Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   631
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Smackdown: New Year's Revolution

Waleczka o pas Iyo vs Michin/Finał turnieju, którego zwycięzca w nagrodę zawalczy o pas US/Triple threat, który wyłoni rywala dla Romana na Royal Rumble. Oczywiście można dodać, że sam Roman też się pojawi. Może odniesie się jakoś do tego, co wydarzyło się na RAW może nie.

Papierowo nie wygląda źle zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Day 1 też na papierze wyglądało elegancko, a wyszło po prostu, jak normalny solidny odcinek RAW.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621478

• Reputacja:   189
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  iPhone

Mam dziwne przeczucie ze dziś pojawi się Drew McIntyre na SmackDown, niby nie miałby co na SD ciekawego robić, ale ja dalej nie widziałem żeby dokonał jakiejkolwiek zemsty np na Solo w związku z Clash at the Castle 2022, wiec przydałoby się zrobić to dziś 

Edytowane przez HeymanGuy
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621489

• Reputacja:   492

SD SD SD, coś czuje, że to będzie najlepsza tygodniówka z tego "specjalnego" tygodnia, ani Raw ani NXT mnie jakoś specjalnie nie powaliły.

Ehh zaczynamy od proma co działo się na Raw, ale widać pokazują to co powiedział pod koniec, że czy powinien usiąść na Head Of The Table, może być ciekawie faktycznie. Pokazanie jak Roman wbija na rejony, wielki champ, a w ringu zaczynamy czym? Turniejem o preta do US Championship no i gitara, liczę na świetny pojedynek, powiem tak Santos z Humberto i Angelem wygląda jakoś lepiej niż z Cruzem i Joaquinem xDDD. Jest i drugi wielki champion, tak samo zajebisty mistrz jak Rey i Theory, świetni Ci US Championi xD, tylko ten dodatkowo nie walczy i nie pokazuje się co tydzień, więc widzę robimy progres potężny, idziemy w kierunku Romana rozumiem. Ehh no i lWo musi "wyrównać" szansę, ehh publika skanduje "Logan Sucks" a WWE to wycisza, kurwa przejdźcie na ten streaming, bo to są żarty, że fani nie mogą skandować tego co chcą, bo zaraz jest wyciszenie, czemu to nie podchodzi pod brak tolerancji? Nie tolerują chantów fanów, na to powinien być paragraf, kurde gdyby tak było w UFC, MMA, czy nawet w piłce nożnej, że wyciszają publikę no to kurde śmieszne, przecież przez to też nie słychać komentatorów, akcji w ringu no nic, a co my kurde głuchoniemi jesteśmy, że mamy bez głosu oglądać? Irytujące fest i mam nadzieję, że zmieni się to, bo to wkurwia, a stosują to chyba dopiero od roku albo 2, bo pamiętam, że nie zawsze to było i za drugim razem tego nie wyciszyli wtf? xD. Świetny pojedynek, około 15 minut genialnej akcji, w pewnym momencie, że będzie to cała walka żmudnego obijania ręki Kevina, ale na szczęście się pomyliłem, walka naprawdę godna nawet i PLE jak dla mnie, opener niesamowity i nawet bym powiedział że to Must See pojedynek, KO i Santos bardzo ładnie się ze sobą zgrali, świetna chemia w ringu, szkoda tylko, że były dwie reklamy, ale no cóż, KO vs Logan o US Championship na RR i w sumie nie zdziwi mnie jak KO mu odbierze ten tytuł, a przynajmniej chciałbym, żeby to się stało, Logan nie zachwyca jako Champ i nic nie robi, więc meh, ten tytuł jest przeklęty i jedynie prawdziwy ME z krwi i kości może go uratować taki jak właśnie KO, wrestler kompletny, Logan też by mógł to zrobić, ale musiałby przejść po prostu na Full Time, jako Part Timer to tylko bardziej pogrąża tytuł, który i tak jest poniżej dna, ale dobra lecimy dalej, turniej bardzo fajny i finał wyśmienity.

Hmm a co jeśli Logan, Theory i Grayson jebną stajnie? W sumie wszyscy pasują do siebie, ciekawie by to wyglądało.

Oooo lecimy  z Bobikiem, a z kim? A nie to tylko segment, myślałem, że jakaś walka go czeka, ale dajcie im jakąś nazwę w końcu, bo słabo to wygląda imo tyle czasu razem bez nazwy. No jakby dowiedzieliśmy się, że chcą spełnić w tym roku to czego nie udało im się w 2023 czyli....w sumie to wszystko xD, ale potem było ciekawiej Karrion i AoP, no jak ich zobaczyłem to może faktycznie coś z tego wyjdzie, ale tylko przy dobrym bookingu, bo jak będą bookowani jak Karrion przez ostatni rok to czarno to widzę xD, ale fajnie to wygląda, chętnie będę śledził ten feudzik, w segmencie nic ciekawego nie powiedzieli, ale fajnie, że dostaliśmy początek nowej rywalizacji, dobrze to wygląda.

O teraz pora na walkę mistrzowską powiem tak Mia Yim jest kozacka w ringu, Iyo jest totalnym szefem w ringu, gdyby Mia była lepiej wypromowana to ta walka mogłaby nawet być na PLE i wypaść świetnie, tutaj będzie dobrze jak dostaną więcej niż 7 minut, ale powiem tak Iyo z walizką i teraz tytułem to taki strzał w 10, dawno nie było tak dobrze wykorzystanej walizki i tak dobrego Champa po jej wykorzystaniu. Kolejny bardzo dobry ringowo pojedynek, panie dały z siebie naprawdę wiele i nawet sama walka trwała sporo około 10 minut jak na takie zestawienie, gdzie Mia totalnie niewypromowana była to dużo czasu i wyrównana walka, ale co zabiło walkę? Publika, z jednej strony nie ma się co dziwić, bo tak jak mówię przewidywalny wynik i szans na zmianę mistrzyni totalnie nie było, ale z drugiej strony być przez 90% walki całkowicie cicho? Zabija to pojedynek i pracę pań, które imo podołały tutaj zadaniu, a ja się spodziewałem czegoś gorszego, więc zostałem mile zaskoczony, można obejrzeć.

O Heyman mówi o The Rocku, kurde nie wierzę, naprawdę lecimy w kierunku walki Romana i Rocka, pytanie jedynie kiedy czy EC czy WM, a może na obydwu tych galach? Nie można niczego wykluczać, a ja już nie wierzyłem w walkę Rock vs Roman, wydawało mi się, że WM 39 była ku temu idealną i zarazem ostatnią okazją, jak widać WWE myśli inaczej i może to lepiej, całe promo o The Rocku i o tym jaki to Roman jest zajebisty i wygrał z wieloma legendami tego biznesu, walka z The Rockiem chyba bardziej niż pewna.

Kabuki Warriors zawalczą o tytuły tagowe Next Week i w sumie mogą przejąć te pasy od Katany i Kayden, nie zdziwiłoby mnie to, Pianek wypierdalaj Bayley ma wygrać, a Ty jesteś nudziarą i bezbarwną totalnie postacią, bez mic skilla i charyzmy, więc elo.

Pora na PD vs Butch i mam nadzieję na Tylera Bate'a liczę na to, ale chyba się przeliczę xD A JEDNAK NIE! HE IS HEREEEEEEEEE!!!! British Strong Style oj tak, powiedzcie, że to stały Call Up, Bate w końcu na to zasłużył po około 6 latach czy to w NXT czy NXT UK, ten typ to imo gotowiec, gość mógłby z marszu jebnąć Gunthera czy Logana z tytułu, zapowiada się genialny pojedynek. Ciężka publika dzisiaj imo show naprawdę dowozi i to fest, a Ci są cicho przez większość czasu, jak rozumiałem to na walce o tytuł kobiet, tak przy tej walce to śmieszne, nie dość że mamy świeżego genialnego zawodnika, który daje z siebie wszystko, to jeszcze walka naprawdę jest świetna, ma fajne szybkie tempo, Bate pokazuje swoje kluczowe akcje, chcę, żeby publika jakkolwiek reagowała, a Ci prawie nic, no dramat, Bate ciężki orzech do zgryzienia, ale jakoś daję radę, bo coś tam potrafi z niej wykrzesać mimo że ta publika naprawdę kiepska, co pokazuje jedynie, że Tyler świetnie się nadaje do WWE i gość będzie graczem w tej fedce, z którym powinno się liczyć, bo kontakt z publiką to jest coś czego wielu świetnych zawodników nie ma niestety, a jest ważne, bardzo dobra chyba 5-6 minutowa walka, polecam obejrzeć imo Bate bardzo dobry debiut, on w tym roku powinien zawojować, a sam Tag Pete'a(niech on powróci do tej nazwy) i Bate'a tylko umacnia dywizje Tagową na SD i kolejka do potencjalnie nowych Tagowych mistrzostw robi się co raz dłuższa.

Poprzednie proma niezbyt mnie interesowały, ale LA Knight dostał genialne promo Rise Of The LA Knight, kurde RR może nie wygra, ale kolejka do walizki się robi co raz dłuższa, chociaż imo obecnie Knight nie potrzebuje walizki, żeby się przebić on już jest w ME i może tak o sobie wygrać tytuł world jak dla mnie, a walizkę zostawić dla Doma czy jakiegoś Kanadyjczyka jak KO czy Sami.

Next Week: Bayley vs Pianek....dalej mnie to nudzi, Grayson vs Grimes to mi się bardziej podoba, oooo lWo vs Angel i Humberto to też mi się podoba, zapowiada się dobrze.

Pora na Main Event, który chyba będzie dosyć długi, bo do końca jeszcze ponad 20 minut na odtwarzaczu, a już panowie wchodzą do ringu, ale raczej zwycięzca pewny i będzie nim Ponton, chyba że postanowią polecieć ostatecznie w F4W, co może być opcją skoro Roman i tak broni tytułu, a walkę z Pontonem zostawią na okres po WM, bo dalej twierdzę, że Roman bije rekord Hogana, kurde nienawidzę tej praktyki Combo Tickets, w sensie ona jest spoko, ale niech kurwa wchodzi razem z oficjalną sprzedażą pojedynczych biletów, tak to wszystko od razu wykupione, ale scam, chyba że ja coś jestem zjebany i tak jest, ale zawsze widziałem te Combo Tickety wcześniej od zwykłych biletów, ale no cóż biznes......dobra przejdźmy do pojedynku. Mamy w ringu świetnych zawodników, którzy mają niesamowity kontakt z publiką, który potrafią wykorzystać i genialną psychologie ringową, co może pójść nie tak? Ten pojedynek mógłby być Main Eventem WM o tytuł Undisputed nawet, a my to dostajemy na tygodniówce, co prawda specjalnej, ale still to nie PLE. Genialny pojedynek o kurde Bloodline się pojawia, lecimy w stronę F4W jednak? Proszę proszę proszę, Aldis oglądał ten pojedynek przy ringu on zaraz bierze mikrofon i mówi, że Reigns broni pasa w F4W jak nic, GIVE ME THAT! A fani CODY! CODY! xDDD Kurwa no Roman rozkurwia tam każdego, całe Bloodline rozkurwia, a Aldis sobie patrzy i wyjebane, dobra fajnie to zrobili, Aldis ma gest, nawet mikrofonu nie wziął, Roman o niczym nie wie jeszcze, a Heyman już musi mu to przekazać i przyjąć na klatę xD, w sumie 300 IQ od Aldisa, jeszcze pokłócić może Reignsa z Heymanem, bo Romuald tam celebrował w ringu, a Paul musi zepsuć jego moment xD, ogólnie walka świetna, fajnie to wszystko wygląda wokół tytułu, czekam na kolejne tygodnie, a ta walka to Must See.

Plusy:
Finał turnieju o pretendenta do tytułu US
Karrion i AoP dobrze razem wyglądają i dostają pierwszy feud
Walka o tytuł WWE Women's
Kolejne teasowanie feudu Reigns vs Rock
Genialny i nie zaprzepaszczony debiut Bate'a, świetnie wykorzystana okazja
Rise Of The LA Knight
Main Event i ogłoszenie ostatecznie F4W o tytuł Undisputed
Roman pojawił się na każdym SD w 2024 roku jest postęp

Podsumowanie: Minusy? Halo? Ja nie widziałem, gdzieś zniknęły, świetne SD, TAK TO SIĘ KURWA ROBI, świetny specjalny odcinek, który coś znaczył, dostaliśmy preta do pasa US, dostaliśmy pretów do głównego złota, dostaliśmy debiut Bate'a, nowy feud stajni, dużo się działo, świetne walki, Roman pojawił się na każdym SD w 2024 roku do tej pory tak samo jak Logan, świetni mistrzowie, naprawdę jak dla mnie to było idealne SD, myślałem że ideałów nie ma dopóki nie obejrzałem tego do końca, wszystko tutaj miało znaczenie, championi byli, obrona tytułu była, feudy poszły do przodu, każda walka trzymała co najmniej dobry poziom, a większość i tak była powyżej tego poziomu, dostaliśmy zapowiedzi walk na RR, to SD pobiło Raw i NXT razem wzięte w tym tygodniu jak dla mnie, ja giga zadowolony i polecam obejrzeć, bo bawić się można świetnie, wszystko dowiozło.

• Lubię to 5
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621501

• Reputacja:   304

Ujdzie to SmackDown i tak oglądałem to na szybko.

• No jeśli boski Romeo wygra Fatal 4 Way to ja już nie wiem kto może z niego to mistrzostwo ściągnąć... Po pierwsze to idealna okazja aby go ożydzić z pasa, przez co mógłby ruszyć na The Rocka, widzę tutaj kilka scenariuszy gdzie The Rock wbija na Royal Rumble przez co Roman traci pas na rzecz Ortona, Knighta czy Styles'a, największe szanse ma Orton więc nie zdziwiłoby mnie to jakby został mistrzem... Druga sprawa że Roman wbija w Royal Rumble Matchu po porażce ale wbija The Rock przez co zostaje wypchnięty... Trzecia sprawa jest taka że wygrywa zaś dzięki Bloodline i to niszcząc aż 3 przeciwników, więc nie wiem bladego pojęcia jakby mogli rozpisać Cody'ego, musiałby dostać z 10 spearów, 10 Superman Punchy aby to wygrać, serio niech Hunter podejdzie do tego z głową bo hype na Romana opada a jeśli ma dostać walkę z The Rockiem na WrestleManii to niech ta walka jest bez pasa będzie o wiele ciekawsza.
  • Karion Kross wraca z AoP... Jakoś nie zrobiło to wielkiego wrażenia na publiczności, reakcja też nijaka coś czuje że chłopa już nic nie uratuje :/ I ta Scarlett tam nie pasuje, boże weźcie ten sztuczny twór tylko oszpeca tą stajnie. 
  • Kevin leci na Logana ale i tak mi się zdaje że Kev dostanie Styles'a na WM jakoś panowie jeszcze ani razu ze sobą tak nie walczyli więc to byłoby świeże zestawienie, Knight ruszy na Logana. 
  • Fajnie że Mia Yim rozpoczyna rok we walce o pas, jest szansa że w tym roku to ona dostanie szansę aby zaistnieć może jakaś walizeczka czy coś, nie obraziłbym się ja akurat ją lubię. 
  • Były nadzieje że wbije Andrade jednak tak się nie stało, ale spokojnie niemal niż pewne że zobaczymy Andrade kontra Escobar na WM 40. 
  • Fajnie że Angel & Humberto zostali wyciągnięci z szafy oby dostali szansę na pasy TT w przyszłości.
  • Stajnia Lashley'ego to nie wypał, szkoda że są ciągle prowadzeni kiepsko teraz podłożą sie zaś nowej stajni. 

Ogólnie spoko rozpoczęcie SD w tym roku, na prawdę jak na WWE nie ma co narzekać, dobrze otworzyli ten rok wszystko dobrze rozpisane ze sensem, jednak warto było odsunąć Vince'a całkowicie od WWE... Oby cała sytuacja z Romanem i jego panowaniem skończyła się już na Royal Rumble, mu ten pas nie jest potrzebny do walki z Rockiem a wątpię żeby tak dużą walkę dali akurat na Elimination Chamber, Fatal 4 Way to idealne rozwiązanie nawet nikt tego gogusia nie musi przypinać liczę że Randy wygra pas i dostaniemy jego program z Cody'm na WM. 

Ogólnie samo Royal Rumble zapowiada się dość interesująco pierwszy raz od lat. 

Edytowane przez Grins
  • Lubię to 4
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621502

• Reputacja:   258
  • Urządzenie:  Android

Styles z Owensem mieli walki w WWE nawet pas US był wtedy na szali z tego co pamiętam. Chyba że miałeś na myśli walkę na WM.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621503

46 minut temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Styles z Owensem mieli walki w WWE nawet pas US był wtedy na szali z tego co pamiętam. Chyba że miałeś na myśli walkę na WM.

No bardziej chodziło mi o WM że to byłaby świeżość, bo i tak nie ma żadnych pomysłów chyba na tą dwójkę no ewentualnie Styles ruszy solo na Knighta jednakże ją bym wolał aby LA poszedł właśnie na Logana. 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621507

Faworytem Main Eventu był Randall no i proszę, mamy Fatal 4 Way i chyba kazdemu na forum to rozwiązanie pasuje, choć wiadomo ze wynik tego starcie tez się może odbić na jego odbiorze. Ciężko będzie zabookowac im obronę Romana kiedy ma takich kozaków przeciwko sobie naraz. Nie kupię tu żadnej interwencji, jesli Roman ma faktycznie być mistrzem na jakiego go starają się robić niech chociaż w tym roku zaczną to robić dobrze, jeśli ma obronić nieczysto - niech traci pas i idzie z Rockym solowo bez pasa. Mysle ze można po cichu stawiać kasę na Ortona na ten moment. Knight krwawił co dodało temu wszystkiemu powagi, długo krwi w WWE nie widziałem, ale powinni częściej to robić, bo sam Mox krwawił w zeszłym roku więcej razy niż cały roster WWE, no chyba ze liczymy okresy u kobiet xD 

Tak samo jak Ivy w poniedziałek tak samo Michin na SmackDown fajnie się pokazała w walce mistrzowskiej, jak tak dalej będzie to może w końcu zacznie coś znaczyć w tej dywizji, choć wkradł się mały botch, ale do wybaczenia. 

Ladnie zabookiwali powrót AoP, przede wszystkim cieszy fakt ze jest z nimi Paul Ellering, bo bez niego mieliby o wiele mniejsza wartość. Bałem się do samego końca ze przydzielą te dwa Czołgi do AJ Stylesa w Main Evencie i ze z nim będą się pojawiać, ale na szczęście połączyli ich z Krossem i Scarlett. Tak jak pisałem wcześniej przy spekulowaniu o tym fakcie - Ostatnia szansa Krossa na zaistnienie w WWE - jeśli to się nie uda, to do zwolnienia. A atakując Lashleya statement zrobił dość mocny. Myślałem ze prędzej pójdą na LWO niż na Wannabe Nation of Domination, ale tez dobry wybór. Z Lashleyem tez albo niech coś zrobią albo nie wiem co, bo na tych mdłych SP bez celu nie da się powoli patrzeć 

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621510

Godzinę temu, HeymanGuy napisał(a):

Faworytem Main Eventu był Randall no i proszę, mamy Fatal 4 Way i chyba kazdemu na forum to rozwiązanie pasuje, choć wiadomo ze wynik tego starcie tez się może odbić na jego odbiorze. Ciężko będzie zabookowac im obronę Romana kiedy ma takich kozaków przeciwko sobie naraz. Nie kupię tu żadnej interwencji, jesli Roman ma faktycznie być mistrzem na jakiego go starają się robić niech chociaż w tym roku zaczną to robić dobrze, jeśli ma obronić nieczysto - niech traci pas i idzie z Rockym solowo bez pasa. Mysle ze można po cichu stawiać kasę na Ortona na ten moment. Knight krwawił co dodało temu wszystkiemu powagi, długo krwi w WWE nie widziałem, ale powinni częściej to robić, bo sam Mox krwawił w zeszłym roku więcej razy niż cały roster WWE, no chyba ze liczymy okresy u kobiet xD 

Tak samo jak Ivy w poniedziałek tak samo Michin na SmackDown fajnie się pokazała w walce mistrzowskiej, jak tak dalej będzie to może w końcu zacznie coś znaczyć w tej dywizji, choć wkradł się mały botch, ale do wybaczenia. 

Ladnie zabookiwali powrót AoP, przede wszystkim cieszy fakt ze jest z nimi Paul Ellering, bo bez niego mieliby o wiele mniejsza wartość. Bałem się do samego końca ze przydzielą te dwa Czołgi do AJ Stylesa w Main Evencie i ze z nim będą się pojawiać, ale na szczęście połączyli ich z Krossem i Scarlett. Tak jak pisałem wcześniej przy spekulowaniu o tym fakcie - Ostatnia szansa Krossa na zaistnienie w WWE - jeśli to się nie uda, to do zwolnienia. A atakując Lashleya statement zrobił dość mocny. Myślałem ze prędzej pójdą na LWO niż na Wannabe Nation of Domination, ale tez dobry wybór. Z Lashleyem tez albo niech coś zrobią albo nie wiem co, bo na tych mdłych SP bez celu nie da się powoli patrzeć 

Czy ta miernota chociaż raz przez 4 lata obroniła pas czysto? Nie... Lesnara nie pokonał czysto, za to Cody juz tak więc tutaj mamy już ogólnie kandydata aby rozjechać Romana, ale ja nie chce takiego obrotu sprawy, wole program Ortona i Cody'ego z finałem na WM bo ta dwójka na to zasługuje, mają za sobą mega historię i serio będę propsował jeśli postawią na Randalla, po prostu Romanowi nie jest ten pas do niczego potrzebny tym bardziej nikt nie musi go pinować, boje się że zrobią to po najprostszej linii oporu i Romeczek spinuje Knighta który nie zasługuje aby się podkładać że będzie akcja gdzie ktoś sprzeda finisher a Roman kantem zgarnia pin :/ Dla mnie to nie jest od dawna real champ który wszystkich rozwala, jest po prostu wielki nic poza tym, nie jest to jakiś terminator którego byłoby trudno pokonać, ostatni raz to chyba tylko Owensa czysto pokonał... Wątpie aby The Rock wrócił sobie na Elimination Chamber, przecież WM jest ważniejsza niż EC więc jaki w tym sens? Poza tym to byłby taki strzał dla WrestleManiaków którzy pewnie by oczekiwali Dawyne na WM, w końcu na WM zjężdżają się fani z całego świata... To nawet Arabia Saudyjska strzeliłaby chyba focha że WWE nie potrafiło sprowadzić do nich The Rocka a do Australii już tak, moim zdaniem ME Elimination Chamber będzie Ripley najprawdopodobniej będzie bronić mistrzostwa w EC Matchu albo solo z kimś pokroju Becky... Wierzę że Randy to wygra po powrocie jest mega zajebisty i chciałbym go widzieć z tym złotkiem. 

Co do Krossa no nie wiem ja bym tylko tutaj usunął Scarlett nie lubie jej, to typowe kurwiszcze tak samo jak Lana, ja to się dziwię Krossowi i Miro że tak ogólnie przymykają oko, na instagramie to tylko stulejarze się jarają ich pół nagimi fotkami XDD a jak ktoś im hejtem do wali to jeszcze stuleje bacznie bronią :D Można eksponować ciałem ale no bez przesady Lana to już całkiem odklejka level hard ale nooo cooo... takie czasy kurestwa i złodziejstwa :D O jak by wrzuciły takie natural foteczkę jak Samantha Irvin ostatnio to inaczej człowiek by patrzył jest na czym oko zawiesić.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621527

Mam nadzieje ze występ Tylera Bate nie był jednorazowym wyskokiem i ze będzie od dziś regularnie pojawiał się na SmackDown. Jezu jak ten czas szybko leci, pamietam jak wygrywał turniej o pas NXT UK właśnie w finale chyba z Dunnem. A wczoraj Dunne i Bate wystąpili w TT na SmackDown. Udany debiut, mam nadzieje ze do NXT już nie wraca w najbliższym czasie, nadawałby się do Brawling Brutes zamiast Ridge’a ale skoro ma tej stajni już nie być to miło byłoby zobaczyć Tag Team z Dunnem. Choć Trent Seven by się tu przydał, zobaczyłbym Moustache Mountain na SmackDown.

Na różnych mediach mogę wyczytać jak ludzie z racji tego ze do Karriona dołączyli AoP robią z niego gościa który legitnie może pokonać Romana w walce o pas, serio? Xd Wielu nie potrafiło a Karrion miałby pokonać Romana po takim czasie? Niby Bloodline w każdym feudzie miało liczebna przewagę i w sumie ciekawie by było jakby Roman miał feud z kimś kto miałby takie same liczby przy sobie co Roman. Karrion i AoP liczebnie mogliby sobie poradzić z Bloodline ale czy sobie poradzą? Tez oznaczałoby to ze Roman ma dalej pas po WM na co średnio widzę szanse. Chyba ze wcisnęliby gdzieś Krossa dla Romana być może na EC? Niby szansa jest 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621528

• Reputacja:   522

Pierwsze SD 2024 roku otwiera... limuzyna. A z niej wychodzi jakiś typo. Nie kojarzę gościa... a, już wiem! To aktor, znam go z filmów

"Niewłaściwa Missy" 

roman-trailer.jpg

oraz "Szybcy i Wściekli : Hobbs i Shaw"

maxresdefault.jpg

Czemu robią taki hałas z powodu gwiazdy specjalnej? Bo zna The Rocka? :D

Finał turnieju o miano pretendenta do paska US i A

KO vs Santos. W sumie od początku faworytem był Kev, ale wcale nie zdziwię się jak Santosiowi to dadzą, bo on dostaje push w ostatnim czasie.

Jednak faworyt wygrywa. Owens vs Logan na RR? I dalej promują nokautujący prawy Keva :icon_rolleyes:

Gówno-z-dupy-wzięta stajnia Bobika wbija. LOL Gumiś jest mniejszy niż Ulicznicy :D Następnie pojawia się niepromowany Kross ze Szkarłatnym Burdelem, a za nimi wchodzi... Paul Ellering! Dziwne połączenie. A jednak nie dziwne, bo Autorzy Bólu wracajo! Przyznam, że nawet ich lubię - szczególnie Pola, więc niech będzie. Dużo ostatnio tych stajni w WWE, a przecież Sashy, naczelnej koniary, nie ma :D

Michin (lol) o i łysi żyją, myślałem, że ich wyjebali z WWE. Szkoda, że nie ^^ Ta stajenka bez AJa nie ma racji (od)bytu. 

Pedalarze znaczy Pretty Deadly zawalczą z Butchem oraz tajemniczym partnerem. Jest nim Tyler Bate przy słabej reakcji. Chłopy mieli ze sobą historie i są prawdopdoobnie najlepsi ringowo w całym WWE kiedy ich nie ogranicza się, ale publika lekko wylane :d Nic dziwnego skoro obu zepsuli.

Ashantee Thee Adonis w biurze Aldisa i propozycją. Nie wiem o co chodzi i mnie to nie interesuje :D 

Triple threat o miano jobbującego Romanowi na RR :D

RKO vs AJ vs LA 

Każdy może wygrać, ale promocyjnie Randall jest o niebo wyżej niż pozostali dwaj. AJ'a dawno nie było, a LA dalej nie jest pełnoprawnym main eventerem. 

I gówno Bloodline wszystko przerywa i spuszcza wpierdol. Triple threat więc no DQ. ALdis za to fajnie podsumował wszystko. 

Panie i Panowie mamy fatal 4 way na Royal Rumble. Nawet ciekawie, bo te osoby wypadają (teoretycznie) z RR matchu. 

Ale i Romek mógłby stracić pas przez interwencje Rockualda. Plus dla W za tę nieprzewidywalność, brawo. 

OK SD.  Najlepsze w tym roku :D  

• Lubię to 2
  • Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621533

• Reputacja:   613

6 minut temu, CzaQ napisał(a):

oraz "Szybcy i Wściekli : Hobbs i Shaw"

Zatrzymałem się chyba na 4 czy tam 5? części jak byli w Ameryce Południowej czy coś, więc pytam:

czy Romek grał w tym filmie lipe? Bo to najlepiej odgrywa w ringu:punkk:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621535

• Reputacja:   631

4 godziny temu, CzaQ napisał(a):

Dużo ostatnio tych stajni w WWE, a przecież Sashy, naczelnej koniary, nie ma :D

Eleganckie. Dzięki za wpis. Nawet mnie rozbawiło.

4 godziny temu, MattDevitto napisał(a):

czy Romek grał w tym filmie lipe?

Bate członkiem niebieskiej tygodniówki:

https://www.sescoops.com/news/tyler-bate-is-officially-on-wwe-smackdown-roster-after-new-years-revolution-debut

GDK5fEfXgAA3e4E.jpg

• Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621544

Skoro Bate wreszcie oficjalnie jest już na SmackDown no to mysle ze czas urozmaicić dywizje TT, niech w tej formie zanim pójdzie na singla się na SD rozwinie. Chciałbym żeby Dunne i Bate stworzyli TT i nazwali się hmmm np British Strong Style w nawiązaniu do ich przeszłości, mysle ze oddaliby bardziej niż tacy Pretty Deadly, którzy są spoko ale Dunne i Tyler to wyższa półka. Super by było jakby się udało do tego procederu ściągnąć Trenta Sevena, ale broń ich Boże przed Ridgem Hollandem.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621553

• Reputacja:   522

19 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

czy Romek grał w tym filmie lipe?

Niestety. grał brzozę :D 

Sam nie jestem fanem Szybkich i Wściekłych, ale Hobbs i Shaw to niezły sztos :D  Bo to bardziej taki buddy cop movie rodem z lat 80tych taki jak "Tango i Cash", który jest przekozacki. Owszem ma słabsze momenty, ale jest tak zabawny i na maksa przerysowany, że polecam w opór Matt :D

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621554

• Reputacja:   613

3 godziny temu, CzaQ napisał(a):

Bo to bardziej taki buddy cop movie rodem z lat 80tych taki jak "Tango i Cash", który jest przekozacki. Owszem ma słabsze momenty, ale jest tak zabawny i na maksa przerysowany, że polecam w opór Matt :D

Pierwszego filmu wymienionego przez ciebie też nie widziałem. Zresztą ostatnio sam się zastanawiałem kiedy ostatnio oglądałem jakiś film i nie jestem pewien czy było to w 2023 roku:D Zawsze jakoś bardziej szedłem w seriale, choć tych też nie było za wiele:P Można powiedzieć, że jeśli chodzi o filmy to jestem jaroszem:classic_laugh:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/615/#findComment-621567