ogóle nie zawalczy nawet na WM, no bo z kim? Drew zapewne pójdzie ostatecznie na Setha, a tylko Seth albo Drew to moim zdaniem byli potencjalni rywale dla Zayna, bo z resztą nie ma aż takiej historii, z Drew jakaś jest, a Seth ma WHC, który chce Sami, no cóż, może jeszcze jakoś dołączy do walki o WHC i będzie Triple Threat, no zobaczymy, jest nadzieja, ale taką samą miałem w zeszłym roku jak walczył z Romanem xD, walka całkiem dobra, na początku miałem wrażenie panowie się nie zgrywali, ale z czasem było co raz lepiej. Jeszcze Face To Face Drew z Ortonem, kurde, a może jednak prowadzimy do walki Orton vs McIntyre na WM? Panowie na WM jeszcze nie walczyli, a potencjał i historia jest, więc kto wie kto wie.

Plusy:
Segment początkowy i zapowiedź EC Matchu o preta do WHC na WM
Drew vs AJ
Pianek w EC podniesie poziom ringowy
Segment Bayley, Dakoty, Iyo i Kabuki Warriors
Bate i Dunne zgarniają wygraną i zawalczą o pasy Tagowe
Orton vs Zayn

Minusy:

Podsumowanie: Znowu brak minusów, nie widziałem większych minusów chyba że brak Romana czy Rocka, ale teraz nie przeszkadzało to tak bardzo, Roman feudu do EC nie prowadzi, Rock też nie, teraz brak obecności jest w miarę uzasadniony, a samo SD naprawdę dobre i mi się podobało, początkowy segment i zapowiedź EC Matchu kolejnego, walki wszystkie dzisiaj oddały jak dla mnie, segment babek bardzo dobry, no nie ma minusów i wszystko fajnie zrobione, ja jestem zadowolony i polecam obejrzeć.

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622609

Ładnie to sd zrobili, akuratnie teraz mogą mieszać w przejściach między brandziskami jak rtwm przystało. 

Dziwny wybór r
... Bez nakamury(who cares), bez Jeya? Rozumiem, że on teraz pójdźie na Gunthera; bardzo przyjemnie, lecz dziwi jego brak, gdyż jest wiele bardziej słabiutkch picków. Jak Rewd, nie wiem, na chuj coś takiego przywracać do W
... 2 faworytów wygrywa na starcie... Bo coś dla Randala musi byc mocnego na manii... A Sami? Wrócił gdzie jego miejsce trochu. Rok temu był over, ale to już było i nie wróci więcej. 
Średnio mi sie podoba, że idą jednak w mniej juz gorącego, lecz wciąż z Knighta z niemrawym Stylesem
 Są podstawy, co na plusi, ależ nie jara mnie to zupełnie to zestawienie
...

Mam wrażenie, że stracony  zostal potencjal przy okazji pierwszej manii Ex Dupriego, chemi między przytoczoną powyżej dwójką nawet Skłoodowska nie widzi. Meh i ech

Gdzie Główna atrakcja W-Cargelka? 

Średnio, gorzej aniźli dobrze.

Tylko o motyw z mieszanym E. C mi się podobał. 

Edytowane przez Caribbean Cool
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622610

No dobrze. Triplak dał, również solidne promo a Trufl, wiadomo kradnie show od 2015, prawie za każdym razem. 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622612

• Reputacja:   303

Nie no spoko SmackDown, dość spoko rozegrali tą tabelkę odnośnie turnieju, ale wynik tych walk są bardzo przewidywalne, bo wiadomo z góry kto jest faworytem. 

• Tabelka zawodników którzy stoczą walki między sobą, no ogólnie dobrze rozegrana każdy z tych zawodników stoi na dość dużym poziomie i każdy z nich jest podbudowany dość mocno.
  • Walka Styles'a z Drew'm był niemal niż pewniakiem że Drew to ugra i co jak co dobrze wszyscy wiedzą że wygra na Elimination Chamber, nie widzę aby wygrał to Orton, ani nie widzę żeby to wygrał Knight jeśli wgl się dostanie do komory. 
  • Sami Zayna i Randy Orton, dość dziwne te zestawienia Face kontra Face, Heel kontra Heel dość dziwnie to rozpisali jak na taki turniej, zawiodę się jeśli w tym roku nie zobaczę Sami'ego z jakąś konkretniejszą walką chłop na to nie zasługuje  :( Ale mam nadzieje że będzie faworytem do walizki w tym roku. 
  • Fajnie że Pete Dunne i Tyler Bate mają zajęcie, jako Tag Team w sam raz się nadają do dywizji TT szkoda że nie mają żadnych szans aby zdobyć te pasy, ale przyjdzie na to czas, mam nadzieje że Bate i Dunne dostaną kiedyś swój solowy program bo oboje są świetni, coś jak Zayn i Owens. 
  • Hunter rozpoczyna SD z bardzo przyjemnym promem, za tydzień pojawi się The Rock i Roman wielka kochająca się rodzina :D Już nie mogę się doczekać Heelowego The Rocka aż 2003 rok się przypomina i czuć nostalgię, tylko co oni mu dadzą na tą WrestleManie ogólnie wszystko na niebie wskazuję że może odbyć się Tag Team Match! Gdzie Rollins stanął by z Rhodes'm w narożniku, bo tak to kompletnie nie wiem jak oni chcą to rozpisać, Roman walkę już ma zaklepaną Rollins ma tą kontuzje to walczyć nie będzie dwa razy... 
  • Bianca dostaje się do turnieju, ale tutaj też wynik jest wiadomy że wygra to Becky, szkoda mi Mia Yim bo jest świetną zawodniczką a musiała się 3 razy już podłożyć. 
  • Dakota staje po stronie Bayley ale i tak mam wrażenie że ją zdradzi... 
  • Kto to ten Adonis? I Alexander w końcu wraca do rosteru... To będzie jakiś nowy tag team czy jak? Ja tam jestem za, oby więcej tag team'ów bo to jest potrzebne w WWE. 

No ogólnie Smackdown wypadło dobrze, tym bardziej że czuć tą RTWM... Fajnie by bylo jakby sprowadzili Punka na komentatorkę na WM bo na przed wczorajszej konferencji jak zwykle zajebiście się go słuchało. 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622618

Błagam... Co wy macie z tym prsewidywalne=bleee. Zawsze kurwa tak było. Dla mnie to nawet plus. Przypominam, że to nie sport a serial. 

Let' s the... A nie, to już...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/618/#findComment-622622